Ιανουάριος 2009

Κοσμικά σωματίδια
Η ανα-γέννηση της Γης

 

Από τον Steve:

Δεν αφιερώνω συνήθως τους Φάρους του Φωτός στους ανθρώπους αλλά αυτόν τον μήνα θέλω να κάνω μιαν εξαίρεση καθώς όλοι μας χάσαμε έναν σπουδαίο Εργάτη του Φωτός και φίλο. Η Sonia Bos έκανε τη μετάβασή της στην Εστία στις 11 Ιανουαρίου. Οι καρδιές μας είναι κοντά στον άνδρα της Aat, στην οικογένειά της και στους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που άγγιξε με τη δουλειά της. Η Sonia ήταν καλεσμένη στο VirtualLight broadcast και ήταν μία από τους λίγους καλεσμένους στους Ανθρώπινους Αγγέλους το 08,08,08. Τα μηνύματά της σχετικά με την Εποχή του Υδροχόου βοήθησαν πολλούς κι έμειναν κληρονομιά. Αυτό το μήνα έχω τη τιμή να αφιερώσω τους Φάρους του Φωτός στη Sonia Bos. Πολύ καλή δουλειά Sonia, μας λείπεις και πάντοτε θα σε θυμούμαστε.

Σε αυτό το μήνυμα το γκρουπ μας δίνει μια προοπτική από 3 διαφορετικές οπτικές γωνίες. Κοίταξαν τη σχέση της Γης όπως είναι σήμερα που αλλάζει τον ρόλο της, τις αλλαγές που συμβαίνουν στον ήλιο και πώς αυτές επιδρούν σε όλους. Στο κοσμικό επίπεδο ανέφεραν ένα γεγονός που αρχίζει να συμβαίνει και που ταιριάζει στην γενικότερη εικόνα αρκετά καλά. Μίλησαν σχετικά με τους κόκκους από αυτό που αποκαλούμε ηλιακές καταιγίδες σε σπόρους του σύμπαντος. Είπαν επίσης ότι υπάρχουν στιγμές όπου αυτοί οι σπόροι πηγαίνουν κατευθείαν στην ατμόσφαιρα της Γης. Μπορείτε να δείτε το άρθρο της NASA που περιγράφει αυτό το γεγονός από την επιστημονική του μεριά

NASA Web Site  December 16th 2008

Από την ενεργειακή προοπτική, είπαν ότι καλύπτει το ολόγραμμα της 3ης Γης. Είναι σε κίνηση τώρα. Κρατηθείτε, ξεκινάμε!

Να έχετε έναν όμορφο χρόνο με πολλές μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα.

Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Μαγική στιγμή

Αυτή η στιγμή είναι μαγική. Αυτό το μέρος είναι μαγικό επειδή το έχετε θέσει σε κίνηση. Έχετε θέσει τη πρόθεσή σας να έχετε μια μαγική εμπειρία σε αυτόν τον πλανήτη και έχει αρχίσει να συμβαίνει. Ένας προς έναν καταπιάνεστε με πράγματα που αγαπάτε να κάνετε, πιέζεστε σε μυστικά συμβόλαια που έχετε θέσει για τους εαυτούς σας. Γνωρίζετε αυτό που θέλετε να κάνετε και επιλέγετε τη κατεύθυνσή σας. Έχετε θέσει ένα πέπλο μεταξύ των δύο μερών του εγκεφάλου σας για να σας εξαλείψει τις αναμνήσεις σας από την Εστία και την δική σας δύναμη που έχετε. Έπειτα ήρθατε να παίξετε ένα παιχνίδι του κρυφτού και της αναζήτησης. Πέφτετε πάνω σε τοίχους και άλλους ανθρώπους και αυτό που σκέφτεστε είναι ότι κάνετε λάθη ή ότι δεν είναι σωστό. Στη πραγματικότητα, απλά περιφέρεστε ολόγυρα προσπαθώντας να βρείτε αυτή την σύνδεση, αυτό το μέρος της Εστίας με το οποίο είσαστε απόλυτα συνδεμένοι μέσα από τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Τώρα αυτό γίνεται ακόμη πιο σημαντικό. Επιθυμούμε να σας δώσουμε μια προοπτική σε πολλαπλά επίπεδα σήμερα. Θα σας δείξουμε λίγο τί συμβαίνει στο κοσμικό επίπεδο και στο Γήινο επίπεδο. Έπειτα, θα σας πούμε τις πιθανότητες σε προσωπικό επίπεδο, καθώς πολλοί έχετε ετοιμαστεί για να προχωρήσετε. Έχετε θέσει τον εαυτό σας στην άκρη του γκρεμού, περιμένοντας αυτό το ευγενικό αεράκι να σας σπρώξει. Λοιπόν, αυτό το ευγενικό αεράκι μόλις έφτασε. Ξέρουμε τί σημαίνει το απαλό σκούντημα των ανθρώπων πέρα από τον γκρεμό. Είναι ένα από τα πράγματα που αγαπάμε ιδιαίτερα καθώς ανοίγουμε τα φτερά μας για να σας εν-θυμίσουμε το ποιοι πραγματικά είσαστε. Αυτή τη στιγμή θα μοιραστούμε μαζί σας μια γενική ματιά του τί δεν είναι μπροστά σας, όχι απαραίτητα του τί βρίσκεται στο μέλλον σας ή ποιο είναι το πεπρωμένο σας, αλλά απλώς ποια είναι η κατεύθυνση που πηγαίνετε καθώς και την γενική ματιά εκείνου που παίρνει θέση στη Γη για την προσαρμογή αυτού.

Κοσμική ματιά

Θα μιλήσουμε πρώτα σε κοσμικό επίπεδο επειδή τα κοσμικά γεγονότα έχουν αρχίσει να παίρνουν μορφή στον δικό σας τομέα του σύμπαντος. Τα κοσμικά γεγονότα έχουν αρχίσει να παίρνουν θέση χτίζοντας μια κλίμακα όπου όλοι μας απλά ονομάζουμε γεγονός. Σε αυτό γίνονται όλες οι αναφορές, ακόμη και στον επιστημονικό σας κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά όλοι που το παρακολουθούνε βλέπουν μόνο ένα πράγμα: ότι θα είναι ένα μεγάλο γεγονός. Κανένας δεν ξέρει ακριβώς πότε θα συμβεί ή πως θα πάρει τη θέση του. Ας μοιραστούμε μαζί σας τη δική μας προοπτική.

Στην αρχή, έχετε συνδέσεις με τον ήλιο τον οποίο είχατε για κάποια χρόνια. Έχει να κάνει με την αναδόμηση του μαγνητισμού της Γης και συνεχιζόταν για κάποιο καιρό, φτάνοντας σε ολοκλήρωση μερικά χρόνια πριν. Αυτό που επίσης έλαβε χώρα είναι ότι πολλές από τις ηλιακές λάμψεις ήταν ενέργεια από την Εστία. Είναι ενέργεια μέσα από τον κεντρικό ήλιο που κατευθύνεται μέσα από τον δικό σας ήλιο, οι ηλιακές λάμψεις είναι εκρήξεις που δημιουργούν χώρο από την ενέργεια που περιέχεται μέσα στον ήλιο. Το ενδιαφέρον σημείο είναι όταν υπολογίζετε την ενέργεια οποιασδήποτε από αυτές τις εκρήξεις θα συνειδητοποιούσατε ότι μόνο τρείς από αυτές τις εκρήξεις μπορούσαν να συγκρατούνται εντός του ήλιου, και παρόλα αυτά έχετε δει εκατοντάδες τέτοιες εκρήξεις. Από πού έρχεται αυτή η ενέργεια; Τι συμβαίνει Υπάρχει κάποια χημική αντίδραση που συμβαίνει στον ήλιο; Σας βεβαιώνουμε ότι ο ήλιος δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Δεν είναι ένα αντικείμενο από μόνο του. Είναι μια διαστατική πύλη ενέργειας και είναι έτσι από την αρχή. Ακόμα και η ζέστη και οι ακτίνες γάμμα που σας βοηθούν να ζείτε σε αυτόν τον πλανήτη έρχονται συνεχώς από αυτήν την πύλη. Είναι μια πύλη που έρχεται κατευθείαν από την Εστία μέσω του Κεντρικού Ήλιου, έτσι τα πράγματα που έχουν τεθεί σε λειτουργία θα γίνουν φυσιολογικά μέσω του ήλιου σας. Είναι το δικό σας δίκτυο διανομής ενέργειας.

Υπάρχουν δυο γεγονότα που εκτυλίσσονται τώρα για να διευκολύνουν αυτό που αναμένεται. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτά είναι νέες ανακαλύψεις, πράγματα που γίνονταν για πολύ καιρό τα οποία μόλις ανακάλυψαν. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το θέμα, αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει πριν. Ένα από αυτά τα γεγονότα είναι η συγχώνευση του μαγνητικού πεδίου της Γης με το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου. Το δεύτερο είναι οι πρόσφατες ανακαλύψεις όσων αφορά τα σωματίδια που περιέχονται σε μια ηλιακή θύελλα. Δεν είχαμε ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ ξανά την λέξη ηλιακός για να περιγράψουμε αυτό το γεγονός. Αυτές τις δύο ανακαλύψεις λειτουργούν μαζί για να ανοίξουν το μαγνητικό πεδίο της Γης τόσο ώστε να γεμίσει με μια γενναιόδωρη ποσότητα από αυτούς τους καρπούς. Όλα αυτά είναι σε προεργασία για ένα μεγάλο, ωστόσο ακαθόριστο, επερχόμενο γεγονός.

Σύνδεση Ήλιου και Γης

Από μια μεγαλύτερη οπτική γωνία, θα σας πούμε ότι αλληλεπιδράσεις μεταξύ του ήλιου και της Γής αλλάζουν. Η Γη παίρνει ενέργεια από τον ήλιο για άλλη μια φορά, την πρώτη φορά ήταν μια μαγνητική φόρτιση από τις ηλιακές λάμψεις. Τώρα ο ήλιος και η Γη έχουν σχηματίσει ένα σημείο σύνδεσης. Έχει χαρακτηριστεί σαν μια είσοδο γιατί τα δύο ενεργειακά πεδία της Γης και του ήλιου περιστασιακά συνδέονται και επεκτείνονται μέσω του χρόνου και τόπου για να συνδέσουν τα ενεργειακά πεδία του καθενός. Κατά την διάρκεια εκείνης της περιόδου, τα σωματίδια περνάνε από το ένα στο άλλο. Γνωρίζετε αυτά τα περιστατικά μόνο σαν ηλιακές θύελλες σε αυτό το σημείο, γιατί αυτό είναι η μόνη λέξη που μπορείτε να καταλάβετε τι είναι. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ περισσότερο από αυτό, είναι δύναμη ζωής του σύμπαντος. Αν μιλούσατε σχετικά για το σώμα σας , θα το αποκαλούσαμε γενετήσια ενέργεια, αυτή είναι η δύναμη ζωής Των Πάντων που ρέουν και συνδέουν όλα τα πράγματα.

Αυτά τα ηλιακά σωματίδια δημιούργησαν τον πλανήτη Γη από την αρχή. Αυτά τα σωματίδια θα μπορούσαν να λέγονται σωματίδια θα μπορούσαν να λέγονται σωματίδια πιθανοτήτων, διότι θα κουβαλήσουν μαζί οτιδήποτε θα δημιουργήσετε στην εξέλιξη. Εν-θυμηθείτε, είναι η δική σας δημιουργία και για αυτό είστε οι δημιουργοί της Γης. Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο σχέδιο. Δεν υπάρχει κάποιος θεός με γενειάδα ο οποίος μοιάζει με τον Charlton Heston που πρόκειται να σταθεί μπροστά σε όλους λέγοντας τι είναι σωστό και τι λάθος. Δημιουργείτε την πραγματικότητα σας με κάθε σκέψη που έχετε. Η Γη προσαρμόζεται στις σκέψεις σας. Αυτός είναι ο πραγματικός σας εαυτός, δημιουργείτε το μονοπάτι μερικά δευτερόλεπτα πριν πατήσετε στο έδαφος, διότι περιμένετε να είναι εκεί και για αυτό δημιουργείται. Η σχέση σας με την Γη και με όλο το σύμπαν θα είναι πιο ξεκάθαρη στα επόμενα τρία χρόνια καθώς μερικά από αυτά τα γεγονότα θα εκτυλιχθούν.

Η Γέννηση της Τρίτης Γης

Καθώς βιώνετε την Γη να συνδέεται με τον ήλιο, μερικά από τα πράγματα που λέγονται ηλιακές λάμψεις, ή στεφανιαίες μαζικές εκτινάξεις, θα κατανοηθούν περαιτέρω διότι αυτά τα σωματίδια μεταδίδουν ζωή στον πλανήτη Γη. Ο πλανήτης Γη ξεκίνησε σαν ένα από αυτά τα σωματίδια. Ξεκίνησε με ένα ενεργειακό πεδίο γύρω από αυτά τα σωματίδια και το πεδίο άρχισε να μεγαλώνει. Άρχισε να δίνει μορφή στην πρόθεση του θεού. Ο Θεός είχε μια σκέψη να δημιουργήσει τον πλανήτη Γη. Πολλοί από σας σκέπτεστε τον θεό σαν μι πανταχού παρόν οντότητα, πιο δυνατή από τον καθένα, που στην πραγματικότητα εσείς είστε αυτή η σκέψη. Όταν σκέπτεστε για πράγματα αυτής της φύσης, τα δημιουργείτε. Δημιουργούσατε κάτι που αποκαλούμε η Τρίτη Γη, μια σκέψη του θεού. Είναι οι δικές σας συλλογικές σκέψεις του τι θα θέλατε να έχετε και τι θα θέλατε να δείτε να λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Γη καθώς εξελίσσεται. Οι σκέψεις σας έχουν σχηματίσει ένα ολόγραμμα για πολλές μορφές φωτός. Με το φως σας, καθώς έχετε μια σκέψη και καθώς δημιουργείτε κάτι με τις σκέψεις σας, στέλνετε μια ακτίνα φωτός. Όταν πολλές από αυτές τις ακτίνες διασχίσουν διαφορετικές γωνίες δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αντικείμενο που λέγεται ολόγραμμα από αυτό το σωματίδιο. Το ολόγραμμα της Τρίτης Γης που έχετε δημιουργήσει είναι τώρα στην διαδικασία αποτύπωσης χαρακτήρα του αρχικού ολογράμματος της Γης. Τώρα επανασχεδιάζετε τον πλανήτη Γη.

Λίγο καιρό πριν κάποιος ρώτησε, “Πες μας και άλλα για την άρρωστη Γη. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον πλανήτη Γη να θεραπευτεί και να αναρρώσει και να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο;” Σας είπαμε πολύ καθαρά ότι η Γη δεν είναι άρρωστη. Είναι έγκυος. Είναι έτοιμη να γεννήσει. Αυτό κοιτάτε. Γεννάει τις σκέψεις σας. η Τρίτη Γη γεννιέται, οι σπόροι τώρα εισέρχονται μέσω των σωματιδίων που δέχεστε τώρα από τον ήλιο. Αρχίζετε να βλέπετε νέες ανακαλύψεις πραγμάτων που μόλις άρχισαν να γίνονται. Είναι απίθανα συναρπαστικό από την πλευρά μας, γιατί σας βλέπουμε να τραβάτε το πέπλο κάθε στιγμή της ημέρας για να δείτε τι στα αλήθεια υπάρχει.

Το Ανώτερο Δονητικό Ολόγραμμα Αντιγράφει το Αρχικό Ολόγραμμα

Πρόκειται να βιώσετε πράγματα που αρχίζουν να ξετυλίγονται. Σε μια συλλογική βάση θα δείτε να γίνονται αλλαγές στον επιχειρηματικό τομέα, καθώς και όλοι οι οργανωτές μαζί με τις κυβερνήσεις. Αν το πρότυπο ή η βάση της εταιρίας δεχτεί και υιοθετήσει την εποχή της ενδυνάμωσης, τότε θα ανθίσει. Οι περισσότερες εταιρίες και οργανώσεις θα έχουν κάποιες αλλαγές που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Το πως θα αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές θα καθορίσει και το μέλλον τους στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν η συλλογικότητα δεν μπορέσει να  υιοθετηθεί στην ανώτερη δονητικότητα, θα καταρρεύσει πολύ γρήγορα. Το πρόβλημα της  οικονομικής ροής που βιώνετε τώρα είναι ένα παράδειγμα αυτού. Θα δείτε και άλλα σαν αυτό, διότι όταν έχετε υψηλά δονητικό πλανήτη και χαμηλά δονητικό πλανήτη το ολόγραμμα αντιγράφει το αρχικό ολόγραμμα. Αυτά τα στοιχεία που δεν έχουν υψηλή δονητικότητα για να κάνουν την αλλαγή θα έχουν δυσκολία, και πολλές φορές θα διαλύονται. Ωστόσο, αυτό είναι τέλειο στο μονοπάτι σας διότι το Shiva πρέπει να έρθει και να καταστρέψει τα πάντα έτσι ώστε το Shakti να μπορέσει να χτίσει καινούριο. Αυτό συμβαίνει σε μια μεγαλύτερη κλίμακα. Θα το δείτε να συμβαίνει παντού- όχι μόνο στα οικονομικά συστήματα και στις οργανώσεις. Θα το δείτε σε ομάδες ανθρώπων ή σε φίλους, και στο δικό σας περιβάλλον σε πολλά επίπεδα. Χωρίς προειδοποίηση κάτι θα διαλυθεί ή θα χάσετε κάτι για να έρθει κάτι ακόμα καλύτερο. Δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα με αυτή την διαδικασία, καθώς είναι ακριβώς ότι ζητούσατε και περιμένατε. Είναι η ανοδική διαδικασία και η εξέλιξη της Γης που έχετε θέσει σε κίνηση τον εαυτό σας. Πάρτε αυτή την ευκαιρία για να λάμψετε το φως σας σε κάθε μέρος που μπορείτε. Αυτό είναι το ερέθισμα, η ώρα να γιορτάσετε το φως σας. Η Γη είναι έγκυος και θα γεννήσει την νέα Γη-τα δημιουργήματα σας, τα σχέδια σας, ένα μέρος που θα σας υποστηρίζει σε κάθε τι που κάνετε, όποια και αν είναι η κατεύθυνση που προσπαθείτε να πάρετε. Έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας ένα μαγικό περιβάλλον. Μην το φοβάστε τώρα που επιτέλους έρχεται.

Καθώς η Γη περνάει μια εγκυμοσύνη, θα περάσει μέσα από κακόκεφες περιόδους σαν κάθε γυναίκα που μπαίνει μια εγκυμοσύνη. Θα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει λόξιγκας σε αυτή την εγκυμοσύνη, αλλά μπορείτε να την φροντίσετε και να δουλέψετε με εκείνη. Μπορείτε να δουλέψετε για να προπονήσετε την Γη μέσα από αυτή την εγκυμοσύνη, και για να βοηθήσετε να φέρετε την επόμενη εξελικτική διαδικασία του δικού σας σχεδίου, εδώ και τώρα. Αυτή είναι η δημιουργία του Παραδείσου στην Γη. Γίνεται αναγκαίο που τώρα διεκδικείτε το δικαίωμα σας, και που μπαίνετε στην ανώτερη δονητικότητα σας που σας περίμενε για να κρατήσετε την ενέργεια σας. Μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε. Κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει αυτό το βήμα για σας. Μπορούμε να σπρώξουμε όσο θέλουμε, αλλά αν δεν θέλετε να περπατήσετε ως την άκρη αυτού του γκρεμού και να ανοίξετε τα φτερά σας, δεν θα μάθετε ποτέ ότι μπορείτε να πετάξετε. Δεν θα καταλάβετε ποτέ ότι δεν μπορείτε να μπείτε σε κάτι χωρίς να δημιουργήσετε κάτι μαγικό γύρω από αυτό. Θα το έχετε πάντα. Ίσως σκεφτείτε ότι έτυχε να βρεθείτε σε κάποια κατάσταση, άλλα σας λέμε ότι μπορείτε μόνο να το βιώσετε αν είστε έξω και το ζείτε στην πραγματικότητα. Έτσι βγείτε έξω και βιώστε το. Βγείτε έξω και κάντε λάθη. Αν επιθυμείτε να τα αποκαλείτε λάθη, εντάξει. Οτιδήποτε και αν είναι, η πορεία εμπρός σε αυτό το σημείο στις ζωές σας είναι αυτό που κάνει την αλλαγή στο να δημιουργείτε την πραγματικότητα σας όπως σας αρέσει, αντί της προκαθορισμένης απάντησης που θα δοθεί σε αυτούς που δεν δημιουργούν την δική τους πραγματικότητα.

