Δεκέμβριος 2004

Αγκαλιές από την Πέμπτη Διάσταση
Σειρά Πρακτικής Μαγείας

 

Από τον Steve:

Πάντοτε θεωρούσα πως είμαι επαγγελματίας αγκαλίτσας. Πάντα έλεγα πως μπορείς να καταλάβεις πολλά για τους άλλους από τον τρόπο που αγκαλιάζουν. Ίσως μια μέρα γράψω ένα βιβλίο για το πόσους τύπους αγκαλιάς είχα την ευκαιρία να νιώσω. Τώρα το γκρουπ μου έβαλε δύσκολα μ’ αυτό εδώ. Καθισμένη κάπου στο Zeist στην Ολλανδία στη διάρκεια του διαλείμματος ενός σεμιναρίου, μια παρέα αγαπημένων φίλων αστειευόταν για τις αγκαλιές της πέμπτης διάστασης. Γελούσαν τόσο δυνατά που δεν μπορούσαν να φάνε. Δεν είχα δώσει σημασία, μέχρι που έλαβα ένα e-mail από έναν τους. Η υπογραφή ήταν “Αγκαλιές από την πέμπτη διάσταση”. Εδώ το γκρουπ συνέχισε με αυτή την ενέργεια και παρουσίασε ένα πανέμορφο μήνυμα για να μας βοηθήσει να εν-θυμηθούμε αυτό που είναι πράγματι σημαντικό. Ευχαριστώ Simone!

Αυτός ο μήνας είναι πολύ ξεχωριστός για μένα με αρκετούς τρόπους. Μια ακόμα χρονιά τελειώνει και μια νέα ξεκινάει. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις νέες δυνατότητες μπροστά μας. Νομίζω όμως ότι πιο πολύ απ’ όλα είμαι υπερήφανος για τη γυναίκα και συνεργάτιδά μου που προχώρησε τόσο πολύ μέσα στην ενέργεια. Μπράβο Μπάρμπαρα!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Μοιραζόμαστε μαζί σας την ενέργεια της Εστίας σήμερα, επειδή έχετε δημιουργήσει τον χώρο για να συμβεί αυτό. Ανοίξατε την πόρτα για να σας επισκεφτεί αυτή τη δόνηση ξανά. Το τι θα κάνετε με αυτή την ενέργεια, είναι η προσωπική σας μαγεία. Μερικοί από εσάς δεν είστε σίγουροι τι θα κάνετε με αυτή την ενέργεια. Κοιτάτε γύρω σας στο δωμάτιο να δείτε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι και αναρωτιέστε τι σχέση θα έχει αυτό μ’ εσάς. Όπως και να ‘χει, είναι δική σας, η μοναδική για εσάς μαγεία.

Μοιραζόμαστε μαζί σας τη Σειρά Πρακτικής Μαγείας, επειδή είναι σημαντικό να ξέρετε πως όλη η γνώση που μοιραζόμαστε μαζί σας, είναι μόνο λέξεις. Κι έτσι θα είναι, μέχρι κάποιος να πάρει αυτές τις πληροφορίες και τις χρησιμοποιήσει με κάποιον τρόπο που θα τον βοηθήσει στη ζωή του και μεταμορφωθεί σε μαγεία. Η μετάβαση από σκέψεις σε πραγματικότητα είναι η πρακτική εφαρμογή της ενέργειας από την Εστία. Αυτό είναι που δημιουργεί τον Παράδεισο στη Γη. Μοιραζόμαστε μαζί σας σήμερα την πρακτική εφαρμογή και τα εργαλεία για να δουλέψετε ώστε να φέρετε αυτή την ανώτερη δόνηση στην καθημερινή σας ζωή στον πλανήτη Γη. Υπάρχετε ήδη στην πέμπτη διάσταση, απλά δεν έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες της πέμπτης διάστασης στην καθημερινή σας ζωή. Γι’ αυτό θα σας κάνουμε προτάσεις και θα σας δώσουμε νέες έννοιες που θα σας βοηθήσουν να δείτε τις πρακτικές εφαρμογές της ενέργειας από την Εστία.

Αποστράγγιση Ενέργειας… Αντοχή

Σας λέμε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που αλλάζουν αυτή την εποχή στον πλανήτη σας. Καθώς συνεχίζετε να ανεβάζετε τη δόνησή σας, γίνεται όλο και σημαντικότερο για εσάς να ζείτε με Ενοποιημένη Συνειδητότητα και όχι αυτόνομα. Υπάρχει μια πρόκληση αντοχής την οποία θα βιώσετε όλοι. Καθώς κινείστε προς τις υψηλότερες δονήσεις τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, θα δείτε ότι η αντοχή σας στις ενεργειακές διαφοροποιήσεις θα μειωθεί αισθητά. Απλά δεν θα μπορείτε πλέον να αντέξετε πολλές από τις ενεργειακές διαφοροποιήσεις που αντέχατε μέχρι πριν από λίγο διάστημα. Αυτό μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα για εσάς, γιατί αυτές οι διαφοροποιήσεις θα φαίνεται να έρχονται από το πουθενά. Αν δεν τους δώσετε σημασία, θα σας αποστραγγίζουν κάποια πράγματα τα οποία μπορούσατε μέχρι πρότινος να ανεχθείτε. Να σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Κάποιος που πηγαίνει κάθε μέρα σε μια δουλειά την οποία μισεί, βιώνει μια ενεργειακή διαφοροποίηση. Αν και ίσως πιστεύει ότι αυτό πρέπει να κάνει, ξαφνικά του γίνεται ανυπόφορο να μείνει στη δουλειά και μπορεί ποτέ να μην καταλάβει γιατί ένιωσε τόσο διαφορετικά. Σας λέμε ότι η πρόοδός σας προκαλεί αυτόν τον αυξανόμενο ρυθμό και θα γίνεται όλο και πιο έντονος τα επόμενα τρία χρόνια.

Το Ήρεμο Χαμόγελο της Πνευματικής Σιγουριάς

Καθώς η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας αυξάνεται, οι άνθρωποι γενικά θα βιώσουν μια μισαλλοδοξία με τις κακές ευθυγραμμίσεις της ενέργειας. Η μεγαλύτερη ενεργειακή διαφοροποίηση με την οποία έχετε μάθει να ζείτε, είναι να ζείτε σε απομόνωση και όχι με σύμπνοια. Τα επόμενα τρία χρόνια θα έχετε ευκαιρίες να πάτε πίσω στους δεσμούς της καρδιάς. Αυτός είναι ο σκοπός της σειράς πρακτικής μαγείας. Αυτός είναι ο σκοπός των πρακτικών μαγικών εργαλείων που προσφέρουμε. Είναι απλά η ιδέα της επανένωσής σας με τη μαγεία της Εστίας που θα δώσει το έναυσμα για την πρόοδό σας. Το Δίκτυο της Αγάπης είναι μια τεράστια πύλη γι’ αυτή την ένωση που περιέχει πολλές ενεργειακές πύλες σε πολλαπλές πραγματικότητες. Σας παρέχει ένα πρακτικό εργαλείο το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τη ζωή σας σήμερα εδώ. Το μόνο που ζητάμε είναι να το χρησιμοποιήσετε και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για να αξιοποιήσετε την ενέργεια της Εστίας.

Να ξέρετε ότι αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό δώρο για τον καθένα από εσάς. Παρακαλούμε μην ευαγγελίζεστε την αλήθεια σας και να γνωρίζετε ότι δεν είναι δική σας ευθύνη να αλλάξετε κανενός το μυαλό εκτός από το δικό σας, γιατί αυτός είναι ο σκοπός σας. Αντ’ αυτού, παρατηρήστε τι θα συμβεί όταν τοποθετήσετε την ενέργεια της καρδιάς σας στο δίκτυο. Όσοι νιώσουν την έλξη θα σας ψάξουν εκείνοι. Όσοι δε νιώθουν την έλξη, δεν θα ψάξουν για απαντήσεις. Η θέλησή σας να τοποθετήσετε την ενέργειά σας σαν δάσκαλοι στο δίκτυο, τώρα γίνεται σημαντική. Μπορείτε να δείτε καθαρά την διαφορά. Για παράδειγμα, στην παλιά ενέργεια θα προχωρούσατε στον κόσμο με την αλήθεια σας να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας, να διαφημιστείτε και να φτιάξετε τις τέλειες επαγγελματικές κάρτες. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, έρχεται ένα νέο εργαλείο με την τέχνη του να διατηρείτε την ενέργειά σας και να έλκετε κι άλλη ενέργεια προς τα εσάς. Από εσάς εξαρτάται να μείνετε ακίνητοι και να τραβήξετε όσους ενδιαφέρονται για εσάς. Έτσι κινείται η υψηλότερη δόνηση στο Νέο Πλανήτη Γη. Τοποθετήστε την πρόθεσή σας στο Δίκτυο της Αγάπης και δείτε τη μαγεία να ξεκινάει.

Σε ποια προσέγγιση θα ανταποκριθείτε καλύτερα; Στο άτομο που στέκεται σ’ ένα βάθρο στην άκρη του δρόμου και λέει σε όσους θέλουν να ακούσουν το πόσο μεγάλοι δάσκαλοι είναι και γιατί θα πρέπει οι άλλοι να τους ακούν, ή σ’ εκείνο που στέκεται ήσυχο στην άλλη άκρη του δρόμου απλά χαμογελώντας με την επίγνωση της Αγάπης από την Εστία και που ήσυχα έλκει τον κόσμο προς το μέρος του; Συχνά αυτό το ήρεμο χαμόγελο είναι που καλεί όλη την ενέργεια από την Εστία και δημιουργεί όλες τις συνδέσεις. Τώρα που χρησιμοποιείτε εργαλεία της πέμπτης διάστασης όπως τον Δίκτυο της Αγάπης και την Τρίτη Γη, θα δείτε ότι τα πράγματα δουλεύουν διαφορετικά. Αυτά είναι τα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να κινηθείτε προς την πέμπτη διάσταση. Αυτά είναι τα εργαλεία των δασκάλων του μέλλοντος.

Καθένας από εσάς έχει μια ιστορία να πει. Καθένας από εσάς κουβαλάει μια αλήθεια βαθιά μέσα του και θα αρχίσετε όλοι σύντομα να δουλεύετε. Μερικοί από εσάς το νιώθετε, αλλά δεν ξέρετε πώς να το εκφράσετε. Μερικοί το έχετε ακουμπήσει κι όμως δεν ξέρετε πώς να το μοιραστείτε. Όλα αυτά τα δώρα κι ακόμα περισσότερα θα είναι διαθέσιμα καθώς θα δημιουργείτε την πραγματικότητά σας σαν δημιουργοί που είστε. Με τον τρόπο σας, καθένας από εσάς έχει ένα μοναδικό κομμάτι του παζλ, με τον ίδιο τρόπο που ο καθένας έχει μια μοναδική ομορφιά. Σας λέμε ότι όπως έχετε τη μοναδική σας ομορφιά, έτσι έχετε και μια μοναδική ακτίνα φωτός, την οποία μπορούν να δουν όλοι οι υπόλοιποι στον πλανήτη εκτός από εσάς. Το ίδιο ισχύει και για την αλήθεια σας. Οι άλλοι τη βλέπουν μέσα σας και ίσως να την θέλουν για τον εαυτό τους, αλλά εσείς δεν την βλέπετε καθαρά. Αυτό οφείλεται στο πέπλο κι εδώ είναι που εισέρχεται το χαμόγελο της πνευματικής σιγουριάς. Υπάρχει ένα μέρος μέσα στον καθένα σας, στο οποίο βρίσκονται οι καρποί του Θεού. Σας ζητάμε να μην το αναλύσετε ή να προσπαθήσετε να το βάλετε σ’ ένα κουτί, μόνο να το νιώθετε μέσα σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το ποσοτικοποιήσετε ή να το εξηγήσετε, το να ακουμπήσετε αυτόν τον σπόρο θα φέρει χαμόγελα πνευματικής σιγουριάς που θα σας ενώσουν με το Δίκτυο της Αγάπης.

Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη, τα οποία θα καταλάβετε στα επόμενα τρία χρόνια. Επειδή καθώς κινείστε προς μια υψηλότερη δόνηση και η αντοχή σας προς τις ενεργειακές διαφοροποιήσεις μειώνεται, θα δείτε να συμβαίνουν συγκεκριμένα γεγονότα. Θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε να μην πάρετε αυτά τα γεγονότα πολύ στα σοβαρά. Παρακαλούμε να καταλάβετε ότι παίζετε ένα παιχνίδι και ότι σκοπός είναι να διασκεδάσετε. Παρακαλούμε να μην αναλάβετε το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους σας, γιατί δεν σας ζητάμε να αλλάξετε τον κόσμο. Σας ζητάμε να κάνετε κάτι απείρως πιο δύσκολο. Σας ζητάμε να αλλάξετε τον εαυτό σας. Να αλλάξετε τις αντιλήψεις σας και να λάμψετε, επειδή έστω και μια μικρή αλλαγή στην αντίληψη, κάνει την μεγάλη διαφορά στην πραγματικότητά σας. Αυτή η ηθελημένη αλλαγή θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε το χαμόγελο της πνευματικής σιγουριάς.

Η Δύναμη του Ενός

Πολλοί από τους πολέμους στον πλανήτη σας δημιουργήθηκαν από τις ενεργειακές διαφοροποιήσεις που ξεκινούν ως απογοήτευση. Η απογοήτευση γίνεται θυμός. Όταν αυτές οι μικρές απογοητεύσεις αυξάνονται και συσσωρεύονται στην συλλογική συνειδητότητα, έχετε διαφοροποιήσεις σε κοσμική κλίμακα. Τότε ένα άτομο ή μια χώρα, προχωράει πέρα από την απογοήτευση και δρα. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει μια τέτοια δράση, γίνεται πολύ δύσκολο να αλλάξει. Αυτή η πορεία ξεκίνησε τώρα σε αρκετά μέρη στον κόσμο σας και είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει. Και ρωτάτε: “Γιατί όμως πόλεμος; Γιατί πρέπει να βιώσουμε τέτοιες ωμότητες και τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτές”; Αυτό που σας ζητάμε να καταλάβετε είναι ότι εσείς έχετε τον έλεγχο της πραγματικότητάς σας και ο τρόπος που την αντιλαμβάνεστε δημιουργεί τον κόσμο σας. Κι αν σας λέγαμε ότι ο καθένας σας υπάρχει σ’ έναν μοναδικό κόσμο που έχει δημιουργήσει μόνος του; Αν σας λέγαμε ότι αυτά που επιτρέψατε να συμβούν σ’ αυτόν τον κόσμο καθόρισαν με ποιους άλλους κόσμους θα αλληλεπιδράσετε και θα καθορίσουν τις εμπειρίες σας; Αλλάξτε τον κόσμο πρώτα στην καρδιά σας και μετά θα ξέρετε τι να κάνετε εξωτερικά. Πόσοι Εργάτες του Φωτός χρειάζονται για να αλλάξουν τον κόσμο; Μόνο ένας… εσείς.

Απελευθέρωση παλιών πεποιθήσεων

Η αλλαγή της αντίληψής σας οδηγεί στην αλλαγή της πραγματικότητάς σας. Κι αν καταλάβετε ότι η αλλαγή θα οδηγήσει σε κάτι καλύτερο, θα είναι πιο εύκολο να δείτε ότι η πράξη της αλλαγής είναι το κλειδί της προόδου. Τώρα θα δουλέψει γρηγορότερα από ποτέ, εκτός… αν παραμείνετε γαντζωμένοι σε παλιές πεποιθήσεις. Σας λέμε ότι οι περισσότεροι πόλεμοι στον πλανήτη σας γίνονται από ανθρώπους γαντζωμένους τόσο πολύ σε πεποιθήσεις, που δεν μπορούν να δουν το νέο κόσμο που δημιουργείται μπροστά στα μάτια τους.

Ένα Ταξίδι μέσω της Πνευματικής Πύλης της Ιερουσαλήμ

Πρόσφατα ο Φύλακας και ο Φύλακας του Φύλακα πήγαν στο Ισραήλ. Μια από τις μεγαλύτερες πνευματικές πύλες στον κόσμο υπάρχει στην Ιερουσαλήμ. Περπατώντας στην Ιερουσαλήμ βρέθηκε σ’ ένα μέρος που ήθελε πάντοτε να επισκεφτεί. Μεγάλωσε ως Χριστιανός και μελέτησε τη Βίβλο όταν ήταν παιδί. Θα τον φέρουμε σε δύσκολη θέση τώρα και θα σας πούμε ότι τότε  η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να γίνει ιερέας… Ναι, κι εμείς γελάμε με αυτό. Σαν παιδί πάντα ονειρευόταν να δει τα μέρη στα οποία συνέβησαν αυτά τα γεγονότα και ξαφνικά βρέθηκε εκεί. Ήταν σε σύγχυση γιατί ενώ ένιωθε την ενέργεια της μεγαλύτερης ενεργειακής πύλης στη Γη, δεν ένιωθε αυτό που περίμενε πως θα νιώσει. Τριγυρίζοντας στην αρχαία πόλη, ήταν μπερδεμένος επειδή η ενέργεια δεν ήταν ευθυγραμμισμένη όπως την περίμενε. Στην πραγματικότητα, σε κάποια στιγμή δεν άντεχε άλλο και ήθελε να φύγει. Τότε μοιραστήκαμε μαζί του το γεγονός ότι δεν του προκαλούσε τη σύγχυση η πνευματική πύλη, αλλά οι προσδοκίες όλων των επισκεπτών που προκαλούσαν την ενεργειακή διαφοροποίηση. Ηρέμησε λίγο και συνέχισε το ταξίδι του.

Σύντομα βρέθηκε στο Ναό του Παναγίου Τάφου, στον οποίο υπάρχουν πολλά ιστορικά Χριστιανικά τεχνουργήματα. Έβλεπε πολλά από τα μέρη που είχε διαβάσει ως παιδί και όλο αυτό το διάστημα παρατηρούσε ότι είχε βγάλει το καπέλο του. Για την ακρίβεια, το είχε σε μια άβολη θέση στη μασχάλη του όση ώρα ήταν στο Ναό. Κάποια στιγμή τον ρωτήσαμε γιατί έχει το καπέλο στη μασχάλη του. Απάντησε ότι ήταν έθιμο και σύνηθες να βγάζει κάποιος το καπέλο του σε χώρους λατρείας. Και ρωτήσαμε ξανά “Ποιος είναι ο λόγος γι’ αυτό το έθιμο”; Απάντησε “Δεν ξέρω”. Τότε άρχισε να αναρωτιέται για ποιον λόγο έβγαλε το καπέλο του. Τότε ρωτήσαμε “Είναι μαγικό για σένα; Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείς για να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό στη ζωή σου”; Απάντησε “Όχι. Το κάνω επειδή είναι αναμενόμενο κι επειδή δεν θέλω να προσβάλλω τους άλλους εδώ”. Ο Φύλακας συνέχισε να έχει το καπέλο στη μασχάλη του όσο έμεινε στο Ναό. Μετά από λίγο βρέθηκε στο Τείχος των Στεναγμών στην Εβραϊκή πλευρά της πόλης. Εδώ ήταν έθιμο να φορέσει το καπέλο του. Καθώς προχωρούσε κατά μήκος του Τείχους, τον ρωτήσαμε “Γιατί φόρεσες το καπέλο σου”; Ξεροκατάπιε και είπε “Είναι έθιμο και δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν”. Τον ρωτήσαμε ξανά “Υπάρχει μαγεία στο γεγονός ότι φοράς το καπέλο σου εδώ και το βγάζεις κάπου αλλού; Αν υπάρχει μαγεία σ’ αυτές τις πράξεις, θέλουμε να το πούμε σε όλους, επειδή ψάχνετε για εργαλεία αυτήν την εποχή της εξέλιξής σας”. Απάντησε “Όχι, κάνω ό,τι και οι υπόλοιποι επειδή θέλω να βιώσω τον τρόπο που παραδοσιακά νιώθουν τον Θεό”. Σ’ εκείνο το σημείο ο Φύλακας ένιωσε το πώς οι άνθρωποι προσκολλώνται στις αλήθειες και τις παραδόσεις τους και δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν κι άλλοι τριγύρω τους. Για την ακρίβεια, η Ιερουσαλήμ μέχρι σήμερα είναι διχοτομημένη.

Αγαπημένοι μας, δεν έχουμε τίποτα εναντίον των παραδόσεων. Οι παραδόσεις δίνουν νόημα και αφθονία στη ζωή. Η πρόκληση ξεκινάει όταν κάποιοι προσκολλώνται στις παραδόσεις και τις πεποιθήσεις τόσο πολύ, που μερικές φορές έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Όταν τέτοια συστήματα πίστης χτίζονται στη βάση της αγάπης για το Θεό, τον συνάνθρωπο και την ενότητα, καταλαβαίνετε γιατί έχουμε τόση δυσκολία να κατανοήσουμε την έννοια της φράσης “Ιερός Πόλεμος”; Σας λέμε ότι το επόμενο διάστημα, θα γίνει πολύ πιο δύσκολο να υπομένετε τον διαχωρισμό. Όλα αυτά μπορεί να γίνουν ενεργειακές διαφοροποιήσεις σε τόσο μεγάλη κλίμακα που δεν έχει ξαναζήσει η Γη. Χαρείτε τις παραδόσεις αγαπημένοι μας, δημιουργήστε νέες και θυμηθείτε την μαγεία που έχουν για εσάς. Αν έχετε ξεχάσει το νόημα μιας παράδοσης που αγαπάτε, δώστε της ένα δικό σας νόημα. Απλά κατανοήστε ότι καθώς εξελίσσεστε με γοργούς ρυθμούς, θα καταλάβετε ότι η αλήθεια είναι μια εξελικτική διαδικασία. Καθώς εξελίσσεστε, θα εξελίσσεται και η αλήθεια σας. Τα συστήματα πίστης που δεν έχουν χώρο για ανάπτυξη, θα βιώσουν μεγάλη πίεση στη Γη τα επόμενα χρόνια. Η εύρεση των τρόπων να αναμιχθεί η μαγεία διαφόρων πεποιθήσεων και η μόνιμη επίγνωση του πώς η αυτή η μαγεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει τους ανθρώπους, είναι πραγματική πρόκληση για εσάς ως Εργάτες του Φωτός στον πλανήτη Γη. Καθώς προχωράτε στη ζωή και βιώνετε προσκλήσεις και νιώθετε την ενεργειακή διαφοροποίηση, η πρώτη ερώτηση που σας ζητάμε να κάνετε στον εαυτό σας είναι “Μήπως έχω προσκολληθεί σε κάτι; Υπάρχει μήπως μια πεποίθηση μέσα μου που με εμποδίζει να προχωρήσω μπροστά”; Αυτή είναι η αλλαγή στην αντίληψη, η οποία μπορεί να φέρει ενότητα και αρμονία στην πραγματικότητά σας. Όταν όλοι θέλουν να απελευθερώσουν τις πεποιθήσεις τους τόσο που να μπορέσουν να δουν αντικειμενικά τους άλλους γύρω τους, θα δουν πως όλοι αγωνίζονται με την ίδια ανθρώπινη κατάσταση. Άλλοι άνθρωποι φορούν άλλα ρούχα, μιλούν άλλες γλώσσες κι έχουν διαφορετικά έθιμα και παραδόσεις. Όλοι όμως είναι στ’ αλήθεια εσείς… κι εσείς είστε εκείνοι. Η δημιουργία του Δικτύου της Αγάπης θα το κάνει αυτό πιο έντονο από ποτέ.

Λόγω της νέας ενέργειας, οι διαφορές μεταξύ των ανθρώπων θα γίνουν πιο έντονες από ποτέ στα επόμενα τρία χρόνια. Θα έρθει μια μέρα που η ανθρωπότητα θα αρχίσει να επικεντρώνεται στις ομοιότητες και όχι στις διαφορές της. Αυτή η μέρα θα εορταστεί στον Ουρανό περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να ξέρετε. Δεν σας ζητάμε πια να γράψετε τα εργαλεία που σας προσφέρουμε για να ζήσετε στην ανώτερη δόνηση. Δεν σας ζητάμε να ακολουθήσετε τον εθισμό να φτάσετε στον Ουρανό. Αντίθετα, σας ζητάμε να κάνετε κάτι απείρως πιο δύσκολο. Σας ζητάμε να νιώθετε χαρούμενοι και γεμάτοι. Σας ζητάμε να τολμάτε να ευχαριστιέστε την κάθε μέρα. Σας ζητάμε να βρείτε πάθος στη ζωή σας και να το μοιραστείτε με άλλους. Ακούγεται απλό; Είναι απλό, αλλά δεν είναι εύκολο. Τελικά, αν ήταν εύκολο, όλοι θα ήθελαν να είναι άνθρωποι.

Αγκαλιές από την Πέμπτη Διάσταση

Εδώ είσαστε λοιπόν. Α, ναι, και τα εργαλεία; Αν πρόκειται για πρακτική μαγεία, πού είναι αυτή η μαγεία που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις ομοιότητες και όχι στις διαφορές σας; Δεν θα σας απογοητεύσουμε αγαπημένοι μας. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τη δόνησή και την αντίληψή σας ακαριαία. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, αλλά τώρα θα μοιραστούμε μαζί σας έναν τρόπο για να αλλάξετε την αντίληψη όλων σας και να λύσετε αυτές τις ενεργειακές διαφοροποιήσεις πολύ γρήγορα. Μπορεί να εκπλαγείτε όταν δείτε ότι είναι μια ανθρώπινη ικανότητα και όχι πνευματική. Το να έχετε το κουράγιο να ανοίξετε τα φτερά σας και να φορέσετε το πέπλο για να έρθετε να παίξετε εδώ το παιχνίδι της πολικότητας, τιμάται σε όλες τις διαστάσεις περισσότερο από όσο μπορείτε να καταλάβετε. Εσείς είστε οι θαρραλέοι που τολμήσατε να έρθετε εδώ και να καθίσετε μπροστά στον καθρέφτη και να προσπαθήσετε να καταλάβετε ποιοι είστε και γιατί βρίσκεστε εδώ. Σε αυτή την ανθρώπινη κατάσταση έχετε κι ένα χάρισμα. Ακόμα κι εμείς, οι Άγγελοι στον Ουρανό, δεν μπορούμε να ακουμπάμε ο ένας τον άλλον όπως εσείς. Ο χορός σας με την πυκνότητα, σας επιτρέπει να ακουμπάτε ο ένας τον άλλον με έναν μαγικό τρόπο. Τώρα που κινείστε σε υψηλότερες δονήσεις, αυτή η μαγεία θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Να λοιπόν το εργαλείο. Ονομάζεται “αγκαλιές από την πέμπτη διάσταση”. Σας ζητάμε να μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτό το μαγικό άγγιγμα στο Δίκτυο της Αγάπης. Αυτό το χάρισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε.

Φανταστείτε ότι στη βάση του κεφαλιού σας και στο πίσω μέρος του λαιμού σας έχετε μια ενεργητική σύνδεση με το Δίκτυο της Αγάπης. Η σύνδεση αυτή είναι μαζί σας πάντα. Την επόμενη φορά που θα αγκαλιάσετε κάποιον, συνειδητά ανοίξτε αυτή τη σύνδεση. Η ενέργεια που θα ρέει μέσα στο σώμα σας θα είναι απίστευτη και τόσο εσείς όσο και το άλλο άτομο που αγκαλιάζετε θα το νιώσετε, να είστε σίγουροι. Αυτό θα σας μεταφέρει και τους δύο σ’ ένα υψηλότερο επίπεδο και θα είναι μια αγκαλιά από την πέμπτη διάσταση. Όταν το κάνετε αυτό, θα καταλάβετε ότι το ήρεμο χαμόγελο της πνευματικής σιγουριάς είναι δικό σας. Να εξασκείστε σ’ αυτές τις αγκαλιές. Να εξασκείστε στη ροή της ενέργειας του Δικτύου της Αγάπης μέσα από το σώμα σας με κάθε αγκαλιά. Αυτή η εξάσκηση θα σας πάει σε υψηλότερα επίπεδα και θα είναι πιο εύκολο για εσάς να αλλάξετε τις ενεργειακές διαφοροποιήσεις, για να ζήσετε με αρμονία, να είστε ευτυχισμένοι. Όταν λοιπόν κοιτάξετε τριγύρω και να αναρωτηθείτε ποιον θα αγκαλιάσετε, εν-θυμηθείτε να ξεκινήσετε από τον εαυτό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους άλλους.

Καταλάβετε ότι τα δώρα από την Εστία θα είναι μαζί σας για πάντα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στηριχτείτε πάνω τους και να τα χρησιμοποιήσετε. Να εξασκείστε συχνά και να συνδέεστε με την ενέργεια της Εστίας. Είναι δικαίωμά σας. Είστε οι σπουδαιότεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ. Έχετε τη μεγαλύτερη ικανότητα να αλλάξετε τον πλανήτη και το παιχνίδι, αλλάζοντας την καρδιά σας. Έχετε τη μεγαλύτερη ομορφιά, που είναι η σπίθα του Θεού. Βρείτε τρόπο να τη χρησιμοποιήσετε όποτε μπορείτε και όταν έχετε την ευκαιρία μοιραστείτε μια αγκαλιά από την πέμπτη διάσταση. ο Θεός μαζί σας αγαπημένοι μας. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς.

Με τη μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να έχετε το ήρεμο χαμόγελο της πνευματικής σιγουριάς, να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!