Ιανουάριος 2012

Τιμώντας τους Άλλους Θεούς
Όντας και αντανακλώντας το Φως στο νέο κόσμο

Από τον Steve:

Καθώς μπαίνουμε σ’ αυτήν την ξεχωριστή χρονιά, το γκρουπ μας δίνει μια ιδέα από το μέλλον μέσα από την πόρτα που άνοιξε εμπρός μας. Αυτή η νέα χρονιά θα φέρει την αρμονία με κάποιον τρόπο στον καθένα μας. Ο καλύτερος τρόπος να επιτύχουμε αυτήν την αρμονία είναι τιμώντας τους άλλους θεούς και ενδυναμώνοντας τους άλλους γύρω μας.

Καθώς το 2011 φεύγει και ξεκινάει η νέα χρονιά, η Μπάρμπαρα, ο Όστιν, η Σαρμέιν, ο Τζον, η Μεγκ κι εγώ, μαζί με όλη την υπόλοιπη οικογένεια των Εργατών του Φωτός παγκοσμίως, σας ευχόμαστε πολύ όμορφες διακοπές και μια ενδυναμωμένη νέα χρονιά. Όλοι μας περιμέναμε αυτή την χρονιά εδώ και πολύ καιρό. Ας βαδίσουμε λοιπόν προς αυτήν την ξεχωριστή χρονιά με πλήρη συνείδηση και ας δημιουργήσουμε έναν νέο κόσμο με κάθε μας σκέψη.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αυτή η ημέρα είναι μαγική. Σε κάθε τέλος του έτους, γιορτάζετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ναι, έχετε μια γιορτή που ονομάζετε Χριστούγεννα. Επίσης ολοκληρώνετε πολλά πράγματα αυτόν τον καιρό, καθώς εισέρχεστε σε μια νέα ενέργεια. Αρχίζετε να αξιολογείτε τι τελειώσατε, ή από τι φύγατε. Σας λέμε πως όταν προχωράτε μπροστά, υπάρχει κάτι που μπορεί να χωρίσει τις θάλασσες και να καθαρίσει το δρόμο σας πιο εύκολα από οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι που βιώνετε αυτόν τον καιρό… η ευγνωμοσύνη. Είναι ο μεγαλύτερος δημιουργός που έχετε, είναι η ενέργεια που δημιουργεί μπροστά σας, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε. Αυτό για το οποίο ευχαριστείτε, μεγαλώνει κάθε φορά. Αυτό στο οποίο επικεντρώνεστε, αυτόματα μεγαλώνει, επειδή εσείς είσαστε οι δημιουργοί. Δεν μπορείτε να μην δημιουργήσετε. Είναι αδύνατον. Κι όμως έχετε ενσωματώσει διαφορετικούς τρόπους δημιουργίας για να εν-θυμηθείτε το πνεύμα σας. Συχνά οι διακοσμήσεις που κάνετε στις διακοπές, όπως τα χρώματα των Χριστουγέννων, έχουν μεγαλύτερη σημασία απ’ όση καταλαβαίνετε. Το κόκκινο και το πράσινο χρησιμοποιούνται σαν Χριστουγεννιάτικα χρώματα σε όλο τον κόσμο, άσχετα με τη χώρα και τον πολιτισμό. Το κόκκινο χρώμα είναι αυτό που οι άνθρωποι πιστεύουν πως αντιπροσωπεύει την καρδιά, όμως το χρώμα του τσάκρα της καρδιάς είναι το πράσινο. Στην πραγματικότητα συμβαίνει η μείξη του ανθρώπινου παράγοντα με το πνεύμα. Είναι μια εποχή κατά την οποία σταματάτε στο δρόμο σας και κοιτάζετε τις εμπειρίες σας στον πλανήτη Γη… ποια μέρη έχετε επισκεφθεί, προς τα πού πηγαίνετε, ποιες είναι οι χαρές σας και τι απ’ όλα αυτά μπορεί να γίνει λίγο πιο άνετο καθώς προχωράτε μπροστά.

