Αύγουστος 1999

Ενότητα, Πολικότητα και τρεις λέξεις Αλήθειας

 

Από τον Steve:

Εργάζομαι με υπολογιστές πολύ αυτές τις μέρες. Για την ακρίβεια, στήνω τους υπολογιστές και το δίκτυο που χρησιμοποιούμε εδώ. Γι αυτό το λόγο είμαι πολύ εξοικειωμένος με το λογισμικό και τα μηχανήματα που χρησιμοποιώ γι’ αυτήν εδώ τη δουλειά. Έγραψα αυτό το μήνυμα μέσα σε ένα αεροπλάνο, ταξιδεύοντας για να πάω σε μια υπέροχη συνάντηση που είχαμε στο Μιλγουόκι. Αφού επέστρεψα σπίτι, πρόσθεσα μερικές τελικές πινελιές στο γραφείο μου και ολοκλήρωσα το μήνυμα από το γκρουπ. Ήταν λίγο διαφορετικό από αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω. Υποθέτω ότι δεν τους άρεσε γιατί καθώς πληκτρολογούσα πάτησα ένα πλήκτρο και έκλεισε το πρόγραμμα και δεν ξαναείδα ποτέ αυτό το αρχείο. Αυτό είναι λίγο παράξενο, για πολλούς λόγους. Ένας είναι ότι έχω αυτόματο backup και επίσης σώζω και το έγγραφο χειροκίνητα ως μέρος της ρουτίνας μου από συνήθεια. Ένας άλλος λόγος είναι ότι ο υπολογιστής δεν κρασάρισε, και ο σκληρός δίσκος δεν επηρεάστηκε. Ήταν μόνο το πρόγραμμα Word αυτό που έκλεισε, και η ειδοποίηση ασφάλειας που ρωτάει αν θέλεις να σώσεις τη δουλειά σου πριν κλείσεις, ποτέ δεν εμφανίστηκε. Όπως και να έχει, υποθέτω ότι το γκρουπ είχε άλλη άποψη γιατί εξαφανίστηκε από δύο υπολογιστές. Γνωρίζω ότι αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για εκείνους. Υποθέτω ότι σκέφτηκαν πως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσω από την αρχή, παρά να διορθώσω αυτά που είχα γράψει. Άλλωστε, ποιος χρειάζεται ύπνο σε τελική ανάλυση; Ελπίζω να πάρετε τόσα πολλά από αυτή την επικοινωνία, όπως πήρα εγώ. Αυτή η συγκεκριμένη ήταν πολύ ξεχωριστή για μένα. Είναι η μεγαλύτερη τιμή μου να παρουσιάσω:

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Είναι η μεγαλύτερη τιμή μας να είμαστε εδώ με πληροφόρηση για την ατομική σας διάκριση και ενδυνάμωση. Παρόμοια με τον τρόπο που πολλοί από εσάς ανυπομονούν για αυτά τα διαλείμματα, σας λέμε ότι κι εμείς νιώθουμε την τεράστια χαρά που υπάρχει σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Είστε κατά πολύ ένα κομμάτι μας και γι αυτό απολαμβάνουμε τόσο πολύ να σας βοηθάμε να εν-θυμηθείτε τις δονήσεις της Εστίας. Είναι τιμή μας να το κάνουμε, και σας ευχαριστούμε για αυτή την ευκαιρία να επαν-ενώσουμε το σύνολο του Θεού, ακόμη και γι’ αυτές τις λίγες στιγμές.

Βλέπουμε τις εμπειρίες σας στον πλανήτη αυτή τη στιγμή και βλέπουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε κάθε μέρα. Από την πλεονεκτική θέση μας σας βλέπουμε να αναζητάτε με πρόθεση την επιβεβαίωση ότι είστε στο σωστό δρόμο. Παρακολουθούμε καθώς ζητάτε να ακούσετε την προσωπική σας καθοδήγηση πιο καθαρά και μετά να αμφισβητείτε τον εαυτό σας όταν σας δίνεται η καθοδήγηση. Βλέπουμε τους αγώνες που διαμείβονται με το ίδιο σας το εγώ, και παρακολουθούμε με τρυφερή αγάπη, τη στιγμή που αμφισβητείτε την ίδια σας την αξία. Βλέπουμε εσάς που διψάτε για τις δονήσεις της Εστίας και είστε πραγματικά κουρασμένοι από την προσπάθεια.

Βλέπουμε από τη δική μας σκοπιά ότι αυτές οι προσπάθειες ολοκληρώνουν αλλαγές στη Συμπαντική ροή, που εκτείνονται πολύ πέρα από την κατανόησή σας. Βλέπουμε ότι αυτές οι αλλαγές είναι μόνο δυνατές μέσα από τις εμπειρίες που έχετε τόσο ανιδιοτελώς συμφωνήσει να υπομείνετε. Σας αγαπάμε τόσο βαθιά για την προθυμία που έχετε δείξει να μείνετε και να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε προκαθορίσει. Ακόμη και αν τα μάτια σας δεν σας επιτρέπουν να δείτε την αλήθεια, σας λέμε ότι η ακεραιότητα των πράξεων σας έκανε να κερδίσετε το σεβασμό του Όλα Όσα Είναι καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο επίτευγμα του Μεγάλου Παιχνιδιού του Κρυφτού.

Συναισθήματα της Εστίας

Καλωσορίζουμε την ευκαιρία να σας δώσουμε αυτές τις στιγμιαίες ματιές στην Εστία, ελπίζοντας ότι κάποιο κομμάτι σας θα εν-θυμηθεί τη βαθύτερη αλήθεια της δικής σας κληρονομιάς. Με πέπλα τοποθετημένα σφιχτά στη θέση τους δεν είναι εφικτό για εσάς να δείτε τη δύναμή σας. Τέτοια είναι η φύση του ίδιου του Παιχνιδιού. Αυτό που είναι δυνατόν για εσάς είναι να επιστρέψετε στην καθημερινή ζωή με τα αισθήματα της Εστίας βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας. Αυτό το αίσθημα και η δόνηση από την Εστία είναι αυτά που σας προσφέρουμε τώρα όπως και με όλα τα πράγματα, σας ζητάμε να γεμίσετε το κύπελλό σας πρώτα με αυτές τις δονήσεις της εστίας και να επιτρέψετε σε αυτές τις δονήσεις να βρουν έκφραση σε όλα όσα κάνετε και λέτε. Με υπερηφάνεια επιτρέψτε στις δονήσεις της εστίας να γίνουν μέρος της κάθε κίνησής σας στην Αρένα του Παιχνιδιού.

Μια υψηλότερη προοπτική του Παιχνιδιού

Επιθυμούμε να προσφέρουμε μια βαθύτερη κατανόηση του Παιχνιδιού έτσι όπως έχετε γράψει το σενάριό του. Είναι η επιθυμία μας να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε τη δική σας αληθινή φύση. Η αληθινή σας φύση μπορεί να σας δοθεί με τρεις απλές λέξεις. Ακόμη και περνώντας σας αυτές τις λέξεις της αλήθειας, τους κανόνες του Παιχνιδιού έτσι όπως τους έχετε γράψει, δεν θα κατανοήσετε την πλήρη σημασία τους. Το πέπλο που συμφωνήσατε να φέρετε είναι πολύ πυκνό. Έτσι, δεν είναι πλήρως δυνατόν να κατανοήσετε την πλήρη αληθινή φύση σας . Αν βλέπατε μέσα από το πέπλο ακόμη και για μια στιγμή οι περισσότεροι από εσάς απλά θα παραμερίζατε το πέπλο και θα επιστρέφατε στην εστία. Γι αυτό ακριβώς το λόγο θα σας δείξουμε το παιχνίδι από μια υψηλότερη οπτική γωνία.

Μοναδικότητα: Η αρχή

Όλο το Παιχνίδι ήταν μια άσκηση εν-θύμησης. Από την αρχή αυτού που ορίζετε ως Σύμπαν, όλα βρίσκονται σε ένα στάδιο πλήρους διεύρυνσης. Αυτή η διεύρυνση ξεκίνησε σαν μια ατομικότητα η μια μοναδικότητα που θα σας ήταν μόνο γνωστή ως μια πλήρης έκφραση της Ενότητας. Αυτό θα ήταν η τέλεια πυκνότητα της αμετάβλητης ενότητας σε άπειρη κατάσταση. Έχουμε επίγνωση ότι αυτή η σύλληψη μπορεί να είναι πολύ πολύ απλή για να την πιάσετε πλήρως, γι αυτό επιτρέψτε μας να αναφερόμαστε σε αυτή την μοναδικότητα απλά ως ο Θεός.

Σε ένα άπειρο στάδιο, ο Θεός μπορεί να πραγματοποιήσει όλα τα πράγματα με τη μόνη εξαίρεση να μελετήσει τον ίδιο του τον Εαυτό. Αυτή η επιθυμία να μελετήσει τη μοναδικότητα ήταν το κίνητρο που ξεκίνησε την επέκταση που έχετε ορίσει ως το Big Bang. Στη δική σας διάσταση αυτό ειδώθηκε ως η αρχή όλων των πραγμάτων. Αυτό ήταν για την ακρίβεια η αρχή της δικής σας διάστασης. Μια άπειρη ύπαρξη δεν καταλαμβάνει χώρο και χρόνο με τον ίδιο τρόπο που καταλαμβάνετε εσείς. Για την άπειρη ύπαρξη του Θεού το να αλλάξει μορφή και να γίνει πεπερασμένη, ήταν αναγκαίο να αλλάξει διαστασιακά. Αυτή ήταν μια απλή κίνηση από το άπειρο στο πεπερασμένο. Δεν έχετε αναφορά γι’ αυτή την κίνηση στο δικό σας πεδίο – κι έτσι είναι πιο δύσκολο να περιγράψετε την διαστασιακή μετατόπιση. Θα μπορούσε επίσης να μπει σε όρους που θα περιέγραφαν αυτή τη μετατόπιση σαν μια κίνηση από το πρώτο διαστασιακό στάδιο στο τρίτο.

Η πρωταρχική Οδηγία

Στο ανθρώπινο κομμάτι σας ψάχνετε για κανόνες που προσδιορίζουν την ύπαρξή σας. Αναζητάτε κανόνες που μπορείτε να εφαρμόσετε σε κάθε περίπτωση για να κάνετε κατανοητή μια εμπειρία η οποία δεν είναι πάντα κατανοητή. Η διαδικασία να ψάχνεις για νόμους της ζωής είναι η πράξη του Θεού που ψάχνει για να βρει μια αντανάκλαση στον καθρέφτη. Απολαμβάνουμε τόσο πολύ να παρακολουθούμε τη δημιουργικότητά σας καθώς ψάχνετε γι’ αυτούς τους νόμους για να εξηγήσετε το ανεξήγητο. Η χαρά που μας δίνετε όταν βλέπουμε την ευστροφία που χρησιμοποιείτε για να αντανακλάσετε τον Θεό μέσα σας είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Με μεγάλη τιμή σας λέμε ότι υπάρχει μόνο ένας κανόνας στο παιχνίδι, έτσι όπως έχετε γράψει το σενάριο του.

Σε όλα τα θέματα θα υπάρχει Ελεύθερη Βούληση

Αυτή ήταν η πρωταρχική οδηγία του μεγάλου παιχνιδιού του Κρυφτού, με τον τρόπο που παίχτηκε στον πλανήτη Γη. Η ευρύτερη πτυχή του Παιχνιδιού, όπως παίχτηκε σε όλη την έκταση του Σύμπαντος, παρήγαγε πολλά, άλλα κανένα δεν είχε την προοπτική του Παιχνιδιού, έτσι όπως παίχτηκε με εντελώς ελεύθερη βούληση. Το Παιχνίδι, με τον τρόπο που παίχτηκε στη δική σας αρένα είναι το μοναδικό στο είδος του, γιατί είχε τη μεγαλύτερη προοπτική για να καταφέρει τη διαδικασία εν-θύμησης.

Πολικότητα: Αποτελέσματα της Δεύτερης Διάστασης

Η ενέργεια του Όλα Όσα Είναι άρχισε το ταξίδι της από το πρώτο διαστασιακό στάδιο προς το τρίτο για να σχηματοποιηθεί ως πεπερασμένη έκφραση. Για να το καταφέρει αυτό, ήταν απαραίτητο να κινηθεί μέσα από τη δεύτερη διάσταση. Η δεύτερη διάσταση είναι σε ορθή γωνία με την πρώτη και την τρίτη διάσταση και γι αυτό είναι μόνο ένα μέρος για να ταξιδέψεις μέσω αυτής. Καθώς η μοναδικότητα του Θεού ταξιδεύει μέσα από αυτή τη διάσταση, διαχωρίζεται και παίρνει το σχήμα της πολικότητας. Είναι αυτή η πολικότητα που δημιουργεί σύγχυση και κάνει τα πολλά μέρη του Θεού να βλέπουν τον εαυτό τους σαν ξεχωριστό ο ένας από τον άλλον. Αυτό είναι εκείνο στο οποίο αναφερόμαστε όταν λέμε “τα πέπλα” που φοράτε για το Μεγάλο Παιχνίδι του Κρυφτού. Η φύση του Παιχνιδιού ήταν για να δει αν ο Θεός μπορούσε να εν-Θυμηθεί τη σύνδεση με το όλον αφού είχε χωριστεί σε πεπερασμένη μορφή μετά το ταξίδι του μέσα σε ένα πεδίο πολικότητας. Από τη στιγμή που ο Θεός θα εν-θυμόταν τον Εαυτό του, τότε θα μπορούσε να δημιουργήσει την Εστία σε αυτή την πλευρά του πέπλου.

Τα Αποτελέσματα Της Πολικότητας στο Παιχνίδι

Στην αρχή, η μοναδικότητα της άπειρης ύπαρξης ταξίδεψε μέσω της δεύτερης διάστασης για να πάρει μορφή και να υπάρξει στην τρίτη διάσταση σε πεπερασμένη μορφή. Αυτή τη δράση περιελάμβανε το να διαιρεθεί για να σχηματίσει τη διττότητα και αυτό το οποίο εσείς τώρα αποκαλείτε Βιολογία. Αυτή η επέκταση της διαίρεσης σε δυο, προκάλεσε την έκφραση των δυο φύλων στην οποία τώρα κατοικείτε. Η έκφραση των φύλων στην Αρένα σας είναι στην πραγματικότητα μια έκφραση πολικότητας. Η καθαρή ενέργεια δεν φέρει τέτοιες ιδιότητες, εκτός κι αν περνάει μέσα από ένα πεδίο πολικότητας που της προκαλεί το να επεκταθεί δε διττότητα.

Στην δυαδικότητά σας έχετε αναπτύξει μια βασική αίσθηση πληρότητας. Αυτό έχει υιοθετηθεί από μια παρεξήγηση ότι είστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον. Είναι η ίδια παρανόηση που σας έχει κάνει να τοποθετείτε κάποιον άλλον κάτω από εσάς, για να βλέπετε τον εαυτό σας σε μια υψηλότερη θέση. Τέτοιου είδους πράξεις σας κρατούν εγκλωβισμένους στις χαμηλότερες διαστάσεις. Πολύ συχνά σας υπεν-θυμίζουμε να μεταχειρίζεστε ο ένας τον άλλον με σεβασμό και να φροντίζετε ο ένας τον άλλον, γιατί στην πράξη, το κάνετε αυτό στους εαυτούς σας. Κατανοείστε τη σύνδεση και την Ενότητα όλων των πραγμάτων, και η δύναμή σας θα επιστρέψει πολύ γρήγορα. Γνωρίζουμε ότι αυτό που ζητάμε από εσάς δεν είναι εύκολη δουλειά. Πολλοί από εσάς έχουν βασίσει ολόκληρη την ύπαρξη τους σε μια πεποίθηση ότι είναι ξεχωριστοί από τους άλλους και το να αλλάζεις αυτές τις οικείες δράσεις απαιτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Βλέπουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί από εσάς. Βλέπουμε ότι πολλοί από σας νιώθουν κολλημένοι και δεν κινούνται όπως θα ήθελαν. Στη συνείδηση Ενότητας, ο ευκολότερος τρόπος για να προχωρήσεις μπροστά είναι να βοηθήσεις τους άλλους να προχωρήσουν μπροστά. Οι στιγμές που πιο πολύ από όλα ψάχνεις για απαντήσεις είναι οι στιγμές για να πλησιάσεις τους άλλους και να βοηθήσεις τους άλλους να βρουν τις δικές τους απαντήσεις.

Πού Πηγαίνουμε Μετά Από Εδώ;

Σας έχουμε πει ότι λόγω αυτού του Μεγάλου Παιχνιδιού, αυτοί οι καιροί στο Σύμπαν φέρουν ευκαιρίες που δεν φαίνονταν ποτέ εφικτές. Το Μεγάλο Παιχνίδι άρχισε σαν μια κίνηση μακριά από την πυκνότητα καθώς το Big Bang έφερε στην επιφάνεια την πεπερασμένη μορφή του απείρου. Από εκείνη τη στιγμή το Σύμπαν βρίσκεται σε ένα διαρκές στάδιο επέκτασης. Τώρα σας δίνουμε μια υψηλότερη προοπτική του Παιχνιδιού, όπως φαίνεται στα δικά σας μάτια. Για να μπορέσει η ανθρωπότητα να κινηθεί προς το επόμενο εξελικτικό στάδιο, θα είναι απαραίτητο να κινηθεί μέσα από την τέταρτη διάσταση και να φθάσει στην πέμπτη. Πριν από λίγο σας εξηγήσαμε ότι η τελευταία επιχείρηση που κάνατε μέσω της δεύτερης διάστασης άφησε εντυπώσεις πολικότητας στην ενέργεια που εξακολουθεί να παραμένει. Επιτρέψτε μας να προτείνουμε ότι τα υψηλότερα επίπεδα προς τα οποία τώρα κινείστε θα περιλαμβάνουν ένα ταξίδι μέσα από μια άλλη διάσταση ορθής γωνίας της τέταρτης. Οι ιδιότητες της τέταρτης διάστασης θα προστεθούν επίσης στις ιδιότητες της ανθρώπινης έκφρασης της ενέργειας του Θεού. Υπάρχουν πολλές τέτοιες ιδιότητες, παρόλα αυτά υπάρχει μια πάνω από όλες που είναι αντιπροσωπευτική της τέταρτης διαστασιακής κατάστασης. Αυτή είναι η ιδιότητα της Ενότητας.

Ενεργειακές Ευθυγραμμίσεις για το Ταξίδι που Έπεται

Έχουμε μιλήσει για τη σπουδαιότητα του να κεντραριστείτε στη δική σας ενέργεια και να τοποθετήσετε τον εαυτό σας πρώτο. Σας παρακαλούμε να μη τα συγχέετε αυτά ή να μη σκεφτείτε ότι βρίσκονται σε αντίθεση. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο είναι δυνατόν να βοηθήσετε τους άλλους είναι να βάζετε τον εαυτό σας στη σωστή σας θέση μέσα στη ροή της Συμπαντικής ενέργειας. Εκείνοι οι οποίοι τοποθετούν τον εαυτό τους πρώτο και μετά ενισχύουν τη σύνδεση με το Όλα Όσα Είναι έχουν περισσότερα να δώσουν από εκείνους που βάζουν πρώτα τους άλλους σε όλες τις καταστάσεις. Το να κεντράρετε την ενέργειά σας επιτρέπει σε εσάς να βρείτε την αληθινή σας δύναμη και τη σωστή σας θέση στη ροή της Συμπαντικής ενέργειας. Η τοποθέτηση του εαυτού σας σε αυτή τη ροή ευθυγραμμίζει την ενέργεια για κίνηση στο επόμενο διαστασιακό επίπεδο.

Είναι εφικτό για τον κάθε ένα από εσάς να αλλάξει τον κόσμο. Η δύναμη που κρατάτε είναι η ίδια δύναμη με αυτή που αποκαλείτε Θεό. Εν-θυμηθείτε τη σύνδεση και τοποθετείστε τον εαυτό σας στη ροή της Συμπαντικής ενέργειας, και είναι πιθανό για τον κάθε ένα από εσάς να συνδεθεί με τη δύναμή σας ενώ ακόμη βρίσκεται στην βιολογική κατάσταση. Αυτή η σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας. Αυτό είναι το κομμάτι της ύπαρξής σας το οποίο διατηρεί την ενεργειακή σύνδεση με το Όλον. Για πρώτη φορά από τότε που άρχισε το παιχνίδι, έχετε μετακινηθεί σε ένα διαστασιακό επίπεδο αρκετά υψηλό, για να έχετε πλήρη σύνδεση με τους ίδιους σας τους Ανώτερους Εαυτούς, ενόσω βρίσκεστε ακόμη μέσα σε βιολογικές φυσαλίδες. Είστε πολύ πιο κοντά σε αυτό, από ό,τι φαντάζεστε. Αυτή είναι η αιτία που υπάρχει τόσο μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι σας από μια Συμπαντική οπτική. Όλη αυτή η σύνδεση γίνεται μέσα σας. Είναι δυνατόν για κάθε ένα από εσάς να αλλάξετε τον κόσμο και από πρόθεση να δημιουργήσετε την εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου. Αυτό επιτυγχάνεται πρώτα μέσα στις ίδιες τις καρδιές σας. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τον κόσμο σας, μια καρδιά κάθε φορά, αρχίζοντας με τη δική σας.

Όπως Κάτω, Έτσι και Πάνω

Από την πρώτη αρχή των επικοινωνιών μας με εσάς έχουμε μιλήσει με τις λέξεις εν-θύμηση ως μια επαν-ένωση των αρχικών πνευματικών σας οικογενειών. Σας λέμε ότι αυτή η επαν-ένωση δεν περιορίζεται στη δική σας πλευρά του πέπλου. Στη δική μας πλευρά υπάρχει επίσης μια μεγάλη επανα-σύνδεση σε εξέλιξη. Από μια υψηλότερη προοπτική αυτό θα μπορούσε εύκολα να περιγραφεί ως η επανα-σύνδεση της Κεφαλής του Θεού. Αυτό θα φέρει νέα επίπεδα συνειδητότητας τα οποία ποτέ δεν είχαν θεωρηθεί εφικτά μέσω μιας έκφρασης της βιολογίας.

Πολλοί έχετε ρωτήσει για πόσο καιρό αυτό το γκρουπ των Εννέα θα βρίσκεται εδώ προσφέροντάς σας πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν υπήρξαμε χωριστά από εσάς. Στις κατώτερες δονήσεις του Παιχνιδιού δεν είχατε επίγνωση της παρουσίας μας και δεν ήσασταν προετοιμασμένοι για τα μαθήματα των ανώτερων δονήσεων στα οποία εισέρχεστε τώρα.

Σας λέμε ότι θα είμαστε μαζί σας για πάντα, έτσι όπως ήμασταν. Επίσης σας λέμε ότι θα έρθει μια μέρα, όπου δεν θα μας ψάχνετε πλέον. Η ανθρωπότητα προχωράει σε ένα επίπεδο όπου θα είναι εφικτό να βρίσκεστε σε πλήρη επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Καθώς αυτή η σύνδεση δυναμώνει, οι άνθρωποι θα έχουν μια πιο άμεση γραμμή σύνδεσης με την Πηγή. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε με αυτή την απευθείας γραμμή που βρίσκεται μέσα σας. Αυτή θα είναι η τελική σύνδεση που θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να βαδίσετε πλήρως στη δική σας δύναμη, ενόσω είστε ακόμη μέσα στη βιολογία. Αυτή είναι η τελική επαν-ένωση, κι όχι μόνο θα επανακτήσετε τις συνδέσεις με τον Ανώτερο Εαυτό σας, αλλά επίσης και ο ένας με τον άλλον. Αυτό θα είναι το τελικό βήμα προς τη συνειδητότητα της Ενότητας γιατί δεν σας σας φέρει μόνο σε πλήρη επαφή με τον δικό σας Ανώτερο εαυτό, αλλά επίσης με τους Ανώτερους Εαυτούς των άλλων. Σε εκείνη την εποχή δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για μυστικά, και όλα τα κίνητρα θα μπορούν εύκολα να είναι ορατά. Όταν αυτό συμβεί, η Κεφαλή του Θεού θα είναι πλήρως επανενωμένη και το παιχνίδι ολοκληρώνεται.

Το Κοσμικό Αστείο

Πολλές υπάρξεις βρίσκονται τώρα σε επίπεδα υψηλότερων τόνων της Γης για να παρακολουθούν καθώς αυτό το σπουδαίο Παιχνίδι κινείται προς το επόμενο επίπεδο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί που ζητούν να παρακολουθήσουν, που έχει συμβεί κάτι σαν κι αυτό που αποκαλείτε πρόβλημα παρκαρίσματος. Αυτό γνωρίζετε ότι είναι αλήθεια, παρόλα αυτά έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο ενδιαφέρονται τόσο πολύ; Για αυτή την απάντηση σας ζητάμε να κοιτάξετε πάνω στον νυχτερινό ουρανό και να δείτε την ομορφιά των άστρων καθώς λάμπουν και αντανακλούν φως μέσα στην απεραντοσύνη του διαστήματος. Φανταστείτε με τα μάτια του νου σας ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι κόσμοι εκεί έξω, παρόμοιοι με τον δικό σας. Σε αυτό το σημείο η τρισδιάστατη κατανόησή σας του Σύμπαντος σας λέει ότι δεν είστε τίποτε παραπάνω από ένας απειροελάχιστος κόκκος σκόνης στη μεγαλοσύνη του Όλα Όσα Είναι. Τώρα καθώς συνεχίζετε να κοιτάζετε στους ουρανούς σας ζητάμε να ακούσετε προσεκτικά το μεγάλο γέλιο που βρίσκεται τόσο συχνά πίσω από τον ώμο σας. Κοιτάζετε προς το Σύμπαν και πιστεύετε ότι πάνω σας αντανακλάται το Όλα Όσα Είναι. Σας λέμε ότι η αλήθεια είναι πως η απεραντοσύνη του σύμπαντος και η Συμπαντική ροή ενέργειας είναι μια απευθείας δική σας αντανάκλαση. Έχετε υπάρξει σε ένα στάδιο επέκτασης από τότε που άρχισε το παιχνίδι γιατί αυτό ήταν απαραίτητο για τον Θεό για να δει τον Εαυτό Της. Το Σύμπαν έχει εξομοιώσει αποτελεσματικά τις πράξεις σας. Τώρα αρχίζετε να επαν-ενώνεστε με το δικό σας και κάθε άλλου Ανώτερο εαυτό μέσω μιας υπέροχης διαδικασίας εν-θύμησης και αυτό επίσης θα εξομοιωθεί μέσα στο Σύμπαν.

Εν-θυμούμενοι την Ενότητα.

Η Ανθρωπότητα σαν σύνολο κινείται διασχίζοντας την τέταρτη διάσταση αυτή τη στιγμή. Καθώς το κάνει, επίσης παίρνει τις ιδιότητες αυτής της διαστασιακής κατάστασης, με παραπλήσιο τρόπο με εκείνον που το έκανε και με τις διαστασιακές ιδιότητες της δεύτερης διάστασης της πολικότητας. Οι ιδιότητες της τετάρτης διάστασης είναι εκείνες της Ενότητας. Η μετακίνηση από ένα πεδίο πολικότητας προς ένα πεδίο Ενότητας θα επιτρέψει την πλήρη δύναμη του Θεού να γίνει εμπειρία εντός του κάθε ενός από εσάς στον πλανήτη. Τώρα είναι η στιγμή να προετοιμαστείτε γι’ αυτό. Καθώς η ευαισθησία σας στις ενέργειες αυξάνει, σας ζητάμε να το χρησιμοποιήσετε αυτό με σύνεση και να παρατηρείτε οτιδήποτε εισέρχεται στο πεδίο σας. Δεν έχετε τον έλεγχο του τι εισέρχεται στο πεδίο σας γιατί προέρχεστε από συνείδηση Ενότητας και από τον ένα Συμπαντικό Νου. Ωστόσο, έχετε πλήρη επιλογή στο τι παραμένει στο πεδίο σας καθώς η πρωταρχική οδηγία της Ελεύθερης Βούλησης βρίσκεται στη βάση της δύναμής σας. Κατανοείστε πρώτα ότι έχετε επιλογή σε όλα τα θέματα στην Αρένα του Παιχνιδιού. Κατανοείστε ότι είστε πιο δυνατοί από ό,τι φαντάζεστε, και πολύ εύκολα μπορείτε να υλοποιήσετε τους φόβους σας, όπως και το πάθος σας. Βρίσκεστε τώρα σε πλήρη έλεγχο στη δική σας πραγματικότητα, και αν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτή την πραγματικότητα, σας προσκαλούμε απλά να σκεφτείτε και πάλι.

Η Απλή Αλήθεια

Η Απλότητα είναι η ιδιότητα της Ενότητας στην αρχική μορφή. Η αλήθεια είναι απλή πάντοτε. Αν δείτε πολυπλοκότητα, σημαίνει πως βλέπετε τα πράγματα από ένα πεδίο πολικότητας. Τα μηνύματα που σας στέλνουμε είναι μια άμεση προσπάθεια να πολυπλοκοποιήσουμε την αλήθεια, τόσο όσο χρειάζεστε για να την κατανοήσετε μέσα στο δικό σας πεδίο πολικότητας. Αναζητήστε την Ενότητα σε όλες τις καταστάσεις και παρακολουθείστε καθώς η κατάσταση αλλάζει και γίνεται λιγότερο πολύπλοκη. Δεν λέμε ότι το Παιχνίδι είναι εύκολο γιατί αυτό δεν προβλέπονταν στον αρχικό σας σχεδιασμό, αλλά σας λέμε ότι είναι απλό.

Στους μελλοντικούς καιρούς θα σας πηγαίνουμε, εσάς που θα το ζητάτε, ταξίδια να επισκεφτείτε την Εστία. Είναι τώρα σημαντικό το να έχετε τουλάχιστον στιγμιαίες ματιές από τον τρόπο που τα πράγματα είναι στην πραγματικότητα. Μερικοί από εσάς θα βιώσουν αυτές τις επισκέψεις στο Σπίτι κατά τη διάρκεια των ονείρων τους. Άλλοι θα τις βιώσουν σε πλήρη συνείδηση, οδηγημένοι από τους Οδηγούς τους. Θα σας δειχτούν τα μυστικά του Σύμπαντος. Τίποτα δεν θα σας κρατηθεί κρυφό.

Αυτό που θα βιώσετε στην άλλη πλευρά θα είναι το ίδιο για όλους σας. Το τι θα φέρετε πίσω στον δρόμο της εν-θύμησης μπορεί να διαφέρει πολύ. Ακόμη και εκείνοι που δεν θα επιστρέψουν με συγκεκριμένες πληροφορίες θα επιστρέψουν παρόλα αυτά με τους σπόρους της αλήθειας φυτεμένους μέσα τους σαν συναισθήματα. Αυτά τα συναισθήματα θα σας βοηθήσουν να εν-θυμηθείτε την απλότητα των πάντων. Τα συναισθήματα με τα οποία θα επιστρέψετε θα είναι ένα ανανεωμένο σθένος για ζωή και μια φρέσκια προοπτική ότι όλα είναι απλά. Αν μόνο μπορούσατε να εν-θυμηθείτε πόσο απλά είναι πραγματικά, όλα θα έμπαιναν στη θέση τους χωρίς προσπάθεια. Χρησιμοποιείστε αυτή την απλότητα στην καθημερινότητα σας και παρακολουθείστε τη ζωή σας να γίνεται εύκολη και χαρούμενη. Αναζητείστε τα απλά πράγματα και ακολουθείστε το πάθος σας.

Μετά την επιστροφή από αυτά τα ταξίδια θα ανακαλύψετε ότι θα εν-θυμάστε πολύ λίγα από αυτά που συνέβησαν. Ορισμένες ενεργειακές απαγορεύσεις και πεποιθήσεις ίσως να σας εμποδίσουν από το να μεταφέρετε την πληροφόρηση πίσω σε συγκεκριμένη μορφή. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι κρατάτε την αλήθεια μέσα σας ακόμη κι αν δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε την εμπειρία. Σας ζητάμε να μην σας απασχολεί αυτό και παρακαλούμε μη βάλετε τον εαυτό σας σε ανταγωνισμό για την πληροφόρηση γιατί με αυτό το μόνο που συμβαίνει είναι ότι ενισχύεται το πεδίο της πολικότητας και καθυστερεί η πρόοδος. Ο πνευματικός ανταγωνισμός είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη σοβαρά περιορισμένης ενέργειας που σχηματίζεται από μια πεποίθηση έλλειψης. Απελευθερώστε τις προσδοκίες σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να παίξει το κομμάτι που γράψατε εσείς οι ίδιοι για σας. Κεντράρετε την ενέργεια σας και παίξτε το κομμάτι στον ύψιστο βαθμό του. Παίξτε τον ρόλο περήφανα γιατί δεν υπάρχουν υποδεέστεροι ρόλοι σε αυτό το Μεγαλειώδες Παιχνίδι.

Η Αντανάκλαση του Σύμπαντος

Το ότι η Ανθρωπότητα βαδίζει στα επόμενα επίπεδα διαστάσεων αντιπροσωπεύει μια μετατόπιση ενέργειας. Το Σύμπαν που είναι μια άμεση αντανάκλασή σας, επίσης θα απεικονίσει αυτή την μεταβολή στην ενέργεια. Το Σύμπαν όπως το έχετε γνωρίσει βρίσκεται σε μια διαρκή κατάσταση επέκτασης από τη στιγμή του γεγονότος που εσείς έχετε ορίσει με τον όρο Big Bang (Μεγάλη Έκρηξη). Αυτό αντιπροσώπευε την άπειρη ενέργεια του Θεού που έπαιρνε μορφή σαν μια πεπερασμένη έκφραση μέσα σε ένα πεδίο πολικότητας. Τώρα αυτή η ίδια ενέργεια του πυρήνα της ύπαρξης σας μεταβάλλεται σε Ενότητα. Αυτό δεν είναι επιστροφή στην αρχική κατάσταση του Ενός αλλά μάλλον μια εξέλιξη σε μια υβριδική μορφή της συνείδησης Ενότητας διατηρημένη σε ένα πλαίσιο βιολογικό. Επειδή το Σύμπαν είναι στην πράξη μια απεικόνιση της ενέργειας του πυρήνα, το Σύμπαν θα αντανακλάσει αυτή τη μετατόπιση και θα αρχίσει να προσομοιάζει το νέο Παιχνίδι που παίζεται. Τα γεγονότα που πρόκειται να ξεδιπλωθούν στο Σύμπαν είναι πέρα από κάθε περιγραφή με όρους που θα κατανοούσατε. Δεν υπάρχει τίποτε να εξισώσει το μεγαλείο αυτού του γεγονότος στη δική σας εμπειρία από τότε που συνέβη το γεγονός που έχετε προσδιορίσει ως η Μεγάλη Έκρηξη.

Ας παραλληλίσουμε αυτή τη μετατόπιση με κάτι που θα μπορούσατε να καταλάβετε. Στην τωρινή κατανόηση σας του Σύμπαντος έχετε ανακαλύψει περιοχές εξαιρετικής πυκνότητας που τις αποκαλείτε Μαύρες Τρύπες. Έχουμε διασκεδάσει τόσο πολύ με τις λέξεις που διαλέξατε για να περιγράψετε αυτές τις διαστασιακές πύλες. Αν και βλέπετε αυτές τις πύλες, δεν μπορείτε να τις παρατηρήσετε με το συνηθισμένο τρόπο γιατί δεν καταλαμβάνουν τον ίδιο χρόνο και διάστημα με εσάς. Αν ήταν εφικτό να είστε στον ίδιο χρόνο και τόπο με μια Μαύρη Τρύπα θα κοιτάζατε ένα Σύμπαν που θα έμοιαζε ακριβώς το ίδιο με αυτό που βλέπετε στον νυχτερινό ουρανό. Η διαφορά θα ήταν ότι θα κινούνταν προς την συμπύκνωση, παρά προς την επέκταση.

Άλλοι Κόσμοι Παρατηρούν την Εξέλιξη του Παιχνιδιού

Γι’ αυτό το λόγο έχετε τόση πολλή προσοχή από τις πολυάριθμες φυλές του Σύμπαντος. Αλλάζετε τους κόσμους τους. Αυτό είναι πρόοδος, γιατί είναι μια μετατόπιση προς την Ενότητα και την επαν-ένωση του Όλα Όσα Είναι. Παρόλα αυτά, όπως και στον δικό σας κόσμο, μπορεί να υπάρξουν κάποιοι που επιλέγουν να αντιστέκονται στην αλλαγή. Θα υπάρξουν πολλοί που θα επισκέπτονται την Αρένα σας στις μέρες που έρχονται, και οι πρώτοι πρόκειται να κάνουν την παρουσία τους γνωστή. Η συντριπτική πλειοψηφία από τους επισκέπτες που θα δείτε είναι πολύ πιο εξελιγμένοι από εσάς στα πεδία της τεχνολογίας και ακόμη και της βιολογίας. Μερικοί θα εμφανιστούν σε εσάς σε αυτή τη στιγμή για να βοηθήσουν στη μετατόπιση που αντιμετωπίζετε. Πολλοί θα παρουσιαστούν σε εσάς ως πρεσβύτεροι που αυτή τη στιγμή θα σας βοηθήσουν να βαδίσετε το επόμενο μίλι. Μερικοί θα αυτοπαρουσιαστούν ανοιχτά ως ηγέτες και θα σας φανούν μακράν πιο προχωρημένοι σε αυτά που θα θεωρούσατε πνευματικά ζητήματα. Σας παρακαλούμε να κατανοήσετε την αληθινή σας σχέση με αυτούς. Είναι μέρος σας με τον ίδιο τρόπο που κι εσείς είστε μέρος του Όλα Όσα Είναι. Αυτοί είναι παίκτες στο παιχνίδι άλλης Αρένας και όλοι ψάχνουν για τις απαντήσεις που τώρα είναι απλωμένες μπροστά σας. Έχετε κερδίσει αυτές τις απαντήσεις και αυτό σας τοποθετεί σε μια υψηλά τιμώμενη και προχωρημένη θέση.

Η αληθινή σας πρόοδος έχει γίνει δυνατή γιατί προχωρήσατε σταθερά προς το Δεύτερο Κύμα Ενδυνάμωσης. Το Δεύτερο κύμα έγινε μια κίνηση από το ακολουθείστε τον ηγέτη στο ακολουθείστε τον εαυτό σας. Η προτροπή μας για να βοηθήσουμε να κεντράρετε την ενέργεια σας μέσα στον εαυτό σας, σας βοηθάει να φέρετε αυτή την ενδυνάμωση. Δεν είναι πλέον κατάλληλο το να δίνετε τη δύναμη σας σε κανέναν, συμπεριλαμβανόμενων και εκείνων που θα εμφανίζονταν προχωρημένοι πολύ περισσότερο από εσάς. Θα υπάρξουν αρκετοί που θα εμφανιστούν με μια αληθινή επιθυμία να βοηθήσουν, και η αγάπη θα είναι το σήμα κατατεθέν τους. Να θυμάστε πως κάθε μια από αυτές τις υπάρξεις είναι επίσης μια ξεχωριστή μονάδα και μη τις κρίνετε ως φυλή, γιατί η δική σας ιστορία έχει δει τα αποτελέσματα αυτής της πράξης. Η διάκριση θα είναι το κλειδί εδώ και το να την εξασκείτε τώρα θα σας βοηθήσει στους καιρούς που έρχονται. Κρατήστε τη δύναμή σας γιατί κανείς δεν μπορεί να σας την πάρει. Αυτή μπορεί μόνο να δοθεί ελεύθερα.

Τρεις Απλές Λέξεις Αλήθειας

Η έκφραση της Ανθρωπότητας ξεκίνησε ως ένα απλό Παιχνίδι Κρυφτού. Πίσω από πέπλα που σας κρατούν μακριά από το να θυμηθείτε την αληθινή σας κληρονομιά, το Παιχνίδι ήταν για να δείτε αν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και να επανα-συνδεθείτε με τις δυνάμεις σας της δημιουργίας και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνάμεις για να δημιουργήσετε εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου. Οι τρεις λέξεις που περιγράφουν την αληθινή σας κληρονομιά είναι απλά:

Εσείς Είστε Θεός

Δεν λέμε ότι είστε ένα μέρος του θεού αλλά περισσότερο ότι ο καθένας σας έχει τη σύνδεση με το Όλον μέσα σας. Αυτή η σύνδεση είναι διαθέσιμη τώρα. Αυτή η σύνδεση είναι το κομμάτι σας που είναι Θεός και επομένως ο κάθε ένας από σας έχει την πλήρη δύναμη της δημιουργίας μέσα του. Η μοναδικότητα που ξεκίνησε την αναζήτηση για προσδιορισμό είστε στην πράξη εσείς. Το να αρχίσετε να μεταχειρίζεστε τον εαυτό σας με αυτό το σεβασμό και αυτή την τιμή θα σας κάνει να ξανά-κερδίσετε τη σύνδεσή σας με τη δύναμή σας. Ισορροπήστε τον εαυτό σας με τη γνώση ότι δεν είστε μόνοι σας και είστε δυνατοί μόνο όταν βασίζεστε στην Ενότητα όλων των πραγμάτων. Βοηθήστε αυτούς που είναι γύρω σας να βρουν τη δική τους δύναμη χωρίς να πάρετε τη δική τους. Εφόσον προσφέρεται, έχετε το κουράγιο να πάρετε από τους άλλους χωρίς να συμβιβαστείτε σε σχέση με τη δική σας δύναμη. Αυτά είναι νέα παραδείγματα για το επόμενο επίπεδο του Παιχνιδιού που τώρα ξεδιπλώνεται. Κάντε τα πράξη σε κάθε επιλογή που κάνετε. Η επιλογή σας είναι η δύναμή σας. Επιλέξτε σωστά και εάν οι συνθήκες δεν είναι της αρεσκείας σας, έχετε το κουράγιο να επιλέξετε ξανά.

Πάρτε τώρα μαζί σας τα συναισθήματα της αλήθειας καθώς αντηχεί μέσα στη δική σας ύπαρξη. Πάρτε αυτές τις δονήσεις από την Εστία και αναπνεύστε τις μέσα στην ουσία σας. Με κάθε βήμα που κάνετε, σε κάθε βλέμμα που κοιτάζετε, σε κάθε καρδιά που αγγίζει την καρδιά σας, αφήστε αυτές τις δονήσεις να ρέουν ελεύθερα από την ύπαρξη σας και επιτρέψτε σε όλους αυτούς να δουν τον εαυτό του Θεού μέσα σας. Αυτό είναι αληθινά το ποιοι είστε.

Με τη μεγαλύτερη Αγάπη σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση: Μαρία

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!