Ιούλιος 1999

Η Πέννα
Γράφοντας το Σχέδιο Β των Συμβολαίων Σας

 

Από τον Steve:

Καθώς η Μπάρμπαρα κι εγώ ταξιδεύουμε σε πολλά μέρη της Υφηλίου για να φέρουμε σε επαφή Εργάτες του Φωτός, βλέπουμε μερικά κοινά σημεία που φαίνεται να μας επηρεάζουν όλους. Ένα από αυτά είναι ότι όλοι αναζητούμε τα συμβόλαιά μας του Σχεδίου Β. Το Σχέδιο Α μας έδινε πολύ ξεκάθαρα καθορισμένους ρόλους να παίξουμε. Τώρα που αισθανθήκαμε την έλξη, σε πολλούς από εμάς φαίνεται σαν να αισθανόμαστε την ώθηση να απομακρυνθούμε από το Σχέδιο Α χωρίς να γνωρίζουμε πού είναι στην πραγματικότητα το Σχέδιο Β. Από τις πληροφορίες που μας έχει δώσει το γκρουπ, μπορούμε να δούμε καθαρά ότι με την ενδυνάμωση έρχεται επίσης και η ευθύνη. Το δεύτερο κύμα ενδυνάμωσης τοποθετεί ξεκάθαρα την ευθύνη της δημιουργίας των νέων συμβολαίων και πάλι στα χέρια μας.

Όπου και να πηγαίνουμε ανά τον κόσμο, η Μπάρμπαρα κι εγώ αντιλαμβανόμαστε εργάτες του φωτός, οι οποίοι μας κρατάνε ανοιχτή την πόρτα. Έχουν φυτέψει και φροντίσει σπόρους για πολλά χρόνια. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι μέσα σε αυτήν την ενέργεια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και οι περισσότεροι είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε τις ίδιες λέξεις και αρχές που χρησιμοποιούσαν εδώ και καιρό. Πολλοί από αυτούς μετέφεραν αυτήν την πληροφορία πριν γίνει δημοφιλής. Η πρόκληση είναι ότι τώρα που η ανθρωπότητα σταδιακά κάνει στροφή, συχνά φαίνεται σαν να έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Δε φαίνεται δίκαιο που ενώ ήταν αυτοί που φύτεψαν τους αρχικούς σπόρους, ήρθαν άλλοι και έδρεψαν τους καρπούς. Σύμφωνα με το γκρουπ τώρα σκέφτομαι σαν άνθρωπος. Το γκρουπ λέει ότι μόνο έτσι ήταν δυνατόν να επιτευχθεί. Αν ρωτήσετε αυτούς τους ανθρώπους, κανείς από αυτούς δεν είναι ενοχλημένος με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Είναι αληθινά ευτυχισμένοι που βλέπουν ότι το φως γίνεται μόδα. Ένα πράγμα που φαίνεται να είναι κοινό για όλους τους είναι ότι δεν γνωρίζουν προς τα πού να πάνε τώρα. Είναι σαν να έχουν ολοκληρώσει το Σχέδιο Β των συμβολαίων τους νωρίτερα και τώρα περιμένουν για την επόμενη ευκαιρία τους.

Είναι επίσης και αυτοί που αισθάνονται ισχυρή έλξη προς το Σχέδιο Β. Γνωρίζουν βαθιά μέσα τους ότι επιθυμούν να προχωρήσουν μπροστά και να βρουν τη δική τους έκφραση της αλήθειας μέσα στην καρδιά τους. Πολλοί έχουν ανεβάσει τη δόνησή τους σε τέτοιο επίπεδο, που δεν ταιριάζουν πια δονητικά στο επάγγελμα τους. Αισθάνονται ότι πρέπει να φύγουν και να προχωρήσουν σε κάτι που να τους τρέφει. Το ερώτημα είναι σε τι; Αυτό είναι ένα συνηθισμένο δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι Εργάτες του Φωτός σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Το γκρουπ λέει ότι είμαστε στο δεύτερο κύμα ενδυνάμωσης. Δεν είμαστε ακόμα συνηθισμένοι στον τρόπο που λειτουργεί αυτή η διαδικασία. Γι αυτό συχνά αισθανόμαστε ότι έχουμε “κολλήσει”. Λένε ότι τώρα φέρουμε περισσότερη από τη δύναμη μας από οποτεδήποτε στο παρελθόν. Η σύνδεσή μας με τον ανώτερο εαυτό μας είναι ισχυρότερη από όσο ήταν δυνατόν στην αρένα του παιχνιδιού ως τώρα. Το κλειδί είναι ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη συγγραφή των δικών μας συμβολαίων. Πάντα εμείς γράφαμε τα συμβόλαια μας αλλά όχι από αυτήν την πλευρά του πέπλου. Αυτό είναι για όλους αυτούς που λαμβάνουν την κλήση αφύπνισης και ανοίγουν τα μάτια τους μόνο για να ρωτήσουν: “Τώρα τι;”

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αυτή η εποχή είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς. Σε αυτές τις σύντομες στιγμές σας προσφέρουμε την εν-θύμηση της Εστίας. Μας τιμά εξαιρετικά που ζητήσατε αυτήν την πληροφορία. Με τη μεγαλύτερη αγάπη για σας παρουσιάζουμε πληροφορίες για άνετη μετάβαση στις υψηλότερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη. Σας προσφέρουμε αυτήν την πληροφορία για την δική σας διάκριση και ενδυνάμωση. Σας ζητάμε να κρατήσετε μόνο ό,τι συνηχεί με την καρδιά σας και να αφήσετε τα υπόλοιπα χωρίς κρίση. Σας προσφέρουμε την αίσθηση και τις δονήσεις της εστίας σε μία προσπάθεια να σας υπεν-θυμήσουμε το μεγαλείο σας. Είναι η μεγαλύτερή μας επιθυμία να σας βοηθήσουμε να βαδίσετε πλήρως μέσα στη δύναμη σας εν-θυμούμενοι πλήρως την σύνδεσή σας με το σύνολο.

