Ιούλιος 2008

Μετάβαση μέσα στο πάθος
Τι βρίσκεται μπροστά για τους Εργάτες του Φωτός

 

Από τον Steve:

Αυτό το μήνυμα ήταν μια ανακεφαλαίωση για αυτό που πρόκειται να συμβεί. Είπαν ότι μετακινώντας τις εμπειρίες μας από την χρονική γραμμή, είναι το επόμενο βήμα για την εξέλιξη. Ξεκίνησαν με το “Αγαπητοί Δημιουργοί” και συνέχισαν λέγοντας ότι μια Γενετήσια Ενέργεια επίκειται. Αυτό είναι διαφορετικό από την Εμφύσηση που αναφέρθηκαν πρόσφατα. Είπαν ότι η Γενετήσια Ενέργεια συμβαίνει όταν η ψυχή είναι στενά συνδεδεμένη με το σώμα. Αυτό επιτρέπει να διοχετεύεται περισσότερο φως μέσα από το σώμα σας και το νιώθετε σαν γενετήσια ενέργεια. Σε αυτό το μήνυμα ανέφεραν για πρώτη φορά την γνώση τους σχετικά με το πότε η ψυχή εισέρχεται στο σώμα και πως το σώμα επιτρέπει στο μυαλό να αναπτυχθεί μαζί αντί να αναπτύσσεται χωρισμένο στους δύο λοβούς. Το γκρουπ λέει ότι το πέπλο υπάρχει ανάμεσα στους δυο λοβούς του μυαλού σας και η ανακαλωδίωση κλείνει αυτό το κενό. Αυτό, σύμφωνα με το γκρουπ, κλείνει επίσης το κενό μεταξύ Παράδεισου και Γης.

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα, Steve.

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπητοί δημιουργοί, βρισκόμαστε εδώ για να σας καθρευτίσουμε την ενέργειά σας , για να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε, γιατί ήρθατε εδώ, και πως σκεφτόσασταν τον εαυτό σας όταν ήσασταν ψυχές. Το πέπλο που φοράτε έχει περιπλέξει την ανθρωπότητα για πολλές ζωές ανθρώπων. Η ενέργεια της Εστίας βρίσκεται σε κάθε έναν από σας, και όμως είναι δύσκολο για εσάς να εν-θυμηθείτε. Ακούτε μουσική και εν-θυμάστε την Εστία. Βλέπετε την ομορφιά και εν-θυμάστε την Εστία. Αισθάνεστε την αγάπη και εν-θυμάστε την Εστία. Αυτό σημαίνει το να εν-θυμάστε την Εστία, μα πως πορεύεστε σε αυτό το αίσθημα καθημερινά; Πώς αυτό γίνεται κομμάτι της καθημερινής ζωής σας και πώς μπορείτε να πάρετε αυτά τα εργαλεία και να τα χρησιμοποιήσετε συνειδητά; Αυτή είναι η κατεύθυνση που κινείστε. Είναι καλό να διαλογίζεστε, να συνδέεστε με τον ανώτερο εαυτό και να επικοινωνείτε. Ακόμη είναι καλό να ανοίγετε την πόρτα με σκοπό το πνεύμα σας να ανυψώνει σώμα και πνεύμα μαζί. Ωστόσο, ζείτε καθώς περπατάτε στα σας πόδια και καθώς περνάτε την καθημερινότητα σας. Αγαπητοί δημιουργοί, είναι τα δικά σας συστήματα πίστης που εκτοπίζουν την πραγματικότητα και τις δημιουργίες σας. Επισκιάζουν κατά πολύ τον αληθινό σκοπό της μαγείας σας. Αυτό αρχίζει να αλλάζει. Αυτό αλλάζει εξαιτίας της ανύψωσης που ανακαλύψατε πρόσφατα και της ανώτερης δονητικότητας. Οι καρδιές σας φλέγονται.

