Juli 2017

Een oproep om je te Her-Inneren
Je Perfecte Zelf te laten ontwaken

Gegroet Dierbaren,

Ik ben Elrah van de Ritmische Service. Ik heb jullie al een tijdje niet echt meer toegesproken omdat, eerlijk gezegd, een heleboel van jullie veel te serieus doen. Dus het is tijd om een beetje te lachten en om een beetje van de energie terug te brengen zodat jullie alles ook van een andere kant kunnen bekijken. En ja we weten dat je door een rouwproces heen moet gaan. Vaak als je iets nieuws ontdekt kost het een beetje tijd om je aan te passen, niet alleen in je hoofd maar ook in je hart. Jullie zijn hier vanaf het begin bij betrokken geweest en nu heb je de mogelijkheid om he zelfs een beetje verder te brengen dan je ooit gedacht had. Weet dat een van de belangrijkste stuken waarmee iedereen nu kan gaan werken voor je ligt; ontwaken en staan in je perfecte zelf.

Jouw Perfecte Zelf

Omdat je op de planeet van imperfectie leeft, heb je jezelf opgedeeld in 11 verschillende lichtstralen om te overleven. Wellicht helpt het je om het te bekijken als een lichtbundel die een prisma raakt die dan verschillende tinten licht en schaduw laat zien aan de oppervlakte. Jullie doen hetzelfde als dat prisma. Voor ons zijn jullie perfecte wezens. Jullie verbergen je imperfecties zodat jullie het spel kunnen spelen om mens te zijn. Her-inner je dat want dit stukje kennis is erg belangrijk. We weten echt wel dat velen van jullie denken dat dit niet echt een spel is, het ziet er veel te ernstig uit om een spel te zijn, maar wacht maar tot je THUIS komt.  Je zult niet meer bijkomen van de lach. Waarom? Omdat het zo ongelofelijk mooi is en dat ben jij ook wanneer jij je de mooie energie van de lach weer eigen maakt.

Eigenlijk wilde ik een boek schrijven en de titel zou “Lach je weg naar Thuis” zijn want de lach is het startpunt van alles en we hopen dat je je dat herinnert als je vooruit gaat. En hoe zit dat dan met het imperfectie ding? Geen van jullie voelt zich perfect, althans niet op het spirituele aspect. Natuurlijk zie je allerlei soorten imperfectie als je in de spiegel kijkt en als je terugkijkt naar het verleden zul je het gevoel hebben dat je denkt dat je imperfecter was dan je al dacht. Maar dat zijn slechts afleidingen dierbare, want jullie allemaal zijn de blauwdruk van de perfecte zelf. En als je daar instapt kun je een heleboel drie0dimensionale realiteiten achter je laten, dingen die je binden aan deze uitdagende wereld.

We vertelden jullie ook dat er vier grote golven energie aan zouden komen dit jaar. En jullie hebben er al een aantal gevoeld, er komen er meer aan, heel snel. Dit zijn mogelijkheden om in je perfecte zelf te stappen. Als je het vanuit dat perspectief gaat bekijken, in plaats van je overweldigt te voelen door deze energiegolven, zul je de golf sneller ervaren en ervan kunnen profiteren, het gebruiken om de volgende niveaus in je perfecte zelf te bereiken. Je bent ook al in de vijfde dimensie gestapt en zijn nu goed onderweg. Het probleem is dat jullie je dat niet realiseren, dus veel mensen denken nog dat driedimensionale regels in de vijfde dimensie werken maar zo is het niet. En dan bedoel ik niet de dimensies waarin wij onszelf bij geboorte opdelen maar de dimensionale realiteiten die waartoe alle mensen de keuze toe hebben om in te leven en om te delen. En het duurt nu eenmaal een aantal honderden jaren voordat de mensheid bijgedraaid is wanneer er iemand door de dimensies heengegaan is, maar dat zal ook sneller en sneller gaan gezien jullie geschiedenis.

Jij hebt de oplossing in handen.

Het kan dat je een grote spanning voelt op de planeet omdat er zoveel energie samengeperst wordt om ruimte te maken voor wat er gaat komen. Ja, het klopt, veel mensen reageren zich af of reageren veel te sterk omdat ze niet weten hoe ze anders met alles om moeten gaan. Onthoudt dat jij de sleutel, oplossing, hebt voor veel van deze dingen.

Jullie ontvangen veel van deze energie in jezelf, filteren het en laten het weer los. Velen van jullie dragen die spanning letterlijk met je mee. Natuurlijk, jullie zijn mensen, jullie zullen de onnauwkeurigheden in de energie-uitwisseling voelen en automatisch denken dat je iets fout gedaan hebt. Maar het is niet jullie fout dierbaren, jullie hebben de oplossing. Maar voordat je het allemaal gaat verspreiden willen we graag dat je je eigen imprint van je perfecte zelf in jezelf vindt. Je kunt dat niet vergeten of verliezen, zelfs al wordt je aan alle kanten geconfronteerd met imperfecties. Weet dat het eigenlijk helemaal geen verschil maakt want jij houdt nog steeds dat wat je mooie perfecte zelf is, diep in je ziel. Wij werken eraan om mensen in contact met dat stuk te brengen. De komende maandenwillen we dat je het gevoel gaat ervaren met iedere ademteug die je neemt. Iedere keer als je je ogen opent, schoonheid ziet, kijk om je heen om te zien welke energieën er om je heen zijn. Je kunt beginnen met werken aan een jezelf, je de perfectie herinneren die je zelf bent. Ik wil nu graag een aantal van de spellen met je delen die de komende tijd gaan spelen. Een aantal van de grootste engelen die ooit op deze perfecte plek geleefde hebben, gaan deze transformaties veel makkelijker maken dan je kunt bevatten. Wij kunnen niet trotser zijn op het werk dat jullie doen. Allereerst: weet dat je nooit alleen bent, nooit. We hopen dat je af en toe even de tijd zult nemen om even te lachen, om je eigen dag of die van een ander een beetje mooier te maken. Vertrouw erop dat je geliefder bent dan je weet, open je hart en ontvang die energie nu, hier, op dit moment. Weet dat ik je die liefde stuur in vreemde ritmes, want dat werkt het beste, en daar zul je veel meer over ontdekken en over hoe je dat kunt gebruiken voor jezelf de komende tijd. Maar voor nu, blijf lachen, weet dat je je de weg naar Thuis her-innert en dat je diep in jezelf je perfecte zelf vindt en dat die nu naar van binnen naar buiten mag komen. Het is tijd en bovenal, geniet van de reis. Het is met het grootste respect dat wij je vragen om elkaar met respect te behandelen. Zorg goed voor elkaar wanneer je ook maar de kans krijgt en speel dit wondermooie spel met elkaar.

Espavo, dierbaren, ik ben Elrah van de Ritme Service.

_______________________________

Gegroet dierbaren,

Ik ben de Bewaker van de Tijd en ik ben gekomen om jullie gezelschap te houden. Zou je je een momentje voor kunnen stellen dat je een doel en een betekenis hebt? Zelfs diegenen onder jullie die helend werk doen, les zijn gaan geven, in hun eigen talenten zijn gaan staan, weten vaak niet wat er gaat gebeuren. Eenieder van jullie heeft nu mogelijkheden om zijn of haar licht op nieuwe manieren te aarden en het enige dat je nodig hebt is de bereidheid om er te gaan staan. Betekent dat dat je op de hoek van de straat moet gaan staan om je waarheid luid te verkondigen aan iedereen die langsloopt? Nee, dat heeft nog nooit gewerkt. Wat wel werkt is jij die je licht deelt met diegenen die ervan willen leren, hoe ze deel kunnen zijn van deze nieuwe energie. Er is zoveel dat doorgegeven moet worden, gefilterd moet worden, in verschillende niveaus van de mensheid, jullie zijn de bandbreedte van de mensheid dierbaren. We hebben het al vaak gezegd, jullie zullen allemaal ‘overgaan’ met uitzondering van diegenen die er bewust voor kiezen om te blijven. Allereerst, oordeel alsjeblieft niet over diegenen die langzamer gaan dan jij. Het betekent niet dat je ieder mens op de planeet moet bereiken, het betekent alleen maar dat jij een helder licht bent.

Op gaan staan om het Licht te Zijn.

Soms zal dat heldere licht anderen angst aanjagen, of je nu als lichtbron staat of als licht-reflector, maakt niet uit. Je hebt talenten en vaardigheden omdat je anders net naar deze woorden zou luisteren op dit moment. Een aantal van jullie zijn je er erg van bewusten zien bewijzen van dit werk in wat je nu doet. Maar anderen niet. De komende maanden zullen jullie op meerdere manieren de sluier aan de kante getrokken zien worden. De vierde golf begint aan te komen op planeet Aarde, die jullie thuis is geweest in het spel dat jullie speelden dat je gescheiden van elkaar zou zijn. Nu stap je voorwaarts in het licht zelfs als het om je heen regent.

Als de gebouwen om je heen instorten, weet dan dat je veilig bent in het midden van die storm. Daar is een reden voor; jij hebt ervoor gekozen om het licht op aarde te helpen dragen. Het Licht van Liefde is het tegenovergestelde van angst. Her-Inner je, angst is een deel van die golf dierbaren. Terwijl de golven van liefde de aarde overspoelen, zal de teruggaande golf raken voordat het vol angst komt te zitten. Maar jij hebt de antwoorden op die teruggaande golven dierbare omdat jij er staat als licht in het midden van de chaos. Jullie hebben daarvoor gekozen.

Oranje zijn in een Grijze wereld.

Jaren geleden hebben we een channel gegeven over het collectief “oranje zijn in een grijze wereld”. Ben je bereid om anders te zijn, je hart te volgen, zelfs als alles wat je hoort of ervaart iets anders suggereert? Heb je het zelfvertrouwen nodig om te weten dat je gelijk hebt om je energie en je hart verbinding daarheen te dirigeren?

Je kunt nu nieuwe wegen tonen, maar die zullen zeker niet door iedereen gehoord worden omdat niet iedereen zal willen luisteren. Veroordeel jezelf daar alsjeblieft niet over het aantal mensen dat je al dan niet bereikt door op de oude, traditionele manier naar jezelf of de wereld te kijken. Weet dat eenieder van jullie een heilige taak, ofwel een belangrijk doel heeft. Wat zich nu laat zien dierbaren, is dat veel van de moeilijkheden een beetje uit de weg gegaan zijn voor jullie. We weten echt dat jullie nog niet uit de moeilijkheden zijn, geloof ons. Maar vermoei jezelf niet met dit soort dingen, het zijn slechts uitdagingen op jullie pad, bedoeld om jullie voorwaarts te laten gaan met vertrouwen en om er op een andere manier naar te kijken. Dat ligt voor jullie. Jullie hebben ervoor gekozen om in deze veranderende tijden hier te zijn omdat jullie de antwoorden hebben, of je dat nu gelooft, weet, of niet. Dit zijn de tijden waarin alles bij elkaar gaat komen en jullie je antwoorden kunnen delen met anderen, in het volste vertrouwen dat je dat kunt doen met het zelfvertrouwen van wie je werkelijk bent. Daarmee kun je je eigen weg, je eigen pad blijven creëren, net voor iedere stap de grond raakt. Ok, het is niet helemaal zo gemakkelijk. In je menselijkheid wil je graag dat het pad dat voor je ligt, goed verlicht is en dat je weet wat er gaat komen. Dat is de oude manier, dat is hoe je wist wat het juiste pad was. Er is nu alleen geen goed of fout pad meer, er is nu alleen nog energie waar je mee te maken krijgt van tijd tot tijd, of het nu de energie van de ander s of een terugrollende golf angst. Alle energie komt en gaat en kan ‘dichtheid’, of mist, veroorzaken, een nieuwe energie die tijd en ruimte samendrukt en die ervoor zorgt dat je meer energie in je lichaam, door je heen laat stromen dan je waarschijnlijk in een normaal leven zou doen.

Jullie hebben het antwoord op de terugrollende golven van angst.