Αυτό που σας προσφέρουμε δεν είναι τίποτα παραπάνω από λέξεις σε χαρτί. Καθώς οι λέξεις ανυψώνονται από το χαρτί και περνάνε μέσα από την καρδιά σας, έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πληροφορία στη ζωή σας. Σας υπεν-θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει κρίση αναφορικά με τις επιλογές σας. Όλες οι επιλογές είναι τιμημένες γιατί είναι εκφράσεις του Θεού μέσα στον καθένα σας. Έχουμε μια βαθιά πηγή αγάπης για σας, καθώς βλέπουμε ότι η εμπειρία σας γίνεται πιο εύκολη εξαιτίας του ότι βρίσκετε εφαρμογές γι’ αυτήν την πληροφορία. Δεν είναι η πληροφορία που έχει τη δύναμη, γιατί όλη η αλήθεια πηγάζει από μια και μοναδική πηγή. Η δύναμη είναι μέσα σας, καθώς εκφράζετε την εσωτερική σας αλήθεια. Υπάρχουν πολλές “γεύσεις” της αλήθειας διαθέσιμες στη δική σας έκφραση της αρένας του παιχνιδιού. Σας ζητάμε να “ακούσετε” οποιαδήποτε έλκει την καρδιά σας, εν-θυμούμενοι να εμπιστεύεστε την καρδιά σας πάνω απ’ όλα. Δεν υπάρχουν ”γεύσεις” την αλήθειας έξω από εσάς που να έχουν μεγαλύτερη δύναμη από αυτές μέσα στην καρδιά σας.

Η αγάπη που έχουμε για εσάς δεν περιγράφεται με όρους που να μπορείτε να κατανοήσετε σε συνειδητό επίπεδο. Σε αυτό το στάδιο θα συνεχίσουμε να στέλνουμε τις δονήσεις της εστίας μέσω των λέξεων που λαμβάνετε με αυτόν τον τρόπο. Κατανοήστε ότι συχνά υπάρχουν μηνύματα που θα σας αγγίξουν ταυτόχρονα σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Αντιλαμβανόμαστε τη σύγχυσή σας από την πολυπλοκότητα κάποιων πληροφοριών. Όπως σας έχουμε πει, η αλήθεια είναι απλή και όχι πολύπλοκη. Παρακαλούμε κατανοήστε ότι μιλάμε σε πολλούς με διαφορετικά μηνύματα μέσω των ίδιων λέξεων και αυτό συχνά παρερμηνεύεται ως πολυπλοκότητα. Σας ζητάμε να πάρετε μόνο ό,τι είναι δικό σας και να απελευθερώσετε το υπόλοιπο με αγάπη. Υπάρχουν επίσης φορές που μιλάμε στην καρδιά σας άμεσα ενώ το μυαλό σας είναι απασχολημένο με τις λέξεις. Αυτό πρέπει να γίνεται έτσι, και γίνεται με την συγκατάθεση του ανώτερου εαυτού σας. Όπως με όλα τα πράγματα, σας ζητάμε να επιτρέψετε μόνο αυτές τις σκέψεις που σας αφήνουν να παραμείνετε πιο ενδυναμωμένοι μέσα στο πεδίο σας. Το να γίνετε κύριοι των σκέψεων σας είναι ένα μεγάλο βήμα προς την ενδυνάμωση.

Το Δεύτερο Κάλεσμα Αφύπνισης

Εκμεταλλευόμαστε το χρόνο αυτό μαζί σας για να μιλήσουμε για το επόμενο βήμα σε εκείνους από εσάς που προχωρείτε περαιτέρω στην ενδυνάμωσή σας. Πολλοί από εσάς νιώσατε το κάλεσμα αφύπνισης και θέσατε την πρόθεσή σας στο να προχωρήσετε σταθερά στο Σχέδιο Β. Κάποιοι από εσάς βρήκατε τα συμβόλαια του Σχεδίου Β να σας περιμένουν καθώς ανοίξατε την πόρτα. Άλλοι κάθεστε υπομονετικά περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες ενώ φαινομενικά δεν συμβαίνει τίποτα. Από τη στιγμή που έχει τεθεί η πρόθεση, η ενέργεια ξεκινά να ευθυγραμμίζεται για τη διαδικασία συν-δημιουργίας. Αν η ενέργεια και η πρόθεση δεν είναι επίσης ανοιχτές στην λήψη, τότε η συν-δημιουργία δεν θα εκδηλωθεί. Για να διευκολύνετε την κίνηση προς το επόμενο συμβόλαιο, είναι απαραίτητο να απελευθερώσετε πλήρως όλα όσα σας κρατούν στο προηγούμενο. Αυτό πάει πολύ πιο βαθιά απ’ ό,τι μπορεί να σας πάνε οι πρώτες σκέψεις σας. Εκείνοι από εσάς που αποδέχτηκαν συμβόλαια διανομής των πρώτων σπόρων του φωτός, χρειάστηκε να υιοθετήσουν συστήματα πεποιθήσεων που βοήθησαν να ολοκληρώσετε τα καθήκοντα που είχατε επιλέξει. Στις κατώτερες δονήσεις του πλανήτη αυτές οι συμπεριφορές και πεποιθήσεις σας εξυπηρέτησαν καλά. Το εκκρεμές κινούνταν μεν προς το κέντρο αλλά ήταν ακόμη πολύ μακριά προς τη μια πλευρά. Αυτές οι πεποιθήσεις ήταν η ισορροπία σε αυτήν την εκτός κέντρου ενέργεια, που σας επέτρεψε να κεντράρετε το ενεργειακό σας πεδίο και να ολοκληρώσετε το συμβόλαιό σας. Σε πολλές περιπτώσεις είναι αυτές οι ίδιες πεποιθήσεις που σας κρατάνε τώρα γερά στην παλιά ενέργεια.

Θάνατος του παλιού Φωτός ή ο Θάνατος Φάντασμα

Υπάρχει ένα τμήμα Δασκάλων Θεραπευτών στην Αρένα του Παιχνιδιού που εμείς ονομάζαμε Αρχέγονους Θεραπευτές. Αυτοί είναι η ομάδα των τιμημένων Δασκάλων Θεραπευτών που συμφώνησαν να σπείρουν τους σπόρους του φωτός από την αρχή, ακόμα κι όταν ήταν λιγότερο από δημοφιλές. Πολλοί από εσάς στην Αρένα του Παιχνιδιού τώρα κρατάτε αυτήν την ενέργεια πιστά, μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε ότι μένετε στάσιμοι σε μια εποχή που πολλοί άλλοι αφυπνίζονται. Σας λέμε ότι χωρίς την δουλειά που κάνατε, δεν θα ήταν δυνατή αυτή η αφύπνιση. Τα συμβόλαια αρχικού Σχεδίου Α της μεγάλης πλειοψηφίας των Αρχέγονων Θεραπευτών έχουν πια ολοκληρωθεί. Στην διασταύρωση αυτής της ολοκλήρωσης, αυτοί οι Θεραπευτές είναι τώρα αντιμέτωποι με μια νέα επιλογή.

Για εκείνους που επέλεξαν να προχωρήσουν σε νέα συμβόλαια, είναι απαραίτητο να απελευθερώσουν όλες τις προσκολλήσεις στα παλαιά συμβόλαια που έχουν ολοκληρωθεί. Το Παιχνίδι γράφτηκε αρχικά συμπεριλαμβάνοντας την εναλλακτική έκβαση του Σχεδίου Α και του Σχεδίου Β. Κατά τη συγγραφή του σεναρίου του Σχεδίου Α, συμπεριλάβατε ένα τέλος που θα έφερνε καταστροφές και αλλαγές στη Γη, οι οποίες θα είχαν απομακρύνει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού του πλανήτη. Ο χρόνος αυτού του τέλους, όπως είχε αρχικά γραφτεί, ήταν η εποχή και τα χρόνια που έπονται. Η εμπειρία του Θανάτου Φάντασμα επιτρέπει στο πνεύμα σας να απελευθερωθεί πλήρως και να ξεκινήσει εκ νέου. Η εμπειρία του Θανάτου Φάντασμα είναι πολύ ρεαλιστική και κατά κάποιον τρόπο ζείτε τον πραγματικό θάνατό σας, όπως έχει γραφτεί. Το δώρο αυτής της εμπειρίας είναι η πλήρης απελευθέρωση του παλιού Φωτός, που ανοίγει το δρόμο στις υψηλότερες δονήσεις του νέου Φωτός. Όπως πάντα, στην Αρένα της Ελεύθερης Επιλογής, είναι επιλογή σας να επιστρέψετε στην εστία κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας. Πολύ λίγοι θα πάρουν αυτήν την πορεία, καθώς έχουν ξοδέψει τόσο πολλή ενέργεια στο να τοποθετηθούν γι αυτά που θα συμβούν τώρα. Η εμπειρία είναι μια πραγματική εμπειρία σε κάθε λεπτομέρεια. Είναι ακόμα και συνηθισμένο να βλέπει κανείς τους “Greeters” (“Αυτοί που Υποδέχονται”) που έχουν συμβόλαιο να τον συναντήσουν κατά την μετάβαση. Αυτή η εμπειρία θα σας “προικίσει” με νέα αρχή. Σας ζητάμε να αγκαλιάσετε την ευκαιρία να επαν-εκτιμήσετε τις πεποιθήσεις που σας έχουν φέρει τόσο αποτελεσματικά σε αυτό το σημείο. Δείτε το Παιχνίδι μπροστά σας με τα ανοιχτά, ανυπόμονα μάτια ενός παιδιού, γιατί αυτό είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα από τη δική μας προοπτική.

Γράφοντας με την Πέννα

Το σενάριο για την Αρένα του Παιχνιδιού, όπως το είχατε γράψει αρχικά, έλεγε ότι αν η συνολική δόνηση της Γης ανυψώνονταν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, τότε το Σχέδιο Β θα ήταν μια επιλογή για όσους την έκαναν. Ακόμα και καθώς οι λίγοι πρώτοι ξεκίνησαν να κινούνται στη διαδικασία που ορίσατε με τον όρο ανάληψη, δεν αναμένονταν η αφύπνιση πολλών στην Αρένα του Παιχνιδιού. Το ανατρέψατε αυτό πολλές φορές. Τώρα σας λέμε ότι κάποιες από τις πύλες ενέργειας που δεν επρόκειτο να ανοίξουν πλήρως μέχρι το 2012 είναι διαθέσιμες ακόμα και τώρα. Αυτή είναι η εποχή να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τα επόμενα βήματά σας και να θέσετε την πρόθεσή σας. Η ενέργεια και ο Πλανήτης τώρα ευθυγραμμίζονται, παρέχοντας ευκαιρίες για το επόμενο επίπεδο εργασίας για όσους το επιλέγουν. Προηγουμένως όλα τα συμβόλαια υψηλότερης δόνησης γράφονταν σε αυτήν την πλευρά του πέπλου. Η εργασία που κάνατε ανυψώνοντας τη δόνηση του πλανήτη, έχει ανοίξει την πόρτα σε νέες ευκαιρίες και τώρα εξαρτάται από εσάς, να πάρετε την πέννα και να γράψετε το επόμενο επίπεδο του Παιχνιδιού σας. Ποτέ ξανά δεν έγινε αυτό κατά το Παιχνίδι, παρόλα αυτά στέκεστε εδώ στην πόρτα άλλη μια φορά προχωρώντας ακόμα παραπέρα. Παρόλο που το πέπλο σας εμποδίζει να δείτε ποιοι πραγματικά είστε, το μεγαλείο σας είναι εμφανές καθώς ο Θεός λάμπει μέσα σε καθένα από εσάς. Απελευθερώστε τις πεποιθήσεις που σας δένουν με τις χαμηλότερες δονήσεις και αναζητήστε το επόμενο βήμα με πάθος. Αναζητήστε μόνο τη χαρά στη ζωή γιατί ο Θεός μέσα σας δεν αξίζει τίποτα λιγότερο. Αυτή η χαρά σημαδεύει το υψηλότερο δυναμικό για τα επόμενα βήματά σας στην Αρένα του Παιχνιδιού. Έχουμε μιλήσει για τους κρυστάλλους, οι οποίοι έχουν σημαδέψει το μονοπάτι σας μέχρι εδώ. Φέρουν τις δονήσεις της εστίας και έχουν εξυπηρετήσει για να σημαδεύουν το μονοπάτι σας της μικρότερης αντίστασης. Τώρα, πολλοί από εσάς έχουν φτάσει στο σημείο του μονοπατιού όπου οι κρύσταλλοι φαίνεται να τελειώνουν. Μη φοβάστε, γιατί η καρδιά σας περιέχει τη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας που δεν περιορίζεται από το πέπλο. Απελευθερώστε τις κρίσεις σας, θέστε την πρόθεση σας και έχετε το θάρρος να ακολουθείτε τη χαρά σας. Αυτό θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην δημιουργία της Εστίας στη δική σας μεριά του πέπλου.

Περιγραφή Εργασιών του ‘Σχεδίου Β’

“Ποιο είναι το Σχέδιο Β του συμβολαίου μου;” Αυτή είναι η κύρια ερώτηση των Εργατών του Φωτός. Σας ζητάμε να μετατοπίσετε την εστίασή σας ελαφρά από την αναζήτηση στην δημιουργία, γιατί αυτή είναι η πραγματική σας δύναμη. Αν ξέρατε μόνο πραγματικά πόσο δυνατοί είστε. Ο ανώτερος εαυτός σας περιμένει τώρα την επόμενη κίνηση από την Αρένα του Παιχνιδιού. Κερδίσατε την ικανότητα να φέρετε την πλήρη δύναμή σας ενώ βρίσκεστε ακόμη μέσα στη φυσαλίδα της βιολογίας. Αυτό που απομένει είναι να εξασκήσετε αυτήν τη δύναμη. Αν και δεν είναι δυνατόν να σας δείξουμε το Σχέδιο Β των συμβολαίων σας, είναι δυνατόν να σας δείξουμε μερικές δυνατότητες. Αυτό που θα μοιραστούμε μαζί σας είναι μια όψη από την προοπτική της ενέργειας. Σαν άνθρωποι αναγνωρίζετε πρόθυμα ετικέτες και περιγραφές, οπότε θα σας κάνουμε τη χάρη εδώ. Παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό που ακολουθεί είναι μια πρόταση για το πού να κοιτάξετε για τη χαρά και το πάθος σας. Συχνά αυτές οι περιγραφές θα αλληλοεπικαλύπτονται και θα αναμιγνύονται μεταξύ τους. Σας ζητάμε να έχετε στο μυαλό σας ότι αυτές είναι λέξεις που είναι η δική μας αναπαράσταση της ενέργειας όπως φαίνεται μέσα από τα μάτια του Φύλακα. Καθώς αυτοί οι ρόλοι εξελίσσονται στην εμπειρία σας, μπορεί να φέρουν άλλες ετικέτες. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ενσωματώνετε αρκετά από αυτά τα χαρακτηριστικά. Αυτός δεν είναι ένας οριστικός κατάλογος, αλλά μάλλον μια ευκαιρία να δείτε μερικές από τις δυνατότητες από μια υψηλότερη προοπτική. Αυτό που κάνουμε εδώ είναι να το περιπλέξουμε τόσο ώστε να αποδεχτείτε τους σπόρους που προσφέρουμε. Χαρείτε την αντανάκλαση καθώς βλέπετε τον εαυτό σας σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Δάσκαλοι Θεραπευτές
Ομάδες Μετάβασης
Δονητικοί Θεραπευτές
Αρχέγονοι Θεραπευτές

Δάσκαλος Θεραπευτής είναι κάποιος που κατέχει την τέχνη της Θεραπείας. Συχνά αυτό έχει επιτευχθεί σε προηγούμενες ζωές και έχει έρθει στο προσκήνιο. Θεραπευτής είναι αυτός που δημιουργεί χώρο για άλλους να αισθανθούν αρκετά ασφαλείς ώστε να θεραπευτούν. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μια ποικιλία τρόπων στην Αρένα του Παιχνιδιού. Πολλοί από εσάς μέσα σε αυτήν την οικογένεια είναι αυτής της δόνησης. Η μεγάλη πλειοψηφία ήρθε κρατώντας αυτήν την ενέργεια ήσυχα, καθώς ήταν πολύ λίγοι αυτοί που ζητούσαν θεραπεία στις χαμηλότερες δονήσεις του Παιχνιδιού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί Δάσκαλοι Θεραπευτές που αφυπνίζονται, καθώς με την εξέλιξη της ανθρωπότητας πρέπει να γίνουν πολλά.

