Ιανουάριος 2015

Θυμηθείτε τη Μαγεία σας
Αφυπνίζοντας τον εσωτερικό σας Μάγο


Χαιρετισμούς από την Εστία Αγαπημένοι μας.

Ένας Πλανήτης Ατελειών

Αυτό δεν είναι εντελώς σωστό, αλλά πλησιάζει. Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη χαρά για όλους σας. Σας είπαμε πολλές φορές πόσο μαγικοί είστε στον πλανήτη. Αν και φαίνεται πως οι αποδείξεις από την καθημερινότητά σας δεν υποστηρίζουν τη μαγεία για την οποία μιλάμε, αυτό θα αλλάξει. Συμβαίνουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα καθώς πλησιάζετε τη διασταύρωση των χρόνων. Όταν περάσετε σε αυτή την ενέργεια, θα αρχίσετε να βλέπετε νέες δυνατότητες στον εαυτό σας και αυτό είναι το μαγικό πράγμα που περιμένουμε να δούμε. Καταλαβαίνετε αγαπημένοι μας πως ζείτε στον πλανήτη της ατέλειας ώστε να έχετε μια εμπειρία ως πνεύματα, γιατί τα πνεύματα είναι τέλεια. Δεν έχετε τίποτα να μάθετε ή να κερδίσετε ως πνεύματα μέχρι να κατέβετε εδώ και να διαιρέσετε την τελειότητά σας ώστε να βιώσετε την ατέλεια ή κάποιο κενό στην ενέργειά σας. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να το κατανοήσετε πλήρως, γι’ αυτό θα σας λέμε περισσότερα καθώς προχωράμε. Ζείτε κάθε μέρα σε μια πολυδιαστασιακότητα αλλά εδώ είναι το ενδιαφέρον σημείο. Για να έχετε μια αληθινή εμπειρία στη Γη και να προσποιείστε πως είστε ατελείς και πως είστε άνθρωποι, είναι απαραίτητο να κρύψετε πολλά από τα χαρίσματά σας. Από δικό σας σχεδιασμό, πολλά από αυτά είναι εντελώς κλειστά ώστε να παίξτε το παιχνίδι που προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι.

Δεν θέλατε να χαλάσετε το παιχνίδι. Τι θα συνέβαινε αν ερχόσασταν εδώ και είχατε όλες αυτές τις δυνατότητες για να δημιουργήσετε μαγεία; Μάλλον ακούγεται σαν θαυμάσια ιδέα σε εσάς, αλλά στο πνεύμα σας; Όσο το πνεύμα σας παίζει μια ενσάρκωση και σχεδιάζει μια ευκαιρία να εξυψώσει τη δόνησή του, το να βρει τα διάφορα μέρη της τελειότητάς του και να τοποθετήσει εμπόδια, μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε όσα χρειάζεστε από αυτή την εμπειρία στη Γη.

Το Σύνολο των Χαρισμάτων σας

Αγαπημένοι μας, έχετε αλλάξει τόσο πολύ. Περάσατε το σημείο όπου η Γη θα ήταν η νεκρή, μεγαλειώδης Γη. Η Γη ποτέ δεν θα πέθαινε. Η ανθρωπότητα θα πέθαινε και σχεδόν το 97% των μορφών ζωής στον πλανήτη. Αγαπημένοι μας, αφυπνιστήκατε από το όνειρο την 11η ώρα και αρχίσατε να αναλαμβάνετε τη δύναμή σας, αρχίσατε να κατανοείτε ποιοι πραγματικά είστε και το ξεπεράσατε. Καθώς περάσατε από τις 12/12/12, οι περισσότεροι νιώσατε μεγάλη σύγχυση γιατί τα πράγματα δεν λειτουργούσαν το ίδιο με πριν. Κι όμως φέρατε όλα σας τα εργαλεία για να τα χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο και δε φαίνεται να δουλεύουν το ίδιο. Τώρα περνάτε μια νέα ευθυγράμμιση, καθώς όλη η ανθρωπότητα μπορεί να περάσει στο επόμενο επίπεδο και να αρχίσει να εξισορροπεί τα πράγματα. Αυτός είναι ο λόγος που φαίνεται να υπάρχει τόση αναταραχή στον πλανήτη σας τώρα. Υπάρχουν πολλοί πόλεμοι, πολλοί άνθρωποι που λένε την αλήθεια τους – άλλες φορές δυναμικά και άλλες φορές στέκονται στην ενέργεια. Πολλά πράγματα που ήταν κρυμμένα αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Όταν όλα αυτά τα πράγματα βγαίνουν στην επιφάνεια ταυτόχρονα, αισθάνεστε συγκλονισμένοι. Έχουμε καλά νέα αγαπημένοι μας. Όλοι σας έχετε ένα σύνολο χαρισμάτων. Το λέμε αυτό σκόπιμα γιατί δεν φέρετε μόνο ένα χάρισμα. Φέρετε χαρίσματα σε έναν συγκεκριμένο τομέα, τα οποία συνήθως απλώνονται σε ευρεία κλίμακα και μερικά μοιάζουν μαγικά από τη στιγμή που θα τα τιθασεύσετε.

Στιγμιαία Μαγεία

Αυτά είχαν εύκολα αποσυνδεθεί από την εμπειρία σας στη Γη, αλλά το ωραίο είναι πως αρχίζουν να συνδέονται ξανά, ένα-ένα. Θα νιώσετε επίπεδα ενέργειας να έρχονται σε εσάς και ξαφνικά θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που παλιότερα δυσκολευόσασταν πολύ και δεν μπορούσατε να καταφέρετε. Υπάρχει μια νέα μορφή μαγείας εκτός χρόνου γιατί είναι στιγμιαία όποτε τη θελήσετε και μπορείτε να αγκυρώσετε αυτό το νέο φως. Σας είναι πολύ οικείο. Μη νομίζετε πως είναι νέο χάρισμα το οποίο δεν έχετε ξαναδεί. Αν κι έχετε αποσυνδέσει αυτά τα κομμάτια του εαυτού σας και αυτές τις δυνατότητές σας, φαίνεται να μπαίνουν στη ζωή σας. Υπάρχουν καλές πιθανότητες πως θα σας είναι οικείος ο γενικός τομέας στον οποίο θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Στους επόμενους μήνες σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε ξανά πράγματα στα οποία δυσκολευόσασταν παλιότερα. Προσπαθήστε να βρείτε έναν νέο τρόπο να αγκυρώσετε αυτή τη μαγεία μαζί με τις ευθυγραμμίσεις, τη διασταύρωση των χρόνων και όλα όσα συμβαίνουν. Θα νιώσετε έναν αέρα στην πλάτη σας και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε – λίγη ενθάρρυνση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μπορούμε να σας δώσουμε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.

Ήρθε η Ώρα να Επανεξετάσετε την Ιδιαιτερότητά Σας

Να ξέρετε λοιπόν πως αυτή η μαγεία συνεχίζει με νέο τρόπο και θα αρχίσει να εμφανίζεται στη ζωή σας ξεκινώντας με μικρά κομμάτια κι εν-θυμίσεις. Μπορεί να σας έρθει μια ιδέα να μεταφέρετε ένα μεγάλο κομμάτι σε άλλο μέρος αλλά σκέφτεστε, “Πώς μπορώ να το μετακινήσω;” Ίσως αν φέρουμε ένα περονοφόρο, έναν γερανό ή ό,τι χρειάζεται για να το μετακινήσετε. Τότε μπορεί ξαφνικά να εν-θυμηθείτε πως κάποτε μπορούσατε να μετακινήσετε μεγάλα πράγματα με το μυαλό σας. Αυτοί είναι τρόποι με τους οποίους θα βγουν στην επιφάνεια τα χαρίσματά σας, σαν σπίθες φωτός ή μνημών αρχικά και μετά σαν κάτι που ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε αν και δεν το έχετε κάνει για πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να συνδέσετε όλα τα σημεία και να μετακινήσετε αυτό το μεγάλο πράγμα εκεί; Ναι, θα μπορέσετε και μόνο τους πρόσφατους μήνες κατέστη εφικτό να το σκεφτείτε. Με όλα όσα συμβαίνουν στη Γη, η μαγεία σας αφυπνίζεται και ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε την ιδιαιτερότητά σας, τη μοναδικότητά σας και όλα τα κομμάτια του φωτός σας που κρατάτε στο είναι σας. Η ερώτηση θα είναι, “Τι θα κάνετε με αυτά;” Θα τα χρησιμοποιήσετε στη δουλειά σας και θα προσπαθήσετε να ζήσετε από αυτά; Εδώ είναι το ωραίο αγαπημένοι μας. Δεν κρίνουμε πού θα τα χρησιμοποιήσετε. Δεν μας ενδιαφέρει, έτσι δεν είναι; Η αλήθεια είναι πως βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε και χρησιμοποιώντας τα για οτιδήποτε, θα γίνετε ξανά καλοί στην διαδικασία της κυριαρχίας. Αυτό το λέμε γιατί αυτό κλείνει τον κύκλο για την ανθρωπότητα.

