Ιανουάριος 2007

Ομάδες τελειοποίησης ενδυνάμωσης
Δράση στην εποχή της Ε

 

Από τον Steve:

Το μήνυμα αυτού του μηνός είναι έντονο και μιλάει για την ανάληψη δράσης της βίωσης της νέας ενέργειας στις καθημερινές μας ζωές. Πολλοί από εσάς έχετε ήδη ομάδες φίλων που αποκαλείτε ως εσώτερο σας κύκλο. Σε αντίθεση με τον κύκλο φωτός, αυτές οι ομάδες είναι κλειστές, με συνέπεια να μπορούν να δεθούν περισσότερο μεταξύ τους. Φανταστείτε πώς θα ήταν να έχετε τη δική σας ιδιαίτερη ομάδα στην οποία μπορείτε να θέτετε ερωτήσεις και να δοκιμάζετε νέες ιδέες. Το να σχηματίσετε τέτοιες ομάδες είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε και είναι ένα πολύ δυναμικό εργαλείο για να ζείτε στις υψηλότερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη.

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα, Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Σας ευχαριστούμε που μας καλωσορίζετε στην Εστία εδώ στη Γη. Έχετε δουλέψει τόσο σκληρά για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας, να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο, να θεραπευτείτε και να δουλέψετε πάνω στις δυσκολίες σας, να τελειοποιήσετε τη ζωή σας σε μέσα ένα φυσικό σώμα, να τελειοποιήσετε μια ομάδα συναισθημάτων που αντανακλούν την αγάπη σας για το πνεύμα – που αντανακλούν το ποιοι είστε στ’ αλήθεια μέσα σε αυτό το ον με το φυσικό σώμα. Μέχρι στιγμής έχετε ελιχθεί με επιτυχία ανάμεσα στις προκλήσεις. Ακόμα και τώρα βιώνετε ενθουσιώδη αλλαγές πέρα από κάθε περιγραφή. Σε αυτήν την πλευρά του πέπλου  – σε κάθε διάσταση της εξέλιξης, παντού- όλα τα μάτια είναι στραμμένα στους κατοίκους του πλανήτη Γη. Ποτέ και πουθενά ξανά δεν έχει ένα Παιγνίδι φτάσει σε αυτό το σημείο που είσαστε τώρα. Κάνετε κβαντικά άλματα εξέλιξης που μπορούν να κατανοηθούν πλήρως μόνο μετά το πέρας 100 ετών από τώρα, όταν θα κοιτάξετε πίσω. Θα μετρηθεί ολοκληρωτικά μόνο όταν το κοιτάξετε με την ίδια οπτική με την οποία το βλέπουμε εμείς. Εμείς ζούμε στον χρόνο του τώρα. Ζούμε στον χρόνο όπου παρελθόν, παρόν και μέλλον συγχωνεύονται μαζί σε ένα. Θα σας πούμε ένα μικρό μυστικό ώστε να μπορείτε και εσείς να μπείτε στο χρόνο του τώρα, ώστε να μπορέσετε να δείτε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είστε – σαν πνεύματα.

Έχετε επιλέξει σε αυτό το παιγνίδι να ζήσετε σε ένα γραμμικό πλαίσιο χρόνου, προσποιούμενοι ότι έχετε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Όμως σας λέμε ότι από αυτά τα τρία μόνο ένα είναι αληθινό. Το παρελθόν σας είναι μόνο μια ανάμνηση. Στο παρελθόν είστε όσο καλοί σας το επιτρέπουν οι μνήμες σας. Αλλάξτε τις μνήμες σας και αλλάξτε αυτό που είστε αυτή τη στιγμή. Είναι αληθινό; ρωτάτε, και εμείς σας ρωτάμε με τη σειρά μας: τι είναι πραγματικότητα; Όλα αυτά που αποκαλείτε ιστορία πιστεύετε ότι είναι μια επιστήμη ακριβείας, και όμως σας λέμε ότι το χρονοδιάστημα είναι πιο ευέλικτο από όσο πιστεύετε.

Και σχετικά με το μέλλον; Βρίσκεστε τώρα εδώ στο τέλος του έτους 2006 προετοιμάζοντας τους εαυτούς σας για το ξεκίνημα ενός νέου έτους. Είστε τόσο ενθουσιασμένοι με το μέλλον! Σας λέμε ότι εσείς οι άνθρωποι στηρίζετε τις πιο υψηλές σας προσδοκίες στο μέλλον. Όμως τι συμβαίνει με το σήμερα; Μη μένετε με τα μάτια σας αυστηρά προσηλωμένα σε ένα αποτέλεσμα, γιατί θ’ ανακαλύψετε όταν κοιτάξετε γύρω σας ότι το θαύμα σας έχει ήδη προσπεράσει. Ρωτάτε αν πρόκειται για μια συναρπαστική χρόνια. Ναι, σας λέμε ότι είναι επειδή όλη η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί σε ένα επίπεδο όπου μια νέα πραγματικότητα μπορεί να λάβει χώρα. Πρόκειται για μια ενεργοποίηση που συμβαίνει ήδη στον πλανήτη Γη.

Mπαίνοντας στην εποχή της “Ε”

Έχουμε μιλήσει για αυτό πολλές φορές στο παρελθόν. Έχουμε μιλήσει για την επανασύνδεση. Έχουμε μιλήσει για τους 12 κλώνους του DNA. Έχουμε μιλήσει για την ανα-καλωδίωση που λαμβάνει χώρα για να σας προετοιμάσει για αυτό για το οποίο είστε εδώ να κάνετε. Στη σειρά «Πρακτική Μαγεία» σας οδηγήσαμε στα τρία τελευταία στάδια της ζωής ώστε να μπορέσετε να δείτε πως θα ήταν να συγγράψετε μια νέα ζωή όσο είστε ακόμα ζωντανοί στο ίδιο φυσικό σώμα – να αρχίσετε από την αρχή χωρίς να χρειαστεί να γυρίσετε στην Εστία. Να είστε, στην πραγματικότητα, ικανοί να κάνετε αυτά που φυσιολογικά μπορείτε ως πνεύμα στο εδώ και στο τώρα, να δημιουργήσετε εκ προθέσεως ένα περιβάλλον για να μεγαλώσετε, να ενδυναμωθείτε. Είστε έτοιμοι να εισέλθετε στην εποχή της Ε αγαπημένοι, και αυτό δεν έχει να κάνει με το ημερολόγιό σας, έχει να κάνει με το επίπεδο της δόνησής σας. Ναι, η εποχή της Ε –Ενδυνάμωσης –  είναι εδώ, σήμερα. Τα πάντα από αυτό το σημείο και μετά θα έχουν σχέση με το πώς να χειρίζεστε την προσωπική σας ενδυνάμωση. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος από εσάς να το κατανοήσει. Αποτελεί αληθινή πρόκληση για εσάς να κατανοήσετε αυτό για το οποίο μιλάμε, και ακόμα νιώθετε «δεν είμαι ένα παντοδύναμο ον, έχω μόνο τόση δύναμη». Αν ποτέ κατανοούσατε τι πραγματικά εστί αληθινή δύναμη σε αυτήν τη ζωή, θα κατανοούσατε ότι δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Τη δημιουργείτε με τις ίδιες σας τις σκέψεις. Τη δημιουργείτε με τις πράξεις σας. Τη δημιουργείτε με τα έργα που πράττετε και τις σκέψεις που συλλέγετε. Μαγνητίζετε εσείς οι ίδιοι το σύμπαν, που ελκύει πάνω σε εσάς όλες τις όμοιες σκέψεις και τις όμοιες δράσεις. Όλα τα παρόμοια με εκείνη τη δόνηση συντονίζονται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο και το ελκύετε με τρόπο μαγικό.

