(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

 

Ερώτηση στο Μαντείο #24 (28/07/2013)

Σε πολλές χώρες παρατηρούμε ένα νέο κύμα παρείσφρησης στις επιλογές των γυναικών, μια αναβίωση των προσπαθειών να περιοριστεί η ελευθερία τους και να ελεγχθεί η δημιουργική (σεξουαλική) τους δύναμη. Εν μέσω της κατανομής των παλαιών δομών σε χώρες όπως η Αίγυπτος όπου οι γυναίκες ηγούνται των διαμαρτυριών, φαίνεται να υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός επιθέσεων σε γυναίκες ως μέσο εκφοβισμού. Αγαπητό Μαντείο, τι χρειάζεται να καταλάβουμε καθώς παρατηρούμε αυτήν την κατάσταση; Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; Σε πρακτικό επίπεδο, τι χρειάζεται για να τιμηθούν οι γυναίκες σε ολόκληρη την Γη;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

Για εσάς, τις γυναίκες της Γης:

Για να τιμηθούν οι γυναίκες σε ολόκληρη την Γη, χρειάζεται οτιδήποτε ξεκινάει με τον Εαυτό σας. Μερικές ιδέες είναι: Αγάπη για τον Εαυτό σας, σεβασμός για τον Εαυτό σας, υπόληψη για τον Εαυτό σας, ανανέωση του Εαυτού σας, αντανάκλαση του Εαυτού σας, φροντίδα για τον Εαυτό σας, ανακάλυψη του Εαυτού σας, εμπιστοσύνη στον Εαυτό σας, εκτίμηση του Εαυτού σας, και ενδυνάμωση του Εαυτού σας.

Για να το καταλάβετε αυτό, πρέπει να αρχίζετε να βλέπετε τους σπόρους της Ανώτερης Αγάπης ως ένα μονοπάτι προς την διαφώτιση, εν μέσω πάλης και παγκόσμιων γεγονότων. Μια γυναίκα που αγαπά τον Εαυτό της δεν πρέπει και δεν μπορεί να αφήνεται στους άλλους. Όλες οι μορφές φυλάκισης διαλύονται στην καρδιά οποιασδήποτε ψυχής έχει συνδεθεί με τον Ανώτερο Εαυτό. Η άποψή σας για τον Εαυτό σας αποτελεί τον φακό μέσα από τον οποίο βλέπετε και χρωματίζετε τον κόσμο. Το απαλό και ειρηνικό βλέμμα στέλνει ΑΓΑΠΗ.

 

Σχετικά με την σπουδαιότητα της Εκπαίδευσης και τον ρόλο της θρησκείας:

Οι περισσότερες θρησκείες φέρονται στις γυναίκες ως κατώτερα όντα. Οι περισσότεροι θρησκόληπτοι είναι άνθρωποι αμόρφωτοι και από την στιγμή που είναι γραμμένο στις Γραφές, τέτοιες συμπεριφορές δεν αλλάζουν εύκολα. Αν θέλετε να δώσετε στις γυναίκες την θέση και τον ρόλο που τους αξίζουν, πρέπει πρώτα να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που βλέπετε τις θρησκείες σας. Οι θρησκείες έπρεπε να είναι ένα τρόπος να υπερβείτε την ανθρώπινη εμπειρία σας και να βρείτε τον Θεό μέσα από την αγάπη και την καλοσύνη και όχι ένας τρόπος για να διεξάγετε πολέμους στο όνομα αυτών των θρησκειών.

Η εκπαίδευση λοιπόν είναι το κλειδί – για άντρες και γυναίκες, οποιασδήποτε ηλικίας. Όλοι πρέπει να μάθουν και να εν-θυμούνται πως είναι ίσοι και πως οι ενέργειές τους είναι απαραίτητες στον πλανήτη σε ίσες δόσεις. Η καλύτερη προσέγγιση είναι μέσω των μητέρων. Αυτές μπορούν να πουν στους γιους τους πώς να συμπεριφέρονται και στις κόρες τους πώς να αγαπούν τον εαυτό τους.

 

Σχετικά με το επερχόμενο ταξίδι των γυναικών:

Η ελευθερία σας γνέφει! Η Αγάπη για Δύναμη φεύγει, η Δύναμη της Αγάπης έρχεται. Μέσα στην αναταραχή των αλλαγών, πολλές από τις γυναίκες αισθάνονται έρμαια ανάμεσα στην ελπίδα και στην αγωνία. Οι αξίες αλλάζουν, τα ψέματα και η εξαπάτηση αποκαλύπτονται. Καθώς η ισορροπία του αρσενικού και του θηλυκού συγκρούονται, οι γυναίκες παίρνουν πίσω την αληθινή δύναμη της αγάπης από καρδιάς. Μπορείτε να βοηθήσετε τιμώντας τις, αν ενωθείτε με αυτές και με το δικαίωμά τους τα λένε την αλήθεια τους και προσθέτοντας το δικό σας φως στο δικό τους, έτσι ώστε να λάμψει η ελευθερία για όλους.

 

Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για το www.lightworker.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός“