Φεβρουάριος 2007

Η Δωδέκατη Διάσταση
Η Διάσταση της Δημιουργίας

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ επανειλημμένα λέει ότι η πραγματικότητά μας δημιουργείται από τον τρόπο με τον οποίο την αντιλαμβανόμαστε. Εάν αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα θα αλλάξετε και την πραγματικότητά σας. Αυτό μπορεί να ακούγεται απλό αλλά σε αυτό το μήνυμα το γκρουπ μας δείχνει πόσο χρήσιμο μπορεί στ’αλήθεια να είναι. Αυτό το μήνυμα επίσης αναφέρει την σύνδεση της μεταφυσικής και της επιστήμης ως δύο ξεχωριστές οντότητες που ποτέ δεν πρόκειται να συμφωνήσουν απόλυτα. Τις αναφέρουν ως δύο ξεχωριστές δονήσεις που η μία επικαλύπτει την άλλη, σχηματίζοντας έτσι ένα αρμονικό σχήμα που αποκαλούν «Η Τρίτη Δόνηση”. Νιώστε την τρίτη δόνηση καθώς θα διαβάζετε αυτό το μήνυμα.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Η Θεία ‘Ανθρώπινη’ Εμπειρία

Η ενέργεια που έχετε φτιάξει σε αυτόν τον ιερό χώρο είναι πολύ ισχυρότερη από όσο νομίζετε. Όταν κοιτάζουμε μέσα από το πέπλο για να σας δούμε, ο χώρος που έχετε δημιουργήσει είναι απίστευτα μαγευτικός. Αγαπημένοι μου, είστε οι μάγοι στην Αρένα του Παιχνιδιού. Είστε αυτοί που διεκδικείτε το δικαίωμά σας να διατηρήσετε την δική σας δημιουργικότητα, να διατηρήσετε κάθε μέρος του δικού σας θείου δικαιώματος να δημιουργήσετε. Σας επιβεβαιώνουμε ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το δικαίωμα, εμείς χειροκροτούμε από αυτήν την πλευρά του πέπλου. Δεν καθόμαστε εδώ προσπαθώντας να σας κατευθύνουμε, λέγοντάς σας «Πρέπει να κάνετε αυτό και πρέπει να κάνετε εκείνο». Αυτό ήταν κάτι που γινόταν πολύ παλιά -ίσως και χιλιάδες έτη πριν- αλλά εσείς βασιστήκατε σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνεχίσατε να παραμένετε προσκολλημένοι σε αυτό για πολύ καιρό, λέγοντας: «Πείτε μας προς τα πού να κινηθούμε». Σας  λέγαμε να περπατήσετε σε κύκλο ακριβώς για να δούμε τι θα δημιουργήσετε από αυτό. Ήσασταν τόσο ξεκαρδιστικοί όταν το κάνατε αυτό. Στη συνέχεια, όμως, -προς μεγάλη μας έκπληξη – φτάνατε σε έναν προορισμό μέσα στον κύκλο! Είστε τόσο μαγικοί. Στη συνέχεια, κοιτούσατε προς εμάς και αναρωτιόσασταν, «Ποιο είναι το νόημα της ζωής;» κι εμείς απαντούσαμε σαν ηχώ σε σας, «Ποιο είναι το νόημα της ζωής;» γιατί είστε εσείς που γνωρίζετε τις απαντήσεις, όχι εμείς. Το παιχνίδι που παίζετε δεν είναι να ψάξετε για τις απαντήσεις της ζωής, αλλά να προσδιορίσετε τη ζωή μέσα από την ανθρώπινη εμπειρία της ψυχής σας. Αυτή είναι η θεία ανθρώπινη εμπειρία που αναζητάτε. Εσείς είστε αυτοί που επιλέξατε να φορέσετε το πέπλο. Και μερικές φορές επιλέξατε και το να κάνετε κύκλους έτσι ώστε να μπορέσετε να ανακαλύψετε ότι εσείς είστε αυτοί που δημιουργούν τη διαδρομή -η διαδρομή δεν δημιουργείται από εμάς λέγοντάς σας πού να στρίψετε. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά να σας βλέπουμε τώρα να δημιουργείτε, επειδή για μεγάλο χρονικό διάστημα τα μηνύματά μας έπεφταν στο κενό. Δεν ήσασταν σε θέση ως ομάδα να κατανοήσετε ποια ήταν η πραγματική δύναμη στην ανθρωπότητα, αλλά τώρα είστε εδώ, αποκτώντας και κρατώντας την δύναμή σας με τρόπους που δεν είχαν συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Είναι πολύ συναρπαστικό για όλους εμάς που βρισκόμαστε σε αυτήν την πλευρά του πέπλου.