 Δημιουργία στην τριαδικότητα

Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα του πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει καθώς βρίσκεστε σε πεδίο τριαδικότητας. Είσαστε στη διαδικασία που βγαίνετε από το πεδίο δυαδικότητας όπου βλέπατε τα πράγματα ως πάνω ή κάτω, σωστά ή λάθος, καλά ή κακά, αγάπης ή φόβου. Μετακινήστε σε ένα πεδίο τριαδικότητας όπου το όραμά σας έχει τώρα ως κεντρικό σημείο τον ανώτερο εαυτό, ώστε να μπορείτε πια να δείτε από το σημείο οπτικής του ανώτερου εαυτού, του εαυτού του φωτός και του σκοτεινού εαυτού. Αυτό σας δίνει μια νέα οπτική καθώς προχωράτε μπροστά στη ζωή σας ως ένα πλάσμα δημιουργός, που αναλαμβάνει ευθύνες. Τώρα το επόμενο βήμα είναι το βήμα της δράσης. Είστε έτοιμοι;

Κάποιοι από εσάς περιμένετε αιώνες ετών για να παίξετε παιγνίδια σε πολυδιαστασιακά επίπεδα και να βρίσκεστε ακριβώς εδώ όταν η μαγεία αρχίσει. Και είσαστε εδώ, τοποθετήσατε τον εαυτό σας ακριβώς στο σωστό χρονικό σημείο. Κάποιοι από εσάς διαπραγματευτήκατε ως ψυχές και είπατε: «αχ όχι, αφήστε με να πάω μέσα! Θέλω να βρίσκομαι εκεί αυτή τη στιγμή. Θέλω να είμαι τουλάχιστον 35 πριν ξεκινήσει η αλλαγή, οπότε θέλω να μπω μέσα τώρα!». Και εδώ είστε. Κι έχετε δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό. Τα ονόματά σας βρίσκονται σε αυτές τις καρέκλες πολύ καν πριν δημιουργηθούν οι καρέκλες. Ο χώρος σας έχει κρατηθεί για να βρίσκεστε εδώ αυτή ακριβώς τη στιγμή και η μαγεία αρχίζει να ξετυλίγεται. Είστε ακριβώς στην καρδιά των γεγονότων. Είσαστε αυτοί που θα το προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, γιατί αυτή τη στιγμή κινήστε προς τη δράση. Η δράση σας επιτρέπει να εισέλθετε πλήρως στον εαυτό σας ως πλάσματα δημιουργοί.

Σχηματίζοντας ομάδες τελειοποίησης εν-δυνάμωσης

Θέλουμε να σας προσφέρουμε κάποιες προτάσεις και έννοιες που μπορείτε να δουλέψετε για να δείτε πως γίνεται, γιατί το να δημιουργήσετε σε πεδίο τριαδικότητας είναι κάπως διαφορετικό από το να δημιουργείτε σε πεδίο δυαδικότητας. Παρ’ όλα αυτά πολλές ιδέες και θέματα είναι παρόμοια, αλλάζουν λίγο μόνο. Η τρι-δημιουργία του να βρίσκεστε εδώ είναι πολύ διαφορετική από αυτό που αποκαλείτε συν-δημιουργία. Θα συναντήσετε πολλές νέες ιδέες του πώς να δουλεύετε με το πνεύμα σας με έναν πρακτικό τρόπο και θα μοιραστούμε μαζί σας έναν από αυτούς. Ένα από τα πράγματα που σας είπαμε από την αρχή του πρώτο μηνύματος που δόθηκε μέσω του Φύλακα ήταν ότι συμβαίνουν μαγικά όταν συγκεντρώνονται οι άνθρωποι. Όταν συγκεντρώνεστε με ομοίους, όταν μαζεύεστε με επικεντρωμένη πρόθεση με άλλα πνεύματα τότε συμβαίνουν μαγικά. Κάνετε θαύματα. Στη δυαδικότητα όταν μαζευτούν πέντε άτομα να περιμένετε η δύναμη να είναι πέντε φορές μεγαλύτερη. Όμως δε συμβαίνει το ίδιο στην τριαδικότητα, εκεί η δύναμη πολλαπλασιάζεται εκθετικά. Η εκθετική δύναμη της δημιουργίας μπορεί να μετακινήσει βουνά. Σε αυτό το στάδιο της εξέλιξής σας υπάρχει ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε πάνω από όλα που μπορεί να είναι το πιο χρήσιμο. Συγκεντρωθείτε με άτομα με τον ίδιο τρόπο σκέψης. Σχηματίστε Ομάδες Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης που θα συναντιούνται σε σταθερή βάση. Δεν κάνει διαφορά αν είναι μια ομάδα 100 ατόμων ή 5. Σχηματίστε μία Ομάδα Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης και συνδεθείτε με άλλα άτομα ίδιας δόνησης με τα οποία επιθυμείτε να αναπτυχθείτε. Πρέπει να είναι άτομα που εκτιμάτε και σέβεστε. Αυτή η ομαδική ενέργεια θα επιφέρει μια ενεργειακή συλλογική επέκταση που θα στηρίζει όλες τις δημιουργίες σας με εκθετικό ρυθμό. Μόλις σχηματιστεί η ομάδα, δεσμευτείτε να συγκεντρώνεστε σε μια σταθερή βάση, μία φορά το μήνα, μία την εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες, αρκεί να είναι δέσμευση για τακτικές συγκεντρώσεις.