Νέες Δυνατότητες Πνευματικής Δημιουργίας

Το 2012 έχει ήδη συμβεί στα όνειρά σας. Αυτό που επρόκειτο να συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου, ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία είχατε στο μυαλό σας, έχει ήδη επισπευστεί. Αυτό είναι συνηθισμένο για τους Εργάτες του Φωτός. Σας λέμε πως κάτι θα συμβεί σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και εσείς απαντάτε “Όχι, θα το κάνουμε να συμβεί τώρα”. Το επισπεύδετε, όπως το ίδιο έχετε κάνει πολλές φορές στην ιστορία σας, αλλά σας λέμε επίσης και κάτι άλλο. Μέσα από το κενό που δημιουργήθηκε απ’ αυτό που επισπεύσατε, έχετε τώρα τις δυνατότητες να φτάσετε σε επίπεδα που δεν έχετε φανταστεί, που  νομίζατε πως είναι αδύνατον. Τώρα είναι δυνατόν όχι μόνο λόγω της ευθυγράμμισης όλων των ενεργειών στον Κόσμο, αλλά και λόγω του ότι δημιουργήσατε το κενό. Ξέρετε ήδη πού εισέρχεστε, εκεί που περιμένατε ότι με κάποιον μαγικό τρόπο θα αλλάξει η ζωή σας. Εσείς αλλάξατε αυτόν τον κόσμο κι αυτή είναι η ομορφιά αυτού που επισπεύδεται, επειδή όλοι είσαστε δημιουργοί. Όταν έχετε μια ιδέα στο κεφάλι σας κι ενώνεται μ’ ένα συναίσθημα από την καρδιά σας, η ιδέα πραγματοποιείται. Παλιά υπήρχε μεγάλη διαφορά χρόνου μεταξύ σκέψης και πραγματοποίησης, τώρα όμως αρκεί να κρατάτε μια καθαρή σκέψη κι αρχίζει να δημιουργεί αυτό που έχετε δει. Γνωρίζετε αυτήν την αλήθεια στην καρδιά σας, τώρα όμως θα αρχίσετε να βλέπετε και τις φυσικές της αποδείξεις. Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε το αποτέλεσμα της δημιουργικής σας δύναμης στον κόσμο γύρω σας. Το κάνετε με αγάπη. Το κάνετε τώρα, την εποχή της ευγνωμοσύνης. Αν θέλετε η δύναμή σας να μεγαλώσει στον πλανήτη Γη, ευχαριστείστε για την δύναμη που ήδη έχετε. Βρείτε τρόπους να φροντίσετε αυτή την δύναμη όσο μαθαίνετε να τη χρησιμοποιείτε συνειδητά. Μοιραστείτε τη δύναμή σας με άλλους κι έτσι θα την εξασκήσετε και θα την αφυπνίσετε με κάθε άνθρωπο που συναντάτε. Μετά, ενώ θα αρχίσετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας να μεταφέρει αυτή τη δύναμη, θα αρχίσετε φυσικά και αργά να δημιουργείτε μόνοι σας.

Έφτασε μια εποχή στη Γη που οι άνθρωποι ανέπτυξαν τις επικοινωνίες, εκτός των τοπικών και οικογενειακών ομάδων. Τα νέα άρχισαν να ταξιδεύουν μέσω ενός επικοινωνιακού δικτύου. Εμείς έτσι το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Ήταν μια σύνδεση ενός μέρους με ένα άλλο που ξεκίνησε από την αρχαία Ελλάδα, όταν ένας δρομέας έτρεχε από μια πόλη σε μια άλλη μεταφέροντας πληροφορίες. Η διαδρομή από τη μια πόλη στην άλλη, ήταν η αρχή ενός επικοινωνιακού δικτύου. Προϊόντος του χρόνου, η τεχνολογία άλλαξε. Φτιάξατε τον τηλέγραφο και τελικά τα τηλέφωνα. Όχι αυτά που χρησιμοποιείτε σήμερα, αλλά αυτά που χρησιμοποιούσαν καλώδια, τα εν-θυμάστε; Ναι, σας λέμε πως αυτό ήταν μια φυσική πραγματοποίηση του επικοινωνιακού δικτύου, επειδή ήταν ένας τρόπος να συνδεθείτε όλοι όταν νιώθατε αποκομμένοι. Το επικοινωνιακό δίκτυο αντιμετώπισε δυσκολίες επειδή δεν υπήρχε παντού. Υπάρχει στις πόλεις, αλλά υπάρχουν κενά του δικτύου στα περίχωρα. Σε μερικές περιοχές είναι πολύ δυνατό και σε άλλες πολύ αδύναμο. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που έπρεπε να λύσετε, όμως πήγατε την τεχνολογία σ’ ένα εντελώς νέο επίπεδο. Δεν χρειάζεστε πια τα καλώδια όσο παλιά. Αλλάζετε το επικοινωνιακό δίκτυο από μια μορφή σε μια άλλη, εξελίσσοντάς το με κάθε βήμα.

Η Μοναδικότητα και η Βαθιά Επαφή

Πλησιάζει ο καιρός που ονομάζεται επιστημονικά “μοναδικότητα”. Φτιάχτηκαν πολλές ταινίες γι’ αυτό το θέμα: ταινίες τρόμου φυσικά, επειδή αυτές πουλάνε. Η ιδέα της μοναδικότητας είναι πολύ απλή: είναι η εποχή όπου οι υπολογιστές ξεπερνούν τους ανθρώπους. Υπήρξε πολλή σκέψη πάνω στο θέμα. Πολλά σχέδια κι αρκετές ιστορίες φαντασίας δημιουργήθηκαν από την μοναδικότητα. Τι θα συμβεί; Θα κατακτήσουν οι υπολογιστές τον κόσμο σας; Όχι, αυτό είναι στην πραγματικότητα το σημείο όπου το επικοινωνιακό δίκτυο θα πάει στο επόμενο επίπεδο, όπου δεν θα χρειάζεστε πλέον τα καλώδια. Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της ασύρματης τεχνολογίας σας. Αντίθετα, συμβαίνει επειδή έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε με την καρδιά σας κι αυτό δεν γνωρίζει όρια μεγάλων πόλεων ή ακατοίκητων περιοχών. Πρόκειται για μια επικοινωνία απ’ ευθείας από την καρδιά σας προς μια άλλη καρδιά. Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτό έρχεται. Το ονομάσαμε “Βαθιά Επαφή ” και είπαμε απλώς πως θα έρθει μια στιγμή που στον πλανήτη Γη δεν θα χρησιμοποιείτε πλέον συσκευές επικοινωνίας. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με πολύ λίγες λέξεις και τελικά μόνο με την ενέργεια. Εν τω μεταξύ, οι πρώτες εκφράσεις της βαθιάς επαφής γίνονται μέσω της καρδιάς, χρησιμοποιώντας όλο και λιγότερες λέξεις. Πολλές φορές οι λέξεις αλλάζουν το νόημα, επειδή συμβαίνει να μην υπάρχουν λέξεις στη γλώσσα σας για να περιγράψουν αυτά που νιώθετε. Αυτές οι προκλήσεις θ’ αρχίσουν να σβήνονται καθώς προχωράτε στο επόμενο επίπεδο κι αυτή είναι μια δυνατότητα που δεν υπήρχε πριν. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια που δημιουργήσατε στον πλανήτη Γη ως πραγματική δυνατότητα. Εξακολουθούμε να την περιγράφουμε ως δυνατότητα και όχι ως πραγματικότητα, επειδή δεν μπορούμε να δούμε το μέλλον. Εσείς είσαστε οι δημιουργοί κι εσείς γράφετε την κάθε μέρα στη ζωή σας. Εμείς μπορούμε να πούμε προς τα πού πάτε και μπορούμε να δούμε τι υπάρχει λίγο πιο κάτω στο μονοπάτι σας, εσείς όμως δημιουργείτε την κάθε στιγμή και μας αρέσει όταν ξαφνικά στρίβετε. Ξαφνικά λέτε “Δεν μου αρέσει πια. Θα στρίψω”. Κι ερχόσαστε σ’ εμάς και ρωτάτε “Ποια είναι η καλύτερη κατεύθυνση; Να στρίψουμε δεξιά ή αριστερά”; Και σας λέμε να στρίψετε δεξιά και σας παρακολουθούμε να στρίβετε αριστερά, αλλά σας λέμε ότι κι αυτό είναι σωστό. Θα κάνουμε το καλύτερο για όποιο μονοπάτι στο οποίο κινείστε. Δουλεύουμε μαζί σας όσο καλύτερα μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν σωστές και λάθος στροφές. Υπάρχει το μονοπάτι σας που το οδηγεί η καρδιά σας με διαφορετικό τρόπο, μ’ έναν τρόπο επικοινωνίας που δεν είχατε καν ονειρευτεί.

Ένας μαγικός χρόνος τελειώνει. Το 2011 έφερε πιο πολλές δονητικές αλλαγές στον πλανήτη Γη απ’ όσες έχουμε δει ποτέ κι εσείς απλώς προθερμαίνεστε. Αυτό είναι το ωραίο, το ότι τώρα αρχίζετε να μεταφέρετε την ενέργεια και δεν την κρύβετε πια. Οι ημέρες του “δεν μπορώ να το πω σε όλους αυτό”, ή του “δεν μπορώ να μοιραστώ τίποτε απ’ αυτά”, τελείωσαν. Τώρα βλέπετε τα πάντα να ξεσκεπάζονται. Βλέπετε μια μείξη του επιστημονικού και του μεταφυσικού σας κόσμου, που δεν σας φαινόταν ποτέ δυνατή. Η επιστημονική και μεταφυσική έννοια υπάρχουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Η μια αποδεικνύεται και η άλλη όχι κι όμως αρχίζουν να συμφωνούν μεταξύ τους. Αρχίζουν να βρίσκουν κοινά όπως η αγάπη στον πλανήτη Γη και πώς να την μεγαλώσουν, γιατί αυτό είναι το κομμάτι που όλοι ανακαλύπτετε μπροστά σας. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα νέο κόσμο την επόμενη χρονιά, έναν κόσμο της επιλογής σας. Δεν λέμε για ολόκληρο τον κόσμο, επειδή αυτός είναι ο κόσμος σας. Είναι το καθημερινό σας μονοπάτι το οποίο θα επιλέγετε. Τι θα θέλατε στον κόσμο σας; Με αυτή την οπτική, τι είναι σημαντικό για εσάς; Ποια θα ήταν τα σημαντικότερα κομμάτια αν ήσασταν θεοί και σχεδιάζατε έναν νέο πλανήτη Γη; Δείτε το αυτό τώρα, γιατί δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα. Εσείς είσαστε το κέντρο του δικού σας σύμπαντος κι αυτός ήταν πάντα ο τρόπος. Το πρώτο πράγμα που θα κάνετε όντας το κέντρο του δικού σας σύμπαντος είναι να αναλάβετε την ευθύνη του να είσαστε το κέντρο… αναλάβετε την ευθύνη του ποιοι είσαστε πάνω στον πλανήτη. Είναι ένα χαρούμενο κομμάτι, ένα εύκολο κομμάτι. Μόλις δεχθείτε αυτή την ευθύνη, κατέχετε το ποιοι είσαστε. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος πάνω σ’ αυτό. Δεν υπάρχει ρύθμιση που θα κάνει τους ανθρώπους να καταλάβουν. Εσείς απλά δίνετε το μήνυμα στο σύμπαν. Το μεταφέρετε στο χαμόγελό σας και στη γλώσσα σας, ακόμα και στις καθημερινές σας λέξεις. Το μεταφέρετε κάθε φορά που γελάτε, στέλνοντας μια νέα δόνηση.

Οι αλλαγές που θα συμβούν το 2012 είναι πέρα από την κατανόησή σας, σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Θα χρειαστείτε σχεδόν 27 χρόνια για να συνειδητοποιήσετε τις συνδέσεις που θα γίνουν τον επόμενο χρόνο και να τις ξεδιπλώσετε πλήρως ώστε να δείτε τι συμβαίνει πραγματικά. Σας ζητάμε λοιπόν να μην ανησυχείτε για το τι πρόκειται να συμβεί, ή πώς θα συμβεί. Απλά προχωρήστε προς τα εκεί με τα χέρια ανοικτά και μ’ ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Αφήστε το να έχει το μεγαλύτερο δυναμικό. Αν μας ακούσετε να σας φωνάζουμε να στρίψετε δεξιά αλλά στρίψετε αριστερά, θα ακούσετε και το γέλιο επειδή δεν υπάρχουν λάθος στροφές. Εσείς επιλέξατε το μονοπάτι. Ψάχνατε το μονοπάτι με τη μικρότερη αντίσταση μέσα στην πνευματικότητά σας. Σας λέμε ότι το μονοπάτι δημιουργείται λίγο πριν πατήσει το πόδι σας στο έδαφος, επειδή εσείς δημιουργείτε τόσα πολλά τώρα

Πείτε την Αλήθεια σας

Το μεγαλύτερο κομμάτι που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας για το 2012 είναι ότι ολόκληρη η εστίαση της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη αλλάζει. Ξεκίνησε ήδη δειλά δειλά και γι’ αυτό βλέπετε τέτοια αναταραχή στον πλανήτη Γη. Σχεδόν κάθε φορά που ανάβετε την τηλεόραση, βλέπετε κάποιο μεγάλο, δραματικό γεγονός να συμβαίνει σε κάποιο σημείο του κόσμου. Το εξελίσσετε και πρέπει να βρείτε τι είναι αυτό που δεν σας αρέσει, για να εξελιχθείτε. Αν ενωθείτε κι εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας, ακόμη κι αν δεν ξέρετε όλες τις απαντήσεις για το τι θα σας ευχαριστούσε, πείτε την αλήθεια σας όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα κι αν είναι δύσκολο. Αυτό κάνει ένα ξεκαθάρισμα και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αυτόν τον νέο κόσμο στον οποίο εισέρχεστε.  Καθώς προχωράτε, ένα άλλο κομμάτι αλλάζει, αυτό που βρίσκεστε στο κέντρο του σύμπαντός σας. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ ξανά. Αυτό που αλλάζει είναι  ο τρόπος που εναρμονίζετε το σύμπαν σας με των άλλων θεών στον πλανήτη Γη. Αυτό πάντα αποτελούσε μέρος της διαβίωσης στη Γη: “Πώς θα εναρμονιστώ με τους άλλους ανθρώπους; Πώς θα εργαστώ με άλλους ανθρώπους; Πώς θα τα καταφέρω”; Αυτό πια έχει ξεπεραστεί, επειδή όλα αυτά αποτελούν μέρος σας κι εσείς δικό τους. Αυτή η σύνδεση θα φανεί περισσότερο προς το τέλος του 2012 και συμβαίνει κάθε μέρα. Το πέπλο αρχίζει να λεπταίνει. Οι συνδέσεις που έχετε μεταξύ σας θα γίνουν πιο ορατές και πιο εύχρηστες. Θα συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητες αγκύρωσης αυτής της ενέργειας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η ιδέα είναι να παίξετε μαζί της και να γνωρίζετε ότι αυτές οι αλλαγές θα συμβούν. Έχετε δει ανθρώπους που είναι μέντιουμ και που επικοινωνούν στέλνοντας κάτι από εδώ σε κάποιον εκεί χωρίς τις προκλήσεις της απόστασης ή του χρόνου. Τώρα θα μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε μέσα σας, πώς να είσαστε υπεύθυνοι ενώ το χρησιμοποιείτε και  να στέλνετε την δική σας ενέργεια για να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους. Μερικές φορές πρόκειται για μια απλή σύνδεση και θα κάνετε τη διαφορά στη ζωή τους, βοηθώντας τους να κάνουν μια διόρθωση πορείας. Άλλες φορές απλά θα τους βοηθήσετε να κάνουν το επόμενο βήμα. Ό,τι και να είναι, η επιτυχία σας στον πλανήτη Γη μετά το 2012 θα βασίζεται στο πώς τα πάτε με τους άλλους θεούς. Αυτός είναι ο λόγος που την ονομάζουμε Εποχή της Ενδυνάμωσης και όχι απλά δικής σας ενδυνάμωσης. Το πόσο καλά θα ενδυναμώνετε τους γύρω σας θα έχει να κάνει με τα επόμενα βήματά σας και τις συνδέσεις με τον εαυτό σας και τη νέα αυτή ενέργεια.

