март 2006

Халори, Милинори, Шелинети и Дуонити
Да наблюдаваш еволюцията на човечествотоe

 

От Стив:

Този месец празнуваме десетгодишнина на „Beacons of Light” – съобщенията от Групата. Наистина съм поласкан да участвам в предаването на тези себеовластяващи съобщения на Майсторите на игралното поле.
След последното съобщение за
Ортогоналната матрица и как да станеш многоизмерен, Групата говори за други раси, които ни наблюдават и ни помагат. В първото си съобщение те дори казаха, че е важно да се би-локираш /да бъдеш на две места едновременно/, за да виждаш изцяло нашата собствена реалност. Мисля, че по този начин Групата ни помага да направим точно това. Помагат ни да видим себе си през очите на тези раси, които описват.

Имената, които те използват, за да идентифицират тези раси не са важни, както казват в това съобщение. Бях наистина щастлив от това, тъй като Халори, Милинори, Шеленити и Дуонити ми звучат като имена на поп състави.

Тук ще ви разкажа една история за един чанълинг, който ни предадоха Милинорите. Това стана в Генк, Белгия, където ние изнесохме 6-дневно обучение по духовна психология. По време на свободния ни ден, преди да влезем в огромната аудитория за чанълинга, ние ходихме до планетариума и гледахме програмата за слънчевата система. Това беше чанълинга за Милинорите, в който те са описани като ниски и здрави същества, които ние сме нарекли Херувими. След чанълинга всички се върнахме в хотела и открихме, че докато сме били навън, в хотела е била разположена изложба от скулптури. Те бяха навсякъде, където погледнеш и, представете си, статуите бяха всичките на ниски и здрави същества точно като Херувимите, но без крила. Почти дочувах Групата да се смее. И, представете си, точно онзи ден те дори дадоха друг чанълинг, наречен Многоизмерен смях.

Приятно пътуване.

Стив

 

Поздрави от Дома.

Многоизмерни оргазми и още нещо

Още веднъж навлизате в магията на своето себесътворяване. Навлизате във възможността да промените своя свят и ние се гордеем с вас. Сърдечната връзка, която развихте, помагайки си един на друг, е поразителна и привлича вниманието открай докрай в Това, Което Е. Докато ставате многоизмерни и практикувате малките игри, които ви предложихме, за да видите собствената си магия (Виж съобщение “Ортогоналната матрица”) това, което виждаме от тази страна на булото е по-красиво отколкото може да бъде описано. И да ви покажем тази гледка е това, което се надяваме евентуално да ви предложим, докато ставате многоизмерни. Предлагайки ви не само възможността да се премествате в измеренията и да се би-локирате, а и възможността да виждате себе си от нашата перспектива. Крайната точка на би-локирането е да можете да останете във физическия  мехур на биологията и в същото време да възприемате нещата от вътре навън, докато имате възможността да наблюдавате по-висшето си аз и да разпознаете Бог в собствените си очи. Това ще се случи евентуално, докато пристъпвате в други измерения на времето и пространството и ставате многоизмерни..

Това е по-вълнуващо, отколкото може да се обясни. Вече имате представа какво е да си многоизмерен в метафизичния свят, но ние ви казваме, че това ще бъде вълнуващо на всички нива на измерението, включително и на физическото. Изчакайте докато получите първия си многоизмерен оргазъм и вижте колко интригуващо ще бъде това за вас! Това ще бъде пробуждане за нови висоти на всички нива, включително и физическото. В този момент има същества, които ви помагат да се приготвите за физическите многоизмерни настройвания и днес ние ще говорим за тях.

Взаимопресичащи се времеви линии

Докато вървите по пътя на ежедневния си живот, вие привличате вниманието на други същества, които са също многоизмерни. Така че, нека първо да ви обясним концепцията за многоизмерност. За вас ще бъде полезно да разберете това, което възприемате като собствена линия на времето и как тя си взаимодейства с другите времеви линии.

