Ιανουάριος 2001

Τα 7 Δώρα
Της 3ης χιλιετίας

 

Από τον Steve:

Πολλοί από τους φίλους και την οικογένεια στην Ολλανδία έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται και να ενώνονται σε μικρές τοπικές ομάδες για να διευκολύνουν τη θεραπεία σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό εννοεί το γκρουπ όταν αναφέρεται στους «Κύκλους Φωτός». Το γκρουπ έχει πει ότι όταν συνδεόμαστε με τους Κύκλους Φωτός, μοιραζόμαστε ιδέες, πόρους, ελπίδες και όνειρα, θα είναι ευκολότερο να κάνουμε τη διαφορά εδώ, στον πλανήτη μας. Αρκετοί ξεχωριστοί άνθρωποι στην Ολλανδία ξεκίνησαν να σχηματίζουν και να υλοποιούν μικρές τοπικές ομάδες εστίασης οι οποίες αποκαλούνται Κύκλοι Φωτός. Ένοιωσαν τη διαφορά αμέσως και άρχισαν να μετασχηματίζουν τη θεωρία σε πράξη.

Ήταν ένα όνειρο το να δούμε αυτούς τους Κύκλους Φωτός να συνδέονται και να περνούν μια ημέρα μαζί. Το μήνυμα που ακολουθεί ήταν μια ζωντανή επικοινωνία που έγινε σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση στο πρώτο Συνέδριο Κύκλων Φωτός στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας τον Οκτώβρη του 2000. Παρευρίσκονταν περίπου 1οοο άτομα στο κοινό. Ήταν τιμή για τη Μπάρμπαρα κι εμένα να είμαστε μέρος αυτής της συγκέντρωσης και ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για όλους μας να βρεθούμε μαζί και να μοιραστούμε ιδέες, πόρους και να ενώσουμε της καρδιές μας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1999 αλλάξαμε το ρολόι και τα ημερολόγιά μας αφού το έτος 2000 προανήγγειλε ένα επίπεδο ενθουσιασμού για όλους μας. Σε οποιονδήποτε χρόνο συγκεντρωνόμαστε σε μια εστιασμένη ένωση ελπίδας και προσμονής των πραγμάτων που θα έρθουν, δημιουργούμε πρόοδο για όλους. Το γκρουπ ονόμασε το έτος 2000 ως «το έτος της Κρυστάλλινης Πρόθεσης». Αυτό ήταν ένα έτος για να αποκρυσταλλώσουμε την πρόθεσή μας για την ατομική μας κατεύθυνση για τα επόμενα δώδεκα χρόνια. Τα επόμενα δώδεκα χρόνια θα καθόριζαν την αρχική μας πρόθεση για τα επόμενα 1000 χρόνια στην Τρίτη χιλιετία. Αν απομονώσουμε το μπλέξιμο στην ορολογία, η τρίτη χιλιετία ξεκίνησε πραγματικά την πρώτη Ιανουαρίου 2001, ημερομηνία που συνέπεσε με τα πεντηκοστά μου γενέθλια. Θα εν-θυμηθούμε όλοι ακριβώς που βρισκόμασταν και τι είδαμε όταν το ρολόι έδειξε 12:01 το έτος 2000. Από την πνευματική πλευρά, το πέρασμα του ρολογιού στο έτος 2001 θα χαραχθεί στα χρονικά για πάντα. Όπως θα έλεγε και ο Ροντ Σέρλινγκ κατά την παρουσίαση κάθε επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς των 60’s «Ζώνη του Λυκόφωτος»: «Πρόκειται να εισέλθετε σε μια άλλη διάσταση…»

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Ακούτε αυτές τις λέξεις όπως αντηχούν στο τοίχους; Κοιτάτε ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου και βλέπετε τον εαυτό σας. Σε μόλις λίγες στιγμές θα προσαρμόσουμε την ενέργεια σε αυτό το δωμάτιο έτσι ώστε να βρίσκεστε στην Εστία. Τα ονόματά σας είναι χαραγμένα σε αυτές τις καρέκλες για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και εμείς περιμέναμε  όλον αυτόν τον καιρό να βρεθείτε όλοι μαζί. Εμείς είμαστε που έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε στην παρουσία σας. Εσείς είστε οι κυρίαρχοι στο Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής και έχουμε θαυμάσια νέα για σας αυτήν την ημέρα. Σας έχουμε πει αρκετές φορές πως δεν υπάρχει παρά μονάχα ένας κανόνας στο Παιχνίδι. Σε όλα τα θέματα θα υπάρχει Ελεύθερη Επιλογή και παρόλα αυτά εσείς είστε ο μόνος πλανήτης που επέλεξε αυτήν την έκφραση του αιώνιου δημιουργού. Καθώς επιλέξατε να φορέσετε αυτά τα πέπλα και να παίξετε το Παιχνίδι πίσω από το πέπλο της μη εν-θύμησης, επιλέξατε την πιο μεγαλειώδη πιθανότητα του Παντός. Είστε τιμημένοι πέρα από κάθε έννοια. Τα χρώματα που θα φέρετε για την εργασία που κάνετε εδώ στον πλανήτη θα φέρονται από εσάς για μια αιωνιότητα εφόσον τα έχετε κερδίσει.

