Φεβρουάριος 2000

Αλήθεια
Απλώνοντας το χέρι ψηλότερα

 

Από τον Steve:

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε εδώ στην 4η αυτή επέτειο των Φάρων του Φωτός και στις εν-θυμίσεις από την Εστία. Αν μου λέγατε ότι αυτό θα συνέβαινε πριν από 4 χρόνια, θα σας έλεγα τρελούς. Λοιπόν, εδώ είμαστε και τί διαδρομή ήταν αυτή! Ανυπομονώ να δω τί θα δούμε στη συνέχεια!

Αρκετά χρόνια πριν, προσπάθησα να κρατήσω ένα ημερολόγιο. Υποθέτω ότι ήταν η πρώτη μου προσπάθεια να γράψω. Πήρα ένα από αυτά τα κενά βιβλία και περιστασιακά έγραφα. Αποκάλεσα στο βιβλίο «κανόνες της ζωής». Δεν έγραψα πολύ επειδή κάθε φορά που έγραφα, συνέχεια άλλαζα. Φαίνεται ότι προετοιμαζόμουν για τα πράγματα που θ’ ακολουθούσαν… που άλλαξαν τους κανόνες. Μετά από σκισίματα πολλών σελίδων τελικά παραιτήθηκαν από αυτό και πέταξα το βιβλίο μακριά. Θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι δεν μοιάζω για συγγραφέας. Το γκρουπ μας εξηγεί αυτό από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Η ανάγκη της Αρένας του Παιχνιδιού να νιώσει τις δονήσεις της Εστίας, μεγαλώνει κάθε μέρα. Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για το Σύμπαν. Το παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής τώρα εξελίσσεται. Εκείνοι που αναζητούν τις υψηλότερες αλήθειες καλούν τις δονήσεις της Εστίας στην καθημερινότητά τους. Οι δονήσεις της Εστίας έχουν τραβηχτεί πολλές φορές μέσα από φορείς στην Αρένα του Παιχνιδιού. Είναι μεγάλη μας τιμή να σας πούμε ότι δε χρειάζεται απαραίτητα να φύγετε από τη φυσική σας μορφή για να εξερευνήσετε τα αισθήματα των δονήσεων της Εστίας. Το έχετε ήδη κάνει να συμβεί κι έφερε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα να εν-θυμηθείτε τη δική σας δύναμη και να δημιουργήσετε την Εστία σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου. Αυτό έχει ξεκινήσει και είμαστε περήφανοι καθώς σας αποκαλούμε ως τη δική μας Οικογένεια Φωτός. Δεν είμαστε εμείς το μοναδικό μονοπάτι που οδηγεί στην Εστία. Σας λέμε ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμάς να σας φέρνουμε αυτά τα μηνύματα εν-θύμησης της δικής σας δύναμης. Είναι η βαθιά μας τιμή ν’ απλώσουμε τα φτερά μας και ν’ αντανακλάσουμε τη δική σας μεγαλειότητα.

Έχετε γράψει στο παρελθόν πολλούς κανόνες που εφαρμόζονται σε πολλά πράγματα σε αυτό που αποκαλείται Συμπαντικός Νόμος. Από τη δική μας προοπτική αυτό φαίνεται αρκετά διαφορετικό από τους δικούς σας συγγραφείς και τεχνικούς. Η διαφορετικότητα στην προοπτική έρχεται από την ανάγκη να ολοκληρώσετε την πληροφορία για να μπορέσετε να την κατανοήσετε. Θα μοιραστούμε μαζί σας τώρα την μία αλήθεια που είναι για όλες τις απλές δημιουργίες. Είναι μια απλή δόνηση. Είναι η αρχική δόνηση από την οποία όλες οι αρμονίες ξεκίνησαν. Αυτό είναι που αποκαλείται om δόνηση και είναι ο αρχικός τόνος απ’ όπου ξεκίνησαν όλες οι δονήσεις. Στην Αρένα του Παιχνιδιού εκφράζεται ως «Εγώ Είμαι». Τιμούμε το παιχνίδι σας και την ανθρώπινη πλευρά σας και αυτή η πληροφορία είναι δοσμένη με τη μεγαλύτερη αγάπη καθώς τώρα θα την ολοκληρώσουμε αρκετά για να την κατανοήσετε.

Αλήθεια – μιαν εξέλιξη

Η Συμπαντική αλήθεια είναι πάρα πολύ απλή για να μπορέσετε να τη κατανοήσετε πλήρως σε αυτή τη μορφή που είσαστε. Να είσαστε υπομονετικοί καθώς προχωράτε ραγδαία και δε θ’ αργήσει η ώρα που θα την κατανοήσετε πλήρως. Στο μεταξύ σας ζητάμε να δείτε την αλήθεια ως εξέλιξη. Η αλήθεια που κρατήσατε με τόση αγάπη ακόμη και πριν λίγους μήνες, δεν είναι η ίδια που τώρα έχετε στα χέρια σας. Η αλήθεια που οι πρόγονοί σας κράτησαν και την έκαναν τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής τους δεν είναι η ίδια που τώρα βλέπετε. Το αίνιγμα που αποκαλείτε αλήθεια είναι στη πραγματικότητα μιαν αντανάκλαση της δικής σας εξέλιξης που βρίσκεται σε διαδικασία. Επομένως κρατώντας μίαν αλήθεια πολύ σφιχτά, έχετε την επίδραση του να σας δεσμεύει, εμποδίζοντας την διαδικασία της εξέλιξης. Σας λέμε ότι υπάρχει ένα μέρος όπου όλη η αλήθεια παραμένει δεσμευμένη και ποτέ δεν αλλάζει. Αυτή είναι μέσα στη καρδιά σας. Τα αισθήματα που κρατάτε βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας θα καθορίσουν τα πεδία της αλήθειας όπου τα λόγια δε μπορούν. Εμπιστευθείτε αυτά τα αισθήματα και αναπτύξτε τα. Τα αισθήματα της αλήθειας και της «γνώσης» βαθιά μέσα στη καρδιά σας, είναι εκείνα που σας συνδέουν με τον ανώτερο εαυτό σας. Αυτά τα αισθήματα είναι η βάση για την καθοδήγηση και την δύναμή σας. Συχνά δε τους δίνετε σημασία νομίζοντας ότι είναι απλά αισθήματα, έχοντας τη ψευδαίσθηση ότι η καρδιά μπορεί εύκολα να ξεγελαστεί.

Στην Αρένα του Παιχνιδιού της ελεύθερης επιλογής έχετε αναζητήσει πολύ και για μεγάλο διάστημα πακέτα κανόνων που μπορούν να εφαρμόζονται σε όλες τις καταστάσεις που συναντάτε. Όταν βρίσκετε αυτούς τους κανόνες, τους μετράτε με βάση όλων των εμπειριών σας που έχετε ως τώρα και αν εμπεριέχουν την αλήθεια, τους βάζετε τη ταμπέλα της Αλήθειας. Αυτή είναι η φύση του Παιχνιδιού στην αναζήτηση της εν-θύμησης του ποιοι πραγματικά είσαστε μέσα από τον προσδιορισμό αυτών των κανόνων. Σας λέμε ότι αυτοί οι κανόνες δεν υπάρχουν στο μέγεθος που τους φαντάζεστε. Υπάρχουν Συμπαντικές σταθερές όπου μπορείτε να ευθυγραμμιστείτε και να κάνετε το ταξίδι σας στην Αρένα του Παιχνιδιού περισσότερο ευχάριστο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Σας λέμε ότι ο κάθε ένας από εσάς στην Αρένα του Παιχνιδιού έχετε το δικαίωμα και αξίζετε να αισθάνεστε άνετα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Καθώς οι δονήσεις ανυψώνονται στον κάθε έναν από εσάς οι συνολικές δονήσεις της ανθρωπότητας επίσης αυξάνονται. Οι υψηλές δονήσεις υποστηρίζουν υψηλές αλήθειες περισσότερο απ’ όσο οι χαμηλές δονήσεις και επομένως η αλήθεια είναι περισσότερο μιαν εξέλιξη απ’ ότι μια σταθερά. Αυτό μπορείτε εύκολα να το δείτε στους δικούς σας νόμους που έχουν δοθεί από τις κυβερνήσεις σας. Δεν υπάρχουν νόμοι που προσαρμόζονται καθώς το εκκρεμές της ανθρώπινης προόδου λικνίζεται. Επιπλέον, οι νόμοι που γράφονται για να επιτρέψουν μιαν αλλαγή, πιθανώς να παρέχουν μια βάση για την ενδυνάμωση της ανθρωπότητας σε υψηλότερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη. Οι αλήθειες των γονιών σας και των παππούδων σας δεν κάνουν πάντοτε για εσάς, ακόμη κι αν έχουν δουλευτεί πολύ καλά στις χαμηλότερες δονήσεις της ανθρωπότητας σε εκείνη τη χρονική στιγμή. Η αναζήτηση του να φτάσετε υψηλότερες αλήθειες είναι ό,τι είναι και η βάση της προόδους σας που η δουλειά της είναι να διευκολύνει την ανθρώπινη εξέλιξη. Είναι η παγκόσμια έρευνα για υψηλότερη αλήθεια που ανοίγει μία πόρτα στην εξέλιξη της ανθρωπότητας και σας πηγαίνει μέσα στο πλάνο Β.

