Φεβρουάριος 2009

2009 Το Τέλος του Διαχωρισμού
Ενώνοντας τις Καρδιές της Ανθρωπότητας

 

Από τον Steve:

Αυτόν τον μήνα το gκρουπ μιλάει σχετικά με το 2009. Ο αριθμός εννέα στην αριθμολογία είναι η τελειοποίηση. Συγκεκριμένα στους περισσότερους αριθμολογικούς κύκλους ο αριθμός είναι το δύο ή το έντεκα, ωστόσο λένε ότι χρησιμοποιούν την Αντίστροφη Μέτρηση για Ανάβαση (010101, 020202 κτλ.) για να εξηγήσουν ένα σημαντικό θέμα. Λένε ότι στεκόμαστε σε ένα μοναδικό παράθυρο στον χρόνο όπου το 2009 θα αρχίσει να σταματήσει την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού της Γης. Συγκεκριμένα είπαν να γιορτάσουμε το 090909 το οποίο και θα κάνουν οι Εργάτες του Φωτός στο Big Bear Lake, στην California. Με αυτό το μήνυμα που είναι γεμάτο με ελπίδα και αγάπη λένε επίσης ότι το αποτέλεσμα βρίσκεται βαθιά μέσα στον καθένα μας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε το κουράγιο να μορφώνουμε τον εαυτό μας χωρίς φόβο. Σημαίνει ότι πρέπει ο καθένας μας ξεχωριστά να εξετάζουμε και να αφήνουμε τα δικά μας συστήματα πεποίθησης ή αλλιώς όπως τα αποκαλεί το γκρουπ “ΣΠ” (συστήματα πεποίθησης). Μιλάνε για αυτό εδώ και πολύ καιρό αλλά φέτος θα δούμε την καλύτερη πιθανότητα από ποτέ για να αρχίσουμε να την κάνουμε πραγματικότητα στην ζωή μας. Κάποια στιγμή είπαν ακόμη ότι δεν θα πάρει πολύ πριν αυτοί που ξέρουμε ως ΕΓ θα γίνουν γνωστοί και γέλασαν λέγοντας ότι όταν αυτό θα γίνει δεν θα έχουμε πρόβλημα να δεθούμε με τα αδέλφια μας στην Γη.

Ένα από τα συγκεκριμένα θέματα που μίλησαν σχετικά ήταν η γενική αντίληψη του Αραβικού κόσμου και την θρησκεία του Ισλάμ που υπάρχει στον Δυτικό κόσμο. Το γκρουπ λέει ότι το 2009 πολλά πράγματα θα αλλάξουν στον Αραβικό κόσμο σαν ολότητα και αυτή είναι μια καλή στιγμή να μορφώσουμε τους εαυτούς μας. Κάποια στιγμή πρότειναν ακόμα και να μπούμε στο Google και να διαβάσουμε για το Ισλάμ ή για το Κοράνι. Λένε ότι θα βρούμε μια ιστορία ενός ανθρώπου ο οποίος πήγε σε ένα βουνό και άρχισε να μεταφέρει ένα όμορφο μήνυμα αγάπης. Εξαιτίας μιας μικρής φατρίας εξτρεμιστών έχουμε μια φθαρμένη εικόνα για μια από τις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου. Αυτό είναι σαν να μισείς όλους τους χριστιανούς εξαιτίας μιας μικρής φατρίας εξτρεμιστών αποφάσισαν να βάλουν βόμβα στην κλινική αμβλώσεων της γειτονιάς.

Το 2009 μπορεί να είναι η αρχή του τέλους του διαχωρισμού της Γης αν όλοι από μας δέχονταν την πρόκληση και κοιτούσαν στο βάθος και ανά-αποτιμούσαν το δικό μας ΣΠ.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα γεμάτο με Μεγάλες Αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα!

Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Κρίσιμη Ένωση του Χρόνου και του Χώρου

Αγαπημένοι μου, το ταξίδι σας έχει πάει σε έναν χρόνο και χώρο το οποίο σας έχει φέρει σε μια κρίσιμη ένωση. Ελπίζουμε να αφοσιωθείτε σε αυτό που είναι ακριβώς μπροστά σας αυτό τον χρόνο. Το 2009 έχει γίνει ένα πολύ κρίσιμο σημείο εκκίνησης για την νέα ανθρωπότητα. Είμαστε τόσο απίστευτα ενθουσιασμένοι. Εξελίσσεστε και φέρνετε την Γη και κάθε κομμάτι της μαζί σας. Το εξελικτικό σας μονοπάτι σας έχει τοποθετήσει παρωπίδες στα μάτια σας ώστε να περπατάτε και να συγκρούεστε μεταξύ σας, μη ξέροντας που πηγαίνατε ή περί τίνος πρόκειται. Τώρα εσείς αρχίζετε να έχετε τον έλεγχο και οι παρωπίδες αρχίζουν να βγαίνουν. Ανακαλύπτετε ότι είστε θεός και ότι έχετε τις ίδιες δημιουργικές ικανότητες με αυτό που θεωρείτε ότι είναι θεός. Συγκεκριμένα χρησιμοποιείτε αυτές τις δημιουργικές ικανότητες κάθε στιγμή της κάθε μέρας και παρόλα αυτά δεν το γνωρίζετε. Αυτό αλλάζει. Επιπλέον, ο τρόπος που επικοινωνείτε και αλληλεπιδράτε με άλλους επίσης ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο και αυτό τώρα απλώνεται σε ολόκληρη την Γη. Ναι, έχετε έναν παγκόσμιο επικεφαλή που προσφέρει ελπίδα. Ναι, είναι ένα κανάλι και ναι, έχετε ευκαιρίες να αντλήσετε την δική σας ενέργεια σε αυτό το σημείο, και να αλλάξετε την δική σας πραγματικότητα στο επόμενο επίπεδο, εξαιτίας αυτών των αλλαγών που έχετε θέσει σε κίνηση.

Εννέα = Ολοκλήρωση

Επιτρέψτε μας να μιλήσουμε για το έτος 2009 γιατί το εννέα είναι το μαγικό μέρος αυτού του αριθμού. Αν κοιτάξετε στην δική σας αριθμολογία και στις μελέτες θα δείτε ότι το εννέα είναι ένας ολοκληρωμένος αριθμός. Αυτή είναι μια σημαντική ημερομηνία και συγκεκριμένα σας ζητάμε από όλους να γιορτάσετε το 09/09/09 που θα γίνει εννέα Σεπτεμβρίου αυτού του χρόνου. Είναι ορόσημο. Απλά είναι μια ευκαιρία να γιορτάσετε το φως με έναν νέο τρόπο γιατί οι παλιοί τρόποι τελειώνουν και αυτή είναι μια πλευρά της ολοκλήρωσης. Αγαπημένοι μου, αυτό που σας ζητάμε είναι να γιορτάσετε την ολοκλήρωση της διαχώρισης. Στην αρχή, βρισκόσασταν στην πρώτη διάσταση και ήσασταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του θεού. Ήσασταν κομμάτι αυτού που αποκαλείτε δημιουργό της Εστίας, γιατί στην Εστία δεν υπάρχει διαχωρισμός. Ο καθένας είναι κομμάτι του άλλου. Ο θεός, με την απεριόριστη σοφία του, ήταν ικανός να κάνει τα πάντα με εξαίρεση μονό ένα. Δεν μπορούσε να δει ή να μελετήσει τον εαυτό του/της διότι δεν υπήρχε αντίθεση ή πολικότητα. Έτσι φύγατε από την πρώτη διάσταση και ταξιδέψατε μέσα από την δεύτερη και σημαδευτήκατε με την δυττότητα στην δεύτερη διάσταση. Το κουβαλάτε αυτό μέχρι σήμερα διότι σε ένα πεδίο δυττότητας βλέπεις φως μόνο αν υπάρχει σκοτάδι, και αγάπη αν υπάρχει μίσος. Βλέπετε τα αντίθετα σε ένα πεδίο δυττότητας και αυτό, επίσης, είναι το τέλος. Καθώς κινήστε στο επόμενο στάδιο, το πεδίο της τριαδικότητας τώρα ξεκινά. Οι ψευδαισθήσεις ήταν ότι είδατε μόνο τα αντίθετα άκρα ˙ είδατε μόνο την μεγαλύτερη αγάπη και τον μεγαλύτερο φόβο, το μεγαλύτερο φως και το μεγαλύτερο σκοτάδι. Αυτές είναι οι ψευδαισθήσεις και εξαιτίας της τρίτης διάστασης, ο ανώτερος εαυτός, δημιουργεί την ευθεία γραμμή της δυττότητας σε ένα τρίγωνο το οποίο αποκαλούμε τριαδικότητα. Αυτή είναι η νέα ένωση με τον ανώτερο εαυτό. Ο ανώτερος εαυτός μπορεί να δει από μια διαφορετική θέση. Εξαιτίας αυτού, κινήστε σε ένα πεδίο τριαδικότητας όπου θα έχετε ακόμα το φως και το σκοτάδι, άλλα η νέα θέση του ανώτερου εαυτού σας θα το ισορροπήσει αυτό και θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει μια ευθεία γραμμή, αλλά ένας κύκλος. Το τρίγωνο είναι η αρχή αυτής της αντίληψης. Στην αρχή της δημιουργίας της ανθρωπότητας χρειαζόσασταν την αντίθεση που σας έδωσε η γραμμή. Αλλά τώρα έχετε εξελιχθεί σε ένα επίπεδο όπου οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πλέον την αντίθεση για να δούνε το θεό.