Представете си, че има времева линия, която съдържа вашия живот, както го виждате. Тя е наредена така – минало, настояще и бъдеще, защото това е начинът, по който възприемате живота в момента. Казваме ви, че тази времева линия е само част от вашия живот. Има няколко други времеви линии, които се движат до тази, но не са точно паралелни. Важно е да разберете, че времевите линии никога не са съвсем паралелни една на друга и всъщност никога не се движат точно в права линия. Представете си две или повече времеви линии една до друга, лъкатушейки напред и назад в различни вибрационни модели, приближавайки и отдалечавайки се от време на време, въпреки че принципно се движат в една посока, но не са в една фаза. Припомняме ви, че вие съществувате в няколко измерения едновременно и това е начинът, по който тези измерения съществуват. Сега, представете си, че всяка от тези времеви линии, лъкатушещи напред и назад, притежава собствения уникален опит на вашата душа, почти като няколко “Аз”, съществуващи паралелно един до друг. Имайки това разбиране, можем да ви кажем за магично събитие, което се случва от време на време. Понякога тези времеви линии се пресичат и оставят траен отпечатък една върху друга – и двете времеви линии завинаги се променят. Тъй като линейното време е в действителност илюзия; когато тези времеви линии се пресекат те оставят трайни отпечатъци във времето, което наричаме “Сега”. Това ви дава илюзията, че то мигновено преминава напред и назад във вашата времева линия. Точно в този момент вашата история се пренаписва, за да подхожда на новото бъдеще, което тогава се намества във вашата реалност; тези отпечатъци се отразяват на времевата линия напред и назад в мига, в който това се случи.

Инструменти за духовни същности, правещи се на хора

Молим ви да имате, предвид че цялата концепция за линейно време е илюзия, която ви е необходима, за да играете Играта на дух, който си представя, че е човек. Това, което правим в този момент е да ви подготвим с концепциите и практичните инструменти, от които ще се нуждаете като себеовластени същества. Простото знание, че е възможно да пренапишете едновременно вашата история и бъдеще, ще ви позволи да изпитате едно по-могъщо настояще. В момента хората виждат само малък спектър от действителната реалност на това, което наричаме “Сега”-време. “Сега”-времето е кръг – минало, настояще и бъдеще са заедно. Тези от нас, които живеят от тази страна на булото в “Сега”-времето могат да изберат да прескочат във всеки момент и място, защото всичко е сбито в едно цяло. Ние виждаме по-голямата картина, вместо малкия спектър от вибрации, които са достъпни за хората в момента. Вие започвате да виждате възможности, които ще разширят вашият опит както никога преди и това печели вниманието открай докрай във Всичкото, Което Е.

Халорите

Казахме ви за халорите, които са дошли при вас да видят какво става и въпреки че тяхната линия на времето никога не е пресичала вашата до този момент, те са били очаровани от човешкия опит. Те живеят във вибрационен модел, който е сходен с вашия.Те гледат внимателно как сте направили нещата и как възприемате вашия свят. Опитват се да разберат някои от вашите обичаи, вярвания, системи и идеи. Особено са очаровани от поговорките, които използвате в ежедневието си. Хората имат странни поговорки. Например те искат да знаят дали човекът е ‘Son of a Gun’* и кои са неговите предци? Какво е “жаба в гърлото” и как е влязла там? Защо хората си пожелават “да спиш в кош” вместо в легло, и какво точно се случва, ако погледнеш зъбите на подарен кон? Вие не можете да си представите картините, които те си русуват, опитвайки се да разберат изрази като: ‘Едно на ум’, ‘Изкупителна жертва’ и ‘Гълтам праха’. Те гледат как използвате тези идиоми и създавате собствения си свят с тях. (Виж чанълинг #70 Mt. Charleston NV Feb. 2006 ‘The Halors ~ Holly Shit’) Сега те започват да използват тези поговорки в собствения си свят по начин, много подобен на вашия дори без изцяло да ги разбират. Те изпробват човешкия опит и създават хумористично подобие на човечеството.

* В буквален превод “Син на пистолет” – от англ., приятелско обръщение или споменаване за някого. Б. пр.

Милинорите

Също говорихме и за същества, които вече са пресекли вашата времева линия. Милинорите са оставили траен отпечатък във вашите ранни дни. (Виж чанълинг #73 ‘The Millinors’ Genk , Belgium Feb. 2006.) Те са известни във вашия свят като Херувими. Те са малки закръглени същества, които се свързват със сърдечната енергия. Вие можете да ги видите на вашите картички за Свети Валентин, защото те са онези, които летят наоколо, изстрелвайки малките си стрелички, опитвайки се да ви помогнат да свържете сърдечната си енергия. Трябва да ви кажем, че милинорите не са ви дали идеята за крила или стрели. Никой всъщност не знае откъде идва цялото това нещо, въпреки че халорите го проучват. Ние ще ви кажем това: Милинорите са тук, за да ви помогнат да си спомните как да се свържете със сърдечната енергия. Те са тук, за да ви помогнат да укрепите тази част от вас, която винаги сте възприемали като отделена. Тази сърдечна връзка е центърът на вашето същество. Сега вие получавате помощ от тези мили същества, които вече са пресекли вашата линия на времето и са оставили траен отпечатък, който ви е добре известен.

Чудото приближава!

Има още много раси от същества, които изучават човечеството в момента, въпреки че днес ще ви кажем само за две от тях. Редом с вас в настоящия момент са много различни раси от Вселената и нещо магично ще се случи в това отношение. Ние ще ви кажем повече за това, защото има много линии на времето, които ще се пресекат. Скоро ще се случи чудо във вашия свят, защото вие го създадохте – вие го направихте и като резултат около всеки един от вас присъстват много същества. Тази стая е претъпкана във всички измерения – невидимите зрители гледат как вие, майсторите на Игралното поле, преминавате в светлината, вървейки към създаденото от вас. Това е магическо събитие. Вие създавате пътя с всяка стъпка. Точно преди кракът ви да докосне земята създавате нов път пред себе си. Вие създавате най-висшите възможности за себе си. Това се случва все по-често с всеки изминал ден. Казваме ви, че нещата не стават според някакъв велик план.

Шелинетите

Нека да ви разкажем за някои от ранните отпечатъци във вашето време и някои от съществата, за които знаем. Можем също да ви кажем, че има някои същества, които са около вас от доста дълго време. Едно от тях вие познавате като същество, което е съществувало в зората на човечеството. Неговото име е Тот. Има много интерпретации за това какво е то и за неговите корени. Повечето от тях са верни до известна степен, тъй като то съществува в много времеви линии. Тот беше едно от първите същества от друга раса, които са дошли тук, за да помогнат да се засеят семената на човечеството. Има шест първоначални родителски раси на човешкия род. Те са много горди в този момент. Те се гордеят с това, че сте осъществили единствената “Игра на свободен избор” и ето ви сега като предводители на вибрационното развитие. Ето ви променяйки Това, Което Е. Нека да ви кажем за шеленитите. Молим ви да не се обърквате от тези имена, които никога не сте чували. Използвайки тези имена ние се опитваме да ви дадем вибрации, които максимално се доближават до оригиналните. Други може да използват различни думи, за да опишат същите същества. Това няма значение. Ние ги предлагаме не като определена идентичност, а като позната вибрация, близка на вашата душа. Шелинетите са раса от същества, които са били тук от самото начало. Те са ви помагали да правите фини настройки на вашата биология, за да може духовната ви същност да се задържи в мехура на плътта. Интересната част тук е, че има разгорещен дебат на планетата Земя за това дали еволюцията или сътворението е породило човечеството. Халорите ще ви кажат, че когато хората спорят продължително, то е защото обикновено и двете позиции съдържат част от истината. Обикновено цялата концепция има нужда да бъде разширена, за има достатъчно място и за двете истини.

Дали тези хора, които стоят сега пред нас действително са излезли от океана и са им пораснали крака? Не, но техните физически мехури на биологията са направили точно това. Така че вашето физическо тяло е следвало своята еволюционна линия и е достигнало точка, когато видът, който днес познавате като човекоподобни маймуни, е бил адаптиран, за да приюти човешкия дух. Тези, които са помогнали да се осъществят физическите настройвания, се наричат шелинети. Шелинетите са били на Земята от самото начало, за да улеснят необходимите настройвания. В началото на човечеството вие много бързо сте еволюирали и постоянните настройвания на биологията са били твърде полезни за вашата еволюция. Голям брой настройвания са били направени много, много бързо и са били успешни, защото ето ви тук стотици хиляди години по-късно. Така че шеленитите са някои от съществата, които първоначално са дошли, за да осъществят тези физически настройвания – и те са тук отново. Това да ви подсказва нещо? Вие пристъпвате към по-висока вибрация и вашите физически мехури на биологията ще започнат да се променят отново. Шеленитите са отново тук, за да ви помогнат да направите необходимите настройвания. Докато изживявате промените във физическия мехур на биологията, знайте че имате помощ на разположение. Това са съществата, работещи с вас, които са били тук в началото на еволюционния цикъл и отново са тук, за да ви помогнат да промените мехурите на биологията, така че да могат да приютят по-високата вибрация на съзидателния божествен дух, който се преструва, че е човек.