Για τι Πράγμα θα Χρησιμοποιήσετε τα Χαρίσματά Σας;

Υπήρχαν στιγμές που διαπρέψατε στη σύνδεση με την κυριαρχία σας αλλά τώρα η μαγεία και η κυριαρχία σας θα αρχίσουν να αφυπνίζονται με νέους τρόπους. Είναι η τέλεια εποχή για να βρίσκεστε στη Γη. Ναι, υπάρχουν ακόμα δυσκολίες και προκλήσεις εμπρός σας. Το μίσος των γενεών στον πλανήτη σας είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί και δεν θα φύγει εύκολα. Είναι πολύ βαθιά χαραγμένο σε μερικούς ανθρώπους, όπως η αγάπη είναι σε άλλους. Η έλλειψη αγάπης την οποία ονομάζετε μίσος, μπορεί να είναι επίσης βαθιά ριζωμένη. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάτι γίνεται – ένας πόλεμος, μια εισβολή, οτιδήποτε – και οι άνθρωποι εκτοπίζονται ή οι ζωές τους αναστατώνονται. Έπειτα μαθαίνουν στα παιδιά τους να μισούν αυτούς που αναστάτωσαν τις ζωές τους και αυτό συνεχίζεται. Συμβαίνει και στις δύο πλευρές μιας διαφωνίας αγαπημένοι μας, οπότε μην πιστεύετε πως υπάρχει μια μόνο σωστή πλευρά. Αυτό συμβαίνει συνεχώς στη Γη και πηγαινοέρχεται στο πεδίο της διττότητάς σας. Τώρα μπορείτε να γειώσετε λίγη από τη νέα μαγεία, η μαγεία αφυπνίζεται μέσα σε όλους σας. Για τι θα τη χρησιμοποιήσετε; Αυτή είναι η ερώτηση.

Ενθυμούμενοι τη Μαγεία Σας

Αγαπημένοι μας, αυτή είναι η μοναδική σας ακτίνα φωτός την οποία μόνο εσείς μπορείτε να φέρετε από την Εστία. Τη φέρατε εδώ στη Γη και συμφωνήσατε να τη χρησιμοποιήσετε με κάποιον τρόπο. Μέχρι τώρα δεν ήταν σημαντική γιατί ήταν αποσυνδεδεμένη. Δεν είχατε πρόσβαση σε αυτή ακόμα κι αν προσπαθούσατε, αν και είχατε μνήμες από αυτή. Έχετε μνήμες από τη μαγεία σας, η οποία νομίζατε πως ήταν όνειρο. Πιστεύατε πως ήταν παιδικές μνήμες παραμυθιών. Γιατί, αγαπημένοι μας, ξαφνικά όταν κάποιος εκδίδει ένα βιβλίο μαγείας, αυτό απογειώνεται; Δείτε μερικά όπως το Harry Potter, τα οποία ήρθαν στη ζωή σας ξαφνικά για να φέρουν νέες ενέργειες. Πολλά από τα βιβλία, τις ταινίες και άλλα πράγματα, ήρθαν για να σας βοηθήσουν να εν-θυμηθείτε τη μαγεία σας. Τώρα έχετε τις δυνατότητες να αγκυρώσετε και να χρησιμοποιήσετε κάτι πολύ αγαπημένο σας. Κοιτάξτε στον τομέα του πάθους σας και πώς νομίζετε ότι ίσως έχουν οι άλλοι το χάρισμα της μαγείας. Αυτό σημαίνει πως θα εμφανιστεί και ξαφνικά όλοι στη Γη θα έχουν μαγικές δυνάμεις υλοποίησης και δημιουργίας; Θα ήταν ένα χάος! Θα εμφανιστεί σιγά-σιγά, δεν παύει όμως να αποτελεί μαγεία.

