Φεβρουάριος 2012

Το Τέλος του Σκοινιού
Μαγνητική Επαν-ευθυγράμμιση

 

Από τον Steve:

Το πρώτο θέμα αυτού του μηνύματος έχει να κάνει με τις ηλιακές εκλάμψεις που ξεκινούν τώρα. Την προηγούμενη μέρα από το μήνυμα είχαμε μια ηλιακή έκλαμψη τύπου Χ. Αν και ήταν μόνο Χ2 είχε κατεύθυνση προς τη Γη. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο μαγνητικό κύμα στην καταγεγραμμένη ιστορία της Γης.

Σε προηγούμενες επικοινωνίες το γκρουπ μίλησε γι’ αυτά τα μαγνητικά κύματα ενέργειας και τον τρόπο με τον οποίο αναπρογραμματίζουν όχι μόνο τη Γη, αλλά και τα φυσικά μας σώματα. Από τη στιγμή που αυτά τα κύματα είναι μαγνητικά από τη φύση τους, πρώτα επηρεάζουν το συναισθηματικό μας σώμα. Το γκρουπ είπε επίσης ότι η κορυφή αυτών των κυμάτων ήταν 36 ώρες μετά το γεγονός.

Σ’ αυτό το μήνυμα το γκρουπ μιλάει για τις συναισθηματικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό το κύμα σε όλους μας. Είπαν μια ιστορία για ένα σκοινί που χρησιμοποιώ συχνά για να ασκούμαι και τον τρόπο με τον οποίο όλοι μας μπορούμε να βρούμε την άκρη του.

Να έχετε έναν καταπληκτικό μήνα.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αυτή η μέρα σηματοδοτεί ένα επίπεδο δόνησης όμοιο με αυτό των τελευταίων επτά φορών που είμαστε μαζί. Η ανθρωπότητα προχωράει τώρα με την ταχύτητα της αγάπης, η οποία είναι λίγο ταχύτερη από αυτήν του φωτός. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πως ολόκληρη η ανθρωπότητα και ο ίδιος ο πλανήτης περνούν από μια φάση τοκετού. Έχουμε ξαναπεί πως η Γη δεν είναι άρρωστη, είναι έγκυος. Γεννάει και αυτός είναι ένας καλός τρόπος να το δείτε. Δεν γεννάει όμως έναν άλλον πλανήτη. Γεννάει ένα άλλο είδος ανθρώπου, γιατί έχετε εξελιχθεί πέρα από τη φυσική στέγαση του πνεύματός σας.

Η Εξέλιξη της βιολογικής φυσαλίδας

Η βιολογική φυσαλίδα που στεγάζει κάθε πνεύμα, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην δονητική εξέλιξη. Συμβαίνουν γεγονότα μέσα στη Γη και στον Κόσμο, τα οποία θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για να μεταφέρετε περισσότερο από το Φως σας, απ’ όσο μπορούσατε να φανταστείτε. Έχετε αποκοπεί από την Εστία αρκετά ώστε να προσποιείστε ότι είσαστε άνθρωποι κι όμως ακόμα μεταφέρετε την ουσία του ποιοι είστε. Πολλές φορές κοιτάτε αυτό το σώμα και λέτε “Περίεργο, αναρωτιέμαι πώς έφτασα εδώ. Αναρωτιέμαι τι σημαίνει αυτό”. Το σώμα σας συχνά σας πολεμάει καθώς προσπαθείτε να προχωρήσετε μπροστά. Μοιάζει σαν πολλοί από εσάς να τραβάτε σε όλη σας τη ζωή αυτό το σώμα, προσπαθώντας μερικές φορές να το κάνετε να δουλέψει μαζί σας για να κρατήσει το πνεύμα σας για ένα διάστημα. Εμείς βλέπουμε τις προκλήσεις που έχει κάτι τέτοιο, όμως άλλα γεγονότα συμβαίνουν τώρα τα οποία θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε πολλή από αυτή την ενέργεια.

Πολλοί από εσάς συνειδητά αφήνετε παλιά περιγράμματα, απελευθερώνοντας παλιές πεποιθήσεις για το ποιοι πραγματικά είστε και ποιοι νομίζατε πως είστε. Αυτό βοήθησε πολύ κι επέτρεψε σε πολλούς να προχωρήσουν, τώρα όμως οι ηλιακές εκλάμψεις άρχισαν και όλοι στη Γη θα το νιώσουν. Εμείς δεν τις ονομάζουμε ηλιακές εκλάμψεις, επειδή μοιάζουν με αυτό που θα βιώσετε ως ενεργειακό μπάνιο. Τεράστια μαγνητικά κύματα έρχονται κι επεκτείνουν τα δικά σας μαγνητικά όρια. Κινούν τις ήρεμες γραμμές της Γης, οι οποίες αλλάζουν όταν δέχονται την ενέργεια αυτή. Τότε αλλάζουν σχήμα και οι ήρεμες συναισθηματικές γραμμές σας χάνουν την αγκύρωσή τους. Ζώα που είναι συνδεδεμένα με τα μαγνητικά δίκτυα της Γης χάνουν τον δρόμο τους και πολλές φορές χάνονται. Είναι σαν να μην πατάμε πια σε στέρεο έδαφος. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι οι πιο κοινές ανθρώπινες αντιδράσεις βιώνονται μέσω του μαγνητισμού. Οι μηχανισμοί αντίδρασης πηγάζουν από το συναισθηματικό σώμα, το οποίο έχει δώσει μεγάλες προκλήσεις στο παρελθόν. Πολλά νέα νοσήματα πέρασαν από την ανθρωπότητα βοηθώντας να ρυθμιστεί το μαγνητικό σώμα και σας λέμε πως αυτό θα αυξηθεί το 2012.

Μαγνητικό τρενάκι

Το πρώτο κύμα αυτής της ενέργειας του Ήλιου συνέβη μεταξύ 2000 και 2001 κι αυτή η μαγνητική ενέργεια αποθηκεύτηκε στις τεκτονικές πλάκες της Γης. Αυτό προετοίμασε τις πλάκες να κρατήσουν την ενέργεια που εισήλθε τα επόμενα πέντε χρόνια, γι’ αυτό και έχετε δει τόσο μεγάλη κίνηση στις τεκτονικές πλάκες. Καθώς οι πλάκες φορτίζονται, φτάνουν στο επίπεδο που οι άνθρωποι μπορούν να δεχτούν αυτή την ενέργεια η οποία σιγά σιγά απελευθερώνεται από τις πλάκες. Αυτή η διαδικασία είναι παρόμοια με έναν πυκνωτή ή μια μπαταρία, τα οποία κρατούν την φόρτισή τους μέχρι να χρειαστεί.

Αυτό συμβαίνει σε πολλούς από εσάς, αλλά καθώς εντείνεται και τα μαγνητικά κύματα φτάνουν στη Γη, έχετε επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε πώς θα δεχτείτε αυτή την ενέργεια, αν και αυτό σας ήταν άγνωστο. Μπορείτε να δεχτείτε αυτή την ενέργεια η οποία σας αποσυντόνιζε το συναισθηματικό σώμα και να την μετατρέψετε σε κάτι που θα τρέφει την πηγή της αγάπης σας, επειδή η αγνή αγάπη έρχεται από το Σύμπαν. Και σας λέμε ότι ο Ήλιος δεν είναι αυτό που νομίζετε. Πολλοί πιστεύετε πως είναι μια θερμή μπάλα αερίων, αλλά σας λέμε πως είναι μια πύλη από την οποία μεταφέρεται ενέργεια. Θα εκλυθεί τόση πολλή ενέργεια τα επόμενα χρόνια που δεν υπάρχει όμως διαθέσιμη στον ήλιο. Πριν λίγο καιρό οι επιστήμονές σας πίστευαν (ανεπίσημα) ότι ο Ήλιος έφτανε στο τέλος του. Έλεγαν πως θα σβήσει επειδή είχε εκλυθεί η περισσότερη από την ενέργειά του. Αγαπημένοι μας, σας λέμε ότι τουλάχιστον η διπλάσια ενέργεια φτάνει σύντομα.

Το τέλος του σκοινιού

Τι θα κάνετε λοιπόν; Ξεκινήστε με την κατανόηση ότι η θέση σας θα καθορίσει πώς θα σας επηρεάσει η ενέργεια. Να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε. Ο Φύλακας έχει έναν χώρο άσκησης που ονομάζει σάουνα. Ασκείται στη σάουνα κάθε πρωί και για μια άσκηση έχει ένα σκοινί. Αγόρασε ένα μαλακό σκοινί με 2,5 πόντους πάχος για να τεντώνει την πλάτη του και το κάνει αυτό για αρκετό καιρό. Τις προάλλες το σκοινί έφτασε κοντά στη μύτη του και συνειδητοποίησε πως μύριζε. Είχε ιδρώσει πολλές φορές με το σκοινί. Έπρεπε να κάνει κάτι. Προσπάθησε να το πλύνει στο ντους, αλλά δεν πλενόταν καλά. Τότε είπε στον φύλακά του (την Μπάρμπαρα) ότι έμαθε πώς να χρησιμοποιεί το πλυντήριο, κάτι που δεν είχε ξανακάνει. Έβαλε λοιπόν το σκοινί μέσα και πρόσθεσε λίγο σαπούνι επειδή είχε δει σε ταινίες ότι το πολύ σαπούνι τα κάνει χάλια. Πολύ προσεκτικά ανάβει το πλυντήριο, περιμένει να τελειώσει η πλύση και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Όμως όταν ανοίγει την πόρτα του πλυντηρίου, δεν υπάρχει πια σκοινί, παρά μόνο ένα κουβάρι νήματα. Κοιτάζει το σκοινί και λέει “Ξέχασες να είσαι σκοινί. Ήξερες πώς να είσαι σκοινί, αλλά δεν είσαι πια. Τι συνέβη;” Εμείς γελούσαμε υστερικά καθώς μιλούσε στο σκοινί. Τότε κατάλαβε ότι πλένοντας το σκοινί, ανακατεύτηκε με την εσωτερική του ευθυγράμμιση. Το σκοινί επαν-ευθυγραμμίστηκε μέσα στο πλυντήριο και δεν είναι πια σκοινί. Ρώτησε λοιπόν “Ξέχασες ότι ήσουν σκοινί”;

Το ίδιο τείνει να συμβαίνει όταν έρχονται τα μαγνητικά κύματα. Όταν έρχεται η ενέργεια της κάθαρσης, τείνουμε να ξεχνάμε το παιχνίδι που παίζουμε. Αγαπημένοι μας, θα σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε πού ήσασταν. Πολλοί θα δείτε ότι τελικά προχωράτε προς έναν σκοπό για τον οποίο δουλεύατε για πολύ καιρό και ξαφνικά αναρωτιόσασταν γιατί πηγαίνατε προς τα εκεί.

Κάνοντας νέες Υποστηρικτικές Ευθυγραμμίσεις

Αυτά τα μαγνητικά κύματα θα επηρεάσουν πολλούς από εσάς, επειδή γενικά πρώτα σκέφτεστε και μετά αισθάνεστε. Πολλά πράγματα θα δημιουργήσουν προκλήσεις επειδή τα μαγνητικά συναισθήματα έρχονται τόσο δυνατά κι έτσι θα είναι απαραίτητο πρώτα να αισθανθείτε και μετά να σκεφτείτε. Αυτό συμβαίνει με τόσο όμορφο τρόπο τώρα, γιατί γίνεται μέσω πολλών διαφορετικών επιπέδων. Επαν-ελευθερώνεστε και επαν-ευθυγραμμίζεστε με τον ίδιο τρόπο που έκανε το σκοινί. Επαν-ελευθερώθηκε αφήνοντας τις παλιές ευθυγραμμίσεις. Μέσα στο πλυντήριο προσπαθούσε να κρατήσει το σχήμα του. Κρατιόταν από τις ευθυγραμμίσεις του προσπαθώντας να προσποιηθεί πως είναι σκοινί. Αυτό συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Καθώς τα επόμενα επίπεδα έρχονται, θα έχετε ευκαιρίες να κινηθείτε με εκπληκτικούς ρυθμούς και να δημιουργήσετε νέες ευθυγραμμίσεις που θα σας ενδυναμώσουν. Αυτό που πρέπει να εν-θυμάστε να ρωτάτε είναι αν εν-θυμηθήκατε να είσαστε άνθρωπος σήμερα. Βρίσκεστε στο ίδιο μέρος όπως παλιά; Πού είναι το πάθος σας; Αυτή θα είναι η ενέργεια αγκύρωσής σας σε όλες τις νέες ευθυγραμμίσεις στη νέα Γη. Δεν έχει να κάνει με το πού νομίζατε ότι είχατε ασφάλεια, ή τι χτίζατε. Τα κλειδιά της ζωής βρίσκονται στην έκφραση του Φωτός από την Εστία. Το πάθος σας μεταφέρει τη σύνδεσή σας με την Εστία κι αυτό έχετε έρθει να δώσετε στον πλανήτη Γη.

Και πολλοί λέτε “Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, έχει πολλή πλάκα! Πώς μπορώ να ζήσω από το πάθος μου;” Ελπίζουμε να περνάτε καλά και να κατέχετε όλες τις ανθρώπινες εμπειρίες. Ελπίζουμε να μάθετε και το θετικό και το αρνητικό επειδή υπάρχει ομορφιά στο σκοτάδι. Οι άνθρωποι φοβούνται τόσο πολύ το σκοτάδι, τώρα όμως θα το δείτε από άλλο επίπεδο. Θα δείτε φως εκεί που υπήρχε σκοτάδι και ο φόβος σας γρήγορα θα εξαφανιστεί. Πηγαίνετε προς τα εκεί που δουλεύουμε εμείς τώρα.

Επιστήμη και Φως

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα γεγονός που συμβαίνει τώρα στον επιστημονικό σας κόσμο, που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον για τον πλανήτη Γη από Όλα όσα Είναι. Μέχρι τώρα η Γη ήταν ο μόνος πλανήτης ελεύθερης επιλογής. Με άλλα λόγια, δεν είχατε καμία προ-καθοδήγηση. Δεν είχατε πνεύματα που έρχονταν στον κόσμο σας, σας ακουμπούσαν στον ώμο και διόρθωναν την πορεία σας.

Ναι, μερικές φορές οι Άγγελοι έρχονται στον κόσμο σας. Δέχεστε Θεϊκή καθοδήγηση αν είσαστε ανοιχτοί γι’ αυτό, όχι όμως μέχρι του σημείου να μην έχετε επιλογή ή να σας καθοδηγούν. Η ελεύθερη επιλογή είναι ο απόλυτος και μοναδικός κανόνας στη Γη. Τώρα υπάρχει και δεύτερο Παιχνίδι Ελεύθερης Επιλογής λόγω της δικής σας επιτυχίας και εξελίσσεται με απίστευτο ρυθμό σε μια εντελώς διαφορετική χρονική συνέχεια. Κάποια στιγμή θα μπορέσετε να το δείτε, όχι όμως με πυραύλους και διαστημόπλοια ή ταξίδια στο χρόνο. Θα μπορέσετε να το δείτε, απλά επειδή η ανθρωπότητα εξελίσσεται. Οι άνθρωποι μας ονομάζουν Αγγέλους, υπάρχουν όμως και οι Ανθρώπινοι Άγγελοι, αυτό που είσαστε τώρα εσείς. Μαθαίνετε πώς να είσαστε οι Άγγελοι του πλανήτη Γη, επειδή κάποια στιγμή εσείς θα είσαστε οι Άγγελοι του δεύτερου πλανήτη ελεύθερης επιλογής. Εκπαιδεύεστε τώρα κι εξελίσσεστε ταχύτερα απ’ όσο καταλαβαίνετε, για να μπορείτε να δουλέψετε με αυτά τα θέματα. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς, έχετε αναλάβει τις μεγαλύτερες ευθύνες της ανθρωπότητας και ήδη το έχετε ξεπεράσει αυτό και τώρα σπρώχνετε πίσω όλα τα σημάδια. Περνάτε κάθε εμπόδιο εύκολα, όπως κάνει και η δόνηση όλης της ανθρωπότητας. Αυτό αλλάζει τον κόσμο γύρω σας και αρχίζετε να βλέπετε πως δημιουργείτε όλα όσα βλέπετε. Πώς παίζουν το Παιχνίδι οι μικροί Θεοί προσποιούμενοι τους ανθρώπους στον πλανήτη Γη; Βάζοντας παντού καθρέφτες ώστε να βλέπουν το φως τους αν και πολλές φορές δεν γνωρίζουν ότι είναι το δικό τους φως. Αυτό αλλάζει γρήγορα τώρα επειδή θα αρχίσετε να βλέπετε το φως σας. Ναι, θα ισορροπήσετε το εγώ σας. Το έχετε ήδη κάνει. Το έχετε βιώσει πολλές φορές και θέλουμε να αισθανθείτε την αξία σας, επειδή το εγώ σας πρέπει να είναι σε ισορροπία. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το χάσετε, επειδή πολλοί έχετε προκλήσεις μην έχοντας τον εγωισμό να πείτε “Αυτό έφερα από την Εστία”.

Καθώς είσαστε αυτοί που ηγούνται δονητικά, η δουλειά σας δεν είναι απλά να κρατάτε ανοιχτή την πόρτα, αλλά να δημιουργήσετε ασφάλεια για όσους την περνούν. Να δημιουργήσετε ασφάλεια για όλους γύρω σας. Να μην κρίνετε με την συνειδητότητα της πολικότητας, κάτι που στραγγαλίζει τον πλανήτη. Θα νιώσετε περισσότερη πολικότητα, ειδικά στις εκλογές σας. Θα είναι διασκεδαστικό να το βλέπουμε, καθώς οι εκλογές έρχονται πολύ κοντά κι αυτό θα γίνει και τώρα. Ο λόγος είναι ότι η πολικότητα φεύγει και όπως γίνεται πάντα, η ανθρωπότητα αρπάζει ό,τι της στερείται και δεν το αφήνει. Αυτό συμβαίνει, κάνετε την διαφορά. Μην πιστεύετε όσα βλέπετε στην τηλεόραση ή διαβάζετε στις εφημερίδες, επειδή ο πλανήτης εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Το έχετε ξεκινήσει ήδη αυτό.

Ανακάλυψη ~ Απόδειξη ζωής

Και η επιστήμη; Η επιστήμη αρχίζει να κατανοεί την ενέργεια αυτής που ονομάζουμε πνευματικότητα. Βέβαια, από την οπτική μας δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ πνεύματος και ανθρώπου. Εμείς βλέπουμε ότι η ανθρωπότητα αποτελείται από πνεύματα που προσποιούνται πως είναι άνθρωποι και παίζουν το Παιχνίδι εξελίσσοντας τις ψυχές τους. Παίζετε καλά το Παιχνίδι. Και τώρα το επιστημονικό μέρος. Κάτι συνέβη τώρα που δεν ειπώθηκε στις ειδήσεις και δεν θα το δείτε στην τηλεόραση: μόλις ανακαλύφθηκε κι άλλος πλανήτης που πιστεύεται πως φιλοξένησε ζωή. Δεν βρέθηκαν αποδείξεις ζωής, βρέθηκε όμως ένα πεδίο συντριμμιών και υπολειμμάτων ζωής. Το θέμα είναι πως αυτός ο πλανήτης βρίσκεται 620 έτη φωτός μακριά. Είναι αυτός ο δεύτερος πλανήτης ελεύθερης επιλογής; Όχι. Είναι άλλος πλανήτης σε παρόμοιο μονοπάτι και γι’ αυτό ανακαλύφθηκε. Καθώς θα μαθαίνεται αυτή η ανακάλυψη, κάποιοι θα την διαψεύσουν και άλλοι που θα την επικυρώσουν. Όμως δεν έχετε ακόμα τα μέσα να τον επισκεφθείτε, ή να επικοινωνήσετε με τους κατοίκους του. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν ανακάλυψε η Γη τον άλλον πλανήτη. Ο άλλος πλανήτης ανακάλυψε εσάς. Αυτό θα παίξει ρόλο  στην ιστορία της Γης και η ανακάλυψη θα κάνει την διαφορά στον πλανήτη σας καθώς θα εξελίσσεται. Θα πάρει χρόνο επειδή δεν έχετε την τεχνολογία ή τον τρόπο να επικοινωνήσετε. Δεν επικοινωνείτε ούτε με τον ίδιο τρόπο προς το παρόν.

Επιλέξτε την Δόνησή σας

Δεν είσαστε μόνοι. Πάντα το ξέρατε αυτό, τώρα όμως θα βρείτε αποδείξεις που θα σας φέρουν ευκαιρίες. Έχουμε ξαναπεί ότι καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται, πολλά στοιχεία του πέπλου θα εξαφανιστούν, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε άμεση επικοινωνία από καρδιά σε καρδιά. Δεν χρειάζεται να μιλάτε ή να γράφετε, αφού μπορείτε και τώρα να ενώνεστε καρδιά με καρδιά αν το εξασκήσετε. Θα σας βοηθήσει πολύ καθώς θα κινείστε στα νέα αυτά σώματα. Βάλατε φίλτρα ώστε να προσποιείστε ότι είσαστε άνθρωποι σ’ αυτόν τον δύσκολο πλανήτη, όμως τα φίλτρα αυτά άρχισαν να διαλύονται. Απομακρύνονται από την μαγνητική ενέργεια και δεν μας ενδιαφέρει να εν-θυμάστε αν είσαστε σκοινί. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ευκαιρίες για νέες ευθυγραμμίσεις. Όσο αυτά τα φίλτρα απομακρύνονται, η εξωτερική δόνηση θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Τι σημαίνει αυτό; Θα μάθετε σύντομα για τι πράγμα μιλάμε. Κάθε δόνηση που δημιουργείται εξωτερικά και εισέρχεται στο σώμα, άσχετα αν εισέρχεται από τα τσάκρα ή από μια σωματική δόνηση, θα την μεταφράζετε πιο εύκολα. Για κάποιους θα είναι το αδύνατο σημείο, η Αχίλλειος πτέρνα και θα προσαρμοστείτε. Οι περισσότεροι θα νιώσετε ενδυναμωμένοι απ’ αυτή την Ενέργεια. Κάποια κομμάτια τα οποία έχετε συνηθίσει θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Μια από τις εξωτερικές αυτές δονήσεις είναι η μουσική. Η μουσική πάντα επηρέαζε το πνεύμα σας. Πάντα πλησίαζε το ανθρώπινο κομμάτι σας κι άγγιζε την ψυχή σας ταχύτατα, ειδικά αν είναι η αγαπημένη σας. Τώρα σας λέμε ότι η μουσική θα γίνει ένας τρόπος επικοινωνίας που θα χρησιμοποιείτε όπως τον λόγο, επειδή τώρα οι δονήσεις σας φτάνουν σε τόσα διαφορετικά επίπεδα. Θα δείτε ότι ξαφνικά πολλές μουσικές σας επιλογές θα αλλάξουν. Κάποιοι σκέφτεστε “Ποτέ δεν θα ακούσω ραπ”. Κι όμως, υπάρχει ένας ρυθμός στη ραπ που μεταφέρει δονήσεις όπως άλλα είδη μουσικής, χρειάζεται απλά να είναι σε ευθυγράμμιση με εσάς. Διαλέξτε ό,τι ταιριάζει με τον κόσμο σας και συνειδητοποιήστε πως δεν είναι πια μουσική.

Ευαισθησία στον θόρυβο υπόβαθρου

Σας λέμε επίσης ότι από εδώ και πέρα θα είσαστε ευαίσθητοι στον περιβάλλοντα θόρυβο. Εδώ είναι η πρόκληση που συμβαίνει σε μεγαλύτερη κλίμακα. Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο που δεν ακούν αυτόν τον θόρυβο. Αυτό που ακούτε είναι η διαφορά στον περιβάλλοντα ήχο. Αν μπαίνατε σ’ ένα δωμάτιο χωρίς ήχο, θα εξακολουθούσατε να ακούτε έναν βόμβο στο κεφάλι σας. Αυτός είναι που συχνά αναφέρεται ως λευκός θόρυβος, θόρυβος υπόβαθρου ή σφύριγμα. Αυτός είναι συνήθως θόρυβος των μηχανών που δημιουργούν την ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού, αλλά τελικά ακούτε τις διαφορές στον περιβάλλοντα ήχο. Σύντομα θα αρχίσετε να τα ακούτε όλα – και τον θόρυβο υπόβαθρου – τον οποίο δεν ακούγατε πριν. Αυτό θα δημιουργήσει προκλήσεις για πολλούς. Δουλέψτε λοιπόν από πριν και μάθετε πώς μοιάζει. Δουλέψτε και αρχίστε να ακούτε τη σιωπή τώρα, νιώστε άνετα με το πώς δουλεύουν τα αυτιά σας και πώς αλλάζουν καθώς κινείστε σε άλλες διαστάσεις και ύψη. Νιώστε πώς δουλεύει επειδή το σώμα σας αρχίζει να εκτείνεται ενεργειακά. Όταν εκτείνεστε, αγγίζετε αυτόματα τα πάντα γύρω σας. Η φυσική σας αντίδραση είναι “Με συγχωρείτε, δεν ήθελα να σας αγγίζω, ούτε να είμαι στο χώρο σας”. Σύντομα η ανθρωπότητα θα νιώθει ξανά άνετα με τον εαυτό της. Θα τοποθετήσετε την ενέργειά σας ξανά στο Σύμπαν, απ’ όπου έλειπε από τότε που αρχίσατε να προσποιείστε πως παίζετε το Παιχνίδι που προσποιείστε ότι είσαστε άνθρωποι. Η αγάπη που έχετε τώρα θα αλλάξει εν μια νυκτί αυτή την ενέργεια. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αυτά τα βήματα και να σέρνεστε προς το επόμενο επίπεδο και να πηδάτε δύο – τρία σκαλιά κάθε φορά. Είναι δική σας επιλογή. Την αρπάζετε. Δεν συμβαίνει σ’ εσάς επειδή εσείς καλωσορίζετε και αγκαλιάζετε κάθε μέρος αυτής της εμπειρίας. Κοιτάμε με θαυμασμό, επειδή τόσοι πολλοί έχετε πέσει σε τοίχο πολλές φορές. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς που εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τολμάτε να προχωρήσετε μπροστά. Έχετε ένα εσωτερικό Φως στο οποίο μπορείτε να αγκυρωθείτε, αλλά και πάλι αυτό είναι στη φύση των Εργατών του Φωτός. Αυτό είναι το πνεύμα όσων επιλέξουν να είναι οι πρώτοι που θα κρατήσουν την πόρτα ανοιχτή για τους άλλους. Δεν είναι αγώνας. Έχετε επιλέξει τον πιο δύσκολο ρόλο, επειδή είναι μοναχικό το να είσαστε οι πρώτοι που θα φτάσετε. Δεν μπορούμε να σας μεταπείσουμε. Έχετε κάνει το ίδιο σε κάθε ζωή που έχετε ζήσει και θα το κάνετε ξανά.

Δεν κάνει μόνο η Γη αυτή την κίνηση, κάθε φυσικό σώμα θα εξελιχθεί για να κρατήσετε το πνεύμα σας. Ο Ανώτερος Εαυτός σας θα γίνει συνειδητή άγκυρα που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά και θα σας μιλάει όπως σας μιλάμε εμείς τώρα. Ευχαριστηθείτε το ταξίδι. Ξεκινήστε με χαρά, θαυμασμό και ενθουσιασμό για το τι μπορείτε να δημιουργήσετε. Δεν υπάρχουν όρια και γι’ αυτό σας δίνουμε τέτοιες έννοιες και ιδέες να εκτείνετε το μυαλό σας και να αρχίσετε να σκέφτεστε τι είναι δυνατόν. Δημιουργήσατε ένα θαύμα εδώ στη Γη.

Δημιουργήσατε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο Σύμπαν. Εξελίσσετε τον Θεό. Εξαιρετική δουλειά αγαπημένοι μας, είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς. Συνεχίστε να βαδίζετε και να προσποιείστε πως είσαστε άνθρωποι, γιατί κάνετε τέλεια δουλειά.

Με τη μεγαλύτερη τιμή, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας  με κάθε ευκαιρία. Παίζετε ένα νέο παιχνίδι, να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!