Η Ανά-Καλωδίωση της Ανθρωπότητας

Συμβαίνουν πολλά τώρα με τα σώματα σας. Το πέπλο υπάρχει μεταξύ των δύο ημισφαιρίων του μυαλού σας. Τώρα υπάρχει μια γενική ανά-καλωδίωση που συμβαίνει σε όλη την ανθρωπότητα. Η διαδικασία στην πραγματικότητα βοηθάει να ενωθεί ξανά αυτό που ήταν διαχωρισμένο για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της πολικότητας στον πινάκα του παιχνιδιού. Δεν χρειάζεστε πια την πολικότητα. Μαθαίνετε να βλέπετε τα πράγματα σε ένα πεδίο τριαδικότητας αντί της δυττότητας, αντί δηλαδή μόνο φως και σκοτάδι ή καλό και κακό. Αυτό το ισορροπείτε τώρα με μια νέα εικόνα από τον ανώτερο εαυτό σας. Τώρα μπορείτε να δείτε τόση ομορφιά διότι είναι καινούρια – είναι η δική σας ανάκλαση που αρχίζετε να βλέπετε. Ας μοιραστούμε κάποια από τα πράγματα που ακολουθούν, τις ενέργειες και τις ιδέες που θα συμβαίνουν καθώς εσείς πορεύεστε μπροστά.

Η ανά-καλωδίωση της ανθρωπότητας θα εκτυλιχθεί με τον καιρό. Νέα συναπτικά μονοπάτια που σχηματίζονται ανάμεσα στο αριστερό και δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σταδιακά θα ενώσουν τους δύο λοβούς. Δεν θα χρειάζεται πια να έχετε το ένα μέρος του μυαλού ατελές και το άλλο μέρος σαν ολοκληρωμένο. Η νέα σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας θα το διευκολύνει αυτό, και θα ξεκινήσετε να κουβαλάτε περισσότερη ενέργεια από την Εστία στην φυσική σας οντότητα. Τα σώματα σας ανά-καλωδιώνονται επιτρέποντας σας να κουβαλάτε περισσότερο Φως. Η πρόκληση που πολλοί από σας έχετε, είναι ότι καθώς αυξάνετε την δονητικότητα σας, συνεχώς επιθυμείτε περισσότερα πράγματα να αυξήσουν την δονητικότητα αυτή. Μερικές φορές, αγαπημένοι μου, ξεπερνάτε τον εαυτό σας και δεν ξέρετε που να πάτε. Είναι ευκολότερο από ότι νομίζετε. Η καρδιά σας ξέρει τον δρόμο, απλώς εμπιστευτείτε την και ακολουθείστε την. Αυτοί που αγωνίζονται να φτάσουν πρώτοι εκεί θα ανακαλύψουν ότι μόλις φτάσουν θα είναι μοναχικά. Ναι, μπορείτε να είστε οι πρώτοι που θα φτάσετε στην κορυφή της σκάλας αν το επιλέξετε, ή μπορείτε να είστε στην βάση της σκάλας και να σπρώχνετε τους άλλους πάνω. Όπου και να είστε στην σκάλα, καταλάβετε ότι έχετε έρθει για να βοηθάτε να αυξηθεί η συλλογική δονητικότητα της ανθρωπότητας και ότι αυτό πράγματι λειτουργεί. Δεν το βλέπετε πάντα – συνήθως δεν θα βλέπετε τα αποτελέσματα σας. Όπως η εκατοστή μαϊμού, έρχεται από το πουθενά και ξαφνικά όλοι χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα και λένε τις ίδιες ιδέες. Πολλές από τις έννοιες που έχουμε παρουσιάσει εμφανίζονται σε καθημερινές συζητήσεις ακόμη και σήμερα.

Είναι σημαντικό να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ότι ήρθατε εδώ για να έχετε μια ανθρώπινη εμπειρία, όχι ν’ ανυψωθείτε. Η ανύψωση είναι εύκολη. Απλά πεθαίνετε, το οποίο δεν είναι πρόβλημα και κάτι αρκετά εύκολο. Ναι, οι άνθρωποι φοβούνται τον θάνατο, μα κατανοήστε ότι για την ψυχή είναι καλοδεχούμενος. Η ψυχή δεν φοβάται τον θάνατο – έχει μεγάλο φόβο με την γέννηση, όμως οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα φόβο για την γέννηση. Πιστεύουν ότι η γέννηση είναι θαυμάσια και τη γιορτάζουν με τον ίδιο τρόπο που γιορτάζουμε τον ερχομό σας όταν θα σας έχουμε για άλλη μια φορά στα χέρια μας. Θα σας τυλίξουμε με τα αγγελικά φτερά μας και θα πούμε, “Καλωσορίσατε στην Εστία!”. Αυτό συμβαίνει τώρα καθώς είστε ακόμα στην Γη. Καλωσορίσατε στην Εστία, αγαπημένοι μου.

Ενεργοποίηση Γενετήσιας Ενέργειας

Για να σας εκπαιδεύσουμε σας αναφέραμε ότι θα υπάρξει μια εμφύσηση Γενετήσιας Ενέργειας στο σώμα σας. Είναι η ζωτική ενέργεια – φως που μπαίνει στο σώμα. Ο τρόπος που ορίζουμε την γενετήσια ενέργεια είναι απλός: όταν το πνεύμα είναι πλήρως συνδεδεμένο με το σώμα, εκπέμπετε περισσότερο φως μέσω του σώματος σας και αυτό το βλέπουμε σαν γενετήσια ενέργεια. Έχει γίνει μια εμφύσηση της γενετήσιας ενέργειας η οποία συνεχίζεται σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτή είναι η εμφύσηση γενετήσιας ενέργειας. Επίσης θα υπάρξει μια ενεργοποίηση γενετήσιας ενέργειας που θα ξεκινήσει σύντομα. Δεν υπάρχει λόγος να το φοβάστε, καθώς είναι απλά το φως σας που έρχεται μέσω του σώματος σας. Εκφράζεται μέσα από τα μάτια σας και το χαμόγελο σας. Εκφράζεται μέσα από την καρδιά σας με το που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Δεν είμαστε εδώ για να σας μάθουμε πώς να γίνετε άγγελοι, αγαπημένοι μου, καθώς ήδη ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε κάτι που κανένας δεν έχει κάνει ποτέ ξανά σε κανένα Παιχνίδι. Αρχίζετε να κουβαλάτε την τεράστια ποσότητα ενέργειας από την Εστία στο σώμα σας ενώ πορεύεστε στην ζωή σας. Μόλις η ενέργεια αυτή ενεργοποιηθεί θα δείτε πολλές νέες σχέσεις που να οφείλονται στην γενετήσια ενέργεια. Για αυτόν τον λόγο σας προτείνουμε να νιώθετε άνετα με την γενετήσια ενέργεια και να διώξετε όποιους περιορισμούς ή εμπόδια έχετε σχετικά με το θέμα αυτό.

Αφαιρώντας τις Εμπειρίες Σας από την Χρονική Γραμμή

Επιτρέψτε μας να μοιραστούμε μαζί σας κάποια από τα απλά πράγματα, τις ιδέες με τις οποίες παλεύουν οι άνθρωποι. Καταλαβαίνετε ότι παίζετε με μια ψευδαίσθηση της χρονικής γραμμής. Πιστεύετε ότι υπάρχει παρελθόν, παρόν και μέλλον όταν στην πραγματικότητα ένα από αυτά είναι αληθινό ˙ τα άλλα δύο είναι ψευδαισθήσεις. Το παρελθόν δεν είναι τίποτε άλλο από μια ανάμνηση και το μέλλον είναι μόνο ένα ενδεχόμενο. Υπάρχει μόνο αυτή η στιγμή. Αυτό είναι που μαθαίνετε και αρχίζετε να κάνετε. Καθώς αρχίζετε να αφαιρείτε όλες τις εμπειρίες σας από την ψευδαίσθηση της χρονικής γραμμής, αρχίζετε να σκέφτεστε διαφορετικά. Το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου βάζει τα πάντα στην ψευδαίσθηση της χρονικής γραμμής. Τώρα αυτό αρχίζει να λιγοστεύει διότι πλέον δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη του διαχωρισμού. Δεν υπάρχει κάτι που χρειάζεται να οριστεί με τους όρους αυτούς. Αν θέλετε να φέρετε την Εστία εδώ τώρα, κάντε το με το χαμόγελο σας. Κάντε το με την γενετήσια ενέργεια σας, τις λέξεις, ή την μουσική σας. Τολμήστε να γίνετε Ανθρώπινοι Άγγελοι που πορεύονται με μια τεράστια ποσότητα της δικής σας ενέργειας μέσα στο φυσικό σας σώμα, ενώ την μοιράζεστε με άλλους. Αυτή είναι η Εστία, αυτή την στιγμή. Αυτό είναι εκείνο προς το οποίο κινείστε.

Εμείς, σαν άγγελοι στην άλλη μεριά του πέπλου, νιώθουμε ενθουσιασμένοι για αυτό! Καθώς προσπαθείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, θέλετε να καταλάβετε τα πάντα που έχουν σχέση με την χρονική γραμμή. Θέλετε ακόμη και να ξέρετε πότε ακριβώς το πνεύμα μπαίνει στο ανθρώπινο σώμα, θέμα για το οποίο γίνεται μεγάλη συζήτηση στον πλανήτη Γη. Είναι ενδιαφέρον που κανείς δεν μας έχει κάνει αυτή την ερώτηση. Θα απαντήσουμε σήμερα.

Ποτέ Μπαίνει το Πνεύμα στο Σώμα;

Αγαπημένοι μου, ακόμη και μετά την γέννηση μπορεί να αλλάξει η ψυχή. Στην πραγματικότητα, συμβαίνει συνέχεια. Μια ψυχή μπαίνει στο σώμα 27 μήνες πριν ακόμη το σώμα έχει καν σχηματιστεί. Κάθεστε στον ώμο της μητέρας σας ή του πατέρα σας – το βασικό γονικό σας συμβόλαιο- για 27 μήνες έτσι ώστε να δείτε πως θα συνδεθούν όλα, και πως οι ενέργειες σας θα λειτουργήσουν μαζί. Έπειτα μπαίνετε μέσα και τους τελευταίους 9 μήνες σχηματίζετε ένα ον. Είναι το πνεύμα σας μέσα σε αυτό το ον; Ναι, εν μέρει. Αλλά το μικρό σώμα, που είναι τόσο κοντά στην Εστία, απλά δεν μπορεί να κουβαλήσει τόσο πολύ φως. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο φυσικό σώμα για να είναι ικανό να κουβαλήσει την ενέργεια από την Εστία. Παρόλο που βλέπετε τόση αθωότητα στο μωρό, τόση ομορφιά και λάμψη, το πνεύμα δεν μπορεί να είναι πλήρες για μερικά χρόνια και φιλτράρεται για κάποια χρονική περίοδο. Μόνο όταν αρχίσει να συνδέεται με την γενετήσια ενέργεια το σώμα γίνεται κρατήρας για την πνευματική ενέργεια που θα κρατήσει σε όλη την διάρκεια της ζωής του. Στην πραγματικότητα μόνο όταν μπαίνει στην εφηβεία το πνεύμα μπαίνει στο σώμα ολοκληρωτικά. Τότε είναι που βλέπετε το φως από την εστία – για αυτό κουβαλάει την γενετήσια ενέργεια από την Εστία. Κουβαλάει την λαχτάρα για ζωή. Τότε είναι που αρχίζετε να φέρνετε ανθρώπους κοντά σας και αρχίζετε να συνδέεστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τότε είναι που οι φιλίες σας σχηματίζονται και τις κουβαλάτε για την υπόλοιπη ζωή σας. Τότε είναι που η γνώση σας αρχίζει να κατακάθεται. Αυτή είναι η εποχή που αρχίζετε να εξελίσσεστε σαν πνεύμα, παριστάνοντας τον άνθρωπο.

Αυτή είναι μια ξεχωριστή εποχή στην Γη, αγαπημένοι μου. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν. Έχετε ήδη πάει το Παιχνίδι πέρα από κάθε δυνατή πιθανότητα που καθορίσατε για τον εαυτό σας στην αρχή. Σύντομα θα περάσετε και άλλο ορόσημο… αυτό που είναι γραφτό να βάλει τέλος στο Παιχνίδι και να σημαδέψει τη λήξη του. Παρόλα αυτά, δεν είναι το τέλος αλλά μια γέννηση του φωτός στο φυσικό σώμα. Είναι σημαντικό να αυξήσετε την δονητικότητα σας; Ναι. Ελπίζουμε επίσης να βγείτε έξω και να παίξετε. Ελπίζουμε να γδάρετε τα γόνατα σας. Ελπίζουμε να κάνετε ρυτίδες από το πολύ γέλιο, διότι αυτές είναι οι ανθρώπινες εμπειρίες που θέλατε να έχετε. Ακόμα και ο πόνος καλωσορίζεται σαν μια μοναδική ανθρώπινη εμπειρία. Αυτό είναι που φέρνει τον Παράδεισο στην Γη.

Όχι Πια “Κρυμμένοι” Εργάτες Του Φωτός!

