Φεβρουάριος 2013

Να Χαμογελάτε στην Διαδρομή σας προς την Εστία
Εναρμονίζοντας την Δομή του Χρόνου

Από τον Steve:

Αυτή είναι η καλύτερη προσπάθειά μας να εξηγήσουμε τα δύο πιο σημαντικά σημεία που θέλει ο Φύλακας του Χρόνου να γνωρίζουμε σχετικά με την νέα μας σχέση με τον χρόνο. Κάθε φορά το λέει με λίγο διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτή τη φορά έρρεε ισορροπημένα και απαλά. Τώρα αρχίζει και μου δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον νέο χρόνο που θα αναδυθεί σύντομα στη σειρά “Direct Light”.

Ο Έλρα μπήκε σε μια απρόσμενη στιγμή επειδή θεώρησε σημαντικό να “κλέψει τις καρδιές μας στο τέλος”, όπως το είπε. Ο Έλρα φαίνεται να αρχίζει να προσαρμόζεται στην σχέση του με τους ανθρώπους. Για την ακρίβεια, ανυπομονεί να πει σε όλους τα δικά του μυστικά στο επόμενο “Direct Light”, όπου και θα αποκαλύψει “Την Αλήθεια για τον Ρυθμό”. Σε αυτό το μήνυμα θα πει την σοβαρότητα αυτού που έμαθα να υπομένω και μετά να λατρεύω. Το χαμόγελό του. Μερικές φορές το κάνει τόσο γρήγορα, που νομίζω πως το πρόσωπό μου θα σπάσει και θα πέσει κάτω. Και τότε, εκεί που κάθομαι με μια γκριμάτσα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου μπροστά στις κάμερες, έχει το θράσος να μου δείχνει πως κανείς δεν χαμογελάει σε μένα. Και όταν νομίζω πως το κάνει για να αισθανθώ άσχημα, κάνει έναν θόρυβο ή λέει κάτι, συνήθως δύο-τρεις λέξεις, οι οποίες δεν βγάζουν πάντα νόημα. Έτσι αλλάζει τον ρυθμό και αμέσως όλοι χαμογελούν.

Αυτή τη φορά ήθελε να μιλήσει τελευταίος για να σας αφήσει με τον δικό του ρυθμό καρδιάς. Αν έχετε δυνατό ρυθμό αυτόν τον μήνα, θα ευχαριστηθείτε κάθε στιγμή γι’ αυτό που είναι. Ο Έλρα αντιπροσωπεύει την ισχυρή σύνδεση που έχουμε όλοι μεταξύ μας. Ξέρετε, αυτήν που όλοι προσποιούμαστε πως δεν υπάρχει για να παίξουμε το παιχνίδι της προσποίησης πως είμαστε άνθρωποι. Τώρα το παιχνίδι αλλάζει και ήρθε η ώρα να εν-θυμηθούμε αυτήν την σύνδεση.

Έχοντας αυτό κατά νου, δεν με πειράζει να βρίσκομαι στην σκηνή και να φαίνομαι γελοίος. Είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, το κάνω αυτό εδώ και χρόνια.
Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να ενεργοποιήσει έστω κι ένα Πνεύμα από την Εστία με εμένα σε αυτήν την γελοία γκριμάτσα, τότε συμφωνώ. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Έλρα λέει πως απλά εν-θυμούμαι πώς να χαμογελάω στην διαδρομή μου προς την Εστία.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα και να κρατάτε τον ρυθμό!

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Μια Νέα σχέση με τον Χρόνο

Βρίσκομαι εδώ πρώτος, αλλά συνήθως ο Έλρα μιλάει πριν κι εγώ ακολουθώ αναλαμβάνοντας να συνεχίσω αυτά που άφησε, ώστε να μπορέσετε να τα καταλάβετε. Σήμερα σκέφτηκα να αρχίσω εγώ και να αφήσω εκείνον να αναλάβει. Θα δούμε πώς θα πάει, αλλά ο λόγος που ήθελα να έρθω πρώτος είναι για να σας πω κάτι που έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε υποσυνείδητα. Η όλη ψευδαίσθηση την οποία αποκαλείτε χρόνο, υπάρχει σε συγκεκριμένους τομείς στην ύπαρξή σας στην Γη. Σας βοήθησε πολύ ώστε να δείτε τους εαυτούς σας ως όντα σε ένα χρονοδιάγραμμα. Σας επέτρεψε να έχετε τόσες δυνατότητες να δείτε τους εαυτούς σας ως πνεύματα που προσποιούνται πως είναι άνθρωποι. Δεν είναι εύκολο και τις περισσότερες φορές αντιμετωπίσατε προκλήσεις με τον χρόνο, γιατί πιστεύετε πως ο χρόνος είναι πεπερασμένος – με άλλα λόγια, πως υπάρχει πάντα συγκεκριμένος χρόνος. Σας λέμε πως η σχέση σας με τον χρόνο άλλαξε και αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσετε. Θα χρειαστείτε καιρό να το φιλτράρετε μέσα από τους κανόνες σας, επειδή έχετε δικούς σας κανόνες με τους οποίους ζείτε. Όλοι έχετε καθορίσει την ύπαρξή σας και μέχρι τώρα δουλεύει καλά, οπότε θα συνεχίσει έτσι. Τώρα όμως αρχίζετε να βλέπετε τα πάντα από άλλη οπτική, επειδή βλέπετε περισσότερα απ’ αυτό που ονομάζετε χρόνο.

Δεν υπάρχει πρόκληση εδώ, επειδή υπάρχει μόνο ένα στοιχείο. Βλέπετε τις σκιές στις δύο πλευρές του χρόνου, το μέλλον και το παρελθόν, γιατί είναι οι μόνες σκιές του μοναδικού αποτυπώματος του χρόνου που υπάρχουν σε όλο το Σύμπαν και αυτό είναι το τώρα… αυτή η στιγμή. Χωρίς αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν υπάρχει. Είναι μόνο αντανακλάσεις προς τις δύο αυτές κατευθύνσεις. Τώρα, η πρόκληση για τους περισσότερους ανθρώπους ελεγχόταν λίγο από τις δικές τους αντανακλάσεις σ’ αυτές τις δύο κατευθύνσεις. Οι περισσότεροι θέλατε κάτι.

Θετικό = Μέλλον    Αρνητικό = Παρελθόν

Όταν οι άνθρωποι θέλουν κάτι αξίας, το τοποθετούν στο μέλλον τους. Αν σας ζητήσουμε να κλείσετε να μάτια σας για λίγο και να πάτε πίσω 12 χρόνια από τώρα, πηγαίνετε 12 πίσω στη ζωή σας και καλέστε μια ενέργεια. Μην την ονομάσετε καλή ή κακή, αλλά σε μια κλίμακα 1-5, πού βρίσκεται η ενέργειά σας; Ωραία. Τώρα, καθαρίστε αυτή την ενέργεια και μείνετε στο σώμα σας. Κλείστε ξανά τα μάτια σας και πηγαίνετε 12 χρόνια στο μέλλον. Ελέγξτε την ενέργειά σας. Πού βρίσκεται; Πώς την υπολογίζετε; Η πλειοψηφία από εσάς θα κρύψει την χαρά της στο μέλλον και τον πόνο της στο παρελθόν. Αυτό ήταν φυσιολογικό για την ανθρωπότητα, ώστε όταν βρίσκεστε στο παρόν, έχετε νήματα που σας συνδέουν με αυτά που θέλετε να κάνετε στο μέλλον και με αυτά που βιώσατε στο παρελθόν και αυτό που δεν ξέρετε ακόμα είναι ότι οι κανόνες άλλαξαν απότομα. Παίζετε ακόμα το ίδιο Παιχνίδι επειδή αυτό έχετε μάθει να παίζετε τόσον καιρό. Τώρα, οι κανόνες άλλαξαν και θα ανακαλύψετε πως δεν βλέπετε πια την ίδια αντανάκλαση στο μέλλον όπως παλιά και το παρελθόν μπορεί να είναι πολύ πιο εύκαμπτο. Η ανθρωπότητα πάντα σκεφτόταν το παρελθόν σαν κάτι βέβαιο και εντελώς πεπερασμένο. Αγαπημένοι μας, είναι απλά μια ανάμνηση και αν αυτές οι αναμνήσεις πρόκειται να ελέγχουν την ζωή σας, μπορείτε να τις αλλάξετε. Οι άνθρωποι  μπορούν να εναρμονιστούν με τον χρόνο στην παρούσα στιγμή.