Η ροή της Συμπαντικής Ενέργειας

Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε για πρώτη φορά να προσφέρουμε πληροφορίες, αυτές επικεντρώνονται στο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να μάθουν να ζουν σε υψηλότερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη καθώς ραγδαία εσείς δημιουργείτε. Η επανένωση με την αληθινή σας δύναμη ενώ βρισκόσαστε ακόμη σε βιολογική μορφή έχει θέσει την εξέλιξη σε κίνηση. Ενσωματώνοντας αυτές τις πληροφορίες στην καθημερινότητά σας, όχι μονάχα δημιουργείτε τη δική σας μετάβαση σε μια υψηλότερη δόνηση εύκολα αλλά επίσης κρατάτε την πόρτα ανοιχτή για εκείνους που ακολουθούν. Σας λέμε ότι η βάση αυτής της πληροφορίας είναι να μάθετε να βαδίζετε με μια μέθοδο που εξισορροπεί την ροή της Συμπαντικής Ενέργειας. Η Ροή της Συμπαντικής Ενέργειας πάντοτε αναζητούσε ισορροπία μέσα από τη συγχώνευση. Αφήστε χώρο γι’ αυτή τη συγχώνευση μέσα από την αλλαγή στη ζωή σας και θα θέσετε τον εαυτό σας στη Συμπαντική Ροή. Αν αντισταθείτε θα βρείτε αντίσταση σε κάθε προσπάθεια να προχωρήσετε μπροστά. Στο πεδίο της διιτότητας βλέπετετουςεαυτούς σας διαχωρισμένους. Δεν είσαστε. Στη πραγματικότητα, είσαστε ένα και συνδεδεμένοι με όλους. Η Ροή της Συμπαντικής Ενέργειας είναι η κίνηση που φέρνει την ενότητα.

Όταν συμφωνήσατε να παίξετε το Παιχνίδι πίσω από το πέπλο, κρύψατε από τους εαυτούς σας τη σύνδεσή σας με την υψηλή σας πηγή. Από μια ανυψωμένη προοπτική είναι δυνατό να δείτε τους εαυτούς σας όταν είσαστε στη Ροή της Συμπαντικής Ενέργειας και όταν τους θέτετε τους σε αντίθετη ροή σε αυτήν. Μάθετε να συνδέεστε με τον Ανώτερο Εαυτό σας και βαδίζοντας με αυτή τη δύναμη, σύντομα θα επιτρέψετε στον κάθε έναν από εσάς να επανα-κερδίσει αυτή τη προοπτική. Για την ώρα, σας προσφέρουμε μερικές πρακτικές ιδέες πώς να αισθανθείτε την ροή της ενέργειας.

Συνθήκες της ισορροπίας

Οι συνθήκες στην καθημερινότητά σας είναι συνήθως η πρώτη ένδειξη της σχέσης σας με την Ροή της Συμπαντικής Ενέργειας. Αν η καθημερινή σας ζωή είναι γεμάτη και μπορείτε να έχετε έστω και στο ελάχιστο την εμπειρία της χαράς και του πάθους, αυτό φέρνει ισορροπία στην Συμπαντική ροή. Επίσης, η ευκολία που τα πράγματα ρέουν για εσάς είναι μιαν αναγνώριση ότι είσαστε ευθυγραμμισμένοι στη συγχώνευση ενέργειας. Οι άνθρωποι στο πεδίο σας συχνά αποτελούν δείκτες της ευθυγράμμισής σας. Υπάρχουν όμως και στιγμές που αντιδρούν με τρόπο που δεν μπορείτε να τον εξηγήσετε. Ίσως και να σας επιτίθενται χωρίς λόγο. Αυτό από μόνο του δεν είναι απαραίτητα δείκτης της ευθυγράμμισής σας, καθώς υπάρχουν και οι στιγμές που είσαστε απλώς ένας παίχτης στην Αρένα του Παιχνιδιού. Είναι η δική σας αντίδραση σε καταστάσεις που αντανακλούν ακριβώς το κέντρο της ενέργειάς σας.

Η βιολογία σας είναι επίσης δείκτης της ευθυγράμμισής σας στη Συμπαντική Ροή. Περιορισμοί και λανθασμένη κατεύθυνση της ενέργειας εμφανίζεται στη βιολογία σας. Αυτές οι λανθασμένες κατευθύνσεις είναι αυτό που αποκαλείτε ασθένεια. Στις χαμηλές δονήσεις της ανθρωπότητας είναι πέρα για πέρα πιθανό να θέσετε τον εαυτό σας ενάντια στη Συμπαντική Ροή για μεγάλη χρονική περίοδο χωρίς συνέπεια. Τώρα, καθώς κινείστε προς υψηλότερες δονήσεις, η βιολογία σας αντιδράει πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο άμεσα στην τριβή της ενέργειας απ’ ότι πριν.

Απελευθερώστε και θέστε επανεκκίνηση

Η Συμπαντική Ροή της ενέργειας είναι πάντοτε σε αναζήτηση της ισορροπίας. Μοιάζει πολύ με τον τρόπο που λειτουργούν οι παλίρροιες. Βάλτε τον εαυτό σας μέσα στη φυσική ροή της ενέργειας και θ’ απολαύσετε τον τρόπο που οι συν-δημιουργίες σας υλοποιούνται εύκολα και χωρίς προσπάθεια. Θέστε την πρόθεσή σας ενάντια σ’ αυτή τη ροή και θα βρείτε αντίσταση. Το πιο αποτελεσματικό εργαλείο που μπορούμε να σας δώσουμε για ν’ αφήσετε τον εαυτό σας να βρίσκεται στη Συμπαντική ροή είναι μέσα από την απελευθέρωση. Στον ποταμό της Συμπαντικής Ενέργειας, πολλοί από εσάς κρατιέστε σφιχτά από τα συστήματα πεποίθησής σας. Ακόμη κι αν αυτά τα πιστεύω σας έχουν φέρει μέχρι εδώ, συχνά σας εμποδίζουν να προχωρήσετε στον ποταμό όπου υψηλότερες αλήθειες περιμένουν. Πολλοί από εσάς έχετε τοποθετήσει κατά μήκος της όχθης οικείες καταστάσεις καθώς παίζετε το παιχνίδι. Κάποιοι από εσάς έχετε φέρει εις πέρας υπέροχα πράγματα κι έχετε γευτεί επιτυχία από τις καταστάσεις. Παρ’ όλ’ αυτά είναι δύσκολο να προχωρήσετε όταν έρχεται η ώρα να ψάξετε ανώτερες αλήθειες. Αν και αυτές οι οικίες καταστάσεις μπορούν να εμπλέκουν ευκαιρίες για πόνο, τις αναζητάτε γιατί σας είναι οικίες.

Νέο κίνητρο – Θέτοντας την πρόθεση

Τώρα που ζητήσατε να ενεργοποιηθεί το πλάνο Β στα συμβόλαιά σας, κρατιέστε σφιχτά από το να προχωρήσετε μπροστά. Το οικείο φέρνει δυνατή έλξη στους ανθρώπους όπως το Εγώ παρακινείται από την ανάγκη για επιβίωση. Το υψηλό κίνητρο της ανθρωπότητας είναι η ανύψωση καθώς βαδίζετε προς υψηλότερες δονήσεις. Κινείστε από το κίνητρο της επιβίωσης προς το κίνητρο της επανένωσης, της Ενότητας. Η επιθυμία του να ενωθείτε με τους πνευματικούς εαυτούς σας, θα θέσει τη βάση για όλες σας τις εμπειρίες από δω κι εμπρός.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο πιο εύκολος τρόπος για ν’ αλλάξετε το περιβάλλον σας είναι ν’ ανυψώσετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Δεχθείτε τα υψηλά κίνητρα της Ενότητας και απελευθερωθείτε από τα συστήματα πεποίθησης που σας κρατάνε απλά στην επιβίωση. Θέστε τη πρόθεσή σας να είσαστε ανοιχτοί και να επανεκτιμήσετε τις αλήθειες που σας έφεραν μέχρι εδώ. Κάντε συνειδητά τις επιλογές σας και με το πνεύμα στο πλευρό σας. Νιώστε το θάρρος και καταλάβετε ότι όλες οι επιλογές οδηγούν σε μιαν υψηλότερη δόνηση. Έχετε το θάρρος να απελευθερώσετε τους δεσμούς που σας κρατούν στη παλιά ενέργεια και παρακολουθείστε τους καθώς η παλίρροια μαγικά αποτραβιέται. Έχετε το θάρρος να απελευθερώσετε τον πόνο κι αναζητήστε εκείνους που βρίσκονται γύρω σας. Είναι αδύνατον να νιώσετε μοναξιά στη συνείδηση της Ενότητας. Αγκαλιάστε δονητικά εκείνους που συναντάτε. Να είσαστε δίπλα τους κι επιτρέψτε τους να είναι δίπλα σας. Θέστε την πρόθεση και παρακολουθείστε όλα όσα δεν λειτουργήσανε στο παρελθόν, ξαφνικά να υλοποιούνται χωρίς πρόβλημα.

Νέα εργαλεία για την υψηλή δόνηση

Όπως καταλαβαίνετε, προχωρώντας από το μοτίβο της επιβίωσης προς το μοτίβο της αναζήτησης της ενότητας, θα δούμε ότι πολλά παλιά εργαλεία που χρησιμοποιούσαμε δεν λειτουργούν πια στην υψηλότερη δόνηση. Το εργαλείο της κρίσης που χρησιμοποιούσατε για να φτάσετε ως εδώ, σας υπηρέτησε καλά. Τώρα, καθώς το επόμενο μοτίβο ανυψώνεται, δεν χρειάζεστε το εργαλείο αυτό. Αναζητήστε το νέο εργαλείο της διάκρισης. Διακρίνετε οτιδήποτε εισέρχεται στο πεδίο σας και απελευθερώστε το χωρίς να το κρίνετε. Επιλέξτε προσεκτικά τί παραμένει στο πεδίο σας καθώς αν αυτό δε συνηχεί με τη δική σας δόνηση, απελευθερώστε το με αγάπη χωρίς να το κρίνετε.

Η προοπτική από την κορυφή

Η προοπτική επίσης βοηθάει στην άποψη μιας αλήθειας. Εκείνοι που κρατιούνται πάνω σε παλιές ιδέες, προχωρούν μέσα στη ζωή προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μπορούν να δουν μόνο τί βρίσκεται πίσω τους. Αυτό που δούλευε πολύ καλά στη χαμηλή δόνηση της ανθρωπότητας κι έφερνε επιτυχία και υποστήριξη, τώρα, στη νέα δόνηση, φαίνεται ότι σας πηγαίνει ανάποδα. Κάτι τέτοιο είναι και η περίπτωση της καταπίεσης από μια κυβέρνηση που το συνεχίζει. Θα δείτε αυτόν τον τρόπο δράσης να υπάρχει μέχρι οι άνθρωποι ν’ αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για τις δικές τους επιλογές. Πάρτε τη θέση σας ως πολίτες του πλανήτη Γη. Οι φανταστικές γραμμές που έχετε τοποθετήσει στον πλανήτη προκειμένου να σας ενθαρρύνουν, τώρα σας τραβάνε προς τα πίσω. Συγχωνεύστε αυτές τις γραμμές και κάντε το εύκολη υπόθεση να τις διασχίσετε. Φτάστε τη Συμπαντική Ενέργεια καθώς αναζητάτε την Ενότητα και βρείτε κοινό έδαφος με όλους τους γείτονές σας.

 

Αλλάζοντας την προοπτική του να βλέπετε κάτι, αλλάζει την πραγματικότητα. Έχετε περισσότερο έλεγχο στο περιβάλλον σας απ’ ότι μπορείτε να καταλάβετε αυτή τη στιγμή. Θέστε την πρόθεσή σας να βλέπετε τα πάντα από την υψηλότερη προοπτική. Υιοθετήστε τη συνήθεια της πρώτης προοπτικής. Βρείτε τη συμπεριφορά της διιτότητας σε κάθε τι και εναρμονίστε την φυσικά. Δείτε τους εαυτούς σας ως παίχτες στο μεγάλο Παιχνίδι κι απολαύστε κάθε στιγμή την Αρένα του Παιχνιδιού. Κάθε κίνησή σας στο μεγάλο Παιχνίδι είναι ισάξια μιας επιλογής. Η εμπειρία σας με την Συμπαντική Ενέργεια είναι μια επιλογή που κάνετε αυτή τη στιγμή. Μοιάζει με αυτό που σας λέμε ότι δεν υπάρχουν λάθος κινήσεις στην Αρένα του Παιχνιδιού, έτσι, δεν κάνετε καμία λάθος επιλογή.

Δουλεύοντας σκληρά – Δουλεύοντας χωρίς προσπάθεια

Με την ανύψωση της ανθρωπότητας, έρχεται επίσης η αλλαγή της προοπτικής σε σχέση με τη δουλειά σας. Στην Αρένα του Παιχνιδιού η λέξη «δουλειά» είναι σχετική της λέξης «σκληρά». Για ένα χρονικό διάστημα, η αξία στην Αρένα του Παιχνιδιού επιτυγχάνονταν μονάχα μέσα από τον κόπο και την πάλη. Η αξία ότι όλα προσδιορίζονταν μέσα από τον βαθμό δυσκολίας που έφερνε το αποτέλεσμα. Τώρα, το υψηλό μοτίβο υπογραμμίζει πραγμάτωση και Ενωτική συνείδηση. Αυτό φέρνει μια νέα έννοια στο τί εστί αυτό που αποκαλείτε δουλειά. Τώρα ανακαλύπτετε ότι η επιτυχία είναι ανάλογη με το πάθος που έχετε σε καθημερινή βάση. Νέα νοήματα στην ευκολία που ανοίγει πόρτες υπάρχουν τώρα εκεί που παλαιότερα άνοιγαν μονάχα μέσα από τη σκληρή δουλειά και μόχθο. Έχετε κινηθεί μέσα από τις πολλές εποχές της ανθρώπινης εξέλιξης. Η πιο πρόσφατη ήταν η Εποχή της Πληροφόρησης. Τώρα βρισκόσαστε μπροστά από την πόρτα της Εποχής της Ενδυνάμωσης. Η νέα στάθμη της ανθρώπινης ανάπτυξης φέρνει μια νέα σχέση με αυτό που αποκαλείτε δουλειά. Μετακινείστε σε μια εποχή όπου όλα θα είναι εύκολα. Αυτός είναι ο τρόπος της Εστίας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή βρίσκεστε μεταξύ των κόσμων. Μέσα σ’ αυτό το μεσοδιάστημα ακόμη επιδράει το μοτίβο να δουλεύετε σκληρά, παρ’ όλ’ αυτά επιβάλλεται σιγά σιγά το μοτίβο του να δουλεύετε σκληρά σε δραστηριότητες που εκδηλώνετε μεγάλο πάθος.

 

Ο Φύλακας είχε έναν δάσκαλο που χρησιμοποιούσε τη λέξη «PLURK» (σημ. μτφ: Play and Work = Παίζω και δουλεύω). Είναι ένας συνδυασμός των λέξεων Παίζω και Δουλεύω και είναι ένα πετυχημένο παράδειγμα σχετικά με αυτό που τώρα δημιουργείτε. Βρείτε το πάθος σας και θέστε τον εαυτό σας σε καταστάσεις όπου θα μπορείτε να Παίζετε και να Δουλεύετε, ανοίγοντας πόρτες σε υψηλότερη πραγματικότητα.

Μιλώντας για την αλήθεια σας

Μιλώντας γι’ αυτή την αλήθεια κάθε φορά, σας βοηθάει να την αναπτύσσετε και μέσα στη δική σας δόνηση να πολλαπλασιάζεται. Η αλήθεια σας είναι μονάχα αιθερική μέχρι να τη γειώσετε στη δική σας δόνηση. Μιλώντας γι’ αυτό που έχετε στην καρδιά σας και στεκούμενοι ακλόνητοι στη δική σας αλήθεια, γειώνει την ενέργεια κι εφοδιάζει μια βάση για τη δική σας ανάπτυξη. Καθώς καταφέρνετε ν’ αγγίξετε μιαν υψηλότερη δόνηση, αναζητάτε παράλληλα και υψηλότερες αλήθειες. Η αναζήτηση για υψηλότερη αλήθεια είναι αυτό που σας οδήγησε εδώ. Η αναζήτηση για υψηλότερη αλήθεια έχει αλλάξει το πρόσωπο στην Αρένα του Παιχνιδιού και σας έφερε μπροστά στην αρχή ενός νέου Παιχνιδιού. Τα έχετε καταφέρει καλά σε αυτό το μεγάλο Παιχνίδι. Εμείς τιμούμαστε με το να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή μαζί σας καθώς μιλάτε για την αλήθεια σας και κινείστε προς υψηλότερες διαστάσεις.

Μιλώντας για την αλήθεια δε σημαίνει πάντοτε ότι αυτή η αλήθεια είναι για τον κάθε έναν. Αυτό που λέτε είναι ότι είναι η αλήθεια σας, είναι γι’ αυτή τη δεδομένη στιγμή. Αναπτύξετε τη συνήθεια να μιλάτε γι’ αυτό που βρίσκεται στη καρδιά σας κάθε στιγμή, γιατί αυτό είναι πάντοτε η αλήθεια.

Δεχόμενοι την υπευθυνότητα

Αυτή στη στιγμή στην Αρένα του Παιχνιδιού παρουσιάζονται ευκαιρίες για πρόοδο όπως ποτέ δεν έχετε ξαναδεί. Έχετε δημιουργήσει ευκαιρίες στους εαυτούς σας για να προχωρήσετε πολύ γρήγορα σε υψηλότερα επίπεδα δόνησης. Γι’ αυτή τη δουλειά σας λατρεύουμε. Λόγω της τεράστιας ποσότητας ενέργειας που μετακινήσατε, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε προς τη δική σας ενδυνάμωση και να κουβαλήσετε τη δική σας δύναμη. Καταλάβετε ότι οι ευκαιρίες που τώρα ανοίγονται μπροστά σας, έρχονται παράλληλα με την ευθύνη. Αυτή είναι η ευθύνη για να δημιουργήσετε τις δικές σας εμπειρίες. Είναι επίσης η ευθύνη για να ισορροπήσετε την καθημερινή σας ζωή καθώς κινείστε από την 3η στη 5η διάσταση. Σας λέμε ότι αυτή τη στιγμή στην Αρένα του Παιχνιδιού είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επειδή τώρα επιλέγετε τις δικές σας εμπειρίες. Αν επιλέξετε να μη φέρετε τις εμπειρίες που επιθυμείτε, είναι εντελώς δική σας ευθύνη να επιλέξετε ξανά. Αυτό μπορεί να φαίνεται απλό, παρ’ όλ’ αυτά έχετε μια φυσική αντίσταση στην αλλαγή και προτιμάτε να μένετε σε καταστάσεις ζωής που δε σας εξυπηρετούν.

Η υψηλή δόνηση φέρνει πολλά υπέροχα δώρα για τη δημιουργία του Ουρανού στη Γη. Παράλληλα, η υψηλή δόνηση δεν υποστηρίζει πλέον καταστάσεις ζωής που δε σας τρέφουν. Στις χαμηλότερες δονήσεις της ανθρωπότητας που υπήρχε πριν λίγο καιρό, ήταν πιθανό να μπορείτε ν’ αντέξετε μια δουλειά που δε σας ενδιέφερε ή μια σχέση που δε σας ταίριαζε. Στην υψηλή δόνηση δεν είναι δυνατό να μένετε σε καταστάσεις που δε σας αντιστοιχούν. Στην υψηλή δόνηση του Νέου Πλανήτη Γη η επιτυχία σας θα είναι ανάλογη με τη ποσότητα πάθους που φέρνετε στη καθημερινότητά σας. Η ενσωμάτωση του πάθους και της χαράς είναι δική σας ευθύνη. Το οφείλετε στον εαυτό σας και στους άλλους στην Αρένα του Παιχνιδιού να επιτυγχάνετε τα υψηλότερα στα πάντα. Οι υψηλές επιτεύξεις σας οφείλονται στο πάθος που φέρετε. Η ευθύνη σας είναι να βρίσκεστε στο πάθος σας.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή για μας να σας παρουσιάσουμε αυτή την πληροφορία. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι αυτά που λέμε είναι για τη δική σας διάκριση και ενδυνάμωση. Παρακαλούμε πάρτε αυτό που συνηχεί στη καρδιά σας και αφήστε τα υπόλοιπα χωρίς να τα κρίνετε. Τα παρουσιάζουμε απλώς ως πληροφόρηση. Δεν υπάρχει πραγματική αξία μέχρι να πάρετε αυτές τις λέξεις και να τις εφαρμόσετε στις δικές σας εμπειρίες. Είσαστε εσείς που κρατάτε την αληθινή σας δύναμη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είσαστε και τη δύναμη που κρατάτε. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμάς να σας παρουσιάζουμε αυτά σ’ εσάς και να φέρνουμε αυτές τις εν-θυμίσεις από την Εστία καθώς αναζητάτε υψηλότερες αλήθειες. Με μεγάλη αγάπη σας θυμίζουμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

Όταν ξεκίνησα τη διαδικασία της αφύπνισής μου, ένας ιδιαίτερος δάσκαλος ήρθε στη ζωή μου. Τ’ όνομά της είναι Norma Delaney. Μεταξύ πολλών ήταν εκείνη που με δίδαξε ότι αν ήθελα ν’ αλλάξω τη πραγματικότητά μου, έπρεπε ν’ αλλάξω τον τρόπο που την έβλεπα. H Norma ήταν εκείνη που χρησιμοποιούσε τις λέξεις Παίζω και Δουλεύω σ’ ένα νέο μοτίβο αρχών. Norma, αυτό είναι για σένα.

Μεγάλες αγκαλιές κι απαλά σκουντήματα, Steve

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!