Φεβρουάριος 2002

Τα Παιδιά της Νέας Γης

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ πρόσφατα έχει μιλήσει για την επιστροφή των Κρυστάλλινων παιδιών. Αυτά είναι τα παιδιά που αποτελούν το επόμενό μας επίπεδο στην ανθρώπινη εξέλιξη. Τα παιδιά Indigo έχουν αλλάξει τα πρότυπα και τις δομές μας ώστε να κάνουν χώρο για την εξέλιξή μας. Έχουν εμφανισθεί, κινούμενα λίγο πιο γρήγορα από τους περισσότερους από εμάς, και έχουν συναντήσει μεγάλες δυσκολίες επειδή ζόρισαν τα πιστεύω μας και τον τρόπο με τον οποίο συναλλασσόμαστε με τα παιδιά. Ο ανώτερος στόχος τους, σύμφωνα με το γκρουπ, είναι να ανοίξουν χώρο για το επόμενο στάδιο της εξέλιξής μας. Το γκρουπ ονόμασε το επόμενο αυτό βήμα ως «Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης». Στο ξεκίνημα αυτών των μηνυμάτων το 1996 το Γκρουπ είπε ‘εάν’ κάνετε τον πλανήτη ασφαλή για την επιστροφή τους τότε θα έλθουν. Τον Οκτώβριο του 2000 για πρώτη φορά είπαν ότι δεν είναι πλέον θέμα ‘εάν’ αλλά ‘πότε’ θα άρχιζαν να κινούνται προς την πραγματικότητά μας αυτοί οι ιδιαίτεροι άνθρωποι. Μόλις πρόσφατα ξεκίνησε το γκρουπ να λέει ότι τα Κρυστάλλινα παιδιά ξεκίνησαν να έρχονται. Τι ήταν αυτό που συνέβη το οποίο έθεσε το σκηνικό για αυτή την άφιξη; Σε μία εποχή που η ανθρωπότητα φαίνεται να οπισθοδρομεί, γιατί εμφανίζονται αυτά τα παιδιά; Καλή ερώτηση…

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Τα γεγονότα στον Πλανήτη Γη σας οδήγησαν σε μία ιδιαίτερη θέση, αγαπημένοι μας. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή κείτεται μπροστά σας μία δυνατότητα της ανθρωπότητας να προχωρήσει σε ένα δονητικό επίπεδο το οποίο δεν θεωρείτο πιθανό. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι εκείνα που βλέπετε ως οδοφράγματα μπροστά σας αποτελούν αληθινές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσει ο δρόμος της εξέλιξής σας.

Εκείνα που αποκαλείτε παιδιά Indigo(Γαλάζια) έχουν ήδη μετατοπίσει την εστίαση της ανθρωπότητας. Εξαιτίας του έργου και της θυσίας τους μαθαίνετε να ανοίγετε χώρο στη πραγματικότητά σας για ενδυναμωμένους ανθρώπους. Έκαναν καλή δουλειά και τώρα βαδίζουν προς την ενηλικίωση. Στην πορεία, θα αλλάξουν τα πρότυπα σε ό,τι θα επακολουθήσει. Τα παιδιά Indigo έχουν δρομολογήσει την αλλαγή των συστημάτων σας που αναφέρονται στα παιδιά. Παρακολουθείστε τώρα τα θαύματα που λαμβάνουν χώρα καθώς βαδίζουν προς την ενηλικίωση και αλλάζουν τα αντίστοιχα συστήματα επίσης. Φανταστείτε πώς θα είναι ο κόσμος καθώς οι πρώτοι Indigo ηγέτες του κόσμου πάρουν τις θέσεις τους. Καθώς αυτό θα ξεδιπλώνεται, η Νέα Γη θα ριζώσει σταθερά στην ισορροπημένη Κρυστάλλινη ενέργεια. Θα δείτε να δημιουργείται χώρος για ενδυναμωμένους ανθρώπους στη Γη ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις, το φύλο ή τη καταγωγή τους. Το έργο εκείνων που αποκαλείτε Indigo θα γίνει γνωστό παντοτινά ως η μεγάλη ‘μεταστροφή’. Έχουν έλθει σε έναν σκληρό κόσμο, τον ταρακούνησαν και σας κάνουν να ξανασκέφτεστε τα πάντα. Αυτές οι όμορφες υπάρξεις είναι άμεσες και ως εκ τούτου ίσως να σας φαίνονται ενοχλητικές. Η διαρκής πλήξη είναι η μεγαλύτερη πρόκλησή τους. Ας είναι ευλογημένα τα παιδιά Indigo διότι άνοιξαν την πόρτα. Επιτρέψτε μας τώρα να σας πούμε τι βρίσκεται πίσω από τη πόρτα.

Τα παιδιά της Κρυστάλλινης δόνησης είναι ό,τι θα σκεφτόσασταν πως είναι τα μαγικά παιδιά με ικανότητες που θα πρέπει, ωστόσο, να κατανοήσετε. Οι ιδιότητες των Κρυστάλλινων Παιδιών είναι απλώς δύο όψεων, είναι εξαιρετικά ισχυρά και ωστόσο εξαιρετικά ευάλωτα. Αποτελούν υψηλής εξέλιξης όντα και έχουν την κατανόηση του τι πραγματικά είναι η απλή ενέργεια. Άθλοι που θα θεωρούσατε αδύνατους μπορεί να μοιάζουν ως παιδικό παιχνίδι στους ανθρώπους με Κρυστάλλινη Δόνηση. Θα αρχίσετε να βλέπετε μαγικές ικανότητες σε ανθρώπινα παιδιά τις οποίες δεν έχετε δει ποτέ κατά το παρελθόν. Η βασική τους κατανόηση της ενέργειας διευκολύνει το χειρισμό της ενέργειας με νέους τρόπους.

Σε ορισμένες μορφές ενέργειας τις οποίες έχετε υιοθετήσει για δική σας χρήση μπορεί να είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν οι πρώτοι Κρυστάλλινοι. Ο ηλεκτρισμός ιδιαίτερα μπορεί να είναι δύσχρηστος για κάποιους από τους πρώτους Κρυστάλλινους ενόσω εγκλιματίζονται. Η ενεργειακή σύνθεση αυτών των παιδιών μπορεί να προκαλέσει ασυνήθιστες αντιδράσεις στις ηλεκτρικές συσκευές. Αντιμετωπίζουν τη πρόκληση να προσδιορίσουν τα ενεργειακά τους όρια και επομένως, έχουν ‘κατανόηση’ των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Μπορεί να έχουν μία τάση να επιστρέφουν την ενέργεια που δεν μπορούν να αφομοιώσουν. Μπορεί να είναι πολύ συνηθισμένο στα Κρυστάλλινα παιδιά να καίνε τις ηλεκτρικές συσκευές μέχρι να προσαρμοσθούν στην ενέργεια. Θα δείτε παιδιά με ικανότητες φυσικής μετακίνησης αντικειμένων με τρόπους που δεν καταλαβαίνετε. Μπορεί να δείτε σε κάποια παιδιά να αναπτύσσονται φυσικές αισθήσεις οι οποίες δεν υπήρξαν ποτέ στο παρελθόν μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Ακόμη και οι επιστήμες σας θα δυσκολεύονται να εξηγήσουν αυτό που θα βλέπουν τα παιδιά αυτά ως απλή ενέργεια. Καταρχάς, τα Κρυστάλλινα Παιδιά θα έχουν τη τάση να συγκεντρώνονται σε ομάδες όπου θα μπορούν να έχουν χώρο ο ένας για τον άλλο. Θα διαμορφώσουν ομάδες και θα μεγαλώνουν μαζί υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον ενεργειακά. Θα το κάνουν μόνοι τους οπότε οι γονείς των Κρυστάλλινων παιδιών δεν θα χρειάζονται ούτε να ανησυχούν πώς θα βρουν το καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά τους. Να αναμένετε να δείτε ομάδες ‘μαγικών παιδιών’ με ικανότητες που ξεπερνούν κατά πολύ το πρότυπο που γνωρίζετε. Καθώς περνά ο καιρός θα δείτε έναν εγκλιματισμό της ενέργειας αυτής και θα συνηθίζετε περισσότερο τις παράξενες ιστορίες που θα κυκλοφορούν σχετικά με τις νέες ικανότητες ορισμένων παιδιών. Προσέξτε τις και προετοιμαστείτε διότι αυτές θα είναι οι φυσικές ενδείξεις ότι η ανθρώπινη φυλή εξελίσσεται. Αυτή είναι η επιστροφή των Παιδιών της Κρυστάλλινης δόνησης.

Τώρα βλέπετε απλά και μόνο τους ανιχνευτές που έχουν αρχίσει να μπαίνουν και να δοκιμάζουν τα νερά. Αυτά είναι παιδιά που μεταφέρουν τη πρώτη Κρυστάλλινη ενέργεια σε ανθρώπινη μορφή. Όσο ισχυρά και να είναι, μεταφέρουν μόνο ίχνη της ενέργειας που πρόκειται να έλθει στα επόμενα λίγα χρόνια. Μέχρι τώρα, μιλώντας σας έχουμε αναφερθεί σε αυτά ως τα Κρυστάλλινα Παιδιά, υπονοώντας ότι είναι ξεχωριστά από εσάς. Παρακαλούμε να καταλάβετε ότι τα Κρυστάλλινα Παιδιά είναι εσείς σε υψηλότερη δονητική μορφή. Τα έχουμε ονομάσει Κρυστάλλινα Παιδιά έτσι ώστε να θέσουμε ένα ορόσημο στην δική σας εξέλιξη, ωστόσο προς το παρόν θα τα αποκαλείτε απλά και μόνο ‘παιδιά’. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες λέξεις για να περιγράψουμε εσάς σε εσάς.

Αρκετοί από εσάς έχουν μεγάλη ευαισθησία στα συναισθηματικά ενεργειακά πεδία άλλων ανθρώπων. Αυτή η ευαισθησία είναι το πώς μπορείτε να αντλείτε τόσο αποτελεσματικά την ενέργειά τους καθώς εκείνοι έρχονται προς εσάς για διευκόλυνση. Αυτή η ευαισθησία πιθανόν να έχει προξενήσει προβλήματα καθώς αρπάζετε την ενέργεια των άλλων νομίζοντας πως είναι δική σας. Ορισμένοι από εσάς συναντούν μεγάλες δυσκολίες σε αυτό τον τομέα. Σας λέμε ακόμη ότι είναι αυτή η ίδια ιδιότητα η οποία σας κάνει τόσο διαισθητικούς θεραπευτές. Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους σας, όταν πρωτοξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε αυτές τις ιδιότητες είναι πιθανόν να έμοιαζαν μαγικές στον περίγυρό σας. Παρακαλούμε να καταλάβετε πως τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης διαθέτουν ευαισθησία που υπερβαίνει την αντίληψή σας. Θα βρίσκονται μέσα στο κεφάλι σας γνωρίζοντας όχι μόνον τι σκέφτεστε, αλλά και τι βρίσκεται μέσα στη καρδιά σας. Ακόμη περισσότερο τώρα καθώς η ανθρωπότητα φθάνει σε υψηλότερη δονητική κατάσταση σας λέμε ότι ξεκινάτε να διαβάζετε ο ένας το μυαλό του άλλου. Εάν θα βλέπατε μέσα από τα μάτια ενός Κρυστάλλινου Παιδιού, θα ξαφνιαζόσασταν βλέποντας πόσο πολλοί άνθρωποι ζουν όλη τους τη ζωή προσκολλημένοι σε ετεροχρονισμένες και ξεπερασμένες πεποιθήσεις. Το γεγονός ότι διαθέτουν αυτή την ‘όραση’ δεν θα τους είναι καθόλου εύκολο. Στη πέμπτη διάσταση του Νέου Πλανήτη Γη δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά. Καταρχάς θα αισθανθούν ότι πρέπει να ανεχθούν αυτήν την ευαισθησία, ωστόσο, όπως και σε εσάς, η ευαισθησία αυτή θα αποβεί το μεγάλο τους χάρισμα. Σε αντίθεση με τα παιδιά της Indigo δόνησης, τα Κρυστάλλινα παιδιά είναι τόσο ευαίσθητα ώστε είναι πιθανόν να αισθάνονται πως απειλούνται από τη τραχύτητα στις καρδιές άλλων ανθρώπων. Κάποια παιδιά θα βρουν σωτηρία στην απομόνωση και την εσωτερική στροφή. Αυτό μερικοί άνθρωποι θα το θεωρήσουν ως σημάδι αδυναμίας και ίσως προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν αυτές τις ευγενικές υπάρξεις. Επιτρέψτε μας να σας καθησυχάσουμε λέγοντας σας ότι τέτοια εκμετάλλευση δεν είναι δυνατή. Τα Παιδιά της Κρυστάλλινης δόνησης είναι ισχυρά πέρα από τη κοινή αντίληψη. Ακόμη και εάν έχουν μεγάλη δυσκολία κατανόησης και συνεργασίας, θα γνωρίζουν πάντοτε την αληθινή τους δύναμη και το ποιοι είναι.

Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν τα Παιδιά της Κρυστάλλινης δόνησης είναι ότι η μεγάλη τους ευαισθησία στην ενέργεια θα αποκαλύψει επίσης την ανικανότητά τους να συναλλάσσονται με τους φόβους των άλλων ανθρώπων. Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα, αντίθετο της αγάπης, βασισμένος σε μία πεποίθηση απουσίας. Τα Παιδιά της Κρυστάλλινης δόνησης θα εισβάλουν με ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων το οποίο θα τους δυσκολέψει αναφορικά με το φόβο στην πραγματικότητά τους. Συνδέστε το αυτό με την ενεργειακή τους ευαισθησία και θα ανακαλύψετε ότι όταν αυτοί οι υψηλής δόνησης άνθρωποι περιβάλλονται από ανθρώπινο φόβο, έχουν τη τάση να αντικατοπτρίζουν αυτό το φόβο μεγεθύνοντάς τον κατά την επεξεργασία. Θα μπορούσε να λεχθεί ότι τα Παιδιά της Κρυστάλλινης δόνησης είναι αλλεργικά στο χαμηλής δόνησης συναίσθημα του φόβου. Καθώς φθάνουν τα πρώτα αυτά παιδιά, είναι πιθανόν να χρειάζονται βοήθεια ως προς το χειρισμό του γενικευμένου στο περιβάλλον τους φόβου. Σε αυτό το σημείο σας προκαλούμε να προχωρήσετε τώρα προετοιμάζοντας την επιστροφή τους. Για να γίνει η Γη ένας ασφαλής τόπος για το επόμενο εξελικτικό σας βήμα, είναι αναγκαία η δραστική μείωση του φόβου από τη πραγματικότητά σας στα επόμενα λίγα χρόνια. Η ανακούφιση από το φόβο είναι δυνατή μόνον σε προσωπική βάση. Εάν το Φως είναι η υψηλότερη έκφραση της Αγάπης και ο φόβος είναι το αντίθετο της Αγάπης, τότε εύκολα διακρίνετε ότι η πραγματική εργασία των Εργατών του Φωτός είναι να μάθουν να αντικαθιστούν το φόβο με Αγάπη σε όλες τις καταστάσεις. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη. Το συναίσθημα του φόβου είναι ένα κενό αυτοτροφοδοτούμενο. Ο φόβος πολύ απλά είναι μία έλλειψη πληροφοριών. Γεμίστε το κενό με πληροφόρηση και δεν υπάρχει πλέον φόβος. Ακόμη και εάν η πληροφόρηση δεν είναι σωστή παρόλα αυτά μπορεί να γεμίσει το κενό μέχρις ότου έλθουν οι σωστές πληροφορίες. Στις πρόσφατες εμπειρίες σας με τη τρομοκρατία, βλέπετε ότι δεν φοβάστε πλέον πράγματα που σας τρομοκρατούσαν πριν από κάποιους μήνες. Όσο καταστροφικό και να ήταν, η πιθανή έκβαση είναι γνωστή και δεν υπάρχει πλέον κενό. Το συμπέρασμα είναι ότι κάποιος μπορεί να είναι άνθρωπος πλήρης όταν δεν έχει το φόβο του θανάτου. Αρπάξτε τη πρόκληση και προχωρήστε προς τα εμπρός δημιουργώντας την πραγματικότητά σας με πάθος και δίχως φόβο!

Λόγω της σπουδαίας εργασίας που πραγματοποιούν τώρα τα παιδιά Indigo και των προσαρμογών που κάνετε για να τα ‘φιλοξενήσετε’, τα Παιδιά της Κρυστάλλινης δόνησης έχουν μία ευκαιρία να επιτρέψουν το πνεύμα σας να ακμάσει μέσα στην ανώτερη ενεργειακή του δομή. Σε όλους εσάς που έχετε επιλέξει, θα μπορούσατε να αυξήσετε την ενέργειά σας έτσι ώστε να ταιριάζει με εκείνη των Κρυστάλλινων παιδιών μέσω της διαδικασίας υπερ-φώτισης. Το άμεσο χρονικό διάστημα θα είναι γεμάτο δέος καθώς τα Παιδιά της Νέας Γης παίρνουν τον έλεγχο της πραγματικότητάς τους. Σε εκείνα και σε εσάς γενναίοι Εργάτες του Φωτός που το κάνετε αυτό εφικτό, με περηφάνια λέμε:

Καλώς Ορίσατε στην Εστία.

Είναι με τη μεγαλύτερη αγάπη για εσάς που σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Βίκυ

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!