Dati-mi voie sa va prezint “Grupul”

Cand am inceput prima data sa fac chanelling  pentru  Grup,  nu am crezut ca este o retransmisie  pentru ca era un proces foarte natural. Era ca si cum cineva vorbea prin vocea mea, desi eram constient ca erau mai multi. Din perspectiva lor chanellingul este un proces natural si deloc mistic. Este arta de a asculta si  cand inveti sa asculti  informatia incepe sa devina foarte clara. Este o forma foarte cunoscuta a chanellingului.

Intr-o zi i-am intrebat cine sunt ei (Grupul ). Ei au ras dragastos  si mi-au spus ca sunt trei raspunsuri:

  1. Nu e problema mea
  2. Nu e problema mea… si
  3. Nu e problema mea

Prima mea reactie a fost teama ca aceste entitati care nu doresc sa se deconspire, s-ar putea sa nu fie din lumina. Totusi, aceste mesaje erau atat de frumoase incat nu puteam sa stau deoparte. Continuam sa aud rasul lor si in final i-am intrebat de ce nu raspund. Atunci mi-au spus : “Am vrea ca voi sa separati iubirea din mesaj de mesajul insusi, sa exersati propria capacitate de a discerne in loc de a accepta o valoare datorita unei etichete puse pe ea. Discernamantul este expresia cea mai inalta a divinitatii din voi, pentru a va folosi puterea ca sa va conduceti  in propria lume. Va oferim un instrument : daca inima voastra vibreaza luati-o ca decizie optima. Daca nu simtiti asta atunci renuntati“.  Discernamantul este un instrument pe care ei ne-au cerut sa-l folosim in toate domeniile vietii noastre, incepand de la cei carora le  permitem sa intre  in campul nostru  pana la ceea ce vedem la televizor. Pentru ei acesta este atat de important  incat  implicarea lor devine nesemnificativa.

Dupa cateva luni au fost de acord sa ma lase sa le spun pur si simplu “Grupul”.

Ei ne ofera informatii pentru constientizarea puterilor noastre si pentru trezirea acelor forte care sunt latente  in noi . Ei sunt aici sa-i  ajute pe cei care aleg sa se integreze in bucuria lor si sa-si creeze propria versiune a raiului chiar aici pe Pamant. Le place sa se amuze  si noi le oferim o gramada de ocazii.

Foarte mult timp Grupul nu a spus prea multe despre originea lui, cu exceptia ca este compus din noua membri si ma considera unul de-al lor. Fiecare din ei are atributii specifice  si un domeniu propriu de experienta, iar eu trebuia sa transfer mesajele lor in inimile oamenilor. In decembrie 1999 ne-au spus mai multe despre ei. Aceasta informatie poate fi gasita in mesajul The Family of Michael  ( Familia Ingerului Mihail ). Mesajele lunare din partea Grupului sunt disponibile in folderul Beacons of Light Re-minders from Home . Puteti sa va inscrieti pe o lista pentru a primi aceste mesaje pe email aici.

Suntem mandri sa va oferim aceste informatii pentru constientizarea puterilor voastre si cresterea  discernamantului.

Espavo

Steve Rother