Ιούνιος 2001

Τα οικονομικά
Στη Νέα Ενέργεια

 

Από τον Steve

Στη γη βλέπουμε καθημερινά τις τιμές της βενζίνης να εκτοξεύονται, το φυσικό αέριο και το ρεύμα να έχουν ξεφύγει τελείως, την ίδια στιγμή που το χρηματιστήριο σε αρκετές χώρες έχει κάνει βουτιά. Μα τι γίνεται; Το γκρουπ δεν ανακατεύεται με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα της οικονομίας μας, παρόλα αυτά λένε πως έχει ξεκινήσει μία νέα τάση κι εμείς επί του παρόντος βιώνουμε τη Νέα Γη καθώς τα οικονομικά του πλανήτη μας αρχίζουν να μεταβάλλονται. Τρία χρόνια πριν, η πρώτη επικοινωνία στα Ηνωμένα Έθνη στη Βιέννη, μίλησε επίσης για την οικονομία του κόσμου μας. Είπαν πως αυτές οι αλλαγές είναι στην πραγματικότητα κάτι που είναι κοινό σε όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη. Είπαν να παρατηρούμε, καθώς οι οικονομίες του κόσμου αρχίζουν να συγχωνεύονται, κι αυτό θα ήταν ένα σημάδι πως προχωράμε μπροστά. Είπαν πως σε ένα μεγάλο μέρος, αυτό έχει ξεκινήσει ήδη. Δήλωσαν πως εξαιτίας αυτής της συγχώνευσης, εάν ποτέ επιχειρούσαμε έναν ακόμα παγκόσμιο πόλεμο, θα ήταν σα να βομβαρδίζαμε τους εαυτούς μας. Μίλησαν για το ευρώ λέγοντας ξεκάθαρα πως η εφαρμογή του θα ήταν ο σύνδεσμος της ένωσης με την Παγκόσμια Ενέργεια, και γι’ αυτό θα είχε μακροπρόθεσμη υποστήριξη. Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον που όλες οι ρυθμίσεις που  βλέπουμε να γίνονται τώρα, συμβαίνουν ακριβώς πριν κυκλοφορήσει το ευρώ την 1η Ιανουαρίου του 2002.

Αυτή ήταν μια ζωντανή επικοινωνία που παρουσιάστηκε στο Αττλμπόρο στις 20 Μάη του 2001. Η επικαιρότητα του μηνύματος αυτού μού έδειξε καθαρά πως ήταν πολύ σημαντικό να παρουσιαστεί το συντομότερο δυνατό. Αν και μιλάει κυρίως για τρέχοντα θέματα, αναφέρει και ορισμένες  πρόσφατες ενεργειακές μεταβολές που θα εξακολουθήσουν για αρκετόν καιρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλούν για τη νέα σχέση που διαμορφώνουμε με το φυτικό και ζωικό βασίλειο. Πολύ συχνά οι άνθρωποι δεν κάνουν αλλαγές, ώσπου να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα λόγο για να τις πραγματοποιήσουν. Εδώ το γκρουπ μας δείχνει πως πλέον μας δίνονται τα κίνητρα να αλλάξουμε οι ίδιοι μέσω του Παιχνιδιού που φτιάξαμε και που το ονομάσαμε οικονομία.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Ακούστε τους στεναγμούς καθώς αλλάζουμε την ενέργεια στο δωμάτιο. Νιώστε την ενέργεια να αλλάζει από την τρισδιάστατη πραγματικότητά σας , καθώς μεταβάλλουμε την ενέργεια με δονήσεις από την Εστία για όσο χρόνο περάσουμε παρέα. Βρίσκεστε στην Εστία, και μας έχετε λείψει τόσο πολύ! Κι εμείς σας έχουμε λείψει όμως, άλλωστε είμαστε τόσο πολύ ο ένας κομμάτι του άλλου! Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε νοσταλγία για την Εστία. Ήμασταν εκεί εκείνες τις στιγμές, στεκόμασταν ολόγυρά σας, τυλίγοντάς σας με τις φτερούγες μας, να σας κρατάμε όταν δε μπορείτε να θυμηθείτε ποιοί είστε. Να ξέρετε ότι είμαστε εκεί. Ναι, είμαστε ακριβώς δίπλα σας. Συχνά αναρωτιέστε: «Για ποιο λόγο βρίσκομαι εδώ;» ή «Γιατί είμαι μόνος μου;» Και εμείς σας λέμε, δεν είστε ποτέ μόνοι. Και να θέλατε, δε θα μπορούσατε ποτέ να είστε μόνοι, και μας φαίνεται πολύ αστείο που ορισμένοι το παλεύετε τόσο πολύ. (γέλια).

Σας παρακαλούμε, μάθετε ότι είμαστε μαζί σας και σας αγγίζουμε με τα φτερά μας και σας μεταφέρουμε συχνά δονήσεις από την Εστία. Αν εσείς απλώς αναπνέετε και μας επιτρέπετε να έρθουμε, θα είμαστε κοντά σας να σας υποστηρίξουμε. Εκείνες τις στιγμές που δε μπορείτε να θυμηθείτε ποιοι είστε, εκείνες τις φορές που δε μπορείτε να πάρετε τη δύναμή σας, εκείνες τις φορές που νομίζετε πως είστε μόνοι, απλώς αναπνεύστε και μείνετε ήρεμοι… και θα είμαστε εκεί. Μόνο να αναπνέετε και θα σας βοηθάμε, γιατί θα σας ενισχύουμε με τη δύναμη της Εστίας. Θα σας θυμίσουμε την ενέργεια που βρίσκεται σε αυτό το δωμάτιο , καθώς μιλάμε. Καθώς θα θυμάστε τα ιερά σας λόγια, όταν παίρνετε τον όρκο, τον ιερό όρκο «ΕΙΜΑΙ», εμείς θα είμαστε εκεί να σας υποστηρίζουμε και να σας βοηθάμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε.

Ενέργεια σε Κίνηση – Η Δίνη της Αγάπης

Είμαστε τόσο συγκλονισμένοι στην ιδέα της προοπτικής αυτού που συμβαίνει τώρα, διότι κινούνται τόσα πολλά ταυτόχρονα. Ολόκληρη η ενέργεια του πλανήτη Γη στριφογυρνάει κυκλικά, απελευθερώνοντας ενεργειακές δίνες που ξεφυτρώνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη σε τόσα διαφορετικά μέρη. Σας παρακαλούμε, σας ζητάμε να κάνετε αυτές τις μεταβάσεις με το μαλακό, αφού είναι τόσο εύκολο να ζαλιστείτε τέτοιους καιρούς. Κι αν νιώσετε συναισθηματικά εκτός ισορροπίας, ή αισθανθείτε χαμένοι, παρακαλούμε πάρτε λίγο χρόνο, τεντώστε τα χέρια σας κι αγγίξτε ο ένας τον άλλο. Σε αυτό το άγγιγμα βρίσκεται η γειωτική ενέργεια που χρειάζεστε για να θυμηθείτε ποιοι είστε. Αυτό θα σας ενώσει με τη δίνη της Αγάπης που βρίσκεται στον πυρήνα της γης. Έχετε έρθει για έναν συγκεκριμένο σκοπό και η εποχή του σκοπού σας  ξεκινάει τώρα στον πλανήτη γη. Φανταστήκατε πως τα συμβόλαιά σας ολοκληρώθηκαν. Κι εμείς σας λέμε, δεν ολοκληρώθηκαν! (γέλια). Να γελάτε σε κάθε ευκαιρία, αυτό είναι που ισορροπεί την ενέργειά σας. Γιατί όσο μιλάμε για τον παράγοντα «Ο» (οικονομία), άλλο τόσο θα μιλάμε για τον παράγοντα «Γ» .
Εμείς  Γελάμε τόσο πολύ σε αυτή την πλευρά του πέπλου! Το χιούμορ είναι το μόνο που περνάει ατόφιο μέσα από το πέπλο, κι αν μας φανείτε πολύ σοβαροί, θα σας γαργαλήσουμε λιγάκι για να εν-θυμηθείτε πως είναι απλά ένα παιχνίδι! Παίξτε το! Χαρείτε το! Κι αν οι συνθήκες δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε  με αυτό που έχετε, πάρτε το θάρρος να διαλέξετε ξανά, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας.

Τα Οικονομικά στη Νέα Ενέργεια

Επιθυμούμε σήμερα να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο να μιλήσουμε για την τρέχουσα οικονομία σας και τα οικονομικά στη Νέα Ενέργεια για όλο τον κόσμο. Πρώτα πρώτα να ξεκαθαρίσουμε πως δεν ανακατευόμαστε με τα οικονομικά σας, καθότι τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι! Αυτά αποτελούν μέρος του παιχνιδιού που επινοήθηκε από εσάς, όχι από εμάς. Τα οικονομικά σαν έννοια αποτελούν μέρος του παιχνιδιού που επινοήθηκε για να εκπροσωπήσει την έννοια της ενέργειας. Σας ενημερώνουμε πως νωρίτερα στις επικοινωνίες μας, υπήρξε στιγμή που ο Φύλακας προκάλεσε πολλά γέλια σε αυτή την πλευρά του πέπλου, με την ερώτησή του. Μας ρώτησε να του πούμε προς τα πού θα κινηθεί το χρηματιστήριο! Μας φάνηκε τόσο υπέροχο! Ως απάντηση, του ξεκαθαρίσαμε πως το χρηματιστήριό σας αποτελεί ένα παιχνίδι που εσείς κατασκευάσατε, μέσα σε ένα μεγαλύτερο παιχνίδι! Και επιπλέον, δε βασίζεται σε καμία πραγματικότητα, παρά είναι αντίληψη στα πλαίσια μιας άλλης αντίληψης. Μπορείτε λοιπόν τώρα να καταλάβετε γιατί μας φάνηκε τόσο αστεία η ερώτηση;

Οι ίδιοι οι ανώτεροι εαυτοί σας κατευθύνουν τα γεγονότα που έχουν αποτελέσει τον κόσμο σας. Τα οικονομικά έχουν μετακινήσει τον κόσμο σας και σας έχουν επιτρέψει να κατευθύνετε τα γεγονότα συλλογικά , πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε. Τώρα δημιουργείτε αυξήσεις στις τιμές του πετρελαίου και των άλλων ενεργειών κίνησης, ώστε να έχετε το κίνητρο να ψάξετε εναλλακτικές που να εναρμονίζονται καλύτερα με το περιβάλλον σας! Εσείς βλέπετε αυτά τα γεγονότα σαν εμπόδια και δυσκολίες, ενώ στην πραγματικότητα είναι ωφέλιμα σκουντήματα για να μετακινήσετε τον άξονα των σκέψεων και των πράξεών σας.