Ξεκινήστε με τα Όνειρά Σας

Δεν θα το αποκαλύψετε όλο με μια προσπάθεια ή μια ανάμνηση, θα πάρει λίγο καιρό. Σας πήρε πολύ καιρό να θάψετε αυτές τις μνήμες και τώρα θα ξεκινήσετε να τις αποκαλύπτετε. Ξεκινήστε με τα όνειρά σας. Πολλές από αυτές τις μνήμες κρύβονται λίγο πιο μακριά απ’ όσο φτάνετε, αλλά έγινε σκόπιμα. Είναι μια δονητική διαίρεση κι εδώ έχετε τη συνειδητότητά σας, παραέξω είναι το περίβλημα όσων σας συνδέουν με τις διαστάσεις σας του χρόνου και του χώρου. Ξέρουμε πως σας είναι δύσκολο να το καταλάβετε σε αυτό το σημείο αλλά πιστέψτε μας πως ήταν πέρα απ’ όσο φτάνατε. Όλη η ανθρωπότητα αρχίζει να επεκτείνεται ενεργειακά χωρίς να το ξέρει και χωρίς να το μελετά. Κάνοντάς το αυτό, έρχεστε πιο κοντά στην Εστία απ’ όσο είχατε έρθει ποτέ. Ήρθε η ώρα για τα πράγματα που δεν φτάνατε πριν να αρχίσουν να εισέρχονται στην πραγματικότητά σας. Είναι πράγματα που μπορείτε να εξασκείτε, οπότε εξασκηθείτε στη μαγεία σας. Δεν είστε συνηθισμένοι, έτσι δεν είναι; Κι αν απλά κουνούσατε το χέρι ή ένα μαγικό ραβδί – εμείς δεν έχουμε μαγικό ραβδί αλλά μαγικό στυλό! Αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη μαγεία μας και να δημιουργήσουμε κάτι για εσάς; Αυτό ήταν αστείο, λέω να το ξανακάνω. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε; Θα γίνεται σε λίγο αγαπημένοι μας. Εν τω μεταξύ έχετε τη δυνατότητα να εν-θυμηθείτε, πάρτε τα όνειρά σας γιατί έτσι θα μπορέσετε να εν-θυμηθείτε.

Πολλοί από εσάς έχετε δυσκολίες με τα όνειρα. Μερικοί δεν τα εν-θυμούνται κι άλλοι νομίζουν πως δεν ονειρεύονται. Αγαπημένοι μας, όταν χαλαρώνετε τη συνείδησή σας και την εικόνα του ποιοι νομίζετε ότι είστε, ξαφνικά γίνεστε ολόκληροι ξανά κι αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια των ονείρων σας. Αυτή είναι η περίοδος αναζωογόνησής σας, οπότε πριν πάτε για ύπνο, επιτρέψτε στον εαυτό σας να εν-θυμηθεί τη μαγεία του. Μόνο αυτό χρειάζεστε. Απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάβει αυτό που σας δίνεται για να σας βοηθήσει να αναδεύσετε την ανάμνηση της μαγείας σας. Από εκείνο το σημείο, δεν έχει σημασία ποιο ήταν το όνειρο γιατί ανοίξατε την πόρτα να λάβετε τη μαγεία και ξεκινά από εκείνο το σημείο. Μερικοί από εσάς θα έχετε εφιάλτες κυριαρχίας σε όλων των ειδών τις μαγείες. Είναι υπέροχα αλλά τα είδατε ήδη αγαπημένοι μας, γιατί πολλοί από εσάς τα βλέπατε ως παιδιά. Πιστεύατε πως ήταν φυσιολογικό κομμάτι της ωρίμανσής σας και είναι, αλλά μόνο επειδή είναι αληθινά. Δεν τα φανταστήκατε. Δεν ήταν μια ιστορία που σας είπαν οι γονείς σας για να σας διασκεδάσουν ή να σας περισπάσουν για λίγο. Ήταν αληθινά και αυτό το κομμάτι αρχίζει να επιστρέφει σε εσάς. Το 2015 είναι μια χρονιά για να εν-θυμηθείτε τη μαγεία σας, να αφυπνιστείτε από το όνειρο και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε λίγη απ’ αυτή συνειδητά στη ζωή σας με διάφορους τρόπους. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να εξασκήσετε τους μύες που είναι απαραίτητοι για την ολοκληρωτική ενσωμάτωση της μαγείας στη ζωή σας.