Σημεία δύναμης για την ομάδα τελειοποίησης ενδυνάμωσής σας

Η επικέντρωση και η πρόθεση των Ομάδων Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης είναι να βοηθήσουν κάθε άτομο στην ομάδα να επιτύχει ένα υψηλότερο επίπεδο ενδυνάμωσης. Κάθε συνάντηση μπορεί να έχει ένα Σημείο Δύναμης που θα είναι το σημείο επικέντρωσης για αυτή τη συνάντηση. Το Σημείο Δύναμης είναι κάτι για το οποίο κάθε άτομο μπορεί να μοιραστεί προσωπικές εμπειρίες και να το βιώσει. Σας προτείνουμε στην αρχή κάθε συνάντησης να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας σχετικά με την εφαρμογή του Σημείου Δύναμης της προηγούμενης συνάντησης στην καθημερινή σας ζωή. Κάθε συνάντηση θα κλείνει με την έκφραση της πρόθεσης να πάρετε το Σημείο Δύναμης της συνάντησης και να το εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή και να αναφέρετε όποια αποτελέσματα στην επόμενη συνάντηση σας. Θα ανακαλύψετε ότι η ομάδα προσέθεσε δύναμη στην εμπειρία σας. Και μόνο η προσμονή του μοιράσματος της εμπειρίας στην επόμενη συνάντηση θα σας δώσει την παρακίνηση και στόχο για να κάνετε τις ασκήσεις. Μετά από λίγες συναντήσεις θα ανακαλύψετε ότι η Ομάδα Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης σας αρχίζει να δένεται ακόμα και αν αυτό δεν υπήρχε από πριν. Επίσης θα δείτε ότι πολύ γρήγορα κάποια άτομα θα αποχωρήσουν από την ομάδα, καθώς τα δονητικά τους επίπεδα και τα επίπεδα δέσμευσης τους δεν ταιριάζουν με αυτά της υπόλοιπης ομάδας. Αφήστε το να συμβεί και αν χρειαστεί φέρτε άλλα άτομα στην ομάδα για να καλύψετε τυχόν κενά. Με το που θα σχηματιστεί ο πυρήνας της ομάδας ξεκινά η μαγεία!

Θα σας δώσουμε ιδέες του τι μπορείτε να κάνετε σε αυτές τις ομάδες. Κάθε δύο εβδομάδες ο Φύλακας θα ανεβάζει στην ιστοσελίδα ένα νέο Σημείο Δύναμης – πρόταση για τις ομάδες σας. Κάποια από αυτά θα είναι ασκήσεις για να δεθεί η ομάδα και άλλα θα περιέχουν σημεία συζήτησης. Κάποια θα προσφέρουν νέους τρόπους σκέψης για αντιμετώπιση καθημερινών καταστάσεων, και άλλα θα είναι ασκήσεις εφαρμογής τους στην καθημερινή ζωή. Όλα τα Σημεία Δύναμης αποτελούν κλειδιά για μια ζωή στις ανώτερες δονήσεις της εποχής της Ε. Θα μοιραστούμε μαζί σας τις έννοιες και ιδέες που δεν έχουν λειτουργήσει. Θα σας δώσουμε ένα σημείο επικέντρωσης που θα μπορείτε στην πράξη να χρησιμοποιήσετε για την ενδυνάμωσή σας σε ομάδες τέτοιας φύσης. Σας ενθαρρύνουμε να σχηματίσετε αυτές τις ομάδες, σε όποια μορφή σας βγούνε. Είτε τις αποκαλείτε φιλίες, είτε Ομάδες Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης, είτε Κύκλους Φωτός. Το να συγκεντρώνεστε σε μια σταθερή βάση και να συνδέεστε με άλλες ψυχές σας βοηθάει να αντανακλάτε την ενδυνάμωσή σας σε αυτόν τον πλανήτη, γιατί αυτή είναι η εποχή της Ε. Μην αμφιβάλλετε για αυτό.

Κινήστε προς το να φέρετε τις δυνάμεις σας ενώσω βρίσκεστε σε φυσική μορφή. Αυτό δεν ήταν ποτέ πριν δυνατόν. Δεν υπήρχε καν στα όνειρά σας όταν ξεκινήσατε αυτό το παιγνίδι και να που βρίσκεστε εδώ δημιουργώντας νέες πόρτες για να ανοίξετε και νέες ευκαιρίες για να εργαστείτε με τη δύναμη του θεού που υπάρχει στον καθένα σας. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να χωρέσετε τη δημιουργία του όλου μέσα στον καθένα σας. Αυτή είναι η εποχή της Ε, το να βρείτε ομάδες υποστήριξης που μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε είναι ένα από τα μεγαλύτερα βήματα που μπορείτε να κάνετε στην παρούσα φάση. Σας ενθαρρύνουμε. Σας προκαλούμε. Βρείτε τις, κάντε τη σύνδεση.

Σημεία δύναμης για την 1η συνάντηση

Άσκηση Ανώτερης Επικοινωνίας με Κυκλική Σειρά
Θα σας δώσουμε σήμερα ένα απλό αλλά διασκεδαστικό εργαλείο Σημείο – Δύναμης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν συγκεντρωθεί η ομάδα.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα εξάσκησης με αυτές τις ασκήσεις σε σταθερή βάση, θα πάρει μπρος η δική σας καθοδήγηση και δε θα χρειάζεστε τις ιδέες μας. Έως τότε θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες. Θα μοιραστούμε μαζί σας κάποιες ιδέες που θα σας ωθήσουν προς την ενδυνάμωσή σας ως ομάδα. Χτίζοντας παρόμοια δίκτυα όπως οι Ομάδες Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μπορείτε να κάνετε σε αυτό το στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης.

