Ιανουάριος 2003

Απελευθερώνοντας παλιά εργαλεία
Χρησιμοποιώντας την αληθινή μας δύναμη

 

Από τον Steve:

Μπαίνοντας σε μια νέα πραγματικότητα με ένα νέο έτος, σημαίνει τη δημιουργία προσαρμογών στις συνήθειές μας και σε πολλά πεδία της προσωπικής μας ζωής. Μεταβαίνοντας σε εξελικτικά υψηλότερα επίπεδα, σημαίνει το ότι θα κουβαλάμε την πραγματική μας δύναμη ως δημιουργοί, παρότι ήμαστε ακόμη ισχυρά ριζωμένοι σε μια φυσική εμπειρία. Αυτό δεν είναι πάντοτε εύκολο. Αρχίζουμε όλοι να βλέπουμε ότι η χρονική καθυστέρηση στις ίδιες μας τις δημιουργίες είναι πλέον πολύ μικρή. Στα αλήθεια χρειάζεται να δώσουμε προσοχή στο τι σκέψεις επιτρέπουμε να διαμείνουν στο κεφάλι μας καθώς τώρα γίνονται η επόμενη πραγματικότητά μας σε χρόνο που έχει καταγραφεί. Αυτή η καινούρια δύναμη έρχεται επίσης με νέες υποχρεώσεις. Από τη οπτική γωνία του γκρουπ, εκείνοι καταλαβαίνουν γιατί ήμαστε χαμένοι και δεν μπορούμε να δούμε που πηγαίνουμε. Λένε ότι το σχεδιάσαμε ακριβώς με αυτό τον τρόπο, καθώς ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία μας να γεννηθούμε σε φυσική εμπειρία και να ήμαστε εντελώς μπερδεμένοι. Όπως λατρεύουν να λένε, ” έχετε επιτύχει πλήρως”!

Τώρα που εμείς καθορίζουμε το επόμενο βήμα μας, είναι χρήσιμο να ξανασκεφτούμε πολλές από τις παλιές μας συνήθειες. Ακόμη και η αλήθεια, στην οποία προσκολλόμαστε στις χαμηλότερες δονήσεις, μπορεί να μας κρατήσει πίσω καθώς τώρα κινούμαστε μπροστά. Στην δική μου ζωή, το γκρουπ επιβεβαίωσε ότι είχα ένα πολύ προσωπικό παράδειγμα. Όταν πρωτομπήκα σε αυτή τη δουλειά, μου έδειξαν τα εργαλεία τα οποία θα χρησιμοποιούσα. Μου έδωσαν ένα σπαθί ”Εξκάλιμπερ”, το οποίο το χρησιμοποιούσα για να δείξω στους ανθρώπους την εξουσιοδότησή τους. Η Μπάρμπαρα και εγώ ταξιδέψαμε με το σπαθί σε όλη την υφήλιο, και το μοιραζόμασταν με ανθρώπους όπου πηγαίναμε. Έγινε ένα πολύ προσωπικό κομμάτι της ζωής μου και της σύνδεσής μου με το πνεύμα.

Το περασμένο χρόνο μου είπαν ότι θα έλεγα αντίο στο σπαθί και θα το απελευθέρωνα για πάντα. Στην διάσκεψη του ESPAVO το 2001, μου είπαν ότι θα το χρησιμοποιούσα άλλες δυο φορές και μετά θα το απελευθέρωνα. Είχαμε προγραμματίσει να το πάμε λίγες μέρες αργότερα σε ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο που παρουσιάζαμε στην Γαλλία. Ήταν τότε που κατάλαβα ότι θα επιστρέφαμε το σπαθί στο βουνό Σάστα και το αφήσαμε στο δάσος του βουνού. Αυτό δεν ήταν μόνο ένα φυσικό μέρος αλλά και μια συμβολική απελευθέρωση, όπως και τα εργαλεία που με είχαν βοηθήσει να προσχωρήσω στη δύναμή μου που είχαν τώρα την ευθύνη να με κρατάνε πίσω καθώς προχωρούσα περαιτέρω σε υψηλότερες δονήσεις. Μου τόνισαν ότι το να είμαστε πρόθυμοι να αφήσουμε τα εργαλεία μας, αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την πραγματική μας πραγματικότητα σαν δημιουργοί. Στη συνέχεια, ακόμη και εάν επιλέξουμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα εργαλεία, δεν έχουν πλέον δύναμη επάνω μας.

Το channeling που πρόκειται να βιώσετε δόθηκε στη διάσκεψη του ESPAVO στις 18 Σεπτεμβρίου το 2002. Αυτό παρουσιάστηκε στο βουνό Σάστα, εκεί όπου το γκρουπ αποκαλεί ” το Λιβάδι της Δημιουργίας” (ένα κομμάτι του Λιβαδιού του Πάνθηρα). Μετά από το μήνυμα, όλοι από εμάς όσοι το επιλέξαμε, προχωρήσαμε μπροστά, τραβήξαμε το σπαθί από την πέτρα και χρήσαμε ο ένας τον άλλο ιππότη. Με αυτό, τοποθέτησα το σπαθί πίσω στη πέτρα και όλοι πορευτήκαμε έξω από το λιβάδι, αφήνοντας έναν παλιό φίλο πίσω. Μοιραζόμαστε τώρα μαζί σας τις λέξεις του γκρουπ από εκείνη την ημέρα στο λιβάδι όταν όλοι πήγαμε ένα βήμα πάνω.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Έχετε δημιουργήσει Εστία αυτή την ιδιαίτερη μέρα στις ίδιες σας τις καρδιές, και την έχετε αναμείξει με την Μητέρα. Θα συνεχίσετε να το κάνετε αυτό, επειδή δεν έχετε ιδέα πόσοι σας ακολούθησαν σε αυτό το λιβάδι. Δεν έχετε ιδέα πόσο γεμάτο είναι αυτό το λιβάδι στα αλήθεια. Η έξαψη σε αυτή τη πλευρά του πέπλου, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να παίρνουν τη δύναμή τους, είναι πέρα από κάθε σκέψη.

Ήταν πολλοί που ήταν μαζί μας στην αρχή του Παιχνιδιού, και καθώς δημιουργήσαμε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι, είπαμε, ”ας αφαιρέσουμε όλους τους κανόνες. Ας το αφήσουμε να αγριέψει, με καμία απολύτως κατεύθυνση. Ας δούμε εάν μπορείτε να βρείτε την Εστία απλώς κουβαλώντας μέσα σας την σπίθα του Δημιουργού”. Η όλη ιδέα ήταν να βρείτε την δική σας σπίθα. Η όλη ιδέα ήταν να φτάσετε εκείνο το σημείο του εαυτού σας συνειδητά και μετά και όταν θα το βρίσκατε, θα το χρησιμοποιούσατε για να ανάψετε το φως για όλους τους άλλους. Και εδώ είστε, παίρνετε τη δύναμή σας, κρατάτε την ενέργειά σας, και κρατάτε την ευθύνη για την δική σας δύναμη, και δεν έχουμε παρά μια λέξη να σας πούμε, αγαπητοί μας : Espavo. Από την καρδιά της οικογένειας του Μιχαήλ : Espavo. Όταν κρατάτε την ενέργειά σας, γίνεστε οι δημιουργοί. Γίνεστε αυτοί που κρατάνε την ενέργεια στις καρδιές σας. Είναι εδώ που επικοινωνείτε με μια πολύ μεγάλη Οικογένεια του Φωτός. Είστε το τμήμα της οικογένειάς μας που έχει πάρει μορφή σε σωματική βιολογία.

Καθώς ανυψώνεστε στην δόνηση, οι φούσκες τις βιολογίας μπορούν να γίνου δύσκολες για μερικούς από εσάς. Βλέπετε τα δάκρυα να έρχονται και δεν ξέρετε γιατί. Λέτε, ”πότε θα τελειώσει αυτό; Πότε θα νιώσω την δύναμή μου χωρίς τα δάκρυα;” Και εμείς λέμε ότι ελπίζουμε να μην τελειώσει ποτέ. Καθώς βιώνετε πρώτα την λέπτυνση του πέπλου, αρχίζετε να αισθάνεστε την Εστία. Ανυπομονούσατε τόσο για αυτό, και τώρα που είναι εδώ, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κλάψετε. Αυτό μπορεί να είναι πολύ συντριπτικό όταν αρχίζει να συμβαίνει αρχικά.

To να εν – θυμηθείτε την αληθινή ομορφιά της Εστίας, ξέροντας ότι είστε ακόμη σε σωματική μορφή, μπορεί να είναι στην καλύτερη περίπτωση τρομακτικό. Αυτό το συναίσθημα είναι το κομμάτι μας που πηγαίνει κατευθείαν στην καρδιά. Πολλοί από εσάς έχουν πέσει ακόμη και σε κατάθλιψη αφού βιώσαν την Εστία. Μην κρίνετε τον εαυτό σας για αυτό, καθώς είναι μια φυσιολογική διαδικασία και έχει βιωθεί από πολλούς περισσότερους από ότι γνωρίζει ο καθένας από εσάς. Σας παρακαλούμε καταλάβετε ότι καθώς συνεχίζετε να βιώνετε την Εστία, θα συνηθίσετε αυτές τις δονήσεις και δεν θα σας καταβάλλει πλέον αλλά, αντί αυτού, θα σας εμπνέει. Πάρτε τον χρόνο σας και γείρετε ο ένας στον άλλον στο ενδιάμεσο. Γίνετε ο Ανθρώπινος Άγγελος ο ένας για τον άλλον κατά την διάρκεια αυτών των εποχών.

Τώρα θα ζητήσουμε από τον Φύλακα να μοιραστεί την όρασή του μαζί σας. (τα μάτια του Στηβ άνοιξαν σε αυτό το σημείο). Καθώς ακούτε το αεράκι να φυσά μέσα από τα φύλλα, αγαπητοί μας, να ξέρετε ότι αυτό το ίδιο αεράκι καθαρίζει τις ίδιες σας τις Ψυχές. Παίρνει εκείνο το μέρος σας που κρατά την ενέργεια της Εστίας και τον αναμειγνύει με τις καρδιές μας. Η μαγεία είναι εδώ αυτήν τη μέρα επειδή εσείς την έχετε δημιουργήσει. Προχωρήσατε σε αυτό το λιβάδι με μεγάλες προσδοκίες, και η μαγεία ξεκινά επειδή την θέσατε σε κίνηση με τις προσδοκίες σας. Τώρα, μέσω του Φύλακα, ανοίγουμε τα μάτια μας και μοιραζόμαστε την ενέργειά μας απευθείας.

Τώρα σας ζητάμε να κάνετε κάτι που δεν σας έχουμε ζητήσει ποτέ πριν. Ξεκινήστε με μια βαθιά αναπνοή. Καθώς ο Φύλακας κρατά τα μάτια του ανοικτά, σας ζητάμε να κλείσετε τώρα τα μάτια σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ταξιδέψει χωρίς το σώμα σας και τοποθετείστε τον εαυτό σας ενεργητικά στον ώμο του Φύλακα. Τώρα κάθεστε σε μια παρόμοια θέση με αυτή που καθόμαστε εμείς συνήθως όταν σας μιλάμε με αυτό τον τρόπο. Κοιτάξτε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια του Φύλακα και δείτε τον εαυτό σας από την οπτική της Εστίας. Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε την ομορφιά που βλέπουμε εμείς όταν σας κοιτάμε. Για μια στιγμή μόνο, τοποθετήστε τον εαυτό σας στην σωματική του φούσκα της βιολογίας και δείτε την ομορφιά του καθενός από εσάς. Είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Όταν βλέπετε τα χρώματα, όταν βλέπετε τη δόξα, όταν ο καθένας από εσάς παίρνει μια στιγμή να νοιώσει πως είναι για εσάς, θα εν-θυμηθεί την Εστία. Κάνοντας αυτό, θα έχετε ανοίξει πλήρως την καρδιά σας.

Σας λέμε, την ανοίξατε τόσο πολύ που μερικές φορές πονάει, και πρόκειται απλά να την επεκτείνουμε λίγο μακρύτερα, οπότε συνηθίστε το, επειδή αυτό είναι όταν κουβαλάτε την Εστία μαζί σας. Αυτοί είστε. Όταν βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια του Φύλακα, βλέπετε τον εαυτό σας με τον τρόπο που σας βλέπουμε εμείς και με τον τρόπο που είστε στα αλήθεια. Είναι χρήσιμο να ξέρετε ότι όταν είστε σε σωματική μορφή μπορείτε να δείτε τους άλλους, αλλά δεν μπορείτε ποτέ να δείτε τον εαυτό σας. Τώρα ξέρετε πως νιώθει ο Θεός. Ο όλος σκοπός του Παιχνιδιού ήταν να δείτε εάν ο Θεός μπορεί να οριστεί σε σωματική μορφή και , ως εκ τούτου, να μπορεί να δει τον εαυτό Του. Καθώς τώρα επιστρέφετε στα σώματά σας, εν-θυμηθείτε αυτήν την εμπειρία και τολμήστε να ψάξετε για αυτήν την ίδια ομορφιά κάθε φορά που κοιτάτε τον εαυτό σας μέσα από τα ίδια σας τα μάτια.

Αναπνεύστε βαθιά και νιώστε την αγάπη που έχετε δημιουργήσει αυτήν τη μέρα στην ίδια σας την καρδιά. Καθώς φεύγετε από αυτό το λιβάδι, κουβαλήστε αυτήν την ενέργεια μαζί σας. Είναι η ιερή ενέργεια της Εστίας, και το να τη κουβαλάτε είναι το σπουδαιότερο καθήκον σας. Εν-θυμηθείτε αυτήν την ενέργεια την επόμενη φορά που θα ψάχνετε για την πιο πρόσφατη και την σπουδαιότερη πνευματική εμπειρία που πιστεύετε ότι θα ολοκληρώσει κατά κάποιο τρόπο την ζωή σας και θα σας κάνει πλήρεις.

Η αγαπημένη μας στιγμή είναι όταν κάποιος από εσάς ρωτά ”ποιο είναι το νόημα της ζωής;” Δεν έχετε ιδέα για το γέλιο σε αυτή τη πλευρά του πέπλου όταν ρωτάτε αυτήν την ερώτηση. Αλλά σας λέμε κάτι που μπορεί να μην το ξέρατε πριν. Δεν ήταν όλοι που μπορούσαν να έρθουν και να παίξουν στον Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής. Το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής τέθηκε σε κίνηση μόνο σαν μια ασυνήθιστη προσπάθεια να δούμε τη φύση του Θεού. Ήρθε σε ζωή σαν ένα μεγάλο πείραμα, αφού πολλά πειράματα δεν είχαν βρει αποτελέσματα. Αυτό που σας λέμε σχετικά με αυτό είναι ότι μόνο τα ανώτερα κλιμάκια των εξελιγμένων ψυχών ήταν πρόθυμες να προσχωρήσουν και να τοποθετήσουν πάνω τους το πέπλο. Σε όλη την αιωνιότητα και σε όλα όσα βλέπετε εκεί έξω με άλλα λόγια, σας λέμε ότι οι καλύτεροι των καλύτερων είναι ακριβώς εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που σας αποκαλούμε τους Δασκάλους του Παιχνιδιού, γιατί είστε πραγματικά οι δάσκαλοι που το έχετε δημιουργήσει μέσα στον εαυτό σας. Μέσα από τις δικές σας επιλογές να αφαιρέσετε την γνώση του ποιοι είστε και το να έρθετε εδώ και να χτυπήσετε ο ένας στον άλλο, έχοντας αλλάξει Όλο Αυτό. Διότι έχετε θέσει το παράδειγμα Όλου Αυτού με τις επιλογές σας, που ζητήθηκαν με το να πέφτετε ο ένας στον άλλον. Τώρα αρχίζετε να έχετε λάμψεις της αληθινής σας πραγματικότητας, έτσι δεν είναι;

Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε μια τεράστια αλλαγή στην ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε. Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε το κοσμικό αστείο. Καθώς το κάνετε, θα αλλάξετε κάποιες από τις συνήθειες που σας βοήθησαν να χαρίσετε την δύναμή σας. Οι Δάσκαλοι του Πίνακα του Παιχνιδιού αρχίζουν να κρατάνε τη δύναμή τους με έναν τρόπο που δεν έχει συμβεί ποτέ πριν και δεν είχε ποτέ προβλεφθεί. Στην πραγματικότητά σας, βλέπετε γραπτά της καταδίκης και κατηφείς προφητείες που σας εμπόδισαν να διατηρήσετε εκείνη την πορεία, παρόλα αυτά σπάνια βλέπετε ιστορίες του πως είναι η ζωή στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης. Αυτό πρόκειται να αλλάξει, γιατί τα Παιδία της Κρυστάλλινης Δόνησης θα ανοίξουν εκείνες τις πόρτες με την παρουσία τους.

Αυτό θα γίνει τώρα πολύ συναρπαστικό, επειδή ήταν μόνο τα ανώτερα κλιμάκια των εξελιγμένων πνευμάτων που τους επιτραπεί να έρθουν και να παίξουν το παιχνίδι σας. Αυτό ήταν πραγματικά ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχετε κατεύθυνση. Δεν υπάρχει προκαθορισμός για το που πηγαίνετε και τι να κάνετε. Έχετε απόλυτη επιλογή και μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και να μην παίξετε το παιχνίδι καθόλου. Παρόλα αυτά, είστε εδώ, όχι μόνο παίζετε το παιχνίδι και φθάνετε στο υψηλότερό δυνατό του συμπέρασμα αλλά κάθεστε εδώ, λέγοντας, ”τι μπορώ να κάνω τώρα; Πως μπορώ να βοηθήσω; Που είναι το πάθος μου, ώστε να μπορέσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος στους άλλους, εδώ σε αυτό το Σύμπαν;” Σας λέμε τη χαρά που νιώθουμε σε αυτή τη πλευρά του πέπλου, επειδή εσείς κερδίζετε τον τίτλο του Ανθρώπινου Αγγέλου όταν το κάνετε αυτό. Και σας τον παραχωρούμε περήφανα.

Πάρτε το σπαθί σαν το σύμβολο του Μιχαήλ. Χρήζουμε ιππότες τον καθένα από εσάς που το έχει ζητήσει. Δεν έχετε ιδέα τι έχετε μόλις θέσει σε κίνηση. Δεν έχετε ιδέα της χαράς που αισθανόμαστε σε αυτή τη πλευρά του πέπλου καθώς βλέπετε τους εαυτούς σας στις αντανακλάσεις των όμορφων εργαλείων που έχετε χρησιμοποιήσει για τόσο καιρό. Σας λέμε ”Ευχαριστώ”, επειδή έχετε βοηθήσει ο ένας τον άλλο πάρα πολύ. Με το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, ο καθένας από εσάς έχει κάνει τη διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη. Αλλά δεν σταματάει εκεί. Τώρα μπορείτε να απελευθερώσετε τα εργαλεία εάν το επιλέξετε. Τα κουβαλάτε μέσα σας και αυτό είναι το σημαντικό κομμάτι.

Έχετε προχωρήσει πολλά επίπεδα δόνησης ακριβώς την ώρα που έχετε βιώσει αυτές τις έλξεις αυτήν τη μέρα. Φεύγετε από αυτήν την εμπειρία διαφορετικοί άνθρωποι. Εάν επιλέξετε να πορευθείτε περαιτέρω με τα εργαλεία, θα έχουν τώρα ένα διαφορετικό νόημα και δεν θα βασίζεστε πάνω τους. Δεν είναι πλέον απαραίτητο για εσάς να βρείτε τις νεότερες προφητείες ή να βρείτε τον σπουδαίο θεραπευτή που θα σας δώσει το νόημα της ζωής σας. Αυτός ο άνθρωπος είστε εσείς. Πολλοί από εσάς εδώ έχετε νιώσει την σύνδεση. Αυτό που ξέρετε τώρα είναι ότι εσείς είστε τώρα το Σπαθί της Αλήθειας. Για αυτό σας έλκει τόσο. Για αυτό νιώθετε την σύνδεση. Εσείς είστε το Σπαθί του Μιχαήλ και ήσασταν πάντα. Κουβαλήστε το σωστά. Πάρτε το μαζί σας αυτήν τη μέρα και πάντα. Εν-θυμηθείτε την Εστία καθώς προχωράτε από το ιερό λιβάδι. Οι ενέργειες των ενεργειακών μητρών αρχίζουν να αναμειγνύονται μαζί. Τα πλέγματα ενώνονται μαζί σε ένα σε μια Ένωση Συνείδησης όπως ποτέ πριν. Και καθώς συμβαίνει, ο καθένας σας έχει την δυνατότητα σκουντήσει τον ανώτερο εαυτό του. Τώρα θα γίνει πιο εύκολο για τον καθένα σας να κουβαλάει τη δύναμή του.

Κατά τη διάρκεια αυτού του υπέροχου παιχνιδιού, έχετε ξεπεράσει ακόμη και της μέρες της Ατλαντίδας. Εν-θυμηθείτε εκείνες τις μέρες, αγαπητοί μας. Εν-θυμηθείτε τις λανθασμένες κατευθύνσεις, επειδή υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για εσάς. Οι δυο πρωτεύοντες λανθασμένες κατευθύνσεις είναι πολύ απλές:

1. Αποτύχατε να πάρετε τη δύναμή σας σαν δημιουργοί και την ευθύνη για τη χρήση της δύναμής σας. Αποτύχατε να καταλάβετε ότι εσείς, ως άτομα, έχετε να λογοδοτήσετε για το τι συμβαίνει στο πλανήτη σας.

2. Υποπέσατε σε πνευματικό ανταγωνισμό, σκεπτόμενοι ότι το ένα επίπεδο της δόνησης είναι καλύτερο από άλλα.

Σας λέμε τώρα ότι έχετε την ίδια κατάσταση ξανά στον Πλανήτη Γη στις ημέρες που ακολουθούν. Παρότι έχετε ξεπεράσει το ίδιο επίπεδο της δόνησης όπως στις τελευταίες μέρες της Ατλαντίδας, με το περιορισμένο σας όραμα είστε ακόμη επιρρεπής σε αυτές τις λανθασμένες κατευθύνσεις. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πρέπον να ζητήσουμε από τον Φύλακα να απελευθερώσει το σπαθί αυτή τη στιγμή. Αυτό το σύμβολο της ενδυνάμωσης ήρθε από μια εποχή όπου το σπαθί σήμαινε προσωπική δύναμη. Τοποθετείστε το σπαθί πίσω στην πέτρα, γιατί δεν το χρειάζεστε πλέον για να διεκδικήσετε την δύναμή σας. Κάνοντάς το, ξεκινάτε έναν καινούριο κύκλο σε εναλλακτικές πραγματικότητες.

Μετά από αυτή τη πράξη, το σπαθί μπορεί να μετακινηθεί μόνο από αυτούς που έχουν αγνή καρδιά. Θα ζητήσουμε από το καθένα σας να έρθει και να τραβήξει το σπαθί από την πέτρα, εάν τολμάτε. Μετά καταθέστε την πρόθεσή σας και απελευθερώστε το, τοποθετώντας το πίσω στη πέτρα πάλι. Τελικά, θα αφήσετε αυτό το λιβάδι. Το σπαθί θα παραμείνει. Διαλέξτε τη ζωή σας συνειδητά, και εξασκείστε την δύναμή σας καθώς προχωράτε μπροστά έξω από αυτόν τον τόπο, γιατί ο καθένας από εσάς έχει τώρα άμεση σύνδεση με την καρδιά του Μιχαήλ.

Και καθώς γίνεται ευκολότερο, σας παρακαλούμε κάντε χώρο στη καρδιά σας όχι μόνο για τις δημιουργικές σας ικανότητες αλλά για αυτούς γύρω σας που χρειάζονται να εξασκήσουν τις δυνάμεις της δημιουργίας τους, επειδή αυτή ήταν η δεύτερη λανθασμένη κατεύθυνση της Ατλαντίδος. Ναι , αγαπητοί μας, το αστείο είναι σε εσάς. Κοιτάζετε έξω από τους εαυτού σας. Ρωτάτε ποιο είναι το νόημα της ζωής. Ζητάτε να δείτε το Θεό. Σας λέμε, κοιτάξτε στον καθρέφτη. Απλά εν -θυμηθείτε : δεν είστε ο μόνος θεός. Μετά θα δημιουργήσετε Εστία εκεί που είστε εκείνη την ημέρα.

Δεν μπορούμε να σας πούμε πόσο ενθουσιασμένοι ήμαστε να παίζουμε το κομμάτι της διάδοσης των φτερών σας, επειδή τα αγγελικά φτερά του Μιχαήλ είναι μόνο για να αντανακλούν την μεγαλοπρέπεια των ανθρώπων. Το νιώσατε; Δεν ήταν η δική μας ενέργεια, ήταν η δική σας. Σας άγγιξε ο σπουδαιότερος των αγγέλων. Σημείωση, εσείς είστε αυτός. Διαδώστε το.

Είναι από τις μεγαλύτερες τιμές που καθόμαστε μαζί σας αυτή τη μέρα καθώς συνδέεστε καρδιές με ένα τρόπο που δεν έγινε ποτέ πριν. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλο και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Παναγιώτα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!