Τα Παράσιτα θα Αρχίσουν να Καθαρίζουν

Αυτή είναι μια υπέροχη εποχή στη Γη. Θα αρχίσετε να βλέπετε κάτι πολύ ενδιαφέρον, γιατί ξαφνικά ανοίξατε την πόρτα για όλα τα δεδομένα και όσοι έχουν κινητό μπορούν να τραβήξουν βίντεο. Είστε στην εποχή που δεν υπάρχουν πια μυστικά κι επίσης στην εποχή της υπερπληροφόρησης, κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τον σκοπό σας στη Γη. Καθώς ενσωματώνετε λίγη από τη μαγεία σας στη ζωή σας κι αρχίζετε να χρησιμοποιείτε λίγα από αυτά τα πράγματα με πρακτικούς τρόπους, τα παράσιτα θα αρχίζουν να καθαρίζουν.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχετε τα προβλήματα που έχετε στον κόσμο; Θα έχετε. Θα εξακολουθήσετε να παίζετε έναν ρόλο. Θα αρχίσετε να εστιάζεστε περισσότερο στη ζωή και να βλέπετε περισσότερο από τον ρόλο σας στα πάντα. Αυτή είναι η εποχή για την οποία ήρθατε στη Γη, να είστε εδώ αυτή τη μαγική στιγμή, όταν θα αρχίσουμε να δουλεύουμε με τα φυσικά σας σώματα. Κι αυτά χρειάζονται ρυθμίσεις αγαπημένοι μας, γιατί είχαν σχεδιαστεί να φέρουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό από το φως σας. Τώρα όμως τα πλημμυρίζετε με πολύ περισσότερο φως – τα σώματά σας θα προσαρμοστούν και θα αλλάξουν. Οι ενέργειες της Γης έπρεπε να αλλάξουν πρώτα κι αυτό συμβαίνει ακόμα, αλλά τα φυσικά σας σώματα θα αρχίσουν να αυξάνουν την ικανότητά τους να φέρουν περισσότερο φως. Δεν μιλάμε για το ορατό φως του φάσματος. Μιλάμε για πέρα από τις κοσμικές ακτίνες, την υψηλότερη μορφή φωτός την οποία δεν έχει ακόμα ανακαλύψει η ανθρωπότητα. Οι επιστήμες σας τελικά θα το καταφέρουν αλλά μέχρι να έχετε τις αποδείξεις, εν-θυμηθείτε τη μαγεία σας. Εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Κάντε ένα άλμα πίστης. Είναι τόσο απλό. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι απλό.

