Αύγουστος 2012

Όλα τα επίπεδα εξελίσσονται
Όπως κάτω έτσι και επάνω

Από τον Steve:

Σε αυτή την επικοινωνία το γκρουπ μίλησε για το πώς το κύμα της ενέργειας επηρεάζει άλλα αρμονικά επίπεδα. Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες είναι για αυτούς που έχουν μεταβεί εκτός του φυσικού τους σώματος και έχουν πεθάνει, αλλά δεν έχουν φτάσει ακόμα στην Εστία. Δέσμιοι της Γης, φαντάσματα και άλλα ονόματα έχουν χρησιμοποιηθεί για να περιγράψουν την ενδιάμεση ύπαρξη των επιπέδων. Το γκρουπ λέει ότι σε αυτά τα επίπεδα αισθάνονται τώρα μεγάλες δυσκολίες καθώς αυτό το κύμα της ενεργειακής αλλαγής εξακολουθεί να παίζει.

Το γκρουπ θέλει από εμάς να ενημερωθούμε για το στρες που έχουν αισθανθεί, καθώς επίσης έχουν δημιουργεί πιθανές ευκαιρίες για πολλούς για να επιστρέψουν στην Εστία. Με λίγη προσπάθεια, όλοι μας μπορούμε να κάνουμε μια τεράστια αλλαγή εδώ. Αν φέρουμε το φώς, θα καλωσορίσουμε σκοτεινά μέρη. Το σημαντικό κομμάτι που το γκρουπ επιθυμεί από εμάς να θυμηθούμε είναι ότι σαν ψυχές έχουμε την ευκαιρία να επανασυνδεθούμε σε όλα τα επίπεδα.
Να έχετε ένα υπέροχο μήνα και να εξασκείτε την υπομονή σας,

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία
Το ανάποδο κύμα έχει ξεκινήσει

Η σύνδεση μεταξύ της Εστίας και της Γης έχει γίνει πιο γρήγορη και ειδικά τους τελευταίους μήνες. Ο πλανήτης Γη αλλάζει προετοιμαζόμενος για αυτό που θα ακολουθήσει. Φανταστείτε πώς θα ήταν αν ερχόταν ένα γιγάντιο κύμα σαν τσουνάμι να αλλάξει τα πάντα στο δρόμο του. Πριν έρθει το κύμα, το νερό πρώτα πηγαίνει προς τον ωκεανό και φαίνεται να σχηματίζει ένα ανάποδο κύμα σε προετοιμασία του τεράστιου που αναμένεται. Είναι σαν η αρνητική ενέργεια να χρειάζεται να διώξει τα πάντα πριν η θετική ενέργεια αρχίσει να ρέει για να κάνει την αλλαγή. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των κυμάτων.

Έχουμε μιλήσει για τους σχηματισμούς των κυμάτων. Τώρα θα σας πούμε για το κύμα που εσείς δημιουργείτε και την τρομακτική επίδραση που έχει αυτό. Είστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να ανεβείτε. Πολύ απλά, ο ενθουσιασμός έχει ανακατευτεί  μέσα σας και προκαλεί την καρδιά σας να χτυπά με τέτοιο τρόπ