Πολλές από τις περιοχές διαχωρισμού τελειώνουν άλλα πάνω από όλα, ο διαχωρισμός των χωρών πρέπει να σταματήσει. Έχει αρχίσει την καθοδική ελικοειδή πορεία αυτήν την στιγμή. Για να προχωρήσετε στα επόμενα επίπεδα, στις χώρες, στις κοινότητες, στις πολιτείες και όλα τα μέρη που έχετε διαχωρίσει τόσο καθαρά έτσι ώστε να μπορείτε να τα δείτε, τώρα έρχονται πίσω σαν ένα. Σας το λέμε αυτό διότι ζώντας χωρίς διαχωρισμό είναι δύσκολο για τους ανθρώπους.

Βαθιά Επικοινωνία = Τέλος του διαχωρισμού

Έχουμε ξαναμιλήσει για το επίπεδο της βαθιάς επικοινωνίας η οποία είναι τώρα διαθέσιμο για σας σε μια βάση συνειδητού κάθε στιγμή της μέρας. Αντί να επικοινωνείτε με ένα άτομο σε ένα επίπεδο, τώρα μπορείτε να φτάσετε στο εσωτερικό επίπεδο της επικοινωνίας και με πολύ λίγες λέξεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με μια άλλη ψυχή σε ένα επίπεδο καρδιάς και ψυχής. Εξαιτίας αυτού, νέες πιθανότητες εμφανίζονται. Επίσης οι άνθρωποι γενικά χάνουν την υπομονή τους για την υπερβολικό διαχωρισμό που υπάρχει επί του παρόντος. Ποια είναι τα καλά νέα; Όχι άλλα μυστικά στον πλανήτη Γη… και αυτό είναι ωραίο. Είναι ωραία νέα αυτά, έτσι; Θα είναι δύσκολο για πολλούς γιατί έχετε καλύψει τόσο τον εαυτό σας μέσα σε ένα ενεργειακό πεδίο. Αγαπάτε την ιδιωτικότητα σας, και τον ιερό σας χώρο. Δεν θα χάσετε ποτέ τον ιερό σας χώρο ή την κληρονομιά σας. Αυτά τα κομμάτια του εαυτού σας θα είναι για πάντα εκεί. Τώρα η ανθρωπότητα θα βρει νέες συνδέσεις που δεν απαιτούν τον διαχωρισμό που χρειαζόταν πριν. Αυτό θα γίνεται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Οι χώρες δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν αλλά οι άνθρωποι θα αρχίσουν σύντομα να θολώνουν αυτές τις γραμμές στην άμμο. Ο διαχωρισμός της καρδιάς θα αρχίσει να τελειώνει αυτόν τον χρόνο και είναι μονό ζήτημα χρόνου μέχρι οι Γήινοι να γίνουν Γήινα αδέλφια.

Είστε ακριβώς όπως είστε στην Εστία. Τώρα αρχίζετε να το βλέπετε αυτό μέσα από την βαθιά επικοινωνία η οποία πάει κατευθείαν στο ψυχικό επίπεδο, κατευθείαν στο κομμάτι ενός άλλου ατόμου που είναι επίσης ο εαυτός σας, εκείνο το κομμάτι που μοιράζεστε μαζί τους. Η μαγεία αρχίζει τώρα διότι καθώς αυτό συμβαίνει, η ανθρωπότητα θα αρχίσει να σχηματίζει μια ενωμένη Γη. Με αυτό έρχεται η απελευθέρωση της έντασης εντός της Γης καθώς απορροφά την ενέργειά σας. Είστε ένα κομμάτι της, όπως είστε κομμάτι ο ένας του άλλου. Για αυτό ελκύεστε τόσο πολύ από τους κρυστάλλους. Είναι στην ανώτερη δονητική κλίμακα του ορυκτού βασιλείου. Θα σας μιλήσουν αν τα ακούσετε. Η Γη θα σας μιλήσει αν την ακούσετε. Οι άνθρωποι συντονίζονται με το κρυσταλλικό μέρος παρά με τα πετρώματα ή τα στοιχειώδη μέρη διότι είναι πιο κοντά στην δονητική σας εμβέλεια. Η Γη χρειάζεται την βοήθειά σας για πολλούς λόγους. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να διορθώσετε και να δουλέψετε με την Γη. Τώρα γίνεται δημοφιλές να ζείτε οικολογικά και αυτό την βοηθά. Όταν απελευθερώσετε την ανάγκη για τον διαχωρισμό της καρδιάς, ανοίγετε την πόρτα στην εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Αυτό συμβαίνει τώρα.

Τα Νέα Δεν είναι Νέο

Σας ζητάμε να παρακολουθείτε γύρω σας τα παγκόσμια γεγονότα και να γνωρίζετε τι συμβαίνει. Σας παρακαλώ, μην βλέπετε τα νέα και μην πιστεύετε ότι σας προβάλλεται εκεί. Παρακολουθείστε τα νέα με κριτική σκέψη και σκεφτείτε τις πιθανότητες του τι μπορεί να λείπει. Παρακολουθήστε τα νέα από μια ανώτερη προοπτική και δείτε την ευρεία εικόνα. Παρακαλώ να έχετε στο μυαλό σας ότι τα νέα δεν είναι νέο. Απλά αναφέρει γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί. Να έχετε το μυαλό σας στην ευρεία εικόνα και μην δέχεστε την καταδίκη και την απαισιοδοξία που λένε δήθεν πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. Θα αλλάξετε την δική σας πραγματικότητα πρώτα και μετά θα αλλάξετε τα πάντα γύρω σας. Οι φίλοι, οι γείτονες, η οικογένεια, και εκείνοι που δουλεύετε μαζί θα αρχίσουν να εξελίσσονται πολύ γρήγορα για να σταματήσουν αυτόν τον διαχωρισμό.

Βέβαια θα υπάρχει φόβος αφού είναι μια φυσιολογική διαδικασία για τους ανθρώπους. Ο φόβος είναι μόνο το άγνωστο και μόλις γεμίσετε αυτό το κενό, δεν θα σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Θα υπάρχει φόβος, πολλοί άνθρωποι θα νομίζουν ότι χάνουν τν ιερό τους χώρο και την ιδιωτικότητα τους. Οι άνθρωποι θα βρουν νέες λέξεις για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει. Ο διαχωρισμός των μεγάλων ομάδων ανθρώπων προκάλεσε πόλεμο σε αυτόν τον πλανήτη. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι χωριστά ο ένας από τον άλλον. Ποιους βομβαρδίζετε, τον εαυτό σας; Ναι.

Ισλαμική Εξέλιξη

Το 2009 θα δείτε αλλαγές σε πολλούς τομείς. Δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε την λέξη θρησκεία, γιατί αυτή η λέξη υπονοεί διαχωρισμό το οποίο δεν ισχύει. Ο διαχωρισμός είναι μια ανθρώπινη ψευδαίσθηση. Το 2009 θα αρχίσει να δείχνει αλλαγές στον Αραβικό κόσμο. Οι Άραβες και εκείνοι με την Ισλαμική πίστη τώρα αποκτούν την συνείδηση όλων των ανθρώπων στην Γη. Έχει γίνει σαν τις περισσότερες αλλαγές πρώτα μέσα από διαμάχη. Σύντομα αυτοί που προωθούσαν το μίσος και εκείνοι που επένδυσαν σε αυτές τις διαμάχες θα αποτύχουν. Καθώς αυτό γίνεται υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ενοποίησης. Σας ζητάμε να το μελετήσετε, να το κοιτάξετε, να είστε ενήμεροι για αυτό που συμβαίνει διότι αυτές οι πιθανότητες λιγοστεύουν κάθε μέρα και ο φόβος μπορεί να διαλυθεί μόνο με γνώση. Σας ζητάμε να ρίξετε μια ματιά στο Κοράνι ή στο Ισλαμικό Google. Ψάξτε τα σημεία στα οποία μοιάζετε αντί σε αυτά που διαφέρετε. Έτσι, καθώς αυτές οι αλλαγές αρχίζουν να συμβαίνουν, μπορείτε να το υποστηρίξετε. Μια νέα γενιά ξεκινά, ετοιμαστείτε για αυτό και αυτή την φορά ο διαχωρισμός αρχίζει να τελειώνει. Είναι ένα μέρος της διαδικασίας και της προετοιμασίας του όμορφου 2012 το οποίο είναι ακριβώς μπροστά μας. Προκειμένου να γεννηθεί η νέα Γη, αγαπημένοι μου, ο διαχωρισμός πρέπει να τελειώσει και τώρα είναι η ώρα που μπορείτε να φτάσετε μέσα στην καρδιά σας και να νιώσετε την επικοινωνία αντί της αντίστασης. Τώρα είναι η ώρα που μπορείτε να κάνετε την διαφορά.

Ευέλικτα Συστήματα Πίστης Δεν Είναι “ΣΠ”

Ευχόμαστε να μπορούσατε όλοι να ταξιδεύατε σε διαφορετικά μέρη της Γης και να μένατε σε σπίτια ανθρώπων έτσι ώστε να μπορούσατε να δείτε πόσο σχεδόν πανομοιότυπα ζούνε την ζωή τους με σας. Τα συστήματα πίστης είναι αυτό που αποκαλούμε ΣΠ. Καθώς η εξέλιξη της ανθρωπότητας συνεχίζει, τα ευέλικτα συστήματα πίστης θα στηρίζουν την ενότητα ενώ οι δογματικοί θα υποστηρίζουν μόνο τον διαχωρισμό. Καθώς ο διαχωρισμός μειώνεται αυτό τον χρόνο, θα αρχίσετε να βλέπετε περισσότερο πως τα δικά σας συστήματα πίστης σας έχουν περιορίσει από το να βρείτε την Εστία εδώ στην Γη. Αφήστε το μυαλό σας και την καρδιά σας να είναι ανοιχτά σε δυνατότητες που η ανθρωπότητα δεν έχει ξαναδεί. Η μαγεία του Νέου Πλανήτη Γη ξεκινά τώρα αμέσως. Η γέννηση της νέας Γης και της νέας ανθρωπότητας μπορεί να είναι εδώ μόνο αν η νέα Γη είναι αναγεννημένη. Αυτό, αγαπημένοι μου, δεν είναι προγραμματισμένο για το 2012, αλλά για το 2010. Ο διαχωρισμός που σας κρατά χώρια, ο διαχωρισμός της καρδιάς, τώρα πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά για να συμβεί αυτό και είμαστε τόσο ευγνώμων που δίνετε προσοχή σε αυτό.