ΧΡΗΜΑ-ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πρώτα, ας μιλήσουμε για τα οικονομικά από τη δική μας σκοπιά. Αυτό που ονομάζετε λεφτά δεν αποτελεί ενέργεια. Είναι απλά μια ενεργειακή αντανάκλαση. Αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την ενέργειά σας, όμως δεν δρα κυκλικά όπως γνωρίζετε την κίνηση της ενέργειας. Γι’αυτό το λόγο, μπορείτε να μετακινήσετε την αντανάκλαση, εκεί που είναι αδύνατο να μετακινήσετε την ενέργεια. Σας παρακαλούμε, μη συνδέετε την ατομική σας εξέλιξη με τη σχέση σας με το χρήμα, καθότι αυτό δεν  αποτελεί ακριβή αντανάκλαση της σχέσης σας με την ενέργεια. Σας λέμε λοιπόν πως όταν κυκλοφορείτε την ενέργεια  μαζί με τη δική σας, η αντανάκλαση θα ακολουθήσει. Κι αυτό που επιτρέπετε να φτάσει σε σας, θα ολοκληρώσει τον ενεργειακό κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, το να μπείτε στις ανώτερες δονήσεις του νέου Πλανήτη Γη, θα σας φέρει τεράστια αφθονία αν επιτρέψετε στους εαυτούς σας να βιώσουν το πάθος και τη βαθιά χαρά. Σας εκπλήσσει αυτό; Πολλοί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή: «Μέχρι σήμερα, αυτό δεν αποτελούσε την πραγματικότητα μου.»

Η Νέα Ενέργεια βρίσκεται εδώ, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μάθετε να την αντανακλάτε στο καλύτερο και στο ανώτερο. Σας ενημερώνουμε πως πρόκειται να γίνουν καθαρισμοί, αφού τα συστήματα πεποιθήσεών σας περιορίζουν αυστηρά ό,τι μπορεί να σας αγγίξει με τη μορφή της ευημερίας. Σε πολλές περιπτώσεις είναι σα να μη γνωρίζετε την τέχνη του να δέχεστε με χάρη. Ως άτομα που έχουν επιλέξει να απλώσουν το φως στον πλανήτη, θα χρειαστεί να δουλέψετε αυτό το κομμάτι. Θα επιτρέψετε στους εαυτούς σας την αφθονία, διότι σας λέμε πως κατά τη διαδικασία της δημιουργίας της Εστίας σε αυτήν την πλευρά του Πέπλου, η ύπαρξη αφθονίας θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αφθονία από αυτήν του Παραδείσου, αφού, όταν είστε στην Εστία, έχετε τα πάντα. Γιατί λοιπόν να μην επιτρέψετε στους εαυτούς σας να έχετε τα πάντα τώρα; Οι όρκοι ανέχειας δεν έχουν πλέον καμία ισχύ, μια που δεν οδηγούν πια σε πνευματική εξέλιξη. Αυτό ανήκε στην παλιά ενέργεια και ήταν απαραίτητο για να σας φέρει εδώ που είστε τώρα. Σας παρακαλούμε, θυμηθείτε πως η αλήθεια είναι κάτι που εξελίσσεται κι όχι κάτι δεδομένο. Καθώς ανεβαίνετε σε υψηλότερες δονήσεις, αγκαλιάζετε και μεγαλύτερες αλήθειες. Δείτε τώρα λοιπόν κι αυτή την αλήθεια, και η δόνησή σας θα ανέβει κι άλλο! Είναι τώρα απαραίτητο να καταλάβετε πως για να γίνει πραγματικότητα η δημιουργία του Παράδεισου στη Γη, πρέπει να αποδεχτείτε την αφθονία στη ζωή σας.

Προσωπική Αφθονία – Ένα Σύστημα Πεποιθήσεων

Σας μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο, γιατί όλες οι οικονομίες όλων των χωρών, ξεκινούν σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η συλλογική συνειδητότητα των ανθρώπων μιας περιοχής αυτή που καθορίζει τη συνολική οικονομική κατάσταση στην περιοχή. Γι’αυτό, σας ζητάμε να υιοθετήσετε πρωτίστως οι ίδιοι μια στάση προσωπικής αφθονίας. Έτσι ανοίγετε το δρόμο δονητικά, περνώντας από το ένα δονητικό στάδιο, στο επόμενο, κι οι υπόλοιποι θα ακολουθούν το παράδειγμά σας. Όντως, ίσως υπάρξουν δυσκολίες κατά τη διάρκεια αυτών των δονητικών μεταβάσεων, και, πράγματι, καθώς εξελίσσεστε ίσως βρεθείτε μόνοι σας, χωρίς απτούς τρόπους στήριξης. Τέτοιες στιγμές μπορείτε να εξασκήσετε την αληθινή σας δύναμη. Εδώ είναι που μπορείτε να αναλάβετε και να αλλάξετε την πραγματικότητά σας.

Δηλώστε καθαρά την πρόθεσή σας να επικεντρωθείτε στο πάθος σας, και δείτε τη μαγεία να συμβαίνει, αφού εσείς είστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού! Εδώ δημιουργήσατε το ίδιο το παιχνίδι, που τόσο απατηλό σας φαίνεται. Τώρα λοιπόν, σας  λέμε πως μπορείτε να το ξαναφτιάξετε όπως σας αρέσει. Ξαναφτιάξτε, αναδημιουργήστε  το παιχνίδι της οικονομικής ευημερίας για να καλύψετε κάθε σας ανάγκη κι επιθυμία. Έχετε απομακρυνθεί από την αφθονία σας και δεν την έχετε αποδεχτεί σαν κομμάτι δικό σας, διασπώντας έτσι έναν απόλυτα φυσικό κύκλο ενέργειας. Το πέπλο είναι ακόμα αρκετά χοντρό, ώστε να μη μπορείτε να δείτε το πόσο συγκλονιστικοί είστε, γι’αυτό και δεν πιστεύετε πως σας αξίζει τέτοια αφθονία.  Αυτό όμως είναι κακή καθοδήγηση της ενέργειας, και δεν ωφελεί πουθενά.

Η πίστη σας στις ελλείψεις έχει προκαλέσει τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με θέματα αφθονίας. Πιστεύετε πως υπάρχει ένα περιορισμένο ποσό στον κόσμο, και γι’ αυτό θεωρείτε πως αν έχετε αφθονία, κάποιος άλλος δεν έχει. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, γιατί δεν είναι έτσι η φύση της ενέργειας. Κι εδώ είναι που η αντανάκλαση διαφέρει από την πραγματική ενέργεια. Ακόμα κι οι οικονομολόγοι του πλανήτη σας, ξέρουν πως υπάρχουν αρκετά για όλους, φτάνει να νιώθετε όλοι εν αφθονία και να συμπεριφέρεστε ανάλογα. Η ανακύκλωση της ενέργειας είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργηθεί περισσότερη. Και επειδή τα χρήματα είναι το καθρέφτισμα της ενέργειας, συμπεριφέρονται ανάλογα.

Δημιουργείστε της Εστία, Βελτιώνοντας την Ποιότητα Ζωής σας

Σε αυτό το σημείο, σας λέμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τον  Παράδεισο στη Γη αν βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Η ποιότητα ζωής σας είναι η καλύτερη, όταν βρίσκεστε στην Εστία. Γι’αυτό, αν θέλετε να δημιουργήσετε την Εστία σε αυτή την πλευρά του Πέπλου, θα σας βοηθούσε να βελτιώσετε την ατομική σας ποιότητα ζωής εκεί όπου βρίσκεται καθένας από σας. Μη φοβηθείτε να αναζητήσετε το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας, και πολύτιμος σύμμαχος στη Νέα Ενέργεια. Το να βελτιώσετε ακόμα και με μικρά βήματα τη ζωή σας, βοηθά στη δημιουργία της Εστίας, γιατί σας υποστηρίζει στο να εκφράσετε πλήρως το πάθος σας και όλα όσα είστε. Μάθετε την τέχνη του να δέχεστε με χάρη και να επιτρέπετε σε αυτό που σας ανήκει, να σας βρει χωρίς κόπο. Βάλτε αποστολή της ζωής σας, τη βελτίωση της ποιότητάς της. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσετε την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό στις δημιουργίες και τις εξελίξεις σας. Οι συμπεριφορές σας που αντιστέκονται στην αποδοχή του καλύτερου στη ζωή,  συνδέονται με την πίστη σας στις ελλείψεις. Ξεκινήστε εκεί που βρίσκεστε και βρείτε έναν τρόπο καθημερινά για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Μπορείτε να μετακινήσετε τα έπιπλά σας ή να πλύνετε το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε ακόμα και να μετακομίσετε σε ένα καλύτερο σπίτι ή να αλλάξετε αυτοκίνητο. Όπου κι αν επικεντρωθείτε, αν ξεκινήσετε εκεί που είστε  την παρούσα  στιγμή και κινηθείτε, η ενέργεια θα αρχίσει να ρέει. Αντιληφθείτε πως η ποιότητα ζωής αντιπροσωπεύει  ενέργεια, κι όχι αυτό που εσείς αποκαλείτε «χρήμα».  Το χρήμα είναι καθρέφτισμα ενέργειας.

Κοιτώντας μπροστά. Το διώροφο λεωφορείο

Παρακαλούμε θυμηθείτε πως δε μπορούμε να σας πούμε το μέλλον σας, γιατί το γράφετε μόνοι σας.  Συγκρίνουμε αυτό που κάνουμε με το διώροφο λεωφορείο. Είναι δικό σας το λεωφορείο, όχι δικό μας. Όταν διαβάζετε ή ακούτε αυτό το μήνυμα, μας ζητάτε  να κάτσουμε στη μπροστινή θέση του διώροφου λεωφορείου σας. Από εκεί ψηλά, έχουμε καλύτερη θέα στο δρόμο από εσάς. Μπορούμε να σας πούμε τι υπάρχει μπροστά, ή τι βλέπουμε σε αυτόν ή τον άλλο δρόμο. Α, μα δε μπορούμε να σας πούμε αν θα στρίψετε ή όχι! Εσείς είστε υπεύθυνοι, εσείς έχετε τη δύναμη!  Η δική μας δουλειά  είναι να σας ενδυναμώνουμε, χωρίς να παίρνουμε τη δύναμή σας. Μόνο εσείς καθορίζετε την πορεία του λεωφορείου σας, και άρα της πραγματικότητάς σας. Καταλάβετε πως εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας μόνο τη θέα από ψηλά. Αυτά λοιπόν υπάρχουν μπροστά σας και πρόκειται να συμβούν αν δε στρίψετε κάπου αλλού, γιατί το συλλογικό διώροφο λεωφορείο της ανθρωπότητας κινείται προς κάποιες μεγάλες αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις που είναι αναγκαίες για να εμφανιστούν νέα οικονομικά συστήματα στον πλανήτη Γη. Η νέα ενέργεια φέρνει μια αντανάκλαση της ενέργειας που περιγράφει τα νέα οικονομικά συστήματα που ξεκινούν τώρα στη Γη. Για να γίνει αυτό, έπρεπε να σκάσει η φούσκα. Κι αυτό γίνεται τώρα σε παγκόσμια κλίμακα, και θα εξακολουθήσει για τους επόμενους έξι με οκτώ μήνες, εκτός αν γίνει μια μεγάλη στροφή. Μετά από αυτή τη επαναρύθμιση, κάποιες κυβερνήσεις και βιομηχανίες θα ανανήψουν τάχιστα,  ενώ άλλες θα κάνουν ως και τρία χρόνια για να συνέλθουν τελείως. Η διαφορά εξαρτάται από το βαθμό που συμπλέουν με την Συμπαντική Ενέργεια. Η Συμπαντική Ενέργεια μιλάει για συγχώνευση και άρα όποιος αντιστέκεται σε αυτήν και προωθεί το διαχωρισμό της, θα  αργήσει να συνέλθει.
Νέες κοσμικές δυνάμεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, λόγω των αλλαγών που έχουν μπει σε κίνηση. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να φοβάστε. Αν οι παρούσες δυνάμεις του κόσμου σας μπορούν να προσαρμοστούν στη νέα ενέργεια, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Αν όχι, θα ξεθωριάσουν ως οικονομική καταστροφή, όπως είδατε στο πρόσφατο παρελθόν. Να παρατηρείτε τα οικονομικά συστήματα, αφού αυτά αποτελούν την απαρχή της αλλαγής.