Οι Ομάδες Μετάβασης είναι ένα ειδικό τμήμα των Δασκάλων Θεραπευτών, το οποίο εστιάζει στην διευκόλυνση της μετάβασης. Η δουλειά αυτού του τμήματος Θεραπευτών θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ανθρωπότητα στο σύνολό της στους καιρούς που έρχονται. Αυτοί είναι πράγματι διακεκριμένοι Θεραπευτές.

Οι Δονητικοί Θεραπευτές είναι το τιμημένο τμήμα των Δασκάλων Θεραπευτών που κρατάει τα κλειδιά προόδου της βιολογίας. Όλα μέσα στο πεδίο σας εκφράζονται σαν δόνηση. Αυτές οι υψηλότερες εκφράσεις θα προσφέρουν εργαλεία για να κινείται και να ζει κανείς άνετα στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη.

Οι Αρχέγονοι Θεραπευτές είναι εκείνοι που είναι υπεύθυνοι ευρέως για να φυτεύουν σπόρους που οδήγησαν στην πρόοδο της ανθρωπότητας. Αυτά είναι αγαπημένα όντα που έχουν γειώσει πιστά την ενέργεια του Φωτός ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Οι περισσότεροι από αυτούς θα δημιουργήσουν πρόθυμα νέους ρόλους για τους εαυτούς τους τοποθετώντας τους και πάλι στην αιχμή της προόδου.

Αρχιτέκτονες
Αρχιτέκτονες της Καρδιάς
Αρχιτέκτονες του Φωτός

Οι Αρχιτέκτονες είναι οι σχεδιαστές των συστημάτων που θα σας οδηγήσουν σε πλήρη ένωση με τη δύναμή σας. Είναι τα αγαπημένα όντα που θα δημιουργήσουν χώρο στην Αρένα του Παιχνιδιού για τον ενδυναμωμένο άνθρωπο. Είναι αυτοί που θα επινοήσουν συστήματα κυβερνήσεων και κοινοτήτων που θα επιτρέψουν να ζούμε σε αρμονία και ειρήνη και θα δημιουργήσουν χώρο για την επιστροφή των Παιδιών της Κρυστάλλινης Δόνησης.

Οι Αρχιτέκτονες της Καρδιάς είναι επίσης συνήθως Δάσκαλοι Θεραπευτές. Είναι ευγενικά, δυνατά όντα που βρίσκουν χαρά και πάθος στην εξισορρόπηση του κέντρου της καρδιάς όλης της ανθρωπότητας. Αυτό γίνεται συνήθως εφικτό μέσω την υλοποίησης σχεδίων και συστημάτων σχεδιασμένων να ενσωματώνουν τις ισορροπημένες ενέργειες αρσενικού/θηλυκού στην Αρένα του Παιχνιδιού.

Οι Αρχιτέκτονες του Φωτός είναι μια ειδική ομάδα όντων που θα αναπτύξουν τις υψηλότερες προοπτικές ενσωμάτωσης του Φωτός στην καθημερινότητα. Καθώς η ανθρωπότητα επιστρέφει στην αιθερική βιολογία, αυτό θα παρέχει έναν ζωτικό ρόλο. Πολλοί λίγοι βρίσκονται στην Αρένα του Παιχνιδιού αυτήν την εποχή. Πολλοί θα εμφανιστούν καθώς θα αυξάνονται οι δονήσεις.

Κοσμικοί Σύνδεσμοι
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
Υφαντές του Δικτύου ή “Εργάτες Δικτυώματος”

Οι Κοσμικοί Σύνδεσμοι είναι αυτοί που γίνονται τώρα ορατοί στην Αρένα του Παιχνιδιού και συνδέουν ανθρώπους παρόμοιας δόνησης μεταξύ τους. Η πλειοψηφία αυτών των όντων είναι επίσης Αρχέγονοι Θεραπευτές. Φέρουν με φυσικότητα μια δίνη ενέργειας που με άνεση προσελκύει άλλους παρόμοιας δόνησης στο πεδίο τους. Ένας σημαντικός ρόλος που παίζουν στην εποχή σας είναι να παρέχουν χώρο για την επανένωση της πνευματικής οικογένειας. Αυτά τα μεγαλειώδη όντα διασκεδάζουν να ενώνουν αποκομμένα ενεργειακά νήματα. Αυτό δημιουργεί περισσότερα μέρη για να ταξιδεύει το Φως και συνεπώς περισσότερο Φως για όλους.

Οι Δικτυακοί Σύνδεσμοι είναι μια ειδική κατηγορία των Κοσμικών Συνδέσμων που εκφράζονται μέσω της τεχνολογίας. Συχνά συνδυάζοντας πνευματικότητα, βιολογία και τεχνολογία ενθαρρύνουν την πρόοδο σε όλους αυτούς τους τομείς.

Οι Υφαντές του Δικτύου ή “Εργάτες Δικτυώματος” είναι πολύ υψηλής δόνησης. Δεν υποστηρίζονται ακόμα στην Αρένα του Παιχνιδιού αλλά οι πρόδρομοι είναι τώρα στη θέση τους για να φυτέψουν τους σπόρους για τη δουλειά τους που έπεται. Είναι Παγκόσμιοι εργάτες ενέργειας που θα μετατοπίσουν το Παιχνίδι σε μια πλήρη κατανόηση της σύνδεσης με το Παγκόσμιο ενεργειακό δικτύωμα.