Δεν καταλαβαίνετε την άποψη μας για σας και επιθυμούμε να τραβήξετε στην άκρη το πέπλο για μια στιγμή έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια μας. Δεν θα αμφισβητούσατε τον εαυτό σας ποτέ αν βλέπατε αυτό που εμείς βλέπουμε. Θα ρωτούσατε συνέχεια με περηφάνια ˙ θα περπατούσατε συνέχεια με το φως της Εστίας πάνω από τον ώμο σας. Όποιον δρόμο θέλατε να πάρετε, θα ήταν πάντα εκεί για να φωτίζει τον διαδρομή σας. Δεν μπορείτε να αποτύχετε. Είναι κάτι που πρέπει να ξέρετε. Δεν είναι δυνατόν να αποτύχετε γιατί είστε θεός και ο θεός δεν αποτυγχάνει. Ο σκοπός μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά να ανοίξουμε τα φτερά μας για να εκφράσουμε την μεγαλοπρέπεια των ανθρώπων. Ο σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιος αληθινά είστε και αυτό είναι πιθανό να γίνει μόνο όταν αρχίσετε να απελευθερώνετε τον διαχωρισμό μεταξύ των κόσμων στον πλανήτη Γη.

Το Τέλος του Διαχωρισμού θα Προκαλέσει την Πρώτη Επαφή

Θα σας πούμε ότι κάτι άλλο θα συμβεί αρκετά σύντομα. Είναι μόνο θέμα κάποιων χρόνων πριν κάποιες οντότητες εισέλθουν στην Γη από άλλους κόσμους. Έχουν μείνει εδώ στην διάρκεια όλων των άλλων διαστάσεων. Μπορείτε να τους αποκαλείτε ΕΤ. Είναι απλά όντα από άλλα παιχνίδια. Μισούμε να σας δυσαρεστούμε, αλλά δεν είστε το μόνο παιχνίδι στο σύμπαν. Ναι, εσείς είστε αυτοί που αλλάζετε τα πάντα και όλη η προσοχή είναι στραμμένη στον πλανήτη Γη και στα Γήινα όντα, διότι έχετε πάρει ένα παιχνίδι ελεύθερης βούλησης και έχετε αυξήσει την δονητικότητα σας ώστε αρχίζετε να θυμάστε. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί σε αυτό το πλαίσιο. Εξαιτίας αυτού, όλα τα μάτια είναι στον γαλαξία και τα ανθρώπινα όντα εδώ. Σκέφτεστε τον εαυτό σας να κρύβεστε μόνοι στο δωμάτιο σας όταν νιώθετε μοναξιά, νιώθοντας ότι δεν έχετε υποστήριξη και δεν θυμάστε ποιοι αληθινά είστε, αλλά δεν έχετε ιδέα ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια όντα που σας παρακολουθούν πάνω από τον ώμο σας. Και ανησυχείτε για την ιδιωτικότητα, μακάρι να ξέρατε.

Η Γονική Φυλή θα Βοηθήσει

Πολλά από αυτά τα όντα είναι από την αρχική σας γονική φυλή περιλαμβάνοντας τους Πλειάδες, τους Συρίους, τους Αρκτουριανούς και τρείς ακόμα είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε στο επόμενο επίπεδο. Είναι εδώ για να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν γιατί βοήθησαν επίσης στην “σπορά” του πλανήτη Γη. Ήταν εκεί από την αρχή. Είναι μέρος της γονικής φυλής σας και εξαιτίας αυτού κατέληξαν μαζί ξανά για να σας βοηθήσουν να ενώσετε τον διαχωρισμό που χρειαζόταν κάποτε. Για αυτό οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν παράξενα πράγματα.

Η πολυδιαστατικότητα είναι εφικτή τώρα εξαιτίας της προόδου σας. Αρχίζετε να βλέπετε ότι δεν είστε ένα άτομο, αλλά έχετε πολλαπλές πλευρές του εαυτού σας. Συχνά αναρωτιέστε είναι έτσι όπως είναι. Γιατί κάποιος πέφτει σε κώμα; Γιατί θέλει κάποιο άτομο να φύγει από την Γη αλλά δεν μπορεί; Γιατί ένα άτομο που θέλει πολύ να ζήσει ξαφνικά πεθαίνει; Κάποια από αυτά δεν βγάζουν κανένα νόημα, αλλά είναι εξαιτίας του πολυδιαστατικού εαυτού μας. Όλες οι διαστάσεις μιας ψυχής μοιράζεται τρία πράγματα: την στιγμή της γέννησης, το μάθημα της ζωής που δουλεύουν μαζί και την στιγμή του θανάτου. Αν και οι 11 διαστάσεις είναι υγιείς και δεν είστε στην διάσταση σας, μερικές φορές πέφτετε σε κώμα για να περιμένετε τους άλλους. Αυτό είναι που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους και αυτό θα γίνει πιο καθαρό γιατί οι οντότητες που έρχονται από άλλα παιχνίδια, από άλλους κόσμους, έχουν πρόσβαση στις πολυδιαστατικές ικανότητες.

Φαντάζεστε τους ΕΤ να έχουν μεγάλες δυνάμεις, αναπτυγμένες τεχνολογίες και αυτό γιατί μπορούν να περάσουν μέσα από τοίχους και να κάνουν πράγματα που εσείς δεν μπορείτε. Για αυτούς, αγαπημένοι μου, απλά δεν υπάρχουν τοίχοι. Ζουν σε μια διάσταση που απλά περπατούν με μικρό ή καθόλου διαχωρισμό. Αυτό είναι το τελικό κομμάτι που ευχόμαστε να πούμε διότι ο διαχωρισμός μεταξύ των διαστάσεων επίσης εξαφανίζεται γρήγορα. Αυτό επίσης μπορεί να προκαλέσει φόβο αν δεν είστε προετοιμασμένοι. Μα αν απλά κοιτάξετε στις ταινίες σας, στα βιβλία σας, στην τηλεόραση σας, θα δείτε όλο και περισσότερα πράγματα σχετικά με την πολυδιαστατικότητα κάθε μέρα. Αυτό συμβαίνει για να το εμφυτεύσει στο συλλογικό μυαλό της ανθρωπότητας έτσι ώστε όταν αρχίσει να συμβαίνει θα καταλάβετε τις έννοιες. Όλο αυτό αφορά το τέλος του διαχωρισμού και εδώ είστε σήμερα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος που επιθυμούμε να επικεντρωθείτε αυτό τον χρόνο. Πως μπορώ να γίνω “ίδιος” αντί για” διαχωρισμένος”; Πως μπορώ να βρω ομοιότητες πάρα διαφορές; Σας λέμε ότι είναι μόνο μια ισχνή αλλαγή στην αντίληψή σας. Πολλοί από σας είστε τόσο ευαίσθητοι που φοβάστε να το κάνετε αυτό. Ξέρετε ότι αν χάσετε τον διαχωρισμό σας, θα σηκώσετε όλα τα προβλήματα του κόσμου. Δεν θα γίνει αυτό. Η ενέργεια σας που θα καταναλωθεί στην όρθωση μιας άλλης καρδιάς θα σας κάνει δυνατότερους από όσο φαντάζεστε. Υπάρχει μια συλλογική θεραπεία που λαμβάνει χώρα και εσείς είστε ένα πολύ μεγάλο μέρος της. σας προκαλούμε, Εργάτες του Φωτός, που νιώθετε την σύνδεση σε αυτή την οικογένεια, να πάρετε το ξίφος και να το θάψετε. Πάρτε αυτά τα αντικείμενα διαχωρισμού και εξαφανίστε τα. Επεκταθείτε και γνωρίστε τους γείτονες σας.

Εσείς οι άνθρωποι σκέφτεστε ότι αυτή η χώρα εδώ πολεμά την χώρα από κει….. γιατί; Ξέχασαν ότι η διαμάχη ήταν πριν από πολλά χρόνια και παρόλα αυτά, ζωές ακόμα συνεχίζουν να χάνονται σε αυτές τις διαμάχες. Ο πόλεμος εξαπλώνεται, και αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν . Όταν βλέπετε και τις δύο πλευρές του πέπλου, θα δείτε και τις δύο πλευρές κάθε διαμάχης, θα δείτε ότι είναι κάτι που χρειάζεται να λυθεί σαν μια καρδιά. Δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους γιατί δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Αυτά είναι μόνο οι εξωτερικές γωνίες, αγαπημένοι μου. Τώρα αρχίζετε να το βλέπετε αυτό με ένα πεδίο τριαδικότητας. Θα αρχίσετε να βλέπετε ότι υπάρχει χώρος για πολλές διαφορετικές γεύσεις που δεν είχατε ξαναδεί πριν. Καταλαβαίνετε ότι αν δεχόσασταν επίθεση από όντα άλλου πλανήτη, θα δενόσασταν όλοι αμέσως; Θα συνεργαζόσασταν για να σώσετε τον πλανήτη Γη. Κάντε το αυτό τώρα όχι σαν αντίθεση με κάτι, αλλά σαν ένωση για κάτι—ένωση για την ανθρώπινη καρδιά. Αυτή είναι η νέα εξέλιξη που συμβαίνει και ξεκινά αυτό τον χρόνο.

Τα Εφεδρικά Σχέδια Σας Τοποθετούν Εδώ την Τέλεια Στιγμή

Είναι μια μαγική στιγμή. Πολλοί από σας είστε στα εφεδρικά σχέδια. Πολλοί από σας δεν έχετε τους γνήσιος γονείς σας που ελπίζατε διότι ο συγχρονισμός της γέννησης σας ήταν κρίσιμος. Πολλοί από σας έχετε αναβάλει την είσοδο σας έτσι ώστε να μπορέσετε να είστε εδώ αυτή την στιγμή. το καταφέρατε. Είστε αυτοί που θα αλλάξουν τον πλανήτη Γη. Σας έχει ζητηθεί να το κάνετε αυτό και τώρα σας δίνονται όλα τα εργαλεία. Για αυτό τον λόγο υπάρχει η τεχνολογία αγαπημένοι μου. Για αυτό η βαθιά επικοινωνία είναι διαθέσιμη τώρα. Για αυτό είστε ικανοί να μετακινηθείτε στο επόμενο επίπεδο και είμαστε τόσο περήφανοι για σας. Αρχίζετε να εν-θυμάστε ποιοι αληθινά είστε και αυτή ήταν η ελπίδα μας από την αρχή. Τώρα θα εν-θυμηθείτε αρκετά για την κληρονομιά σας έτσι ώστε να ξέρετε ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός. Καθώς αγκαλιάζετε ένα άλλο άτομο, νιώστε τον παλμό σαν ένας και όχι σαν δύο. Να ξέρετε ότι θα σας οδηγήσει έξω στο σύμπαν και ο πλανήτης Γη θα γίνει ένας κήπος. Θα γίνει η βιβλιοθήκη του σύμπαντος γιατί όλοι θα ταξιδεύουν εδώ για να δουν πως τα καταφέρατε. Όλες οι ενέργειες και όλες οι οντότητες και όλες οι μελλοντικές αναφορές που θα γίνουν στους πλανήτες και σε άλλα παιχνίδια θα έχουν σαν πρότυπο τον πλανήτη Γη για να δουν πως έγινε, πως ακόμη έμειναν στα φυσικά σώματα τους και έδωσαν τέλος στον διαχωρισμό. Είμαστε τόσο περήφανοι για σας.

Σας αφήνουμε με τρεις απλές υπενθυμίσεις. Να φέρεστε μεταξύ σας με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ιωάννα Φραγκίσκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!