Δεκέμβριος 2011

Το Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης
Αρμονία

 

Από τον Steve:

Από το ξεκίνημα του Lightworker, το γκρουπ μου ζήτησε να βάζω τις λέξεις “Δεύτρο Κύμα” στην αρχή κάθε συνεδρίας. Το ίδιο ισχύει και για όλα μου τα βιβλία στα αγγλικά. Οι λέξεις Δεύτερο Κύμα ήταν πάντα κρυμμένες κάπου στο εξώφυλλο. Το γκρουπ ήθελε να έχουμε την αντίληψη του πού βρισκόμαστε τώρα στην εξέλιξή μας. Μας διηγείται την ιστορία του Πρώτου Κύματος της ανθρώπινης ενδυνάμωσης, που είναι να ακολουθούμε τον αρχηγό. Με άλλα λόγια, μάθαμε να εργαζόμαστε σε ομάδες τοποθετώντας έναν αρχηγό ή θέτοντας μια ιεραρχία. Ήταν ο τρόπος μας να χρησιμοποιήσουμε συλλογικά τις δημιουργικές μας δυνατότητες και αυτό δούλευε σ’ εκείνο το επίπεδο δόνησης. Όλες οι κοινωνίες από εκείνο το κύμα ξεκίνησαν. Το γκρουπ λέει ότι αφού φτάσαμε αυτή τη λειτουργία στα όριά της – όπως στην περίπτωση του Αδόλφου Χίτλερ – κινηθήκαμε συλλογικά στο δεύτερο κύμα ενδυνάμωσης, που είναι να ακολουθούμε τον εαυτό μας. Να θυμάστε ότι αυτό έγινε μόλις πριν εξήντα χρόνια. Σε αυτό το κύμα, ακολουθούμε τον εαυτό μας και μαθαίνουμε να ακούμε την εσωτερική φωνή μας και να την εξισορροπούμε με τον εξωτερικό μας κόσμο. Είναι απίστευτα πιο δύσκολο από το να ακολουθούμε τον αρχηγό, επειδή δεν υπάρχουν οδόσημα να μας λένε αν είμαστε στο σωστό δρόμο.

Φυσιολογικά, μόνο και που λέμε τη φράση Δεύτερο Κύμα σημαίνει ότι θα υπάρξει και τρίτο, τέταρτο και πάει λέγοντας. Άλλοι αυτό το μετέφρασαν διαφορετικά κι όμως το γκρουπ δεν είπε τίποτα μέχρι την επικοινωνία στις 11-11-11. Εδώ το γκρουπ δήλωσε τη δική του οπτική για το Τρίτο Κύμα και είπε ότι όλοι θα το βιώσουμε. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα, αλλά είναι μπροστά μας κι επιταχύνει. Η αρμονία είναι το Τρίτο Κύμα. Αν επιστρέψουμε σ’ αυτό που έχει πει το γκρουπ για τις δύο μεθόδους να δουλεύουμε με το Φως, μπορούμε να δούμε ότι αυτός είναι ένας τρόπος να εξισορροπήσουμε αυτούς τους τρόπους ταυτόχρονα. Για την ακρίβεια, το γκρουπ είναι πολύ συγκεκριμένο όσον αφορά το μέλλον και το μέλλον μας θα εξαρτηθεί από το πώς θα τα πάμε με τους υπόλοιπους θεούς στη Γη.

Ως κοινωνίες έχουμε καταφέρει να εξελιχθούμε και να αναπτυχθούμε μέσω της πολικότητας, της αντιπαλότητας και του ανταγωνισμού. Τώρα η επιτυχία μας σ’ αυτόν τον κόσμο θα εξαρτηθεί από το πώς ενδυναμώνουμε ο ένας τον άλλον. Αυτή είναι τεράστια αλλαγή στις πεποιθήσεις και τη συνείδησή μας, αλλά το γκρουπ λέει ότι αναλαμβάνουμε την αποστολή και πορευόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση.

Το μόνο κομμάτι που με μπέρδεψε ήταν εκείνο του χρόνου. Η ανθρωπότητα χρειάστηκε  περισσότερα από 200.000 χρόνια για να δημιουργήσει τις πρώτες κοινωνίες και να εισέλθει στο Πρώτο Κύμα. Έπειτα χρειαστήκαμε “μόνο” 5.000 χρόνια επιπλέον για να μπούμε στο Δεύτερο Κύμα, το οποίο είναι μόνο 60 χρονών και γι’ αυτό ρώτησα το γκρουπ. Εκείνοι γέλασαν και είπαν ότι είναι γεωμετρική πρόοδος και ότι αυτός είναι ο λόγος που ολόκληρο το Σύμπαν παρακολουθεί αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη Γη.

Να έχετε έναν τέλειο μήνα!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Η Αλλαγή στην δική μας Βάση Άνθρακα

Σας λέμε ότι η Εστία, ο Παράδεισος, όποια λέξη περιγράφει καλύτερα τον τόπο καταγωγής σας, έχει αλλάξει. Έχει αλλάξει από την ανυπομονησία της επόμενης κίνησής σας στον πλανήτη Γη. Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά έχετε έρθει πιο κοντά στην Εστία μέσω της εξέλιξής σας. Τόσα πολλά έχουν αρχίσει να συμβαίνουν. Θα μοιραστούμε κάποια μαζί σας σήμερα, ώστε να έχετε μια ιδέα προς τα πού οδηγεί αυτό. Σας λέμε ότι τους τελευταίους έξι μήνες έχετε προχωρήσει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι τις τελευταίες έξι ζωές σας. Κι επιταχύνετε ακόμα περισσότερο και πολλοί από εσάς αρχίζετε να νιώθετε ότι δεν έχετε χρονικά όρια. Με άλλα λόγια, η αντίληψή σας για το ποια μέρα είναι και τι μπορείτε να κάνετε σ’ αυτή τη μέρα, αλλάζει. Υπάρχει μεγάλη πρόκληση σ’ αυτό το σενάριο τώρα, επειδή ο ίδιος ο χρόνος έχει αρχίσει ν’ αλλάζει. Θα δείτε ότι πολλά πράγματα κινούνται με τη ρευστή κίνηση της σταθερής αλλαγής και όχι με άλματα από το ένα επίπεδο στο επόμενο. Πριν λίγους μήνες σας είπαμε ότι το άτομο του άνθρακα αλλάζει. Η αντίληψή σας για τη Γη είναι πως όλα έχουν σαν βάση τον άνθρακα. Αν το άτομο άνθρακα αλλάξει έστω και λίγο, θα αναρρυθμίσει τα πάντα στην ανθρωπότητα. Αυτό είναι ένα μόνο από τα θαύματα που θα γίνουν.

Πριν από λίγες εβδομάδες οι επιστήμονές σας επανεκτίμησαν τον περιοδικό πίνακα, συμπληρώνοντας αρκετά νέα στοιχεία κι επανεκτίμησαν τα βάρη πολλών εξ αυτών, μεταξύ των οποίων και του άνθρακα. Αυτή είναι μόνο η αρχή των αλλαγών που θα συμβούν τελικά. Αν και αυτή η αλλαγή είναι πρόσφατη, θα νιώσετε άνετα με αυτή και με τη ρευστότητα. Η δική σας αντίσταση σας κρατάει από το να προχωρήσετε μπροστά. Αν πιεστείτε να μην προχωρήσετε, ξαφνικά εμφανίζονται ευκαιρίες να κάνετε άλματα στο επόμενο επίπεδο. Συχνά αυτές οι γρήγορες κινήσεις δημιουργούν μετακίνηση, δυσκολίες κι ενεργειακές προκλήσεις σε όσους λειτουργούν γύρω σας. Η αλλαγή δημιουργεί τριβές σε σχέσεις, εργασία και επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι καλό ή κακό, απλά έτσι εξελίχθηκαν οι άνθρωποι μέσα στο χρόνο. Κι όμως σας λέμε ότι αυτό θα αλλάξει. Θα περάσει σε πιο ρευστή κίνηση, κι έτσι δεν θα βιώσετε τις τεράστιες αλλαγές όπως αυτές του προηγούμενου αιώνα. Θα δείτε μικρές ρευστές κινήσεις σε όλη αυτή την εξέλιξη από εδώ και στο εξής, γιατί δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τα τεράστια άλματα εξέλιξης που κάνατε παλιότερα.

Αλλαγές στην Βιολογική Φυσαλίδα

Σας λέμε επίσης ότι αυτή η κίνηση δημιούργησε εξισορροπητικές ενέργειες στο Σύμπαν, επειδή όλα τα ενεργειακά πεδία αναζητούν την ισορροπία. Υπήρχε τεράστια ανισορροπία στον κόσμο σας στην αρχή, γιατί ήταν σημαντικό να υποκρίνεστε ότι είστε ξεχωριστοί μεταξύ σας. Η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού ξεκίνησε κι αρχίσατε να βλέπετε τους εαυτούς σας ως μοναδικές εκφράσεις του φωτός κι όχι σαν κοινό φως. Βοήθησε στην εξέλιξή σας πολύ επειδή μάθατε την ενέργειά σας επικεντρώνοντάς την μέσα σας και βλέποντας το φως σας. Πόσο απίστευτο είναι αυτό… κι όμως ούτε αυτό χρειάζεται πλέον όπως παλιά. Κινείται το ίδιο με την εξέλιξή σας και μετατρέπεται σε ρευστή κίνηση. “Πώς μπορώ να είμαι στο ανώτερο φως μου αυτό το δευτερόλεπτο”; Έτσι θα φαίνεται στο μέλλον. Αυτό θα είναι το κλειδί για να ζείτε άνετα ως άνθρωποι, ως πνεύματα που προσποιούνται πως είναι άνθρωποι στον πλανήτη Γη.

Η βιολογική φυσαλίδα θα αλλάξει αλλά δεν θα το κάνει για να δημιουργήσει χώρο για εσάς. Αντίθετα, εσείς θα αλλάξετε. Θα εξελίξετε τη φυσική σας ύπαρξη. Γι’ αυτό πολλές φορές απογοητεύεστε. Φαίνεται να προχωράτε μπροστά γνωρίζοντας πού πάτε, αλλά ξαφνικά χτυπάτε σ’ έναν τοίχο. Αυτό σημαίνει ότι πάτε λάθος ή κάνετε κάτι λάθος. Στην πραγματικότητα χρειάζεστε έναν τοίχο για να επαν-αντιληφθείτε από άλλη οπτική και μετά να συνεχίσετε περνώντας τα κομμάτια που σας σταμάτησαν. Πολλά τμήματα αυτού τώρα ξετυλίγονται κι εσείς θα μάθετε να χρησιμοποιείτε πολλά από τα νέα εργαλεία και κομμάτια. Δεν είναι μεγάλα κομμάτια, είναι ακαριαίοι τρόποι να γειώσετε το Φως και να φέρετε πράγματα στη Γη γρήγορα. Μόλις γειωθούν, μπορείτε να δουλέψετε μαζί τους. Αν όμως κρατάτε μια ιδέα στο μυαλό σας χωρίς να την γράψετε ή να την μοιραστείτε, θα εξελιχθεί μόνο στο μυαλό σας και δεν θα γειωθεί. Ποτέ δεν θα βρείτε όλα τα κομμάτια της. Φέρ’ τε τη λοιπόν. Γράψτε την κι ας είναι ημιτελής, κι ας μην ξέρετε το αποτέλεσμά της. Γειώστε ό,τι έχετε εκείνη τη στιγμή, επειδή γειώνοντας Φως κάνετε χώρο για περισσότερο Φως. Όπως όταν θέλετε καινούργια ρούχα, αδειάζετε τις ντουλάπες. Είναι απίστευτο πώς μπορείτε να δημιουργήσετε κενό που φέρνει περισσότερο Φως και γίνεται μέσω της γείωσης και της αγκύρωσης του Φωτός.

Δύο Τρόποι Εργασίας με το Φως

Υπάρχουν πολλών ειδών αντιλήψεις γι’ αυτό. Πολλοί σκέφτεστε ότι δεν είστε αρκετά καλοί για να γειώστε το Φως, ή ρωτάτε “Τι μπορώ να πω που δεν έχει ήδη ειπωθεί; Πώς μπορώ να έχω διαφορετικό αποτέλεσμα; Άκουσα όλες τις απαντήσεις, γιατί να νομίζω ότι είμαι ξεχωριστός”; Αγαπημένοι μας, γελάμε υστερικά εδώ στην Εστία μ’ αυτά. Περάσαμε αιώνες ζωών μαζί σας, προετοιμάζοντάς σας να μεταφέρετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Τελικά φτάνετε εδώ και λέτε “Από πού πήρα το δικαίωμα να το κάνω αυτό”; Θα αλλάξετε γρήγορα αυτή τη συμπεριφορά, γιατί αρχίσατε να βλέπετε ποιοι είσαστε στ’ αλήθεια. Φέρατε κάτι πολύ συγκεκριμένο να μοιραστείτε από την Εστία. Όλη η ενέργεια του ουρανού δεν μπορεί να ανα-δημιουργηθεί στη Γη μέχρι όλοι σας να παίξετε τον ρόλο σας, να φέρετε την ακτίνα φωτός σας και να της επιτρέψετε να εργαστεί.

Ας μιλήσουμε για το Φως για λίγο, επειδή είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε την έννοια. Υπάρχουν δύο τρόποι να εργαστείτε με το Φως. Ο ένας είναι να το αντανακλάτε και ο άλλος να είστε το Φως. Σύμφωνα με αυτό που λέτε επιτυχία και οι δύο αποτελούν χρήσιμα εργαλεία και θα τα χρησιμοποιείτε πάντα. Μερικοί θα είσαστε δάσκαλοι που στέκονται στη σκηνή μπροστά σε άλλους, όντας το Φως. Άλλοι θα πάρουν αυτό το Φως και θα αρχίσουν να το αντανακλούν με τον δικό τους τρόπο, περνώντας το μέσα από το δικό τους πρίσμα ή φίλτρο, θα χορέψουν μαζί του και θα το ακτινοβολήσουν με νέο τρόπο. Αυτοί είναι άνθρωποι που είδαμε στη Γη πολλές φορές. Είναι πολύ εύκολο να δείτε στην ιστορία σας τα πιο έντονα φώτα που άλλαξαν τον κόσμο σας κι έκαναν τη διαφορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αν και μερικές φορές δεν αντιλαμβάνεστε πόσες αντανακλάσεις Φωτός χρειάζονται για να συμβεί αυτό. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε, παρατήστε την ιδέα της πολικότητας και πετάξτε τις ιδέες του καλού και του κακού για μια στιγμή, γιατί δεν είναι κάποιος από εσάς καλύτερος από τον άλλον. Όλοι είσαστε σημαντικοί στον πλανήτη Γη.

Εισέλθετε στο Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης

Βρίσκεστε ήδη εκεί. Ή μόλις αρχίσατε να μεταμορφώνεστε, ή κινήστε προς το Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης. Το πρώτο κύμα ήταν πολύ απλό. Έπρεπε να βρείτε τα τμήματα του εαυτού σας που σας έδιναν δύναμη κι ενωθήκατε σε ομάδες. Αποκτήσατε την εμπιστοσύνη και την ικανότητα να αντανακλάτε το Φως σας σε άλλα Φώτα και να φτάνετε σε κοινό συμπέρασμα του ποιοι είστε. Αυτό βοήθησε πάρα πολύ στην αρχή της ανθρωπότητας, αργότερα όμως τολμήσατε ένα άλλο βήμα. Ένα απίστευτο βήμα επειδή μάθατε να βλέπετε το δικό σας Φως. Σας μπερδεύει αυτό, επειδή δεν πρέπει να ακολουθείτε τον αρχηγό αλλά τον εαυτό σας, κάτι που αποτελεί πρόκληση αφού όλα σας τα συστήματα είναι δομημένα με αρχηγούς. Είναι δομημένα ώστε να υπάρχουν ομάδες που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση. Τώρα επαν-εκτιμάτε και ανα-δημιουργείτε πολλά κομμάτια για να αγκυρώσετε το Φως με διάφορους τρόπους. Καθώς κινήστε προς το Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης, την αρμονία, χρειάζεται η Κύρια Αρμονία να πιάνει έναν τόνο και να τον αντανακλά. Είναι σαν να βλέπετε το χαμόγελο κάποιου και να αντανακλάτε αυτήν την ομορφιά. Το να μεταφέρετε μια ενέργεια από την Εστία, ή μια σκέψη, ιδέα ή έκφραση αγάπης και να την εκφράσετε σε άλλους, είναι τεράστια αντανάκλαση του Φωτός. Καθώς κινείστε προς τα εμπρός, θα χρειαστεί να γίνετε το Φως. Θα χρειαστεί επίσης να αντανακλάτε το Φως και να ζείτε σε αρμονία, που αποτελεί τώρα το σημαντικό κομμάτι.

Ένας Νους και Διανομή του Φωτός

Υπάρχουν πολλές επιστημονικές μελέτες τώρα για σμήνη πουλιών που κινούνται σαν ένα. Σίγουρα θα το έχετε ξαναδεί. Ένα σμήνος 1000 πουλιών πετάει προς μια κατεύθυνση, όταν ξαφνικά όλο το σμήνος στρίβει σαν να είχε ένα μυαλό. Οι μελετητές υπολόγισαν πόσο γρήγορα θα έπρεπε να κινείται το πρώτο πουλί και πόσο γρήγορα θα έπρεπε το τελευταίο να αντιληφθεί την κίνηση. Βρήκαν ότι είναι αδύνατον να ταξιδέψει τόσο γρήγορα η πληροφορία κι όμως συμβαίνει. Τα πουλιά έμαθαν την αρμονία. Έμαθαν όχι μόνο να είναι το Φως, αλλά και να το αντανακλούν με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό ενεργούν σαν ένα. Το ίδιο ισχύει για τις μέλισσες που έχουν μάθει να υπερ-αντανακλούν το Φως. Τώρα αντιμετωπίζουν άλλη πρόκληση, επειδή δυσκολεύονται να είναι το Φως, κάτι που είναι αστείο. Το ενδιαφέρον είναι το κομμάτι της αρμονίας, με το οποίο εργάζεστε τώρα.

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε κοινότητες και θα δουλεύετε σαν ένας; Δεν το νομίζουμε, γιατί δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο και θα καταλήξετε να κρύβετε το Φως σας. Είστε προορισμένοι να κινείστε μεταξύ σας. Η πρόθεση είναι να διανείμετε αυτή την ενέργεια στον κόσμο, γιατί μεταφέρετε πολύ σημαντικό Φως από την Εστία. Μεταφέρετε την εν-θύμηση του ποιος βρίσκεται απέναντί σας. Είναι σημαντικό όλοι να παίξετε τους ρόλους σας, όπου κι αν σας οδηγήσουν. Αν νομίσετε ότι είσαστε οι μοναδικοί Εργάτες του Φωτός, θα νιώσετε απελπιστικά μόνοι και αβοήθητοι και ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Κι όμως θα ξέρετε ότι είσαστε στο σωστό μέρος, γιατί εσείς φέρατε το Φως εκεί. Εσείς έπρεπε να είσαστε εκεί, άρα μην νομίσετε ότι κάνατε λάθος αν δεν επιβεβαιωθείτε από το υπόλοιπο Φως. Απλά αγκυρώνετε το Φως και αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς κινείστε προς τα εμπρός.

Υπάρχει μια νέα ενέργεια διαθέσιμη σε όλους. Την γνωρίζετε ήδη, αφού προετοιμαζόσαστε γι’ αυτήν και την περιμένατε. Ονομάσατε με πολλά ονόματα την 12-12-12 ή 21η Δεκεμβρίου και βρίσκεται μπροστά σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε έναν ακόμη χρόνο, ήδη έφτασε. Φτάνετε εκεί και μαθαίνετε να την χρησιμοποιείτε. Δείτε την λίγο πιο διαφορετικά από την προηγούμενη φορά, Αυτό έχει ξανασυμβεί στους ανθρώπους, απλά με αντίθετη φορά.

Εκδρομή στην Πυκνότητα

Όταν η Γη ήταν νεογέννητη, ήσασταν εδώ.  Είσαστε μέρος του πλανήτη από τη σύλληψή του, αυτό που λέτε Μπιγκ Μπανγκ. Δε ήσασταν σε φυσική μορφή, επειδή η Γη ήταν καυτή και τα άτομα δονούνταν γρήγορα. Ήσασταν σε αιθερική μορφή τότε, αυτό που θωρείτε ελαφρύ σώμα. Για μια στιγμή επιστρέψτε εκεί κι εν-θυμηθείτε. Κάποια στιγμή η Γη άρχισε να κρυώνει και να πυκνώνει. Αρχίσατε να χάνετε τη σύνδεσή σας μαζί της κι αποκτήσατε για πρώτη φορά φυσικά, πυκνά σώματα και αλλάξατε το μονοπάτι σας για να πάτε στο επόμενο επίπεδο. Θα θέλαμε να σας βάλουμε εκεί για μια στιγμή. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στην πρώτη ομάδα ανθρώπων που ήρθαν στη Γη. Ενσαρκωθήκατε σ’ αυτά τα πυκνά σώματα και οι φίλοι σας έλεγαν “Τζάνι! Με ακούς; Με βλέπεις”; Κι εκείνη θα κοιτούσε γύρω λέγοντας “Δεν βλέπω τίποτα”. Κι εσείς θα λέγατε “Τα καταφέραμε”. Η μεγαλύτερη ιδέα σας ήταν να απομακρύνετε το πέπλο και να ξεχάσετε ποιοι είστε και μετά να πάτε στον πλανήτη και να περπατάτε σαν χαμένοι. Είχατε μεγάλη επιτυχία. Ο πλανήτης Γη ήταν μεγάλη επιτυχία. Πολλοί είσαστε ακόμα χαμένοι, αλλά τώρα δεν σας νοιάζει τόσο κι αυτό είναι καλό.

Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εσάς, γιατί μπήκατε σε κατάσταση επιβίωσης και ο κόσμος σας μίκρυνε πολύ. Οι ανάγκες σας έγιναν πολύ απλές. Χρειαζόσασταν φαγητό, ζέστη και προστασία. Επικεντρωθήκατε στο να φέρετε τον κόσμο κολλητά γύρω σας για να επιζήσετε. Τώρα κινείστε προς την αντίθετη κατεύθυνση, επειδή ήταν απαραίτητο να χαμηλώσετε τη δόνησή σας για να αυξήσετε την πυκνότητά σας. Για πολύ καιρό μετά φαινόταν να μην υπάρχει κίνηση πάνω ή κάτω γιατί πήγαινε προς το πλάι. Αρχίσατε την κίνηση προς τα πάνω ξανά, αλλά τώρα πηδάτε γρήγορα. Είσαστε συνεπαρμένοι που βρίσκεστε πάλι στην άλλη πλευρά, εξελίσσοντας το φυσικό σας σώμα πάλι προς το πνεύμα. Καθώς συμβαίνει αυτό, φέρνετε περισσότερα από το πνεύμα στο σώμα σας και μπορείτε να πορεύεστε μ’ αυτό, καθώς κινείστε προς την επόμενη εξελικτική αλλαγή. Σήμερα είσαστε όλοι συνεπαρμένοι επειδή ανεβάζετε τη δόνησή σας. Σας λέμε όμως πως υπήρχε εποχή που ξυπνούσατε και λέγατε “Κοίτα πόσο πυκνός είμαι σήμερα! Δεν είναι θαυμάσιο”; Προσπαθούσατε να χαμηλώστε τη δόνησή σας για μεγάλο διάστημα.

Το Όραμα του Δημιουργού

Βρίσκουμε τις αντιλήψεις σας για την πολικότητα πολύ ενδιαφέρουσες, γιατί σας επιτρέπουν να δείτε τον Θεό, κάτι που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε επειδή δεν έχουμε πολικότητα στην Εστία. Είναι ψευδαίσθηση της αρένας στην οποία παίζετε. Σας επιτρέπει να δείτε διάφορα μόνοι σας. Αγκυρώστε αυτό που βλέπετε. Αγκυρώστε το Φως που αγαπάτε, που νιώθετε μέσα σας. Αντανακλάστε το με κάποιο τρόπο. Ενδυναμώστε άλλους και προχωρήστε προς την δική σας ενδυνάμωση γιατί αυτό μετατρέπεται σε νέο πλανήτη. Βρίσκεστε εδώ δουλεύοντας σκληρά. Το κύριο κίνητρό σας στη Γη για τον περισσότερο καιρό ήταν η επιβίωση. Δεν είναι πια και δεν φοβάστε πλέον να πεθάνετε. Είναι απίστευτο να βλέπετε πόσο πολύ και πόσο γρήγορα εξελίξατε την ανθρωπότητα. Το παιχνίδι αρχίζει και αλλάζει. Ελπίζουμε να εν-θυμηθείτε ότι είναι παιχνίδι και ότι θα πρέπει να διασκεδάζετε, επειδή η ουσία είναι να χαμογελάτε. Αυτό θα αγκυρώσει το Φως σας. Όταν το αντανακλάτε, δεν έχει διαφορά αν είναι στο μπακάλικο ή σε συνάντηση του Lightworker. Είσαστε εδώ για να κάνετε τη διαφορά με κάποιον άλλον, να του εν-θυμίσετε την Εστία με ένα χαμόγελο. Μπορείτε να πάτε αυτό το βήμα πιο πέρα απ’ όσο φανταζόσαστε και δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο. Μπορεί να είναι απλό κι ελπίζουμε να αρχίσετε να εν-θυμάστε ποιοι είσαστε. Μην το φοβάστε αυτό. Είναι σπουδαίο, αλλά με τη σπουδαιότητα έρχεται όχι μόνο η υπευθυνότητα, αλλά και η ευτυχία της ελευθερίας να είσαστε οι πραγματικοί εαυτοί σας. Αυτή είναι η ώρα του ενδυναμωμένου ανθρώπου. Πηγαίνετε προς την Εποχή της Ενδυνάμωσης. Καλωσορίσατε στην Εστία. Καλωσορίσατε στην Εστία.

Με τη μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας με κάθε ευκαιρία γιατί κοιτάζετε τα μάτια του θεού. Να εν-θυμάστε ότι παίζετε ένα θαυμάσιο νέο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!