Έξι ως οκτώ μήνες

Οι επόμενοι έξι με οκτώ μήνες στον πλανήτη Γη ίσως είναι δύσκολοι για ορισμένους, όμως σας λέμε, κοιτάξτε μπροστά, γιατί αυτή είναι η απαραίτητη διόρθωση στη διαδρομή σας, για τη δική σας εξέλιξη. Αυτό το κομμάτι της ενέργειας έπρεπε να αλλάξει για να πραγματοποιηθεί το επόμενο εξελικτικό βήμα.  Τώρα έχει ξεκινήσει. Αυτή την περίοδο είναι αναγκαίο να γίνουν επιλογές. Κάποιες από αυτές θα γίνουν σε συλλογικό επίπεδο από εκείνους που ονομάζετε ηγέτες. Καταλάβετε ότι οι ηγέτες σας είναι απλώς έμπιστοι υπηρέτες σας και στο τέλος θα πρέπει να λογοδοτήσουν σε εσάς. Σας παρακαλούμε, μην τους εκχωρείτε τη δύναμή σας. Μπορεί να έχουν την εξουσία να παίρνουν συλλογικές αποφάσεις για τους λαούς , πρέπει να ξέρετε πως οι αποφάσεις αυτές ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ την ατομική σας πραγματικότητα. Μπορεί να επηρεάζουν τους δρόμους που οδηγείτε, όμως ΕΣΕΙΣ είστε ο μοναδικός οδηγός του διώροφου  λεωφορείου ΣΑΣ. Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί στους έμπιστους υπηρέτες που δουλεύουν για εσάς και ύστερα εγκαταλείψτε την προσκόλληση σας στο αποτέλεσμα. Αντιληφθείτε πως εσείς και μόνο εσείς κάνετε κουμάντο, και ακόμα κι αν εκείνοι δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στις επιθυμίες σας, είναι απολύτως αναγκαίο να τους τις κάνετε σαφείς.

Συμπαντική Ενέργεια

Η Συμπαντική Ενέργεια διαπερνά τα πάντα. Είναι η ενέργεια που υπάρχει στο κενό στο διάστημα. Είναι η ενέργεια που υπάρχει, όταν όλες οι άλλες παύουν να υπάρχουν. Είναι η ενέργεια των δυναμικών. Αυτό που εσείς ονομάζετε θεό. Ο σκοπός και η κίνηση αυτής της ενέργειας είναι ενωτική, και η κίνηση αυτή επιστρέφει σε εσάς το κομμάτι που έχετε διαχωρίσει λόγω της ψευδαίσθησης της πολικότητας.
Αυτή η περιγραφή είναι ο απλούστερος τρόπος για να σας περιγράψουμε τη φύση της Συμπαντικής Ενέργειας , κι όμως ακόμα κι έτσι την έχουμε περιπλέξει για να μπορέσετε να την αντιληφθείτε. Στη Νέα Ενέργεια, ό,τι αντιστέκεται στη Συμπαντική Ενέργεια θα βρει αντίσταση, κι ό,τι την υποστηρίζει, θα υποστηριχτεί.

Έξι Δονητικά Βήματα

Η Γη πρόσφατα έχει περάσει 6 δονητικά επίπεδα με ένα βήμα. Το αισθανθήκατε. Το νιώθετε τώρα. Αυτή τη στιγμή το αφομοιώνετε στη βιολογία σας. Σας λέμε πως αυτό είναι μέρος της διαδικασίας που εσείς ζητήσατε να επισπευτεί, και τώρα φτιάξατε το ιδανικό σκηνικό για το ανακάτεμα των οικονομικών συστημάτων. Καθώς το νιώθετε ατομικά, περνάει τώρα στους θεσμούς σας. Θα το αισθανθείτε σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Όμως, αυτή η δονητική εξέλιξη δημιουργεί επίσης το σκηνικό για μια νέα σχέση με την ίδια σας την ενέργεια. Πολλοί νιώθετε χαμένοι. Δεν ξέρετε πού να πάτε. Αισθάνεστε υπερ-ευαίσθητοι. Τα πράγματα αλλάζουν κι εσείς δεν ξέρετε πού πατάτε. Σας προσφέρουμε ένα κλειδί! Να αναπνέετε. Μπορούμε να το κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο: Να Αναπνέετε.

Έχετε λοιπόν προχωρήσει έξι δονητικά βήματα πιο κοντά στην Εστία, αυτή είναι η ενέργεια στην οποία έχετε μπει, και νιώθετε εκτός τόπου. Μα είστε! Αναπνεύστε τη νέα κατάσταση! Γειώστε τη στη βιολογία σας! Νιώστε άνετα μαζί της. Ξεκινήστε να παίζετε μαζί της, να δείτε τα όρια της. Δοκιμάστε κάτι  καινούριο. Τολμήστε να κάνετε λάθη. Α-χα! Αυτό δεν το σκεφτήκατε! Τολμήστε να παίξετε. Τολμήστε να πιέσετε τα πράγματα στα άκρα, για να διαπιστώσετε πόσο έχουν αλλάξει .

Στις παλιές δονήσεις του πλανήτη Γη- σημειώστε εδώ πως μιλάμε μόνο για έξι μήνες νωρίτερα σύμφωνα με το γήινο χρόνο-ό,τι πήγαινε κόντρα στην Συμπαντική Ενέργεια γινόταν ανεκτό για πολύ καιρό. Στις υψηλότερες δονήσεις του πλανήτη, η αντίσταση είναι απότομη και άμεση. Τώρα ό,τι δρα κόντρα στη Συμπαντική Ενέργεια θα υποστεί πολύ άμεση αντίδραση. Για κάθε δράση υπάρχει αντίδραση έξι φορές γρηγορότερη τώρα. Παρατηρείστε το και προσαρμόστε την πορεία σας. Για αυτό σας λέμε, πιέστε άφοβα τα πράγματα στα άκρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι επόμενοι έξι με οκτώ μήνες, θα είναι περίοδος εγκλιματισμού. Μπορείτε να το ονομάσετε και περίοδο ανάνηψης. Προσέξτε πώς θα το ονομάσετε , γιατί πολύ γρήγορα θα φτιάξετε ετικέτες. Προσέξτε την οπτική σας γωνία, διότι θα δημιουργείτε αυτό που αντιλαμβάνεστε. Κι εδώ έξι φορές γρηγορότερα. Σας παρακαλούμε, μην ξεχνάτε να αναπνέετε. Σε πολλά επίπεδα θα δείτε να συμβαίνουν κι άλλα πράγματα. Τα άτομα κι οι κυβερνήσεις που δρουν συλλογικά, θα βρεθούν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα τοπικά οικονομικά συστήματα που συμμαχούν με την Συμπαντική Ενέργεια, θα γίνουν οι νέες οικονομικές υπερδυνάμεις του πλανήτη. Όσα αντιστέκονται και μπαίνουν σε διαχωρισμό, θα δουν τη δύναμή τους να φθίνει. Θα είναι ενδιαφέρουσα περίοδος για τον πλανήτη Γη!

Δείτε τη μεγάλη εικόνα, αγαπημένοι! Έχετε ζωγραφίσει από το μυαλό σας  αυτές τις αστείες γραμμές στην άμμο, και τις ονομάσατε χώρες. Καιρός να αρχίσουν να διαλύονται! Καιρός να καταλάβετε πως είστε πολίτες του πλανήτη Γη. Γίνετε πολίτες μιας οικουμενικής συμμαχίας Φωτός , κι οι γραμμές θα χαθούν. Σκεφτείτε σε μια βάση συνεργασίας με ολόκληρη την ανθρωπότητα, και δουλέψτε μαζί με τη Μητέρα Γαία. Δε σας ζητάμε να θυσιαστείτε, καταλάβετέ το. Σας λέμε να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας, όχι να τη ρίξετε. Είναι κάτι που μπορείτε  να το κάνετε, και ταυτόχρονα να ζείτε με αρμονία με τον πλανήτη και τους ανθρώπους. Ό,τι αντισταθεί στην αρμονία αυτή, θα βρει έξι φορές περισσότερη αντίσταση.

Παλιοί Ενεργειακοί Τρόποι

Έχετε υπομονή, αλλά να είστε αποφασιστικοί με τους πολιτικούς ηγέτες που προσπαθούν να ελέγξουν σύμφωνα με την παλιά ενέργεια. Ορισμένοι από τους ηγέτες σας, προσπαθούν να εφαρμόσουν τους παλιούς ενεργειακούς τρόπους της επιβολής και της απομόνωσης. Θυμηθείτε τι είπαμε για το κύμα του έξι. Αν δείτε τέτοιες συμπεριφορές, πάρτε θέση αποφασιστικά, διότι όλοι θα εισπράξετε τα αποτελέσματα της αντίστασης των λίγων. Μην είστε ανεκτικοί. Αντ’ αυτού, σας ζητάμε να εκπαιδευτείτε, να μάθετε,  να επιμορφωθείτε,  μόνο έτσι θα μπορέσετε να παλέψετε την παλιά ενέργεια. Η ενωτική κίνηση της Συμπαντικής Ενέργειας θα φέρει μάθηση και επικοινωνία. Έτσι θα καταλάβετε πως όλοι είστε ένα. Δείτε την τεχνολογία σας να αναπτύσσεται και επιτρέψτε της να χρησιμεύσει στο ύψιστο καλό  της μόρφωσης και της επικοινωνίας. Όσο πιο πολύ εκπαιδεύεστε κι επικοινωνείτε, τόσο πιο  πολύ αντιλαμβάνεστε ότι είστε ένα. Ακόμα κι η επιστήμη σας τώρα το γνωρίζει.

Προσαρμοστείτε ή Δημιουργήστε – Ο Πόλεμος των Άστρων

Οι άνθρωποι είναι υπέροχα πλάσματα. Προσαρμόζεστε υπέροχα κι όμως αντιστέκεστε τόσο στις ίδιες τις δημιουργικές σας ικανότητες. Το πέπλο είναι χοντρό κι είναι δύσκολο να δείτε τις ικανότητές σας για δημιουργία. Είναι πολύ πιο εύκολο για σας, να πάρετε κάτι έτοιμο και να κάνετε ότι μπορείτε για να το προσαρμόσετε  σε μια διαφορετική έκβαση. Χρησιμοποιείστε τις ικανότητές σας για να κάνετε κάτι νέο, και θα βρείτε νέους τρόπους για να συνεργάζεστε με τις ενέργειες του κόσμου. Η Γαία δεν πρόκειται να σας υποστηρίξει αν εξακολουθήσετε να χρησιμοποιείτε ορυκτά καύσιμα όπως κάνατε ως τώρα.  Βλέπετε όμως πως δε θα αλλάξει τίποτα, αν δεν δραστηριοποιηθείτε οικονομικά. Αυτό συμβαίνει λοιπόν τώρα, καθώς οι συλλογικοί ανώτεροι εαυτοί δημιουργούν στον πλανήτη καταστάσεις που εσείς τις βλέπετε σα δυσκολίες, ενώ εμείς τις βλέπουμε σα δραστηριοποίηση σε νέες επιλογές.