По времето на тези циклични промени може да има времена, когато приемате живота си твърде сериозно или позволявате на себе си да попаднете в драмите, които създавате. Тогава милинорите се включват в действие. Те издърпват сърдечните ви струни, за да ви помогнат да си спомните, кое е реално и кое е важно.

Дуонитите и булото на двойствеността

Тъй като сте избрали да направите тези еволюционни стъпки, около вас е пълно с наблюдатели, които са готови да помогнат, когато е възможно. Тук вашата реалност се пресича с тази на същества, които наричаме дуонити. Дуонитите са тези, които от самото начало също са били тук, за да навлязат във вашата линия на времето. Те преднамерено оставят трайни отпечатъци, за да създадат у вас илюзията на двойственото съществуване – за да ви дадат илюзията на полярността – защото цялата ваша Игра е да сте тук и да търсите Бог. Вие сте отделили себе си от цялото. Вие сте снели за малко крилете си, за да дойдете на Земята и да се преструвате на човеци. Вие сте безкрайни същества, мислейки, че са с начало и край. Вашият цикъл продължава от един живот към друг, защото енергията никога не умира. Тя просто се движи постоянно. Енергията е безкрайна. Цялата енергия е безкрайна и вие сте енергията. Какво би ви накарало да мислите, че имате начало и край? Разбира се, че нямате. Вие сте Бог. Вие сте тази част на Бог, която се е съгласила да бъде отделена за кратко време, за да играе играта “Да бъдеш човек”. Идеята беше да играете Играта на ограничение, да се преструвате, че сте отделени един от друг достатъчно дълго, за да се обърнете и видите в очите на другия истинския Бог. И вие вършите поразителна работа. Търсенето на Бог е помогнало на всички раси и на всички същества да се развият много бързо и това е вълнуващо, защото не се е случвало никога преди. Когато разберете следващото чудо, което е току на пътя ви и започнете да го виждате, ще разберете защо всички тези същества са около вас, готови да помагат.

Дуонитите са тук, за да ви помогнат да направите настройванията към булото. И ние ви предупреждаваме: повечето от вас са готови да повдигнат булото, колкото се може по-бързо и да погледнат към другата страна. Много е приятно да ви наблюдаваме. Това, което обикновено се случва е, че вие започвате да надничате оттатък булото и мигновено се свързвате със сърцето на Бог – и това е причината милинорите да са тук – да ви помогнат да направите настройванията гладко. Ако можехте да премахнете булото за по малко от минута, не би било възможно да стоите повече в този мехур на биологията. Това е защото любовта и енергията, която ще почувствате тогава би създала у вас такава огромна мъка, че сте отделени от цялото, че вие бихте се върнали у Дома. Затова първото нещо, към което ви подканваме, е да цените булото. То е създадено от вас и вие сте извършили чудесна работа с него. Разберете, че има затъмнени места пред вас, които не виждате, особено когато гледате в огледалото, опитвайки се да видите Бог в собствените си очи. Ние ви подканваме да погледнете в огледалата около вас, защото е много по-лесно да възприемете бог чрез сърцата на другите, отколкото да го видите в себе си. Дори да вземете под внимание нашите предупреждения, ние ви казваме, че булото изтънява, защото вие сте избрали така. Вие сте избрали да вървите напред с по-тънко було и с това по-тънко було идва ниво на отговорност, към което не сте привикнали. Това не означава, че ще трябва да вървите по вода. Нито означава, че ще трябва да спрете да ядете месо. Не означава и че ще трябва да възприемете нови системи на вярвания за това къде отивате. Означава, че имате нови отговорности: да живеете в своята страст, да бъдете полезни на вселената, както е било предвидено, което просто означава да бъдете тези, които сте целенасочено и откровено. Вие трябва да продължите напред, без да мислите, че никога няма да допуснете грешка или че ще вървите по вода, а по-скоро позволявайки си да бъдете хора и да правите грешки с радост в сърцето си. Това са нагласянията, които дуонитите са тук да ви помогнат да направите.