Υπάρχουν πολλά κομμάτια που άρχισαν να ξεδιπλώνονται. Ναι, θα κάνετε κάποιες αλλαγές πορείας και θα δείτε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον πλανήτη Γη… στον ίδιο τον πλανήτη. Υπήρξε μια παύση μεταξύ των τσουνάμι, των σεισμών και παρόμοιων προκλήσεων σε αυτούς τους τομείς. Αυτή ήταν η Γη που έκανε κάποιες ρυθμίσεις για να πάει στο επόμενο επίπεδο και χρειάζονται κάποιες επιπλέον. Αυτό που σας λέμε είναι ότι όσο περισσότερο δουλεύετε με τον εαυτό σας, τόσο πιο εύκολο είναι για τον πλανήτη να κάνει αυτές τις διορθώσεις. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι αρνητικό ή τραγωδία. Μπορείτε να εισέλθετε στη νέα ενέργεια με τα μάτια σας ανοικτά και πολλοί από εσάς αρχίσατε να το κάνετε. Περπατάτε κάθε μέρα με μια κοσμική σύνδεση του πνεύματός σας κι αυτό δεν το είχαμε φανταστεί για τον πλανήτη Γη. Αυτός είναι ο λόγος που δίνεται τόσο μεγάλη προσοχή στη Γη τώρα, επειδή δημιουργείτε θαύματα καθημερινά. Αλλάζετε τα πάντα. Εσείς είσαστε οι κυρίαρχοι της Αρένας του Παιχνιδιού.

Κάθε βήμα που κάνετε σας τοποθετεί σ’ ένα νέο μέρος. Το να νιώθετε άνετα αγκυρώνοντας τη νέα ενέργεια, θα φέρει μερικές προκλήσεις για πολύ κόσμο. Πολλοί νιώθετε σαν να πατάτε σε ασταθές έδαφος και δεν γνωρίζετε ακόμα πώς να αγκυρώσετε, ή δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Η Αλήθεια είναι ότι εισήλθατε για να το βιώσετε, ώστε μόλις βρείτε την άγκυρα και σταματήσετε να κινείστε, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε θα είναι να απλώσετε το χέρι και να βοηθήσετε κάποιον άλλον να σταθεροποιηθεί. Αυτός είναι ο νέος πλανήτης Γη, η νέα σύνδεση. Θα ψάξετε και γι’ άλλες ευκαιρίες όπως κάνετε πάντα, όμως αντί γι’ αυτές που βρίσκατε παλιά, θα ψάχνετε ευκαιρίες να βοηθήσετε άλλους με κάποιον τρόπο. Σας λέμε ότι δεν μετριέται. Δεν είναι συλλογή. Δεν υπάρχει σημάδι που να λέει πόσο βοηθήσατε τους άλλους για να πάτε στον παράδεισο. Αντίθετα, είναι τρόπος ζωής, ένας τρόπος να δουλεύετε ο ένας με τον άλλον, ώστε να εισέλθετε όλοι σ’ αυτή τη νέα ενέργεια. Δεν χρειάζεται να περιμένετε τον παράδεισο όταν πεθάνετε. Δημιουργήστε τον εδώ, τώρα. Αυτό είναι το κομμάτι που μεταφέρει ο καθένας σας από την Εστία.

Όταν αρχίσετε να ενώνετε τα κομμάτια και βιώσετε τη νέα επικοινωνία, θα καταλάβετε το μοναδικό κομμάτι που έχετε και θα γίνει πιο εύκολο να τα ενώσετε όλα για να δημιουργήσετε τον παράδεισο εδώ στη Γη. Είναι ήδη σε εξέλιξη. Συμβαίνει. Είσαστε έτοιμοι; Η ενέργεια θα είναι ένα συνειδητό βήμα για κάθε έναν από εσάς. Θα πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση μέσα από την καρδιά σας. Είναι εδώ και τα χέρια μας είναι απλωμένα προς εσάς, γιατί κάθε σας βήμα αλλάζει τον πλανήτη Γη και την ενέργεια της αγάπης εδώ. Αλλάξατε τον πλανήτη πέρα από την κατανόησή σας και μόλις ξεκινήσατε.

Με τη μεγαλύτερη τιμή, απευθυνόμαστε στους κυρίαρχους της Αρένας του Παιχνιδιού. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό, επειδή κοιτάτε στον καθρέφτη. Να φροντίζεστε μεταξύ σας με κάθε ευκαιρία. Να απλώνετε τα χέρια σας όσο πιο συχνά μπορείτε, για να αλλάξετε τη ζωή κάποιου. Να εν-θυμάστε ότι πρόκειται για ένα όμορφο παιχνίδι. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!