Παρομοίως, το ρεύμα σας ακρίβυνε κι αυτό θα συνεχιστεί. Δεν πάει κάτι λάθος, μόνο ο τρόπος που το παρέχετε. Έτσι θα βρείτε το κίνητρο να ψάξετε να βρείτε αποτελεσματικότερα μέσα ενεργειακής παροχής. Επανεξετάστε τις τεχνολογικές εξελίξεις που συνέβησαν και ήταν άπιαστες οικονομικά και πριν από τις αυξήσεις στο ρεύμα.   Τολμήστε να βρείτε νέα πράγματα στην ενέργεια, αφού μόλις περάσατε έξι δονητικά επίπεδα και αυτό σας δίνει έξι φορές παραπάνω τη δύναμη να δημιουργείτε. Αχ, αυτό δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμα, γι’ αυτό παλεύετε ακόμα να προσαρμοστείτε. Γι’ αυτό σας προτρέπουμε να ωθήσετε τα πράγματα στα άκρα.

Σας ενημερώνουμε πως υπάρχει τεχνολογία έτοιμη να δαμάσει την ενέργεια του σύμπαντος και να σας την παραδώσει ιδιαίτερα οικονομικά. Τα πρώτα βήματα είναι δύσκολα, γιατί σας βάζουν σε διαδικασία δημιουργίας κι όχι προσαρμογής. Γι’ αυτό ήταν αναγκαίο να κινητοποιηθείτε έτσι όπως το κάνετε τώρα. Μέρος αυτής της τεχνολογίας υπήρξε το αποτέλεσμα της συνεχούς σας έρευνας για τα παιχνίδια πολέμου σας. Υπάρχει ξανά ενδιαφέρον σε αυτά τα επιτεύγματα για καλό σκοπό. Σας λέμε πως αυτές οι τεχνολογίες δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψουν -όπως ήταν προγραμματισμένο- σαν ασπίδες  κατά οποιασδήποτε επίθεσης.  Όμως , μόλις εξελιχθούν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για μεταφορά ενέργειας. Αυτά ωθήστε τώρα να ανακαλύψετε.

Ζώα και Φυτά – Δημιουργώντας μια Νέα Σχέση

Αναρωτιέστε επίσης τι συμβαίνει με τα ζώα, και τις μυστηριώδεις ασθένειες που έχουν σπείρει στον πλανήτη. Επιθυμούμε να μιλήσουμε τώρα για αυτό. Όπως αλλάζουν οι οικονομίες στον πλανήτη, έτσι και τα ζώα και ορισμένα φυτά επαν-αξιολογούν τα υψηλότερα τους συμβόλαια σε σχέση με την ανθρωπότητα.

Τα ζώα του πλανήτη Γη επαναπροσδιορίζουν κάποιους από τους ρόλους τους σε σχέση με σας. Ορισμένα προσφέρονται πρόθυμα και περήφανα ως μέρος της τροφικής αλυσίδας. Εσείς, ως όντα σε υψηλότερη δόνηση, θα ήταν πρέπον να αποδίδετε τιμές στα ζώα και στο ρόλο τους, όμως αυτό έχει χαθεί, και τώρα αποκαθίσταται καθώς τα ίδια τα ζώα έχουν ανοίξει μια πόρτα για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Μα θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες να επανεξετάσετε τον τρόπο σκέψης σας. Δε σας λέμε πως είναι λάθος να τρώτε κρέας. Δε σας λέμε πως το να καίτε βενζίνη για να οδηγήσετε τα αυτοκίνητά σας είναι λάθος. Το μόνο που σας λέμε, είναι πως έρχεται η ευκαιρία να αλλάξετε. Δείτε τι συμβαίνει στο πεδίο σας και τολμήστε να δημιουργήσετε κάτι καινούριο για τον εαυτό σας.

Δείτε τη μαγεία. Δοκιμάστε το χέρι του Δημιουργού. Τολμήσετε να εστιάσετε την πρόθεσή σας σε κάτι νέο. Δείτε το να συμβαίνει, στην αρχή σε ατομικό και μετά σε συλλογικό επίπεδο, καθώς συμβαίνει ενώ μιλάμε. Οι οικονομίες του πλανήτη συγχωνεύονται. Πολλά αλλάζουν, και θα υπάρξουν συλλογικές υπερ-δυνάμεις   που δείχνουν να εμφανίζονται στα νέα οικονομικά συστήματα.

Τώρα, πολλοί από εσάς εύχονται να εκλείψει το χρήμα τελείως και να κινούμαστε μόνο με ενέργεια από την καρδιά.  Λατρεύουμε τον τρόπο που στήνετε οι άνθρωποι τα παιχνίδια σας! Είστε τόσο ευφάνταστοι! Ναι, θα υπάρχουν οικονομικά συστήματα στις νέες δονήσεις του πλανήτη Γη. Ναι, θα υπάρχουν επιχειρήσεις. Ναι, θα υπάρχουν οργανισμοί. Εσείς τους κατασκευάσατε, και τώρα σας προκαλούμε να τους ξαναφτιάξετε από την καρδιά. Φτιάξτε τους από καρδιάς γιατί αυτή είναι η  πραγματική ενέργεια και ακόμα και οι επιχειρήσεις σας έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την υψηλότερη αλήθεια. Ακόμα κι οι πιο υψηλά δονητικές σας επιχειρήσεις , έχουν αρχίσει να κατανοούν τη φυσική ροή της ενέργειας. Γιατί; Διότι ακολουθώντας τη ροή της, θα έχει αντίκτυπο στην ουσία της επιχείρησης, αφού η ουσία είναι εν τέλει αντανάκλαση της ίδιας αυτής ενέργειας.

