Ιανουάριος 2001

Τα 7 Δώρα
Της 3ης χιλιετίας

 

Από τον Steve:

Πολλοί από τους φίλους και την οικογένεια στην Ολλανδία έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται και να ενώνονται σε μικρές τοπικές ομάδες για να διευκολύνουν τη θεραπεία σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό εννοεί το γκρουπ όταν αναφέρεται στους «Κύκλους Φωτός». Το γκρουπ έχει πει ότι όταν συνδεόμαστε με τους Κύκλους Φωτός, μοιραζόμαστε ιδέες, πόρους, ελπίδες και όνειρα, θα είναι ευκολότερο να κάνουμε τη διαφορά εδώ, στον πλανήτη μας. Αρκετοί ξεχωριστοί άνθρωποι στην Ολλανδία ξεκίνησαν να σχηματίζουν και να υλοποιούν μικρές τοπικές ομάδες εστίασης οι οποίες αποκαλούνται Κύκλοι Φωτός. Ένοιωσαν τη διαφορά αμέσως και άρχισαν να μετασχηματίζουν τη θεωρία σε πράξη.

Ήταν ένα όνειρο το να δούμε αυτούς τους Κύκλους Φωτός να συνδέονται και να περνούν μια ημέρα μαζί. Το μήνυμα που ακολουθεί ήταν μια ζωντανή επικοινωνία που έγινε σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση στο πρώτο Συνέδριο Κύκλων Φωτός στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας τον Οκτώβρη του 2000. Παρευρίσκονταν περίπου 1οοο άτομα στο κοινό. Ήταν τιμή για τη Μπάρμπαρα κι εμένα να είμαστε μέρος αυτής της συγκέντρωσης και ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για όλους μας να βρεθούμε μαζί και να μοιραστούμε ιδέες, πόρους και να ενώσουμε της καρδιές μας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1999 αλλάξαμε το ρολόι και τα ημερολόγιά μας αφού το έτος 2000 προανήγγειλε ένα επίπεδο ενθουσιασμού για όλους μας. Σε οποιονδήποτε χρόνο συγκεντρωνόμαστε σε μια εστιασμένη ένωση ελπίδας και προσμονής των πραγμάτων που θα έρθουν, δημιουργούμε πρόοδο για όλους. Το γκρουπ ονόμασε το έτος 2000 ως «το έτος της Κρυστάλλινης Πρόθεσης». Αυτό ήταν ένα έτος για να αποκρυσταλλώσουμε την πρόθεσή μας για την ατομική μας κατεύθυνση για τα επόμενα δώδεκα χρόνι