Ιούλιος 2015

Λεπτοφυείς Επιρροές
Οι πλανήτες νάνοι Δήμητρα και Πλούτωνας


 

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας. Η σημερινή ημέρα είναι μαγική. Αλλάξατε τόσα στον πλανήτη σας. Μετατοπίσατε τόση ενέργεια, που τη βλέπετε μπροστά στα μάτια σας. Αυτό είναι μαγικό και χειροκροτούμε όλους τους ανθρώπους και την οικογένεια της “Ε” για την απίστευτη δουλειά που έχετε κάνει σε πολλές ζωές. Βρίσκεστε εδώ για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να εν-θυμηθούν τη δύναμή τους. Μπράβο σας άνθρωποι.

Οι Έξι Πατρογονικές Φυλές

Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνετε. Αν και θέλουμε να σας πούμε πολλά, έχετε αρχίσει να ανακαλύπτετε την ιστορία σας. Πρόσφατα αγαπημένοι μας, στείλατε το πρώτο διαστημόπλοιό σας στον Άρη. Θα ανακαλύψετε διάφορες μορφές ζωής εκεί οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε περισσότερα για τις έξι πατρογονικές φυλές που ξεκίνησαν με τη Γη. Δεν δημιούργησαν αυτές τη Γη – να το ξεκαθαρίσουμε αυτό – εσείς το κάνατε. Εσείς είστε τα πνεύματα αγαπημένοι μας που από την αρχή φροντίζατε αυτή την υπέροχη θερμή σφαίρα από μάγμα που περιφέρεται στο διάστημα, τον τρίτο βράχο μακριά από τον Ήλιο. Δεν είχατε φυσικά σώματα, τα οποία δεν μπορούσαν να υπάρχουν στον πλανήτη τότε. Όμως, είχατε αιθερικά σώματα και φροντίζατε τη Γη. Πολλοί έχετε κάνει το ίδιο και σε άλλους πλανήτες οι οποίοι εξελίχθηκαν στο σύμπαν και τώρα έχουν ζωή. Αυτή είναι μια υπέροχη ιστορία γιατί όταν κατανοήσετε τι συμβαίνει, θα είναι σαν να κοιτάζετε την ιστορία σας στη Γη. Από τη στιγμή που είπαμε πως υπάρχουν έξι πατρογονικές φυλές, θέλετε να μάθετε ποιες είναι. Όλοι έχουν τη δική τους ιδέα γι’ αυτές τις φυλές κι όμως μας είναι πολύ δύσκολο να σας πούμε τα ονόματά τους. Όταν σας δίνουμε ένα όνομα όπως Σείριος, Πλειάδες ή κάποιο άλλο στο οποίο έχετε βάλει μια ταμπέλα, πρέπει να καταλάβετε ότι αυτά είναι ανθρώπινα ονόματα που έχουν δοθεί σε αυτά τα άστρα. Το ενδιαφέρον είναι πως υπάρχει ένας ρυθμός που τα συνδέει όλα. Μερικοί πιστεύουν ότι αυτά τα ονόματα και οι ιστορίες που τα συνοδεύουν είναι φτιαχτά. Αυτό δεν συμβαίνει, είναι απλά μια ερμηνεία της ίδιας ιστορίας. Τώρα αρχίζετε να ανακαλύπτετε την υπόλοιπη ιστορία και να κατανοείτε τη διαδικασία, κάτι που είναι συναρπαστικό.

Πριν τη Δημιουργία της Γης

Τώρα θα σας πάμε πίσω περίπου οκτώ χρόνια. Τότε που σας λέγαμε ξεκάθαρα πως θα ανακαλυφθούν κι άλλοι πλανήτες στο Ηλιακό σας Σύστημα και να έχετε το νου σας. Το κάνατε αλλά αποφασίσατε πως δεν θα είναι πλανήτες. Πήγατε πιο μακριά και αποφασίσατε να ανακατατάξετε τον Πλούτωνα, έναν από τους μικρότερους πλανήτες σας. Όλοι αυτοί οι πλανήτες εμφανίστηκαν στον Σείριο. Ο Σείριος είναι ο καλύτερος γιατί προσέφερε την ευκαιρία να βρείτε μερικά πολύ μαγικά πράγματα. Να σας πούμε για ένα μέρος της ενέργειας που πηγαίνει πίσω σε μια εποχή πριν τη δημιουργία της Γης.

Βασικά υπάρχουν όλα αυτά τα συντρίμμια που περιφέρονται γύρω από την ενέργεια στο διάστημα. Από τη στιγμή που υπάρχει ενέργεια σε οποιαδήποτε μορφή, έλκει την ύλη για να δημιουργήσει μια υλική έκφραση αυτής της ενέργειας κι αυτό ακριβώς συνέβη. Καθώς αυτά τα συντρίμμια πετούσαν στο διάστημα, πολλοί από εσάς βοηθήσατε να δημιουργηθούν αυτοί οι πλανήτες λέγοντας, “Δεν θα ήταν καλά να υπήρχε άλλη μια σφαίρα εδώ;” Φυσικά η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να σχηματιστεί ένας πλανήτης μεταξύ του Άρη και του Δία που ποτέ δεν σχηματίστηκε. Κάθε φορά που πλησίαζαν τα συντρίμμια, η τεράστια δύναμη του Δία τα απομάκρυνε ξανά. Έτσι έμειναν τα συντρίμμια, κάτι που είναι μαγικό, αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Αγαπημένοι μας, θα σας πούμε αυτές τις πληροφορίες σε βήματα. Κατ’ αρχάς, να σας εξηγήσουμε τη βασική έννοια του τι συνέβη. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του Ηλιακού σας Συστήματος – που αποτελέσατε κομμάτι της – κάτι μαγικό συνέβη.

Θέλατε πολύ να αναδημιουργήσετε μια ενέργεια παρόμοια με αυτή που αφήσατε στην Εστία. Όταν ο Δίας διέλυε αυτό το κομμάτι αντί να το συμπιέζει σε έναν υπέροχο πλανήτη, το διέσπειρε σε έναν τεράστιο κύκλο συντριμμιών, αυτόν που ονομάζετε ζώνη των αστεροειδών. Όταν ο πλανήτης δεν δημιουργήθηκε, η ενέργεια απομακρύνθηκε και πήγε σε αυτή που ονομάζετε ζώνη Kuiper. Αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον γιατί δεν ξέρατε μέχρι πρόσφατα πως υπήρχε η ζώνη Kuiper. Αυτές οι ανακαλύψεις σας λένε τι συνέβη. Η ουσία και η καρδιά αυτού του πλανήτη πήγαν στον Πλούτωνα.

Ο Πλανήτης Νάνος με το όνομα Δήμητρα

Ξέρετε πόσο μικρός είναι ο Πλούτωνας. Όμως αρχικά ήταν να πάρει την ουσία του δίδυμου πλανήτη ο οποίος προσπαθούσε να δημιουργηθεί μεταξύ του Άρη και του Δία. Η ενέργεια προσπαθούσε να συγκεντρωθεί γύρω από τον Πλούτωνα αλλά ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει. Έχετε όμως ξαναδεί θαύματα και μορφοποιήσατε αυτή την ενέργεια η οποία δούλεψε για λίγο. Δούλεψε αγαπημένοι μας και θα βρείτε τις αποδείξεις. Δεν θα τις βρείτε αμέσως αλλά είναι εκεί για να σας δείξουν μερικές από τις αλλαγές που έγιναν σε αυτή την ενέργεια. Τι συνέβη λοιπόν με τον Πλούτωνα; Ο Πλούτωνας που βλέπετε σήμερα δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που προσπάθησε να φέρει αυτή την ενέργεια. Βρισκόταν στο λάθος μέρος ώστε να έχει κατάλληλο περιβάλλον, η μαγνητική έλξη και η ακτινοβολία από τον Ήλιο τον ανάγκασαν να διαλυθεί.

Ένας Νέος Πλανήτης Δημιουργήθηκε Μεταξύ Άρη και Δία

Αυτός που βλέπετε σήμερα είναι στρογγυλός αλλά πέρασε πολλά για να γίνει έτσι. Είναι η Δήμητρα, η καρδιά αυτού του πλανήτη. Φέρει την ενέργεια που θα έφερε αν ήταν πλανήτης στο Ηλιακό σας Σύστημα. Θα ήταν ο κοντινότερός σας γείτονας με ζωή αν είχε δημιουργηθεί. Τώρα η καρδιά αυτής της ενέργειας πήγε πάλι στην εσωτερική ζώνη και προσπαθεί να ενώσει πολλά από τα κομμάτια της αρχικής του αποστολής. Θα δημιουργηθεί τώρα ένας πλανήτης μεταξύ Άρη και Δία; Μπορεί να αργήσει αλλά έχει τεθεί σε κίνηση αν και μάλλον δεν θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Χρειάζεται πολύς καιρός για να σχηματιστεί ένας πλανήτης. Παρατηρείτε μεγάλες αλλαγές που θα αλλάξουν την ανθρωπότητα. Αυτές οι αλλαγές στην αντίληψή σας προέρχονται από τη δονητική εξύψωση. Όταν εξυψώνετε κάτι, υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί στο οπτικό σας πεδίο και το παρατηρείτε αυτό στον πλανήτη σας. Είναι θαυμάσιο για εσάς να επαναξιολογείτε τις προηγούμενες θέσεις σας και πολλά από τα συστήματα πεποίθησής σας εξαφανίζονται. Ανοίγεστε σε νέες δυνατότητες, κάτι που είναι όπως πρέπει να είναι, γιατί τώρα αφυπνίσαμε το νου και την καρδιά του θεού – όλων σας.

Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει, αυτό που ίσως να μην καταλαβαίνετε όμως είναι ο ενθουσιασμός που υπάρχει γύρω σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε κατάσταση επιβίωσης. Για μερικούς είναι πολύ δύσκολο να γειώσουν την ενέργειά τους με θετικό τρόπο ή να βρουν τη θέση τους στο νέο κόσμο. Ακόμα και τα πράγματα στα οποία ήσασταν επιτυχημένοι στην τρίτη διάσταση ή μοιάζουν να μη λειτουργούν τώρα ή λειτουργούν διαφορετικά. Αυτό είναι μέρος της εξέλιξής σας. Αν μπορέσετε να εν-θυμηθείτε την ευρύτερη εικόνα, το ευρύτερο συναίσθημα, θα καταλάβετε πως υπάρχουν πολύ λίγα που πρέπει να κάνετε. Θα βρείτε τη διαδρομή με τη μικρότερη αντίσταση κατά τη διάρκεια της ζωής σας αγαπημένοι μας. Καθώς η συλλογική δόνηση ανεβαίνει, ξαφνικά αλλάζετε και πράγματα που πριν πέντε χρόνια δεν κουβεντιάζονταν καν, τώρα εμφανίζονται μπροστά σας για επανεξέταση. Πολύ καλή δουλειά και σας λέμε πως η καρδιά της Δήμητρας επιστρέφει.

Η Καρδιά της Δήμητρας

Αυτό αρχίζει να επηρεάζει πολλούς ανθρώπους. Γιατί; Επειδή, πολύ απλά, το ανακαλύψατε. Επικεντρώνεστε σε ένα νέο θαύμα, ένα κομμάτι που πετάει πολύ κοντά στον τρίτο βράχο από τον Ήλιο για πολύ καιρό. Τώρα θα ανακαλύψετε τις τεράστιες επιρροές του που είναι μεγαλύτερες απ’ όσο νομίζετε. Ακόμα και στην αστρολογία σας αγαπημένοι μας θεωρείτε ότι οι μεγαλύτεροι πλανήτες ασκούν μεγαλύτερη έλξη, αυτό όμως δεν είναι οπωσδήποτε σωστό. Θα παρατηρήσετε ότι οι λεπτοφυείς ενέργειες θα γίνουν πιο σημαντικές από τις μεγάλες ενέργειες. Πάντοτε μετρούσατε τα πράγματα ανάλογα με το πόσο ισχυρά ή μεγάλα είναι, τώρα όμως θα αρχίσετε να τα μετράτε σύμφωνα με τις επιπτώσεις που έχουν. Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε έναν νέο ρυθμό για τον εαυτό σας, καθώς θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε τη σπουδαιότητα όλων των λεπτοφυών ενεργειών στη Γη. Έχετε μάθει να μετράτε τον μαγνητισμό, ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στον πλανήτη σας σε πολλούς τομείς. Όμως έχετε καταφέρει να τον μετράτε σε έναν μόνο τομέα από τους πολλούς στους οποίους χρησιμοποιείται. Δεν ξέρετε πώς να μετράτε τον μαγνητισμό και τις ελάχιστες μαγνητικές διαφοροποιήσεις της καρδιάς σας, η οποία δημιουργεί τον περισσότερο από τον κόσμο γύρω σας. Ακόμα δεν έχετε συνδέσει εντελώς την επιστήμη με την πνευματικότητά σας, αν και καθημερινά αυτά τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται με διαφορετικό τρόπο.

Πιέσεις Ενάντια στο Κύμα της Αλλαγής

Τώρα βλέπετε τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική. Αυτό που σας ζητάμε είναι αν θέλετε να απελευθερώσετε αυτά που δεν σας εξυπηρετούν πια. Πολλά από αυτά τα κουβαλάτε μαζί σας αγαπημένοι μας από συνήθεια. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας περισσότερο; Όλοι σας έχετε κάνει ένα-δύο βήματα μπροστά για να πάρετε τη θέση σας ως συνειδητοί δημιουργοί σε αυτό τον υπέροχο πλανήτη. Η εξέλιξη συμβαίνει τώρα μπροστά στα μάτια σας, γιατί η μαγεία είναι εδώ. Έχετε όμως πισωγυρίσματα, πιέσεις ενάντια στο κύμα; Φυσικά. Το βλέπετε στο ISIS και σε άλλα μέρη όπου υπάρχει φόβος. Και να η ερώτηση. Πώς μπορείτε να το παρακολουθείτε και πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε χωρίς φόβο; Είναι πολύ απλό αγαπημένοι μας. Μόνο ένα πράγμα μπορείτε να φοβάστε στην ιστορία σας και αυτό είναι ο θάνατος. Οι άνθρωποι συνήθως φοβούνται τον θάνατο μέχρι να δουλέψουν εσωτερικά για να ανακουφίσουν κάποιους από τους μεγαλύτερους φόβους τους. Κάποιες φορές ίσως να έχουν βγει από το σώμα τους, τον έχουν βιώσει κι έχουν επιστρέψει. Δεν έχουν πια τον φόβο του θανάτου. Ο θάνατος είναι ο πρωταρχικός φόβος γιατί μόνο το άγνωστο μπορείτε να φοβάστε. Όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν σκόπιμα τον φόβο για να πάρουν αυτό που θέλουν, το αποτέλεσμα είναι μια αντίδραση η οποία αναπτύσσει ταχύτατα στον πλανήτη. Βλέπετε πολλούς ανθρώπους να πηγαίνουν σε αυτές τις ομάδες με την ελπίδα της ελευθερίας. Κάποια στιγμή θα δείτε την ελευθερία που βιώνουν όταν ενταχθούν σε αυτές τις ομάδες. Όμως αυτό θα φύγει με τον καιρό. Δεν είναι ένας νέος πόλεμος που πρέπει να κάνετε, αντίθετα είναι μια ενσωμάτωση όλων των ενεργειών. Πώς μπορείτε να αγαπήσετε αυτούς που αποκεφαλίζουν άλλους ανθρώπους; Όσο τους βλέπετε ως τα “κακά παιδιά” χάνετε την ουσία γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Βρείτε το κομμάτι σας που είναι αυτοί. Αντιμετωπίστε το, νιώστε το και αγαπήστε το. Μετά απελευθερώστε το και θα αρχίσετε να νιώθετε αλλαγές στη συλλογική δόνηση.

Το βλέπετε τώρα με την κυβέρνησή σας. Αναλογιστείτε τις πρόσφατες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. Το δικαστήριο δεν δεσμεύεται να πάρει αποφάσεις με τις οποίες θα συμφωνεί το κοινό ή η συλλογική δόνηση. Από τις προηγούμενες αποφάσεις του, πολύ λίγες συμφωνούσαν με τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας αλλά και αυτό θα αρχίσει να αλλάζει. Μια αρμονία εγκαθιδρύεται στη Γη κι εσείς είστε υπεύθυνοι γι’ αυτό αγαπημένοι μας. Μακάρι να μπορούσαμε να σας δείξουμε μερικές από τις προηγούμενες ζωές σας στη Γη, ακόμα και με αιθερικά σώματα όταν φροντίζατε τη Γη. Θα ήσασταν πολύ υπερήφανοι για την ιστορία σας γιατί όχι μόνο φροντίσατε τη Γη αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα κι ελπίζουμε να το έχετε κατακτήσει. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλοί από εσάς που αναρωτιούνται τι κάνουν εδώ. “Πού υπέγραψα αυτό το συμβόλαιο; Θέλω να δω τα ψιλά γράμματα”. Αγαπημένοι μας, τα καταφέρατε και σχεδόν όλοι σας είστε εκεί που θέλατε να είστε. Αυτό σημαίνει πως είστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι; Όχι, δεν είναι αυτή η φύση των ανθρώπων αγαπημένοι μας, το γνωρίζετε αυτό. Τα πράγματα φαίνεται να είναι καλύτερα, οπότε ψάξτε γι’ αυτά. Απολαύστε ό,τι έχετε αυτή τη στιγμή αλλά μην κρίνετε τον εαυτό σας, αυτό είναι το σημαντικότερο.

Ανακαλύπτοντας Νέους πλανήτες και Πυραμίδες

Είστε συνειδητοί δημιουργοί. Έχετε τη δημιουργική ικανότητα του θεού όλοι σας. Γιατί δεν μπορείτε να κάνετε πράγματα αμέσως; Είναι συλλογική η απόφαση να κρύψετε αυτή τη δύναμη από τον εαυτό σας μέχρι να μπορέσετε να εναρμονιστείτε. Ξεκινάει τώρα όμως και οι πλανήτες επίσης ανοίγουν το δρόμο. Πολλοί θα αρχίσετε να το βλέπετε στην αστρολογία σας, αν μπορέσετε να το ερμηνεύσετε. Παρατηρήστε τα άστρα αγαπημένοι μας, γιατί θα ανακαλύψετε πολλά. Κάτι πολύ ενδιαφέρον και όχι πολύ μακρινό είναι ότι πιθανόν σε πέντε ή έξι χρόνια από τώρα θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε μακρινούς πλανήτες που δεν έχετε ξαναδεί.

Μα φυσικά! Φανταστείτε το σαν μια ανακάλυψη. Έχετε σκεφτεί όμως ότι ίσως αυτός ο πλανήτης εμφανίστηκε ξαφνικά; Έχετε περισσότερα να σκεφτείτε απ’ όσα φανταζόσασταν. Και όταν ακούτε τις υπέροχες ιστορίες για τις πυραμίδες, αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι; Είναι γεννήτριες κι ετοιμαστείτε γιατί δεν έχετε ανακαλύψει ούτε το 50% των πυραμίδων στον πλανήτη σας. Είναι μετασχηματιστές ισχύος, σχεδιασμένοι να παίρνουν την ενέργεια από τη Γη και να τη χρησιμοποιούν με διάφορες μορφές. Έτσι δημιουργήθηκε αρχικά η ιονόσφαιρά σας ώστε να μπορείτε να αναπνέετε και να ζείτε στη Γη. Πολλά από αυτά τα πράγματα θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται τώρα. Όχι μόνο θα τα ανακαλύψετε στο διάστημα αλλά θα βρείτε περισσότερα στον πλανήτη σας. Πολλά από αυτά αφυπνίζονται ξανά, όπως κι εσείς.

Οι Άλλοι “Εσείς”

Αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή για να βρίσκεστε εδώ αγαπημένοι μας και για εμάς είναι πολύ συναρπαστικό να σας παρατηρούμε καθώς αποκαλύπτετε το επόμενο κομμάτι, καθώς γυρίζετε σελίδα και ξεκινάτε. Είστε μαγικοί αλλά πάνω απ’ όλα, παρακαλούμε να εν-θυμάστε πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Ακόμα κι αν μερικοί από εσάς έχουν προβλήματα να εναρμονιστούν, αυτό είναι που θα σας πάει όλους στο επόμενο επίπεδο. Βρίσκεστε στο τρίτο κύμα της αρμονίας, που σημαίνει “Πώς μπορώ να δω τους άλλους εσάς;” Όλοι οι άνθρωποι συνδέονται με κάποιον τρόπο με εσάς κι έχετε τη μαγεία μέσα σας. Ανοίξτε τα μάτια αγαπημένοι μας, βρίσκονται γύρω σας.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας απευθυνόμαστε με αυτό τον τρόπο και σας δίνουμε τις ενημερώσεις από τη δική μας οπτική για το απίστευτο όραμά σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά αγαπημένοι μας. Να ξέρετε πως προοδεύετε τη Γη και όλη την ανθρωπότητα περισσότερο απ ‘όσο φαντάζεστε. Γιορτάστε αυτή την εποχή όταν συναντιέστε και όταν μπορείτε να συνδεθείτε με τους άλλους εσάς. Είναι μια εποχή αφύπνισης των συνειδητών δημιουργών στη Γη.

Espavo αγαπημένοι μας.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

 

Μετάφραση: Γιώργος Παπαχρήστος

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!