Пристъпете към тези промени и знайте, че няма правилно или грешно. Цялата илюзия на горе и долу, бяло и черно, любов и страх, и добро и лошо започва да изтънява. Това е частта от булото, върху която дуонитите работят днес в резултат на вашия избор да еволюирате. Повтаряме: Чудото наближава. Халорите, милинорите, шелинеите и дуонитите са тук, за да ви помогнат да запазите баланса и да ви помогнат да задържите енергията на по-висока вибрация за най-висшата й употреба. Това е по-вълнуващо, отколкото можете да разберете. Всички Игри наблюдават планетата Земя и какво правите, защото вие сте създали това вълнение със собствените си решения. До този момент вие бяхте единствената планета на свободен избор, но вече не сте единствената планета на свободен избор. Втората планета на свободен избор вече стартира и се намира в еволюционен цикъл, който се развива много бързо поради вашия успех.

Ще ви подканим да погледнете към една друга точка, докато се придвижвате напред. Вие можете да наблюдавате противоречиви събития, докато булото започне да изтънява и дуонитите започнат да правят настройвания на това, което възприемате като двойственост, защото ще видите изражения на двойствеността. Ще видите много любов и страх, и това, което се показва по телевизиониите станции ще бъде предимно в категорията страх. Халорите могат да ви кажат, че в момента страха се продава по-добре от любовта. Много е просто. Ако не се подведете по него, вие ще създадете собствена реалност, различна от това, което гледате по телевизията. Така че дори да гледате тези неща, изпращайте любов, изпратете вашата връзка и запазете енергията на това, което сте и очаквайте чудо, защото вие го създавате в този момент. Всички тези раси от същества не са тук, защото ставате многоизмерни – те са тук защото вие еволюирате толкова бързо и те нямат търпение да ви помогнат. Те нямат търпение да станат част от вашата енергия и да работят с вас, когато е възможно, защото много от тях бяха тук в зората и пресякоха вашата линия на времето.

Наблюдавайте потока на енергията – НЯМА ПОВЕЧЕ ТАЙНИ

Има толкова много магия, която е на път да споходи планетата, че е буквално неописуема. Затова просто ще кажем, че булото започва да изтънява. Докато булото изтънява една от задачите на дуонитите е да ви помогнат да разбирате енергията, защото това е част от вашето було. Вие не сте били в състояние да виждате пълните енергийни потоци до този момент, но това скоро ще се промени. Всяко обстоятелство, което имате в живота си, всеки път когато някой ви казва нещо, всеки път когато шефа ви влезе в стаята и ви даде заповед, която не разбирате или с която не сте съгласни, всеки път когато вдигнете телефона и чуете нещо, което не сте искали да чуете или пуснете телевизора и гледате световните събития да се развиват негативно, ние ви подканваме да погледнете потока на енергията. Защото енергията никога не лъже. И потокът на енергията не може никога да бъде скрит от овластените същества. Просто забележете накъде се придвижва енергията и проследете потока. Кой има полза от тези събития? Не само ще можете за първи път да видите ясно къде отива енергията, но вие ще можете да видите намерението, с което е започнала и защо.

На планетата Земя идва време когато няма да има повече тайни и това започва с вас днес. Дуонитите са тук, за да работят с вас в тази област, да обострят вашите сетива сега. Значи, какво трябва да направите? Трябва ли да медитирате продължително? Дали трябва да почитате тези същества и да ги боготворите? Трябва ли да ги поздравите? Вие можете да направите всяко от тези неща ако искате, но никое от тях не е необходимо. Тези същества са тук, за да почетат вас и да ви помогнат. Те са тук да ви помогнат в следващата стъпка на еволюцията, защото чудото е на път да се случи. То е по-близо, отколкото си мислите и ние сме много, много поласкани да бъдем част от него, за да видим как хората променят Всичкото, Което е.

С най-голяма чест и най-голямата любов, която можем да изразим към вас ние ви оставяме с тези три прости напомняния. Отнасяйте се помежду си с най-голямо уважение, защото, когато гледате един към друг, се взирате в очите на Бога. Подкрепяйте се един друг при всяка възможност, защото подкрепяте себе си. Помнете, че това е Игра… и я играйте добре заедно.

Espavo.

Групата

 

Свързване със сърцето
Време за нас

От Барбара Ротър

Целият този разговор за многоизмерно време ме заварва претоварена. Аз просто се опитвам да създам достатъчно време в моята триизмерна действителност, за да опозная себе си и да се радвам на живота. Когато се опитвам да позволя на съзнанието си да обхване Всичкото, Което Е, губя връзка с всичко, което е тук сега. Нашите дни се движат достатъчно бързо и без да се опитваме да опознаем себе си в повече измерения от тези, в които сме. Но намирам за вълнуващо да се поставям извън момента и да изследвам възможностите. И все пак знам защо неохотно мисля за многоизмерността си, когато не съм отделила време да се настроя към текущото измерение.

Животът е радостно пътуване, което се движи с темпо, което знам, че мога да забавя или забързам по желание. Забравям, както повечето от нас, че имам контрол върху скоростта. Избирам малко да намаля скоростта, за да мога да осмисля къде съм била и да се изпълня с очакване къде отивам. До този момент животът премина бързо като облак от щастие с всичко, което преживях. Сега е време да направя крачка назад, за да си спомня и пренеса всичко на по-дълбоко ниво и тогава ще мога да продължа с пълната жар на това, което съм.

Обичам живота си, който съм създала със Стив и “Lightworker”. Научила съм се да се доверявам на себе си и да следвам сърцето си. Аз съм тази, която е отговорна за подреждането на натоварения си график. Защото най-много се наслаждавам, когато сме в движение. Понякога хората ме питат как се справяме с натоварения график. Аз винаги отговарям, че съм в страстта си и е удоволствие да правим това, което правим. Но тогава също казвам, че това е възможно само ако отделя време да се приземя. Осъзнавам, че това е липсващата връзка, която сега избирам да създавам всеки ден.

В последното съобщение споменах, че мога да разтегля времето и да вместя всичко в моя живот, докато тека с него. Това е истина до известна степен, но сега знам, че насилвам себе си отвъд собственото си удобство. Радвах се на всеки цялостен момент, който преживявах, но по-късно платих цената, защото не отделих време да се приземя. Точно преди предстоящото ни пътуване до Балтимор миналата седмица ме повали настинка, която ме накара да се почувствам зле. Тъй като беше само настинка се насилих да продължа по планирания график. Гласът ми се закани да ме напусне по време на пътуването, но успях да го задържа. Трябваше да издържа пристъп на кашлица, който ме накара да напусна стаята по време на магическия чанълинг на Стив. Стив каза, че пресипналия ми глас звучи секси! (Чувам халорите да се смеят.) Той винаги гледа позитивно! Толкова се насладих на балтиморския семинар свързана с цялото ни чудесно духовно семейство. Всеки ангажиран човек се справя по различен начин с натоварения си график. Например аз наричам Стив “Енергийния зайо”. За тези, които не знаят тази фраза, тя е от телевизионна реклама за батерии, където перфектните батерии са сложени в играчка – движещо се зайче, което се движи още и още без изобщо да спира. Аз съм кукла с пружина, която има нужда от почивка преди да бъде пренавита.

Преди няколко месеца погледнах нашия график и осъзнах, че се нуждая да прекарам малко време със семейството си в Сан Диего. Преместихме се от там преди година и половина в Лас Вегас. Но често имам нуждата да се свържа с тях. Това е моят начин да се приземя. Тази седмица организирах дълго двудневно пътуване, след като се върнахме от Балтимор, отново без да оставя за себе си време. Моето тяло днес каза достатъчно. Тъкмо се събудих от дълга и дълбока дрямка в средата на деня. Чувствам се освежена. Знам, че днес ще свърша толкова работа, колкото мога без да се пресилвам и после пълноценно ще се насладя на седмица в рая с моите любими същества. Ще играя на плажа, обновявайки тялото си, ума си и душата си. Ще прекарам и малко време сама със себе си.

Повечето от нас мислят, че ние сме суперчовеци. Моля ви поучете се от моя опит и отделете време за себе си. Всички можем да се радваме на бързия ход на света, който създаваме, но е важно да намалим скоростта и да се радваме на това измерение, в което се намираме сега преди да опознаем многото измерения, които изграждат това, което ние сме в действителност.

С моята любов и светлина,

Барбара

 

Copyright Notice:Copyright 2000 – 2010 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user aggress to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2010 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!