Αύγουστος 2015

Ενθυμούμενοι Τον Ήχο Σας
Εκφράζοντας τις Αναμνήσεις από την Εστία


 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε τώρα μαζί σας γιατί βρίσκεστε σε μια εξελικτική κίνηση. Κινείστε με την ταχύτητα της αγάπης και το ενδιαφέρον είναι πως αρχίζετε να αφυπνίζεστε. Θα σας πούμε μερικά πράγματα από τη δική μας οπτική για το τωρινό σας μονοπάτι και, το πιο σημαντικό, για την αγκύρωσή σας στη νέα διάσταση χρόνου και χώρου.

Μια Συνειδητή Αλλαγή

Υπήρξαν εποχές αγαπημένοι μας που η εξέλιξη ακολουθούσε τη ροή της συνειδητότητάς σας από μια φυσική μορφή σε μια άλλη. Πολύ σπάνια αυτό συνέβαινε συνειδητά και αυτό είναι που συμβαίνει στη Γη. Γι’ αυτό η συλλογική δόνηση του Σύμπαντος αρχίζει να συλλέγει πληροφορίες και να υποστηρίζει περισσότερο το παιχνίδι στη Γη, επειδή αυτό ξεδιπλώνεται συνεχώς. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή αγαπημένοι μας… κι εκπνεύστε για να βρείτε το κέντρο σας. Κλείστε τα μάτια αν θέλετε κι αφήστε τον εαυτό σας να διευρυνθεί. Κρατιόσασταν σε ένα πλαίσιο αντίστασης γιατί έτσι πιστεύατε πως έπρεπε να κάνετε. Ξοδεύατε πολλή από την ενέργειά σας για να μένετε στα όρια τα οποία πιστεύατε πως χρειάζονταν για να προσποιείστε πως είστε άνθρωποι. Κι όμως το πνεύμα σας κραυγάζει να ελευθερωθεί, να εκφράσει τον ήχο του και να μεταφέρει το μήνυμά του από την Εστία. Πρόκειται για τον μοναδικό ήχο που όλοι φέρατε επειδή μπορούσατε. Από τη δική μας οπτική, αυτό που συμβαίνει είναι ότι αρχίζετε να εκτείνεστε στην πολυδιαστασιακότητα και να το αντιλαμβάνεστε συνειδητά. Όταν το κάνετε αυτό αγαπημένοι μας, το παιχνίδι αλλάζει ταχύτατα…

Εκτεινόμενοι στην Πολυδιαστασιακότητα

Έχετε ήδη εισέλθει στην πέμπτη διάσταση. Αγαπημένοι μας, σας παρατηρούμε να ψάχνετε τριγύρω για να βρείτε πώς λειτουργούν τα πράγματα. Όμως υπάρχει ένα νέο και κρίσιμο κομμάτι το οποίο δεν έχει ακόμα προστεθεί στο παιχνίδι. Λόγω της ανόδου της δόνησης της ανθρωπότητας, έχετε προσθέσει μια νέα δυνατότητα η οποία δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα. Έχετε την ικανότητα να υπερβείτε τους περιορισμούς σας και ως ενεργειακή μορφή να αγγίξετε την πολυδιαστασιακότητά σας. Θα ανακαλύψετε επίσης τη διαδρομή με τη μικρότερη αντίσταση όχι μόνο της ύπαρξής σας αλλά και όλης της ζωής σας ως πνεύμα σε κάθε διάσταση χρόνου και χώρου ταυτόχρονα. Υπάρχουν τρόποι να εναρμονιστείτε με το Σύμπαν γύρω σας κι ένας από αυτούς είναι μια πολύ απλή διαδικασία που ονομάζεται πείτε τον ήχο σας. Ναι, πολλοί έχετε έρθει με μια δόνηση, έναν συγκεκριμένο ήχο ο οποίος φέρνει μνήμες στο φυσικό σας σώμα. Το φυσικό σας σώμα αγαπημένοι μας δονείται και αν σταματήσει να το κάνει, πεθαίνετε. Στην πραγματικότητα παύει να υπάρχει. Δονείται σε μια έκταση την οποία οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται, αγγίζουν και δουλεύουν μαζί της ώστε να παίξουν το παιχνίδι στο οποίο προσποιούνται πως είναι άνθρωποι. Τα έχετε καταφέρει πολύ καλά τριγυρίζοντας με δεμένα μάτια, κουτουλώντας ο ένας με τον άλλον και χτυπώντας στον τοίχο ψάχνοντας για την πόρτα.

Εκφράστε τον Ήχο σας

Αυτό που ψάχνετε είναι ο δρόμος προς την Εστία. Λαχταράτε να εν-θυμηθείτε αυτό τον ήχο και να τον επικυρώσετε βαθιά μέσα σας. Τώρα βρίσκεστε στο σημείο που μπορείτε να απλώνετε την ενέργειά σας και να αρχίζετε να νιώθετε τις άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου. Γιατί σας συμβαίνει αυτό; Οι περισσότεροι διστάζετε να κάνετε κάτι τέτοιο επειδή τα επίπεδα ευαισθησίας σας είναι πολύ υψηλά. Το Πνευμονογαστρικό σας νεύρο είναι τόσο αγχωμένο μερικές φορές που σας δυσκολεύει να γειώσετε το φως και την ενέργεια και να τα φέρετε στην πραγματικότητά σας. Υπάρχει ένας φόβος σχετικά με αυτό, κάτι που είναι συναρπαστικό γιατί η ενέργεια ισορροπεί μόνη της. Έχετε πάρει ποτέ δύο ποτήρια νερό και τα έχετε ενώσει με μια σωλήνα ώστε το νερό να είναι περισσότερο στο ένα; Σε μια στιγμή ισορροπούν. Η αλήθεια είναι πως όλες οι ενεργειακές μορφές γνωρίζουν την έμφυτη διαδρομή με τη μικρότερη αντίσταση. Πώς συμβαίνει κάτι τέτοιο; Οι ενεργειακές μορφές είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους και η δική σας επίσης. Αυτό σας λέμε σήμερα – έναν τρόπο να εκφράσετε και να βρείτε τον ήχο σας. Ποιος είναι ο ήχος σας; Είναι μια μουσική νότα; Είναι μια συγκεκριμένη συχνότητα δόνησης την οποία πρέπει να επαναλάβετε; Κάποιες φορές είναι ένας ήχος. Άλλες φορές μπορείτε να τον επαναλάβετε με το στόμα, τραγουδώντας ή δημιουργώντας μια δόνηση που δεν απευθύνεται στα αυτιά αλλά στην καρδιά. Αυτός είναι ο ήχος σας και τον φέρατε από την Εστία. Πώς θα τον εκφράσετε και θα τον κάνετε channeling; Όλοι σας φέρατε ένα μοναδικό κομμάτι που μόνο εσείς μπορούσατε να φέρετε και τώρα συγκεντρώνετε αυτά τα κομμάτια και τα επαν-ενώνετε. Είναι μια μαγική διαδικασία για εμάς να την παρακολουθούμε. Σας επευφημούμε σε κάθε ευκαιρία και έχετε ήδη κάνει τεράστια διαφορά – περισσότερη απ’ όσο μπορείτε να δείτε. Ο κόσμος άλλαξε και υπεύθυνοι είστε εσείς.

Εξασκήστε το Πάθος σας

Πώς θα βρείτε τον ήχο σας; Πολύ απλά, έχετε ένα πάθος. Πολλοί έχετε αφοσιωθεί στο πάθος σας και όμως λέτε, “Ακόμα δεν ξέρω ποιο είναι το πάθος μου”. Αυτό σημαίνει πως το πολυσκέφτεστε. Το πάθος δεν βρίσκεται στο κεφάλι σας αλλά στην καρδιά σας. Αυτό πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε – αυτό το συναίσθημα. Τι πρέπει λοιπόν να κάνει ένας άνθρωπος για να αναδημιουργήσει αυτό το συναίσθημα και να συνδεθεί άμεσα μαζί του; Χρειάζεται εξάσκηση αγαπημένοι μας… όπως όλα. Πώς θα πάτε στον Παράδεισο; Με εξάσκηση, πολύ απλό. Ζείτε στον πλανήτη της ατέλειας και τελειοποιείστε, πηγαίνοντας στην Εστία. Να επιστρέψουμε σε αυτό για λίγο γιατί αυτό είναι που φέρατε. Αν ήρθατε απλά για να κάνετε έναν ήχο στη Γη, τότε κάντε τον. Αυτό σημαίνει ότι είναι το πάθος σας; Πρέπει να περιμένετε μέχρι να τον κάνετε για να μάθετε. Μόλις το βρείτε θα πείτε, “Αυτό δεν είναι το πάθος μου, είναι κάτι παρόμοιο. Είναι το τραγούδι”. Μπορεί να δημιουργήσετε ή να κάνετε κάτι. Ίσως φτιάξετε ένα συγκρότημα και αρχίσετε να ηχογραφείτε. Ίσως χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας μελωδικά για να φέρετε ένα μήνυμα μέσω πολλών διαστάσεων ταυτόχρονα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε. Υπάρχουν και αυτοί που πυροδοτούνται σε κάποιον χρόνο, με κάποια σύνδεση ή κρίσιμη μάζα. Στον κόσμο γύρω σας, όταν αυτά τα γεγονότα ευθυγραμμιστούν με το πνεύμα σας, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τα πράγματα που εύχεστε. Τότε αγαπημένοι μας, θα έχετε αυτό που λέμε μαγική στιγμή. Θα μπορείτε να απλωθείτε σε όλες τις διαστάσεις χρόνου και χώρου και να αναλάβετε τη δύναμή σας για μια στιγμή ώστε να δημιουργήσετε κάτι στο δρόμο μπροστά σας. Αυτοί είναι οι συνειδητοί δημιουργοί που βαδίζουν με το φως από την Εστία συνεχώς πάνω από τον ώμο σας και το χρησιμοποιούν.

Εκφράστε τις Αναμνήσεις σας από την Εστία

Ήρθε η ώρα να το εν-θυμηθείτε αυτό αγαπημένοι μας. Προσπαθούμε να σας πάμε πίσω σε αυτές τις αναμνήσεις τις οποίες έχετε ηθελημένα ξεχάσει ώστε να προσποιηθείτε ότι παίζετε το παιχνίδι σαν άνθρωποι. Βαθιά μέσα σας είστε πνεύματα. Στην πραγματικότητα σας ξέρουμε πολύ καλά κι εσείς ξέρετε εμάς. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με τρόπους που θα εν-θυμηθείτε μόνο όταν πετάξετε το φυσικό σας σώμα κι επιστρέψετε στην ενότητα της ενέργειας που είμαστε όλοι εμείς. Αυτή τη μαγεία δημιουργείτε. Έχετε μια βαθιά ριζωμένη ανάμνηση από την Εστία που περιέχεται στον ήχο σας. Ποιος είναι ο ήχος σας και τι χρειάζεται να κάνετε για να τον εμφανίσετε και να τον μοιραστείτε; Υπάρχει μεγάλος δισταγμός αγαπημένοι μας. Επειδή είστε τόσο ευαίσθητοι, μερικές φορές φοβάστε πως αν εκφράσετε τον ήχο σας θα μπλοκάρετε κάποιους άλλους. Ανησυχείτε πως δεν θα μπορούν να βρουν τον δικό τους ήχο αν εκφράζετε εσείς τον δικό σας αλλά αυτό έχετε έρθει να κάνετε. Στην πραγματικότητα, όταν συνδεθείτε με το κομμάτι του εαυτού σας που αντιπροσωπεύει το πάθος σας, εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά. Θα πρέπει να το δείτε από τη δική μας οπτική αγαπημένοι μας. Εμείς βλέπουμε πως μερικές φορές προσπερνάτε ανθρώπους στο δρόμο χωρίς καν να τους κοιτάξετε στα μάτια ή χωρίς να ανταλλάξετε φιλοφρονήσεις. Όμως όταν τους προσπερνάτε, τους φωτίζετε με τα συναισθήματα από την Εστία, με τον ήχο σας. Είναι θόρυβος ή ήχος; Ό,τι κι αν είναι. Χρειάζεται να είναι; Είναι τελικά μια εν-θύμηση της καρδιάς. Βρείτε τον ήχο σας κάνοντας εξάσκηση, παίζοντάς τον και απλώνοντάς τον. Όπως όλα στη Γη, είναι σαν ένας μυς. Όσο τον εξασκείτε, τόσο δυνατότερος γίνεται και τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε πάνω στις δημιουργίες σας. Αυτή είναι μια μαγική εποχή στη Γη αγαπημένοι μας και ήρθε η ώρα όλοι να εν-θυμηθείτε τον ήχο σας. Όλοι φέραμε ένα ξεχωριστό κομμάτι. Καλώς ορίσατε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσατε μέχρι εδώ. Τώρα αρχίζετε να αφυπνίζεστε από το όνειρο συνειδητά. Δείτε τον εαυτό σας να βαδίζει στη Γη και να παίζει αυτό το υπέροχο παιχνίδι που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος αλλά εμείς σας βλέπουμε. Ξέρουμε ποιοι είστε και σας καλωσορίζουμε με τη μεγαλύτερη τιμή της ουσίας της ζωής και τις εν-θυμήσεις από την Εστία τις οποίες όλοι φέρετε βαθιά μέσα σας. Εν-θυμηθείτε αυτό τον ήχο αγαπημένοι μας. Ό,τι κι αν γίνει, να τον εκφράζετε συχνά. Βάλτε ενέργεια πίσω του και μοιραστείτε τον. Κινήστε τον και θα κάνετε την εργασία του πνεύματος. Αυτό ήρθατε όλοι να κάνετε.

Μάθετε την Καρδιά σας να Σκέφτεται και το Μυαλό σας να Αισθάνεται

Οι περισσότεροι θα το φιλοσοφήσετε και θα το σκεφτείτε πολύ αυτό. Αυτή είναι η εποχή της καρδιάς, όταν μαθαίνετε την καρδιά να σκέφτεται και το μυαλό να αισθάνεται. Είναι η εποχή που αφυπνίζεστε από το όνειρο και βρίσκεστε μέσα σε αυτό το υπέροχο φυσικό σώμα. Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας. Το έχετε στήσει σκόπιμα ώστε να βρίσκεστε εδώ για να βιώσετε τη Γη ακριβώς όπως το κάνετε και να εν-θυμηθείτε τον ήχο σας. Μπράβο αγαπημένοι μας.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο. Να γαργαλιέστε για να εν-θυμάστε πως πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι. Και πάνω απ’ όλα αγαπημένοι μας, να παίζετε όμορφα μαζί. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον όσο καλύτερα μπορείτε. Βοηθήστε τους άλλους να εν-θυμηθούν τον ήχο τους και ο δικός σας θα δυναμώσει.

Espavo.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

 

Μετάφραση: Γιώργος Παπαχρήστος

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!