faciliatingthelight

Pe masura ce incepeam sa fac chanelling si sa ma integrez in aceasta munca, am cerut Grupului  informatii despre cum as putea sa am succes in aceasta , iar ei mi-au raspuns . Nu mi-au dat reguli pentru ca ei onoreaza libera noastra alegere mai presus de orice, in schimb mi-au oferit niste sugestii de bun simt, referitor la cum as putea evita capcanele oamenilor in acest domeniu. Mesajul Grupului  este intotdeauna unul de imputernicire. Ei spun ca jocul este in mainile noastre si cand am spus si am facut ceva tragem la o parte valurile si constatam ca toti am facut chanelling pentru aceeasi entitate. Ei spun ca exista un singur adevar si ca noi suntem nuante  diverse ale aceluiasi adevar.

Activitatea noastra in Lightworker  si  PlanetLightworker a plecat de la o premiza : cu cat facem ca lumina sa straluceasca in mai multe locuri, cu atat mai multa lumina va fi pentru noi toti.  Astfel am placerea sa va impartasesc sugestiile pe care Grupul mi le-a oferit pentru a avea succes in munca de a aduce lumina pe Planeta. Vi le ofer ca sa le folositi  cu puterea si discernamantul vostru.  Fie ca ele sa va ajute sa prezentati propria voastra  nuanta  a adevarului.

La inceputul acestei munci, faceam cate un seminar de 3 ore numit Sabia adevarului. In acest scop ei au oferit trei sugestii :

Grupul

Salutari de Acasa

Noi v-am cerut sa transmiteti un mesaj. In forma umana este necesar ca acest mesaj  sa curga prin creierul vostru. Adevaratul mesaj pe care-l transmitem este unul din inima , dar care poate avea un potential de dezorientare. Va oferim aceste sugestii simple , ca un ghid care sa va ajute sa ajungeti la inima.

Definitia unui vindecator : “ Cel care creaza spatiu pentru  alti oameni ca sa se simta indeajuns de confortabil pentru a se vindeca singuri.”

Pentru a ajunge la un adevar mai inalt , pe noua Planeta Pamant este necesar sa sprijinim realitatile superioare. Aceste douasprezece paradigme sunt oferite celor care  ajuta la raspandirea luminii, ca sugestii de inceput, pentru definirea unui adevar mai inalt  pentru vindecatori.

 1. Vindecarea in vibratiile mai inalte ale noului Pamant poate avea loc doar daca fiecare isi stapaneste propria putere. Prima voastra grija este sa gasiti caile de a-i ajuta pe altii, fara a lua din puterea lor. Faceti din aceasta  intentia voastra de baza.
 2. Orice ajutor trebuie dat numai la cerere. Pe Noua Planeta  Pamant  nu este posibila  ajutorarea altuia fara solicitarea lui clara.
 3. Pe Noua Planeta  Pamant  este posibil sa ajuti pe altii doar cu cea mai inalta intentie. Va rugam reamintiti-va ca pe  Noua Planeta  Pamant  nu vor mai fi secrete. In calitate de ghizi permiteti ca motivatiile voastre sa fie vizibile.
 4. Ca vindecatori trebuie sa intelegeti ca boala nu este intotdeauna un semn de ceva rau. Sunt momente in care boala faciliteaza schimbarea si rolul vostru este de a usura acest proces. A se vedea, de asemenea, ca boala este un stadiu al vindecarii. Lucrati cu toate stadiile  pentru a crea medii in care prevaleaza vindecarea.
 5. Ca mijlocitor al luminii este important ca intotdeauna sa spuneti adevarul vostru , desi facand asta stiti ca adevarul este o lucrare in curs de desfasurare. Lasati un spatiu de completare in cuvintele pe care le rostiti. Spuneti adevarul vostru intr-un mod care sa permita altora sa ramana in adevarul lor fara a fi amenintat de adevarul vostru. Onorati toate nuantele  adevarului , fara sa conteze  cat de diferite pot parea de adevarul vostru. Competitia este doar o iluzie a polaritatii pe Tabla de joc.
 6. Ca mijlocitor al luminii  este necesar sa va verificati deseori propriul ego si sa va examinati sincer propriile motivatii pentru  cuvintele sau actiunile voastre. Este nevoie de un ego echilibrat pentru a facilita vindecarea. Daca ego-ul vostru creste prea mult va va deconecta de la sursa, iar daca nu este suficient de puternic nu veti deveni niciodata vindecator. Cheia este echilibrul.
 7. Practicati arta discernamantului in a face alegeri fara a judeca . Alegeti cu atentie ce intra in campul vostru pastrand doar acele lucruri si idei care va completeaza vibratia . Eliberati orice altceva fara a judeca. Nu  trebuie sa va implicate in orice ; alegeti doar ceea ce va hraneste.
 8. Cel mai intelept cuvant pe care un mijlocitor al luminii il poate folosi este : “ Nu stiu “
 9. Sa stiti ca adevarata voastra putere ca vindicator consta in a avea capacitatea de a fi vulnerabil. Umanitatea voastra va face deosebiti. Lasati acest fapt sa straluceasca in tot ceea ce faceti. Impartasiti deschis cu altii greselile si punctele slabe percepute vor deveni in curand punctele voastre  forte.
 10. Reamintiti-va ca nu aveti controlul asupra gandurilor care va vin in minte ; totusi trebuie sa aveti control asupra celor care raman acolo. Asumati-va responsabilitatea de a deveni un maestru al propriilor ganduri si de a impartasi acest proces cu clientii vostri.
 11. Intelegeti ca toata lumea are aceeasi motivatie de baza. Noi va vedem mai mult ca niste copii ratacind intr-o camera intunecoasa, in cautarea usii spre lumina. Va reamintim ca cel mai usor mod de a gasi lumina, fara sa va raniti unii pe altii, este sa va tineti de mana.
 12. Sa stiti ca nu e posibil sa vindeci pe altcineva pe tabla de joc; e posibil doar sa creati si sa le oferiti spatiul pentru a se vindeca singuri, daca ei aleg asta. Nu va asumati responsabilitatea pentru a vindeca pe oricine in afara de voi insiva. Amintiti-va ca responsabilitatea este echilibrul puterii. Ajutati-i pe aceia care au inteles responsabilitatea de a fi stapani pe puterea lor.

Tratati-va reciproc cu respect , ingrijiti-va unul pe altul si jucati-va frumos impreuna.

Grupul

Este onoarea mea cea mai profunda de a fi aici in acest mare moment din istoria planetei noastre.

Imbratisari  !

Steve Rother