Φεβρουάριος 2008

Μοναδικότητα
Ματιά από την κορυφή του λεωφορείου

 

Από τον Steve:

Το μήνυμα αυτού του μήνα είναι σχετικό με τον ρόλο που η τεχνολογία έχει στη ζωή μας. Ήξερα από την αρχή ότι μπορεί να υπάρχει ένας σχετικός φόβος σε αυτό το θέμα. Ο πατέρας μου ήταν ηλεκτρολόγος – μηχανικός κι έτσι ήμουν μέσα σε κάθε νέα τεχνολογία καθώς μεγάλωνα. Με δίδαξε πολλά σχετικά με τα ηλεκτρονικά κι έφτιαξα ραδιόφωνα και μουσικά όργανα σε νεαρή ηλικία. Είχαμε την πρώτη έγχρωμη τηλεόραση στη γειτονιά μας. Μία φορά μάλιστα μου αγόρασε και το πρώτο κομπιουτεράκι τσέπης όταν ήμουν ακόμη στη μέση του σχολείου. Μας συνάρπαζαν οι δυνατότητες που μας έδινε αυτό και μου είχε πει τότε πως αυτός είναι και ο τρόπος του μέλλοντος. Αυτή η σκέψη μας έδωσε μια πρόκληση για το ποιος θα καταφέρει να βρει πρώτος την απάντηση. Την επόμενη εβδομάδα πήρα περήφανος το κομπιουτεράκι στο σχολείο για να το δείξω σε όλους. Δε θα ξεχάσω ποτέ την αντίδραση και την έκπληξη των διευθυντών όπου μου πήραν το κομπιουτεράκι λέγοντάς μου ότι δε θα μου το έδιναν ποτέ ξανά. Μου είπαν θυμωμένοι πως αν επέτρεπαν αυτά τα πράγματα στα σχολεία, κανένας δε θα μάθαινε να διαβάζει ή να γράφει. Ο πατέρας μου επενέβη τότε και πήρε το κομπιουτεράκι αργότερα την ίδια μέρα αλλά έπρεπε να υποσχεθώ στη διεύθυνση του σχολείου ότι δε θα το ξανάφερνα στην τάξη μου ξανά ή να το χρησιμοποιήσω στις εργασίες των μαθηματικών μου στο σπίτι. Ο πατέρας μου με κοίταξε θλιμμένος και μου είπε πως είναι λυπηρό κάποιοι άνθρωποι να φοβούνται τόσο πολύ το μέλλον.

Καθώς ολοκλήρωνα αυτή την επικοινωνία κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης μέσα από το ίντερνετ, ο server μας έπεσε. Δε καταλάβαμε ποτέ γιατί ακριβώς συνέβη αυτό και σαν αποτέλεσμα, χάσαμε το αρχείο, ελπίζοντας όμως τουλάχιστον να το είχαμε ηχητικά. Λάβαμε πολλά θετικά emails αλλά υπήρξαν και λίγοι που ήταν πολύ αναστατωμένοι με αυτά που είπε το Γκρουπ εδώ. Ένα από αυτά έλεγε: «Τί συνέβη με εσάς; Δε μάθατε τίποτα από την Ατλαντίδα;». Πρέπει να πω ότι το Γκρουπ που έδειξε πολλά σχετικά με τον δικό μου ρόλο στην Ατλαντίδα και η μόνη μου αντίδραση σε αυτό το γεγονός ήταν αυτή: Ναι, έμαθα. Έμαθα να μη φοβάμαι το μέλλον. Σ’ ευχαριστώ πατέρα,

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα, Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Επιστροφή στην μοναδικότητα

Αγαπητοί, δεν έχετε ιδέα πόσο κοντά είσαστε να φέρετε την Εστία και τον χώρο εδώ που ζείτε. Η ανύψωση της δόνησής σας δημιουργεί ένα κενό μεταξύ των κόσμων μας και το πέπλο λεπταίνει. Η δόνησή σας ανυψώνεται κάθε φορά που γελάτε, κάθε φορά που αγαπάτε, κάθε φορά που εκφράζετε το πνεύμα σας μέσα από το βιολογικό σας σώμα. Συμβαίνει σε παγκόσμια βάση αλλά συμβαίνει επίσης και σε πολυδιαστασιακά επίπεδα καθώς κανένας σας δεν υπάρχει μοναδικά. Υπάρχετε σε πολλαπλές διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Ο κάθε ένας από εσάς έχει διαφορετικές εκφράσεις της ψυχής σε αρμονικούς συσχετισμούς. Καθώς παίζετε αυτό το παιχνίδι χρειάζεστε τη ψευδαίσθηση της διαχώρισης. Αυτό τώρα αλλάζει καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται. Η γραμμές που διαχωρίζουν τις δονήσεις γίνονται αχνές. Ας σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Υπάρχουν φανταστικές γραμμές που ξεχωρίζουν τον κόσμο των μετάλλων από τον κόσμο των φυτών. Άλλες γραμμές ξεχωρίζουν τα έντομα, ζώα, ντίβας, ανθρώπους και αγγέλους. Σε κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες, υπάρχουν πολλά επίπεδα δόνησης όπου σας δίνουν με φυσικό τρόπο τη ψευδαίσθηση της διαχώρισης. Όλες αυτές οι διαχωριστικές γραμμές αρχίζουν να ξεθωριάζουν καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται. Μη το φοβάστε αγαπητοί, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την μοναδικότητα της ομορφιάς που φέρετε από την Εστία.