Εργάτες Ενέργειας
Φύλακες της Παγκόσμιας Ενέργειας
Ενοποιητές Αγάπης (Ανάμεικτη ενέργεια)

Οι Εργάτες Ενέργειας είναι μια ομάδα ανθρώπων που είναι ειδικοί στο να παρατηρούν τη φυσική ροή της Παγκόσμιας Ενέργειας. Η χαρτογράφηση της ροής και η σωστή τοποθέτηση μέσα σε αυτήν τη ροή είναι το κύριο μέλημά τους. Τοποθετώντας την πρόθεση στη ροή ακριβώς στη σωστή θέση, μπορούν να επιτευχθούν όλα τα πράγματα χωρίς κόπο. Αυτοί είναι δάσκαλοι και σύμβουλοι που αναζητώνται σε πολλές περιοχές της ζωής στον νέο Πλανήτη Γη.

Οι Φύλακες της Παγκόσμιας Ενέργειας είναι λίγοι εκλεκτοί σε πολύ υψηλά επίπεδα οργανισμών και κυβερνήσεων. Επιβλέπουν τις δράσεις αυτών των οργανισμών για να βεβαιωθούν ότι είναι σε συμφωνία με την Παγκόσμια ροή ενέργειας καθώς σχετίζεται με την εξελισσόμενη Αρένα του Παιχνιδιού. Η φυσική ροή της ενέργειας με την Υφήλιο είναι να βρεθεί ισορροπία μέσω ανάμειξης. Όλες οι δράσεις σε αντίθεση με αυτήν τη ροή, ειδικά δράσεις του συλλογικού, παράγουν διακυμάνσεις σε αυτήν την ροή και περιορίζουν την ενέργεια που είναι διαθέσιμη στο σύνολο. Αυτοί οι παίκτες είναι υπεύθυνοι να παρακολουθούν όλες τις δράσεις του συλλογικού σε σχέση με τη ροή της Παγκόσμιας Ενέργειας. Όπως όλοι οι ηγέτες στις υψηλότερες δονήσεις είναι έμπιστοι, αφοσιωμένοι υπηρέτες.

Οι Ενοποιητές της Αγάπης είναι οι άνθρωποι που συνεχώς αναζητούν τρόπους να γειώσουν την Παγκόσμια Ενέργεια στην καθημερινότητά μας. Πολλοί από αυτούς θα είναι ηγέτες και εκπαιδευτές της υψηλότερης τάξης. Θα προσφέρουν στην ανθρωπότητα τρόπους ενσωμάτωσης της υψηλότερης μορφής Φωτός στην καθημερινότητα στην Αρένα του Παιχνιδιού.

Μηχανικοί

Οι Μηχανικοί είναι αυτοί που έχουν ταλέντο να φτιάχνουν. Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη χαρά τους είναι να βρίσκουν έκφραση των δημιουργικών ταλέντων τους μέσω της χρήσης των χεριών τους. Καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται, η δουλειά τους θα μετακινηθεί σε υψηλότερα και πιο κρίσιμα επίπεδα. Είναι οι τιμημένοι κατασκευαστές που ολοκληρώνουν τον ενεργειακό κύκλο. Αντίθετα με το χρόνο που καταλαμβάνετε τώρα, αυτοί οι Εργάτες θα είναι σε αυτές τις θέσεις από επιλογή και όχι προκαθορισμένα. Χωρίς αυτά τα όντα όλα θα σταματούσαν απότομα. Στην εποχή σας αυτά τα όντα συνεργάζονται με αρχιτέκτονες παρέχοντας τεχνολογία στην Αρένα του Παιχνιδιού.

Βιβλιοθηκάριοι του Φωτός
Φύλακες των Αρχείων
Μέντορες της Γνώσης (Εκπαιδευτές)
Φύλακες της Φωτιάς

Οι Βιβλιοθηκάριοι είναι αυτοί που τελικά θα πάρουν τη θέση τους σαν Διευθυντές της Γνώσης. Είναι άνθρωποι που αγαπούν να βοηθούν άλλους να βρουν απαντήσεις. Πολλοί είναι Δάσκαλοι Θεραπευτές που βρήκαν τρόπους θεραπείας οδηγώντας άλλους να βρουν την αλήθεια τους. Είναι άνθρωποι που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο να βοηθήσουν άλλους να βρουν και να χρησιμοποιήσουν την ενέργειά τους. Όπως οι βιβλιοθηκάριοι της εποχής σας οδηγούν άλλους να βρουν την αλήθεια τους, έτσι κι αυτοί. Η κατεύθυνση που οδεύετε θα σας τοποθετήσει σε μια θέση, όπου πολλοί θα θέλουν να γνωρίζουν πώς έγινε στη Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα δείξουν το δρόμο προς την πληροφόρηση. Η αξιαγάπητη, ανεκτική συμπεριφορά είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό πού έχουν αυτές οι μεγαλειώδεις οντότητες.

Οι Φύλακες των Αρχείων είναι οι ιστορικοί που με ακρίβεια κρατούν τα αρχεία ώστε να μην επαναληφθούν λάθος κατευθύνσεις της ενέργειας. Είναι σαν τους ιστορικούς της εποχής σας. Ο ρόλος θα γίνει πολύ πιο σημαντικός καθώς ξεδιπλώνεται η πορεία των γεγονότων.

Οι Μέντορες της Γνώσης είναι εκπαιδευτές που εργάζονται δίπλα δίπλα με τους άλλους ώστε να ενσωματώσουν τα υψηλότερα μαθήματα στην καθημερινότητα. Θεωρούνται σαν δάσκαλοι στην εποχή σας, είναι άνθρωποι που απολαμβάνουν να βοηθούν άλλους να εντοπίσουν και να μάθουν τα εργαλεία ώστε να προχωρήσουν μπροστά. Τα περισσότερα από αυτά τα σεβαστά όντα έχουν επίσης τον τίτλο του Δάσκαλου Θεραπευτή και αυτός είναι ο τρόπος να εκφράσουν την θεραπευτικότητά τους.

