(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #20 (30/06/2013)

Αγαπητό Μαντείο, πώς επηρεάζει τις παλιότερες γενιές αυτή η εποχή των αλλαγών; Πώς μπορούμε να τις βοηθήσουμε και να τις ενδυναμώσουμε; Και ποιος θα είναι ο ρόλος τους στη νέα ενέργεια;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

 

Πώς επηρεάζουν οι αλλαγές τις προηγούμενες γενιές;

Όταν κάνετε αυτή την ερώτηση, η απάντηση είναι πως η ενέργεια ΔΕΝ κάνει διακρίσεις σχετικά με τις ηλικίες. Επηρεάζει τους πάντες άσχετα με την ηλικία τους. Δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία, όσο με το “πόσο προσκολλημένοι είσαστε στην παλιά ενέργεια;”

Παρακαλούμε σκεφτείτε πως η λέξεις “προηγούμενη γενιά” είναι σχετικός όρος. Έχετε τώρα την ευκαιρία να μείνετε στην Γη για πολύ περισσότερο. Για μια ζωή που θα φτάνει τα 150 χρόνια, τα 80 δεν είναι μεγάλη ηλικία.

Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, για κάποιον που έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή και έχει κατασταλάξει στα πιστεύω του, ίσως να είναι πιο εύκολο να φύγει και να επανέλθει σε μια υψηλότερη δονητική κατάσταση, από το  να πρέπει να περάσει μια διαδικασία αφύπνισης. Μερικοί άνθρωποι, γέροι, μεγαλύτεροι ή λιγότερο μεγάλοι, έχουν ολοκληρώσει τα συμβόλαιά τους. Το αν θα επιλέξουν να μείνουν έχει να κάνει με το αν θα μπορούν να εξυπηρετούν την ύπαρξή τους  στον μεγαλύτερο βαθμό.

Οι γηραιότεροι βρίσκονται πιο κοντά στον Θεό από τους νεότερους οι οποίοι μόλις έχουν γεννηθεί στην Γη. Όλοι όμως μπορεί να αισθάνονται ανασφαλείς, μπερδεμένοι ή να έχουν ανάγκη υποστήριξης. Η δική τους ενδυνάμωση επαφίεται στην σύνδεσή τους με τις ανώτερες διαστάσεις, άσχετα με το πώς φαίνονται νοητικά και φυσιολογικά. Είναι συνδεδεμένοι είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα.

 

Πώς μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να τους ενδυναμώσουμε;

Βοηθήστε και ενδυναμώστε τους εαυτούς σας, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθάτε και να ενδυναμώνετε και τους άλλους γύρω σας – άσχετα με την ηλικία τους. Να ζείτε με την καρδιά σας με αγάπη, συμπόνια, ευγνωμοσύνη και να μένετε μακριά από κρίσεις και υπεροψία.

Η πρόκληση για τους γηραιότερους είναι να απελευθερώσουν τα παλιά πρότυπα της τρίτης διάστασης και να αγκαλιάσουν τα νέα, τα οποία μπορεί να φοβίσουν ορισμένους – αν όχι όλους – καθώς οι συμπαγείς βάσεις στις οποίες στηρίζονται, μοιάζουν τώρα με άμμο. Η υποστήριξη μπορεί να τους δοθεί αν τους δείξετε πως δεν είναι οι μόνοι που νιώθουν κάτι τέτοιο.

 

Ποιος είναι ο ρόλος της προηγούμενης γενιάς;

Η άνθρωποι που ανήκουν στην προηγούμενη γενιά έχουν μεγάλη εμπειρία σχετικά με την ζωή στα πρότυπα της τρίτης διάστασης και πιθανώς έχουν μεγαλύτερη επίγνωση των αντιθέσεων με τις ενέργειες της πέμπτης διάστασης. Μπορούν να περάσουν αυτή την γνώση στους νεότερους και να βοηθήσουν στο να φύγει αυτό που δεν εξυπηρετεί πλέον. Απλά με το να είναι μάρτυρες των αλλαγών γύρω τους, είναι δυνατόν να αλλάξουν πιστεύω και οπτικές. Διαθέτουν σοφία, εμπειρία και τον πλούτο του ότι τα έζησαν αυτά. Ψάξτε για την λάμψη τους, εκτιμήστε την ζωή τους. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα που μπορούν όλοι να μάθουν και να μοιραστούν με τους άλλους.

 

Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για το www.lightworker.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός“