Ιούλιος 2002

Συναισθηματική Διαίσθηση
Δημιουργώντας Πραγματικότητα ή Δραματοποίηση

 

Από τον Steve:

Οι άνθρωποι ρωτούν συχνά “τι έχει να πει το γκρουπ σχετικά με αυτό;” Συνεχίζουν μετά εξηγώντας όσα έχουν μόλις διαβάσει ή ακούσει από μία άλλη διαφορετική πηγή. Τις περισσότερες φορές κάνουν αυτή την ερώτηση διότι δεν είναι ικανοποιημένοι με τις πληροφορίες που προσπαθούν να αφομοιώσουν. Αναζητούν την επιβεβαίωση από το γκρουπ. Είτε αφορά στο Πλανήτη Χ ή την επερχόμενη Μετατόπιση των Πόλων είτε την ανακατανομή του παγκόσμιου πλούτου, η ερώτηση προκύπτει με κάποια μορφή. Σε αυτές τις καταστάσεις, γενικά, το γκρουπ δεν παίρνει θέση.  Στις περισσότερες περιπτώσεις το γκρουπ απλώς προτείνει τον έλεγχο του ατόμου που σας πρωτοέδωσε την πληροφορία. Εδώ κάνουν μία εξαίρεση. Και την έκαναν ώστε να επεξηγήσουν την άποψη ότι έχουμε νέα εργαλεία εντός μας όπου μπορούμε να έχουμε όλες τις απαντήσεις που επιθυμούμε. Ακόμη μία φορά λένε ότι εκείνοι που δεν πηγαίνουν εντός… πηγαίνουν δίχως.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Σας χαιρετούμε σήμερα με ένα ιδιαίτερο μήνυμα σχετικό με τα επερχόμενα γεγονότα. Όπως γνωρίζετε είναι σπάνιο για εμάς να μιλούμε για γεγονότα του μέλλοντός σας. Η αποστολή μας είναι να σας εν-θυμίζουμε τη δύναμή σας, και, η πρόβλεψη μελλοντικών γεγονότων θα ενθαρρύνει την ανθρώπινη τακτική να ψάχνετε έξω από εσάς για απαντήσεις. Το κάνουμε αυτό σήμερα με στόχο να εξηγήσουμε την ικανότητά σας να δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα.

Η Κινητήρια Δύναμη της Αλλαγής

Πολλοί άνθρωποι στη Γη δεν θα λάμβαναν υπόψη καμία εξήγηση εάν δεν στηριζόταν σε επιστημονικά δεδομένα. Αυτό είναι κάτι σαν αίνιγμα αυτή την εποχή.  Διότι με τις ανώτερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη, δημιουργείτε πραγματικότητα μέσω των σκέψεών σας. Επομένως σας λέμε ότι ακόμη και το καλύτερα ελεγχόμενο επιστημονικό πείραμα κηλιδώνεται εξαρχής από τη πρόθεση και τις πεποιθήσεις εκείνων που είναι επικεφαλής του πειράματος. Σε ορισμένους αρέσει να αναμειγνύετε την επιστημονική επικύρωση μαζί με ό,τι αισθάνεστε ως αληθινό μέσα στις καρδιές σας. Παρακαλούμε να καταλάβετε ότι σε αυτό το στάδιο της εξέλιξής σας υπάρχει μία ισορροπία που πρέπει να διατηρηθεί ανάμεσα στα δύο. Τώρα βαδίζετε από ένα ψυχρό σκληρό αντικειμενικό κόσμο προς την 5η διάσταση όπου, για ένα διάστημα, κάποια πράγματα  πρέπει να τα αισθανθείτε σαν κάτι περισσότερο από σκέψη. Επομένως οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε συναισθήματα, σκέψεις και πραγματικότητα αρχίζουν να κλείνουν. Πού ακριβώς βρίσκεστε, όμως, όταν είστε ανάμεσα στα συναισθήματα, τις σκέψεις και τη πραγματικότητα; Εδώ, βρίσκεστε σε μία εξυψωμένη κατάσταση δημιουργίας όπου το παν είναι δυνητικό.   Σε αυτή την εξυψωμένη κατάσταση, πρέπει να διατηρηθεί μία ισορροπία ανάμεσα στα συναισθήματα και τις σκέψεις. Στην 5η διάσταση, όταν κάποιος χάνει την ισορροπία του προς κάποια πλευρά, δημιουργείται ένα κενό που πρέπει να γεμίσει. Πάρα πολύ συχνά αυτό το κενό γεμίζει με κάποια μορφή δράματος.

Η ανθρώπινή σας προσέγγιση στο δράμα είναι αξεπέραστη σε όλο το Σύμπαν. Για αυτό το λόγο ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνετε μετά.  Από τη δική μας προοπτική οι άνθρωποι εκτελούν μία θαυμάσια παράσταση.  Στην αρχή του παιχνιδιού σας η τέχνη μιμήθηκε τη πραγματικότητα, μόνο και μόνο ώστε να αντιστραφούν αυτοί οι ρόλοι καθώς ανεβήκατε σε υψηλότερη δονητική κατάσταση. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι ποτέ στο παρελθόν οι άνθρωποι δεν έφθασαν τα δονητικά επίπεδα που έχετε εσείς τώρα.

Το Τέλος του Παιχνιδιού;

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για τις καταδικαστικές και θλιβερές προφητείες για το έτος 2000 περίπου οι οποίες απετέλεσαν κίνητρο ώστε να ξυπνήσει η ανθρωπότητα.  Εκείνες οι προβλέψεις για το τέλος της πραγματικότητας και του πρώτου πλανήτη ελεύθερης επιλογές ήταν αληθινές.  Όμως τώρα βρίσκεστε στην άλλη πλευρά αυτών των προφητειών. Η η πραγματικότητα που περιείχαν έχει πλέον αλλάξει καθώς μέσω της προσωπικής σας δύναμης για επιλογή έχετε αλλάξει αυτά τα γεγονότα. Κατά κάποιο τρόπο ωστόσο έχετε χάσει το δράμα και τη συγκίνηση που συνδέονται με αυτές τις ιστορίες. Η ανάγκη για δράμα σας ωθεί σε προβλέψεις βασισμένες στο φόβο. Εάν είχαν συμβεί κάποια κατακλυσμικά γεγονότα που θα σας επέτρεπαν να ξαναρχίσετε, αυτό θα κάλυπτε την ανάγκη που τώρα βιώνετε. Η ανθρωπότητα ως σύνολο αναζητά μία νέα αρχή.  Είναι αυτό που βλέπετε τώρα ως μία αναζωπύρωση των προβλέψεων για το τέλος του κόσμου. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι επιπλέον σενάρια για το τέλος της Ζωής στο Πλανήτη Γη. Σας λέμε ότι είναι η πρόθεση για την αλλαγή που δημιούργησε το χώρο στην επιφάνεια γι’ αυτό το λόγο. Ξανά και ξανά γυρεύατε το δράμα για να έχετε μία δικαιολογία για αλλαγή. Έχετε τώρα ακόμα μία δικαιολογία μπροστά σας.  Σας λέμε ότι καθώς κοιτάτε τον ουρανό παρακολουθώντας το μυστηριώδη κρυφό πλανήτη που επιστρέφει από την ελλειπτική του τροχιά για να στρέψει τον άξονα περιστροφής του πλανήτη σας προς το πλάι, αυτό στη πραγματικότητα είναι η επανάληψη ενός πολύ παλαιού γεγονότος. Είναι μία υπενθύμιση της ημέρας που είδατε τα νερά να εισβάλουν στην πόλη από τις κορυφές των λόφων όπου είχατε καταφύγει. Είναι μία υπενθύμιση των τελευταίων ημερών της Ατλαντίδας.  Επομένως η ερώτηση που μας τέθηκε είναι: θα καταστραφεί ο κόσμος το Μάρτιο του 2003;  Πολύ απλά απαντούμε: Όχι, δεν θα καταστραφεί. Στη πραγματικότητα μπορούμε να δούμε ότι θα υπάρχουν αρκετοί που θα βλέπουν το νυκτερινό ουρανό με τη πρόθεση της επιστροφής ενός πλανήτη χαμένου από παλιά, βλέποντας μόνο έναν όμορφο αλλά άδειο ουρανό.

Ανακατανομή του Πλούτου

Το προωθημένο δράμα είναι μία καθαρή ένδειξη ότι βρίσκεστε σε επίπεδο όπου είστε έτοιμοι να ρυθμίσετε εκ νέου την ενέργεια. Τώρα επίσης αναζητάτε μία επανάσταση μόνο στον οικονομικό τομέα.  Μπορείτε να φανταστείτε μία ανακατανομή του πλούτου όπου τα πάντα διανέμονται εξίσου.  Παρατηρείτε, στη πραγματικότητα, την επιθυμία γι’ αυτή την αλλαγή να αντικατοπτρίζεται στη παγκόσμια οικονομία σας αυτή ακριβώς τη στιγμή. Μέσω της δικής σας επιθυμίας να προκαλέσετε αλλαγή, δημιουργείτε ακόμη και αυτή τη στιγμή μία αναδόμηση αυτού του συστήματος. Στο παρόντα χρόνο παρατηρείτε μία ανατοποθέτηση του παγκόσμιου πλούτου στο πλανήτη Γη. Αυτή η διαδικασία εκ νέου ρύθμισης έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και φθάνει τώρα σε νέα επίπεδα. Μόνον όταν το δείτε από τη τέλεια οπτική της πείρας θα αναγνωρίσετε ότι αυτή ακριβώς η στιγμή περιέχει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Από τη δική μας προοπτική, για πρώτη φορά ακούγεται η φωνή όλων των ανθρώπων.  Η προφύλαξη συνίσταται στο ότι θα σας είναι εύκολο να εμπλέκεστε στο δράμα και αισθάνεστε την ανάγκη να καταστρέψετε τα πάντα από τη βάση τους πριν να ξεκινήσετε την ανοικοδόμηση. Η ιστορία σας έχει διδάξει ότι οι επαναστάσεις προηγούνται όλων των μεγάλων αλλαγών, στο σύνολό τους. Σας λέμε ότι τα τελευταία χρόνια η Ανθρώπινη φυλή έχει ανυψωθεί σε μία συλλογική δόνηση τέτοια ώστε να μη χρειάζεται πλέον το ίδιο σενάριο για να πραγματοποιήσει τις αναγκαίες αλλαγές.

Η Ισορροπία της Συναισθηματικής Διαίσθησης

Μπορείτε να διακρίνετε τα αναδυόμενα πρότυπα που βλέπουμε εμείς από εδώ; Πρέπει πρώτα να υποστηριχθείτε στην εργασία σας. Βλέπετε ένα περιορισμό της ροής του χρήματος καθώς παθιάζεστε και δεν μπορείτε να διακρίνετε ότι είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα των αλλαγών που τέθηκαν σε κίνηση σε ευρύτερη κλίμακα. Αισθάνεστε ότι οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να πραγματοποιήσετε το στόχο  για τον οποίο ήλθατε. Ωστόσο αισθάνεστε εμποδισμένοι και απροστάτευτοι από το υπάρχον σύστημα. Επιτρέψτε μας να σας πούμε ότι είναι πραγματική η ανάγκη να αισθάνεστε υποστηριγμένοι, και εφόσον αυτή η ανάγκη δεν έχει κατεύθυνση/εκτόνωση στο τέλος θα καλύψετε αυτό το κενό με δράμα. Βλέπετε ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι εμπίπτουν στο ίδιο δράμα τόσο πιο πραγματικό γίνεται αυτό.  Η πρόκληση είναι, ότι ως δημιουργοί, έχετε τη φυσική κλίση να δημιουργείτε αυτό το οποίο σκέφτεστε.  Τώρα στην 5η διάσταση αυτό γίνεται πιο αληθινό από ποτέ.  Στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη δεν έχετε την ανοχή προς τα χαμηλότερης δόνησης νοητικά πρότυπα τα οποία είχατε πριν από λίγο καιρό.

Επομένως πώς να γνωρίζετε τι να εμπιστεύεστε και τι να πιστεύετε;  Στην πραγματικότητα ποτέ δε θα υπάρχει μία μοναδική πηγή που θα σας ταιριάζει πάντοτε.  Η αλήθεια δεν είναι στάσιμη αλλά μάλλον, μία εξελικτική διαδικασία.  Σας ζητούμε να παίρνετε πολλές γεύσεις της αλήθειας και να αναζητάτε τις σπίθες του πάθους. Στο κέντρο αυτής της διαδικασίας βρίσκεται αυτό που έχουμε ονομάσει Συναισθηματική Διαίσθηση. Η συναισθηματική σας κατάσταση έχει επίσης εξελιχθεί καθώς προχωράτε ακόμα περισσότερο προς την 5η διάσταση. Η νοητική διαίσθηση υπήρξε για ένα διάστημα, μέρος της ανάπτυξής σας.  Οι εμπαθείς συνδέσεις με ψυχές μη ενσαρκωμένες πλέον, και η βασική διαισθητική σύνδεση είναι μία μορφή αυτής της νοητικής διαίσθησης.  Η εμπειρία της σύνδεσης με το πνεύμα και με τον ανώτερο εαυτό σας είναι, στη πραγματικότητα, μία μορφή Συναισθηματικής Διαίσθησης. Καθώς συνεχίζεται η ανθρώπινη εξέλιξη, οι διαφορές θα γίνουν πιο ορατές.  Προς το παρόν, να ξέρετε ότι είναι αυτή η εσώτερη συγκίνηση ή ενάργεια, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της ύπαρξής σας ως δημιουργών του Νέου Πλανήτη Γη.  Το επόμενο σημαντικό βήμα σας στην ανθρώπινη εξέλιξη είναι το να αισθάνεστε άνετα με αυτή την εσώτερη συγκίνηση.

Η Συναισθηματική Διαίσθηση είναι όταν κάποιος λαμβάνει όλες τις πληροφορίες από εξωτερικές πηγές, τις αναμειγνύει με εσωτερική καθοδήγηση και αποστάζει τα δεδομένα σε ένα συναίσθημα. Το  μοναδικό βασικό συναίσθημα είναι η Αγάπη.  Είναι η ύψιστη δόνηση και όλες οι υπόλοιπες συγκινήσεις βιώνονται μόνον σε σχέση τους με την Αγάπη. Ο Φόβος είναι το αντίθετο της Αγάπης και στη πραγματικότητα δεν πρόκειται για συναίσθημα αλλά για έλλειψη Αγάπης. Όλα τα συναισθήματα βρίσκονται μέσα στο φάσμα Αγάπης και Φόβου. Εδώ είναι που οι ενέργειές σας ως δημιουργών υπόκεινται σε πιο ορθή κρίση.  Η χρήση της Συναισθηματικής Διαίσθησης για να δείτε πού βρίσκονται τα πράγματα στην κλίμακα Αγάπης και Φόβου είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τις υψηλότερες δονήσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι επιλέγετε ανάμεσα στις σκέψεις σας καθώς η εσωτερική σας αλήθεια θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την ανώτερή σας πραγματικότητα.

Εφαρμόστε τη Συναισθηματική Διαίσθηση στις ζωές σας και παρατηρείστε την εσωτερική γαλήνη που φέρνει.  Δεν ελέγχετε ό,τι εισέρχεται στις σκέψεις σας καθώς είστε ένα μέρος του Παγκόσμιου ρεύματος συνείδησης.  Έχετε όμως απόλυτο έλεγχο σε ότι παραμένει στις σκέψεις σας και επομένως, σε ό,τι δημιουργείτε.  Παρακαλούμε να καταλάβετε ότι στις υψηλότερες δονήσεις της 5ης διάστασης δεν υπάρχουν πλέον οι αντίθετες έννοιες του σωστού και του λάθους. Παρακαλούμε να καταλάβετε ούτε ότι η Αγάπη δεν είναι καλή ή ο φόβος είναι κακός. Καθώς απομακρύνεστε από τη συνείδηση της πολικότητας θα δείτε ότι τα δυο υπάρχουν απλά σαν ένα.  Επομένως, είναι θέμα επιλογής.  Επιλέξτε τη δόνηση η οποία σας επιτρέπει να αισθάνεστε την πιο βαθειά εσωτερική ειρήνη.  Στην κατάσταση της εσωτερικής ειρήνης είστε η δόνηση της Αγάπης εκδηλωμένη σε ανθρώπινη μορφή. Σας αξίζει να αισθάνεστε καλά, να έχετε πλήρη υποστήριξη και να βιώνετε την Αγάπη.  Είναι το θεϊκό σας δικαίωμα και σας είναι απαραίτητο για να επιτελέσετε την αληθινή σας εργασία στη Νέα Γη.  Έχει ήδη ξεκινήσει και είναι εν εξελίξει.
Να αντιληφθείτε ότι στην ανθρώπινη εμπειρία υπάρχει μία εσώτερη επιθυμία για δραματοποίηση της πραγματικότητάς σας. Να δώσετε χώρο σε αυτή την εμπειρία.  Οι δραματοποιήσεις σας ψυχαγωγούν και στη πραγματικότητα έχουν ένα ρόλο να παίξουν στο Παιχνίδι.  Παίξτε καλά αυτά τα δράματα και διασκεδάστε με εκείνα που διαλέξατε να βιώσετε.  Διασκεδάστε με το να είστε φοβισμένοι εάν θέλετε, γιατί ο φόβος σας επιτρέπει να αισθάνεστε περισσότερο άνθρωποι και επομένως, περισσότερη Αγάπη. Όμως, όταν ανάβουν τα φώτα και στην οθόνη εμφανίζονται τα ονόματα των συντελεστών, παρακολουθείστε πολύ στενά τη Συναισθηματική σας Διαίσθηση.  Αισθάνεστε την εσωτερική ειρήνη;  Εάν όχι, τότε παρακαλούμε να έχετε το θάρρος ώστε να επιλέξετε άλλο σενάριο.

Αντιληφθείτε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι σας.  Η σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας γίνεται ισχυρότερη κάθε μέρα.  Αυτή η σύνδεση είναι ο άμεσος κρίκος σας με την Εστία.  Σας κοιτούμε όλοι εδώ με θαυμασμό καθώς δυναμώνετε καθημερινά τις συνδέσεις σας.  Παρόλο που δεν μπορείτε να ακούσετε, τα χειροκροτήματα από αυτή τη πλευρά του πέπλου είναι εκκωφαντικά.  Είμαστε εδώ με τη μεγαλύτερη αγάπη, διατηρώντας την ενέργεια για σας, βοηθώντας σας να εν-θυμηθείτε τη μεγαλοπρέπειά σας, βοηθώντας σας να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε.  Με τη μεγαλύτερη τιμή, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Βίκυ

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!