Γίνετε ένας από αυτούς και εφαρμόστε το στο χώρο εργασίας σας. «Α, και ποια είμαι εγώ; Μια απλή γραμματέας. Δε μου πέφτει λόγος. »  Ω, ναι, σου πέφτει! Πιο πολύ από όσο νομίζεις. Βάλε την ενέργεια στο χώρο σου με τους ανθρώπους που επικοινωνείς. Βάλε την πρώτα στο σπίτι σου και δες τα θαύματα να συμβαίνουν. Δε χρειάζεται να είσαι ο διευθυντής μιας επιχείρησης για να αλλάξεις την κατεύθυνση της. Μπες στην αλήθεια σου και θα βρεις πολλές εναλλακτικές πραγματικότητες που τώρα γίνονται μία. Το μόνο που σου ζητάμε είναι να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Άνοιξε την καρδιά σου, τη δυνατότητά σου να αποδέχεσαι, και θα αλλάξεις τα πρότυπα ταχύτατα. Θυμήσου πως εσύ είσαι ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού. Εσύ κάνεις τη διαφορά.

Πάρτε την Πραγματικότητα στα Χέρια σας

Πολλά γίνονται στο μέλλον σας. Μη φοβάστε τις αλλαγές γιατί ο τρόπος που τις αντιλαμβάνεστε θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Ρωτάτε συχνά: «μα γιατί να είναι τόσο δύσκολο; Τι συμβαίνει; Τι προσπαθεί να μου πει το πνεύμα;» Σας λέμε να αναρωτηθείτε: Εσείς τι προσπαθείτε να πείτε στον εαυτό σας; Ακούστε προσεκτικά. Μη φοβάστε την αλλαγή. Αγκαλιάστε τη. Δείτε την και πείτε: «Α, το Παιχνίδι αλλάζει,   πώς μπορώ να είμαι μέρος του; πού έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω; πώς μπορώ να αλλάξω την πραγματικότητά μου;»  Τότε θα μπορείτε να την αλλάξετε στο δευτερόλεπτο.

Δουλέψτε καλά με αυτήν την ενέργεια, αγαπημένοι. Θυμηθείτε πως το χρήμα που τόσο λατρεύετε, το Παιχνίδι που επινοήσατε το τόσο περίπλοκο, είναι δική σας θεϊκή δημιουργία.    Αν δε σας αρέσει, τολμήστε να το φτιάξετε από την αρχή. Τολμήστε να νιώσετε την ενέργεια. Τολμήστε να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Τολμήστε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.

Είστε έξι φορές οι άγγελοι που ήσαστε πριν από λίγους μήνες. Πώς νιώθετε, άγγελοι; Απλώστε τα φτερά σας. Τολμήστε να δημιουργήσετε,  περάστε το στους γύρω σας, και μην ξεχνάτε να αναπνέετε.

Φέρνετε τον Ουρανό στη Γη και είμαστε περήφανοι για εσάς, γιατί η δουλειά που κάνετε δεν περιορίζεται εδώ στη Γη. Αλλάζετε «Όλα Όσα Είναι». Δεν έχετε το λεξιλόγιο για να καλύψετε την έννοια του « Όλα Όσα Είναι». Σας αγαπάμε τόσο πολύ! Σας αγαπάμε τόσο για το θάρρος σας να βρίσκεστε στο Νέο Πλανήτη Γη , στερημένοι απ’ τα φτερά σας. Πρέπει να είναι δύσκολο να μην μπορείτε να θυμηθείτε την καταγωγή σας. Βλέπουμε πώς επινοείτε όλες αυτές τις υπέροχες ιστορίες για να βγάλετε νόημα. Η αγαπημένη μας είναι αυτή με τον Παράδεισο και την Κόλαση! Μα τι φαντασία που έχετε!  Είναι υπέροχο, γιατί στον κόσμο σας έχετε ένα κομμάτι Παραδείσου που ούτε εμείς δεν έχουμε. Αυτή είναι η ευτυχία! Και καθώς κοιτάτε και βλέπετε την πανέμορφη καταπράσινη Μητέρα Γαία, καθώς ανασαίνετε τον αέρα γύρω σας, καταλάβετε πως όλα αυτά είναι δημιουργία σας. Είναι κομμάτι από τον Παράδεισο που δεν υπάρχει εδώ σε εμάς.

Είστε ευλογημένοι. Είστε οι εκλεκτοί. Οι μαγικοί που είναι εδώ για να δημιουργήσουν την Εστία καλύτερα κι από πριν. Αντιλαμβάνεστε τώρα τη μαγεία που κρατάτε; Καταλαβαίνετε τις επιλογές που έχετε μπροστά σας; Τώρα νιώθετε την τιμή και την αγάπη που σας έχουμε; Είμαστε πάντοτε μαζί σας. Είστε πάντα κομμάτι μας. Σας ευχαριστούμε που παίρνετε τη δύναμή σας. Χρησιμοποιείστε την καλά, αγαπημένοι, μην τη φοβηθείτε! Απελευθερώστε το φόβο του να κάνετε λάθος, γιατί είστε δημιουργοί. Απελευθερώστε το φόβο του να δημιουργήσετε  και θυμηθείτε να αναπνέετε!

Σας κοιτάμε με δέος, και καθόμαστε στα πόδια σας. Σας λατρεύουμε και κοιτάμε με δέος ποιοι είστε και όλα όσα έχετε κάνει. Αισθάνεστε σα χαμένοι, όμως κάνετε τη διαφορά. Να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδρομής. Είναι τιμή μας να είμαστε δίπλα στους εκλεκτούς.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας , και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Μελίνα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!