Εναρμονίζοντας την Δομή του Χρόνου

Είναι πολύ απλό. Οι περισσότεροι εναρμονίζετε την κάθε στιγμή. Καθώς μπαίνετε σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να νιώθετε την ενέργεια όλων και να την εναρμονίζετε. Το κάνετε αυτό βρίσκοντας ένα μέρος του εαυτού σας στην αντανάκλασή τους. Αυτή είναι η σύνδεση που έχετε όλοι με φυσικό τρόπο. Έτσι, όταν την καλείτε και εναρμονίζεστε, χρειάζεστε κάποια προσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια πηγάζει από τα συστήματα πεποίθησής σας για το ποιοι είσαστε και ποιοι ήσασταν. Αυτό είναι το παρόν σας και ο παρών χρόνος είναι το μόνο που έχετε. Αυτό που συμβαίνει είναι πως η ανθρωπότητα θα μπορεί να τα φέρει όλα σε μια μοναδική τωρινή στιγμή. Αυτό είναι το ενεργειακό αποτύπωμα που αφήνει αυτή η εμπειρία στην δομή του χρόνου. Θα χρειαστούν κάποιες ρυθμίσεις για να γίνει. Τα περισσότερα συστήματα στον πλανήτη Γη είναι ρυθμισμένα για να μετράνε έναν πεπερασμένο χρόνο. Ο χρόνος ποτέ δεν ήταν πεπερασμένος, οπότε οι άνθρωποι που μετρούν τον χρόνο, πρέπει να κάνουν ρυθμίσεις.

Το Κάλεσμα

Θα μάθετε περισσότερα γι’ αυτά γιατί τώρα έχετε κληθεί. Τώρα είναι ο καιρός που κληθήκατε στην Γη. Γι’ αυτό έχετε κληθεί… τώρα. Σκέφτεστε, “Όταν κάνω αυτά τα μαθήματα, όταν μάθω αυτό θα ξεκινήσω να δουλεύω, θα προσφέρω κάτι και θα κάνω την διαφορά στον πλανήτη”. Ήρθε ο καιρός , αγαπημένοι μας. Δεν θα γίνει στο μέλλον. Ποτέ δεν ήταν στο μέλλον. Εσείς το τοποθετήσατε εκεί μαζί με άλλες προσδοκίες. Τώρα σας λέμε πως όλοι οι άνθρωποι θα αλλάξουν την σχέση τους με το μέλλον και το παρελθόν. Αυτή είναι η αρχή της αλλαγής της έκφρασης του γραμμικού χρόνου στην Γη. Αυτό θα αλλάξει το σημάδι του χρόνου στην Γη. Θα αλλάξει πολλές από τις ψευδαισθήσεις της ακαμψίας του χρόνου όπως ίσχυαν στον πλανήτη ως τώρα. Δώσαμε ασκήσεις και ευκαιρίες για να κάμψετε τον χρόνο και να παίξετε μαζί του και να τον κάνετε πιο εύκαμπτο. Αρχικά πρέπει να δημιουργηθεί μια κατανόηση και ένα σύστημα πεποίθησης. Είναι πολύ απλό. Αν πιστεύετε πως μπορείτε να αλλάξετε τον χρόνο, θα το κάνετε. Και αν σας λέγαμε πως ο χρόνος δεν αλλάζει, αυτό θα ήταν καλύτερο γιατί μόλις σας πούμε πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, το κάνετε. Και το κάνετε πολύ καλά.

Η αλήθεια είναι πως η ανθρωπότητα μαθαίνει να βλέπει τον χρόνο διαφορετικά και αυτό είναι το ωραίο. Πρέπει να πω πως δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το τώρα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο και αν και οι άνθρωποι έχουν μοιράσει πολλή από την ενέργειά τους στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, θα δείτε πως δεν είναι πια σημαντικά. Η ανθρωπότητα θα μάθει πόσο εύκολο είναι να αλλάξει όταν το παρελθόν και το μέλλον συνυπάρχουν σε μια στιγμή. Πολλοί κινούνται με συναισθηματικές ουλές, που τους βοηθούν να τα καθορίσουν. Δεν θα χάσουν την ταυτότητά τους. Θα χάσουν μόνο την χρήση τους σε κάθε στιγμή. Πέφτουν σε μια αντανακλαστική ζωή και όχι σε μια σκόπιμη δράση. Αυτό είναι συχνά το αποτέλεσμα ανισορροπίας της σπουδαιότητας του τώρα. Είναι συνηθισμένη στην Γη η αντίδραση σε όσα έρχονται και όχι το να θέτετε τους δικούς σας ρυθμούς.

Κυκλικός Χρόνος

Αγαπημένοι μας, είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ και βρίσκεστε στην θέση σας για να κάνετε την διαφορά στον πλανήτη Γη. Θα σας δείξουμε μόνο μικρά κομμάτια, καθώς θα τα συνειδητοποιείτε. Ψάξτε γι’ αυτά, γιατί θα έρχονται με αυξανόμενο ρυθμό στην αρχή. Αν χάσετε κάποιο, ή αν δεν αδράξετε την στιγμή και γίνει παρελθόν, αφήστε το. Δεν μπορείτε να το ελέγξετε, αν όμως βρίσκεται σε δυσαρμονία, μπορείτε να το αλλάξετε ακόμα κι αν βρίσκεται στο παρελθόν σας. Πώς μπορείτε να αλλάξετε το μέλλον; Δεν χρειάζεται να το κάνετε. Αλλάζετε το μέλλον αν καθαρίσετε την ενέργειά σας στο παρόν. Αυτή είναι η έννοια του κυκλικού χρόνου. Δεν θα σπαταλήσω πολλή ενέργεια πάνω σ’ αυτό προς το παρόν, θα πω απλά πως η ενέργεια αυτού που οι άνθρωποι ονομάζουν παρελθόν, δημιουργεί την δομή του μέλλοντός τους. Είναι ένας μεγάλος κύκλος. Η δομή του παρελθόντος και τα ανεπίλυτα θέματα, κάνουν κύκλο και δημιουργούν ακριβώς τα ίδια θέματα συνέχεια στον πλανήτη σας. Γι’ αυτό έχετε τις ίδιες προκλήσεις με διαφορετικούς ανθρώπους. Δεν είναι ενδιαφέρον; Σας  λέμε πως οι άνθρωποι μαθαίνουν μέσα από την επανάληψη. Έτσι δουλεύει ο χρόνος και αυτό είναι το ωραίο τώρα και καθώς απελευθερώνετε αυτά τα κομμάτια του παρελθόντος που σας απασχολούσαν, θα είναι πιο εύκολο. Τώρα που περάσατε από την πύλη, θα είναι πιο εύκολο να απελευθερώσετε τα νήματα που ελέγχουν την ζωή σας με διάφορους τρόπους.

Ας πούμε πως έχετε μια δυσαρμονία στην ζωή σας. Έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιον που αγαπάτε πολύ. Λέτε κάτι πολύ οδυνηρό, φεύγετε και δεν μιλιέστε για πέντε χρόνια. Σας λέμε πως ο πόνος αυτού που είπατε, θα πονάει εσάς συνέχεια – κάθε στιγμή, κάθε μέρα – γιατί δεν συμφιλιωθήκατε και δεν εναρμονίσατε το χρονικό αποτύπωμα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να εναρμονίζεστε με όλους; Φυσικά και όχι. Δεν είναι γι’ αυτό η Γη. Έχει να κάνει με την ποικιλία. Ξέρουμε πως θα υπάρχουν στιγμές που θα έχετε προκλήσεις όπως τις λέτε. Μερικές φορές οι προκλήσεις καθορίζουν και εμφανίζουν το πνεύμα από την Εστία μέσα σε όλους σας και γινόταν πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πως η Γη σας αλλάζει. Δημιουργήσατε αυτή την ευκαιρία για να εισέλθετε στο μέλλον και να διεκδικήσετε το τώρα σας. Μην περιμένετε για αύριο, αγαπημένοι μας, δεν θα έρθει όπως νομίζετε. Αν μείνετε στα παλιά σας συστήματα πεποίθησης, θα ματαιώσετε την γείωση της ενέργειάς σας στην πιο όμορφη στιγμή του τώρα. Θέλουμε λοιπόν να το συνειδητοποιήσετε. Έχετε μια συνήθεια εδώ στην Γη να λέτε ο ένας στον  άλλον “Τι κάνεις;” Εγώ δεν θα πω “Τι κάνεις;” Θα πω “Πώς είναι το χρονικό σου αποτύπωμα; Τι κάνεις τώρα; Πώς προσαρμόζεται το πνεύμα σου στο φυσικό σου σώμα αυτή τη στιγμή μονάχα;” Είναι μια χαρά να πείτε “Η ζώνη μου είναι σφιχτή”, ή ό,τι θέλετε. Είμαστε σίγουροι πως κάπως θα αντιδράσετε. Σας το ζητάμε όμως για να το συνειδητοποιήσετε, γιατί τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ευθυγράμμιση με την δύναμή σας. Τότε θα ενδυναμώσει τους ανθρώπους κι έτσι πρέπει να είναι.

