(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #9 (15/04/2013)

Παρουσιάστηκε ένα νέο κύμα απειλών και εχθρικών ενεργειών από την Βόρεια Κορέα, το οποίο αντιμετωπίστηκε με συγκρατημένη απάντηση στρατιωτικών ενεργειών, μαζί με προσοχή και ανησυχία. Αγαπητό Μαντείο, ποια είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά; Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση; Ποιές είναι οι δυνατότητες για μια ειρηνική επαν-ένωση των δύο κρατών της Κορέας στο εγγύς μέλλον;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

Το Μαντείο δηλώνει ξεκάθαρα:

Υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή στην Βόρεια Κορέα. Πριν ένα χρόνο, όταν ένας πύραυλος διαλύθηκε λίγο μετά την εκτόξευσή του, μια νέα ενέργεια έγινε ορατή.

Το πολεμοκάπηλο πρόσωπο που παρουσιάζεται σήμερα, είναι μόνο η επιφάνεια. Από κάτω υπάρχει σαφήνεια, ηρεμία και ειρήνη. Εδώ πρέπει να επικεντρωθούν οι παρατηρητές. Αυτοί που θέλουν να έχουν την εξουσία, είναι καθισμένοι πάνω σε σκουριασμένες κατασκευές που καταρρέουν. Ο πληθυσμός ακολουθεί για να διατηρήσει το καθεστώς, πολλοί είναι όμως που έχουν βρει τρόπους για να κάνουν την ζωή τους ευκολότερη με άλλους τρόπους. Το τέλος αυτής της ψευδαίσθησης είναι κοντά.

Υπάρχει ακόμα ένα μικρό σύνολο εδραιωμένων συμφερόντων σε όλες τις χώρες οι οποίες συμμετέχουν και επωφελούνται από το δράμα της ηρεμίας στην κόψη του ξυραφιού. Εξασφαλίζουν ότι η ενέργεια του φόβου θα διαιωνίζεται. Όταν το όφελος της ειρήνης αντισταθμίζει το όφελος αυτού του δράματος, θα συμβεί και η επανένωση.

Επίσης, υπάρχει ένα τεράστιο δώρο σε αυτήν την κατάσταση για εμάς, ως επιμέρους παρατηρητές: η ευκαιρία να επανεξετάσουμε αυτά που μας απειλούν, μας κρατούν μακριά από την ελευθερία , την ειρήνη και την ευτυχία.

“Οι Εργάτες του Φωτός μπορούν να βοηθήσουν με το να διαποτίσουν τα εδραιωμένα συμφέροντα με ‘σπόρους ενέργειας’ της Αγάπης και του Φωτός”.

“Καθώς η Γη κινείται προς ένα νέο παράδειγμα, οι ‘απειλές’ ΔΕΝ έχουν τον ίδιο αντίκτυπο σ’ εκείνους που τώρα εστιάζονται στην ζωή σε έναν κόσμο Ειρήνης. Αυτή η νέα συλλογική συνειδητότητα της επίγνωσης θα έχει πρωτοφανή επίδραση σε ηγέτες που ακόμα προσπαθούν να περικλείονται από ισχύ, διαφθορά, συμπεριφορές αντιπαράθεσης και που τρέφονται με την ενέργεια του φόβου και των χρημάτων”.

 

Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για το www.lightworker.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός“