Απρίλιος 2009

Συνειδητές Εταιρίες
Δημιουργώντας χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους

 

Από τον Steve:

Καθώς δουλεύουμε περισσότερο με την οικονομική αναδόμηση που τώρα απασχολεί τον πλανήτη Γη, το Γκρουπ πήρε αυτή την ευκαιρία να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές οργανώσεις, κυβερνήσεις, εταιρίες και θρησκείες όλων των ειδών. Αν και είπαν πως το μήνυμα αυτό ήταν σχετικά με όλων των ειδών των συλλογικών οργανώσεων, αναφέρθηκαν ειδικά στις εταιρίες. Είπαν πως οι εταιρίες επηρεάζουν και συχνά ελέγχουν τον κόσμο μας και ακόμη πως έχουν έναν έμφυτο χαρακτηριστικό ελάττωμα, την κυρίως πρόθεσή τους να πλουτίζουν. Στην χαμηλή δόνηση του πλανήτη Γη αυτό δούλεψε αρκετά καλά αλλά τώρα το «κέρδος και το κόστος» έχουν αρχίσει σταδιακά να δείχνουν σημαντικά σημάδια αδυναμίας.

Το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται σε μιαν απίστευτη ακτίνα και τώρα είναι η ώρα που όλοι εμείς πρέπει ν’ ασχοληθούμε με τις εταιρίες, κυβερνήσεις και θρησκείες σαν να ήταν οι ίδιοι οι εαυτοί μας. Αυτό θα επανα-κινήσει την οικονομία που προς το παρόν βρίσκεται στη διαδικασία εξέλιξης και θα ενεργοποιήσει όλους μας για να σιγουρευτούμε πως αυτό το οικονομικό αδιέξοδο δεν θα συμβεί ποτέ ξανά.

Μία από τις προτάσεις του γκρουπ που πρόσφατα αναφέρθηκε είναι ότι καθώς γινόμαστε μέρος οργανώσεων, δημιουργούμε αυτή τη συλλογικότητα, μία νόμιμη οντότητα με τα ίδια νόμιμα δικαιώματα όπως έχει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Οι άνθρωποι είναι επίσης υπεύθυνοι για το γενικότερο καλό του ανθρώπινου είδους. Λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί, μία εταιρία μπορεί να είναι υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις που λειτουργούν για το καλό του ανθρώπινου είδους πάνω από το κέρδος.

Το γκρουπ έχει πριν προτείνει ότι δίνουμε σε κάθε εταιρία μια «ψυχή» και δουλεύουμε με αυτήν σε αυτό το επίπεδο. Για να το κάνουμε, πρέπει η εταιρία να είναι πρώτα υπεύθυνη για το γενικό καλό και έπειτα στους δικούς της στόχους. Για να κερδίσει τα προνόμια να γίνει και να παραμείνει μια εταιρία, πρέπει να προβάλλει ότι συνεισφέρει κάτι για το υψηλότερο καλό της ανθρωπότητας. Για να υπογραμμίσει αυτόν τον τρόπο σκέψης, το Γκρουπ ανέφερε ένα γεγονός που έγινε μια βδομάδα πριν, όταν η OPEC έκανε μιαν ανακοίνωση ότι θα προσαρμόσει την παραγωγή της στα τρέχοντα επίπεδα και όχι να τη διακόψει. Όταν ρωτήθηκε γιατί πήρε αυτή την απόφαση, η OPEC απάντησε πως η τρέχουσα παγκόσμια οικονομική κρίση είναι ευαίσθητη αυτή τη στιγμή και δε θα ήθελε να οξύνει περισσότερο το πρόβλημα.

Βασικά το Γκρουπ είπε πως αν είναι να κάνουμε μιαν εταιρία ανθρώπινη, θα πρέπει να της δώσουμε ψυχή, συνείδηση και υπευθυνότητα όπως ακριβώς είναι και ο άνθρωπος. Η διαφάνεια στις επιχειρήσεις θα γινόταν κάτι κοινό. Καθώς μια εταιρία ανακαλύπτει αυτές τις νέες δυνατότητες, παράλληλα ανακαλύπτει τον δικό της πυρήνα προσωπικότητας και προωθείται στην αγορά πολύ πιο μακριά απ’ όσο κανονικά θα μπορούσε να γινόταν πριν. Είπαν πως στο μέλλον θα έχουμε ευσυνείδητες επιχειρήσεις όπου θα είναι ενεργές και θα συμμετέχουν σε μιαν ανθρώπινη εμπειρία. Συνειδητές επιχειρήσεις θα δημιουργούν χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους όπου θα εξελίσσονται μέσα σε αυτήν. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι πως δε θα πάρει καιρός που θα συνειδητοποιήσουν πως, δουλεύοντας όλοι μαζί με πρώτο στόχο το γενικότερο καλό, θα τους οδηγήσει επίσης και σε μεγαλύτερα κέρδη.

Αυτό με κάνει και αναρωτιέμαι τί θα μπορούσε να συμβεί στον πλανήτη Γη αν είχαμε αυτές της Νέας Ενέργειας Επιχειρήσεις όπου καθημερινά θα ρωτούν τον εαυτό τους: Τί θα πρέπει να κάνω για τον κόσμο σήμερα;

Από αυτή την εταιρία θα ήθελα ν’ αγοράσω εμπόρευμα.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπητοί, είναι μια μαγική στιγμή. Αυτή η παρούσα στιγμή εμπεριέχει περισσότερη μαγεία απ’ όση ποτέ θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ολόκληρος ο κόσμος είναι μια σκηνή μεταμόρφωσης και αυτό συμβαίνει σε πολλαπλά επίπεδα. Υπάρχουν πραγματικά τέσσερα κρίσιμα σημεία στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Σας λέμε ότι αυτό δεν είναι για να σας ταράξει αλλά για να σα ενθαρρύνει να δώσετε προσοχή για το τί συμβαίνει από μια υψηλότερη προοπτική. Το βήμα γίνεται ολοένα και γρηγορότερο. Στην πορεία του να δημιουργήσετε τον κόσμο που έχετε φανταστεί και αφήνοντας ειλικρινά τον εαυτό σας να γίνει μέρος της νέας Γης που τώρα μεταμορφώνεται, σημαίνει πως πρώρα πρέπει ν’ απελευθερώσετε τα παλαιότερα συστήματα πεποίθησής σας και ιδέες που είχατε συνηθίσει και τώρα να υποστηρίξετε το περιβάλλον γύρω σας. Για να μπορεί να συμβεί αυτό, πολύ συχνά θα φτάνετε σε αυτό που αποκαλείται «σημείο κρίσης» ή κάτι που νομίζατε πως το χρειάζεστε θα φύγει μακριά. Αγαπητοί, αυτό συμβαίνει σε πολλά διαφορετικά επίπεδα.

Ενδυναμωμένες κοινότητες

Σήμερα επιθυμούμε να σας υπογραμμίσουμε κάτι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μονάχα προσωπικά στη ζωή σας αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Πρώτα απ’ όλα, ας ξεκινήσουμε για το πώς το περιβάλλον σας θα μοιάζει καθώς έχετε κάνει μερικές από τις πρώτες σας μεταβάσεις. Θα σας βοηθήσει να δείτε λίγο από το τί βρίσκεται μπροστά σας στις μέρες που έχετε οραματιστεί να έρχονται. Πολλά απ’ όλα όσα έχετε δουλέψει μαζί, σας έχει βοηθήσει να προσαρμοστείτε και να βρείτε νέα δύναμη στον κόσμο, στους φίλους σας και στους ανθρώπους γύρω σας.

Κάνουμε αυτή την δήλωση: «Είσαστε θεός και έχετε την υπευθυνότητα να δημιουργείτε. Το δεύτερο σημείο για να εν-θυμηθείτε είναι πως δεν είσαστε ο μόνος θεός». Προχωρώντας δίπλα με τους άλλους θεούς, γινόσαστε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια εν κινήσει πάνω στον νέο πλανήτη Γη. Είναι σημαντικό να μάθετε το πώς μια εναρμονισμένη ζωή με ενδυναμωμένους ανθρώπους γύρω σας, στο ενεργειακός σας πεδίο, γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σας. Αυτό εμπεριέχει περισσότερα από να γίνεστε απλώς ενδυναμωμένοι μόνοι σας ή απλώς να πάρετε την ευθύνη για τη δική σας ευτυχία στην δική σας πραγματικότητα. Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Όπως δημιουργείτε ενδυναμωμένο χώρο γύρω σας για τα παιδιά σας και για τους γονείς σας, έτσι θα συμβαίνει, σε καθημερινή βάση, και σε όσους συναντάτε, το οποίο θα είναι σημαντικό για τη δική σας μετάβαση στην υψηλότερη δόνηση του νέου πλανήτη Γη. Αυτό επιθυμούμε να σας υπογραμμίσουμε σήμερα: την νέα ενέργεια του ενδυναμωμένου ανθρώπου.

Κεντράροντας τον Θεό

Ενδυναμωμένοι άνθρωποι χρειάζονται υποστήριξη όπου οι οργανισμοί σας δεν έχουν μέχρι στιγμής εκδηλώσει. Η μεγαλύτερη πρόκληση στους ανθρώπους είναι ότι έχουν την τάση να παραδίδουν τη δύναμή τους. Το παιχνίδι του ακολουθούμε τον αρχηγό έχει βαθιά ενστερνιστεί από τους οργανισμούς και διαιωνίζεται από γενιά σε γενιά. Αν και πολλοί έχετε αρχίσει ν’ αλλάζετε, αν θέλετε να το ανυψώσετε αυτό, πρέπει να ενισχύσετε την δέσμευσή σας με τον εαυτό σας και να πάρετε την υπευθυνότητα για την πραγματικότητά σας. Κοινωνικές δομές κατά καιρούς, θα έχουν τελικά τη δομή για να σας υποστηρίξουν αλλά πολλές λίγες βρίσκονται αυτή τη στιγμή τώρα. Στο σημείο που πρέπει να εστιάσετε για να δημιουργήσετε χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους, είναι να μπορέσετε να σκεφτείτε σχετικά τί είναι εκείνο που η δική σας ενέργεια χρειάζεται πρώτα. Ο λόγος είναι απλός: Είσαστε θεός και δημιουργείτε το δικό σας σύμπαν γύρω σας. Επομένως, πρέπει να κεντράρετε στον εαυτό σας με σκοπό να αυξήσετε την επίδραση στον κόσμο γύρω σας.

Δεύτερον, καθώς τα νέα παιδιά μεγαλώνουν θα σας μάθουν πώς να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι ως ένας πλήρης ενδυναμωμένος άνθρωπος. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια, και καθώς η συλλογική δόνηση ανυψώνεται, θα θελήσετε να περιτριγυρίζεστε με ακόμη περισσότερο ενδυναμωμένους ανθρώπους, που ζούνε σε ενδυναμωμένες κοινωνίες και δουλεύουν σε ενδυναμωμένες εταιρίες. Αυτό είναι που τώρα παίρνει τη θέση του και έχετε το έναυσμα να ψάξετε γι’ αυτό τώρα. Γι’ αυτό και τόσες πολλές καταστροφές φαίνεται να συμβαίνουν στην Γη αυτή τη στιγμή, επειδή πάντοτε ανυψώνεστε μέσα από τα περιστατικά. Ολόκληρη η δημιουργική διαδικασία έχει βασιστεί στην αναγκαιότητα. Πολλά από αυτά που θα δημιουργήσετε θα είναι νέα περιβάλλοντα, φτιαγμένα από τη σκόνη των συντριμμιών.

Συνειδητές εταιρίες

Πολλά από αυτά που βλέπετε συμβαίνει σε συλλογικό επίπεδο. Εταιρίες, σύλλογοι κάθε είδους, ακόμη κι αυτές που υποστηρίζουν διάφορες θρησκευτικές πεποιθήσεις, κυβερνήσεις ή απλές οργανώσεις και οτιδήποτε άλλο συλλογικό, αποτελούν συλλογικές δονήσεις σχεδόν όπως ακριβώς είσαστε εσείς συλλογικές δονήσεις σε αυτό το δωμάτιο. Είσαστε όλοι φορείς της προσωπικής σας δόνησης. Καθώς ακούτε το μήνυμά μας, ευθυγραμμίζετε την προσωπική σας δόνηση με εμάς έτσι ώστε να μην λαμβάνετε μόνο την ενέργεια των λέξεων αλλά και να νιώσετε την κεντρική ενέργεια η οποία συνοδεύει τα λόγια μας.

Λαμβάνετε όλες τις συνδέσεις σε πολλά άλλα επίπεδα όπου και μεταφράζονται, ακόμη και χωρίς την χρήση λέξεων κατά τη διάρκεια αυτών των μηνυμάτων. Ας μας επιτραπεί επίσης να μιλήσουμε για τις συλλογικές δονήσεις και κάτι που θα δείτε στο μέλλον και το ονομάζουμε «συνειδητές επιχειρήσεις». Πώςθαείναι αυτές; Θα σας το εξηγήσουμε τώρα.

Δεν παριστάνουμε ότι είμαστε ειδικοί στους τομείς των επιχειρήσεων, επειδή είναι ένα ανθρώπινο παιχνίδι που έγινε μέσα σε ένα άλλο παιχνίδι. Μπορείτε να αλλάξετε αυτούς τους κανόνες με όποιον τρόπο θέλετε. Η συνεργασία σας στις επιχειρήσεις είναι για έναν συγκεκριμένο σκοπό: να κάνετε χρήματα. Δε θα σας πούμε ότι αυτό είναι λανθασμένο, επειδή δεν υπάρχει σωστό ή λάθος καθώς εστιάζεστε στην κάθε επιχείρηση, ψάχνοντας να βρείτε πού βρίσκεται η καρδιά της. Σε αυτό το σημείο της εξέλιξης, οι επιχειρήσεις και οι συνεργασίες δεν ήταν προορισμένες να έχουν καρδιά ή συνείδηση ή ανησυχία σχετικά με τον κόσμο γύρω τους ή να έχουν συνειδητό αντίκτυπο στον κόσμο. Βασικά, ποτέ δεν είχαν προγραμματιστεί να έχουν συνείδηση. Αυτό είναι που βρίσκεται σε κίνηση. Δε θα σας πούμε πώς να το κάνετε, επειδή είναι ένα παιχνίδι που εσείς δημιουργήσατε. Θα μοιραστούμε μαζί σας ιδέες και προτάσεις για το πώς άλλα παιχνίδια σε άλλα σύμπαντα το έκαναν αλλά ποτέ άλλοτε δεν έκαναν την μετάβαση που στον πλανήτη Γη τώρα συμβαίνει. Γράφετε νέα βιβλία τα οποία θα διαβαστούν από πολλούς άλλους πλανήτες καθώς ξεκινάτε να κάνετε παρόμοιες μεταβάσεις. Είσαστε οι πρώτοι. Είσαστε ο μόνος πλανήτης ελεύθερης επιλογής.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας έχει αρχίσει να ανυψώνεται. Αυτές οι επιχειρήσεις ή συγκεντρώσεις, είτε είναι οργανισμοί, εταιρίες ή κυβερνήσεις, αν δεν ταιριάξουν στην υψηλή δόνηση και ευθυγραμμιστούν, δε θα αντέξουν. Γι’ αυτό και τώρα βλέπετε να συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα η οικονομική κρίση. Σας λέμε πως τίποτα δεν είναι λάθος, είναι ακριβώς αυτό που επινοήσατε. Είναι το πιο εύκολο και μαλακό μονοπάτι που ήδη έχετε πάρει. Μη δίνετε προσοχή σε αυτά που ακούτε στις ειδήσεις καθώς αυτές οι αλλαγές ήδη υποβόσκουν. Αν τις κοιτάξετε αυτές ως τις δυνατότητες που πραγματικά είναι, θα το δείτε αυτό. Αυτά τα γκρουπ δεν είναι τίποτα παραπάνω από ανθρώπινες συλλογικότητες. Αυτά τα γκρουπ ποτέ δεν είχαν την ευθύνη ως προς το ανθρώπινο είδος και αυτό είναι που θα δείτε να αλλάζει στον πλανήτη Γη.

Τί είναι η συνειδητή επιχείρηση;

Καθώς οι άνθρωποι ξεκινούν τη δημιουργία ενός είδους επιχείρησης, δηλώνονται στην κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δίνει στην επιχείρηση το δικαίωμα να είναι μια νόμιμη οντότητα. Η οντότητα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ακόμη και εκείνα που ο κάθε ένας προσωπικά δε θα μπορούσε να κάνει. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η νόμιμη οντότητα δεν είχε ποτέ την αναγκαιότητα να έχει συνείδηση ή μία ανώτερη προοπτική στο ρόλο που παίζει μέσα στον κόσμο που ζει. Καθώς αυτό διαιωνιζόταν πολλά χρόνια πριν, θα έρθει μια μέρα όταν η κάθε μία επιχείρηση, οργανισμός και κάθε είδους ανθρώπινη συλλογικότητα θα έχει ένα πρόσωπο που θα είναι υπεύθυνο για το πώς η κατεύθυνσή τους θα μπορεί να προσαρμοστεί στην συμπαντική ενέργεια και τί αποτέλεσμα θα έχει σε όλους γύρω από αυτήν. Αυτοί θα είναι άνθρωποι κλειδιά που θα είναι πολύ σημαντικοί για το γενικό σύνολο της ζωής της επιχείρησης. Αυτό το σκεπτικό δεν έχει ποτέ πριν αναφερθεί και θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία καθώς εξελίσσεστε. Θα είναι εκείνο το πρόσωπο που θα στέκεται πίσω στις καθημερινές λειτουργίες και αντικειμενικά θα βλέπει τη συνολική προοπτική της επιχείρησης. Ο ρόλος αυτού του ανθρώπου δε θα έχει μόνο επίδραση μέσα στην επιχείρηση, στον κόσμο γύρω από αυτήν και στους ανθρώπους που αλληλεπιδρούν σε αυτήν αλλά και στους ανθρώπους που δουλεύουν μέσα στην επιχείρηση. Αυτοί θα είναι η συλλογική δόνηση που θα αλλάζει και θα εξελίσσεται.

Θα είναι πολλοί από εσάς που θα δένονται μαζί χωρίς την επιθυμία να εκδηλώνονται άμεσα οι νέες ιδέες για τις επιχειρήσεις και τη δημιουργία συνειδητών επιχειρήσεων. Θα είναι νέες ιστοσελίδες που θα ξεπροβάλλουν, νέες ιδέες που θα συζητιούνται και βιβλία που θα γράφονται τα οποία θα απλωθούν ολόγυρα πολύ γρήγορα, εξαπλώνοντας νέες ιδέες. Ο χρόνος είναι τώρα για τον κάθε έναν από εσάς και να ανακαλύψει το πώς μέσα στον δικό σας κόσμο μπορείτε να ενδυναμώσετε εκείνους που είναι γύρω από εσάς. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για τους άλλους θεούς στο περιβάλλον γύρω σας; Αυτή είναι η ίδια ερώτηση που συλλογικά ρωτάτε. Είτε είναι θρησκεία ή γκρουπ ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται σύλλογοι, κυβέρνηση, επιχείρηση ή απλά ένα μέρος όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται με κύριο χαρακτηριστικό τους την ύπαρξη συλλογικής δόνησης που μπορεί να διαμορφωθεί. Το διαμορφώνεται εσείς μέσα από τις προσωπικές σας σκέψεις, δράσεις και επιθυμίες προς αυτό που επιθυμείτε να δείτε να συμβαίνει.

Η ψυχή μιας επιχείρησης

Θα εξερευνήσετε πολλές νέες ιδέες, προοπτικές και τεχνικές προκειμένου να εφαρμοστούν στην καθημερινή σας ζωή στις δικές σας επιχειρήσεις. Πολλοί έχουν έρθει σε εμάς και κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την μυστική κυβέρνηση. Πολλοί μας λένε ότι η ψήφος τους δε κάνει τη διαφορά επειδή άλλοι άνθρωποι στην ουσία χαλιναγωγούν την κυβέρνηση. Ναι, είναι αλήθεια και είσαστε εσείς. Ναι, έχετε μυστικές κυβερνήσεις αλλά ονομάζονται κι αυτές επιχειρήσεις αγαπητοί. Χαλιναγωγούν τις περισσότερες κυβερνήσεις. Δεν είναι λάθος γιατί απλούστατα εσείς το στήσατε έτσι και τώρα έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στον πλανήτη από ποτέ άλλοτε. Τώρα η ερώτηση που γίνεται είναι: «Θέλετε τώρα ο πλανήτης σας να χαλιναγωγείται από επιχειρήσεις, κυβερνήτες ή από εκείνους που εστιάζονται μόνο στο να βγάζουν χρήματα; Πώς θα καλέσετε την υψηλότερη προοπτική που θα ταιριάζει καλύτερα στην ανθρωπότητα;» Σας λέμε πώς γινότανε πριν. Δεν μπορείτε να δώσετε εντολή σε αυτή την επιχείρηση να έχει ψυχή. Δε δουλεύει με αυτόν τον τρόπο καθώς δεν μπορούμε κι εμείς να δώσουμε εντολή να γνωρίζετε την δική σας ψυχή ή να έχετε σύνδεση με αυτή. Αλλά καθώς έχετε μια συλλογική δόνηση ανθρώπων που συγκεντρώνονται με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται μία ενέργεια σα να είναι μία. Η συλλογική δόνηση γίνεται μία οντότητα με τον ίδιο τρόπο που κάνετε τις επιχειρήσεις σας νόμιμες οντότητες.

Βρείτε τρόπους να συστήσετε τη συλλογική δόνηση μέσα στην ψυχή της επιχείρησης και θα δημιουργήσετε χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους οπουδήποτε κι αν πάτε. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε το πώς είναι ο υγιής και πραγματικός ανταγωνισμός καθώς επιλέγετε να δώσετε κίνητρο στους ανθρώπους και όχι να προσπαθείτε να τους κερδίσετε σε κάτι. Επίσης θα καταλάβετε ότι καθώς δημιουργείτε χώρο για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους στην επιχείρησή σας, πολλά από τα παραδείγματα της διάλυσης θα εξανεμιστούνε. Θα ξεκινήσετε να πιστεύετε. Τώρα πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλά πλούτη εκεί έξω. Δεν είναι αλήθεια αγαπητοί επειδή ο πλούτος σας μετριέται με το πόσα περνάτε ο ένας στον άλλον και όχι με το πόσα ένα άτομο έχει. Με αυτόν τον τρόπο ο πλούτος κινείται και ο φόβος σας τώρα έχει σταματήσει αυτή τη ροή. Θα απομακρυνθεί όμως σύντομα καθώς ήδη το έχετε μετατρέψει.

Κάναμε κάποιες προβλέψεις τον Νοέμβριο που θέλουμε να σας εν-θυμίσουμε επειδή θέλουμε να προσθέσουμε κάτι πάνω σε αυτό. Τον Νοέμβριο κάναμε τη δήλωση ότι ο δείκτης Dow Jones θα μπορούσε να φτάσει κάλλιστα στο 6400. Πέσαμε πολύ κοντά στην πρόβλεψη αν κι ακόμη δεν είναι σταθερός. Χρησιμοποιούμε αυτό το παράδειγμα καθώς είναι αποτέλεσμα επίδρασης της συλλογικής σας συνειδητότητας στον νομισματικό σας τομέα και καθώς ταιριάζει επίσης και στη συλλογική σας δόνηση της πνευματικότητας. Υπάρχει και κάποια άλλη επανεκκίνηση που χρειάζεται να συμβεί για να βγει εντελώς ο αέρας έξω πριν αρχίσετε να ξαναχτίζετε. Μη το δείτε αυτό ως αρνητικό καθώς είναι μια συνηθισμένη διαδικασία που θα συμβεί. Όταν πιάσετε τον πάτο σε αυτό που θα έρθει πολύ σύντομα, θα αρχίσετε να χτίζετε ένα σταθερό έδαφος.

Δημιουργώντας χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους

Θα δείτε ότι οι διάφορες τεχνικές διοίκησης θα πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο καθώς δεν έχετε να κάνετε με μικρά παιδιά. Έχετε να κάνετε με ενδυναμωμένους ανθρώπους. Αν θέλετε να έρθουν να δουλέψουν σε εσάς ως συλλογική δόνηση, άσχετα με το τί είναι ο καθένας, θα πρέπει να δημιουργήστε χώρο για την δημιουργικότητά τους που θα αναπτύσσεται. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να βρείτε το πάθος τους και να τους αφήσετε να το φέρουνε μέσα στη δουλειά. Αυτό το αποκαλούμε «φτιάχνοντας χώρο για τους άλλους θεούς». Να φτιάξετε χώρο όχι μόνο στο περιβάλλον αλλά και στις μεταξύ τους σχέσεις, επιτρέποντάς σας να ζήσετε τη γεμάτη ζωή ενός ενδυναμωμένου ανθρώπου. Αυτό είναι το ένα καταλυτικό κλειδί  που θα βοηθήσει να ζωντανέψουν αυτές οι συλλογικές δονήσεις, οι συλλογικότητες που υπάρχουν αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή στον πλανήτη Γη.

Αυτές οι επιχειρήσεις που ήδη μαθαίνουν να δουλεύουν και να ζουν σε αρμονία με τη Γη, βρίσκουν ότι παρ’ όλο που έκαναν κάποιες υπερβάσεις και έξοδα για να συγχρονιστούν σε αυτό, στην πραγματικότητα δημιουργούν μια γερή βάση ζώντας με αρμονία. Η βάση είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη όταν ενδυναμώνετε όλους τους υπαλλήλους. Δημιουργεί μια πολύ καλή εργασιακή αντίληψη. Καθώς ξεκινάτε να συνδέεστε με τους ανώτερους εαυτούς σας, έχοντας νέες συνδέσεις  και οράματα που πριν δεν είχατε, θα μπορείτε να το φέρετε αυτό στην πιο πλατιά αντίληψη των επιχειρήσεων, θρησκειών, συνεργασιών και κυβερνήσεων παντού. Όλη η συλλογική δόνηση δε θα είναι επιτυχής αν δε δημιουργηθεί χώρος για ενδυναμωμένους ανθρώπους όπου όλοι οι άνθρωποι γίνονται σιγά σιγά.

Πώς μοιάζει μια συνειδητή επιχείρηση;

Θα δείτε ένα μεγάλο μέρος από αυτό στη καθημερινή σας ζωή και θα το δείτε σε συλλογικό επίπεδο. Θα δείτε την επίδρασή του καθώς παρακολουθείτε τα παγκόσμια συμβάντα στις ειδήσεις και σας λέμε ότι μπορούν να γίνουν μέσα σ’ ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών όπως ακριβώς έγινε την περασμένη εβδομάδα. Επιθυμούμε να σας δείξουμε λίγο για το πώς μοιάζει γιατί δε θα το περιμένετε. Η εταιρία OPEC, που επηρεάζει τις χώρες παραγωγούς θέτοντας και ρυθμίζοντας την τιμή του πετρελαίου, αναμενόταν για να αναγγείλει μια μείωση στην παραγωγή πετρελαίου που στόχευσε σκόπιμα να αυξήσει την τιμή του πετρελαίου. Απροσδόκητα ανακοίνωσε τη περασμένη βδομάδα ότι δε θα κάνει καμία κίνηση αυτή τη φορά. Όταν ρωτήθηκε γιατί, απάντησε ότι είδαν την νομισματική κρίση και δεν ήθελαν να προσθέσουν κι άλλα προβλήματα. Εδώ, η συλλογική δόνηση των ανθρώπων που ήταν εστιασμένοι να φέρουν το υψηλότερο κέρδος στα μέλη – κράτη τους, πήραν την μεγάλη απόφαση για το καλό της ανθρωπότητας. Πιθανός να μηνυθούν γι’ αυτή τους την κίνηση. Καλό γι’ αυτούς καθώς είναι η πρόκληση που ο καθένας σας έχετε. Οι επιχειρήσεις σας έχουν στηθεί προς μία και μοναδική κατεύθυνση.

Είναι τώρα η ώρα για κάθε έναν από εσάς ν’ αρχίσετε να κοιτάτε το προσωπικό σας περιβάλλον και να σκέφτεσαι πώς μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, δημιουργώντας χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, γνωρίζετε ήδη αυτή την πρόκληση. Βλέπετε ήδη να ξεκινάει να προσαρμόζονται. Για παράδειγμα, θα δείτε ακόμη και τράπεζες αυτές τις μέρες, τράπεζες που δημιουργώντας χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους, έχουν προβλήματα αλλά προτιμούνε να τα να προσπεράσουν. Είναι μέρος της συλλογικής δόνησης.

Δημιουργώντας την ψυχή της εταιρίας

Έχετε όλοι την δυνατότητα να το κάνετε τώρα. Έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε με την οικογένειά σας, φίλους, στο μέρος που δουλεύετε ή οπουδήποτε αλλού περνάτε τον χρόνο σας. Σε οτιδήποτε συλλογικό γκρουπ επιθυμείτε να πάρετε μέρος, κοιτάξτε για το πώς μπορείτε να κάνετε γύρω σας χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους. Αν ανήκετε στο διαχειριστικό μέρος μιας εταιρίας, φέρτε την ενδυνάμωση μέσα στη διοίκηση. Δώστε στην εταιρία μια ψυχή. Θα φορέσει αυτή τη νέα ψυχή επειδή έχετε δημιουργήσει τη συλλογικότητα αλλά έχετε ξεχάσει πως ένα και μόνο κομμάτι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ναι, οι συνεργασίες θα εξακολουθούν να φέρουν χρηματικό κέρδος. Σε αυτό πρωτεύων εστιάζονται και είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκονται μαζί αλλά τώρα θα το κάνουν με συνείδηση και καρδιά. Δεν είσαστε μόνοι σας σε αυτόν τον πλανήτη. Κανένας δεν είναι. Αυτή η διαχώριση έχει ξεκινήσει να τερματίζεται με τρόπους που δε μπορούσατε να δείτε πριν και αυτή η μαγεία επιτρέπει, σε κάθε έναν από εσάς, να κάνει ένα βήμα προς την υψηλότερη δόνηση του νέου πλανήτη Γη.

Τίποτα απ’ ολ’ αυτά δεν θα είναι εύκολο επειδή οι αλλαγές είναι δύσκολες για τους ανθρώπους αλλά σίγουρα έχετε τεθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Τη γνωρίζετε και κινείστε ήδη. Μη κολλήσετε πιστεύοντας αυτά που βλέπετε. Βλέπετε την αλλαγή στον πλανήτη Γη. Η Γη αλλάζει και εξελίσσεται όπως εσείς επειδή η σύνδεσή σας μαζί της είναι αχώριστη. Είσαστε ο ένας μέρος του άλλου.

Θα μιλήσουμε περισσότερο για τον πλανήτη Γη σύντομα θέλοντας να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε την δική του προοπτική στην ίδια διαδικασία. Καθώς δουλεύετε για να βρείτε έναν τρόπο να ενδυναμώσετε άλλους ανθρώπους στο πεδίο σας, εν-θυμηθείτε αυτό: όσο περισσότερο φως κάθε ένας από εσάς μπορεί να κουβαλήσει, τόσο φωτεινότερος θα είναι ο πλανήτης Γη.

Σας αφήνουμε με τρεις απλές εν-θυμήσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία. Εν-θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Παίξτε μεταξύ σας καλά.

Espavo!

 

μετάφραση: Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!