Πολυδιαστασιοποίηση – Το Επόμενο Βήμα της Ανθρωπότητας

Αυτήν την μέρα θέλουμε να σας βοηθήσουμε να συνθέσετε κάποιες από τις έννοιες που συζητάμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο Φύλακας ξέρει που θέλουμε να φτάσουμε με αυτό και είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό. Έτσι, θα του ζητήσουμε να πάρει μια ανάσα και να ηρεμήσει, μερικές φορές συγχύζεται λίγο. Κάτι που έχουμε αναφέρει κατ’επανάληψη στα μηνύματά μας είναι η πολυδιαστασιοποίηση –το να εργάζεται κανείς σε πολλαπλές διαστάσεις του χρόνου και του χώρου- για να σας δείξουμε πώς οι πολλαπλές διαστάσεις μπορούν να συνεργαστούν για να αυξήσουν τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας. Αυτό τώρα γίνεται εφικτό για σας, να βρίσκεστε σε πολλαπλές διαστάσεις και να χρησιμοποιείτε πολλαπλές διαστάσεις στην καθημερινότητά σας εδώ. Δεν μπορούμε να σας πούμε πόσο συναρπαστικό είναι κάτι τέτοιο, καθώς μόλις ξεκινάτε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του. Περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε πώς θα αντιδράσετε σε αυτό και πώς θα το εξελίξετε πέρα από τα πιο τρελά μας όνειρα σχετικά με το τι επρόκειτο να κάνετε με αυτό. Ορίστε. Ας ξεκινήσουμε σήμερα με το να σας δείξουμε έναν από τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε πολλαπλές διαστάσεις εντός του χρόνου και του χώρου που είστε σήμερα.

Επιστήμη και Μεταφυσική. Γνωρίστε την Τρίτη Δόνηση

Προσπαθήσαμε να σας δείξουμε ότι πολλές φορές η επιστήμη και αυτό που εσείς ονομάζετε μεταφυσική δεν μπορούν να ταιριάξουν τελείως. Αυτές οι δύο έννοιες υπάρχουν σε ξεχωριστές σφαίρες δόνησης. Τα μέρη που ενώνονται είναι αυτό που ονομάζουμε αρμονικές αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει ότι η επιστήμη και η μελέτη της ψυχής υπάρχουν για δύο ξεχωριστούς σκοπούς, για να εκπληρώσουν δύο δρόμους σκέψης. Ποτέ δεν θα συναντηθούν και ποτέ δεν θα συμφωνήσουν απόλυτα, αλλά οι αρμονικές αποχρώσεις θα υπάρχουν. Είναι σαν όταν ένα κύμα κινείται σε μία ταχύτητα και ένα άλλο κύμα κινείται με ταχύτερους ρυθμούς. Κάθε τόσο, αυτά τα κύματα συναντώνται και διασταυρώνονται μεταξύ τους και τότε δημιουργείται ένα τρίτο κύμα, που είναι η τρίτη δόνηση. Αυτές οι αρμονικές αποχρώσεις είναι τα σημεία όπου η αλήθεια μεταφέρεται σε όλους τους ανθρώπους. Γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν να έχουμε μόνο ένα κύμα που κρατά όλες τις αλήθειες, που κρατά τα πάντα για την ανθρώπινη ζωή, επειδή κανείς δεν θα είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει μόνο το τρίτο κύμα. Το κύμα φθάνει σε εσάς σε πολλές, πολλαπλές διαστάσεις ταυτόχρονα. Πολλές φορές το έχει διαπιστώσει αυτό ο Φύλακας. Οι άνθρωποι του γράφουν και του λένε, «Μας άρεσε όταν το γκρουπ είπε αυτό». Και ο φύλακας απαντά, «Για μισό λεπτό. Το γκρουπ δεν είπε ποτέ αυτό». Και μετά το ψάχνει και συνειδητοποιεί ότι ίσως το γκρουπ να το είπε μόνο που ο ίδιος δεν το άκουσε όταν πέρασε μέσα από αυτόν. Σας λέμε ότι σας μιλάμε μέσα από πολλαπλές διαστάσεις ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δέχεστε τα περισσότερα από τα μηνύματα μέσω της καρδιάς σας και όχι μέσω της λογικής σας. Εμείς στέλνουμε μία δόνηση ενέργειας αγάπης που έχει απήχηση σε σας μόνο εάν το επιλέξετε. Αν αντηχεί στην καρδιά σας, τότε εισχωρεί στην ύπαρξή σας και δημιουργεί μία τρίτη δόνηση μέσα σας που κουβαλάει την αλήθεια. Αυτό είναι πολυδιάστατο και είναι κάτι που έχει αρχίσει να μεγεθύνεται. Σύντομα θα μάθετε πώς να το κάνετε αυτό μεταξύ σας.
Αν και όλα αυτά μπορεί να φαίνεται στοιχειώδη, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε τις βασικές αρχές. Ένα από τα σημεία όπου η επιστήμη και η μεταφυσική συναντιόνται είναι στην κατανόηση του πολυδιάστατου. Ναι, ο καθένας πιστεύει ότι υπάρχει κάποια διαφορά και προκειμένου να εξηγηθεί η θεωρία χορδών, έχει ειπωθεί ότι έπρεπε να ολοκληρωθεί σε έντεκα διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Σας έχουμε πει ότι εδώ και αιώνες ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν δώδεκα διαστάσεις του χώρου και χρόνου, οπότε θα φαινόταν σαν να διαφωνούμε με αυτό. Αλλά απόψε θα μιλήσουμε γι’ αυτήν την δωδέκατη διάσταση. Πρόκειται να σας δείξουμε τι είναι και πώς να την χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή. Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από αυτές τις ασκήσεις και τις ιδέες και να τις εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή, επεκτείνοντας έτσι τις δικές σας πολυδιάστατες δυνατότητες. Αν και μερικά από αυτά θα σας φαίνονται πολύ απλά, είναι τα θεμέλια για την κατανόηση του ποιοι πραγματικά είστε. Επομένως, ας μιλήσουμε για αυτό για λίγο.

Δώδεκα Διαστάσεις της Ψυχής

Είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι αν είχατε έντεκα σειρές όντων σε έντεκα σειρές από καρέκλες εδώ, τότε έχετε μια σειρά από καρέκλες εδώ, έχετε μια σειρά από καρέκλες εδώ, εκεί και ούτω καθεξής. (Ο Στιβ σηκώθηκε εδώ και έδειξε μία σειρά από καρέκλες στο ακροατήριο.) Στην πραγματικότητα, αυτή η πρώτη γραμμή είναι μία ανθρώπινη εμπειρία μιας ψυχής. Αυτή η δεύτερη γραμμή είναι μια άλλη εμπειρία της ίδιας ψυχής. Αλά όμως, δεν είστε οι μόνοι που έχετε μια εμπειρία ζωής, έτσι υπάρχει άλλη μία σειρά δίπλα σας, μια άλλη σειρά που δεν ξέρει καν για αυτή τη σειρά. Είναι η ψυχή σας που έχει μια διαφορετική εμπειρία στο χώρο και το χρόνο. Υπάρχει μέσα σε μία αρμονική δόνηση της πρώτης. Έχετε μια αρμονία στους κραδασμούς σας που βρίσκονται εδώ, που έχουν μια ελαφρώς διαφορετική εμπειρία, ώστε να μπορείτε να κάνετε ελαφρώς διαφορετικές επιλογές από ό, τι αυτή η ψυχή εδώ. Στην πραγματικότητα, αυτό που σας λέμε είναι ότι υπάρχουν έντεκα βιώματα της ψυχής που μας κάνουν έντεκα διαφορετικές παρουσίες για μια ψυχή, για μία ενέργεια. Όταν επιστρέφετε στην Εστία, όλες οι παρουσίες μαζί θα φύγετε σε παρόμοια στιγμή κι παρόμοιο χώρο για αυτήν την διάσταση, και θα ενσωματωθείτε στο έβδομο στάδιο της ζωής. Φέρνετε μαζί κάθε μια από τις εμπειρίες από όλες τις έντεκα διαστάσεις του χρόνου και του χώρου και τις ενσωματώνετε στον πυρήνα της προσωπικότητάς σας. Ο πυρήνας της προσωπικότητάς σας είναι η ουσία της ψυχής σας. Αυτό είναι το κομμάτι που φέρνετε μαζί σας σε κάθε ζωή. Αυτή είναι η μαγεία αυτού που πραγματικά είστε. Έτσι, μαζί με αυτήν την κατανόηση έρχεται η γνώση ότι υπάρχουν έντεκα διαφορετικές παρουσίες της ίδιας ψυχής που ονομάζουμε «εσύ», μια ψυχή που προσποιείται ότι είναι ανθρώπινη ύπαρξη σε έντεκα διαφορετικές διαστάσεις του χώρου και χρόνου. Οπότε, ποια είναι η δωδέκατη διάσταση, ρωτάτε;

Η τρίτη δόνηση του Ανώτερου Εαυτού

Η δωδέκατη διάσταση είναι το σημείο της αντίληψης από το οποίο βλέπει κανείς τα πάντα. Εάν αντιλαμβάνεστε την εμπειρία της ψυχής σας από αυτήν εδώ την σειρά από καρέκλες και αυτήν την γραμμή της ζωής, τότε αυτό είναι το σημείο αντίληψης για αυτήν την ψυχή. Τι συμβαίνει όμως όταν με κάποιο μαγικό τρόπο ξεκινήσετε να συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν έντεκα άλλες διαφορετικές δυνατότητες για να αντιληφθείτε; Αυτό που σκέφτεστε δημιουργεί την πραγματικότητά σας. Γνωρίζετε ότι πάντα έτσι ήταν -αυτό που κρατάτε στο μυαλό σας, αυτό που διατηρείτε μέσα σας, γίνεται η πραγματικότητά σας πάρα πολύ γρήγορα. Σας ζητούμε να κρατήσετε αυτήν την ιδέα των έντεκα διαστάσεων του χώρου και του χρόνου, γιατί αυτή είναι η δωδέκατη διάσταση του σημείου της αντίληψης της οποίας έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Μέρος αυτού ξεκινά από την απλότητα του να μάθει κανείς να κοιτά τα πράγματα από ένα διαφορετικό σημείο αντίληψης. Ως άνθρωποι, έχετε μεγαλώσει με την ιδέα της δυαδικότητας όπου καθορίζετε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας ως καλό/κακό, σωστό/λάθος, αγάπη/φόβο, φως/σκοτάδι –και όλες οι υπόλοιπες διασκεδαστικές ορολογίες που χρησιμοποιείτε. Ποτέ δεν αποκαλείτε κάτι γκρίζο, είναι πάντα μαύρο και άσπρο -δεν είναι ενδιαφέρον; Βλέπετε τα πράγματα μέσα από μία πολωμένη αντίληψη. Τώρα που κινείστε έξω από το πεδίο της δυαδικότητας, μέσα σε ένα πεδίο τριαδικότητας, θα εξισορροπήσετε αυτήν την σύνδεση των αντιθέτων με ένα νέο, τρίτο σημείο αντίληψης που αντιπροσωπεύει την τρίτη δόνηση των αρμονικών. Αυτό θα μάθετε να το αναγνωρίζετε ως τον ανώτερο εαυτό σας. Έτσι τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από μια τριγωνική σκοπιά τριαδικότητας, αντί να βλέπετε μόνο τα αντίθετα μαύρο/άσπρο, πάνω/κάτω, αγάπη/φόβος και όλα τα υπόλοιπα. Καθώς τώρα ξεκινάτε να αντιλαμβάνεστε αυτήν την έννοια θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε κάνει τίποτα περισσότερο από το να μετακινήσετε το σημείο της αντίληψής σας. Έχετε ήδη αρχίσει να γίνεστε πολυδιάστατοι, έτσι η μετάβαση από ένα πεδίο δυαδικότητας σε ένα πεδίο τριαδικότητας δεν είναι τίποτα περισσότερο από την μετακίνηση προς την δωδέκατη διάσταση. Έχετε μετακινηθεί σκόπιμα προς αυτή τη νέα διάσταση, γιατί η δωδέκατη διάσταση είναι στην πραγματικότητα το σημείο της αντίληψής σας. Εδώ είναι που το μήνυμά μας διαφέρει από την επιστήμη, γιατί η επιστήμη έχει συμφωνήσει ότι υπάρχουν έντεκα διαστάσεις του χώρου και χρόνου και δεν διαφωνούμε σε αυτό. Αυτό που λέμε είναι ότι η δωδέκατη διάσταση είναι το σημείο της αντίληψης. Αυτή είναι η μαγεία που έχετε. Αυτό είναι το κομμάτι που σας έλειπε και που αρχίζετε να χρησιμοποιείτε και, όπως η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας φτάνει σε ένα επίπεδο όπου μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε στην καθημερινή ζωή σας, δείτε τι θα συμβαίνει στον πλανήτη Γη.

Θα είναι τρομακτικό; Ναι. Στους ανθρώπους αρέσει να φοβούνται, οπότε στα σίγουρα θα τρομάξετε τους εαυτούς σας. Θα είναι διασκεδαστικό; Ω ναι, γιατί αυτό είναι ένα από τα κριτήρια που θέτετε για την δική σας πρόοδο. «Πρέπει να είναι διασκεδαστικό αλλιώς δεν θα ασχοληθώ!» Την αγαπάμε αυτή σας τη στάση. Σας υποστηρίζουμε σε αυτή την επιλογή. Θα ακούσετε πολύ γέλιο καθώς θα προχωράτε εμπρός, καθώς όσο θα ξεκινήσετε να βλέπετε τα πράγματα μέσα από πολλαπλές διαστάσεις, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι το σημείο της αντίληψης μετακινείται. Ποτέ στο παρελθόν δεν το είχατε κατανοήσει πλήρως αυτό, ως συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει σαν πληροφορία σε κανένα από τα βιβλία σας. Δεν έχετε αντιληφθεί ότι μπορείτε να μετακινήσετε απλά το σημείο της αντίληψής σας και να αλλάξετε έτσι ολόκληρη τη ζωή σας. Αυτό που πραγματικά κάνετε όταν μετακινείτε το σημείο της αντίληψης είναι να μετακινείστε από την μια σειρά (με καρέκλες) στην άλλη. Τώρα, είναι δυνατόν να ζείτε κάθε μέρα σε αυτή τη σειρά, να μετακινηθείτε τρεις σειρές πάνω, να πάρετε μια ιδέα, μια σύνδεση, ένα είδος αντίληψης και να επιστρέψετε πίσω; Ναι, είναι, και αυτό είναι που θα συμβεί καθώς θα μαθαίνετε να κινείστε στην δωδέκατη διάσταση. Καθώς θα ξεκινήσετε να καταλαβαίνετε και να χρησιμοποιείτε την δωδέκατη διάσταση ως ένα σημαντικό εργαλείο στην καθημερινή ζωή σας, θα καταλάβετε.

Πρόσβαση στη Δωδέκατη Διάσταση

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχετε πρόσβαση στη δωδέκατη διάσταση. Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να εν-θυμηθείτε είναι ότι τη στιγμή που κάτι συμβαίνει στη ζωή σας, έχετε πρώτα απ’ όλα μια επιλογή για το ποιο θα είναι το σημείο της αντίληψης σας. Για παράδειγμα, εάν λάβετε άσχημα νέα με το ταχυδρομείο και, επειδή ξέρετε ότι είναι άσχημα νέα, δεν θέλετε να ανοίξετε την επιστολή αλλά παρόλα αυτά ανοίγετε τον φάκελο και αγγίζετε το γράμμα που βρίσκεται μέσα. Αντ ‘αυτού, πριν να βγάλετε το γράμμα έξω, να το ανοίξετε και να το απορροφήσετε στο μυαλό σας, έχετε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να επιλέξετε το σημείο της αντίληψής σας. Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κινηθείτε στην δωδέκατη διάσταση. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν το κάνετε και πείτε, «Θα βρω το υψηλότερο σημείο της αντίληψης για να βιώσω αυτό, ανεξάρτητα από το είναι αυτό». Επιτρέψτε στο πνεύμα σας, στον ανώτερο εαυτό σας, να οδηγήσει την δωδέκατή σας διάσταση, να σας φέρει στο υψηλότερο σημείο αντίληψης που μπορείτε να φτάσετε και να σας επιτρέψει να το βιώσετε. Αν έχετε δυσκολίες με αυτό, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να συμβεί αυτό είναι να καθαρίσετε την ενέργεια με ένα γέλιο, επειδή το γέλιο καθαρίζει την ενέργεια. Αυτό κάνετε όταν γελάτε. Αυτό είναι το γέλιο και η γλώσσα των αγγέλων αγαπημένοι μου. Εμείς γελάμε όλη την ώρα και είναι τόσο ευχάριστα στην Εστία γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο. Καταλάβετε ότι έχετε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να κάνετε αυτήν την επιλογή.
Τώρα, τι θα συμβεί εάν δεν επιλέξετε να βρείτε το υψηλότερο σημείο της αντίληψης; Τι θα συμβεί εάν παραμείνετε στα παλιά σας πρότυπα ενέργειας και τραβήξετε έξω το γράμμα λέγοντας «Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Πώς θα ανακάμψω ποτέ από αυτό;» Εντάξει. Έχετε επιλέξει το σημείο της αντίληψης σας, αλλά αυτό που σας λέμε είναι ότι εξακολουθεί να είναι κινητό. Τώρα είναι περισσότερο κινητό από ποτέ, λόγω της συλλογικής αύξησης των κραδασμών. Έχετε τη δυνατότητα της μετακίνησης του σημείου της αντίληψης. Εντάξει λοιπόν, έχετε χάσει τα πάντα. Χάθηκαν όλα: το σπίτι, η σχέση, το αυτοκίνητο, η κοινωνική σας θέση. Τα πάντα χάθηκαν από την στιγμή που τραβήξατε έξω εκείνο το γράμμα. Πώς θα μπορούσατε να …; Τώρα δεν έχετε προσκολλήσεις. Τώρα έχετε όλες τις δυνατότητες, έτσι δεν είναι; Ναι, δεν θα μπορούσε αυτό να μην είναι τίποτα περισσότερο από ευσεβείς πόθοι; Δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα περισσότερο από θετική σκέψη; Ναι, οπωσδήποτε. Υπάρχει μια θετική πλευρά, αλλά είναι επίσης δυνατό να προχωρήσετε σε αυτήν την δωδέκατη διάσταση στην καθημερινή σας ζωή περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Τώρα έχετε την δυνατότητα να το κάνετε αυτό σε συνειδητό επίπεδο, αντί να προσπαθείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται πάντα στο υψηλότερο δυνατό σημείο. Τώρα είναι δυνατό ακόμη και το να έχετε τις χειρότερες δυνατές εμπειρίες που ένας άνθρωπος μπορεί να έχει μέσα από αυτό το κομμάτι χαρτί που βρίσκεται μπροστά σας, και να γελάτε. Σε αυτό το γέλιο, όταν αναπνέετε ανάμεσα στο γέλιο, αναπνέετε προς όλες τις δυνατότητες που βρίσκονται μπροστά σας, γιατί τώρα εσείς δεν είστε προσκολλημένοι στο αυτοκίνητο. Δεν είστε προσκολλημένοι στη σχέση. Δεν είστε προσκολλημένοι στην κοινωνική σας θέση. Τώρα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Όλα είναι αντίληψη αγαπημένοι μου. Πάντα ήταν αντίληψη, αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχετε την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε αυτό σε καθημερινή βάση και αυτό είναι απίστευτα συναρπαστικό.

Κάντε Πολλά “Καλά” Λάθη
Μετρήστε μέχρι το τρία για να αποκτήσετε πρόσβαση στην Τρίτη Δόνηση

Θα παρακολουθήσουμε με μεγάλη προσδοκία καθώς θα ξεκινήσετε να παίζετε με αυτήν την γνώση. Το τι θα κάνετε με αυτό είναι δικό σας θέμα. Μερικοί από εσάς φοβόσαστε πολύ να παίξετε με κάποια από αυτά τα νέα εργαλεία, γιατί φοβάστε να κάνετε λάθη. Ελπίζουμε να κάνετε πολλά καλά λάθη. Κάντε χιλιάδες όμορφα λάθη. Παίξτε με αυτό. Ρίξτε το σαν τόπι στον τοίχο. Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε με αυτό, ώστε να καταλάβετε, γιατί ό, τι και αν είναι αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε το σημείο της αντίληψής σας και μαζί του αλλάζει και αυτό. Σας το λέμε αυτό ξανά και ξανά -σας παρακαλώ να καταλάβετε ότι αυτό που σας λέμε δεν είναι απλώς σχήμα λόγου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορείτε να πέσετε ακόμη κι αν το δοκιμάσετε… και θα το εκτιμούσαμε εάν σταματούσατε να προσπαθείτε τόσο σκληρά. Η πραγματικότητα είναι, ότι βρίσκεστε σε μία Αρένα Παιχνιδιού, όπου συμμετέχετε σε ένα υπέροχο παιχνίδι. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να σταματήσετε και να πείτε, «δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω αυτό το παιχνίδι πλέον.”
Αλλάζετε το σημείο της αντίληψής σας και το παιχνίδι αλλάζει. Τα πάντα αλλάζουν, οπότε χρησιμοποιήστε σοφά αυτήν την γνώση, ως εργαλείο. Χρησιμοποιήστε ένα μαγικό μέτρημα ως το τρία για να αλλάξετε το σημείο της αντίληψής σας. Όλα όσα γνωρίζετε με την αντίληψή σας, αυτό που εσείς ονομάζετε τρισδιάστατος κόσμος, είναι χτισμένος σε τριάρια. Για να μετακινηθείτε πέρα από αυτήν την ενέργεια σε μια υψηλότερη δόνηση, απλά θα μετρήσουμε για εσάς μέχρι το τρία: «ένα, δύο, τρία … αλλάξτε το σημείο της αντίληψής σας». Είναι τόσο απλό. Προσπαθούμε να το κάνουμε λιγάκι περίπλοκο, τόσο όσο χρειάζεται για να το καταλάβετε, γιατί οι άνθρωποι αγαπούν να περιπλέκουν τα πράγματα. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλό από αυτό, αλλά θα σας δώσουμε αυτό το εργαλείο γιατί αυτό θα περιπλέξει τα πράγματα τόσο όσο να σας κάνει να συμμετάσχετε σε αυτό. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πιο μυστικιστικό την επόμενη φορά αν προτιμάτε. Ίσως να βάλουμε τον Φύλακα να φοράει ένα καπέλο ή μία μπαντάνα ή κάτι τέτοιο. Γελάει τώρα και λέει «δεν υπάρχει περίπτωση!» Θα δούμε. Σας λέμε ότι τώρα είναι για εσάς η ώρα να το κάνετε αυτό. Τα εργαλεία είναι εδώ μπροστά σας. Τώρα είναι ώρα δράσης. Τώρα είναι μία από τις πιο ουσιαστικές ευκαιρίες που είχατε ποτέ -να βρείτε ποιοι είσαστε, να ασχοληθείτε με όσα σας αρέσουν, όλα είναι εφικτά λόγω της δωδέκατης διάστασης. Η δωδέκατη διάσταση δεν είναι όνειρο. Δεν είναι πλέον απλώς μια πιθανότητα. Είναι πραγματικότητα. Είναι εδώ. Βρίσκεστε μέσα σε αυτήν όλον αυτόν τον καιρό και τώρα απομακρύνετε το πέπλο κατά μέρος και ξεκινάτε να αντιλαμβάνεστε τι πραγματικά είναι και τι βρίσκεται μπροστά σας.

Μάγοι στην Αρένα του Παιχνιδιού

Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Παίξτε με αυτό. Μετακινήστε το σημείο της αντίληψης. Ακόμα κι αν βρείτε έναν καλό σημείο, μπορεί να θέλετε να το μετακινήσετε μόνο και μόνο για να το μετακινήσετε. Απολαύστε το, διότι αυτό είναι το δώρο σας προς εμάς. Καθώς αλλάζετε αυτές τις διαστάσεις, όπως θα αυξάνετε συλλογικά τη δόνηση της Εστίας, θα βρίσκεστε όλο και πιο κοντά στην Εστία. Έρχεστε όλο και πιο κοντά σε εμάς και ταυτόχρονα, μας βοηθάτε να ανεβάσουμε κι εμείς τις δονήσεις μας, καθώς δεν είστε οι μόνοι που προχωράτε αγαπημένοι μου. Οδηγείτε τα πράγματα με έναν τρόπο που κινεί υψηλότερα όλο το εύρος των δονήσεων. Όλα τα άλλα όντα με τα οποία έχετε εργαστεί μαζί και όλα τα επίπεδα δόνησης ανάμεσα σε όλες τις διαστάσεις του χρόνου και του χώρου βρίσκονται σε κίνηση, λόγω της προόδου σας. Καταλαβαίνετε ποιοι είσαστε; Βλέπετε τώρα γιατί όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας; Είστε πραγματικά οι μάγοι του παιχνιδιού και τώρα θα παίξετε με την δωδέκατη διάσταση. Θα την καταλάβετε. Θα την χρησιμοποιήσετε. Θα παίξετε μαζί της. Θα την ρίξετε στον τοίχο σαν τόπι για να δείτε τι θα συμβεί. Θα φέρετε ένα μεγάλο σφυρί και θα της κάνετε μία ρωγμή τόση όσο χρειάζεται για να μπορέσετε να δείτε τι υπάρχει μέσα. Ελπίζουμε ότι θα παίξετε με αυτήν, γιατί αυτή η δωδέκατη διάσταση είναι αυτό που θα σας επιτρέψει να περάσετε από το ένα πεδίο στο άλλο, από την μία εμπειρία στην άλλη. Κάθε μία από αυτές θα σας φέρνει πιο κοντά στην Εστία ενώ είστε ακόμα στη Γη. Αγαπημένοι μου, ΑΥΤΟ είναι η ανάβαση. ΑΥΤΟ είναι αυτό που όλοι περιμένατε. Νομίζατε ότι οι Μάγιας χάθηκαν. Δεν έχουν χαθεί. Ανέβηκαν. Είναι πλέον μέρος των Λεμούριων που επίσης ανέβηκαν, και που σας περιμένουν στην δωδέκατη διάσταση. Είναι αυτοί που θα σας κρατούν το χέρι και θα σας φέρουν μέσα, σε αυτές τις διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Απολαύστε το. Γελάστε. Παίξτε γνωρίζοντας ότι είστε στη Εστία. Είστε η εκδήλωση του Ουρανού επί της Γης και κάθε μέρα, όταν χαμογελάτε, το δημιουργείτε όλο και περισσότερο.

Εν-θυμηθείτε μόνο τρία πράγματα: να φέρεστε μεταξύ σας με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία. Να εν-θυμάστε ότι είναι ένα παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Άντα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!