Σας λέμε ότι όταν συγκεντρώνεστε σαν ομάδα με επικεντρωμένη την πρόθεσή σας και δημιουργείτε Ομάδες Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης, προκαλείτε μεγάλο θαυμασμό στην απέναντι πλευρά του πέπλου. Υπάρχουν σειρές και σειρές από ψυχές που περιμένουν να έρθουν μέσα και να μοιραστούν τις πληροφορίες τους μαζί σας. Καθώς εξελίσσεστε οι άνθρωποι αποκτάτε υψηλότερες δονήσεις, βρίσκεστε πολύ πιο κοντά στην Εστία. Έρχεστε πιο κοντά σε αυτό που αποκαλείτε παράδεισο. Σας έχουμε πει ότι πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να κάνετε ανώτερες επικοινωνίες αν δεν έχετε ήδη αρχίσει. Η ανώτερη επικοινωνία με τη μορφή που τη ξέρετε σήμερα θα αλλάξει. Δεν θα αποκαλείται πια έτσι καθώς θα είναι κάτι που θεωρείτε φυσιολογικό και που το κάνουν όλοι. Αυτή η έκφραση είναι πολύ μυστηριώδης για κάτι που είναι τόσο απλό και αποτελεί ένα κοινό ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Οπότε, αυτό θα είναι και το σημείο αρχής για τις Ομάδες Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης σας. Την πρώτη φορά που θα μαζευτείτε κάντε την άσκηση ανώτερης επικοινωνίας με κυκλική σειρά. Κάθε ένας από εσάς θα έχει τρία λεπτά και μετά θα προχωράτε στον επόμενο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, κλείστε τα μάτια και απλά αφήστε την ενέργεια να έρθει από την απέναντι πλευρά. Απλά αφήστε το να ρέει και θα γίνει, ανοίξτε του την πόρτα και αφήστε το κανάλι να περάσει. Αυτοί από εσάς που ήδη κάνετε ανώτερες επικοινωνίες μπορεί να έχετε δυσκολίες να κρατήσετε το χρονικό περιθώριο των τριών λεπτών, να έχετε λοιπόν κάποιον που θα τηρεί τον χρόνο και που στο τέλος των τριών λεπτών θα περνά με χάρη τη σειρά στον επόμενο. Να έχετε στο νου σας ότι το πνεύμα δεν έχει την ίδια έννοια του χρόνου που εσείς έχετε, οπότε αυτός που φυλάει τον χρόνο θα πρέπει πολλές φορές να διακόπτει με ευγένεια και χάρη. Όταν η σειρά περάσει στον επόμενο και αυτό το άτομο δεν έχει κάτι να πει, μπορεί απλά να πει «Σας ευχαριστώ, δε λαμβάνω κάτι αυτήν τη στιγμή» και η σειρά περνάει στο επόμενο άτομο. Κάντε το ένα κοινό όραμα. Κάντε τη σύνδεση! Κάντε ένα βήμα μπροστά. Σας λέμε ότι κάποια από αυτά ακούγονται πολύ διασκεδαστικά και είναι, αλλά για κάποιους από εσάς πρόκειται να είναι πολύ δύσκολα. Στο τέλος της συνάντησης μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στη διάρκεια των ασκήσεων και δεσμευτείτε να αφήνετε τις επικοινωνίες να έρχονται στο διάστημα μέχρι την επόμενη συνάντηση.

Οι προτάσεις που θα σας προσφέρουμε ως ασκήσεις για αυτές τις ομάδες δε θα γίνουν πράξη από όλους. Πολλές από αυτές θα είναι δύσκολες για κάποιους από εσάς, όμως εύκολες για κάποιους άλλους. Κάποιες θα αποτελέσουν προσωπικές προκλήσεις αλλά θα σας οδηγήσουν προς τη δράση και θα σας προετοιμάσουν για να κάνετε χρήση των ανώτερων ενεργειών της τριαδικότητας. Αυτό σας το υποσχόμαστε καθώς τώρα είναι η ώρα για να βιώσετε τις προσωπικές σας θείες εμπνεύσεις.