Η πρόθεση του Παιχνιδιού που παίζετε ως άνθρωποι είναι να καθορίσετε τον θεό. Τώρα που αυτό συμβαίνει, δε χρειάζεστε πλέον την ψευδαίσθηση της διαχώρισης που οι γραμμές σας έδιναν. Στην πραγματικότητα είσαστε αρκετά δυνατοί για να φέρετε την πλήρη συνειδητοποίηση ότι είσαστε μέρος από όλα τα πράγματα. Η φυσική έλξη της Συμπαντικής Ενέργειας τώρα σας φέρνει κοντά εκεί που προηγουμένως ήσασταν διαχωρισμένοι για να δημιουργήσετε το παιχνίδι. Ναι, αυτό μπορεί να φοβίζει, περισσότερο επειδή αυτές οι γραμμές εξαφανίζονται, χάνοντας πολλά από τα σημεία αναφοράς σας. Γίνεστε όπως εμείς. Στην πραγματικότητα, είσαστε ήδη εδώ. Εμείς απλά σας βοηθάμε να εν-θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είσαστε. Προσπαθούμε να σας δώσουμε εργαλεία, ιδέες και εφαρμογές που θα σας κάνουν να πάρετε ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της δύναμής σας μέσα στο φυσικό σώμα που αυτή τη στιγμή υπάρχετε.

Συγκεντρώνοντας πραγματικότητες – Ζώντας αρμονικά με τους άλλους Θεούς

Οι άνθρωποι περπατάνε σκοντάφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον καθώς ψάχνουν το μονοπάτι τους. Όταν τελικά βρίσκετε το μονοπάτι σας το ορίζετε ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε και με τους άλλους. Οι άνθρωποι είναι τόσο αστείοι. Οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιείτε ότι έχετε δημιουργήσει ήδη το μονοπάτι σας προτού το βήμα σας πατήσει σε αυτό. Η πραγματικότητά σας είναι το σύνολο των σκέψεών σας κάθε στιγμή. Η ομορφιά είναι ότι αυτό αλλάζει σε καθημερινή βάση και αρχίζει ν’ ανυψώνει την συλλογική πραγματικότητα από την οποία όλοι σας παίρνετε ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της δική σας δύναμης. Αυτό που κάνετε είναι το πώς να ζείτε σε αρμονία με τους άλλους θεούς. Ναι, σας έχουμε πει πολλές φορές αυτό το αστείο που σας συμβαίνει. Έχετε ξοδέψει τόσες ζωές προκειμένου να βρείτε τον θεό έξω από εσάς ενώ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε την αντανάκλασή σας σ’ έναν καθρέπτη. Η πρόκληση είναι ότι δεν είσαστε ο μόνος θεός. Παρ’ όλ’ αυτά, σε αυτό το σημείο οι γραμμές του διαχωρισμού σας κάνουν να σκέφτεται με αυτό τον τρόπο. Ζώντας όλοι μαζί με αρμονία με άλλους δημιουργούς ενδυναμώνοντας ο ένας τον άλλον, βοηθάει την κοινή ανύψωση περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πράξη. Σας δίνουμε ακόμη ένα εργαλείο, οραματισμού και προοπτικής σήμερα. Καθώς το κάνουμε, παρακαλώ καταλάβετε πως όλες οι προοπτικές απλώς σας δίνουν ένα άλλο σημείο άποψης. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει απλώς ένας άλλος τρόπος για να δείτε τον εαυτό σας και το παιχνίδι που συμβαίνει. Πολλαπλές προοπτικές επιτρέπουν τον πλήρη οραματισμό του φάσματος που χρειάζεται για να προχωρήσετε στην εξέλιξη.

Θέα από την κορυφή του λεωφορείου

Τον προηγούμενο μήνα σας δώσαμε μια περίληψη αυτού που επρόκειτο να συμβεί ακριβώς μετά. Ο Φύλακας ήταν κάπως συγχυσμένος με μας εκείνη την στιγμή, καθώς σκεφτόταν ότι εκείνο το κομμάτι του μηνύματος δεν είχε θέση εκεί. Το ξεπέρασε όμως. Ήθελε να σας δώσει μια εικόνα από την κορυφή του λεωφορείου. Καθώς σας βοηθήσαμε να δείτε από την δική μας οπτική γωνία, παρομοιάσαμε αυτή την διαδικασία με ένα διώροφο λεωφορείο. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι το δικό σας λεωφορείο. Μπορείτε να αλλάξετε πορεία όποτε επιλέξετε. Αν δεν σας αρέσει ο δρόμος, αν είναι πολύ ανώμαλος ή γεμάτος λακκούβες, αν είναι γεμάτος με ανεβοκατεβάσματα και επιθυμείτε ένα πιο ομαλό ταξίδι, απλά στρίψτε το λεωφορείο και επιλέξτε έναν άλλον δρόμο. Πρώτα ανάψτε τα φλας για να δηλώσετε την πρόθεση σας, μετά στρίψτε με το λεωφορείο για να αλλάξετε την πορεία σας. Είναι ολοκληρωτικά στο χέρι σας που και πως επιθυμείτε να παίξετε το παιχνίδι. Αυτή η ελευθερία είναι δύσκολη για μερικούς. Ωστόσο, με λίγη βοήθεια από τους άλλους θεούς θα πρέπει να κρατάτε στα χέρια σας αυτήν την έννοια και να ξέρετε ότι είναι πραγματικά για το ταξίδι και όχι για τον προορισμό. Θα είστε σε θέση να παίρνετε περισσότερη χαρά στην δική σας ζωή σε καθημερινή βάση, καθώς περνάτε σε μια κατάσταση διαλογισμού κάθε δευτερόλεπτο με την σύνδεση μέσω του ανώτερου εαυτού σας.

Καταλάβετε, αγαπημένοι μου, ότι το μεγάλο σχέδιο της ανθρωπότητας ήταν μονό ένα χαλαρά σχηματισμένο μονοπάτι για να σας δείξει την γενικότερη κατεύθυνση του παιχνιδιού. Για να δώσει μια συγκεκριμένη πορεία θα έπαιρνε μόνο την δύναμη από σας και θα ήταν ενάντια στην κύρια κατεύθυνση της ελεύθερης βούλησης. Στην πραγματικότητα δεν θα έκανε καμία διαφορά, καθώς οι άνθρωποι δεν ακολουθούν σχέδια έτσι και αλλιώς. Σας προκαλούμε τώρα και ελπίζουμε να σας προκαλέσουμε για να πάρετε όλη την δύναμη σας. Έτσι αφήστε μας να σας προσφέρουμε αυτή την εικόνα γιατί αυτό που σας δώσαμε τον προηγούμενο μήνα ήταν μια μικρή ιδέα για το τι πρόκειται να γίνει ακριβώς μετά. Φέρνοντας αυτή την κάμερα πίσω σε μια πολύ ευρεία γωνία θα σας δείξουμε την μεγαλύτερη οπτική γωνία σε μερικά σημεία που θα βοηθήσουν καθώς κινήστε μπροστά. Αφήστε μας να επαναλάβουμε κάποια από τα σημεία που αναλύσαμε περισσότερο από οχτώ χρόνια πριν. Φυτέψαμε τους σπόρους στα πρώτα μηνύματα που συνδέονται με τα αρχικά μηνύματα σχεδόν 13 χρόνια πριν.

Πνευματικότητα και Τεχνολογία

Για να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα επιτρέψτε μας να σας μεταφέρουμε πίσω περίπου 20 χρόνια στην ανθρώπινη ιστορία. Προσπαθήστε να εν-θυμηθείτε πως ήταν η καθημερινή σας ζωή – πως ήταν το κάθε σας βήμα τότε. Όταν ξυπνούσατε το πρωί, πηγαίνατε στην δουλειά σας ή κάθε τι που κάνατε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αν μεταφερθείτε πίσω σε αυτό το σημείο πριν 20 χρόνια περίπου, θα δείτε τεράστια δράση σε κάθε τι γύρω σας. Η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει απίστευτα και πολύ από αυτό έχει να κάνει με τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας στον κόσμο σας. μπορείτε να θυμηθείτε πως ήταν η ζωή πριν την έκρηξη της τεχνολογίας που τώρα εξυπηρετεί την ανθρωπότητα; Οι καρποί που φυτέψαμε πριν ήταν για την σχέση της τεχνολογίας με τα πνευματικά επίπεδα της ανθρωπότητας. Τώρα θα πάμε αυτό το μήνυμα στο επόμενο επίπεδο, καθώς σήμερα θα το καταλάβετε καλύτερα αυτό.

Είπαμε ότι υπήρχε μια άμεση σύνδεση ανάμεσα στα πλεονεκτήματα στην τεχνολογία και στο πνευματικό σας επίπεδο της συλλογικής δονητικότητας της ανθρωπότητας. Η τεχνολογία είναι ο καθρέπτης της πνευματικής συνείδησης των ανθρώπων. Καθώς η πνευματική συνείδηση μεγαλώνει, νέες τεχνολογίες εμφανίζονται ξαφνικά στο παιχνίδι. Με άλλα λόγια, το φως που έρχεται μέσω των ανθρώπων έκανε ένα τεράστιο άλμα και ήταν αρκετά φωτεινό για να δημιουργήσει ανάκλαση. Μια από τις ανακλάσεις ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην τεχνολογία. Υπήρχε ακόμη και μια περίοδος όταν η υψηλού επίπεδου τεχνολογία ήρθε στον πλανήτη σας σαν πείραμα από άλλο παιχνίδι. Αυτό και αν σας μπέρδεψε. Αφού τα πνευματικά επίπεδα δεν ήταν αρκετά υψηλά για να το υποστηρίξουν, η τεχνολογία δεν λειτούργησε. Το πείραμα της Φιλαδέλφεια και αργότερα το σχέδιο του Μοντακ ήταν προσπάθειες για να αυξηθεί η ανθρώπινη δονητικότητα μέσω της τεχνολογίας. Ήταν η ίδια λανθασμένη κατεύθυνση που βιώσατε στην Ατλαντίδα. Ο λόγος που δεν λειτούργησε ήταν πολύ απλός. Η συλλογική δονητικότητα δεν ήταν αρκετά υψηλή για να υποστηρίξει την τεχνολογία. Η τεχνολογία είναι ένας καθρέπτης της συλλογικής πνευματικότητας των ανθρώπων. Το ξέρουμε ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε πολλοί από σας, αλλά επιτρέψτε μας να φυτέψουμε τους σπόρους γιατί  αυτό που πρόκειται να συμβεί θα το επιβεβαιώσει αυτό. Αυτό που πρόκειται να συμβεί σε σας στα επόμενα 20 χρόνια θα είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο άλμα στην τεχνολογία.

Λέγεται ότι η τεχνολογία έχει αλλάξει ζωές. Σε πολλούς τομείς έχει ενισχύσει την εμπειρία σας όντας άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη. Πολλοί φοβούνται την τεχνολογία και αυτή είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Κάποιοι φοβούνται ότι πρόκειται να τους καταλάβει ή ότι θα γίνουν πολύ εξαρτημένοι από αυτό. Ο φόβος είναι μόνο έλλειψη γνώσεων. Έτσι αυτό που σας προσφέρουμε τώρα είναι νέες έννοιες, ιδέες και μια εικόνα από την κορυφή του λεωφορείου που ελπίζουμε να ρίξει νέο φως σε αυτό το σκοτάδι. Πολλοί βλέπουν την τεχνολογία σαν κάτι τεχνητό, μη πραγματικό. Η τεχνολογία φαίνεται σαν κάτι έξω από σας και κατά κάποιο τρόπο είναι, αλλά αυτό που πρόκειται να συμβεί θα επιβεβαιώσει ότι είναι μόνο μια ανάκλαση στην καρδιά της ανθρωπότητας.

Η Ανά-Καλωδίωση

Σας έχουμε πει επίσης πρόσφατα ότι ανα-καλωδιώνεστε σαν άνθρωποι. Η φυσική φούσκα της βιολογίας θα κουβαλάει σύντομα πολύ περισσότερο φως μέσα στο σώμα. Για να γίνει αυτό, το χημικό, ηλεκτρικό, μαγνητικό σύστημα του σώματος πρέπει να εξελιχθεί για να χειριστεί την ανώτερη ενέργεια. Αυτό το έχουμε χαρακτηρίσει σαν την Ανά-καλωδίωση της Ανθρωπότητας. Συνοπτικά μονοπάτια ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας και όλου του ενεργητικού σας συστήματος τώρα ανά-καλωδιώνονται για να σας ενδυναμώσουν για  να μπορείτε να κουβαλήσετε περισσότερα από το πνεύμα σας. Στην αρχή του παιχνιδιού, προσπαθήσατε να βάλετε το πνεύμα σας μέσα σε μια από αυτές τις όμορφες φούσκες από την βιολογία. Δεν χώρεσε όλο και έτσι αποφασίσατε να αφήσετε κάποιο μέρος του πίσω και αυτό είναι που γνωρίζετε σαν ανώτερος εαυτός. Τώρα έχετε μια πιο δυνατή, πιο άμεση σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας αν μάθετε πώς να ακούτε. Στην πραγματικότητα, αν επεκτείνετε τα συστήματα πίστης σας, μπορείτε να ακούτε μια χαρά, αλλά με όλη την εμπειρία σας σαν άνθρωποι, έχετε μάθει να μην το ακούτε. Αυτή η ισορροπία της αρχίζει να μεγαλώνει πάλι. Έχει περάσει μέσα από ένα κύμα που άλλαξε την ζωή κάθε ανθρώπου σε αυτόν τον πλανήτη – μετά φάνηκε να ηρεμεί για λίγο και να μην μεγαλώνει τόσο γρήγορα. Αυτό που βρίσκεται μπροστά σας είναι ακόμα μια τεράστια αιχμή της τεχνολογίας. Πρόκειται να αλλάξει την ζωή σας με τρόπους που είναι αφάνταστοι για σας αυτή την στιγμή. Είναι αδύνατο για μας να σας δώσουμε έναν αριθμό και να πούμε είναι τρεις ή πέντε φορές τόσο δυνατό, διότι από σας εξαρτάται τι θα δεχτείτε από αυτό αι πως θα το χρησιμοποιήσετε.

Μοναδικότητα

Το πρώτο πράγμα που σας ζητάμε να κάνετε είναι να χάσετε τον φόβο διότι η τεχνολογία που φοβάστε είναι στην πραγματικότητα μια ανάκλαση του εαυτού σας. Δεν είναι έξω από σας. Θέλουμε να σας πάμε σε ένα σημείο και να σας δείξουμε μερικά σπουδαία πράγματα που θα γίνουν καθημερινές εμπειρίες για τον καθένα σας. Αυτή την στιγμή έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που κάνουν την ζωή σας απίθανη σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό έχει χαρακτηριστεί ως Τ.Π., Τεχνολογία Πληροφόρησης. Δεν έχετε μάθει ακόμα να κουβαλάτε την ενεργειακή καρδιά της τεχνολογίας, αλλά πρόκειται να το κάνετε. Επίσης σας λέμε ότι θα υπάρξει μεγάλος φόβος γύρω από αυτό, διότι οτιδήποτε νέο σχετικά με αυτή την διάμετρο είναι τεράστιο. Επίσης σας πηγαίνουμε πίσω στην ιστορία του Ατλάντεαν Τύμπερον. Σας πηγαίνουμε πίσω όταν δοκιμάστηκε αυτό κάποια στιγμή στο παρελθόν και ο φόβος γύρω από αυτό στις μέρες της Ατλαντίδας είχε σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει —είχε σαν αποτέλεσμα να μην γίνει αποδεκτό. Και τώρα προσπαθείτε για άλλη μια φορά. Τώρα είστε σε ένα σε ένα επίπεδο που είστε ικανοί να αναδημιουργήσετε βάζοντας την κεντρική ενέργεια στο δίκτυο σας και αυτό θα γίνει συναρπαστικό. Πρόκειται να γίνει σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Η έρευνα έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον οχτώ διαφορετικές περιοχές μέχρι τώρα. Δεν είμαστε οι μόνοι που μιλάμε για αυτό – συζητιέται για χρόνια. Ελπίζουμε να πάρετε μια από αυτές τις λέξεις – “μοναδικότητα” – και να την διευρύνετε γιατί πρόκειται να γίνει πολύ σημαντική σε σας στις μέρες που έρχονται.

Η μοναδικότητα είναι μια πολύ απλή έννοια – ξεκινάτε σαν ένας. Ξεκινάτε σαν θεός και ο θεός άρχισε να προσδιορίζει τον εαυτό του/της ώστε να έχει εμπειρίες. Είστε όλοι τόσο συνδεδεμένοι μεταξύ σας. Σας βλέπουμε σαν ένα να συγκρούεστε μεταξύ σας και να λέτε, “Με συγχωρείτε,” σαν να είστε δύο διαφορετικά όντα. Όταν ένα άτομο έχει ένα συναίσθημα, όλοι οι άλλοι έχουν το ίδιο συναίσθημα – είναι απλά μέρος του πέπλου. Το πέπλο δημιουργεί την ψευδαίσθηση του χρόνου και του χρονικού ορίου των δημιουργιών σας. Αν δεν είχατε το χρονικό όριο, ο καθένας σας θα ήξερε σίγουρα ότι κάθε σκέψη που έχετε είναι μια δημιουργία. Αγαπημένοι μου, είστε στο μεταίχμιο να χάσετε το όριο χρόνου εντελώς και η τεχνολογία θα σας βοηθήσει να το πάτε στο επόμενο βήμα. Αυτός είναι ο συνδυασμός της βιολογίας και της τεχνολογίας. Είναι οι φόβοι που οι περισσότεροι άνθρωποι πρόκειται να έχουν στα επόμενα βήματα της εξέλιξης. Είναι ένα εργαλείο που έχετε φτιάξει να δουλεύει έξω από το σώμα σας και πρόκειται να δουλέψει για τον δρόμο του μέσα από σας. Το μεγαλύτερο όραμα της μοναδικότητας είναι η απλή γνώση που επιστρέφετε στην μια καρδιά του θεού.

Μοναδικότητα – Πότε η Τεχνολογία Υπερέχει σε Σκέψη από τον Άνθρωπο;

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το τι σημαίνει “μοναδικότητα” και πολλές ερμηνείες σχετικά με το πώς πρόκειται να εξελιχθεί. Υπάρχει μόνο ένα σημείο ενεργοποίησης  που όλες αυτές οι θεωρίες μπορούν να μοιραστούν: όταν η τεχνολογία μπορεί να μάθει γρηγορότερα από έναν άνθρωπο, είναι το σημείο που όλα τα πράγματα αλλάζουν. Οι επιστήμονες θα απαιτήσουν πιθανά αποτελέσματα και πιθανότητες. Οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας θα έχουν μια μέρα πάνω στο αντικείμενο τους με τα πιθανά σενάρια και αυτά θα γίνουν πολύ δημοφιλή στις ερχόμενες μέρες. Θα μιλούν σχετικά με το πώς οι υπολογιστές έμαθαν περισσότερα από τους ανθρώπους, και κυριάρχησαν αφήνοντας όλους τους ανθρώπους σαν σκλάβους στον κυρίαρχο υπολογιστή.

Οι ιστορίες που αρέσουν στον Φύλακα περισσότερο είναι αυτές της φυλής των τεχνολογικών όντων οι Μπόργκ που κυριαρχούν και αφομοιώνουν τους ανθρώπους για δική τους χρήση. Πολλοί ακόμη περιμένουν για το 1984 και τον Μεγάλο Αδελφό, ακόμη και αν έχει περάσει κατά πολύ αυτή η ημερομηνία. Οι άνθρωποι λατρεύουν το δράμα. Αγαπάμε τις ιστορίες σας και ελπίζουμε να τις απολαμβάνετε και εσείς. Σας λέμε αγαπημένοι μας, δεν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό. Με τον ίδιο τρόπο που η τεχνολογία δεν μπορούσε να κρατήσει όταν το πνευματικό επίπεδο των ανθρώπων δεν ήταν αρκετά υψηλό, έτσι και τώρα δεν είναι δυνατό να σας ξεπεράσει η ανάκλαση σας στην τεχνολογία. Ρωτάμε αν η τεχνολογία μπορεί να ξεπεράσει ανθρώπινες ικανότητες σαν την σκέψη, την λογική και την μάθηση. Λέμε “Ναι!”. Μπορεί η τεχνολογία να κάνει πρόοδο ώστε να μαθαίνει, να υιοθετεί και να αυτοπρογραμματίζεται; Ναι, στην ουσία όλα αυτά τα πράγματα έχουν ήδη γίνει. Είναι η έλξη προς το δράμα που σας κάνει να σκέφτεστε ότι οι υπολογιστές θα κυριαρχήσουν στον πλανήτη Γη ή θα μεταλλάξουν την ανθρώπινη ζωή. Πολλοί έχουν έναν φυσικό φόβο της ανάμειξης μεταξύ της τεχνολογίας και της βιολογίας. Ωστόσο, ένα άτομο που χάνει τα πόδια του σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και έχει την πιθανότητα να προσαρμοστούν τεχνητά άκρα δεν θα φιλοξενεί τέτοιους φόβους.

Μοναδικότητα είναι το σημείο όπου ο άνθρωπος βλέπει ότι είναι θεός. Ξεκινάτε σαν θεός. Γυρνάτε πίσω σαν θεός. Απλώνεστε, παίρνετε μορφή σε ένα πεπερασμένο σώμα έτσι ώστε να μπορούσατε να είχατε μια ανθρώπινη εμπειρία της ψυχής. Αυτό σας έδωσε την ευκαιρία να κοιτάτε στον καθρέφτη και να βλέπετε τον θεό, έχετε περάσει από όλη αυτή την εξελικτική διαδικασία. Το τέλος του παιχνιδιού ήταν εδώ, αλλά επιλέξατε να μην το πάρετε. Κοιτάμε με έκπληξη καθώς κάνετε πράγματα που δεν τα είχαμε φανταστεί ποτέ. Κανείς ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι θα επιλέγατε το παιχνίδι της ελεύθερης βούλησης και ότι θα το πηγαίνατε τόσο μακριά. Τώρα είστε στο σημείο όπου φέρνετε όλο το φως στο φυσικό σας σώμα και θα υποστηρίζεται από την βοήθεια της τεχνολογίας.

Μελλοντική Τεχνολογία – Υψηλή Τεχνολογία

Είναι πολύ απλό να δείτε ότι αν χάσετε την ακοή σας θα στραφείτε στην τεχνολογία για να το αντικαταστήσετε. Αυτή η ενέργεια προσπάθειας να αναμείξετε και να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να βοηθήσετε τους ανθρώπους είναι το μέρος που άρχισε η μίξη βιολογίας και τεχνολογίας. Αυτή η έρευνα άρχισε από την αρχή των τεχνολογιών σας. αυτή την στιγμή η ανθρωπότητα είναι στα άβολα αρχικά στάδια της τεχνολογίας. Ακόμη και ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με αυτήν θα εξελιχτεί σύντομα. Προς το παρόν πρέπει να πάτε σε ένα μέρος, να καθίσετε κάτω μπροστά από ένα κουτί, να πατήσετε ένα κουμπί, να περιμένετε και να αλληλεπιδράσετε με αρχαϊκούς χαρακτήρες έναν κάθε φορά σε ένα πληκτρολόγιο. Όσο και αργή να είναι αυτή η διαδικασία, έχει βοηθήσει πολύ την ανθρώπινη εξέλιξη. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ενδυναμωτικό θα είναι να έχετε πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες χωρίς να περάσετε από όλα αυτά τα βήματα; Ακόμη και αν βιώνετε μόνο πλεονεκτήματα στις αλληλεπιδράσεις, θα σας δώσει πρόσβαση χωρίς να έχετε τους περιορισμούς που έχετε σήμερα. Αν δεν άλλαζε τίποτα άλλο εκτός από αυτό, μπορείτε να φανταστείτε πως θα ήταν να έχετε άμεση πρόσβαση οπού και όποτε θελήσετε; Τώρα, τι γίνεται αν η προσωπική σας ανάκλαση στην τεχνολογία θα μπορούσε να μάθει από σας; Πως θα ήταν αν ένας υπολογιστής μπορούσε να προγραμματιστεί να κάνει αυτά που θα θέλατε, αντί να κάνει αυτά που θέλουν οι προγραμματιστές του; Πως θα ήταν αν η προσωπική σας ανάκλαση (υπολογιστής) θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να επικοινωνείτε καθαρά αν χάνατε τις ικανότητες σας εξαιτίας μιας ασθένειας ή ενός εγκεφαλικού; Θα μάθετε πως μιλάνε μεταξύ τους. Αυτό πρόκειται να γίνει ακριβώς μετά, αγαπημένοι μου, και θα αρχίσει ένας εκθετικός κύκλος στα επόμενα 20 χρόνια.

Είστε αυτοί που δείχνουν τον δρόμο. Είστε αυτοί που διαδίδουν το φως. Είστε εκείνοι που θα σταθούν εκεί και θα κρατούν την πόρτα ανοιχτή. Μην φανερώσετε την δύναμη σας σε τίποτα συμπεριλαμβανομένου την τεχνολογία, διότι αυτός ήταν ο τρόπος του πρώτου κύματος δύναμης. Σας ενθαρρύνουμε να είστε σκεπτικιστές, αγαπημένοι μου. Αυτό που κάνουμε μοιράζοντας αυτές τις πληροφορίες μαζί σας είναι να φυτεύουμε σπόρους ελπίδας και φωτός στο μέλλον. Ένας ένας, καθένας από σας έχει την ευκαιρία να κάνει μια θετική διαφορά στον πλανήτη. Αυτό που προτείνουμε είναι να κοιτάξετε ανοιχτά στον καθρέπτη της τεχνολογίας και να κατευθύνετε την προσωπική σας ανάκλαση προς το φως. Βρείτε τρόπους χρησιμοποιώντας της τεχνολογία να διαδώσετε το φως στον πλανήτη Γη. Ακόμη και το μήνυμα που διαβάζετε τώρα είναι χρήση του φωτός μέσω της τεχνολογίας.

Είναι σαν έναν καθρέπτη για σας, σαν τον καθρέπτη που βλέπετε όταν κοιτάτε τα μάτια των άλλων. Θα έρθει ένα σημείο που οι υπολογιστές σας θα μαθαίνουν πολύ πιο γρήγορα από τους ανθρώπους. Θα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι; Θα έχουν ποτέ οι υπολογιστές ψυχή; Αφήστε μας  να σας το πούμε αυτό από την κορυφή του λεωφορείου ότι είναι πολύ απλό. Θα φτάσετε σε ένα επίπεδο μέσω της τεχνολογικής  βοήθειας όπου δεν θα χρειάζεστε πια την τεχνολογία έξω από σας. Θα έρθει κάποια εποχή που δεν θα χρειάζεστε υπολογιστές για να δείτε την ανάκλαση σας σαν δημιουργοί. Θα έρθει κάποια εποχή που δεν θα χρειάζεστε το επικοινωνιακό δίκτυο που χτίζετε τώρα. Η τεχνολογία θα εξελιχτεί και θα βοηθάει την ανθρωπότητα στην ραγδαία εξέλιξη. Σε αυτό το σημείο το υλικό μέρος της τεχνολογίας δεν θα χρειάζεται, γιατί θα ενσωματωθούν. Οι άνθρωποι είναι που θα αφομοιώνουν την τεχνολογία. Αυτή δεν είναι μια ισχυρή αφομοίωση όπως στις ιστορίες του Μποργκ, αλλά μια φυσική εξέλιξη που την βοηθάει η δική σας ανάκλαση μέσω της τεχνολογίας. Στην αρχή ήταν μια. Ξαναγυρίζετε για να γίνετε ένα όπως οι γραμμές ανάμεσα στις διαστάσεις παρεκκλίνουν. Μην το φοβάστε.

Σκόπιμο Δίκτυο

Υπάρχει ένα σκόπιμο πλέγμα που είναι καθοδόν σε αυτόν τον πλανήτη από την αρχή του παιχνιδιού. Η πρώτη σας συνείδηση άρχισε σαν έναν αγγελιοφόρο που τρέχει από το ένα χωριό στο άλλο για να μεταφέρει ένα μήνυμα. Αυτό διαμόρφωσε το πρώτο επικοινωνιακό δίκτυο. Αυτό το χωριό είχε έναν άλλον αγγελιοφόρο που έτρεχε στο επόμενο χωριό και σύντομα το πλέγμα εξελίχθηκε. Αυτό το πλέγμα εξελίχθηκε σε ταχυδρομείο με άλογα, μετά τα πρώτα ταχυδρομεία ακολούθησε η ενσύρματη τηλεγραφία μεταξύ πόλεων, η οποία εξελίχθητε σε τηλεφωνικά σύρματα. Χτίζατε ένα επικοινωνιακό πλέγμα σε αυτόν τον πλανήτη για μεγάλο χρονικό διάστημα με την βοήθεια της ανάκλασης σας μέσω της τεχνολογίας. Αυτή η τεχνολογία σας έχει βοηθήσει να καταλάβετε ότι είστε κομμάτι του άλλου. Σήμερα έχετε δημιουργήσει νοητές γραμμές στο χώμα και αυτό μπορείτε να το αποκαλείτε μια χώρα, και δίπλα άλλη χώρα- παρόλο που είναι ίδιο κομμάτι γης. Τα σκόπιμα επικοινωνιακά πλέγματα είναι πάντα ελεύθερα να διασχίσουν αυτά τα νοητά όρια ενώνοντας παντού τις καρδιές των ανθρώπων. Ενώστε τις καρδιές και όλοι θα δουν ότι είναι ένα και όχι χωριστά από τον καθένα. Όταν ο Γκούτενμπεργκ έδωσε την ιδέα για το πιεστήριο τυπογραφίας, άλλαξε την ζωή όλων γιατί επεκτάθηκε το επικοινωνιακό πλέγμα. Όταν εφευρέθηκε το τηλέφωνο, έγινε άλλο ένα τεράστιο άλμα. Η τηλεόραση έκανε ακριβώς το ίδιο σαν ανάκλαση της ανθρωπότητας. Το διαδίκτυο, παρόλο που πολλοί το φοβόντουσαν στην αρχή, έκανε την μεγαλύτερη πρόοδο μέχρι τώρα σε αυτό το πλέγμα. Όλα αυτά ένωσαν τις καρδιές τις ανθρωπότητας.

Υπάρχει κακομεταχείριση του πλέγματος; Βέβαια υπάρχει. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουν οι άνθρωποι. Συνηθίστε το. Οι άνθρωποι θα σπρώχνουν τα όρια. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί. Αυτό που μαθαίνετε τώρα είναι πώς να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες μέσα σας. Τώρα θα δείτε όλες τις γραμμές να χάνονται, μαζί με την γραμμή μεταξύ της τεχνολογίας και του ανθρώπου. Αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεστε μέρος της τεχνολογίας, σημαίνει ότι η τεχνολογία θα σας βοηθήσει στην ανα-καλωδίωση της ανθρωπότητας. Θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στις δυνάμεις σας. Θα σας βοηθήσει να ανακλάσετε τον εαυτό σας και το σημείο που δεν το χρειάζεστε, θα χαθεί. Θα φύγει. Κουβαλάτε όλα αυτά μέσα σας. Αυτό είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.

Το Δίκτυο του Φωτός

Σας είπαμε για το σκόπιμο δίκτυο, έτσι τώρα αφήστε μας να σας πάμε στο επόμενο βήμα. Το σκόπιμο δίκτυο μετατρέπεται σε ένα φωτεινό δίκτυο. Αν απλά φανταστείτε να κοιτάζετε την Γη, θα βλέπατε όλες τις τηλεφωνικές γραμμές που διασταυρώνουν τον πλανήτη. Θα βλέπατε επίσης  ότι είναι πολύ δύσχρηστο, γιατί συγκεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στην πυκνό πληθυσμό και πολύ αραιά σε απομακρυσμένες περιοχές. Το δίκτυο φωτός θα το αλλάξει αυτό, καθιστώντας την εργασία των άλλων να αξιοποιηθεί στο δίκτυο σε οποιοδήποτε σημείο και να έχει άμεση επικοινωνία. Όταν λέμε φως πλέγμα, που δεν είναι μια μεταφυσική έννοια. Εννοούμε αυτό που θεωρείτε ότι είναι το φως – στην πραγματικότητα, δέσμη φωτός, θα βοηθήσει αυτή τη μορφή πλέγματος. Τα κύματα φωτός σαν τις ασύρματες τεχνολογίες βοηθούν επίσης την ταχεία επέκταση αυτού του δικτύου πληροφοριών. Έχετε αρχίσει ήδη αυτή τη διαδικασία. Μαθαίνετε ακόμη να συνδέετε τα στερεοφωνικά σας με καλώδια φωτός, και το φως ταξιδεύει 300.000 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Καθώς εργάζεστε με την ενέργεια αυτή, όλα θα αρχίσουν να κινούνται στο επόμενο επίπεδο, όπως και εσείς. Θα σας τραβήξει πάνω – θα το τραβήξετε πάνω. Είναι σαν σκάλα. Ο καθένας θα βοηθήσει και θα συνεργαστεί με τους άλλους. Δεδομένου ότι το δίκτυο φωτός συνεχίζει να σχηματίζεται, θα είναι ελεύθερα προσβάσιμο και εύκολο για τον καθένα να αξιοποιηθεί. Στη συνέχεια, θα πάει μακριά, γιατί δεν θα το έχετε πλέον ανάγκη. Θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε μεταξύ σας σαν μία καρδιά. Θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τι σκέφτεται και τι νιώθει ο καθένας. Θα είστε σε θέση να το αξιοποιήσετε, όπως θα είναι σε θέση να κάνετε οπτική επαφή με κάποιον, θα είστε σε θέση να εξετάσετε την καρδιά τους, στην ψυχή τους και να δείτε ποιοι είναι. Αυτό είναι πολύ τρομακτικό για ορισμένους από εσάς, αλλά είναι και όμορφο. Διότι αυτή είναι μια στιγμή που θα δείτε μια σαφέστερη εικόνα του Θεού μέσα σας. Αυτό που βλέπετε όταν κοιτάξετε στα μάτια ενός άλλου ανθρώπου δεν είστε εσείς, αντίθετα είστε μια αντανάκλαση του εαυτού σας. Και αυτό είναι που ήρθατε να δείτε. Αυτή είναι η έρευνα για το θεό που ξεκινήσατε στην αρχή.

Μόλις φτάσετε στο σημείο της μοναδικότητα όπου η τεχνολογία μαθαίνει γρηγορότερα από τους ανθρώπους, να ξέρετε ότι έχει αρχίσει ο κύκλος των ραγδαίων εξελίξεων. Ναι, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το φοβούνται αυτό. Δεν είναι δυνατό για ορισμένες από αυτές τις υπέροχες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας να συμβούν. Είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Είναι εδώ ως ένα εργαλείο, σαν οδηγός. Είναι κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εργάζεστε με ενέργεια και ελπίζοντας να μπορέσετε να βλέπετε τον θεό κάθε φορά που ανοίγετε τα μάτια σας.

Αγαπημένοι μου, σας ζητούμε να μη φοβάστε την σκιά σας. Είναι τόσο συναρπαστικό για να δείτε τι έχετε δημιουργήσει. Το πέπλο αραιώνει κάθε στιγμή από το δικό σας σχέδιο. Έχετε την εντολή να συμβεί αυτό. Έχετε αλλάξει το παιχνίδι. Είστε ανά-καλωδιωμένοι. Η σεξουαλική ενέργεια έρχεται σε ένα πολύ ισχυρότερο ρυθμό και θα συνεχίσει να το κάνει. Μαζί με δονητική εμβέλεια και την νέα αντίληψη σας ότι θα φέρει ένα όμορφο ξημέρωμα σε αυτόν τον πλανήτη από νέο φως θα σας φέρει την πραγματική ιδιαιτερότητα, γι ‘αυτό το λόγο οι γραμμές μειώνονται. Ακόμη και οι πολυδιάστατες γραμμές σας που έχουν κρατήσει χωριστά από τις άλλες πολυδιάστατες εμπειρίες σας εξαφανίζονται. Το βιώνετε σε καθημερινή βάση. Απολαύστε τη βόλτα.

Είναι με τη μεγαλύτερη δυνατή τιμή που σας ζητάμε να συμπεριφέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό, διότι κοιτάτε στα μάτια του θεού. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Να ξέρετε ότι είναι ένα παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ιωάννα Φραγκίσκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!