Август 2015

Припомнете си вашият собствен тон
Изразете спомените си от Домът

Поздрави скъпи мои.

За нас е голямо удоволствие да споделим тези мигове с вас, защото вие сте посред еволюционна промяна.Движите се със скоростта на любовта и най- интересното е, че ставате все по- осъзнати точно там където сте. Ние ще споделим, част от нашето виждане за вашето място по пътя в момента и което е по- важно, за вашато стабилизиране в новото измерение на времето и пространството.

Съзнателна промяна

Имало е период, скъпи мои, когато еволюцията е пренасяла вашият поток на съзнание от една физическа форма в друга. Много рядко това се е случвало съзнателно, а точно това е което в момента става на планетата Земя. Точно за това, колективната вибрация на вселената започва да събира информация и да подкрепя все повече играта на планетата Земя, точно по начина по който се развива в момента. Поемете дълбоко дъх, скъпи мои…. и издишвайки се свържете с вашият вътрешен център за момент. Затворете очи ако желаете и си позволете да се отпуснете. Дълго време сте ограничавали себе си в тесни рамки, за които сте смятали, че са ви от полза. Толкова много енергия сте изразходвали, за да задържите ограничените си вярвания които смятате, че са ви нужни за да бъдете човек. И въпреки това вашата душа копнее да бъде свободна, да изрази своя тон и да ви донесе послание от Дома. Точно този тон с които вие вибрирате е уникален за вас, защото само вие можете да го носите. От наша гледна точка това което се случва е, че вие започвате да достигате многоизмерността и ставате все по- съзнателни за нея. Когато това се случи, скъпи мои, играта се променя много бързо….

Докосване до многоизмерността

Вие вече сте достигнали пето измерение. Скъпи мои, ние виждаме как се оглеждате в опит да съберете парченцата. Но има нова и важна част която още не е станала част от играта. Благодарение на повишаване вибрацията на човечеството, вие сте навлезли в поле от нови възможности които не са съществували до скоро. Имате способността да се разпрострете отвъд ограниченията на енергийната форма, за да съберете парченцата на вашата многоизмерност. Ще откриете също пътя на най- малко съпротивление, не само в собственото си съществуване, но и в целият си живот като душа във всяко измерение на времето и пространството едновременно. Има начини чрез които да хармонизирате вселената около себе си и един от тях е многопрост процес, наречен изразяване на вашият тон. Да, много от вас са дошли с вибрация, специфичен тон които носи спомен на вашето физическо тяло. Вашета физичеко тяло, скъпи мои, вибрира и ако спре вие ще изчезнете, тогава всъщност няма да съществувате. То вибрира в определен диапазон в който хората могат да го възприемат, да го докоснат и да работят с него, играейки играта да бъдеш човек. Доста добре се справяте, разхождайки се с превръзка на очите, блъскайки се един в друг и удряйки се в стената в търсене на врата.

Изразете вашият тон

Всеки от вас отново търси пътя за Дома. Нетърпеливи сте да си припомните този тон и да го утвърдите дълбоко в себе си. Сега, вие сте на такова място където можете да разширите енергията си и да почувствате другите измерения на времето и пространството. Защо да го правите? Повечето от вас се колебаят да направят нещо такова защото нивата ви на чувствителност са много високи. Вашият блуждаещ нерв е толкова опънат, че понякога ви създава заруднения да заземите тази светлина и енергия и по този начин да я материализирате. Тук е намесен много страх, което е удивително, защото цялата енергия се самобалансира. Случвало ли ви се е, да вземете две чаши с вода и да ги свържете с тръба, като в едната чаша налеете повече вода? За много кратко време нивото на водата се уравновесява. Истината е, че всички енергийни форми следват инстинктивно пътя на най- малкото съпротивление. Как става това? Енергийните форми са свързани една с друга, включително и вашата. Това е което споделяме днес с вас- начин да намерите и изразите вашият тон. Какъв е вашият тон? Музикална нота която трябва да ударите ли е? Определена вибрационна честота която трябва да бъде повтаряна ли е? Е, понякога е тон. Друг път можете да го пресъздадете говорейки мелодично, пеейки или създавайки вибрация която не е предназначена за ушите, а за сърцето. Това е вашият тон който сте донесли от Домът. Как обаче да го изразите и канализирате? Всеки от вас е донесъл уникална частица която само вие притежавате и сега събирате всички частици и ги обединявате. Това е един магически процес за наблюдение. Ние ви аплодираме при всяка възможност и знайте, че вече сте направили промяна- много повече отколкото си представяте. Светът е различен благодарение на вас.

Правете това което ви доставя удоволствие

Как да откриете този тон? Ами много просто, правете това което обичате. Много от вас се взират дълго и напрегнато в нещата които обичат, но въпреки това твърдят:” Нямам представа каква е моята страст.” Това означава просто, че твърде много мислите, вашата страст не е в главата, а в сърцето. Това е, което трябва да се опитате да откриете, точно това чувство. Какво трябва да направи човек за да пресъздаде това чувство и винаги да бъде във връзка с него по- най бързият начин? Това изисква практика, скъпи мои…. като всичко друго. Как ще отидете в рая? Практика, практика, практика. Много просто. Живеете на планета където нещата не са перфектни и осъвършенствате себе си, опитвайки се да се докоснете до Дома. Нека се върнем отново към тонът за момент, защото това е което вие сте донесли. Ако сте дошли просто да създавате музика на планетата Земя, тогава на всяка цена го направете. Ако за да стане това трябва да застанете на улицата и да изпеете съдържанието на сърцето си, направете го. Това означава ли, че това е вашата страст? Ще трябва първо да го направите за да разберете. И когато опитате, ще си кажете:” Не, това не е моята страст, но е подобна. Да пея.” Може би ще създадете нещо, може би ще правите нещо, ще създадете банда и ще започнете да записвате. Може би използвате гласа си по мелодичен начин, за да доставяте съобщения от няколко измерения едновременно. Има много различни начини по които можете да направите това.Има ги и онези които са се появили във определен важен момент, връзка или точка на критична маса. В света около вас, когато тези събития съвпаднат и духът присъства, вие имате възможност да създадете всичко каквото желаете. Точно тогава, скъпи мои, имате както ние го наричаме магически момент. Може да достигнете всички измерения на времето и пространството, да си възвърнете силата мигновено и да създадете нещо за в бъдеще. Такъв е осъзнатият творец, носещ и използващ светлината на Дома през цялото време.

Изразете спомена си за Домът

Време е да си припомните този тон, скъпи мои. Опитваме се да ви върнем към онези спомени, които умишлено сте забравили, за да ви е по- лесно да се преструвате на човеци. Дълбоко в себе си вие сте дух, всъщност ние добре ви познаваме, както и вие нас. Ние сме част едни от други, по начин по който можете да си припомните единствено когато оставите това физическо тяло и се завърнете към колективната енергия, която сме всички ние. Това е вълшебството което създавате. Споменът за Дома е дълбоко заровен във вас и се съдържа във вашият тон. Какъв е вашият тон и какво е необходимо за да го изразите и споделите? Има голямо колебание, скъпи мои. Заради голямата си чувствителност, вие понякога се страхувате, че изразявайки вашият тон ще блокирате този на другите. Притеснени сте, че останалите няма да могат да открият техният уникален тон, ако вие изразите вашият, но вие сте тук точно за това. В действителност, когато се свържете със тази част от вас която изразява вашата страст, всичко се случва мълниеносно. Трябва да го видите през нашите очи, скъпи мои. Забелязваме как понякога когато се разминете с друг човек на улицата, дори без да го поглеждате в очите или да се поздравявате. Просто с това, че преминавате покрай него, вие го изпълвате със светлина, изразявайки този тон от Домът. Шум ли е или звук? Може да бъде. Трябва ли да бъде? Той е просто спомен от сърцето. Открийте своят тон като го практикувате, като играете с него и като се опитате да го достигнете. Както всичко на планетата, той е като мускул. Колкото повече практикувате и се упражнявате, толкова по- силен става той и толкова по голям контрол имате върху това което създавате. Вълшебно време е на Земята, скъпи мои, време в което всеки да си припомни своят тон. Ние сме изпратили много специална частица. Добре дошли. Много сме щастливи, че сте достигнали дотук. Вече започвате да се събуждате от съня и да осъзнавате. Откривате, че се намирате на планетата Земя, преструващи се на човешки същества, но ние ви виждаме. Ние знаем кои сте и ви приветстваме с най- голяма чест от есенцията на живота, чрез спомени от Домът които всички вие носите дълбоко в себе си. Спомнете си този тон, скъпи мои. Каквото и да ви коства, изразявайте го често. Вложете енергия в него и го споделете. Активирайте го и по този начин ще работите за духът. Точно за това сте дошли.

Научете сърцето си да мисли и главата си да чувства

Някой от вас ще интелектуализират тази информация и ще я обмислят твърде много. Това е време на сърцето, в което го учите да мисли, а главата учите как да чувства. Това са времена в които се събуждате от съня и осъзнавате, че сте в прекрасно физическо тяло. Наслаждавайте се на пътуването, скъпи мои. Нарочно сте нагласили всичко, така че да бъдете тук за да преживеете всичко на Земята, точно по начина по който се случва и за да си припомните вашият тон. Браво, скъпи мои. С голяма чест ви приветстваме. Шегуваме се с вас за да не забравяте, че всичко е просто игра. И най- вече скъпи мои, забавлявайте се. Дръжте се един с друг, по възможно най- добрият начин. Помогнете на другите да си припомнят техният тон и самите вие ще станете по силни.