Η Επανάληψη είναι η Βάση του Γραμμικού Χρόνου

Θέλω να σας πω ένα ακόμα πράγμα πριν αποσυρθώ και αναλάβει ο αδερφός μου. Θα σας πω επίσης πως υπάρχουν κύκλοι. Η ανθρωπότητα περνάει μέσα από κύκλους σε πολλά επίπεδα, μεταξύ των οποίων και αυτόν που βλέπετε μπροστά σας και ονομάζετε πραγματικότητα. Αυτοί οι κύκλοι είναι αυτοί που ο Έλρα ονομάζει ρυθμούς. Ο πιο εύκολος τρόπος να το εξηγήσουμε είναι να το συγκρίνουμε με ένα τυχαίο μοτίβο στο χαλί εμπρός μου. Μπορώ να βρω κάποιο σημείο που το μοτίβο δεν είναι ίδιο με τα άλλα, αλλά αν είναι εντελώς τυχαίο, θα επαναλαμβάνεται σε άλλα σημεία. Έτσι είναι φτιαγμένο το Σύμπαν. Αποτελείται από πολλαπλά πράγματα. Στους επόμενους επτά μήνες, η Γη θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει συλλογικά τον πλανήτη. Ταλαντεύεστε μεταξύ πολλών τέτοιων επιχειρημάτων και πολλών προκλήσεων της Γης τώρα. Σας λέμε όμως μια απλή τεχνική εναρμόνισης θα δουλέψει για πολλούς από εσάς. Θα σας παραδώσω τώρα στον αδερφό μου που περιμένει υπομονετικά να μιλήσω και αυτό είναι ασυνήθιστο. Θα σας αφήσω προς το παρόν, να ξέρετε όμως πως σας αγαπώ πολύ και σας ξέρω όλους από καρδιάς ποιοι είστε και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για τα πανέμορφα όντα που περπατούν συνειδητά στην Γη. Αλλάζετε τον πλανήτη με κάθε σας ανάσα και σας επευφημούμε από αυτήν την πλευρά του πέπλου με τρόπο που δεν ξέρετε. Καταπληκτική δουλειά.
Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

——————————————

Χαιρετισμούς, είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

Να Χαμογελάτε στην Διαδρομή σας προς την Εστία

Εντάξει, να σας πω τι συμβαίνει εδώ, γιατί ήρθα να σας πω για κάτι πολύ σημαντικό για μένα και για εσάς. Πριν λίγο καιρό, ο Φύλακας μας πίεσε να πούμε μερικές ιστορίες – να γράψουμε οδηγίες για το τι είναι αυτό που ονομάζετε ζωή. Γράψαμε ένα βιβλίο και το εκδώσαμε. Ήμουν σ’ αυτό το βιβλίο!  Ήταν μια από τις πρώτες φορές που ήμουν σε ένα βιβλίο της Γης. Με έγραφε με το όνομά μου. Και του είπα, “Ξέρεις, θέλω να γράψω το δικό μου βιβλίο. Μπορώ να το κάνω;” Έχει τίτλο “Να Χαμογελάτε στην Διαδρομή σας προς την Εστία”. Να Χαμογελάτε στην Διαδρομή σας προς την Εστία. Γιατί να το ονομάσω έτσι; Γιατί κάθε φορά που χαμογελάτε, το πνεύμα στάζει από μέσα σας και ανυψώνει λίγο την ανθρωπότητα. Θα σας δώσω λοιπόν μια μικρή προσπάθεια, μια άσκηση για να δείτε πώς λειτουργεί γιατί όλοι μπορείτε να το κάνετε και το κάνετε πολύ καλά τις περισσότερες φορές, άρα δεν είναι πρόβλημα. Είναι πολύ απλό. Έτοιμοι; ( Ο Έλρα κάνει το διάσημο χαμόγελό του). Σας την Έφερα! Όλοι χαμογελάσατε, ακόμα κι εσείς που διαβάζετε το κείμενο. Βλέπετε λοιπόν πώς δουλεύει ο καθρέφτης. Όταν ακτινοβολείτε το φως από την Εστία, σας επιστρέφεται. “Τι να κάνω, να περπατάω και να χαμογελάω στον κόσμο; Δεν έχει νόημα. Πώς θα το χρησιμοποιήσω;”

Αγαπημένοι μας, υπάρχουν στιγμές που προσπερνάτε κάποιον στον δρόμο και βλέπετε την ψυχή του. Ίσως μόνο για ένα δευτερόλεπτο. Μπορεί να είναι τα μάτια του που αποκαλύπτουν τον πραγματικό εαυτό του… ποιος είναι. Αυτό παλιά δημιουργούσε φόβο. Αν γυρίσετε και του μιλήσετε και σας απαντήσει, θα δει κι εκείνος την δική σας ψυχή. Αν και συμβαίνει για πολύ λίγο, είναι αρκετό για να σας βοηθήσει να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και είναι αρκετό για να σας βοηθήσει να αποτυπώσετε τις αναμνήσεις από την Εστία, γιατί αυτό κάνετε όταν αγγίζετε αυτούς τους ανθρώπους. Τους υπενθυμίζετε πώς τους γνωρίζετε από την Εστία και ποιο κομμάτι σας κατέχουν.

Προσποιητοί Θεραπευτές

Να μια απλή τεχνική. Είναι ένα χαμόγελο, ένα προσποιητό χαμόγελο – κάποιοι από εσάς είσαστε έτσι κι αλλιώς προσποιητοί θεραπευτές. Μερικοί δεν προσποιήστε πως είστε θεραπευτές. Απλά θεραπεύετε τον κόσμο και αυτό είναι τέλειο για να το κάνετε. Το χαμόγελο. Μερικές φορές μπορείτε να το κάνετε και να χαμογελάτε στον κόσμο – και μερικές φορές όχι. Μερικές φορές πρέπει να το προσποιηθείτε. Μερικές φορές πρέπει να το ξανασκεφτείτε την τελευταία στιγμή και να χαμογελάσετε. Όπως και να έχει, όταν δείτε την ενέργεια από την Εστία σε κάποιον άλλον, όταν δείτε τα μάτια του να λάμπουν, όταν δείτε την καρδιά του, τον σφυγμό του και δημιουργεί έναν ρυθμό, έχετε την ευκαιρία να κάνετε επαφή. Αγαπημένοι μας, βρίσκεστε σε ένα στάδιο της ιστορίας σας στον πλανήτη Γη όπου περάσατε αυτήν την συρρίκνωση για να περάσετε μέσα από ην πύλη. Πώς ήταν η συρρίκνωση; Η συρρίκνωση είναι πολύ απλή… Αφεθείτε στον φόβο και συρρικνώνεστε. Είναι πολύ απλό. Όταν φοβάστε στον πλανήτη Γη, μαζεύετε το ενεργειακό σας πεδίο γύρω από το σώμα σας και το κρατάτε εκεί, γιατί είναι σαν να φοβάστε μήπως το χάσετε. Το φέρνετε στο σώμα σας και είναι πολύ δύσκολο να αλληλεπιδράσετε με άλλους. Έχετε λιγότερη επαφή με τα μάτια στην Γη όταν υπάρχει πολύς φόβος. Για τι πράγμα ήταν ο φόβος; Είχε να κάνει με την οικονομία. Ήταν ένας από τους ευκολότερους τρόπους να απλωθεί ένα κύμα φόβου στην Γη, να τραβηχτεί το χαλί κάτω από τα πόδια κάποιων από εσάς, έτσι ώστε να δουλέψετε τα συστήματά σας για να υπάρχουν στις νέες δονήσεις, τις υψηλότερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη.

Τώρα αρχίζετε να τα πηγαίνετε καλά και αρχίζετε να βγαίνετε απ’ αυτό το παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα. Μπράβο σας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το βιώσατε όλοι. Σας λέμε πως σκεφτόσαστε την οικονομία σας διαφορετικά από την ζωή σας, αλλά δεν είναι έτσι. Η αλήθεια είναι πως όλοι επενδύουν σε όλους. Δεν μπορείτε να πολεμήσετε με τον τρόπο που το κάνατε, γιατί αυτοί τους οποίους θα πολεμήσετε κατέχουν μεγάλη δική σας περιουσία. Αυτό είναι τέλειο! Ένας τέλειος τρόπος ανάμειξης της ενέργειας. Δεν μπορεί να γίνει πια. Θα λειτουργήσει καλά και ναι, σας λέμε πως πολλές από τις κυβερνήσεις σας, πολλοί οργανισμοί και πολλές οικονομίες θα πρέπει να γίνουν πιο ελαστικές για να ακολουθήσουν τον ρυθμό της νέας ενέργειας. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο στάδιο όπου αρχίζει να ξαναχτίζει, γιατί το χτίσιμο δεν γίνεται αν μαζεύετε το ενεργειακό σας πεδίο γύρω σας. Σκέφτεστε μόνο την στιγμή, το τώρα, δεν σκέφτεστε το πού θα πάτε ή τι πραγματικά θέλετε να κάνετε και πώς θα το πραγματοποιήσετε. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πως όλη η ανθρωπότητα αρχίζει να διευρύνεται. Βρίσκεστε στο κατώφλι αυτού που λέμε οικονομική ανάκαμψη. Δεν είμαστε οικονομολόγοι και δεν ενδιαφερόμαστε για την παγκόσμια οικονομία. Όμως, μπόρεσε να στείλει ένα κύμα φόβου σε όλη την Γη και μαζέψατε τα ενεργειακά σας πεδία και περάσατε μέσα από την πύλη καλά. Ήρθε ο καιρός να διώξετε τον φόβο. Είναι ο καιρός να προχωρήσετε. Σας το ξαναείπα και σας το λέω και τώρα, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή στη Γη για να αρχίσετε κάτι. Οποιοδήποτε εγχείρημα, οποιαδήποτε δουλειά, ό,τι θέλετε να κάνετε θα έχει ούριο άνεμο αν το αρχίσετε σ’ αυτήν την ενέργεια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχατε στον πλανήτη Γη ήταν πως όλοι προσπαθούσατε να καθορίσετε τους εαυτούς σας πεντακάθαρα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί όταν αρχίσετε να ανοίγεστε ενεργειακά, νιώθετε τους πάντες και τα πάντα. Αρχίζετε να δίνετε πολλά από τον εαυτό σας, αρχίζετε να κουράζεστε, εξαντλήστε και σύντομα έχετε πρόβλημα. Έτσι, καθορίζετε τον εαυτό σας και λέτε “Το ενεργειακό μου πεδίο φτάνει μέχρι εδώ. Δεν είμαι υπεύθυνος για…” Αυτό είναι θαυμάσιο γιατί τώρα που καθορίσατε ποιοι είστε, μπορείτε να απελευθερώσετε τους περιορισμούς. Δεν χρειάζονται. Μπορείτε να δείτε αυτόν που κάθεται μπροστά σας και να ξέρετε ποιο κομμάτι σας κατέχει. Το σκεφτήκατε ποτέ αυτό; Τώρα έχετε την ευκαιρία γιατί τους επόμενους επτά μήνες θα ταλαντεύεστε. Επιστρέφετε στην πολικότητα όπως οι κυβερνήσεις σας, ειδικά αυτή εδώ στις Η.Π.Α. Είναι πολύ αστείο να βλέπουμε το ένα κόμμα να τσακώνεται με το άλλο και όλα να οδηγούν στην πολικότητα. Κάπου όμως θα συναντηθούν στην μέση. Παίζετε ένα παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να το δουλέψετε. Όταν αρχίσετε να βλέπετε με ποιον τρόπο μοιάζετε με τον κόσμο και τις ενέργειες γύρω σας και όχι πόσο διαφορετικοί είστε, μπορείτε να καθορίσετε τον εαυτό σας με τον ίδιο τρόπο. Πάντα καθορίζατε τον εαυτό σας διαφορετικά. Κοιτάζετε κάποιον και λέτε, “Αυτός… είμαι καλύτερος από αυτόν. Δουλεύω κάτι εδώ…” και καθορίζετε τον εαυτό σας έτσι. Ήρθε η ώρα να καθορίσετε τον εαυτό σας διαφορετικά. Πώς μπορείτε να είστε μέλος μιας μεγάλης οικογένειας που κάνει τεράστια διαφορά στον πλανήτη τώρα;

