Απρίλιος 2012

Εξέλιξη
Έτος 2222

 

Από τον Steve:

Σ’ αυτή την επικοινωνία, το Γκρουπ μίλησε για την επανεκκίνηση που συμβαίνει στους περισσότερους από εμάς.
Πρόκειται τελικά για μια ενσωμάτωση του Πνεύματος, μοιάζει όμως σαν μια δεύτερη Μαύρη Νύχτα της Ψυχής. Μίλησε (το Γκρουπ) επίσης για το έτος 2222 στο οποίο θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της φυσικής εξέλιξης, η οποία μόλις ξεκίνησε. Χαρείτε το μήνυμα και να έχετε έναν όμορφο μήνα.

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Ένα θαύμα λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Είπαμε τέσσερις λεξούλες – Χαιρετισμούς Από την Εστία. Τόση ώρα χρειαστήκατε για να ενσωματώσετε την ενέργειά μας. Σας λέμε πως αυτή η διαδικασία επιταχύνεται. Η ευρύτερη οπτική της ανθρωπότητας στον Πλανήτη Γη αρχίζει να αλλάζει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Γι’ αυτό, θέλουμε να σας δείξουμε μερικές από αυτές τις αλλαγές που βρίσκονται μπροστά σας σήμερα. Συγχρόνως, θα σας δείξουμε την ευρύτερη οπτική για τον λόγο για τον οποίο συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές και γιατί είναι απαραίτητες τώρα. Να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Ένα Πεπερασμένο Ον Χορεύει στην Πυκνότητα

Τα πάντα στην δική σας πλευρά του πέπλου είναι πεπερασμένα. Με άλλα λόγια, υπάρχουν σε ένα πεδίο πολικότητας και ψευδαίσθησης χρόνου και χώρου. Γι’ αυτό τον λόγο όλα πρέπει να έχουν μια αρχή, ακόμα και ο ίδιος ο πλανήτης. Την πρώτη φορά που ενσαρκωθήκατε στον πλανήτη Γη, δεν είχατε φυσικά σώματα. Παρ’ όλα αυτά, είσαστε μαζί της από τη γέννησή της. Πολλοί από εσάς είχατε άυλα σώματα, παρόμοια μ’ αυτά των πλασμάτων που ονομάζετε Αγγέλους ή όντα με αιθερικά σώματα.

Αργότερα αναπτύξατε αυτά τα πυκνότερα σώματα επειδή η Γη κρύωνε και αποκτούσε πυκνότητα. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας, αρχίσατε να χορεύετε με την πυκνότητα και να αποκτάτε νέα φυσικά σώματα, τα οποία πέρασαν μέσα από πολλά εξελικτικά στάδια στο λίγο διάστημα που βρισκόσαστε εκεί. Οι ιατρικές σας επιστήμες πιστεύουν προς το παρόν πως το ζώο – άνθρωπος δεν εξελίσσεται. Κι όμως σας ρωτάμε: Πώς φανταστήκατε πως σταμάτησε; Εξελίσσεται από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πλανήτη. Θα δείτε πως αυτή η εξέλιξη συμβαίνει περισσότερο σε φυσικό επίπεδο επειδή ο πλανήτης ήταν πεπερασμένος. Με άλλα λόγια, υπήρξε μια στιγμή την οποία ονομάζετε Μεγάλη Έκρηξη, η οποία σηματοδότησε την αρχή αυτής της πορείας του χρόνου. Υπήρξε μια εποχή μεταξύ των ετών 2000 και 2012 στην οποία ήταν προγραμματισμένη η καταστροφή της Γης. Θα χρειαζόντουσαν περίπου 12 χρόνια για να αποδομηθεί ο πλανήτης, όπως είχε σχεδιαστεί εξ αρχής.

Αλλαγές από μια Δονητική Αλλαγή

Τώρα έχετε κάνει την μετατόπιση αποφασίζοντας να μείνετε. Ξεκινήσατε την ενδέκατη ώρα να ξυπνάτε από το όνειρο, να ανοίγετε τα μάτια σας και να αναλαμβάνετε πάλι τη δύναμή σας. Έχουμε εκπλαγεί τόσο πολύ! Τώρα χρησιμοποιείτε αυτή τη δύναμη σε συλλογικό επίπεδο για να αλλάξετε το περιβάλλον σας, την πραγματικότητά σας, να ανυψώσετε αυτή που ονομάζετε δόνηση του πλανήτη Γη. Και το κάνετε αυτό με μεγάλη επιτυχία. Συνέβη ήδη. Κοιτάτε τον κόσμο σας, τα συστήματά σας και τα βλέπετε να αρχίζουν να καταρρέουν. Βλέπετε κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σας συστήματα και αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες που προκύπτουν στα θρησκευτικά σας συστήματα και σε διάφορους οργανισμούς λόγω των δονητικών αλλαγών. Αν υπάρξει δυσαρμονία σε οτιδήποτε και ανυψώστε τη δόνησή σας, αυτή η δυσαρμονία αναδύεται. Γι’ αυτό, πολλές από τις μετατοπίσεις και τις αλλαγές που βλέπετε στον πλανήτη σας, αποτελούν φυσική αντίδραση σ’ αυτό που έχετε ήδη δημιουργήσει στον πλανήτη Γη.

Από τη Διττότητα στην Τριαδικότητα στο Φυσικό Σώμα

Θέλουμε επίσης να μιλήσουμε για το φυσικό ανθρώπινο σώμα. Αναπτύχθηκε για εσάς μέσα σε ένα πεδίο πολικότητας. Πολλά από τα όργανά σας είναι πολωμένα κατά κάποιον τρόπο μέσα στη φυσική σας ύπαρξη. Κι ακόμα περισσότερο, η πολικότητα αυτή έχει μια αρνητική και μια θετική πλευρά, αντίθετες μεταξύ τους, οι οποίες δημιούργησαν αυτό που ονομάζετε πεδίο διττότητας μέσα στο οποίο ζείτε. Οι άνθρωποι είναι πολύ επιτυχημένοι σ’ αυτό το πεδίο. Τώρα αλλάζει και η ίδια σας η εξέλιξη σας πηγαίνει σ’ αυτό που ονομάζουμε πεδίο τριαδικότητας. Ένας τρόπος να το κατανοήσετε αυτό είναι να φανταστείτε ότι έχετε δύο χέρια που τα χρησιμοποιείτε για να ισορροπήσετε τη ζωή σας. Τι θα γινόταν αν είχατε ένα τρίτο χέρι; Πόσο πολύ εκτός ισορροπίας θα βρισκόσασταν ακαριαία αν δεν είχατε τίποτα να τοποθετήσετε σ’ εκείνο το τρίτο χέρι; Θα χρειάζονταν τεράστιες προσαρμογές. Όχι, δεν γίνεται αυτή η φυσική αλλαγή. Γνωρίζουμε ότι μερικοί έχετε κάνει άλματα προς τα εμπρός και αρχίσατε να τα σημειώνετε.

Το Επόμενο Βήμα Εξέλιξης

Να σας πούμε για τις φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν. Μεγάλο μέρος του μυαλού σας αρχίζει να δουλεύει διαφορετικά, κάτι που οι ιατρικές σας επιστήμες θα δουν κατ’ αρχάς. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι μιας εξελικτικής διαδικασίας, η οποία θα χρειαστεί 210 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Από την ευρύτερη οπτική του χρονοδιαγράμματος της ανθρωπότητας, μπορείτε να πείτε πως αυτή η εξέλιξη συμβαίνει εν ριπή οφθαλμού. Όμως, για εσάς που τη βιώνετε, στην καλύτερη περίπτωση θα αποτελέσει μια πρόκληση, γιατί δεν μπορείτε να δείτε το τέλος της. Το έτος 2222 θα είναι μια μαγική χρονιά επειδή θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση ενός τεράστιου εξελικτικού κύκλου, ο οποίος θα χρειαστεί πολλή από την ενέργειά σας εν τω μεταξύ.

Τι σημαίνει αυτό στην ουσία; Ότι θα φυτρώσει στο σώμα σας ένα τρίτο χέρι; Θα αρχίσετε να φαίνεστε διαφορετικοί; Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να προβλέψουμε πώς θα καταλήξετε, επειδή όλα αυτά βρίσκονται στην καρδιά σας. Α, περιμένετε από εμάς να σας δείξουμε το κεφάλι. Να σας εξηγήσουμε. Θα δείτε ότι υπάρχει ισορροπία μεταξύ του κεφαλιού και της καρδιάς που θα σας επιτρέψει να βαδίσετε άνετα προς αυτή την εξελικτική διαδικασία. Αυτή η ισορροπία σας επιτρέπει να εξελιχθείτε σωματικά και να βρείτε νέα κομμάτια πριν ακόμα αυτά εξελιχθούν. Οι ίδιες οι ιδέες και η καρδιά σας αρχίζουν να δημιουργούν και να ανοίγουν πόρτες πριν τις διαβείτε. Αυτό θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του τηλεφωνήματος που θα κάνετε, πριν ακόμα σηκώσετε το ακουστικό. Θα κατανοήσετε συνειδητά το γεγονός ότι η ενέργεια της καρδιάς σας προπορεύεται σε ό,τι κάνετε. Θα σας εξηγήσουμε πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια γιατί το Πνεύμα σας χρησιμοποιεί ένα φυσικό σώμα. Μια όμορφη μίξη Πνεύματος, ύπαρξης και φυσιολογίας σας επιτρέπει να προσποιείστε πως είσαστε άνθρωποι. Είσαστε εξαιρετικοί σ’ αυτό.

Μπαίνοντας στον Νέο Κόσμο

Τώρα που συμβαίνουν οι αλλαγές αυτές, θα δείτε μετατοπίσεις πρώτα στο συναισθηματικό σας σώμα. Ένα κύμα ενέργειας με κατεύθυνση τον πλανήτη Γη τα άλλαξε όλα, κάτι που έχουμε ξαναπεί, και που βοηθήσατε εσείς να δημιουργηθεί. Έχετε γιορτάσει όλες αυτές τις μαγικές ημερομηνίες που κορυφώνονται τώρα στις 12-12-12. Έχετε πραγματικά βοηθήσει να ξεκινήσουν οι δικές σας αλλαγές και να δημιουργήσετε έναν νέο κόσμο γύρω σας. Η επόμενη κίνησή σας είναι απλά να μπείτε μέσα σ’ αυτόν τον νέο κόσμο, να τον διεκδικήσετε ως δικό σας, να τον κάνετε δικό σας και να τον κάνετε την δική σας έκφραση Φωτός. Σας λέμε πως θα υπάρξουν συγκεκριμένες προκλήσεις επειδή έχετε γίνει ευαίσθητοι σε διάφορα ενεργειακά επίπεδα, τα οποία σας είναι άγνωστα. Αυτός είναι και ο λόγος που σας ζητήσαμε να προσέχετε την έκθεσή σας στον ήλιο αυτό το καλοκαίρι. Οι ηλιακές ακτίνες τύπου Χ που έρχονται τώρα, έχουν την δυνατότητα να υπερφορτώσουν τα συστήματά σας. Κανονικά θα είχατε το δικό σας μαγνητικό πεδίο για να αμυνθείτε απέναντι σε κάτι τόσο επιβλαβές.

Λόγω των φυσικών και ενεργειακών αλλαγών που συμβαίνουν, μερικές απ’ αυτές τις άμυνες έχουν αφαιρεθεί. Γι’ αυτό σας ζητάμε απλά να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική κατά την έκθεσή σας στον ήλιο αυτό το καλοκαίρι. Το επόμενο καλοκαίρι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, τώρα όμως, με όλη αυτή την μαγνητική ενέργεια να έρχεται από τον ήλιο, υπάρχει περίπτωση να βιώσετε πράγματα που δεν θα θέλατε.

Η Μεγαλύτερη Εικόνα

Και η μεγαλύτερη εικόνα; Με ποιούς τρόπους μπορούν να γίνουν πιο άνετα κάποιες από τις φυσικές αλλαγές; Πώς ενθαρρύνεται το σώμα να κάνει αυτές τις αλλαγές; Κι όμως, συμβαίνουν ήδη. Πολλοί από εσάς δεν έχετε εξισώσει αυτά που συμβαίνουν σ’ εσάς ως αλλαγή στο φυσικό σας σώμα. Να σας εξηγήσουμε. Πολλή από την ενέργεια ήρθε με τη μορφή κύματος. Ο ευκολότερος τρόπος για να φανταστείτε αυτό το κύμα είναι να το δείτε σαν μια πτύχωση που δημιουργήθηκε καθώς κάποιος σήκωσε ένα χαλί κι έριξε κάτω όλες τις καρέκλες μέχρι την άλλη άκρη του δωματίου. Καθώς αυτή η πτύχωση προχωράει, αναδιοργανώνει τα έπιπλα. Αυτό συμβαίνει συναισθηματικά σε πολλούς από εσάς.
Τα εξωτερικά στρώματα αυτής της ασπίδας αλλάζουν ήδη και ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο κύμα ενέργειας περνάει μέσα από όλη την ανθρωπότητα, αλλάζοντας τα πάντα. Πολλοί από εσάς είσαστε θαυμάσιοι δάσκαλοι, θεραπευτές και κανάλια Φωτός, που βοηθούν αυτόν τον πλανήτη να εξελιχθεί, αλλά νιώθετε σαν να αποσυνδεθήκατε τους τελευταίους έξι μήνες. Κάποιοι έχουν κρύψει αυτό το συναίσθημα επειδή δεν θέλουν να μιλούν γι’ αυτή την αποσύνδεση λόγω του ότι νιώθουν σαν να έχουν χάσει τη μαγεία τους. Κι όμως, αυτό είναι συχνό φαινόμενο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτό το κύμα ενέργειας ήρθε τόσο έντονα που απομάκρυνε ένα κομμάτι του πέπλου, αυτό που χρησιμοποιούσατε για να βρείτε τη θέση σας και να έχετε αυτογνωσία. Καθώς το πέπλο αρχίζει να κινείται, χάνετε ένα μικρό κομμάτι της δικής σας ταυτότητας. Όμως, την ίδια στιγμή, κερδίζετε την αρμονική σύνδεση με όλα τα υπόλοιπα πλάσματα γύρω σας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος που θα βιώσετε καθώς εξελίσσεστε, ακόμα και σε φυσικό επίπεδο, επειδή η νέα φυσιολογία θα σας επιτρέψει να δείτε και να χρησιμοποιήσετε συνειδητά τη σύνδεσή σας με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα.

Γιατί νομίζετε ότι συμβαίνει αυτό; Είναι ένας δικός μας τρόπος να φυτεύουμε σπόρους στον πλανήτη Γη για να σας γνωρίσουμε ότι όλα είναι δυνατά, μόνο αν αναλάβετε εσείς την ευθύνη.

Αυτό το συναίσθημα της αποσύνδεσης, το οποίο θα ονομάσουμε δεύτερη μαύρη νύχτα της ψυχής, είναι το τελευταίο κομμάτι για τους δασκάλους και τους θεραπευτές. Συνέβη σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ενδιαφέρον είναι πως σε αυτή τη διαδικασία τα πάντα έχουν επανασυνδεθεί με έναν νέο, δυνατότερο τρόπο. Καθώς αυτή η δεύτερη μαύρη νύχτα της ψυχής συμβαίνει στον καθένα από εσάς, θα θέλετε να πιστεύετε ότι αποτύχατε ή ότι κάτι σας λείπει επειδή η εσωτερική σας γαλήνη, η εσωτερική αίσθηση του εαυτού σας, χάνει κάτι από την αξιοπιστία της. Αν αρχίσετε να μαθαίνετε να βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια των άλλων γύρω σας, δεν θα χάσετε τίποτα.

Αγαπημένοι μας, το πρόσωπό σας λάμπει με χαμόγελο όταν είσαστε χαρούμενοι. Έχετε σκεφτεί ποτέ να μοιράσετε αυτό το χαμόγελο ενεργητικά σε όλους όσους γνωρίζετε; Έχετε σκεφτεί να κρατήσετε την ευτυχία και το πάθος των πραγμάτων που σας κάνουν να χαμογελάτε και να εστιάσετε όλη τη ζωή σας σ’ αυτή την ενέργεια της καρδιά σας και όχι σ’ αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνετε; Αυτό συμβαίνει τώρα. Μετακινείστε από το κεφάλι στην καρδιά και μαθαίνετε να αναρυθμίζετε τη ζωή σας με πολλούς τρόπους. Το 2222 θα γίνει μεγάλη γιορτή. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι πολλοί από εσάς θα είσαστε εκεί τότε.

Πολλές πρόοδοι και κατανοήσεις αγκυρώνονται στο πεδίο των ιατρικών σας επιστημών και της φυσιολογίας σας. Γνωρίζετε ήδη πως χρησιμοποιείτε μόνο ένα μικρό κομμάτι του δυναμικού σας. Αυτό αλλάζει. Τα συστήματά σας σε λίγο καιρό θα είναι πλήρως φορτισμένα αν το ζητήσετε. Δεν θα συμβεί μόνο του. Δεν θα σας υπερφορτώσει αν δεν το ζητήσετε. Να ξέρετε πως άπαξ και ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία, θα κινηθείτε προς την εποχή της ενδυνάμωσης, γιατί δεν θα βρίσκεστε πια σ’ ένα πεδίο διττότητας όπου κρίνετε τα πάντα ως σωστό ή λάθος, καλό ή κακό, μαύρο ή άσπρο, αγάπη ή φόβο. Μια νέα ισορροπία του Ανώτερου Εαυτού θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Αρχίζετε να συνδέεστε με όλες σας τις διαστάσεις και να γίνεστε ξανά μια μοναδική ακτίνα Φωτός. Δεν είναι εύκολη η μετάβαση και σας ζητάμε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον για να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία, μιας και η μαγεία βρίσκεται στον πλανήτη Γη. Έχετε έρθει με τη μαγεία μέσα σας. Την κρατάτε σε όλες σας τις ζωές. Χρησιμοποιήστε την. Παίξτε μαζί της κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε τίποτα. Τώρα ήρθε η ώρα.

Απολαύστε αυτό το ταξίδι, αγαπημένοι μας, και να γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε δίπλα σας με κάθε δυνατό τρόπο. Όχι για να σας βοηθήσουμε να στρίψετε προς τη σωστή κατεύθυνση, όχι για να σας μάθουμε ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος, αλλά απλά για να σας αγαπάμε γι’ αυτό που είστε. Μεταφέρετε το Φως από την Εστία και το ακτινοβολείτε μέσα από τα μάτια σας. Αλλάζετε αυτόν τον πλανήτη για να δημιουργήσετε τον Παράδεισο στη Γη και αυτό λειτουργεί.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να κρατάτε την πόρτα ανοιχτή σε κάθε ευκαιρία, επειδή αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι στο οποίο μπαίνετε. Παρακαλούμε να εν-θυμάστε να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!