Δεκέμβριος 2007

Η Ανθρώπινη Κατάσταση
Αυτό δεν είναι άσκηση

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
 Η Ανθρώπινη Κατάσταση

Κάθε ένας από εσάς βρίσκεται αντιμέτωπος με μια κατάσταση, η οποία σας έχει προκαλέσει τεράστιες δυσκολίες καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας σ’ αυτόν τον πλανήτη. Είναι μια πρόκληση για καθέναν από εσάς, ώστε να δείτε τους εαυτούς σας όπως πραγματικά είστε. Αυτό συμβαίνει λόγω ενός βαθύτατα ενσωματωμένου συστήματος πεποιθήσεων, το όποίο κουβαλάει ο καθένας σας ξεχωριστά. Ήταν απαραίτητο να το κουβαλάτε από το πρώτο λεπτό της σύνδεσης, διότι αυτό, ήταν το κομμάτι το οποίο ενεργοποίησε τα πάντα για εσάς. Αλλά έχετε ισχυρά επιχειρήματα έναντι αυτού του οποίου εμείς αποκαλούμε, Η Ανθρώπινη Κατάσταση. Η Ανθρώπινη Κατάσταση, είναι μία πολύ σοβαρή ασθένεια του πνεύματος.

Όταν ένα πνεύμα εισχωρεί σε μια φυσαλίδα βιολογίας και ενεργοποιεί ένα πέπλο ώστε να τους αποκόψει από την εν-θύμηση, αυτοί συνεχίζουν να έχουν αναμνήσεις της Εστίας. Με τον καιρό, εάν αυτές οι αναμνήσεις δεν ενισχυθούν, οι αναμνήσεις ξεθωριάζουν στο πίσω μέρος της συνείδησης. Ορισμένες φορές υπάρχουν μόνον στις κυτταρικές μνήμες οι οποίες είναι το αποτύπωμα της ψυχής σας στο φυσικό σώμα. Και είναι αυτό το σημείο, κατά τo οποίο μία ψυχή ξεκινάει πραγματικά να πιστεύει ότι αυτές, είναι ένας άνθρωπος. Αυτή είναι μία πολύ σοβαρή ασθένεια της ψυχής, την οποία εμείς αποκαλούμε, Η Ανθρώπινη Κατάσταση.

Κι είναι αυτό το οποίο αντιμετωπίζετε κάθε μέρα. Όπου κι αν κοιτάξετε στην καθημερινή σας ζωή, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν όλοι να σας κάνουν να ενσωματωθείτε στην Ανθρώπινη Κατάσταση, ώστε να μπορέσετε να γίνετε σαν κι αυτούς. Άνθρωποι, οι οποίοι περιφέρονται πιστεύοντας πραγματικά ότι οι ίδιοι είναι το ανθρώπινο κορμί στο οποίο διαμένουν, έχουν δημιουργήσει εν γένει πολύ περισσότερες δυσκολίες για την ανθρωπότητα, από αυτές που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει. Το επανα-τύλιγμα της Ανθρωπότητας βρίσκεται καθ’ οδόν και η εξέλιξη σύντομα θα κάνει όλη την ανθρωπότητα να κοιτάζει από μια διαφορετική προοπτική. Αυτή η προοπτική είναι η βάση της δικής σας κατανόησης ως Εργάτη Φωτός. Τώρα αντικρίζετε ανθρώπους οι οποίοι ξεκινούν να βλέπουν τους εαυτούς τους με διαφορετικό τρόπο, δηλαδή όπως πραγματικά είναι κι όχι όπως πιστεύανε ότι είναι. Είναι τόσο δύσκολο για εσάς να βγάλετε τα φτερά σας και να φορέσετε τις σαρκικές φυσαλίδες της βιολογίας και να προσποιηθείτε ότι είστε ένας άνθρωπος. Επινοήσατε ένα πέπλο, το οποίο είναι απίστευτα ισχυρό και το οποίο λειτουργεί πολύ καλά.

Ρυθμίσεις του Φυσικού Σώματος

Η φυσική φυσαλίδα της βιολογίας, προσαρμόζεται τώρα στον νέο σας εαυτό. Υπάρχουν αρκετά γεγονότα, τα οποία λαμβάνουν χώρα ταυτοχρόνως. Πρωτίστως, εξελίσσετε το φυσικό σας σώμα, πολύ περισσότερο απ’ αυτό που γνωρίζετε. Θα αρχίσει να φαίνεται σύντομα. Η φυσική σας ύπαρξη αρχίζει να αποκτά νέα χαρακτηριστικά, ώστε να επιτρέπει σε περισσότερο φως να περνά μέσα από το σώμα σας κι αυτό είναι κάτι το οποίο, ποτέ δεν ήταν αναμενόμενο σ’ αυτόν τον πλανήτη. Ποτέ δεν πέρασε σαν σκέψη, ότι τα μωρά που ερχόντουσαν θα μπορούσαν να μεταφέρουν την μαγεία η οποία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εν-θυμηθείτε μόνοι σας κι όμως ήδη αρχίζει να συμβαίνει. Ποτέ δεν πέρασε σαν σκέψη ότι θα μπορούσατε να σταθείτε σαν ανθρώπινο όν και να ελευθερώσετε όλο το φως σας μέσω του φυσικού σας σώματος. Γιατί; Επειδή το πρώτο πράγμα που συμβαίνει είναι, ότι ξεκινώντας να έλκετε την προσοχή, επιστρέφετε στην Ανθρώπινη Κατάσταση νομίζοντας ότι είστε άνθρωπος και ότι όλοι σας κοιτούν. Κατόπιν το σβήνετε, ώστε να “χωρέσετε” κι εσείς μέσα. Όταν το πέπλο αρχίζει να γίνεται διάφανο, τρομάζετε και επανέρχεστε στο παλιό σας σύστημα πεποιθήσεων. Επανέρχεστε στην ενέργεια αυτού που ήσασταν και στα συστήματα πεποιθήσεων που σας συντηρούσαν εκείνη την εποχή. Στην πραγματικότητα, επανέρχεστε και πάλι, στην Ανθρώπινη Κατάσταση.

Κατά δεύτερον, ακόμη και το φυσικό σώμα αρχίζει να προσαρμόζεται, ώστε να γίνει εφικτό να έχετε μία νέα εικόνα του εαυτού σας. Για να συμβεί αυτό, θα είναι σημαντικό για εσάς, να σταματήσετε να ψάχνετε στον εξωτερικό φλοιό του εαυτού σας για την αντανάκλασή σας. Αυτό είναι ένα φυσικό επακόλουθο της Ανθρώπινης κατάστασης. Δεν μπορείτε να δείτε εσωτερικά το δικό σας φως. Ακόμη και αν κοιτάξετε στον καθρέφτη, βλέπετε συνεχώς το αρνητικό. Έχετε παρατηρήσει, ότι η προσοχή σας αστραπιαία στρέφεται σε πράγματα που πιστεύετε ότι είναι λάθος κι όχι σε πράγματα που πιστεύετε ότι είναι σωστά; Έτσι κάθε φορά που κοιτάτε στον καθρέφτη, η προσοχή σας στρέφεται στις ατέλειες. Ο καθρέφτης, έλκει άμεσα τα προβλήματα, ή όλα όσα εσείς βλέπετε ως προκλήσεις σας. Αυτό συμβαίνει λόγω της ποσότητας φωτός που φέρετε. Εν τούτοις, είναι μία ελάχιστη μετατόπιση στην αντίληψη. Είναι πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ του πώς κοιτάζετε, ώστε να αρχίσετε να βλέπετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω, παρά από έξω προς τα μέσα. Χρειάζεται εκπαίδευση. Όπως εξελίσσεστε θα προσδιορίσετε τον εαυτό σας από την ποσότητα φωτός που φέρετε. Δεν είναι εύκολο στην αρχή, καθ’ όσον είστε τόσο συνηθισμένοι να προσδιορίζετε τον εαυτό σας, από τα συστήματα πεποιθήσεών σας. Αυτό αλλάζει.

Πεποιθήσεις σχετικά με το Να είσαι Άνθρωπος

Κομμάτι της εξέλιξής σας ως άνθρωποι, είναι η πολυδιαστατική εμπειρία. Αυτή σταδιακά θα σας δώσει την ευρύτερη δυνατή εικόνα καθώς εξελίσσεστε. Η πολυδιαστατική όραση θα σας δώσει αφάνταστες επιλογές και οι ζωές σας θα γίνουν στρωτές και ισχυρές. Κινείστε εντός της πολυδιαστατικής περιοχής καθημερινά. Μέσα στα επόμενα 12 χρόνια, πρόκειται να ανακαλύψετε, πολλά περισσότερα σχετικά με την αληθινή ύπαρξή σας σ’ αυτόν τον πλανήτη ως ανθρώπινα όντα, ως πνεύματα που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι, απ’ αυτά που δεν πιστεύατε ότι θα μπορούσε να είναι δυνατά. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε πως το ύφασμα του σύμπαντος υφαίνεται αδιάκοπα και με ποιο τρόπο μπορείτε να το αξιοποιήσετε. Κατόπιν θα καταλάβετε με ποιο τρόπο υφαίνεται η ενέργεια συνεχώς, ώστε να σχηματίσει ύλη. Θα καταλάβετε με ποιο τρόπο οι σκέψεις σας δημιουργούν ύλη κάθε στιγμή, κάθε ημέρα, αλληλεπιδρώντας μ’ αυτό το ύφασμα. Θα καταλάβετε περισσότερα σχετικά με τα πραγματικά σας γενεσιουργά δώρα της δημιουργίας, της κάθε σκέψης που στέλνει μια δόνηση η οποία παίρνει το ύφασμα του σύμπαντος και το υφαίνει αδιάκοπα, ώστε να φτιάξει κάτι μαγικό. Για να συμβεί αυτό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να επαν-αξιολογηθεί, είναι οι πεποιθήσεις σας σχετικά με τις πεποιθήσεις σας. Εν είδη θεραπείας, ως μια προσωρινή κατάσταση, ως μια πιθανότητα να βγείτε έξω από την Ανθρώπινη κατάσταση, ξεκινήστε να κοιτάτε τις πεποιθήσεις σας σχετικά με τις πεποιθήσεις σας, διότι αυτό τα καλύπτει όλα. Στις άμεσα επόμενες ημέρες, αυτοί οι οποίοι είναι πρόθυμοι να απελευθερώσουν και να διευρύνουν τα συστήματα παλαιών πεποιθήσεων, θα έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα εκκίνησης στην συνολική διαδικασία εξελικτικής αναβάθμισης μπροστά από εσάς.

Ολοκλήρωση

Έχουμε μιλήσει σχετικά με το χρονικό προσδιορισμό και την αυταπάτη του χρονικού προσδιορισμού. Βλέπετε τα πάντα σαν παρελθόν, παρόν και μέλλον. Το αριστερό μέρος του μυαλού σας, δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να καταγράφει τον χρόνο και να τοποθετεί ό,τι αποκτάτε ως εμπειρία, σε μικρά κουτάκια. Αυτό είναι, αυτό που ήταν προορισμένο να κάνει, εντός ενός πλαισίου δυαδικότητας. Ήταν αρκετά χρήσιμο στην δυαδικότητα, καθώς κατηγοριοποιούσε και εξομοίωνε τα πάντα. Αυτό, σκέφτεται. Φυσικά τώρα κινείστε εκτός δυαδικότητας κι αυτός είναι ένας από τους λόγους της επανα-καλωδίωσης του φυσικού σώματος. Όλες αυτές οι αλλαγές θα σας οδηγήσουν τελικά σε έναν πιο ρευστό τρόπο κατηγοριοποίησης και μελέτης του εαυτού σας. Τα “δογματικά κουτιά,” δεν θα λειτουργούν πλέον με τον ίδιο τρόπο που εσείς βλέπετε την ζωή και τον εαυτό σας.

Όταν αφήνετε εκείνο το κομμάτι της ζωής σας να εξουσιάζει το ποιοι είστε και το τι είστε, αρχίζετε να κουβαλάτε συστήματα πεποιθήσεων σχετικά με το τι να είναι εκείνο. Οι άνθρωποι είναι πλάσματα της συνήθειας. Ακόμη κι οι ψυχές σας είναι πλάσματα της συνήθειας, καθώς έχετε μια ροπή να επιλέγετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά ακόμη και μεταξύ ζωών. Στην πραγματικότητα, πολλά από τα συστήματα πεποιθήσεων που κουβαλάτε σήμερα, μπορεί να σας συνόδευαν για αρκετές ζωές.

Όταν αρχίσετε να καταλαβαίνετε πως δουλεύει, μπορείτε να δείτε ακριβώς από την αρχή, ποιες είναι οι πεποιθήσεις σας. Τελικά τα πραγματικά σας κίνητρα θα είναι παρόντα σε κάθε απόφαση συνεχώς. Όταν μπορέσετε να το δείτε αυτό ξεκάθαρα και να θυμηθείτε τα κίνητρά σας, μπορείτε να πάρετε μια συνειδητή επιλογή. Εάν έχετε ξεχάσει το πραγματικό σας κίνητρο, μάλλον λειτουργείτε με ένα σύστημα πεποιθήσεων, το οποίο πιθανόν να γίνει πολύ μικρό στο εγγύς μέλλον. Όταν περπατάτε συνειδητά στο μονοπάτι σας, αρχίζετε να φέρετε περισσότερο φως μέσα σας. Αυτές είναι οι στιγμές στην ζωή που βαδίζετε πάνω στον σκοπό σας και το αισθάνεστε. Πολλές από τις αποφάσεις στην ζωή σας γίνονται τώρα είτε εξ’ αιτίας της συνήθειας, ή εξ’ αιτίας συστημάτων πεποιθήσεων. Το κλειδί στην εξέλιξη δεν βρίσκεται στην εξουδετέρωση των συστημάτων πεποιθήσεων, αλλά στην διεύρυνση του πλαισίου, σε ένα πιο ρευστό και πολύ μεγαλύτερο δοχείο, στο οποίο μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας.

Αρκετοί από εσάς ανακαλύπτετε ότι οι πεποιθήσεις σας αρχίζουν να αλλάζουν. Αρχίζετε να αλλάζετε την ενέργεια αυτού με το οποίο πραγματικά εργάζεστε και του πως δουλεύει. Όταν ξεκινάτε να εκτιμάτε πραγματικά αυτήν την διαδικασία, όταν πραγματικά ξεκινήσετε να εκτιμάτε πραγματικά αυτό το οποίο είστε στο εσωτερικό, τα πάντα αρχίζουν να αλλάζουν στο εξωτερικό. Τώρα πιο πολύ από ποτέ, θα δείτε ανθρώπους να αλλάζουν με πολύ εντυπωσιακούς τρόπους.

Παγκόσμιο Πεδίο Ενέργειας

Το πρώτο από τα τρία εργαλεία που θα σας προσφέρουμε είναι το Παγκόσμιο Πεδίο Ενέργειας. Έχετε ένα μαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα σας το οποίο σας συνδέει με την Παγκόσμια Ενέργεια. Η Παγκόσμια Ενέργεια είναι βασισμένη στην αγάπη, αλλά είναι μια σύνδεση η οποία πηγαίνει μεταξύ μιας καρδιάς και μιας άλλης και ράβει όλες τις καρδιές μαζί. Με άλλα λόγια, όλα όσα έχετε αισθανθεί κατά την διάρκεια της ύπαρξής σας, τα έχουν αισθανθεί κι άλλοι. Κάθε συναίσθημα που έχετε αισθανθεί ποτέ, την ίδια στιγμή το αισθάνονται κι αρκετοί άλλοι. Πηγαίνει ανάμεσα σ’ όλους σαν ένας τεράστιος κυματισμός ενέργειας, ο οποίος πηγάζει από την πηγή της δημιουργίας. Όταν έχετε ένα σύστημα πεποίθησης, αυτό είναι ένας προκαθορισμός του τρόπου με τον οποίο θα επιστρέψει η ενέργεια. Με τα συστήματα πεποιθήσεων η ενέργεια που στέλνετε έξω, είναι προκαθορισμένη να γυρίσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κατ’ ουσία, περιορίζετε το ίδιο σας το πνεύμα στις δημιουργίες σας.

Ακόμη και κάποιες από τις πλέον χρησιμοποιημένες μεθόδους σας, σχετικά με την χρήση των νόμων της δημιουργίας όπως αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί μέσα στην δυαδικότητα θα αλλάξουν, καθώς οι άνθρωποι μετακινούνται μέσα στο πεδίο της Τριαδικότητας. Μετά θα έχετε μια πολύ πιο ευρύτερη οπτική και θα είστε σε θέση να δείτε πως ράβεται αδιάκοπα και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά. Η εκ μέρους σας συνειδητή χρήση του Παγκόσμιου Πεδίου Ενέργειας θα γίνει δεύτερη φύση σε καθέναν από εσάς. Όταν γίνετε δεξιοτέχνες σ’ αυτό, θα εκδηλώνεται στην διάρκεια του ύπνου σας και ίσως να φαίνεται στην αρχή, σαν να έχετε ούριο άνεμο στην πρύμνη σας συνεχώς. Αυτό είναι ένα τμήμα της Εστίας που σας λείπει πιο πολύ, έτσι το δημιουργείτε πρώτο. Αρχικά αυτό θα δείχνει σαν μια νέα αίσθηση που ανέπτυξαν ξαφνικά οι άνθρωποι. Όπως και τις άλλες αισθήσεις, θα την χρησιμοποιείτε για να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο γύρω σας και να αντανακλάτε το φως σας. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την νέα αίσθηση στην ζωή σας, μπορείτε να δείτε την κακή επικοινωνία που μπορούν να δημιουργήσουν τα συστήματα πεποιθήσεων. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού σας το οποίο είναι εντελώς αυτόματο και κινείται χωρίς σκέψη. Μετατρέπεται σε μια αυτόματη αντίδραση σε ένα εξωτερικό ερέθισμα, προκαλώντας μια δόνηση μέσα στο Παγκόσμιο Πεδίο η οποία προηγείται κάθε κίνησής σας, της εισόδου σας σε ένα δωμάτιο, της έναρξης ενός σχεδίου σας, του ξεκινήματος μιας σχέσης σας, ή της απάντησης σας σ’ ένα τηλεφώνημα. Μπορείτε να πείτε ότι δημιουργεί τον κόσμο σας, λίγο προτού να φτάσετε εσείς εκεί. Το να μάθετε πως να το χρησιμοποιείτε θα είναι το θέμα πολλών βιβλίων που θα γραφούν, αλλά πολύ σύντομα αυτό θα ενσωματωθεί στην νέα Ανθρωπότητα.

Ποιος νομίζεις πως είσαι;

Η πρώτη πεποίθηση που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι σχετίζονται με την Ανθρώπινη Κατάσταση, είναι ότι χρειάζονται τα συστήματα πεποιθήσεών τους. Τα συστήματα πεποιθήσεων είναι τρόποι προσδιορισμού της ζωής, με το να βρίσκετε συνδετικά νήματα τα οποία διατρέχουν ένα σύνολο αληθειών, τις οποίες έχετε συλλέξει. Αρχικά, τα συστήματα πεποιθήσεων, σας βοήθησαν να προσδιορίσετε τον Θεό. Σας βοήθησαν να προσδιορίσετε ποιος είστε και να βρείτε την ενέργειά σας σαν ένας δημιουργός. Εδώ η πραγματικότητα χτίστηκε με το σχεδιάγραμμα του τι πιστεύατε για τον εαυτό σας. Λειτούργησε πολύ καλά στην δυαδικότητα, αλλά καθώς κινείστε μέσα στην Τριαδικότητα, αυτό αρχίζει να γίνεται περιοριστικό. Τα πράγματα αντιδρούν διαφορετικά διότι εσείς είστε διαφορετικός. Το πεδίο σας είναι διαφορετικό και η ενέργεια γύρω σας είναι διαφορετική και με οτιδήποτε αλληλεπιδράτε είναι διαφορετικό, επειδή έχετε μετακινηθεί. Μέσω αυτής της μετακίνησης, σας έχουν δοθεί ευκαιρίες να κοιτάξετε στο κέντρο του πυρήνα των συστημάτων πεποιθήσεων, του ποιος είστε.

 

Το υπ’ αριθμόν ένα εργαλείο όσον αφορά την Ανθρώπινη Κατάσταση, είναι να κοιτάξετε εσωτερικά ποια συστήματα πεποιθήσεων σας εξυπηρετούν και ποια σας περιορίζουν. Κατόπιν επαναξιολογήστε κάθε ένα καθώς γίνεστε πιο ελαστικός σε όλα τα συστήματα πεποιθήσεών σας. Θα κατανοείτε ευκολότερα υψηλότερες αλήθειες, όταν τα συστήματα πεποιθήσεών σας, δεν θα σας περιορίζουν πια. Οι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι υπάρχει μία μόνο κεντρική αλήθεια παντού. Σας λέμε ότι δεν υπάρχει μια αλήθεια διότι δεν πρόκειται για κάποιον προορισμό. Το να βρείτε την αλήθεια είναι ένα ταξίδι κι όχι σ’ έναν προορισμό, είναι ένα κεντρικό σύστημα πεποιθήσεων το οποίο θα χρειαστεί να τεντωθεί σε μεγάλο βαθμό στο εγγύς μέλλον. Το να βιώνετε το ταξίδι της ανακάλυψης του ατομικού σας πνεύματος, το οποίο αντικατοπτρίζεται στον κόσμο γύρω σας, είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ.

Η Επανα-Καλωδίωση

Η φυσική επανα-καλωδίωση ολόκληρης της ανθρωπότητας έχει ήδη αρχίσει. Θα ενταθεί μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλά οι νέες συναπτικές διαβιβάσεις (νευροδιαβιβαστές) και οι νέοι τρόποι με τους οποίους θα επικοινωνεί το μυαλό σας, θα αρχίσει να κλείνει το κενό μεταξύ των πλευρών του εγκεφάλου σας, οι οποίες έχουν δημιουργήσει το πέπλο. Υπάρχει μια πλευρά του εγκεφάλου η οποία είναι απεριόριστη και μια πλευρά του εγκεφάλου η οποία είναι πεπερασμένη και η μια πλευρά του εγκεφάλου έχει την Ανθρώπινη Κατάσταση και η άλλη πλευρά του εγκεφάλου ασχολείται μόνο με το Πνεύμα σας, το οποίο γνωρίζει την ταυτότητά του. Μπορούμε να σας πούμε ότι υπήρχε μια σκόπιμη διαίρεση, η οποία τώρα ξεκινάει να ολοκληρώνεται.

Αυτό είχε συμβεί μέσω των δυο πλευρών του εγκεφάλου. Οι δύο πλευρές, αρχίζουν τώρα να αυξάνονται πάλι μαζί, μέσω των συνοπτικών διαβιβάσεων (νευροδιαβιβαστών) οι οποίες αναπτύσσονται τώρα. Αυτό θα γίνει αντιληπτό από τους ιατρικούς σας επιστήμονες σε μόνο δέκα με είκοσι χρόνια κι αυτό είναι τεράστιο για την αναβάθμιση της ανθρωπότητας, διότι αυτό ξεκίνησε μόλις πρόσφατα. Ολόκληρη αυτή η επανα-καλωδίωση ξεκινάει να διατρέχει όλη την ανθρωπότητα, η οποία αρχίζει να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό δίνει ανάφλεξη σε μέρος του πνεύματος στο φυσικό σώμα κι αυτό δίνει ανάφλεξη σ’ αυτό το οποίο αποκαλούμε σεξουαλική ενέργεια στο φυσικό σώμα, εξ’ αιτίας της ζωτικής ενέργειας που μπορεί να σας διαπεράσει και να σας επιτρέψει να μεταφέρετε περισσότερο από το ενεργειακό φως, στην φυσική σας ύπαρξη. Σας επιτρέπει να διαχέετε περισσότερο φως, να συνδεθείτε με το ατομικό σας Παγκόσμιο Πεδίο και να βρίσκεστε πάνω στον σκοπό σας.

Αυτός ο τρόπος ζωής πρέπει να ξεκινήσει σαν καθημερινή επιλογή, διότι εάν αφεθείτε στην συνήθεια, θα επιστρέψετε στα παλαιά συστήματα πεποίθησής σας και σ’ εκείνα τα πράγματα που είναι οχυρωμένα στην εμπειρία σας. Γι’ αυτό επιλέξτε κάθε ημέρα να βρίσκεστε επί του σκοπού σας. Επιλέξτε κάθε ημέρα να αξιολογείτε τα συστήματα πεποιθήσεων σας και τα πραγματικά σας κίνητρα για να κάνετε πράγματα. Εξετάστε ιδιαίτερα τις αντιδράσεις σας σε πράγματα που έρχονται σε αντίθεση με τα συστήματα πεποιθήσεών σας. Είναι αρκετές φορές που δεν επιθυμείτε να κοιτάξετε τα κίνητρά σας, διότι είστε επικριτικοί προς τον εαυτό σας, ή πιστεύετε πως αυτό το κίνητρο δεν είναι αρκετά καλό. Θα έπρεπε να σώζω τον κόσμο αντί να κάνω τον εαυτό μου χαρούμενο. Θα έπρεπε να κάνω κάτι για να σταματήσει η πείνα στον κόσμο, αντί να μου αγοράσω σοκολάτα. Σας λέμε ότι το κοιτάτε αυτό, μέσα από την δυαδικότητα. Ολόκληρη η λέξη “πρέπει” θα αποκτήσει μια νέα σημασία καθώς θα βιώνετε την Τριαδικότητα. Προκειμένου να δώσετε χαρά σε όλη την Ανθρωπότητα, το πρώτο πράγμα που οφείλετε να βιώσετε είναι χαρά μέσα σας. Το πρώτο πράγμα που οφείλετε να κάνετε, είναι να αρχίσετε να επιλέγετε πράγματα που σας θρέφουν εντελώς, διότι τότε είναι που οργανώνετε το ενεργειακό σας πεδίο, έξω από σας. Τότε είναι που ολόκληρος ο κόσμος σας, αρχίζει να αλλάζει. Τότε είναι που άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας, οι οποίοι είναι γεμάτοι από ενέργεια, γεμάτοι από ζωή, γεμάτοι από έκφραση και γεμάτοι από φως. Καθώς αρχίζετε να βλέπετε το δικό σας φως να αντανακλάται έξω απ’ αυτό, ενθουσιάζεστε σχετικά με τις πιθανότητες κι ένα τελείως καινούργιο κομμάτι της ζωής σας ξεκινάει. Αυτό είναι η αφύπνιση, η οποία λαμβάνει χώρα σ’ αυτόν τον πλανήτη, τώρα ακριβώς. Αυτή είναι η απάντηση στην Ανθρώπινη Κατάσταση, από την οποία αρχίζετε να απαλλάσσετε τους εαυτούς σας.

Αυτό δεν είναι άσκηση

Πρέπει να σας πούμε κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό, αγαπητοί μου, δεν είναι άσκηση. Ο χρόνος για προπόνηση τέλειωσε. Έχετε κάποιες πολύ σοβαρές αποφάσεις που συλλογικά θα πάρετε, σχετικά με την αναβάθμισή σας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Εξελίσσεστε με έναν εκπληκτικό ρυθμό. Κινείστε τόσο γρήγορα πού αυτό έχει προκαλέσει την αναθεώρηση του ατομικού σας “Θεϊκού σχεδίου”. Αυτό είναι απίστευτα όμορφο κι όμως, είναι ώρα οι πράξεις σας να εναρμονιστούν με την νέα σας δόνηση. Μην το παραβλέψετε, καθότι αποτελεί μια ευκαιρία τεράστιας σημασίας. Μην περιμένετε για την συλλογική δόνηση να χτυπήσει το σημείο ερεθισμού ώστε να το βλέπετε σ’ όλους. Οι Εργάτες του Φωτός οι οποίοι έχουν επιλέξει να είναι εδώ να ακτινοβολούν φως όπου αυτό χρειάζεται, έχουν κληθεί για δράση σήμερα. Το φως σας είναι αναγκαίο σήμερα, πολύ περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Αλλά το πρώτο μέρος είναι να αισθάνεστε άνετα με το ατομικό σας φως, καθώς αυτό ακτινοβολεί μέσω της φυσικής σας ύπαρξης, καθώς διαχέεται από εσάς. Ευελπιστούμε ότι το βιώνετε ως εμπειρία και του επιτρέπετε να δώσει ανάφλεξη, στο σύνολο των τομέων της ζωή σας.

Αναρωτιέστε, “Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Είμαι στην δουλειά μου για χρόνια κι εκεί δεν με καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να τους μιλάω για φως ή ενέργεια. Απλώς πηγαίνω στην δουλειά μου και κάνω την εργασία μου”. Σας λέμε ότι θα δείτε ανθρώπους γύρω σας να αυξάνουν σύντομα την δόνησή τους κι εάν δεν το κάνουν, τότε ο χρόνος σας εκεί, είναι μετρημένος. Δεν είστε πλέον σε θέση να ανέχεστε κάποια από τα πράγματα που συνήθως ανεχόσασταν. Όταν είστε χαμηλή δόνηση, υπάρχει μια ευρεία διακύμανση δόνησης από την οποία μπορείτε να διέλθετε. Αυτή είναι τεράστια. Όσο όμως αυξάνετε την δόνησή σας, αυτή τεντώνεται και στενεύει. Αυτό είναι το σημείο που κάνουν την είσοδό τους τα συστήματα πεποιθήσεών σας.

 Έτσι αναρωτιέστε, “Ποίο είναι το σπουδαιότερο πράγμα που μπορώ να κάνω το οποίο θα θέσει όλο αυτό σε κίνηση;” Θα μας άρεσε πολύ να σας πούμε κάτι φανταχτερό σχετικά με μια τελετή που μπορείτε να κάνετε και πως μπορεί να λειτουργήσει αυτή, αλλά είναι εκείνη η πρόθεσή σας που τα λέει όλα. Μπορούμε να σας δώσουμε τελετές. Μπορούμε να σας δώσουμε διαλογισμούς. Μπορούμε να σας δώσουμε τρόπους να εμβαθύνετε εσωτερικά καθώς είναι μόνο εργαλεία που αντανακλούν την δική σας μαγεία όχι την δική μας. Τα εργαλεία δεν κατέχουν την μαγεία. Εσείς την κατέχετε. Αυτή είναι η απάντηση στην Ανθρώπινη Κατάσταση.

Η Ώρα της Αλήθειας

Παρακαλούμε κατανοήστε, ότι θα υπάρξει κάποια στιγμή σ’ αυτόν τον πλανήτη όπου κάθε ένας από εσάς, θα θέλει να σηκωθεί και να προσμετρηθεί, για την δική σας αλήθεια. Πολλοί από εσάς αναρωτιόνται ποια είναι. Εσείς δεν την γνωρίζετε, αλλά η καρδιά σας την γνωρίζει. Γνωρίζετε ποιοι είστε και που κατευθύνεστε, αν και ίσως δεν το γνωρίζετε αυτό συνειδητά. Η σύνδεσή σας με τον ανώτερο εαυτό σας, ισχυροποιείται καθημερινώς, εν μέρει λόγω των συνδέσεων μέσω των συναπτικών διαβιβάσεων (νευροδιαβιβαστών) κι εν μέρει λόγω της έγχυσης ενέργειας η οποία εισάγεται στο σώμα σας. Ολόκληρο το φυσικό σας σώμα αυξάνει την δόνηση. Με κάθε ανάσα που παίρνετε, έρχεστε πλησιέστερα στην Εστία. Αυτό δεν θα σταματήσει, αλλά το πως το βιώνετε αυτό αλλάζει, καθώς η συλλογικότητα της ανθρωπότητας είναι ακόμη αρρύθμιστη. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, διότι εσείς δεν έχετε αποφασίσει με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό.

Τώρα μπορεί να είναι δύσκολο. Μπορεί να γίνει μέσω πολέμου βίαια. Μπορεί να γίνει μέσα από παγκόσμιες καταστροφές και καιρικές αλλαγές. Μπορεί επίσης να γίνει άνετα και ήρεμα. Αυτές οι επιλογές είναι δικές σας και δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος επιλογές. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας είναι καθ’ οδόν και θα συμβεί. Απλώς το ερώτημα που τίθεται είναι μέσα από τι πρέπει να περάσετε εν τω μεταξύ. Καταλαβαίνετε πόσο σκληρό είναι για εμάς να σας κοιτάμε κάποιες φορές και να αντικρίζουμε τον πόνο που βιώνετε επειδή δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε; Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς να σας κοιτάμε να αισθάνεστε χαμένοι και να γνωρίζουμε το πνεύμα και το μεγαλείο μέσα σας και για εσάς να μην το αισθάνεστε;

 Αυτό θα γίνει μια συνηθισμένη κατάσταση καθώς θα αρχίσετε να μετακινήστε μακριά από την ανθρώπινη κατάσταση, επειδή το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν ξεκινάτε να απελευθερώνεστε από τα συστήματα πεποιθήσεών σας, είναι να απελευθερώνετε ένα κομμάτι της ταυτότητάς σας που σας κρατούσε σ’ αυτά τα συστήματα πεποιθήσεών σας. Μια πολύ συνηθισμένη κατάσταση θα είναι για κάθε έναν από εσάς, το να νοιώθετε μόνοι και το να αναρωτιέστε εάν είστε σ’ αυτό το μονοπάτι. Υπάρχει μόνο μια απάντηση σ’ αυτό. Υπάρχει μόνο μια οδός διαφυγής απ’ αυτό κι αυτή είναι να απλώσετε και να γραπώσετε το χέρι κάποιου. Ο προορισμός είναι ασήμαντος. Απλώστε και τιμήστε και τους άλλους στο ίδιο μονοπάτι μ’ εσάς κι εκείνους που βρίσκονται σε οποιοδήποτε μονοπάτι, το οποίο δίνει πνοή φωτός σ’ αυτούς. Απλώστε κι ακουμπήστε την καρδιά κάποιου – ώστε να βάλετε τον εαυτό σας έξω απ’ τον εαυτό σας, ώστε να μην είστε εκεί έξω κοιτώντας μέσα. Γι’ αυτό, αρχίστε να ακτινοβολείτε το φως από μέσα σας και θα αρχίσετε να μετακινήστε από την περιοχή του «εγώ» στην περιοχή του «εμείς». Αυτό ξεκινάει να αλλάζει την Ανθρώπινη κατάσταση, σε Ανθρώπινη Αγγελική κατάσταση. Εκείνη η ψευδαίσθηση συνεχίζεται κάθε μέρα. Καθένας από εσάς, έχει μια ευκαιρία να κάνει περισσότερα σήμερα απ’ όσα είχε κάνει ποτέ άλλοτε. Αυτό σας το βεβαιώνουμε.

Μετακινώντας την Εμπειρία σας από την Επικαιρότητα

Στο ξεκίνημα υπήρχε μια μεγάλη ουρά που σχηματίστηκε για ψυχές με προορισμό την Γη. Κατόπιν έγινε λιγότερο δημοφιλές το να μην έρχεσαι στην Γη ακολουθούμενο από το “αυτό το Παιχνίδι στην Γη δεν θα πετύχει ποτέ.” Τώρα αγαπητοί, η ουρά ξανασχηματίστηκε. Έχετε δημιουργήσει μια ευκαιρία να φέρετε την δύναμη της δημιουργίας ενόσω βρίσκεστε στο φυσικό σώμα. Αυτό έχει προκαλέσει σάλο σε κάθε σημείο Όλων Όσων Είναι. Αυτό δεν αναμενόταν ποτέ. Πολλοί βρίσκονται στην ουρά για να έρθουν στην γη, να πάρουν όποιο φυσικό σώμα προλάβουν, ώστε να βρεθούν εδώ έστω πέντε λεπτά εάν χρειαστεί, για να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα αποτύπωμα και μια διαφορά. Θέλουν να βρίσκονται εδώ για το θαύμα που εκτυλίσσεται. Θέλουν να αποτελούν μέρος αυτής της ενέργειας, με όποιον τρόπο μπορούν. Είναι τόσο δύσκολο όταν είσαι μέσα στον εαυτό σου μ’ αυτόν τον τρόπο, να προσπαθείς να βρεις την έξοδο διαφυγής σου. Αυτό έγινε με το δεύτερο πιο σημαντικό εργαλείο, της μετακίνησης της εμπειρίας σας από την επικαιρότητα.

Αφήστε μας να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, διότι υπάρχουν πολλά εργαλεία που θα ακολουθήσουν, τα οποία θα σας δείχνουν πως να αφαιρείτε πράγματα από την επικαιρότητα. Αυτό είναι σχεδιασμένο να σας βοηθήσει να βιώσετε την πλήρη διαστατικότητα του Τώρα, το πλήρες σημείο του πού βρίσκεστε. Αρχίστε με κάθε πρόβλημα που έχετε στην ζωή, πρέπει να αναρωτηθείτε “ Ποια είναι η εμπειρία μου αυτήν την στιγμή; ” Αναπτύξτε την συνήθεια να κάνετε αυτήν την ερώτηση σε στιγμές έντασης στην ζωή σας και παρατηρήστε τι συμβαίνει. Οι περισσότερες ελπίδες σας βρίσκονται στο μέλλον και οι περισσότεροι φόβοι σας βρίσκονται στο παρελθόν. Αυτό είναι ένα προϊόν του μαγνητισμού. Γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν κρατάτε μια αρνητική ενέργεια ή μια αμφιβολία ή μια φοβία σχετικά με το μέλλον; Προκαλεί ακριβώς αυτό που φοβόσαστε. Αντί απλά μιας σκέψης, γίνεται υλοποίηση κι εσείς δημιουργείτε ακριβώς το αντίθετο αυτού του οποίου νομίζατε ότι θέλατε. Το να το αφαιρείτε από την επικαιρότητα, καθίσταται το δεύτερο μέρος που πρόκειται να βοηθήσει καταπληκτικά.

Φασματική Οπτική

Το τρίτο εργαλείο που θα σας προσφέρουμε σήμερα, είναι η Φασματική Οπτική. Πολλοί από εσάς αρχίζουν να βλέπουν τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες. Όπως γνωρίζετε, αυτό είναι σχεδόν σαν να είσαστε μία φωτογραφική μηχανή ή οποία μαθαίνει μέσω εμπειρίας την ζωή. Αυτό είναι που ήρθατε να κάνετε, να εξερευνήσετε για τον Θεό. Τώρα ανακαλύπτετε ότι είναι εφικτό να χρησιμοποιήσετε έναν ευρυγώνιο φακό στην δική σας φωτογραφική μηχανή της ζωής, ώστε να αποκομίσετε πολύ περισσότερα από την εικόνα που η ζωή έχει να σας προσφέρει. Δεν είστε συνηθισμένος σ’ αυτό, αλλά γινόμενος αυθεντία, πρόκειται να αρχίσετε να βλέπετε μέσα στις πολλαπλές διαστάσεις της ατομικής σας εμπειρίας. Αυτό είναι το δώρο της Φασματικής Οπτικής. Η Φασματική Οπτική, είναι απλά η επιλογή της οπτικής γωνίας με την ευρύτερη θέα, απ’ όπου μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε σημείο στην ζωή σας. Είναι ένας τρόπος, ώστε να αρχίσετε να εστιάζεστε στην γενναιόδωρη όψη της ζωής.

Πρώτον: Πρόκειται να δείτε, ότι τα περισσότερα προβλήματά σας, δεν είναι προβλήματα. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται να απογοητεύσει πολλούς από εσάς αλλά όταν ξεκινάτε πραγματικά να κοιτάτε την μεγαλύτερη εικόνα, θα ανακαλύψετε ότι πολλές από τις προκλήσεις τις οποίες πιστεύατε ως ανυπέρβλητες, δεν αξίζουν στην ουσία τίποτε, διότι είναι απλώς συστήματα πεποιθήσεων, τα οποία κρατιούνται από την ύπαρξη χαμηλότερης δόνησης. Είναι απλώς παλαιά ενεργειακά πρότυπα, τα οποία προσπαθείτε να τα μετατρέψετε σε νέα κομμάτια. Αυτό δεν λειτουργεί. Αυτό σημαίνει απελευθέρωση. Αυτό σημαίνει να επιτρέπετε νέα πράγματα μέσα στο πεδίο σας. Πρόκειται να ανακαλύψετε ότι υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες εντός της φυσικής σας ύπαρξης. Οι φυσικές σας φυσαλίδες της βιολογίας πρόκειται να περάσουν μέσα από αρκετές αλλαγές, καθώς εσείς προχωράτε μέσα απ’ αυτό. Το ένα στο οποίο όλοι σας είστε συνηθισμένοι, είναι το βάρος σας. Εσείς οι άνθρωποι είστε τόσο προκατειλημμένοι σχετικά με το βάρος σας. Κι εξ αιτίας αυτών των προκαταλήψεων, αυτό σας έλκει περισσότερο. Ποτέ δεν το σκεφτήκαμε αυτό. Εσείς οι άνθρωποι είστε τόσο εφευρετικοί ορισμένες φορές. Όσο περισσότερο μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αποκτήσει εμπειρία σ’ αυτό, σαν ένα πνεύμα το οποίο προσποιείται ότι είναι άνθρωπος, τόσο περισσότερο φως θα κομίζετε.

Θα σας αφήσουμε με τρεις απλές υπενθυμίσεις. Να συμπεριφέρεστε μεταξύ σας με τον μεγαλύτερο σεβασμό, διότι είστε ο ένας κομμάτι του άλλου. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να κάνετε το μονοπάτι του άλλου όσο πιο άνετο μπορείτε σε κάθε ευκαιρία, διότι αυτό κάνει πιο άνετο το δικό σας μονοπάτι. Εν-θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα όμορφο παιχνίδι και παίξτε το καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Γιώργος Παπαδοφραγκάκης

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!