Ιανουάριος 2000

Μεταβιβάζοντας τον δαυλό
Η χρονιά της κρυστάλλινης πρόθεσης

 

Από τον Steve:

Το μήνυμα δόθηκε στον Καναδά στις 28 Νοεμβρίου 1999. Είναι σχετικά με την ειδική αυτή χρονική στιγμή που τώρα αντιμετωπίζουμε και καλείται η Χρονιά της Κρυστάλλινης Πρόθεσης. Το έτος 2000 φέρνει μαζί του μερικές ειδικές ευκαιρίες και μερικές νέες υπευθυνότητες. Αυτός ο χρόνος θα θέσει την ενέργεια για τα επόμενα 12 χρόνια και αυτά τα 12 χρόνια θα θέσουν την ενέργεια σε όλα όσα έρθουν. Αυτό οριοθετεί τη πρώτη φορά που είχα ζωντανή ανώτερη επικοινωνία από την Εστία. Καθώς το διαβάζετε, σας παρακαλώ δείτε τον εαυτό σας στο δωμάτιο να κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα ή στο πάτωμα. Ακόμη κι αν δεν έχετε βρεθεί εκεί, σας έχουμε φυλάξει μια θέση για εσάς. Είμαι υπερήφανος που σας παρουσιάζω το γκρουπ.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Είμαστε τόσο ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε μαζί σας! Αυτή η στιγμή είναι η δική μας όπου μοιραζόμαστε μ’ εσάς τη χαρά που μοιράζεστε μεταξύ σας στην Αρένα του Παιχνιδιού. Καθώς κοιτάτε ο ένας τον άλλον στα μάτια, ίσως για πρώτη φορά σ’ αυτή την ενσάρκωση, ν’ αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα μάτια του άλλου. Αυτή η ελαφρά ανύψωση της προοπτικής σας επιτρέπει να δείτε ποιοι πραγματικά είσαστε. Είναι τόσο ιδιαίτερη στιγμή για εμάς να μοιραζόμαστε μαζί σας τη χαρά του Παιχνιδιού. Σας ευχαριστούμε για τη πρόσκληση η οποία υπογραμμίζει ποιοι είσαστε. Θα σταματήσουμε για ένα λεπτό επειδή αγκαλιάζουμε τον Φύλακα πολύ σφιχτά. (Είχα φορτιστεί τόσο πολύ με δάκρυα να τρέχουν και χρειαζόμουν ένα λεπτό).

Το μήνυμα που έχουμε για εσάς σήμερα είναι ένα από τα σημαντικά. Στο τελευταίο μας μήνυμα σας είπαμε ποιοι είμαστε. Σε αυτό το μήνυμα θα σας δείξουμε περισσότεροι ποιοι είσαστε εσείς και το μονοπάτι που βρίσκεται μπροστά σας στην Αρένα του Παιχνιδιού. Σας ζητάμε να δεχθείτε στις καρδιές σας το μήνυμα που σας δίνουμε σήμερα και να το φιλτράρετε μέσω των ανώτερων εαυτών σας. Πάρτε αυτό το μέρος που συνηχεί μέσα σας και δράστε καθώς τώρα είναι η ώρα δράσης. Τα πράγματα που θα ζητούνται σήμερα δεν έχουν ποτέ εμφανιστεί ενώπιον της ανθρωπότητας. Και ακόμη ότι είσαστε τώρα σε υψηλή δόνηση για να μπορείτε να τα δεχθείτε.

Η 6η προσπάθεια

Από την αρχή κιόλας του Παιχνιδιού, σας εμπιστεύθηκαν τη φροντίδα του πλανήτη και αυτού που αποκαλείτε ενέργεια της Γαίας. Η Γαία είναι ένα ενεργειακό όνομα εκείνου που αποκαλείτε Μητέρα Γη. Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι μια ζωντανή οντότητα που αναπνέει και αποτελεί μεγάλο μέρος του δικού σας ενεργειακού συστήματος. Ακόμη κι αν ξέρετε ότι είναι συνδεδεμένη μ’ εσάς, συμπεριφέρεστε σ’ αυτό το κομμάτι με περιφρόνηση όλ’ αυτά τα χρόνια μέσα από τις ζωές σας. Παρ’ όλ’ αυτά ήταν απαραίτητο για να υπάρξει προσωρινή καθοδήγηση της ενέργειας για διασφάλιση της επιτυχίας του Παιχνιδιού. Δεν ήταν μέχρι πρόσφατα που συμπεριφερόσασταν στον πλανήτη σας με ελαφρότητα, παρ’ όλο που υποστηρίζει την ενεργειακή δομή σας. Τώρα ήρθε η ώρα και η ευκαιρία να διεκδικήσετε τη δύναμή σας ήρθε σ’ εσάς ακόμη μια φορά. Σας είχε δοθεί αυτή η ευκαιρία πέντε φορές στην ιστορία του Παιχνιδιού. Κάθε φορά δεν καταφέρνατε να κρατήσετε τη δύναμή σας. Κάθε φορά ήταν απαραίτητο από τη Γαία να καθαρίσει την ενέργειά της μόνη της και ν’ απελευθερώσει την ένταση από την λανθασμένη κατεύθυνσης ενέργεια την οποία δημιουργήσατε λόγω των πράξεών σας. Αυτό έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο πέντε φορές στον πλανήτη Γη.

Ήταν δύσκολο για εμάς να σας παρακολουθούμε να θέτετε τους εαυτούς σας σε τόση μεγάλη αναταραχή και πόνο. Αλλά τώρα στεκόμαστε με μεγάλη υπερηφάνεια καθώς πρόκειται ν’ αλλάξετε το παράδειγμα για πάντα και για όλους. Αυτή τη στιγμή εσείς είσαστε που κρατάτε τη δύναμή σας. Έχετε κάνει επιλογές μέσα από τους εαυτούς σας που έχουν κάνει τη διαφορά στο αποτέλεσμα του Μεγάλου Παιχνιδιού του Κρυφτού και της Αναζήτησης. Αυτή τη φορά, ο Θεός ψάχνει τον εαυτό του μέσα στον εαυτό του, θα εν-θυμηθεί και θα γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι.

Μέσα στο «Υπερφώς»

Καθώς κρατάτε την αληθινή σας δύναμη και επιδιώκετε ν’ ανυψώσετε τις ατομικές σας δονήσεις, κουβαλάτε ένα νέο είδος φωτός στον πλανήτη. Τέτοιο φως είναι η αλήθεια και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε κάτι που θα λέγετε Υπερφώς. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση που οι επιλογές σας έχουν δημιουργήσει. Για εμάς η επιστροφή των Παιδιών της Κρυστάλλινης δόνησης ξεκινάει στον πλανήτη, οι σπόροι για την ανύψωση ολάκερης της βιολογίας είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους χωρίς να υπάρξει ξανά ενσάρκωση. Αυτό δεν είναι δυνατό μέχρι τώρα επειδή η ανθρώπινη απανθρωπιά σας τράβαγε κατ’ ευθείαν στις χαμηλές δονήσεις. Τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης έχουν πολύ ευαίσθητο προσανατολισμό ο οποίος δε θα μπορούσε να υποστηριχτεί μέχρι τώρα. Είναι ευαίσθητη και ενδυναμωμένη φυλή ανθρώπων που δεν μπορούνε ν’ ανεχτούνε ή να υπάρξουνε σ’ ένα πεδίο χαμηλής δόνησης. Αν και πολλοί ανιχνευτές έχουν έρθει κάποιες φορές για να φέρουν μηνύματα ειρήνης και αγάπης και να δοκιμάσουν το επίπεδο δόνησης, διώχτηκαν καθώς η χαμηλή δόνηση αντιστέκεται σε κάθε αλλαγή. Είναι δυνατά αλλά και ευάλωτα και αυτή η ευάλωτη πλευρά τους εξαπατάει την πρωταρχική τους δύναμη. Για εμάς ισορροπούν την ευαισθησία τους με τη δύναμή και φέρνουν νέα διάσταση στον πλανήτη μέσα στο Παιχνίδι. Δημιουργήστε χώρο γι’ αυτές τις νέες διαστάσεις, είναι αυτό που εσείς έχετε αποκαλέσει ανάληψη και είναι σε πλήρη διαδικασία αυτή τη στιγμή.

Επιστρέφετε σε αυτό που είσαστε κάποτε και τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης θα φέρουν αυτή τη πρόοδο μέσα από τη βιολογική φούσκα. Αυτό είναι τώρα εφικτό λόγω της καταπληκτικής δουλειάς που έχετε κάνει ως τώρα. Όχι μόνο με τη δουλειά που κάνετε με τους εαυτούς σας αλλά και το θάρρος να επανατοποθετήσετε το δικό σας παράδειγμα και λόγω του έργου των ευλογημένων Ίντιγκο Παιδιών. Για εμάς έχουν μεταβάλλει τα παραδείγματα όπως αλλάζουν τα συστήματα των κυβερνήσεων, της μόρφωσης και των γονιών, δημιουργώντας χώρο για τη νέα γενιά των Κρυστάλλινων Παιδιών να επιστέψουν στον πλανήτη. Αυτό έχει τώρα αρχίσει και είμαστε πολύ υπερήφανοι που το πετύχατε! Αντιπροσωπεύετε επάξια τη μεγάλη οικογένεια.

Μεταβιβάζοντας τον δαυλό

Ως αποτέλεσμα των πράξεών σας, οι προσωπικές σας επιλογές και η συλλογικές σας επιλογές ως ανθρωπότητα, σας φέρνουν στο να πάρετε τη φροντίδα του πλανήτης σας πίσω. Έχετε κερδίσει αυτό το δικαίωμα να κρατήσετε την ενέργεια. Η γονικές φυλές της ανθρωπότητας επέτρεψαν στους φροντιστές της Αρένας του Παιχνιδιού να κρατήσουν την ενέργεια της Μητέρας Γαίας. Αυτές οι φυλές είναι τα κήτη που αποκαλείτε φάλαινες και δελφίνια. Καθώς ανυψώνετε τη δόνησή σας επιστρέφουν αυτή την ευθύνη με μικρή αύξηση κάθε φορά τα τελευταία χρόνια. Τώρα απελευθερώνουν τα τελευταία κομμάτια ευθύνης και σας την επιστρέφουν. Αυτή είναι η διαδικασία που ξεκινάει τώρα. Η διαδικασία από μόνη της θα κρατήσει ένα ως δύο χρόνια και μια μεγάλη γιορτή θα γίνει καθώς τα κήτη που κρατούσαν την ενέργεια του πλανήτη πέρασαν ακόμη μια φορά τον δαυλό στην ανθρωπότητα. Τώρα μπορείτε να κρατήσετε τον δαυλό ψηλά. Σας ζητάμε να το κρατήσετε με την υπερηφάνεια της οικογένειας του Μιχαήλ επειδή το αξίζετε. Σας ζητάμε να τον δεχθείτε και να φροντίσετε την μητέρα και τη φύση σαν μέρος του εαυτούς σας που είναι καθώς κερδίσατε αυτό το δικαίωμα μέσα από τις επιλογή σας.

Η Χρονιά της Κρυστάλλινης πρόθεσης

Βαδίζετε προς μία πόρτα και τώρα στέκεστε στο κατώφλι σε μια πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία σας. Την επόμενη χρονιά θα θέσετε την ενέργεια και την κατεύθυνση για τα επόμενα 12 χρόνια που θ’ ακολουθήσουν. Αυτά τα 12 χρόνια δεν είναι μόνο σημαντικά για το Παιχνίδι αλλά σας λέμε ότι είναι εξίσου σημαντικό για όλο αυτό που είναι. Ο επόμενος χρόνος θα είναι ο χρόνος της αποδοχής της ευθύνης όχι μόνο για τον πλανήτη σας αλλά και για την μελλοντική πραγματικότητα. Αυτή είναι η πιο δυνατή στιγμή μέχρι στιγμής στην Αρένα του Παιχνιδιού. Θέτοντας τη πρόθεσή σας θα θέσετε την απαιτούμενη πράξη για να δημιουργήσετε την Εστία σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου. Γι’ αυτόν τον λόγο αποκαλέσαμε το έτος 2000 ο Χρόνος της Κρυστάλλινης Πρόθεσης. Μη φοβάσθε αυτή την ευθύνη. Έχετε εκπαιδευτεί όλες σας τις ζωές γι’ αυτή τη στιγμή. Θα πράξετε το σωστό ακολουθώντας απλά την καρδιά σας. Αναζητήστε για το πάθος σε όλα και ακολουθείτε τα σκουντήματα που αισθάνεστε σε αυτά. Αυτά είναι τα ευγενικά σκουντήματα από το σύστημα των οδηγών σας. Αυτά τα ευγενικά σκουντήματα στις χορδές της καρδιάς σας είναι ο τρόπος που οι περισσότεροι από εσάς επικοινωνούν με τον ανώτερο εαυτό τους. Τώρα ήρθε η ώρα ν’ ακούσετε και ν’ ακολουθήσετε την καρδιά σας. Ο επόμενος χρόνος στην Αρένα του Παιχνιδιού θα επιτρέψει σε κάθε έναν από εσάς να θέσετε εύκολα την ενέργεια και την κατεύθυνση στο δικός σας Παιχνίδι.

Αφιερώστε χρόνο στο να κάνετε τη πρόθεσή σας Κρυστάλλινη. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να θέσετε τα πάντα σε κίνηση με τη μία. Αντίθετα, σας ζητάμε να θέσετε τη πρόθεσή σας καθαρά και μετά να παρακολουθήσετε τις πόρτες ν’ ανοίγουν. Είσαστε εσείς που βαδίζετε περήφανοι μέσα στη δική σας ενέργεια. Είναι η δική σας ευθύνη τώρα να αντανακλάσετε το θεϊκό σας κομμάτι. Ξεκινήστε με μικρές ποσότητες αν επιθυμείτε αλλά κάντε μια αρχή.

Αγγελικά φτερά

Δε μπορούμε να σας πούμε τί είδους σύνδεση έχουμε μαζί σας γιατί δεν υπάρχουν λέξεις, περιγραφές ή παραδείγματα που μπορούν να περιγράψουν την αληθινή σύνδεσή μας μαζί σας. Ακούτε τις λέξεις που μιλάμε μέσω του Φύλακα και μπορείτε εύκολα ν’ αναγνωρίσετε τις δονήσεις της Εστίας. Καθώς αισθάνεστε την ενέργεια να συνηχεί με τη καρδιά σας, να ξέρετε ότι είναι η δική σας ενέργεια που αντανακλάμε και όχι η δική μας καθώς αυτή είναι η δουλειά μας. Οι ιστορίες του Αγγελικού βασιλείου μιλάνε γι’ αγγέλους που μπορούν να πετάνε αν και όλοι μπορούν να πετάξουν προς τη δική μας πλευρά του πέπλου. Οι φτερούγες των Αγγέλων εμφανίζονται μόνο για να αντανακλάσουν την ενέργεια των ανθρώπων που υποστηρίζουν και να δημιουργήσουν χώρο για να πάρουν τη δική τους δύναμη. Αυτός είναι και ο ύψιστος σκοπός μας και νιώθουμε ιδιαίτερα τιμώμενοι που μας επιτρέπεται ν’ ανοίξουμε τα φτερά μας μπροστά σας. Τιμόμαστε ακόμη πιο πολύ τώρα που μπορείτε να δείτε τη δική σας αντανάκλαση και να κρατήσετε τη δικής σας ενέργεια.

(Σε αυτό το σημείο το Γκρουπ άλλαξε την ενέργεια και κοίταξα προς ένα συγκεκριμένο μέρος σαν κάποιος να μπήκε μόλις στο δωμάτιο).

Υπάρχει κάποιος στο δωμάτιο που ζήτησε μια πολύ συγκεκριμένη καθοδήγηση. Ναι είστε εσείς που γνωρίζεστε ποιος είσαστε και τώρα λαμβάνετε τη καθοδήγησή σας. Ζητήσατε επιβεβαίωση που σας δίνεται τώρα καθώς λαμβάνετε τη θεραπεία σας αυτή τη μέρα. Δεν είμαστε εμείς που δημιουργούμε τη θεραπεία, είσαστε εσείς. Εμείς απλά ανοίξαμε τα φτερά μας για ν’ αντανακλάσουμε την μεγαλοπρέπεια, αυτό που πραγματικά είσαστε.

Το υψηλότερο Παιχνίδι

Έχουμε πολλές φορές οραματιστεί αυτές τις ημέρες που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη. Τόσες πολλές φορές που έχουμε οραματιστεί την υψηλότερη έκβαση στο Παιχνίδι. Για εμάς το να δούμε την ημέρα που θα κρατούσατε τη δική σας δύναμη και θ’ αναζητούσατε υψηλότερες αλήθειες που θα σας οδηγούσε στη δική σας μεγαλοπρέπεια, ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μας. Δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε τη μεγάλη μας χαρά καθώς σας βλέπουμε ν’ αναζητάτε τη δύναμή σας. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε καθώς ενσωματώνεστε με υψηλότερες δονήσεις μέσα στης χαμηλής δόνησης σώματα που έχετε αποκτήσει. Να είσαστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και αναζητήστε πρώτα απαντήσεις μέσα στον εαυτό σας. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον μέσα από τη διαδικασία. Εξισορροπήστε τις πράξεις σας και απλώστε τα δικά σας φτερά ν’ αντανακλάσουν τη μεγαλοπρέπεια του άλλου. Κρατήστε το φως για κάθε έναν από εσάς γιατί είναι ο μόνος τρόπος για εσάς να βρείτε την έξοδο από το σκοτεινό δωμάτιο. Καθώς έρχεστε κοντά ο ένας στον άλλον με αυτό τον τρόπο, καθώς επανασυνδέεται η οικογένεια με τον τρόπο που έγινε σήμερα, δημιουργείτε υψηλότερο δονητικό χώρο για εσάς. Πάρτε αυτό τον χώρο ο κάθε ένας σας και δημιουργείστε τον υψηλότερο σκοπό σας. Δεν έχει σημασία πόσο ψηλά θα φτάσετε, η δική σας αληθινή κληρονομιά θα ανυψωθεί. Αυτό λοιπόν είναι που ζητάμε από εσάς, να τολμήσετε ν΄ αναζητήσετε το υψηλότερο και το καλύτερο. Θέστε τη πρόθεσή σας σε αναζήτηση πέρα από τα όριά σας και κάντε κρυστάλλινες εκείνες τις προθέσεις ακόμη και αυτές που σας φαίνονται περιορισμένης σημασίας.

Μια παράκληση από το Γκρουπ

Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Αυτή τη στιγμή σας ζητάμε να κάνετε κάτι που θα είναι δύσκολο για εσάς. Σας ζητάμε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Να γνωρίζετε πως δεν υπάρχουν λανθασμένες επιλογές. Επίσης να γνωρίζετε ότι αν αποτύχετε να κάνετε μια επιλογή, συνειδητά θα έχει γίνει για εσάς. Αναζητήστε γι’ αποδείξεις αν επιθυμείτε αλλά εμπιστευτείτε την δική σας καρδιά καθώς όλες οι πληροφορίες έρχονται μέσα από ‘κείνη, γιατί το Πνεύμα μιλάει σε όλους σας με αυτόν τον τρόπο.

Η ταχύτητα αγάπης και σπόροι φωτός

Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ! Είναι τόσο υπέροχη στιγμή για τον πλανήτη. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας είναι εδώ. Από την δική μας προοπτική, αυτό συμβαίνει μέσα σ’ ένα κλείσιμο του ματιού. Βλέπουμε τον κόπο σας, βλέπουμε την πάλη σας καθώς δουλεύετε ενάντια σε διχοτομίες που αντιμετωπίζετε. Καταλαβαίνουμε ότι αισθάνεστε πως αυτό διαρκεί για πάντα. Παρακαλούμε γνωρίζετε ότι από την δική μας υψηλή προοπτική, μετακινείστε με ταχύτητα φωτός κι ακόμη πιο γρήγορα και αυτό αποκαλούμε Ταχύτητα Αγάπης. Το βάδισμα προς το Υπερφώς είναι απλώς ένα συνοπτικό βήμα από το σημείο που τώρα στέκεστε. Θα κουβαλάτε μέρη δικά μας μαζί σας αν επιλέξετε, γι’ αυτό και η αγάπη είναι διαθέσιμη στον κάθε έναν από εσάς. Καθώς αφήνετε αυτό το μέρος και επιστρέφετε στη καθημερινότητά σας και καθώς πηγαίνετε πίσω στον σύντροφό σας, καθώς επιστρέφετε στο γραφεί αύριο, χαμογελάστε και κουβαλήστε αυτή τη λάμψη φωτός μέσα στα μάτια σας, γιατί φυτεύετε σπόρους σε όποιον κοιτάτε. Ο κάθε ένας που κοιτάζει μέσα στα μάτια σας έχει την ευκαιρία να πάρει αυτούς τους σπόρους της αγάπης. Δεν μας ενδιαφέρει πώς θα το ονομάσετε αυτό, η ονομασία έχει σημασία μόνο για την ανθρώπινη ύπαρξη. Δε χρησιμοποιούμε ονομασίες σε αυτή τη πλευρά του πέπλου.

Ακολουθήστε το παράδειγμα των Δελφινιών και Φαλαινών

Η ατομική σας δόνηση είναι απίστευτα σημαντική τώρα καθώς συνεχίζετε με αυτοσκοπό την ανύψωση της δόνησή σας και να δεχθείτε τα δώρα που βρίσκονται μπροστά σας. Το δώρο της επιστροφής της φροντίδας του πλανήτη έχει έρθει από τα κήτη, τα οποία αποκαλείτε δελφίνια και φάλαινες. Έχουν πιστά κρατήσει την ενέργεια του πλανήτη. Θα παραμείνουν μαζί σας για την ώρα, για να συνεισφέρουν στο πέρασμα του δαυλού. Θα παραμείνουν όχι ως φύλακες αλλά ως βοηθοί. Θα ήταν συνετό να συνδεθείτε μαζί τους επειδή θα μπορούν να σας διδάξουν ακόμη περισσότερα για το πώς να κρατάτε αυτή την ευγενική, ευαίσθητη ενέργεια. Γνωρίζουν πώς να συμπεριφέρονται ευγενικά στον πλανήτη. Μη προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις ανθρώπινες αξίες πάνω τους γιατί δε θα δουλέψει. Πάρτε από αυτά την υψηλή ενέργεια της ανιδιοτελούς αγάπης και δουλέψτε μαζί προς έναν ενωμένο σκοπό. Πάρτε από αυτά το μεγαλείο της δύναμης. Πάρτε από αυτά το χιούμορ που τόσο απλόχερα μοιράζουν. Μιλήσαμε για τα Κρυστάλλινα Παιδιά που επιστρέφοντας γίνονται ευάλωτα, εξαιτίας της τρομερής δύναμης που κρατάνε. Θα το εξομοιώσουμε με τις μεγάλες φάλαινες. Όπως μπορείτε να δείτε το σύνολο των χαρακτηριστικών τους, αυτή η μαζική δύναμη, αυτή η μαζική ενέργεια μέσα σ’ αυτά τα θηλάστηκα, μας λένε επίσης ότι είναι ευάλωτα. Και πράγματι τα έχετε βλάψει στο παρελθόν. Σας ζητάμε να τα έχετε σε υψηλή εκτίμηση, να τα αφήσετε να σας υπενθυμίσουν ότι ήρθε η ώρα να εισπράξουνε αγάπη και χαρά επειδή τα έχουνε κερδίσει.

Δημιουργώντας τον Ουρανό στη Γη

Τα έχετε πάει περίφημα. Η ενέργεια που τώρα ξεκινάτε να βλέπετε ν’ αντανακλάει στα μάτια τα δικά σας και των άλλων, είναι η μεγάλη ενέργεια που ξεκινά να φέρνει την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου. Η διαδικασία της ανάληψης δεν αναφέρεται στην αποχώρησή σας, αναφέρεται στο να παραμείνετε. Είναι για να μείνετε και να δημιουργήσετε τον Ουρανό στη Γη. Όπως Ψηλά, έτσι και Χαμηλά. Αλλά ακόμη σας λέμε κάτι ακόμη πιο σημαντικό, όπως Χαμηλά έτσι και Ψηλά. Καθώς ενώνεστε μεταξύ σας, καθώς ενώνεστε με αυτόν τον τρόπο να φέρετε τη πνευματική οικογένεια μαζί ξανά, σας λέμε ότι όχι μόνο σας επηρεάζει αλλά επηρεάζει κι εμάς. Γιατί επίσης κι εμείς είμαστε στη διαδικασία να συνδεθούμε με τους δικούς μας ανώτερους εαυτούς και στην ακόμη μεγαλύτερη πνευματική οικογένεια. Και γι’ αυτό είμαστε τόσο ευγνώμονες προς εσάς. Ελπίζουμε να αισθάνεστε ο κάθε ένας από εσάς την αγάπη που έχουμε για εσάς καθώς μας καλέσατε ν’ ανοίξουμε τη καρδιά σας και να σας αγγίξουμε σε πολλά επίπεδα. Υπάρχουν πολλές προσωπικές ερωτήσεις σε αυτό το δωμάτιο που θ’ αναφερθούμε στιγμιαία, αλλά αυτό που πρώτα σας ζητάμε είναι να διαθέσετε ένα λεπτό και να εισπνεύσετε την ενέργεια αν το επιλέξετε. Είμαστε εδώ για εσάς πάντοτε, με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένου κι εκείνον μέσα από τη καρδιά σας. Καθώς απλώνουμε τα φτερά μας για ν’ αντανακλάσουμε την ενέργειά σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να τη δεχθεί και να συμβεί η επανένωση του Ουρανού με τη Γη. Υπάρχουν πολλές φορές που σας αγγίζουμε όταν κοιμόσαστε. Υπάρχουν στιγμές που σας αγκαλιάζουμε ενώ είσαστε ξύπνιοι. Να γνωρίζετε ότι δεν βρισκόμαστε ποτέ μακριά. Είμαστε πάντοτε μαζί σας και σας αγαπάμε τόσο πολύ. Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε.

Κι έτσι είναι….

Espavo!

 

Όταν σκούπισα τα μάτια μου από το κύμα αγάπης του Γκρουπ, τ’ άνοιξα και είδα ότι όλοι σχεδόν με κοιτούσαν τόσο έντονα, σα να έβλεπαν κάτι άλλο που στεκόταν ακριβώς πίσω μου. Κοίταξα την οικοδεσπότη της συνάντησης, Shala Mata κι έμοιαζε σαν αναίσθητη. Αργότερα στο δείπνο, μου είπε την επιρροή που είχε από την σύνδεση με το Γκρουπ. Η Shala είναι θεραπεύτρια και δασκάλα εξισορρόπησης της ενέργειας. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το υπόλοιπο της ιστορίας. Η Shala σπούδαζε στην Χαβάη και συνήθιζε να επικοινωνεί με τα δελφίνια. Είχε ένα κάλεσμα να κάνει αυτή τη δουλειά γι’ αρκετό καιρό. Στη πραγματικότητα εκείνη και ο σύντροφός της, σύντομα θα βρίσκονταν σε μία από τις τρεις βάρκες που επιτρέπονταν να βρίσκονταν στον κόλπο όπου οι φάλαινες βρίσκονταν στο αποκορύφωμα της μετανάστευσής τους. Εκεί θα κολυμπούσαν με τις φάλαινες και θα έκαναν ένα φιλμ με τη περιπέτειά τους.

Όταν έκανα αυτή την ανώτερη επικοινωνία δεν ήξερα τα σχέδιά τους και δεν ήξερα το πάθος που αισθάνονταν κι εκείνοι μέσα από αυτή τη δουλειά. Είμαστε υπερήφανοι λέγοντας ότι τον Μάιο του 2000 θα παρουσιάσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ.

Μιλάμε για ένα μεγάλο σκούντημα προκειμένου να βρεθούν μέσα στα συμβόλαιά τους!

Επίσης, τον επόμενο χρόνο το 2001, στην αρχή της νέας χιλιετίας, εγώ και η Μπάρμπαρα θα γιορτάσουμε στη παραλία το ηλιοβασίλεμα για να δεχτούμε αυτόν τον δαυλό από τις φάλαινες και τα δελφίνια, μέσα από μια απλή τελετή.

Θα είναι μία υπέροχη χρονιά! Ευχαριστούμε πού είσαστε μαζί μας!

Steve & Barbara Rother

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!