De nieuwe golven met energie komen de komende maand aan op aarde. Vrees niet, verwelkom het! Herinner je dat je op voorhand de angst goed in de gaten kunt houden omdat dat in de terugrollende golf kan ontstaan. Het is onderdeel van de grote golf, maak er ruimte voor zodat het binnen kan komen. Soms blijven mensen steken in het idee dat het alleen over hen gaat, maar dat is niet zo. Het is een natuurlijk gevoel, dus veroordeel jezelf er niet voor alsjeblieft. Als je angstig wordt weet dan dat je de antwoorden hebt voor jezelf maar ook voor anderen. Je hebt de vaardigheid om het licht op aarde te brengen zodat anderen het kunnen ervaren, zelfs als ze niet naast je willen lopen of je willen zien of met je willen praten. Jij kan de energie creëren waarin iedereen comfortabel kan leven, en waardoor die mensen in staat zullen zijn om het volgende niveau te bereiken. Oefen dus met die stap vooruitzetten, het is nu tijd om je zelfvertrouwen te vinden. De angstgolven zijn recentelijk gebruikt op een manier die je niet hebt kunnen bedenken. Bedenk je dat het niet altijd de terroristische daad zelf is die het probleem creëert maar de overreactie om jezelf ertegen te beschermen die dat doet. Die beschermingsreactie kan vele mensen in verwarring brengen omdat ze dan wel naar voren stappen, het licht in, maar toch niet helemaal. Weet dat jij ook deze antwoorden in je draagt en dat je met een kleine reis, een klein verhaal, hen in staat stelt om ook het licht te zien.

Expert van deze wereld in verandering, transitie.

Dierbaren, veel mensen hebben overdreven gereageerd op de angstgolven. Wij kijken mee dierbaren, en jullie hoeven niet alles te verliezen. Jullie zijn niet alleen veilig, jullie bevinden je op een geweldige weg.En ja, je kunt je focussen op de moeilijke kant van deze weg en sommige van de uitdagingen zijn dat ook, en natuurlijk kun je het uit zijn verband rukken of opblazen en denken dat je in gevaar bent. Maar je bent veilig, je hebt dit eerder gedaan. Dierbaren jullie hoeven je alleen maar te herinneren en die energie op een andere manier te gaan gebruiken. Jullie zijn de grootste engelen die ooit op aarde geleefd hebben, of waar dan ook. Jullie zijn collectief transitie-experts. En dan hebben we het niet alleen over de transitie van geboorte tot dood maar over de transitie van werelden en levensvormen. Jullie zijn hier en kijken toe, als de grootste experts op het gebieden van verandering, transitie, terwijl deze op een nieuwe manier plaatsvindt. Jullie zijn er integraal onderdeel van. En terwijl de tijd voortschrijdt, krijgen jullie allemaal mogelijkheden om het vertrouwen in jezelf te vinden, wie je bent en waar je mee kunt werken. Je kunt het gebruiken en je vervolgens omdraaien en aan een ander geven, de ander de mogelijkheid te geven om zichzelf te zien op een manier die hen het vertrouwen in henzelf doet vinden om hun eigen waarheid te spreken. Het is veilig. Jullie bevinden je in een nieuwe wereld. Dit zijn magische tijden die jullie op zoveel manieren voorspeld hebben.

Ja, er zijn allerlei soorten geschreven werken over het einde van de wereld en de uitdagingen die mensen te wachten staan. Maar dat hoeven jullie geen van allen te doorstaan, mee te maken. Jullie kunnen eruit stappen en dat zijn jullie nu aan het oefenen. Jullie leren instrumenten te gebruiken en vaardigheden in te zetten om in deze nieuwe realiteit te stappen. En jullie zullen dit nu ook aan anderen gaan leren. Veroordeel diegenen die er nu nog niet klaar voor zijn niet, want oordeel hoort bij het doen alsof je mens bent en afgescheiden bent. Weet dat er een grote variëteit aan informatie beschikbaar is die mensen kan helpen in verschillende gebieden van hun leven. Het is jouw taak, jouw werk, om de zielen van duizenden te raken, wie je ook bent. Vertrouw daar op. Weet dat je zoveel meer hebt om te geven. Jullie zijn de grootste engelen die ooit geleefd hebben en jullie hebben het antwoord op de golf van angst, die een terugval op aarde kan veroorzaken. Jullie weten het, jullie zijn het.

Geef liefde vrijelijk.

Alsmens zul je door up’s en down’s gaan, je eigen emoties, angst, liefde voelen, maar veroordeel elkaar niet. Het is deel van je menselijke ervaring die je wilde ondergaan. Weet dat je hier bent omdat je ervoor gekozen hebt dierbaren, en het is aan jullie om dat verder te onderzoeken. De komende maanden zullen er deuren opengaan waarvan je niet wist dat die er waren. Het einde van het jaar zal een opening brengen en een reden tot feesten geven. Zorg dat je erbij bent, Vertrouw op je zelf en wees jezelf. Het is met de grootste eer dat we jullie op deze manier kunnen toespreken. Weet dat jullie licht door ons Thuis gezien wordt en dat we van jullie houden. Behandel elkaar met respect, zorg goed voor elkaar en speel het spel samen goed.

 

Espavo, dierbaren.

Ik ben de Bewaker van de Tijd.

 

HARTSVERBINDINGEN

Door Barbara Rother

Rommel in je hoofd

Als we het over rommel hebben bedoelen we vaak materiaal. Maar in je hoofd kan er ook rommel zijn, zaken die je dagelijkse leven goed kunnen verstoren. De definiete van rommel is eigenlijk een overschot aan iets dat ervoor zorgt dat je minder ruimte hebt in je leven. Problemen kunnen voor een overload in je hersenen zorgen en dat kan voor ongewilde stress zorgen waardoor je zelfs in onbalans kunt raken. Het is belangrijk om dat wat ons niet meer dient op te ruimen omdat het ons kan beletten om gelukkig te zijn. Een gebeurtenis kan ons overweldigen of ons naar een hoger niveau brengen, het leven zal ons altijd uitdagen en het is aan ons hoe we ermee om willen gaan.

Mensen zien vaak problemen daar waar ze niet zijn. Dit veroorzaakt rommel in je hoofd waardoor je stopt met logisch nadenken. Emoties kunnen het overnemen en voor nog meer stress zorgen. Ik heb altijd geleefd met het motto; Ik kan alles aan dat op mijn pad gezet word”. En soms is het heel makkelijk om dat te vergeten waardoor een probleem in ons hoofd kan escaleren, het slechter maken dan het werkelijk is. Achteraf kunnen we vaak de les wel zien die het ons geleerd heeft, hoe het ons sterker gemaakt heeft en hoe we erdoor gegroeid zijn als mens.

Iedere ochtend open ik de gordijnen en verwelkom ik de nieuwe dag met alle nieuwe mogelijkheden. En op dat moment kan ik beslissen hoe mijn dag kan gaan verlopen. Ik kan er een donkere wolk op zetten door een probleem dat me bezighoudt ofaan de lichtheid van het bestaan het en geluk vasthouden waarin ik blijf groeien en waarin ik het leven zo waardeer. Als kind heb ik de beslissing genomen om een optimistische kijk op het leven te willen hebben. Dit enthousiasme uit mijn kindertijd is een onderdeel van mijn volwassen leven geworden en dat kan het ook van jou zijn, door tijd te nemen om hardop te lachen en te genieten van de eenvoudige dingen in het leven. Lachen en af en toe een geode huilbui, zijn goed om je emoties een uitlaatklep te geven. Ze ruimen je hoofd op zodat we niet vast hoeven te houden aan de rommel in ons hoofd. Gandhi zei “Leef je leven alsof je morgen gaat sterven”. Door iedere dag voluit te leven neem je stappen naar een vervuld leven. Vrede en vreugde zorgen ervoor dat we de schoonheid om ons heen zien. Soms krijg je een nieuw perspectief wanneer je uit je vertrouwde omgeving gaat. Ik besloot dat ik naar San Diego, California wilde, een paar dagen als cadeautje voor mezelf. Ik weet dat het mij zal opfleuren. Ik ben verheugd dat ik familie en vrienden zal zien die ik al een tijdje niet heb gezien. En hoewel ik zielsveel van Steve houdt en graag gehad zou hebben dat hij met mij mee was gegaan, begrijpt hij ook dat het voor mij belangrijk is om ook tijd voor mijzelf te hebben. Waar ik mij het meeste op verheug is de dag en nacht alleen in een hotel aan zee met een balkon op de kamer en uitzicht over de oceaan. Ik ben van plan om lange strandwandelingen te gaan maken en te genieten van wat de natuur mij te bieden heeft. Ik hoor de kalmerende geluiden van de golven al.

Wanneer je de bewuste beslissing neemt om de rommel in je hoofd los te laten, laat je ook het rumoer dat erbij hoort los. Dan kan de natuurlijke gang van zaken in het universum weer in balans komen en helpen om je wereld weer uit de knoop te halen, je helpen herinneren dat je een gebalanceerd helderlicht bent, het licht dat jij werkelijk bent.

 

Met liefde en licht

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2017 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.