Αύγουστος 2006

Η Τέλεια Ατέλεια
Η Ανθρώπινη Θεϊκότητα

 

Από τον Steve:

Το Γκρουπ μιλάει πολύ για το ότι γινόμαστε πολυδιάστατα όντα. Δεν είναι ενδιαφέρον που πρόσφατες φωτογραφίες άρχισαν να κυκλοφορούν στο Internet, δείχνοντας μαχητικά αεροσκάφη να σπάνε το φράγμα του ήχου? Αυτό θα πει δια-διαστατικότητα! Δείτε τα απίστευτα βίντεο εδώ incredible pictures here.

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

 Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι, όταν συγκεντρώνεστε σε αυτούς τους χώρους, δημιουργείτε θαύματα που τιμούμε. Ανοίγετε πόρτες σε χώρους και διαστασιακές αλήθειες, κι όμως δεν έχετε ιδέα πόσο σημαντικοί αλήθεια είστε. Θα μοιραστούμε κάτι σήμερα μαζί σας πού ίσως σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτική στην άποψη του ποιοι αλήθεια είστε και πώς μοιάζετε από την δική μας πλευρά.  Μοιραζόμαστε μαζί σας την οπτική μας γωνία, ώστε να μπορέσετε να δείτε τους εαυτούς σας ως τους ανθρώπινους αγγέλους που αλήθεια είστε. Το να εργάζεστε ο ένας με τον άλλον και να βοηθάτε τη σύνδεση των ατομικών σας χορδών-καρδιάς σα να είσαστε ένα, αυτός είναι και ο σκοπός της ανθρώπινης εμπειρίας. Δεν είστε αλήθεια χωριστοί ο ένας με τον άλλον. Αν και έχετε μάθει να μιλάτε διαφορετικές γλώσσες και έχετε μεγαλώσει σε διαφορετικές περιοχές με διαφορετικά συστήματα πίστης, είστε μία καρδιά. Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι του να είστε άνθρωποι, τοποθετείτε τον εαυτό σας σε μία βιολογική φυσαλίδα και τότε νομίζετε ότι είστε μόνο βιολογία. Υπάρχει μία ακυρολογία εδώ, γιατί δεν μπορεί ολόκληρος ο εαυτός σας – σώμα και ψυχή – να χωρέσει σε μία βιολογική φυσαλίδα. Καθώς εισέρχεστε στο πεδίο του παιχνιδιού, ένα κομμάτι σας πρέπει να παραμείνει στην Εστία για να χρησιμοποιήσει στο έπακρο και να διατηρήσει αυτή τη μοναδική για εσάς σύνδεση. Αυτό είναι το κομμάτι του εαυτού σας που ονομάζετε Ανώτερο Εαυτό. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, αυτό το κομμάτι του εαυτού σας μπαίνει στη δράση.

Ο Αντικατοπτρισμός της Τελειότητας

Καθώς εισέρχεστε από ένα πεδίο δυαδικότητας σε ένα πεδίο τριαδικότητας, σημαίνει πως όχι απλώς τιμάτε την φωτεινή και την σκοτεινή σας πλευρά, αλλά και τις ισορροπείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας, ώστε σχηματίζετε ένα τρίγωνο των τριών.  Τώρα αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει στ’ αλήθεια άσπρο ή μαύρο, πάνω ή κάτω, σωστό ή λάθος, αγάπη ή φόβος. Αντί αυτού, αυτά τα στοιχεία που νομίζουμε πως είναι ξεχωριστά είναι στην πραγματικότητα κομμάτι που ανήκει το ένα στο άλλο, σχηματίζοντας μαζί έναν μεγάλο κύκλο. Γι’ αυτό και όταν τιμάτε την φωτεινή σας πλευρά, τιμάτε και την σκοτεινή. Πολλοί από εσάς έχετε όμορφες σκοτεινές πλευρές. Όταν το ισορροπείτε αυτό με τον Ανώτερό σας Εαυτό, γίνεστε ένα ολοκληρωμένο ον ξανά. Κι όμως, ακόμα και με την νέα οπτική της τριαδικότητας, υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι που στα μάτια σας φαίνεται να λείπει. Για εμάς, είστε τα πιο απίστευτα όμορφα όντα, γιατί είστε άγγελοι που έχουν αποχωρήσει από τον παράδεισο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να πάρουν μία από αυτές τις φυσικές βιολογικές φυσαλίδες και να δημιουργήσουν μαγεία στον πλανήτη Γη. Σε εσάς όμως δεν φαίνεται έτσι, γιατί όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη, βλέπετε μόνο ελαττώματα. Δεν είναι ενδιαφέρον; Ασχέτως του πόσο όμορφοι είστε, του πόσο τέλειοι πιστεύετε και νιώθετε πως είστε, τη στιγμή που κοιτάζεστε στον καθρέφτη, αμέσως βρίσκετε μόνο ελαττώματα. Μόνο τα ελαττώματα και οι ατέλειες της αντανάκλασής σας τραβούν την προσοχή σας, γι’ αυτό αφήστε μας να μιλήσουμε σήμερα για αυτές τις ατέλειες.

Επιτρέψτε μας να σας πούμε ότι είστε οι πιο τέλειες ατέλειες του θεού που θα μπορούσαν να υπάρχουν. Το παιχνίδι σας σε αυτή τη Γη είναι να δείτε και να ορίσετε το θεό. Ο θεός είναι η τελειότητα όλων των πραγμάτων και έτσι αν κάποιος θέλει να δει την τελειότητα, πρέπει να την δει από ένα σημείο αντίληψης της ατέλειας. Είναι απαραίτητο να προχωρήσει σε ένα πεδίο ατέλειας και για να το κάνει αυτό, κοιτάτε τους εαυτούς σας και βλέπετε μόνο τις ατέλειες. Δεν είναι ενδιαφέρον το ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να μοιάσουν στο θεό και να γίνουν τέλειοι για να μην κάνουν ποτέ λάθη; Είστε συνεχώς στην αναζήτηση για να γίνετε ανώτερες δονήσεις, να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, να γίνετε καλύτεροι και να κουβαλήσετε όλη τη θεϊκή ενέργεια μέσα σας. Κι όμως, καταβάλλεστε από τα πράγματα που βλέπετε στον καθρέφτη ως ατέλειες. Ίσως νομίζετε ότι έχετε παραπάνω βάρος, ή ότι έχετε πολλές ατέλειες στο πρόσωπό σας. Ίσως οι ρυτίδες σας είναι πολύ βαθιές ή το χρώμα των μαλλιών σας δεν είναι της αρεσκείας σας. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, οι ατέλειές σας είναι αυτές που σας κάνουν τις πιο όμορφες αντανακλάσεις της τελειότητας. Αυτά που εσείς βλέπετε ως ψεγάδια, είναι αντίθετα η πιο απίθανη ομορφιά του θεού που έχει υπάρξει ποτέ, αντανακλώμενη σε ανθρώπινη μορφή. Σας λέμε τώρα, πως αυτά είναι τα πράγματα που θα εν-θυμηθείτε όταν επιστρέψετε στην Εστία. Αυτές οι όμορφες ατέλειες είναι τα κομμάτια που θα πάρετε μαζί σας όταν επιστρέψετε στην Εστία. Αυτές είναι οι ατελής αντανακλάσεις της τελειότητας του θεού.

Τέλειοι Κρύσταλλοι

Επιτρέψτε μας να σας πάμε για μία στιγμή στα τεχνολογικά σας επιτεύγματα, γιατί οι επιστήμες σας είναι σε πολύ ενδιαφέρον σημείο στη Γη. Πρόσφατες τεχνολογικές ανακαλύψεις στη Γη, έχουν να κάνουν όλες με την αναπαράσταση της τελειότητας της φύσης. Είναι μία φυσική, ανθρώπινη φιλότιμη προσπάθεια το φτάσιμο της τελειότητας. Σας λέμε όμως ότι δεν πρόκειται για την τελειότητα της φύσης. Αυτό κοντεύει να γίνει αυταπόδεικτο, καθώς οι πρόοδοι στην τεχνολογία σας είναι στο όριο του να μπορούν να παράγουν ανθρωπίνως κατασκευασμένους κρυστάλλους, που αποκαλείτε διαμάντια. Έχετε ήδη αναπτύξει μία διαδικασία να δημιουργήσετε τεχνητά διαμάντια που είναι σχεδόν τέλεια. Αν και αυτά τα διαμάντια θα χρησιμοποιηθούν ευρέως στους τομείς των ηλεκτρονικών και της τεχνολογίας, δεν θα αργήσουν να χρησιμεύουν ως διακοσμητικοί λίθοι. Εδώ είναι το ενδιαφέρον σημείο : οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει στην εξόρυξη και την πώληση των διαμαντιών έχουν τώρα φοβηθεί πολύ την διαδικασία δημιουργίας σχεδόν τέλειων τεχνητών διαμαντιών. Ακόμα και οι ειδικοί δεν μπορούν να βρουν την διαφορά ανάμεσα στα τεχνητά διαμάντια και στους φυσικούς κρυστάλλους ανώτερης ποιότητας. Γι’ αυτό, πολλή από την ενέργειά τους έχει ξοδευτεί τα πρόσφατα χρόνια στο να καταγράψουν σειριακούς αριθμούς στα φυσικά διαμάντια, για να μπορούν να βρουν τη διαφορά. Μέχρι αυτό το σημείο ο γενικός κανόνας ήταν πως όσο πιο τέλειο είναι το διαμάντι, τόσο μεγαλύτερη η τιμή πώλησης. Σας λέμε πως στο κοντινό μέλλον θα υπάρχουν άνθρωποι που θα αναζητούν τρόπους να τοποθετήσουν τυχαίες ατέλειες στα τεχνητά διαμάντια για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν καλύτερα τις φυσικές πέτρες. Είναι εύκολο να κατανοήσετε ότι αν τα διαμάντια κατασκευάζονταν φτηνά σε μια σχεδόν τέλεια κατάσταση, οι άνθρωποι δεν θα τα εκτιμούσαν ή θα τα φορούσαν όπως κάνουν τώρα. Γι’ αυτό, μπορείτε να δείτε ότι τώρα υπάρχουν εκείνοι που ψάχνουν τρόπους να δημιουργήσουν τις τέλεια τυχαίες ατέλειες. Αυτοί που προωθούν τα φυσικά διαμάντια λένε πως το κάθε ένα έχει μία ειδική υπογραφή, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο αντανακλά το φως. Αυτό που στην πραγματικότητα θέλουν να πουν, είναι το ότι το καθένα από αυτά έχει μοναδικές ατέλειες που τα καθιστούν μοναδικά όμορφα.

Δεν είναι μυστικό ότι μια τέτοια ανάπτυξη θα αρχίσει σύντομα να αλλάζει τον κόσμο σας. Δεν είναι ενδιαφέρον που τα μη τέλεια διαμάντια της φύσης θα έχουν ακόμα την περισσότερη αξία; Το ίδιο ισχύει και για εσάς.

Η Τέλεια Ατέλεια

Σας ζητάμε να δείτε τον εαυτό σας από την ίδια άποψη, γιατί είστε αυτό που ο δημιουργός έφτιαξε ως την τέλεια ατέλεια και σαν αποτέλεσμα αυτού είστε μία μοναδική ομορφιά που δεν έχει ταίρι σε όλο Αυτό Που Είναι. Έχετε μια μοναδική υπογραφή, χωρίς ταίρι λόγω των ατελειών σας. Επιτρέψτε στη μοναδικότητά σας να βγει στην επιφάνεια σαν μια αντανάκλαση του θεού, γιατί εκεί βρίσκετε η αληθινή σας δύναμη. Αυτό ήρθατε πρωτίστως να κάνετε στον Πλανήτη Γη. Καθώς προχωράτε μπροστά, μέσα στην τέλεια ατέλεια που είστε, διεκδικείτε τη δύναμη της πραγματικής σας κληρονομιάς. Διεκδικείτε το δικαίωμα να είστε ολοκληρωτικά αυτοί που είστε, το να είστε ολοκληρωτικά ευτυχισμένοι – το απλά να είστε, αντί να προσπαθείτε να γίνετε οτιδήποτε. Αυτό σας κάνει τους πιο όμορφους ατελής αγγέλους απ’ όλους. Η συνεχής σας πάλη για τελειότητα είναι κάτι σαν κοσμικό αστείο, γιατί η ομορφιά σας απ’ την δική μας οπτική δεν μπορεί να περιγραφτεί.

Οι φυσικές σας βιολογικές φυσαλίδες είναι πολύ ιδιαίτερες γιατί επιτρέπουν στο θεό να πάρει ορισμένη μορφή για περιορισμένο χρόνο, επιτρέποντας σας να εκφράσετε τη φύση της Εστίας εδώ που είστε, σήμερα σε όμορφες ατέλειες. Αυτά τα σώματα σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με όμορφους τρόπους που ακόμα και οι άγγελοι στον ουρανό δεν μπορούν. Μπορείτενααγγίξετε ο ένας τον άλλον. Μπορείτε να έχετε την ανθρώπινη εμπειρία του να νιώθετε θλίψη, χαρά. Πάθος και πόνο. Αυτά εμπεριέχονται σε αυτό που εσείς βλέπετε ως ατέλειες. Αυτή είναι η ανθρώπινη εμπειρία των τέλειων ατελειών του θεού. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε όχι μόνο στους εαυτούς σας, αλλά και ο ένας στον άλλον και σε εμάς. Καθώς το βλέπετε αυτό μπορείτε να επιβληθείτε στην ατομική σας δύναμη του ποιοι είστε. Μπορούμε να σας πούμε ότι έχετε έρθει με ένα μεγάλο δέσιμο στα μάτια και ό,τι κι αν γίνει, δεν θα μπορέσετε ποτέ να διαπεράσετε τελείως αυτό το πέπλο. Η μεγαλύτερή σας επιθυμία όταν σχεδιάσατε το παιχνίδι του Πλανήτη Γη ήταν να έρθετε και να τοποθετήσετε αυτό το πέπλο και είστε τελείως χαμένοι. Έχετε κάνει τρομερή δουλειά γι’ αυτό!

Μια Όμορφη Ανθρώπινη Εμπειρία

Τι θα κάνατε αν σας λέγαμε ότι δεν θα μπορούσατε να αποτύχετε, ακόμα κι αν προσπαθούσατε; Αν σας λέγαμε ότι κι αν ακόμα τα καταφέρνατε να τραβήξετε τελείως το πέπλο, θα γελούσατε με το πόσο απλά είναι όλα. Προσπαθείτε να εκλογικεύσετε και να βάλετε τα πάντα σε ένα τακτικό, τακτοποιημένο και μικρό πλαίσιο. Αντί αυτού, σας ζητάμε απλά να βιώσετε, να νιώσετε. Όταν είστε σε ένα πεδίο δυαδικότητας θα προσπαθήσετε να σπρώξετε κάτι που αισθάνεστε σε ένα καλό συναίσθημα, ένα μέτριο συναίσθημα ή ένα κακό συναίσθημα. Τώρα σας ζητάμε να το ισορροπήσετε αυτό με την τριαδικότητα του ανώτερου εαυτού και απλά να βιώσετε την εμπειρία του ανθρώπινου συναισθήματος. Απλά να έχετε την ανθρώπινη έκφραση αυτού που είστε και τολμήστε να αγγίξετε ο ένας τον άλλον. Τολμήστε να το μοιραστείτε μεταξύ σας. Τολμήστε να μοιραστείτε την ουσία σας ο ένας με τον άλλον, και απολαύστε τη διαδρομή. Αυτό είναι που στην πραγματικότητα ήρθατε να κάνετε, πριν από οτιδήποτε άλλο. Ήρθατε εδώ, όχι για να αναληφθείτε από τη Γη γινόμενοι υψηλότερες δονήσεις, αλλά αντιθέτως για να φέρετε μια υψηλότερη δόνηση σε μια φυσική βιολογική φυσαλίδα ώστε να έχτε μια όμορφη ανθρώπινη εμπειρία. Σκέφτεστε τόσο συχνά τους εαυτούς σας ως ανθρώπινα όντα που ψάχνουν για πνευματική αφύπνιση, όταν στην πραγματικότητα είστε πνευματικά όντα που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με μια ανθρώπινη αφύπνιση. Ξυπνήσατε μια μέρα σεμιαφυσική βιολογική φυσαλίδα.  Μέχρι ενός σημείου το ξέρατε ότι είστε εδώ με συμβόλαιο, το υπογράψατε, του βάλατε ημερομηνία και το σφραγίσατε με την ίδια σας την ενέργεια. Πολλοί από εσάς περάσατε μια ολόκληρη ζωή λέγοντας «Θέλω να δω την τελευταία γραμμή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το υπέγραψα αυτό». Σας ανήκει, διεκδικήστε το.

Την επόμενη φορά που κοιτάζετε στον καθρέφτη, σας προκαλούμε να δείτε τον εαυτό σας με διαφορετική ματιά. Είναι φυσικώς ανθρώπινο να έλκεστε από εκείνο που θεωρείτε ότι είναι οι ατέλειές σας, αυτή τη φορά όταν τα μάτια σας πέσουν πάνω κατευθείαν πάνω στις ατέλειές σας, σας ζητάμε να δείτε την ομορφιά σε αυτές τις ατέλειες. Σας ζητάμε να βρείτε κάτι όμορφο στην αντανάκλασή σας στον καθρέφτη. Ευλογήστε τις ατέλειες και βρείτε την ομορφιά μέσα τους όπως εμείς και θα αντανακλάτε τις τέλειες ατέλειες αυτού που αλήθεια είστε. Η ανθρωπότητα στη Γη είναι η τέλεια ατέλεια του θεού. Μεταφέρετε την ενέργεια στην Εστία και την αντανακλάτε πίσω, δίνοντάς της νόημα και ομορφιά. Της δίνετε ζωή με κάθε ανάσα που φέρνετε στο σώμα σας. Ακόμα και το σημάδι του ανθρώπινου αγγέλου είναι σκοπίμως ατελές γιατί εικονογραφεί την αντανάκλαση του θεού μέσα στους ανθρώπους.

Σας λέμε ότι είστε τόσο αγαπημένοι σε αυτήν τη μεριά του πέπλου. Δεν έχετε ιδέα πόσοι άγγελοι είναι γύρω σας, προσέχοντας την κάθε σας κίνηση. Ακόμα και τις στιγμές που νομίζετε ότι είστε τελείως μόνοι και δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας, αγκαλιάζεστε από αγγέλους. Αγκαλιάζεστε από υπάρξεις, αγκαλιάζεστε από τους οδηγούς σας, βοηθήστε σε όλον το δρόμο. Διεκδικήστε το, σας ανήκει. Αφήστε τον εαυτό σας να αγαπηθεί. Αφήστε τον εαυτό σας να του ανήκει, καθώς στέκεστε στο φως σας να είστε οι τέλειες ατέλειες του θεού, γιατί είστε η ανθρώπινη έκφραση του μεγαλύτερου που υπήρχε ποτέ. Και έτσι είναι ότι θα μεταφέρετε αυτή την ενέργεια.

Σας αφήνουμε αυτή τη μέρα με μία απλή υπενθύμιση την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε στον καθρέφτη, κοιτάξτε λίγο βαθύτερα και ευλογήστε αυτές τις ατέλειες, γιατί εκεί είναι από πού θα έρθει η δύναμή σας αυτή τη φορά. Σας αφήνουμε με αυτές τις τρεις υπενθυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Είστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έχουν ζήσει ποτέ. Γαλουχήστε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία, γιατί γαλουχείτε τους εαυτούς σας. Να γνωρίζετε ότι είναι ένα μεγάλο Παιχνίδι κρυφτού. Ο θεός ψάχνει τον εαυτό του, τον εαυτό της. Μηντοπαίρνετε πολύ σοβαρά. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ροδάννα Τσουκαλά

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!