(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #22 (14/07/2013)

Αγαπητό Μαντείο, τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να γίνει η μετάβαση όσο το δυνατόν πιο εύκολη για όλους;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

 

Δεν είναι δυνατόν να “κάνετε” την μετάβαση εύκολη για όλους. Όλοι ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι και δημιουργούν το δικό τους ταξίδι. Μπορείτε όμως να συνεχίσετε να μαθαίνετε και να εξασκείτε νέες τεχνικές και εργαλεία και να είσαστε έτοιμοι και διαθέσιμοι να τα μοιραστείτε με τους άλλους όταν σας ζητηθεί.

 

Γίνετε πρότυπα και λάμψτε το φως σας. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν την χαρά και την ομορφιά σας… αναρωτιούνται: “Τι έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Μπορώ να έχω κι εγώ το ίδιο;” Η χαρά και η ομορφιά σας, επιτρέπουν σε άπειρες πιθανότητες και δυναμικά να εμφανιστούν. Ως οδηγοί, έχουμε βιώσει δύσκολες αφυπνίσεις, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο να συμβεί σε όσους ακολουθούν (εκτός αν το επιλέξουν ή αποτελεί μέρος του ταξιδιού τους). Καθώς διατηρούμε την εστίασή μας στο φως και την ομορφιά της ύπαρξης… έχουμε δημιουργήσει ένα μονοπάτι που επιτρέπει στους άλλους να ευθυγραμμιστούν με τη δική τους ομορφιά και χάρη. Οι γέφυρες, οι πύλες και τα μονοπάτια βρίσκονται τώρα στην σωστή θέση ώστε να επιτρέψουν στους ανθρώπους να περάσουν… όταν θα είναι έτοιμοι.

 

Απλά να είστε αυτοί που είστε ώστε οι άλλοι να μπορούν να δουν το παράδειγμά σας και να μην τρέφονται από κάποιο δόγμα. Από την στιγμή που όλοι ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι,  είναι καλό να ακούν και να χρησιμοποιούν το χαμόγελο του Έλρα όσο το δυνατόν συχνότερα, ώστε να θυμούνται την θεϊκότητα που έχουν μέσα τους. Ο Γκάντι είπε “Πρέπει εσείς να γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο”. Όταν ενεργείτε με ακεραιότητα σε ό,τι λέτε, σε ό,τι σκέφτεστε, σε ό,τι κάνετε και σε ό,τι αισθάνεστε, τότε οι άλλοι θα το παρατηρήσουν και  μπορεί να αρχίσουν να ρωτούν. Αυτό ανοίγει μια πόρτα που δεν μπορεί να κλείσει. Έπειτα ίσως αποφασίσουν να περάσουν από αυτή την πόρτα και η δική τους μετάβαση θα μοιάζει ευκολότερη καθώς θα γνωρίζουν πως δεν είναι μόνοι.

 

Ένας τρόπος για να κάνετε την “σπουδαία μετάβαση” προς έναν Νέο Κόσμο, είναι να συνειδητοποιήσετε βαθιά και πολυδιαστασιακά πως είσαστε το “Όλον” μέσα σε όλους.  Είσαστε το κέντρο του δικού σας Σύμπαντος μέσα στο Πολυσύμπαν. Ό,τι κάνετε για τον εαυτό σας, για το μεγαλύτερο καλό του συνόλου, συνειδητά, μπορεί να γίνει η Κύρια Επίγνωσή σας. Ως προσωπική επιλογή, μπορεί να είναι σοφή καθώς απλώνεται προς τα έξω εκθετικά πέρα από την αιωνιότητα. Μια μοναδική εστίαση στην ολιστική ευημερία ενός ατόμου – του εαυτού σας – μπορεί να αλλάξει φυσικά τον κόσμο σας, εκ νέου. Συνειδητοποιείστε πως δεν υπάρχει διαχωρισμός στην Ολότητα η οποία ενώνει και διαπερνά το Όλα Όσα Είναι και η οποία μπορεί να σας ενώσει όλους σε μια κοινωνία στον νέο κόσμο σας.

 

Ο κόσμος ζει μέσα από εσάς – Γίνετε η αλλαγή που θα αλλάξει τον κόσμο προς την βελτίωση της ανθρωπότητας – ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.

 

Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για το www.lightworker.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός“