Ιούλιος 2009

Κρύσταλλοι επίφυσης
Όχι άλλα μυστικά

 

Από τον Steve:

Σε αυτό το μήνυμα το γκρουπ καλύπτει δύο σημαντικά θέματα που ίσως φανεί ότι είναι άσχετα μεταξύ τους. Είναι πάντα δική μου εργασία όταν τελειώνω να βάζω μια επικεφαλίδα που να περιγράφει το μήνυμα. Αυτό ήταν δύσκολο σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού τα θέματα ήταν διαφορετικά. Παρ’ όλ’ αυτά στο τέλος θα καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο είναι βαθιά συνδεμένα. Ένα από τα θέματα για το οποίό μίλησαν ήταν η οικονομία. Είπαν ότι δεν έχει ακόμα ξεφουσκώσει και χρειάζεται ένα ακλόνητο θεμέλιο για να συμβεί μια σταθερή ανάπτυξη, Τόνισαν ότι τα οικονομικά μας συστήματα βασίζονται μόνο σε αντιλήψεις και μάλιστα σε αντιλήψεις επί αντιλήψεων. Το γκρουπ έδωσε έμφαση σε αυτό το γεγονός, έτσι ώστε να γίνει κατανοητό το επόμενο μέρος του μηνύματος.

Είπαν ότι και αυτή τη στιγμή αλλά και στο άμεσο μέλλον βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Από το 1998 που έδωσαν το πρώτο μήνυμα για τα κρυστάλλινα παιδιά, ελέχθη πως “όταν τα κρυστάλλινα παιδιά αρχίσουν να εισέρχονται, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!” Αυτό το βλέπουμε σήμερα. Αυτό συμβαίνει στο Ιράν και σε πολλές άλλες περιοχές αυτό το λεπτό. Το γκρουπ είπε ότι όταν θα έχει σχεδόν δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε πολλά μυστικά από πολλές διαφορετικές πηγές θα αποκαλυφθούν. Καθώς αυτό θα συμβαίνει, ο τρόπος που θα το αντιληφθούμε και θα το διαχειριστούμε, θα προσδιορίσει το μέλλον των οικονομικών μας για τα επόμενα δέκα χρόνια. Αυτά τα δέκα χρόνια θα προσδιορίσουν την κατεύθυνση των οικονομικών για τα επόμενα εκατό χρόνια. Εάν υπάρχει διαφάνεια και εμπιστοσύνη καθώς οι αλήθειες θα αποκαλύπτονται, τα πράγματα θα είναι θετικά. Παρ’ όλο που οι αρχικές αντιδράσεις θα είναι θυμός και έλλειψη εμπιστοσύνης, η παγκόσμια αντίληψη θα είναι στο τέλος θετική, αφού θα είναι ξεκάθαρο πως κάτι που αποκαλύφθηκε, δε μπορεί να ξανασυμβεί. Όμως, αν υπάρχουν προσπάθειες και χειρισμοί απόκρυψης του κομματιού αυτής της αλήθειας, τότε η έλλειψη της εμπιστοσύνης θα βασιλεύσει και οι οικονομίες θα ξεφουσκώσουν εντελώς. Είναι επιλογή μας και μπορούμε όλοι να έχουμε ενεργό ρόλο σε ό,τι έρχεται.

Ένα καλό παράδειγμα για να καταλάβουμε πώς μπούμε να κάνουμε τη διαφορά και να καταφέρουμε να ακουστεί η φωνή μας, είναι να δούμε τί έκαναν οι γενναίες ψυχές στο Ιράν. Κατ’ ουσία, είναι το επόμενο βήμα της εξέλιξής μας!

Έτοιμοι;

(Υποθέτω ότι τα δύο θέματα συσχετίζονται γιατί αν οι κωνοειδείς κρύσταλλοι ενεργοποιηθούν δε θα είναι πλέον δυνατή η ύπαρξη μυστικών).

Μεγάλες αγκαλιές κι έναν υπέροχο Ιούλιο!

Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Σήμερα θα δώσουμε ένα διαχωρισμένο μήνυμα διότι είναι πάρα πολλά όσα συμβαίνουν στον πλανήτη Γη. Είναι μυστική στιγμή για το ανθρώπινο γένος διότι ξυπνάτε από το όνειρο, όχι μόνο ως ατομικότητα αλλά σαν γένος πνευμάτων που προσπ