Θα ακολουθήσουν πολλά, αγαπημένοι μου. Είστε ικανοί να τα κάνετε όλα και ακόμα περισσότερα. Η μαγεία που υπάρχει μέσα στον καθένα σας είναι τόσο σπουδαία! Αν σας δείχναμε μόνο ένα κομμάτι αυτής της μαγείας θα φοβόσασταν και θα λέγατε, “Ω όχι. Δεν είμαι εγώ αυτό…” Μακάρι να μπορούσαμε να σας δείχναμε μόνο μια ματιά, θα σας έδινε κουράγιο και αυτοπεποίθηση για να προχωρήσετε μπροστά και απλά να είστε ο εαυτός σας, επιτρέποντας τον εαυτό σας να κάνει “λάθη” όπως τ’ αποκαλείτε. Κάντε βήματα σε εμπρόσθια κίνηση. Μπορείτε να ανακαλύψετε το μονοπάτι αργότερα, διότι είναι η εμπρόσθια κίνηση είναι αυτή που ξεκινά την αλυσιδωτή δράση. Τώρα είναι η ώρα, αγαπημένοι μου. Τιμήστε την. Οι Εργάτες του Φωτός περνούν προκλήσεις. Θα υπάρχουν πολλά κοινά σε εσάς που ηγείστε τον δρόμο δονητικά. Θα υπάρξουν άνθρωποι που κινούνται, αλλάζουν δουλειές, αλλάζουν σχέσεις, ανά-καθορίζουν σχέσεις, σχηματίζουν νέες συναθροίσεις, κάνουν νέους φίλους. Τώρα είναι η ώρα για εσάς, σαν θεραπευτές στον πλανήτη Γη να σχηματίσετε την υποδομή που θα αρχίσει τώρα να σας στηρίζει καθώς ξεκινάτε να κάνετε αυτό για το οποίο πραγματικά ήρθατε εδώ. Δεν μπορεί να περιμένει άλλο – δεν θα υπάρχουν πια “κρυμμένοι” Εργάτες του Φωτός. Τώρα είναι η ώρα. Βλέπουμε το φως σας και δεν θα σας αφήσουμε να το έχετε κρυμμένο άλλο.

Κινηθείτε στην Κατεύθυνση του Πάθους σας

Η ενέργεια της Εστίας που φαίνεται μέσα από τα μάτια σας, το χαμόγελο σας και τις αγκαλιές σας – αυτό ήρθατε να κάνετε εδώ. Βρείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε αυτό σήμερα και θα δημιουργήσετε την Εστία αμέσως. Χαμογελάστε, γελάστε και αγκαλιαστείτε. Με όλη την δύναμη του Παραδείσου μπορείτε να κάνετε κάτι που εμείς δεν μπορούμε – μπορείτε να αγκαλιαστείτε. Αγγίξτε ο ένας τον άλλον με αναμνήσεις από την Εστία, με το αγγελικό φως που υπάρχει σε αυτά τα φυσικά σώματα. Καθώς πορεύεστε μπροστά, τα θαύματα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται. Αυτό θα επιταχύνεται σε συνεχή βάση στον πλανήτη Γη. Ναι, θα υπάρχει φόβος. Μπορούμε να το εγγυηθούμε. Ναι, θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα μπορούν να το χειριστούν. Και ναι, θα υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να το ελέγξουν και να το χειραγωγήσουν. Αυτό είναι μοναδικά ανθρώπινο αλλά ωστόσο, είναι η ίδια η ενέργεια της Εστίας και είναι ο ίδιος ο Παράδεισος στην Γη. Θα λάμψει μέσα από σας, αν το αφήσετε. Όχι, δεν χρειάζεται να ξέρετε ακριβώς που είναι το πάθος σας. Αυτό που χρειάζεται να ξέρετε είναι η κατεύθυνση. Αν δεν είναι προς τα εδώ, ίσως είναι προς τα εκεί. Ακολουθείστε την καρδιά σας. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αρχίσετε να μεταβαίνετε στο πάθος που είναι εν κινήσει στη Γη τώρα.

Μπαίνετε τώρα στην εποχή του Ε, στην εποχή της Ενδυνάμωσης. Ενδυναμώστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας και ο Παράδεισος θα είναι εδώ σήμερα.

Είναι μεγάλη μας τιμή που σας ζητάμε να φέρεστε στους γύρω σας με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Εν-θυμηθείτε ότι παίζετε ένα όμορφο Παιχνίδι και να Παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!