Το Υφαντό της Αγάπης

Δεν είναι πάντα εύκολο αγαπημένοι μας. Γι’ αυτό λέμε να χαμογελάτε στην διαδρομή σας προς την Εστία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέεστε με μερικά άλλα πνεύματα στον πλανήτη κάθε μέρα και να απλώνετε την ενέργειά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα υφάνετε ένα υφαντό αγάπης που δεν μπορεί να ξηλωθεί. Είναι πολύ μαγικό και βρίσκεστε στην τέλεια θέση να το κάνετε τώρα. Είναι ο καιρός να δείτε την αρμονία σας, να δείτε τον κόσμο γύρω σας και τις άλλες ενέργειες – αυτούς που δουλεύουν μαζί σας, αυτούς σας ανταγωνίζονται, ακόμα κι αυτούς που ονομάζετε εχθρούς σας. Οι άνθρωποι χρειάζονται να απομακρυνθούν από την πολικότητα πολύ γρήγορα τώρα, επειδή θα κάνει μεγάλη διαφορά στον πλανήτη Γη και θα χτίσετε κάτι που θα διαρκέσει. Δεν θα λειτουργήσει όπως παλιότερα, ακόμα και τα οικονομικά σας συστήματα δεν θα λειτουργούν όπως παλιά. Καλή δουλειά. Δεν χρειάζεται να ξαναπεράσετε το ίδιο πρόβλημα. Από εσάς εξαρτάται τι θα γίνει. Θα αφήσετε το πνεύμα να εκφραστεί μέσα από εσάς; Θα χαμογελάσετε και θα φυτέψετε σπόρους φωτός σε όσα κοιτάζετε; Ή θα χαμηλώσετε το βλέμμα και θα πείτε, “Δεν ξέρω ποιος είμαι. Δεν αξίζω αρκετά. Δεν ξέρω αν έχω τίποτα να προσφέρω. Δεν θα κοιτάζω τους άλλους στα μάτια;” Να το κάνετε. Τώρα μπορείτε να κάνετε την διαφορά με τους μικρότερους τρόπους γιατί αν το κάνετε αρκετοί – μόνο πέντε χιλιάδες από εσάς αν το κάνετε τους επόμενους επτά μήνες – θα αλλάξετε τον πλανήτη τόσο γρήγορα που θα είναι πανέμορφο. Θα φτιάξετε την Εστία εδώ που είσαστε κι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ποτέ μην σκεφτείτε πως είσαστε μόνοι, αγαπημένοι μας. Δεν θα μπορούσατε ακόμα κι αν προσπαθούσατε και θα το εκτιμούσαμε να σταματούσατε να το προσπαθείτε τόσο. Μερικές φορές προσπαθείτε να διαχωριστείτε τόσο πολύ, που κάθεστε και λέτε, “Πνεύμα, άγγιξέ με. Κάνε με να σε νιώσω. Κάνε με να καταλάβω ποιο κομμάτι του πνεύματος είμαι”. Και το πνεύμα κάθεται και σας λέει το ίδιο πράγμα. Στην πραγματικότητα, εσείς είστε οι δημιουργοί. Τολμήστε να προχωρήσετε και να δείτε τους εαυτούς σας με νέο φως και πάνω απ’ όλα, μην ξεχνάτε να χαμογελάτε στην διαδρομή σας προς την Εστία. Αυτό είναι το πιο όμορφο κομμάτι του να είσαστε άνθρωποι. Σας αγαπώ περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε. Είμαι μαζί σας πάντα.

Κλείνω τώρα με μια λέξη που έρχεται από την ιστορία των Λεμούριων, που απλά ήθελαν να χτυπούν ελαφρά τους άλλους στην πλάτη συνέχεια. Βρήκαν μια λέξη που χρησιμοποιούσαν για χαιρετισμό και είναι η λέξη Espavo. Σημαίνει, “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις την δύναμή σου”. Espavo αγαπημένοι μας. Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

Espavo!

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!