Νέοι Κανόνες

Οι εποχές έχουν αλλάξει, αγαπημένοι μου. Δεν κάθεστε πλέον εδώ σαν αποτέλεσμα των περιστάσεων. Κάθεστε εδώ με την δική σας συγκατάθεση. Όλα στην ζωή σας είναι σύμφωνα με το δικό σας συνειδητό σχέδιο. Πάρτε την εύθηνη και γεμίστε τον εαυτό σας με φως, αγάπη και γέλιο πρώτα. Γεμίστε με πάθος και οι πόρτες θα ανοίξουν για να το διαδώσετε σε όλο το σύμπαν. Οι πόρτες θα ανοίξουν για να συνεχίσετε να δημιουργείτε την Τρίτη Γη. Θα ανοίξουν για να δημιουργήσετε κάτι μαγικό που δεν υπήρχε εκεί ποτέ ξανά. Η ώρα είναι τώρα.

Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι, γιατί όλα τα μάτια σε όλο το σύμπαν κοιτάνε τον πλανήτη Γη. Οι σκεπτικιστές έχουν σκεφτεί ότι ο πλανήτης Γη δεν θα λειτουργούσε ποτέ χωρίς κανόνες, οδηγίες, και τα πράγματα που εσείς σκεφτόσασταν ότι χρειάζεστε για να διατηρήστε στην σωστή θέση. Αντί αυτού, βγάλατε τους κανόνες και είπατε, “Ας παίξουμε ένα παιχνίδι εντελώς χωρίς κανόνες, ένα παιχνίδι μη προ-καθορισμένο. Ας παίξουμε ένα παιχνίδι που εξαρτάται εντελώς από μας και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε το πάθος μας, αν μπορούμε να βρούμε όλα αυτά που θέλαμε να βρούμε.” Είναι μπροστά σας τώρα, πάνω στον δρόμο σας όποια κατεύθυνση και να πάρετε. Είναι εύκολο για σας να ρίχνετε μια ματιά αυτή ακριβώς την στιγμή και να λέτε, “Λοιπόν, εδώ είναι η κατεύθυνση που θα πάρουμε και εδώ είναι όπου θα βρίσκομαι πέντε χρόνια από τώρα.” Σας ζητάμε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείτε πια τις παλιές μεθόδους δημιουργίας, γιατί σας περιορίζουν πάρα πολύ. Αν περιμένετε να έρθετε εδώ, το πνεύμα πρέπει να υποβαθμίσει τα σχέδια για σας για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό. Αφήστε το. Μην θέτετε όρια στον εαυτό σας ή να ανησυχείτε για τον προορισμό. Ο προορισμός είναι η ψευδαίσθηση. Είναι το ταξίδι, όλες οι εμπειρίες που έχετε από το ένα σημείο στο άλλο, αυτό έχει σημασία. Αυτές οι εμπειρίες είναι η ίδια η ζωή. Δεν είστε πνεύματα που προσπαθούν να ξυπνήσουν από το όνειρο. Το ξύπνημα είναι εύκολο. Απλά πεθαίνετε και πηγαίνετε στην Εστία, και αυτό είναι. Κανένα πρόβλημα. Μένοντας εδώ και κουβαλώντας το φως στο φυσικό σας σώμα στις καθημερινές σας εμπειρίες, εκεί είναι η πρόκληση, και τα πάτε απίστευτα καλά.