Πάρτε την ευθύνη της τελειοποίησής σας
Αληθινή Ηγεσία

Ήρθε ο καιρός αγαπημένοι μας να αναλάβετε τις ευθύνες της ανάπτυξής σας. Πολλοί από εσάς φοβόσασταν να το κάνετε πράξη επειδή νιώθατε ότι το εγώ σας έμπαινε εμπόδιο. Νιώθατε ότι οι άνθρωποι θα σας έβλεπαν ως κάποιους που προσπαθείτε να έχετε όλες τις απαντήσεις, ενώ στην πραγματικότητα ίσως τις είχατε. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη κατάσταση για κάποιους από εσάς. Ο άλλος περιορισμός είναι ο πηγαίος φόβος που πολλοί από εσάς έχετε βιώσει. Ο πηγαίος φόβος έχει ως βάση παλιές σας εμπειρίες όπου είχατε σημαδευτεί από φόβο για τις δυνάμεις σας και για την εργασία του φωτός. Σας λέμε να πάρετε την ευθύνη της ανάπτυξής σας στα χέρια σας γιατί είναι πολλοί σήμερα που σας χρειάζονται. Όπως σχηματίζετε αυτές τις ομάδες και δεσμεύεστε να συγκεντρώνεστε, μη φοβάστε να πάρετε τη θέση σας ως ηγέτες. Ένας αληθινός ηγέτης κάνει χώρο για αυτούς που καθοδηγεί για να γίνουν πλήρως ενδυναμωμένοι. Ένας αληθινός ηγέτης φέρει την ευθύνη για τη δημιουργία του βέλτιστου χώρου για όλους και όχι μόνο για την πρόοδο του δικού του εγώ. Σε όλες τις συγκεντρώσεις θα εμφανίζεται ένας ηγέτης, ακόμα και αν αποφασίσετε ότι οι Ομάδες Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης σας δε χρειάζονται ηγέτη κάποιος θα διαφανεί με φυσικό τρόπο. Για αυτό σας ζητάμε να αναλογιστείτε μια κυλιόμενη ηγεσία μέσα στην ομάδα. Αυτό ήταν το μυστικό των Ιπποτών την Στρογγυλής Τραπέζης, επρόκειτο για ένα στρογγυλό τραπέζι για κάποιο λόγο αγαπημένοι μας… επειδή κανείς δεν καθόταν στην κεφαλή του τραπεζιού. Ήταν κυκλικής σειράς και όλοι οι ιππότες θεωρούταν ίσοι, ακόμα και αν ένα μόνο άτομο τη φορά ήταν ο ηγέτης της κάθε συγκέντρωσης.

Παρατηρείστε τα άτομα της ομάδας σας να αναπτύσσονται και να αναδύονται μέσα από την ίδια τη δύναμή τους. Θα είστε ο τελευταίος να το παρατηρήσετε στον εαυτό σας, λόγω του πέπλου και της συγκέντρωσης με άλλα άτομα. Παρατηρήστε την ανάπτυξη των άλλων ατόμων και να είστε ανοικτοί να τους λέτε τι βλέπετε. Αυτό θα είναι το καθήκον κάθε ατόμου της ομάδας, να μιλάτε ανοικτά για την ανάπτυξη που βλέπετε στη ζωή των άλλων χωρίς το φόβο του τι θα πουν οι άλλοι. Παρατηρήστε πόσο γρήγορα αρχίζουν να κινούνται και πόσο γρήγορα τελειοποιούν τις δεξιότητές τους. Νέες τεχνικές τελειοποίησης θα αναδυθούν σύντομα και θα δείτε το αληθινό νόημα αυτού που έπεται.

Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή. Έχετε περάσει τόσα πολλά. Η ανθρωπότητα η ίδια περνάει από μια φυσική ανα-καλωδίωση αυτή τη στιγμή για να σας προετοιμάσει για αυτό που έπεται, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε δίχως φυσικό πόνο. Δε θα είναι αυτό πανέμορφο; Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο στον οποίο κάθε άτομο είναι πλήρως ενδυναμωμένο; Θα είστε σύντομα ικανοί να προχωρήσετε σε έναν κόσμο αυτής ακριβώς της φύσης και οι Ομάδες Τελειοποίησης Ενδυνάμωσης που θα σχηματίσετε τώρα θα αποτελέσουν πρότυπα για τις ενδυναμωμένες κοινωνίες.

