Δεκέμβριος 2007

Η Ανθρώπινη Κατάσταση
Αυτό δεν είναι άσκηση

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
 Η Ανθρώπινη Κατάσταση

Κάθε ένας από εσάς βρίσκεται αντιμέτωπος με μια κατάσταση, η οποία σας έχει προκαλέσει τεράστιες δυσκολίες καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας σ’ αυτόν τον πλανήτη. Είναι μια πρόκληση για καθέναν από εσάς, ώστε να δείτε τους εαυτούς σας όπως πραγματικά είστε. Αυτό συμβαίνει λόγω ενός βαθύτατα ενσωματωμένου συστήματος πεποιθήσεων, το όποίο κουβαλάει ο καθένας σας ξεχωριστά. Ήταν απαραίτητο να το κουβαλάτε από το πρώτο λεπτό της σύνδεσης, διότι αυτό, ήταν το κομμάτι το οποίο ενεργοποίησε τα πάντα για εσάς. Αλλά έχετε ισχυρά επιχειρήματα έναντι αυτού του οποίου εμείς αποκαλούμε, Η Ανθρώπινη Κατάσταση. Η Ανθρώπινη Κατάσταση, είναι μία πολύ σοβαρή ασθένεια του πνεύματος.

Όταν ένα πνεύμα εισχωρεί σε μια φυσαλίδα βιολογίας και ενεργοποιεί ένα πέπλο ώστε να τους αποκόψει από την εν-θύμηση, αυτοί συνεχίζουν να έχουν αναμνήσεις της Εστίας. Με τον καιρό, εάν αυτές οι αναμνήσεις δεν ενισχυθούν, οι αναμνήσεις ξεθωριάζουν στο πίσω μέρος της συνείδησης. Ορισμένες φορές υπάρχουν μόνον στις κυτταρικές μνήμες οι οποίες είναι το αποτύπωμα της ψυχής σας στο φυσικό σώμα. Και είναι αυτό το σημείο, κατά τo οποίο μία ψυχή ξεκινάει πραγματικά να πιστεύει ότι αυτές, είναι ένας άνθρωπος. Αυτή είναι μία πολύ σοβαρή ασθένεια της ψυχής, την οποία εμείς αποκαλούμε, Η Ανθρώπινη Κατάσταση.

Κι είναι αυτό το οποίο αντιμετωπίζετε κάθε μέρα. Όπου κι αν κοιτάξετε στην καθημερινή σας ζωή, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν όλοι να σας κάνουν να ενσωματωθείτε στην Ανθρώπινη Κατάσταση, ώστε να μπορέσετε να γίνετε σαν κι αυτούς. Άνθρωποι, οι οποίοι περιφέρονται πιστεύοντας πραγματικά ότι οι ίδιοι είναι το ανθρώπινο κορμί στο οποίο διαμένουν, έχουν δημιουργήσει εν γένει πολύ περισσότερες δυσκολίες για την ανθρωπότητα, από αυτές που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει. Το επανα-τύλιγμα της Ανθρωπότητας βρίσκεται καθ’ οδόν και η εξέλιξη σύντομα θα κάνει όλη την ανθρωπότητα να κοιτάζει από μια διαφορετική προοπτική. Αυτή η προοπτική είναι η βάση της δικής σας κατανόησης ως Εργάτη Φωτός. Τώρα αντικρίζετε ανθρώπους οι οποίοι ξεκινούν να βλέπουν τους εαυτούς τους με διαφορετικό τρόπο, δηλαδή όπως πραγματικά είναι κι όχι όπως πιστεύανε ότι είναι. Είναι τόσο δύσκολο για εσάς να βγάλετε τα φτερά σας και να φορέσετε τις σαρκικές φυσαλίδες της βιολογίας και να προσποιηθείτε ότι είστε ένας άνθρωπος. Επινοήσατε ένα πέπλο, το οποίο είναι απίστευτα ισχυρό και το οποίο λειτουργεί πολύ καλά.

Ρυθμίσεις του Φυσικού Σώματος

Η φυσική φυσαλίδα της βιολογίας, προσαρμόζεται τώρα στον νέο σας εαυτό. Υπάρχουν αρκετά γεγονότα, τα οποία λαμβάνουν χώρα ταυτοχρόνως. Πρωτίστως, εξελίσσετε το φυσικό σας σώμα, πολύ περισσότερο α