Προχωρώντας στην Τρίτη Χιλιετία

Υπάρχουν καιροί που κοιτάζετε τους εαυτούς σας και δε μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Υπάρχουν καιροί που κοιτάτε γύρω σας αναρωτιέστε αν αυτό είναι όλο. Και υπάρχουν καιροί που συγκρούεστε με τη δυσκολία της αλλαγής σας και νομίζετε πως είστε μόνοι. Δεν είστε μόνοι. Δεν είστε ποτέ μόνοι και ποτέ δεν ήσασταν. Η καρδιά σας θα σας δείξει το δρόμο εφόσον εκείνη γνωρίζει το δρόμο προς την Εστία και είμαστε εκεί με ανοιχτά φτερά για εσάς. Θα είμαστε εκεί να κρατάμε την ενέργεια για εκείνους τους καιρούς που δε μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Είστε οι εξαιρετικοί και εμείς έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε στην παρουσία σας. Καθόμαστε στα πόδια σας και σας τιμούμε εφόσον αφού εσείς είστε οι κυρίαρχοι που επιλέξατε να προχωρήσετε πίσω από το πέπλο της μη εν-θύμησης και να μην εν-θυμάστε ποιοι είστε. Και σας λέμε ότι έχετε κάνει τη διαφορά ήδη. Πρόκειται να προχωρήσετε στην τρίτη χιλιετία. Είναι μαγικοί οι καιροί όντως. Όπως θα περνάτε αυτό το σύνορο, νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν Νέα παραδείγματα θα φανούν και νέα γεγονότα θα εμφανιστούν, για τα οποία περιμένετε μεγάλο χρονικό διάστημα.

7 Δώρα της Τρίτης Χιλιετίας

Σύντομα θα προχωρήσετε μέσα στο μαγικό χρονικό διάστημα που λέγεται Τρίτη Χιλιετία. Αυτό το χρονικό διάστημα είναι πιο σημαντικό από όσο γνωρίζετε, αφού υπάρχουν πολλά σημαντικά γεγονότα που θα εκτυλιχθούν τον καιρό που ακολουθεί. Θα μοιραστούμε μερικά από αυτά μαζί σας.

1. Τα Κρυστάλλινα Παιδιά Έρχονται

Πρώτα θα μιλήσουμε για τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης, εφόσον έρχονται. Μέχρι αυτό το σημείο υπήρχε το ερώτημα του αν τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης θα επιστρέψουν στον Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής. Έχουν προσπαθήσει να έρθουν πολλές φορές και κάθε φορά που το έπραξαν, κάθε φορά που εμφανίστηκαν οι ανιχνευτές για να δουν αν είναι αυτό ασφαλές, δεν τους φερθήκατε καλά. Η δόνηση του Πλανήτη Γη δεν ήταν αρκετά ανυψωμένη για να τα υποστηρίξει. Στις κατώτερες δονήσεις της ανθρωπότητας δεν τους φερθήκατε καλά και μερικά τα σταυρώσατε κιόλας. Οι φόβοι σας επισκίασαν τις πράξεις σας. Σας λέμε ότι αυτήν τη φορά το κάνετε διαφορετικά. Είναι σημαντικό για εσάς να καταλάβετε ότι ακόμα και αν συγκεντρώνεστε μαζί σε μικρά γκρουπ, κάνετε τη διαφορά.

Μέχρι πρόσφατα, ήταν ένα ερώτημα αν τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης θα έρχονταν και τώρα σας λέμε πως δεν υπάρχει το ζήτημα του «αν», αλλά μόνο του «πότε». Οι επιλογές σας έκαναν τη διαφορά. Τα Παιδιά Ίντιγκο βρίσκονται στον πλανήτη τώρα για να προετοιμάσουν το χώρο και έχουν πολλή εργασία να κάνουν. Τα παιδιά της Δόνησης Ίντιγκο είναι παιδιά που θα σας κάνουν να σκεφτείτε διαφορετικά για τα παιδιά. Θα σας κάνουν να επαναπροσδιορίσετε τα σχολεία σας, θα σας κάνουν να ψάξετε για νέους τρόπους εύρεσης χώρου για τα ενδυναμωμένα παιδιά και θα σας βοηθήσουν να λεπτύνετε το πέπλο. Τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης θα φέρουν πίσω την καινούργια βιολογία. Αυτά είναι τα μαγικά παιδιά. Αυτά είναι τα πολύ ενδυναμωμένα παιδιά, αλλά είναι ευάλωτα. Η δύναμή τους προέρχεται από την ευπάθειά τους. Ο πλανήτης πρέπει να είναι ένας ασφαλής τόπος για να επιστρέψουν. Μέσω της επιλογής σας για την ανύψωση της συνειδητότητάς σας δημιουργείτε αυτόν τον ασφαλή τόπο στη Γη. Έχετε κάνει τη διαφορά και έχετε αγγίξει περισσότερες καρδιές από όσο είναι στις δυνατότητές σας να γνωρίζετε. Θα έπρεπε να είστε πολύ υπερήφανοι για τους εαυτούς σας , όσο και εμείς για εσάς. Και σε εκείνους τους καιρούς που δε μπορείτε να δείτε τους ανθρώπους που αγγίζετε, στους καιρούς που δε μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε, θα απλώσουμε τα φτερά μας για να απεικονιστεί το μεγαλείο σας. Γιατί εσείς είστε οι σπουδαίοι και σας τιμούμε μαζί με τους ρόλους που παίζετε. Κάνετε τη διαφορά.

2. Το Πέρασμα του Πυρσού – Το Πέρασμα στο Φως

Η τρίτη χιλιετία είναι το Πέρασμα στο Φως. Είναι το βήμα προς το φως αυτό που θα ανοίξει τελικά την πόρτα για την πέμπτη διάσταση, μια για πάντα. Οι απαρχές του είναι εδώ τώρα. Το δεύτερο ειδικό γεγονός είναι το πέρασμα του πυρσού. Μέχρι αυτό το σημείο, η ανθρωπότητα δεν ήταν ικανή να κρατήσει την ενέργεια του πλανήτη. Η φροντίδα και η διατροφή του πλανήτη ήταν αρμοδιότητα των κητών. Στο χαμηλότερο δονητικό σας επίπεδο, δεν ήταν δυνατό οι άνθρωποι να κρατήσουν αποτελεσματικά αυτήν την ενέργεια. Όπως οδεύετε μέσα στο φως των υψηλότερων δονήσεων, σας λέμε ότι αυτό θα αλλάξει και ότι εσείς τώρα θα αναλάβετε τη φροντίδα και τη διατροφή της Μητέρας. Έχετε επιλέξει να ψάξετε για την υψηλότερη αλήθεια και αυτό πρακτικά έφερε την αύξηση αυτού που είστε. Οι άνθρωποι των μόλις μερικών προηγούμενων ετών είναι τώρα οι άνθρωποι των υψηλότερων δονήσεων που μπορούν να προχωρήσουν μέσα στο φως και να κρατήσουν τη δύναμη που είναι πατρογονικό σας δικαίωμα. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς αφού μόλις λίγα χρόνια πριν δε φαινόταν ότι θα καταφέρετε να φτάσετε στην κατάσταση και τη δόνηση που έχετε τώρα.

Παρακαλώ πάρτε τον πυρσό της υπευθυνότητας και κρατήστε τον ψηλά, χρησιμοποιώντας τον με υπερηφάνεια. Η δύναμη που έχετε είναι η δύναμη της δημιουργίας. Με τη δύναμη έρχεται και η υπευθυνότητα της χρήσης της δύναμης με αποτελεσματικό τρόπο. Εργαστείτε μαζί με τη Μητέρα και θα δείτε μεγάλους δρασκελισμούς στη δημιουργία του Παραδείσου στη Γη. Τώρα είναι ο καιρός και εσείς είστε οι επιστάτες του πλανήτη και της ενέργειας της Μητέρας. Δεχτείτε τον πυρσό και κρατήστε τον ιερό.

Η Έκτη και Τελευταία Προσπάθεια

Είχατε επιλέξει ένα χρονικό όριο στο Παιχνίδι και αν δεν εν-θυμόσασταν ποιοι είστε, η Γη απλά θα έστριβε στο πλάι και θα σταμάταγε κάθε είδους ζωή όπως έχει γίνει πέντε φορές μέχρι τώρα. Αυτή θα ήταν η έκτη και τελευταία φορά. Αρχίσατε όμως να αφυπνίζεστε και να εν-θυμάστε ποιοι είστε πήρατε τη δύναμή σας και κάνετε χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους γύρω σας. Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μας; Μπορείτε να φανταστείτε την τιμή μας; Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας όπως ξεκινάτε να διεκδικείτε το ότι είστε άγγελοι; Για τη δημιουργία του Παράδεισου στη Γη οι άγγελοι είναι απαραίτητοι. Εσείς είστε οι άγγελοι της Γης και το κάνετε σωστά. Συνεχίστε το με υπερηφάνια και προχωρήστε μέσα σε αυτό. Να είστε κυρίαρχοι αυτού που είστε αφού είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι που κατοικούν τη Γη και τώρα θα κάνετε τη διαφορά.

Όλα τα Μάτια είναι Πάνω Σας

Σας έχουμε πει επανειλημμένα πως επάνω σας κοιτάζουν μάτια που εσείς δε βλέπετε. Κοιτάζετε γύρω στο δωμάτιο και βλέπετε έναν περιορισμένο αριθμό ματιών που κοιτάζουν αλλά σας λέμε πως υπάρχουν πολλά επίπεδα αρμονικών που βρίσκονται εδώ. Αν νομίζετε πως το Άμστερνταμ έχει πρόβλημα στις θέσεις παρκαρίσματος , σας λέμε πως υπάρχει ένα αληθινό πρόβλημα παρκαρίσματος σε αυτήν την πλευρά. Όλα τα μάτια από αυτά που μπορείτε να αποκαλέσετε ως σύμπαντα εστιάζουν πάνω στον Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής, τον οποίο εσείς θέτετε σε λειτουργία. Κάνετε τη διαφορά. Καθώς κάνετε χώρο για τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης που θα φέρουν πίσω τη νέα βιολογία, αλλάζετε το Σύμπαν. Αυτοί από εσάς που επιθυμούν να αλλάξουν την τωρινή τους βιολογία και να αναγεννηθούν, θα το πράξουν. Είναι επιλογή σας, αφού ακόμα υπάρχει μόνο ένας κανόνας στην Αρένα, κι αν το επιλέξετε, έτσι θα είναι και αν δεν το επιλέξετε, σας τιμούμε.

3. Οι Ομάδες Μετάβασης λαμβάνουν τις θέσεις τους.

Θα αποχωρήσουν πολλοί στους επόμενους καιρούς. Πολλοί θα επιλέξουν να μη μείνουν. Μην τους κοιτάτε, σας παρακαλούμε, αγαπητοί μας, ως λιγότερο πνευματικούς. Εφόσον εκείνοι έπαιξαν σημαντικούς ρόλους στην πραγματοποίηση του όλου πράγματος. Σας λέμε πως κι εκείνοι είναι τιμημένοι. Εξαιτίας των επιλογών σας, τώρα είναι καιρός να αρχίσουν να συγκεντρώνονται οι ομάδες μετάβασης. Οι ομάδες μετάβασης είναι ειδικές ομάδες θεραπευτών που θα εργαστούν με όποιους είναι υπό μετάβαση. Αυτό που αποκαλείτε θάνατο είναι απλά μια ενεργειακή μετάβαση από το ένα επίπεδο στο άλλο. Θα ξεκινήσετε να αντιλαμβάνεστε το ποιοι πραγματικά είστε και τις μηχανικές της μετενσάρκωσης περίπου όπως αντιλαμβάνεστε τον ύπνο σας. Και σχεδόν όπως πέφτετε για ύπνο με κάτι που σας προβληματίζει στο μυαλό σας, θα είναι μοιραίο να ξυπνήσετε το πρωί και να έχετε να αντιμετωπίσετε την ίδια προβληματική σκέψη. Σας λέμε πως αυτό που αποκαλείτε θάνατο είναι ακριβώς το ίδιο. Αν φύγετε από εδώ με προβλήματα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας ή με φόβο, θα πρέπει να βιώσετε την ίδια ενέργεια και στην επιστροφή σας. Α! Τώρα όμως έχετε τις ομάδες μετάβασης. Αυτοί είναι οι αρχι-θεραπευτές που παρεμβαίνουν με τη μαγεία του να είστε ικανοί να ρυθμίσετε την ενέργειά σας. Κάποιες φορές κάνουν τα μαγικά τους μόνο με το άγγιγμα ενός χεριού. Κάποιες φορές εργάζονται ενεργειακά στον ύπνο σας. Έρχονται να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε την ενέργειά σας και να διευκολύνουν τη μετάβαση. Κάποιες φορές εργάζονται με αυτούς που έκαναν τραυματική μετάβαση, αφού συνήθως δυσκολεύονται να βρουν το φως και το δρόμο προς την Εστία και δε συνειδητοποιούν ούτε καν ότι έχουν κάνει τη μετάβαση. Δε γνωρίζουν ότι έχουν πεθάνει. Άλλες φορές εργάζονται με τις οικογένειες αυτών που έφυγαν για να τους βοηθήσουν να αντιληφθούν τα μεγάλα δώρα που τους δόθηκαν. Οι ομάδες μετάβασης είναι τα μαγικά πλάσματα που θα εργάζονται όσο είναι ακόμη σε βιολογία στον πλανήτη και θα βοηθούν όσους είναι υπό μετάβαση για να μπορέσουν να βρουν το φως της Εστίας.

Βρίσκονται πολλοί από εσάς εδώ στο δωμάτιο σήμερα. Κάποιο από εσάς ακούν αυτές τις λέξεις για πρώτη φορά και ξέρετε μέσα στην καρδιά σας πως εμείς είμαστε που σας μιλάμε. Ναι, εμείς είμαστε. Γιατί τώρα είναι ο καιρός να φυτέψουμε τους σπόρους επειδή θα κληθείτε σύντομα για δράση και το έργο σας τα τιμάται αιώνια. Κι όταν τελικά αποφασίσετε να πάτε στην Εστία, θα λάβετε υποδοχή από τους λαμπρότερους των αγγέλων αφού οι πολλοί από εσάς δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Θα συναντηθείτε με αυτούς που θα σας οδηγήσουν στο Διάδρομο των Χρωμάτων όπου το δυνατό χειροκρότημα θα συνεχίζετε για ημέρες. Θα είναι για εσάς. Θα είναι για την εργασία που θα έχετε κάνει. Θα είναι για τις καρδιές που θα έχετε αγγίξει. Θα είναι για την αγάπη που έχετε δώσει. Να είστε εκεί τώρα. Στους καιρούς που νοιώθετε πως έχετε μπλοκάρει, στους καιρούς που νοιώθετε πως δε μπορείτε να βρείτε τη σύνδεσή σας, βάλτε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και να γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε πίσω σας, δεν είστε μόνοι. Έχουμε την τιμή να είμαστε μαζί σας αντανακλώντας την ενέργειά σας, βοηθώντας σας να δείτε ποιοι πραγματικά είστε.

4. Ενώνοντας τους Κύκλους Φωτός σε μια Αλυσίδα Φωτός.

Να φέρεστε στον εαυτό σας σαν ένα ακέραιο μέρος του Θεού, αφού είστε. Να φέρεστε στον εαυτό σας με το μεγαλύτερο σεβασμό, όπως κάνουμε εμείς. Να φέρεστε στον εαυτό σας ως οι ανθρώπινοι άγγελοι που γίνεστε αφού τα φτερά σας αρχίζουν να ανθίζουν. Είναι τόσο συχνό να στρέφεστε προς εμάς ή προς άλλους για απαντήσεις σχετικές με το μέλλον. Δεν υπήρχε θείο σχέδιο που να αναζητούσατε τόσο συχνά. Δημιουργείτε το μέλλον μέσω των επιλογών σας. Είστε ο δημιουργός! Ξεκινάτε να αντιλαμβάνεστε τις επιπτώσεις όπως αρχίζετε να γίνεστε κύριοι της αληθινής σας δύναμης όταν ακόμη βρίσκεστε σε βιολογία. Η Αρένα της Ελεύθερης Επιλογής ήταν επιτυχής. Μετά από όλη τη συζήτηση, μετά από όλες τις αμφιβολίες, μετά από όλες τις φορές που κρατήσαμε τη δύναμή σας και σας βοηθήσαμε να εν-θυμηθείτε, εδώ κρατάτε ο ένας την ενέργεια του άλλου. Υπάρχουν ειδικοί κύκλοι φωτός που εξαπλώνονται όπως πετάτε μια πέτρα σε μια λίμνη και δημιουργεί έναν επεκτεινόμενο κύκλο. Έτσι σας βλέπουμε, γιατί ο καθένας από εσάς έχει έναν τέτοιο κύκλο φωτός γύρω του. Αν τον κρύψετε και το κρατάτε πίσω σκεπτόμενοι ότι κανείς δε θα καταλάβει, τότε κανείς δε θα τον δει. Αλλά αν προχωρήσετε προς τα εμπρός και πείτε γενναία: «είμαι ένας κύκλος φωτός και επιθυμώ να ενωθώ με τον δικό σου», οι κύκλοι θα σχηματίσουν μια αλυσίδα και η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ, αφού εσείς είστε η Οικογένεια του Φωτός και τώρα είναι η ώρα. Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι για σας. Βρείτε τους πολλούς τρόπους να ενωθείτε με την αγάπη του φωτός και τα πάντα θα πάρουν μαγικά το δρόμο τους. Σχηματίστε μικρές ομάδες για να συνδέσετε τις προθέσεις σας και να επικεντρωθείτε σε αυτές. Σχηματίστε μεγάλες ομάδες ανθρώπων με ίδιο τρόπο σκέψης για να βρείτε τρόπους να επεκτείνετε τους κύκλους κρατώντας τα χέρια σας σε μια κοινή αναζήτηση υψηλότερων αληθειών. Εν-θυμηθείτε πως αυτοί οι κύκλοι ΠΟΤΕ δεν είναι αποκλειστικοί καθώς το Φως είναι μια Συμπαντική σταθερά και μοιράζεται από όλους. Βρείτε τρόπους να ενώσετε τους Κύκλους Φωτός και οι δονήσεις της Εστίας θα φυτευτούν σταθερά στον Πλανήτη Γη.

Το Μεγαλύτερο Μυστικό

Σας παρακαλούμε να υπερασπιστείτε την αλήθεια του ποιοι είστε. Κεντράρετε την ενέργειά σας και τοποθετήστε τον εαυτό σας έτσι ώστε να έχετε περισσότερη ενέργεια να δώσετε στους άλλους. Αυτή είναι η Συμπαντική ροή της ενέργειας. Οι επιλογές σας, σας οδήγησαν εδώ. Καταλάβετε ότι στην Αρένα της Ελεύθερης Επιλογής δεν υπάρχουν λάθος επιλογές. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που έχετε αποκρύψει από τους εαυτούς σας. Η πραγματικότητά σας είναι δική σας ευθύνη και αν δε σας αρέσει εκεί που είστε, παρακαλώ επιλέξτε ξανά. Γιατί εσείς είστε οι κυρίαρχοι και το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής έχει τώρα κερδηθεί. Τώρα το Παιχνίδι περνάει σε νέα επίπεδα.

5. Ο Δεύτερος Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής

Αυτές είναι πύλες ενέργειας που ανοίγουν τη στιγμή που μιλάμε. Ευχόμαστε να γνωρίζετε ότι είστε αυτοί που το έκαναν αυτό εφικτό και γι’ αυτό σας τιμούμε τόσο πολύ. Γι’ αυτό όλα τα μάτια του Σύμπαντος είναι στραμμένα επάνω σας. Αυτές οι πύλες θα χρησιμοποιηθούν για να έρθουν άνθρωποι στον Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής για να δουν πως το επιτύχατε. Κι εσείς θα είστε οι βιβλιοθηκάριοι που θα τους βοηθήσουν να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν. Είναι η μεγαλύτερη τιμή μας να σας πούμε σήμερα ότι δεν είστε πλέον ο μόνος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής. Υπάρχει κι άλλος. Έχει ξεκινήσει. Εσείς τον δημιουργήσατε. Εσείς τον θέσατε σε κίνηση και όλοι θα κοιτούν εσάς για τις επιλογές σας αφού πλέον δεν είστε ο μόνος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής. Είστε ο πρώτος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί είμαστε τόσο περήφανοι για εσάς; Μπορείτε να δείτε πως οι μικρές καθημερινές επιλογές σας και οι αναταραχές που κάποιες φορές βιώνετε και όταν αισθάνεστε μερικές φορές χαμένοι, έκαναν τη διαφορά σε ολόκληρο το Σύμπαν; Ήταν απλά πιθανό το να παίξετε το Παιχνίδι με τα πέπλα να σας εμποδίζουν να δείτε τις πραγματικές σας δυνάμεις. Σας λέμε πως τα πήγατε καλά. Και σας αγαπάμε πάρα πολύ.

Στους καιρούς που αισθάνεστε χαμένοι, στους καιρούς που δε μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε, να σκέφτεστε εμάς επειδή εμείς στεκόμαστε πίσω σας με την αγκαλιά μας ορθάνοιχτη. Τα φτερά μας υπάρχουν για να αντανακλούν την ενέργεια και τη μεγαλοπρέπεια των ανθρώπων αφού εσείς έχετε κάνει τη διαφορά στην Αρένα της Ελεύθερης Επιλογής. Τώρα εσείς θα γράφετε τα βιβλία. Τώρα εσείς θα καταγράφετε την ιστορία του πως αυτό γίνεται αφού πολλοί θα έρθουν για να πάρουν αυτήν την πληροφορία. Αυτή είναι η χρήση των πυλών. Η ανάβαση για την οποία περιμένατε είναι τώρα στη διάθεσή σας. Έχει ξεκινήσει και δε θα εγκαταλείψετε τον πλανήτη. Αντιθέτως, θα φέρετε την Εστία εδώ. Τα έχετε πάει καλά και είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς. Είμαστε πολύ περήφανοι να σας αποκαλούμε οικογένεια εφόσον κρατάτε καλά την ενέργεια.

Σταθείτε αποφασιστικά στην αλήθεια του ποιοι είστε. Σταθείτε αποφασιστικά στις πεποιθήσεις σας αφού είναι ο καιρός. Να γνωρίζετε ότι ποτέ δεν είστε μόνοι και να ξέρετε ότι η αγάπη που νοιώθετε είμαστε εμείς, κατευθείαν επάνω από τον ώμο σας. Ο Φύλακας είναι εδώ με τις λέξεις μας αλλά δεν είναι ο μόνος αφού μπορείτε να μιλήσετε και με εμάς απευθείας. Είμαστε διαθέσιμοι σε όλους σας όπως πάντα. Μένει μόνο να ρωτήσετε αφού μόνο ένας κανόνας υπάρχει στην Αρένα της Ελεύθερης Επιλογής.

Όταν ξεκινήσαμε το Παιχνίδι μαζί σας. Επιλέξατε αυτούς τους κανόνες και επιλέξατε να φορέσετε το πέπλο της μη εν-θύμησης και το κάνατε καλά. Δεν είχαμε ιδέα για το ότι θα μπορούσατε να εν-θυμηθείτε και ούτε για το ότι πρακτικά θα τοποθετούσατε το Παιχνίδι σε νέα επίπεδα, όπως κάνετε τώρα. Έχετε προχωρήσει μακριά, πέρα από τις δικές σας και τις δικές μας προσδοκίες. Πριν φύγετε σήμερα από εδώ, κοιτάξτε ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου και βρείτε την αυθεντική πνευματική σας οικογένεια, είναι καιρός. Είναι καιρός για σας να κατέχετε τα φτερά σας αφού είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι και είμαστε τόσο περήφανοι για σας.

6. Η ανάβαση έχει ξεκινήσει και η Βιβλιοθήκη ανοίγει!

Πολλά θα γίνουν τώρα στον πλανήτη σας αφού μπήκατε για τα καλά στην περίοδο της μετάβασης. Ναι, θα υπάρξει φόβος στον πλανήτη. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι ο φόβος δεν είναι τίποτα άλλο από έλλειψη πληροφοριών. Είναι ένα κενό που τραβάει τα πάντα μέσα του και απορροφά ενέργεια από οτιδήποτε γύρω του. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να διαλύσετε το φόβο είναι να συμπληρώσετε τα κενά στις πληροφορίες. Ακόμη και καθώς συμπληρώνετε τις πληροφορίες, αυτό το κενό θα εξαφανιστεί. Συμπληρώστε το κενό με την αγάπη της καρδιάς σας, αφού αυτό είναι που του χρειάζεται. Ακόμη κι αν δεν έχετε όλες τις απαντήσεις ακολουθήστε την καρδιά σας και γι’ αυτό σας μιλάμε κι εμείς με παρόμοιο τρόπο, η καρδιά σας γνωρίζει το δρόμο για την Εστία. Έχει πάει εκεί πολλές φορές.

Βρείτε χώρο για ανθρώπους στη ζωή σας για να ενδυναμωθείτε. Βρείτε τον παράγοντα ενδυνάμωσης για τον οποίο μιλάμε και βρείτε τρόπους να ενδυναμώσετε τους γύρω σας. Αυτό θα βρει τη θέση του στην τρίτη χιλιετία και όπως προχωράτε στους μαγικούς αυτούς καιρούς, θα γίνετε εσείς η μαγεία. Έχετε δημιουργήσει την πιθανότητα για πολλούς ακόμα πλανήτες Ελεύθερης Επιλογής. Εσείς είστε αυτοί που το δημιουργήσατε αυτό αγαπημένοι, σας παρακαλούμε, να το έχετε αυτό υπόψη. Οι επιλογές σας το δημιούργησαν αυτό από την απαρχή. Οι επιλογές σας είναι αυτές που σας έφεραν εδώ σήμερα και είμαστε τόσο περήφανοι για εσάς. Κοιτάξτε γύρω στο δωμάτιο. Κοιτάξτε ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου. Αγγίξτε ο ένας τον άλλο με το άγγιγμα ενός αγγέλου και θα είμαστε εκεί με τις μεγάλες αγκαλιές και τα ευγενικά σκουντήματα. Σας ζητάμε να τα μεταβιβάσετε ο ένας στον άλλο αφού εμείς σας βλέπουμε σαν παιδιά μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Κάθε ένας από εσάς έχει το ίδιο κίνητρο να προσπαθήσει να βρει το φως και την έξοδο. Σας λέμε ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να βρείτε την έξοδο από το σκοτεινό δωμάτιο και αυτός είναι να κρατάτε ο ένας το χέρι του άλλου. Βρείτε αυτούς γύρω σας εφόσον δεν είστε μόνοι στο σκοτεινό δωμάτιο. Δεν είστε οι μόνοι που φοράτε αυτό το πέπλο της μη εν-θύμησης. Ψάξτε για τις υψηλότερες αλήθειες και θα σας οδηγήσουν στην Εστία. Η απελευθέρωση είναι το Κλειδί.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απελευθερώσει ότι σας κρατάει πίσω. Καταλαβαίνουμε ότι η απελευθέρωση κάποιες φορές είναι το δυσκολότερο πράγμα για τους ανθρώπους αφού η αλλαγή είναι κάτι στο οποίο εκ φύσεως αντιστέκεστε. Σας λέμε να απελευθερωθείτε εντελώς εφόσον αυτό που ψάχνεται βρίσκετε ήδη μέσα σας. Πρέπει μόνο να απελευθερωθείτε από αυτά που σας κρατούν από τη γνώση της δική σας αλήθειας. Αφήστε αυτά που σας κρατούν και αρπάξτε τις υψηλότερες αλήθειες  για να βρείτε τον καινούργιο Παράδεισο επί Γης που τώρα έχετε. Αυτό που αποκαλείτε  ανάβαση έχει ξεκινήσει. Για να τονίσουμε το γεγονός, σας γνωρίζουμε ότι δεν είστε πια ο μόνος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής. Τώρα υπάρχει κι άλλος ένας και θα πρέπει να μάθουν πως το επιτύχατε. Έχετε ανέβει από το επίπεδο του μαθητή σε αυτό του δάσκαλου. Γίνετε οι δάσκαλοι. Προχωρήστε επάνω σε αυτό που γνωρίζετε. Προχωρήστε στην αλήθειά σας και προετοιμαστείτε να το μοιραστείτε με όσους σας ρωτήσουν. Τώρα είναι ο καιρός. Καλώς Ήρθατε στην Εστία. Νοιώστε την αγάπη στο δωμάτιο και να γνωρίζετε πως αγαπιέστε και πως είστε επάνω στο δρόμο σας. Αυτό που θα δείτε είναι η μεγαλοπρέπειά σας. Κάνετέ την κτήμα σας. Μεταφέρετέ την. Μοιραστείτε την με υπερηφάνεια όπως κι εμείς είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Δημιουργείτε την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου. Καλώς Ήρθατε στην Εστία. Καλώς Ήρθατε στην Εστία. Καλώς Ήρθατε στην Εστία.

7. Εξειδικευμένοι Οδηγοί για το Ταξίδι Εμπρός

Ζητούμε συγνώμη από το Φύλακα γιατί του είπαμε πως δε θα τον αγκαλιάζαμε πολύ σφιχτά και όπως φαίνετε αυτό κάναμε. (Δάκρυα) Η ενέργεια που νοιώθετε σε αυτό το δωμάτιο είναι μεγαλοπρεπής. Ακόμη κι έτσι, δεν είστε οι μόνοι που βρίσκεστε εδώ σε αυτήν την ενέργεια. Αυτό το δωμάτιο είναι πολύ, πολύ γεμάτο. Υπάρχουν πολλά επίπεδα αρμονικών ήχων εδώ αφού όλοι οι δάσκαλοί σας και οι οδηγοί σας βρίσκονται εδώ και κάθονται στα πόδια σας ευχαριστώντας σας. Και σας αγκαλιάζουν από πίσω και κάποιες φορές το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σηκώσουν τις τρίχες του χεριού σας. Αναγνωρίστε τους, νοιώστε τους και ευχαριστείστε τους που είναι εδώ. Είναι μέρη της ύπαρξής σας και μαζί τα πήγατε καλά. Πάντα υπήρχαν οι εξειδικευμένοι οδηγοί που εργάζονταν μαζί σας για περιορισμένο χρόνο για μια συγκεκριμένη αιτία ή συμβόλαιο. Τώρα, όπως προχωράτε προς τη μεγαλύτερη εργασία και την Τρίτη χιλιετία, έχετε την ευκαιρία να λάβετε εξειδικευμένους οδηγούς για να εργαστούν μαζί σας σε αυτούς τους καιρούς. Αυτοί είναι οι ειδικοί που είναι συντονισμένοι με την προσωπική σας πρόοδο και με το δικό σας πάθος. Δεν έχετε παρά μόνο να το ζητήσετε για να γίνει. Πάντα είχατε αυτήν τη δύναμη, τώρα όμως είναι σημαντικό για εμάς να σας εν-θυμίσουμε αυτά τα ειδικά συμβόλαια. Αυτοί οι ειδικοί περιμένουν να τους ζητήσετε τη σύνδεση αφού στην Αρένα της Ελεύθερης Επιλογής η μόνη πιθανότητα για να εκτελεστεί ένα συμβόλαιο είναι μόνο αν επιλεχθεί.

Μερικοί από τους δικούς σας οδηγούς μπορεί να φανεί ότι έκανα τόπο για να πετύχετε τη σύνδεσή σας ευκολότερα. Πολλοί από εσάς έχετε νοιώσει ότι έχετε εγκαταλειφθεί από τον οδηγό σας. Αυτός είναι απλά ο καιρός της αναβάθμισης που ήταν απαραίτητος για την εισαγωγή των εξειδικευμένων οδηγών. Αυτοί οι νέοι οδηγοί δε θα σας καθοδηγήσουν με τον ίδιο τρόπο. Αντιθέτως, θα εργαστούν μαζί σας για να σας βοηθήσουν να ενδυναμωθείτε ακόμα περισσότερο. Μη νοιώθετε απώλεια εδώ, αφού δεν έχετε χάσει κάτι. Νιώστε τον ενθουσιασμό των μεγαλύτερων προοπτικών στις οποίες θα σας οδηγήσουν οι εξειδικευμένοι οδηγοί σας. Βρίσκονται εδώ για να σας συνδέσουν με το πάθος σας και να ξανα-δημιουργήσετε την Εστία. Δε θα πάρουν τη δύναμή σας, οπότε μην προσπαθήσετε να τους τη δώσετε γιατί αυτό θα αναβάλει το αληθινό συμβόλαιο. Περισσότερα θα ειπωθούν για αυτούς τους ειδικούς σύντομα.

Σας παρακολουθούμε με ενθουσιασμό καθώς προχωράτε μέσα στο επόμενο βήμα της ανθρώπινης έκφρασης. Τα έχετε πάει καλά και είναι τιμή μας να είμαστε εδώ μαζί σας όταν δέχεστε τα δώρα της τρίτης χιλιετίας. Με τη μεγαλύτερή μας τιμή σας ζητάμε να σέβεστε ο ένας στον άλλο, να χρησιμοποιείτε τον παράγοντα της ενδυνάμωσης και να προσέχετε ο ένας τον άλλο ώστε να μπορείτε να βλέπετε τη μεγαλοπρέπειά σας. Μην ξεχνάτε το Παιχνίδι, αγαπημένοι μας, αφού αν σας δούμε να το παίρνετε πολύ στα σοβαρά, θα σας γαργαλήσουμε για να σας θυμίσουμε ότι είναι μόνο ένα Παιχνίδι. Και, σας παρακαλούμε, να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νότης

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!