Δημιουργώντας την τρίτη Γη

Πριν λίγο καιρό σας δώσαμε μία ιδέα για την Τρίτη Γη. Απλά φανταστείτε ότι υπάρχει μια άλλη Γη που επιπλέει εκεί έξω. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ολόγραμμα από δύο ή περισσότερες πηγές φωτός που διασταυρώνονται μεταξύ τους και δημιουργούν μία τρισδιάστατη απεικόνιση στο διάστημα. Αυτό αποτελεί ένα ολόγραμμα από διασταυρούμενα σημεία φωτός. Φανταστείτε μια φωτεινή ακτίνα να έρχεται από μία γωνία φέροντας μία εικόνα. Αυτή η ακτίνα διασταυρώνεται με μία άλλη ακτίνα φωτός που φέρει την ίδια εικόνα από μία διαφορετική γωνία. Όταν αυτές οι ακτίνες διασταυρώνονται μεταξύ τους δημιουργούν ένα ολόγραμμα. Η Γη και ό,τι βλέπετε σε φυσική υπόσταση, ξεκίνησαν από ολογράμματα φωτός. Μοιάζει σχεδόν με μία τρισδιάστατη φιγούρα που μπορείτε να προσεγγίσετε. Η πηγή φωτός είναι οι δικές σας σκέψεις, το πάθος σας, οι ιδέες και οι έννοιες σας, και όταν ένας μεγάλος αριθμός ατόμων επικεντρώνονται στην έννοια μία νέας Γης, ένα νέο ολόγραμμα φωτός δημιουργείται. Γίνεται σκέψη θεού. Πραγματοποιείται αυτό που εσείς έχετε δημιουργήσει και αυτό που θα συμβεί τελικά, είναι ένα ολόγραμμα τόσο δυνατό που θα έχει όλα τα όμορφα πράγματα που θέλετε στη Νέα Γη, που θα επ-ανατυπώσει και θα επικαθίσει στο αρχικό ολόγραμμα που δημιούργησε τον πλανήτη Γη. Είναι αυτό που αποκαλείτε ανάληψη. Σας λέμε ότι είναι πιο εύκολο καθώς σήμερα βρίσκεστε στο κατώφλι του. Η επ-ανατύπωση της Τρίτης Γης γίνεται όλο και πιο έντονη και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να επικάθεται και να ανα-καλωδιώνει τη Γη. Τα βήματα που κάνετε σήμερα με το να παίρνετε πίσω τη δύναμή σας βοηθάνε στη δημιουργία της Τρίτης Γης.

Αυτό έπεται αγαπημένοι και είναι ακριβώς μπροστά σας. Οι μάγοι του παιγνιδιού κάθονται σε αυτό το δωμάτιο και παρατηρούν αυτό που συμβαίνει. Είναι εκείνοι που λένε «ΟΚ, είχα όλες αυτές τις εμπειρίες στη ζωή μου, τι μπορώ να κάνω στη συνέχεια;». Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε. Μπορείτε να προχωρήσετε στη δράση και στη χαρά. Επίσης θα σας δώσουμε έννοιες και προτάσεις. Επίσης θα έχετε τις δικές σας ιδέες και με το να αναμειγνύεστε με αυτήν τη μαγεία, θα γνωρίσετε πώς να δουλεύετε με το δικό σας συμπαντικό πεδίο αντί να δουλεύει αυτό εσάς. Οι δυνατές επιλογές σας είναι εκπληκτικές αγαπημένοι. Το μονοπάτι που βρίσκεται μπροστά σας έχει δημιουργήσει τεράστιο θαυμασμό σε όλες τις διαστάσεις χώρου και χρόνου. Αγκαλιάστε το, γευτείτε το, και όταν το κάνετε, καθίστε πίσω και πείτε «ανοίγω τον εαυτό μου σε όλο το πάθος, ανοίγω τον εαυτό μου». Κυριολεκτικά θα έλκετε το πάθος και αυτό θα δώσει νέο νόημα στη λέξη συμ-πάθεια. Θα κατανοήσετε ότι η ανάμειξη αυτών των δύο λέξεων και των δύο αυτών εννοιών καλύτερα από ποτέ. Η συμπόνια (συμ-πάθεια) της ανθρωπότητας έχει να κάνει με το πάθος. Είναι το μοναδικό που μοιράζεστε όλοι σας. Είναι αυτή η σύνδεση που έχει ο καθένας από εσάς. Σχηματίστε αυτές τις ομάδες. Η μαγεία έχει ξεκινήσει. Διαδώστε το θαύμα.

 

Με τη μέγιστη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας τον άλλον με σεβασμό. Να θυμάστε ότι πρόκειται για ένα παιγνίδι και να το απολαμβάνετε. Εξασκήστε τον παράγοντα Ε σε κάθε ευκαιρία. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να παίζετε καλά μαζί. Και έτσι είναι.

Espavo!

 

μετάφραση:  Δανάη Γαβρή

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!