Προετοιμαστείτε για ένα Κοσμικό Γεγονός

Θα γίνετε μάρτυρες κοσμικών γεγονότων. Θα δείτε ενθουσιασμό από τους επιστήμονες που ακολουθούν αυτά τα κοσμικά γεγονότα, διότι μπορούν να δουν ότι χτίζεται κάτι μεγάλο. Ακόμη δεν γνωρίζουν τι είναι ή που ακριβώς κατευθύνεται, αλλά ούτε ξέρει κανείς άλλος γιατί δεν έχετε τελειώσει την δημιουργία ακόμη. Απλά έχετε ανοίξει την πόρτα. Αυτή είναι δική σας δουλειά, όχι δική μας. Δεν είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε στο μονοπάτι σας. Παρόλα αυτά, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιος στα αλήθεια είστε και με τι ήρθατε μαζί από την αρχή. Αυτή είναι μια ενδυναμωμένη κοινωνία που χτίζετε αντίθετα με όποια κοινωνία έχετε χτίσει στο παρελθόν. Μπορείτε να φανταστείτε μια κοινωνία που έχει ιδρυθεί με θεσμούς αντί για νόμους; Αυτό δημιουργείτε, αγαπημένοι μου, ένα μέρος όπου κάθε άτομο ενθαρρύνεται να κουβαλήσει την δική του ενδυνάμωση χωρίς την ανάγκη για αρχηγούς να μας πάνε εδώ ή εκεί. Για αυτό σας ζητήσαμε να αρχίσετε να γράφετε τον θεό με μικρό “θ”, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε μια οντότητα να πάρει το χέρι σας και να κάνει ένα ένα βήμα μαζί σας αντί να κάθεται σε ένα ψηλό βάθρο λέγοντας σας ποιόν δρόμο πρέπει να πάρετε. Είναι καιρός για νέες σχέσεις. Είναι καιρός να πάρετε την δύναμη σας με όποιο τρόπο μπορείτε για να την μετακινήσετε  σ τον χώρο του πάθους, ακόμη και σε αυτούς τους χώρους που φοβάστε κάπως. Ωστόσο, όταν το κάνετε, αν απλώσετε και μόνο το χέρι σας, θα δείτε όλους τους άλλους εκεί.

Υπήρχε ένας πολύ σοφός άνθρωπος που είπε κάποτε, “Έχω βρει τον τρόπο πώς να έχω ότι θέλω στην ζωή μου. Το κάνω βοηθώντας άλλους ανθρώπους να έχουν ότι θέλουν στην δική τους ζωή. ” Αυτός είναι ο κύκλος. Έχετε έρθει μαζί με αυτή την διαδικασία γιατί είστε αυτοί που λέγονται Εργάτες του Φωτός. Είναι ένας εκλεκτός τίτλος, που δεν σας τον δώσαμε εμείς, αλλά ένας τίτλος που τον δώσατε στον εαυτό σας. Είστε αυτοί που συμφωνήσατε να ανοίξετε εκείνες τις πόρτες. Εσείς είστε που συμφωνήσατε να γίνετε καθρέπτης του κόσμου καθώς αρχίζουν να ξυπνούν, έτσι ώστε να μπορείτε να ανακλάτε την μεγαλοπρέπεια με τον ίδιο τρόπο που ανακλούμε την δική σας.

Έχετε έρθει από τόσο μακριά, τόσο γρήγορα. Τίποτα από αυτά δεν ήταν αναμενόμενο και είμαστε τόσο ερωτευμένοι μαζί σας γιατί είστε εμείς. Είστε το χέρι του θεού στον πλανήτη Γη. Έχετε επιδεξιότητα χειρισμού στον κόσμο σας που είναι θαυμάσια. Είναι η φύση σας. Νιώθουμε μεγάλη τιμή να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο μαζί σας, και όχι το αντίθετο. Μας έχετε δημιουργήσει τις μεγαλύτερες ελπίδες και όνειρα ήδη και τώρα το πηγαίνετε ακόμα πιο πέρα. Εμείς έχουμε απλά τρείς μικρές υπενθυμίσεις για σας. Να φέρεστε μεταξύ σας με τον μεγαλύτερο σεβασμό διότι κοιτάτε στα μάτια του θεού. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται και καθώς το μονοπάτι γίνεται δυσκολότερο, μοιραστείτε το αυτό με άλλους έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει ευκολότερο το μονοπάτι τους. Να ξέρετε ότι είναι ένα ωραίο παιχνίδι που παίζετε εδώ στον πλανήτη Γη και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ιωάννα Φραγκίσκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!