Σας Παρακολουθούμε Πάνω από τον Ώμο Σας

Είναι η ώρα να εν-θυμηθείτε την αλήθεια σας, τη μαγεία σας, τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε και τις ικανότητες που έχετε. Αγαπημένοι μας, υπάρχουν στιγμές που κοιτάζουμε πάνω από τον ώμο σας. Σας παρακολουθούμε όταν είστε απογοητευμένοι με κάτι που προσπαθείτε να καταλάβετε, με κάποια συσσώρευση ενέργειας την οποία προσπαθείτε να λύσετε. Γελάμε υστερικά επειδή έχετε πάντα τη μαγεία μέσα σας να το κάνετε γρήγορα και ψάχνετε τις απαντήσεις έξω από εσάς, γιατί αυτός είναι ο ανθρώπινος τρόπος. Τώρα αυτό αλλάζει και ο επόμενος χρόνος θα εισάγει μια νέα μορφή της εσωτερικής σας μαγείας. Χαιρετίστε τη με ανοιχτές αγκάλες και υποσχεθείτε στον εαυτό σας να την αγκυρώσετε, χρησιμοποιώντας τη με κάποιον τρόπο. Μη νιώσετε πως υπάρχει έλλειψη στον κόσμο σας αγαπημένοι μας, γιατί αυτή είναι μόνο η ψευδαίσθηση. Πολλοί από εσάς δεν κάνετε τίποτα επειδή νομίζετε ότι θα το πάρετε από κάποιον άλλον. Είστε τόσο ευαίσθητοι με αυτό, που δεν θέλετε να κάνετε κύματα στον πλανήτη σας. Παρακαλούμε αρχίστε να κάνετε γιατί ήρθε η ώρα να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και να χρησιμοποιήσετε τη μαγεία μέσα σας για να δημιουργήσετε τον κόσμο σας. Θα ανακαλύψετε πως η Γη αλλάζει και δημιουργεί μεγαλύτερες δυνατότητες απ’ όσες πιστεύατε.

Αγαπημένοι μας, με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας χαιρετίζουμε με αυτούς τους τρόπους και σας οδηγούμε σε αυτά τα βήματα για να δείτε την εξέλιξη της ανθρωπότητας, καθώς έχουμε προβλέψει πως θα ξεδιπλώνεται μπροστά σας καθημερινά. Η μαγεία είναι εδώ, εσείς την κρατάτε. Αν μη τι άλλο, ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να το εν-θυμηθείτε. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να εν-θυμάστε πως παίζετε ένα νέο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo αγαπημένοι μας.

Το γκρουπ

Η λέξη espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία: “Ευχαριστούμε που αναλαμβάνετε τη δύναμή σας”.

 

Σύνδεση από καρδιάς

Επανακτώντας το χρόνο

 

Τον περασμένο Νοέμβριο έλαβα από το ταχυδρομείο έναν επίσημο φάκελο από την κυβέρνηση του LasVegas. Τον άνοιξα αργά μην ξέροντας τι περιείχε. Ήξερα πως άσχετα με το κείμενο, έπρεπε να έχω θετική συμπεριφορά. Πιστεύω πως το πνεύμα με προετοίμασε για τα νέα. Μέσα είχε μια κλήση ως ένορκος σε δικαστήριο από την εισαγγελία του Las Vegas. Έπρεπε να πάω σε μια δίκη στις 13 Νοεμβρίου 2014. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να φωνάξω στον Steve “Δεν μπορώ να πάω. Θα γεννηθεί το μωρό εκείνη τη μέρα!” Ο γιος μας ο Austin και η νύφη μας η Frauke περίμεναν το μωρό τους εκείνη τη μέρα και δεν θα έχανα με τίποτα αυτό το θαυμάσιο γεγονός. Έπειτα θυμήθηκα να ρυθμίσω την αρχική μου αντίδραση σε μια πιο ήρεμη για να βρεθεί λύση. Τηλεφώνησα στην εισαγγελία και μίλησα με έναν ευγενέστατο κύριο. Του εξήγησα την κατάσταση κι εκείνος πρόθυμα ανέβαλε την παρουσία μου στο δικαστήριο για τον Ιανουάριο του 2015. Τον ευχαρίστησα γεμάτη ευγνωμοσύνη που επανάκτησα τον χρόνο ο οποίος σχεδόν μου αφαιρέθηκε.

Ο Ιανουάριος του 2015 φαινόταν πολύ μακριά τον Νοέμβριο του 2014. Πίστευα πως είχα πολύ χρόνο μέχρι τότε. Έτσι, το ξέχασα. Και τότε συνέβη. Έλαβα τον δεύτερο επίσημο φάκελο στις αρχές αυτού του μήνα. Θα έπρεπε να παρουσιαστώ στο δικαστήριο στις 12 Ιανουαρίου. Πάλι προσπάθησα να ανακτήσω την αισιόδοξη άποψή μου αλλά πάλευα με αυτό που είχα μπροστά μου. Είπα στον εαυτό μου, “Έχω σχέδια. Δεν μπορώ να χάσω τόσο χρόνο για ένα δικαστήριο. Μεταξύ των σεμιναρίων μας στο Lightworker και μιας προγραμματισμένης οικογενειακής συνάντησης στο San Diego, δεν θα μπορούσα να σταματήσω τις δραστηριότητές μου, εκτός κι αν δεν γινόταν αλλιώς.

Την περασμένη Δευτέρα λοιπόν ξεκίνησα μια νέα περιπέτεια. Η αισιοδοξία μου προσπαθούσε να κερδίσει την απροθυμία μου να παρουσιαστώ στο δικαστήριο. Πίστευα πως αυτή θα ήταν μια ενδιαφέρουσα διδακτική διαδικασία για το πώς λειτουργεί το δικαστικό μας σύστημα. Άρχισα να νιώθω πατριωτικά σαν να ήταν καθήκον μου να πάω στη δίκη. Το αίσθημα όμως ότι χάνω το χρόνο μου τριγύριζε στο μυαλό μου. Περιμένοντας στην αίθουσα αναμονής για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τη διαδικασία, άρχισα να συνομιλώ με μερικούς γλυκύτατους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μοιραστήκαμε τα ίδια συναισθήματα αναφέροντας τις καταστάσεις στις οποίες βρισκόμασταν.

Τους περισσότερους τους φώναξαν. Μια νεαρή κοπέλα κοντά στα είκοσι άρχισε να λέει όλο χαρά πόσο ενθουσιασμένη ήταν που την κάλεσαν ως ένορκο. Με έκανε να σταματήσω για λίγο και να δω τη ζωή όπως την έβλεπε εκείνη. Την αναζωογονούσε ο ενθουσιασμός της. Έτσι ήμουν κι εγώ. Με κάποιον τρόπο όμως σταμάτησα να βλέπω τη διασκέδαση σε όλες τις καταστάσεις. Την ευχαρίστησα που μου θύμισε πώς να απολαμβάνω το παρόν.

Η ομάδα μου κλήθηκε στο δικαστήριο. Ήταν συναρπαστικό που είδα προσωπικά το δικαστικό σύστημα και όχι από την τηλεόραση. Μας γνωστοποιήθηκε η υπόθεση και οι δικηγόροι με τους δικαστές συνομίλησαν για λίγο. Σε κάθε ένορκο έγιναν κάποιες ερωτήσεις. Έπειτα, έδιωξαν τις δύο σειρές, σε μια από τις οποίες καθόμουν κι εγώ. Μας είπαν πως είχαν όσους χρειαζόντουσαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση και πως μπορούσαμε να επιστρέψουμε στα σπίτια μας. Όλοι επιστρέψαμε στην αίθουσα αναμονής όπου βρήκαμε ξανά την κοπέλα η οποία περίμενε με ανυπομονησία για να τη φωνάξουν. Νομίζω πως τελικά την πήραν. Θα ήταν μια καλοδεχούμενη προσθήκη σε κάθε υπόθεση, ή τουλάχιστον θα την έκανε πιο απολαυστική.

Όταν έκλεισα το τηλέφωνο αφού ειδοποίησα τον Steve ότι επιστρέφω, κάθισα στο αυτοκίνητο για λίγο σκεπτόμενη τον χρόνο που είχα επανακτήσει. Μια δικαστική υπόθεση μπορεί να πάρει από δύο ημέρες μέχρι δύο εβδομάδες ή περισσότερο. Το μέλλον μου ήταν στα χέρια του δικαστικού συστήματος. Έπρεπε να παρατήσω κάθε έλεγχο του χρόνου μου. Όταν με έδιωξαν από το δικαστήριο, επανάκτησα τον χρόνο μου. Ένιωσα όμορφα με αυτή τη νέα εμπειρία. Με έκανε να εκτιμήσω τον χρόνο με ό,τι κι αν έρθει στον δρόμο μου.

Με αγάπη και φως,

Barbara

 

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!