Οι Φύλακες της Φλόγας είναι μια πολύ ξεχωριστή ομάδα ειδικών. Είναι πολύ αγαπητοί Μέντορες που εστιάζουν εξ ολοκλήρου στα Παιδιά της Νέας Γης. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του Νέου Πλανήτη Γη δεν έχουν ξαναεμφανιστεί. Αυτά τα αγαπητά πλάσματα εργάζονται εξ ολοκλήρου φυτεύοντας του σπόρους του νέου Παιχνιδιού σας. Είναι αυτοί που εργάζονται τώρα με τα παιδιά Indigo που επαναπροσδιορίζουν τα παραδείγματα της ανθρωπότητας. Σύντομα θα αναλάβουν την ευθύνη να δημιουργήσουν χώρο για την επιστροφή των Παιδιών της Κρυστάλλινης Δόνησης. Είναι σεβαστοί και έμπιστοι υπηρέτες, κρατάνε πιστά τη φλόγα για όλη την ανθρωπότητα.

Φύλακες της Γης
Γειωτές της Ενέργειας
Φύλακες του Δικτυώματος

Οι Φύλακες της Γης είναι οι έμπιστοι υπηρέτες που έχουν δεχτεί την ευθύνη να κρατούν την ιερή ενέργεια της Μητέρας. Η εργασία τους ξεκίνησε στην εποχή σας, όχι πολύ πριν, όταν αυτοί που κρατούσαν την ενέργεια παρέδωσαν στους ανθρώπους τη φύλαξη της Γης. Οι Φάλαινες και τα Δελφίνια παραμένουν σαν αγωνοδίκες στην υπηρεσία των ανθρώπων, αλλά τώρα η ανθρωπότητα έχει προοδεύσει αρκετά ώστε να κρατά σταθερά την ευθύνη της φροντίδας της Μητρικής ενέργειας.

Οι Γειωτές της Ενέργειας είναι μια χαρούμενη ομάδα όντων που γειώνει σταθερά την ενέργεια των υψηλότερων δονήσεων στην ύπαρξή σας στην τρίτη και σύντομα στην πέμπτη διάσταση. Σχετίζονται με τις απολαύσεις του Παιχνιδιού. Αυτά τα όντα θεωρήθηκαν στο παρελθόν ότι έχουν ηδονιστικές τάσεις. Σας λέμε τώρα ότι η εργασία που κάνουν γειώνοντας και εξισορροπώντας την ενέργεια επέτρεψε την πρόοδο σας. Στην εποχή σας αντιλαμβάνεστε αυτούς τους ανθρώπους σαν κατώτερης δόνησης. Σας λέμε ότι κάνουν εργασία σε επίπεδα που είναι πολύ σημαντικά για την ισορροπία της Αρένας του Παιχνιδιού και θα είναι ένα πραγματικά σεβαστό επάγγελμα.

Οι Φύλακες του Δικτυώματος είναι όντα αφοσιωμένα στη συντήρηση των δικτυωμάτων. Η πρώτη τους εργασία θα είναι στην περιοχή της ανακάλυψης των δικτυωμάτων που περικυκλώνουν τον πλανήτη και παρέχουν κατοικήσιμο ενεργειακό χώρο. Μόλις αποκαλυφθούν αυτές οι ανακαλύψεις, οι άνθρωποι αυτοί θα ξεπηδήσουν ώστε να δημιουργήσουν συνειδητή διασύνδεση με τα δικτυώματα. Καθώς θα αυξάνεται η κατανόηση των δικτυωμάτων του πλανήτη, αυτά τα όντα θα ξεκινήσουν την εργασία με το Παγκόσμιο Ενεργειακό Δικτύωμα, γενόμενοι Εργάτες του Δικτυώματος.

Πρεσβευτές του Φωτός

Οι Πρεσβευτές του Φωτός είναι αυτοί που φέρνουν το Φως σε άλλους. Θεωρούνται ηγέτες, δάσκαλοι, σαμάνοι, γκουρού και πολλά άλλα. Είναι όλοι Δάσκαλοι Θεραπευτές και πολλοί φέρουν επίσης ιδιότητες Μέντορα. Είναι ιδιαίτερα αγαπητά όντα γιατί έχουν τοποθετήσει τους εαυτούς τους ανιδιοτελώς σε θέση να ομολογούν την αλήθεια τους σε όλες τις περιπτώσεις. Έχουν θέσει την ενέργεια στο πολύ υψηλό προσωπικό ρίσκο του να πέσουν θύματα του ίδιου τους του εγώ. Καθώς το κίνητρο της ανθρωπότητας προχωράει από την επιβίωση στην επίτευξη ενότητας, το καθήκον τους θα παραμείνει παρόμοιο στη φύση του αλλά αυτοί θα είναι ακόμα πιο ενδελεχείς καθώς η διάκριση θα χρησιμοποιείται ευρέως. Αυτή η διαδικασία θα τους μετακινήσει από Δασκάλους σε Διευκολυντές και τελικά σε Επικυρωτές. Μαζί με τους Αρχιτέκτονες, θα επινοήσουν νέους τρόπους να ομολογήσουν την αλήθεια τους.

Διασπορείς των Σπόρων
Θεριστές της Αγάπης

Οι Διασπορείς είναι όντα που θα εργαστούν μαζί με τη Γη ώστε να παρέχουν ένα άνετο περιβάλλον. Μερικές από τις δράσεις είναι σαν του Αγρότη της εποχής σας. Εργάζονται σε συνεργασία με τους Φύλακες της Γης, παρέχοντας προϊόντα από την ουσία της Γης. Όταν αυτή η εργασία συνδυάζεται με την συνειδητοποίηση ότι η Μητέρα είναι μια ζωντανή οντότητα, τότε αυτή η εργασία θα περάσει στο επόμενο επίπεδο και θα χρησιμοποιηθεί πλήρως. Πολλά θα γίνουν γνωστά σχετικά με την αλληλεπίδραση με την Μητέρα και αυτό θα οδηγήσει σε σκόπιμο φύτεμα σπόρων ενέργειας και Φωτός.