Еспаво

Групата

Думата Еспаво е ранно лемурийско послание, което означава: Благодарим ви, че си върнахте силата.

 

Свързване на сърцето

Барбара Ротър

Погледнете от добрата страна

Понякога без да го осъзнаваме, ние се държим изключително сериозно. Фокусираме се толкова много върху кариерата, семейството или ежедневието, че единственото за което мислим е какво ни предстои.Така не забелязваме това което е пред нас в момента- настоящето. Когато сме напълно присъстващи е по лесно да си припомним, че животът е само игра и ние можем с по- леко сърце да се наслаждаваме на пътуването. Това ни връща към потока на живота. Кога за последно сте се смели от сърце? Нали знаете, онзи смях от който ви потичат сълзите. Като деца сме го изживявали доста по- често, без да ни е грижа какво мислят околните. Със навлизането в зрелостта ние изгубваме тази невинна лекота. Нека всички се докоснем до тази наша част и се освободим от грижите, за да се насладим на веселата страна на живота.

Замислих се за това наскоро, когато имахме гост във Виртуална светлинна прогноза. Сандра Седжбер интервюираше Мауриин Сен Жермен. Те имаха много интересна дискусия, когато Мауриин се разсмя толкова сърдечно, че ме накара да се засмея. Тя използваше чувството си за хумор, за да изрази работата си. По- късно я поздравих за сърдечният смях и тя отговори, че често се смее.

Стив и Групата говорят за това, че смехът е езика на ангелите. Елра има най- невероятното чувство за хумор в сравнение с което и да е същество което познавам. Групата казват, че ако започнем да се вземаме твърде на сериозно, ще се пошегуват с нас. Нашият висш Аз винаги ни окуражава да приемаме нещата от веселата страна.

Има едно чувство на емоционално освобождение което можем да почувстваме когано премахнем бариерите и се смеем от сърце. Чувството е същото, както след неконтролируемо ридаене. След него, ние чувстваме една лекота на духът. Освободили сме всичко излишно и сме готови да продължим напред. Насъбраните емоции не ни позволяват, да продължим свободно по нашият път. Чух нещо по социалните медии което счинам за интересно.Фразата LOL ( laughing out lout-смея се с глас), не е вече приемлива. Сега хората публикуват хе-хе или ха-ха. Кой измисля тези правила? Смейте се по начина по който на вас ви е приятно. Да гледаме живота от забавната страна, ни кара да се чувстваме по живи. Ще ви споделя как разбрах, че се възстановявам от болестта си преди няколко години. Постепенно започнах да се смея все повече и чувството ми за хумор се възвърна. Започнах да се шегувам с хората около мен. Почувствах как се връщам в тялото си и нямах търпение да бъда отново здрава.

Разбирам, че е трудно да погледнете от добрата страна когато животът изглежда несправедлив и имате предизвикателства. Но все пак, винаги когато можете гледайте с чувство за хумор.Спорта повишава количеството на ендорфина в кръвта, който от своя страна подобрява състоянието ви. Моето настроение се повишава, дори от една кратка разходка. Стив и аз си почиваме вечер като гледаме телевизия. Ние гледаме различни предавания, но на ме най- много ми допадат тези, при които мога да се смея с глас и да споделя доброто настроение със Стив. За всяка връзка е важно, да има споделено веселие. Обичам да приключа деня със смях и благодарност.

Сърдечният смях освобождава истинската ни същност. Споделете със всички около вас това веселие. Смехът е заразен. Когато чуем някой да се смее това ни кара да се отпуснем и да се усмихнем. В началото на работата ни със Стив, като част от семинарите ние провеждахме упражнение, което илюстрираше тази идея. Участниците лягат на пода, като всеки поставяше главата си върху стомаха на другия. Тогава започвахме да гъделичкаме някого, докато не започне верижна реакция от смях. Стив и аз умираме от смях. Винаги след това упражнение, духът на всички се повдигаше.

Ние можем да бъдем най- безмилостните си критици. Винаги когато направя грешка или нещо глупаво се опитвам да се смея на себе си. Това ми позволява да не се осъждам и да се освободя от желанието да бъда перфектна. Ние пак можем да имаме високи изисквания към себе си, но не трябва да забравяме, че животът е процес на учене и за да го направим по най- пълноценният начин, трябва да живеем с лекота в сърцето. Съзнателто поддържайте пламака на щастие запален всеки ден и го изразявайте със смях. Знайте, че ангелите са около вас и споделят вашето щастие.

С любов и светлина

Барбара

 

Copyright Notice:

Copyright 2000 – 2015 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agrees to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2015 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org. Thanks for helping to spread the Light!