Οι Θεριστές της Αγάπης εργάζονται ενεργητικά μαζί με τους Διασπορείς, αλλά ο ρόλος τους είναι αρκετά διαφορετικός. Αυτά τα ευγενικά όντα είναι αυτοί που θα θερίσουν τη φυσική ενέργεια της Γης. Υπάρχουν πολλές φυσικές ενεργειακές πηγές που κείτονται ανέγγιχτες στην εποχή σας. Φυτεύοντας του σπόρους της ενέργειας και του Φωτός αυτά τα όντα θα βρουν τρόπους θερισμού αυτών των προϊόντων της Γης.

Επιστήμονες και Αλχημιστές

Οι Επιστήμονες και οι Αλχημιστές του μέλλοντος σας θα επιτρέψουν την ανάμειξη των φυσικών και μεταφυσικών επιστημών. Αυτό θα ανοίξει πολλές πόρτες στους Δάσκαλους Θεραπευτές που εργάζονται με τη βιολογία. Καθώς τα φυσικά σώματα θα συνεχίσουν να μετατρέπονται ώστε να φέρουν περισσότερο φως, θα προτρέψει την αναζήτηση για ακόμα υψηλότερη αλήθεια. Αυτοί οι επιστήμονες θα συνδέσουν τα νήματα της ενέργειας σε αυτήν την περιοχή. Η ενσωμάτωση και η μελέτη της ενέργειας θα ανοίξει πόρτες που δε φαντάζεστε. Η μελέτη του πολύ μικρού και η μελέτη του πολύ μεγάλου θα οδηγήσει σε ανακαλύψεις που ακόμα και το χάος θεωρεί τάξη. Αυτές οι αλήθειες θα σας οδηγήσουν σε εν-θύμηση της δύναμης σας και της πραγματικής σας θέσης μέσα στο Σύμπαν.

Αυτό που σας έχουμε περιγράψει εδώ είναι μια άποψη της ενέργειας ενός τυπικού Συμβολαίου Σχεδίου Β. Αυτή η λίστα δεν είναι φυσικά πλήρης και σας ζητάμε να είστε υπομονετικοί αν τα χαρακτηριστικά της εργασίας της καρδιάς σας δεν καλύφθηκαν εδώ. Προσφέρθηκε μόνο για να προτείνει ρόλους που είναι μέρος της υψηλότερης ύπαρξής σας. Μερικά από αυτά δεν υποστηρίζονται ακόμα στον πλανήτη και αυτό και μόνο είναι ένας λόγος που πολλοί νοιώθουν σαν να μην προχωρούν. Σε αυτήν την περίπτωση η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας δεν υποστηρίζει ακόμα την εργασία που θα κάνετε. Σε αυτές τις περιπτώσεις σας ζητάμε να εστιάσετε στα χαρακτηριστικά που σας καλούν σε αυτήν την εργασία και να βρείτε τρόπους να τα χρησιμοποιήσετε σε άλλες περιοχές της καθημερινότητας. Αυτό θα σας δώσει τη χαρά που αναζητάτε και θα σας φέρει τις δονήσεις της Εστίας.

Με μεγάλη ευχαρίστηση σας φέρνουμε αυτές τις πληροφορίες. Η Αγάπη που νοιώθουμε για σας, μας ολοκληρώνει πέρα από την κατανόησή σας. Είμαστε κι εμείς ένα αναπόσπαστο τμήμα του όλου του Θεού και κατ’ αυτήν την έννοια είμαστε πραγματική οικογένεια. Αυτό το μήνυμα ειδικά ήταν μεγάλη χαρά για μας. Προσφέροντας αυτές τις πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο, είχαμε κι εμείς την ευκαιρία να παίξουμε στο Μεγάλο Παιχνίδι του Κρυφτού μέσα από τα μάτια σας. Γι αυτό σας είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες. Η σύνδεσή σας με σας είναι πολύ βαθιά. Τελευταία η σύνδεση μας έγινε πολύ δυνατότερη. Σας λέμε ότι δεν είμαστε εμείς που έχουμε μετακινηθεί. Η πρόοδος σας άνοιξε πολλές πόρτες καθώς η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας είναι τώρα στη διαδικασία της δημιουργίας της Εστίας στη δική σας πλευρά του πέπλου. Με το μεγαλύτερο σεβασμό και την υψηλότερη τιμή για σας και την εργασίας, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που έρχονται σε εμάς σαν άμεσο αποτέλεσμα του περάσματος στο Σχέδιο Β. Φανταστείτε να είστε σε πλήρη επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας. Φανταστείτε να μη χρειάζεται να κοιμόμαστε το ένα τρίτο της ζωής μας. Φανταστείτε να ζούμε 400 χρόνια. Αυτά τα πράγματα είναι σε κίνηση, εξαιτίας της δουλειάς που έχουμε κάνει ήδη. Πολλοί από εσάς είναι υπεύθυνοι για τη θεμελίωση όλης αυτής της δουλειάς. Επιθυμούμε να εν-θυμηθούμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δουλειά που κάνατε τόσο καλά. Αφήστε μας να το κάνουμε τώρα. Πολύ καλή δουλειά! Τώρα …………………….. Έτοιμοι για την επόμενη αποστολή;

Μεγάλες Αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

Ο Φύλακας του Ξίφους

 

μετάφραση: Βιβή

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!