Juni 2017

Transformatie naar Spiritueel Meesterschap

Gegroet dierbaren,

We komen vandaag van ver en als eerste moeten we zeggen dat we ontzettend trots zijn op het werk dat jullie doen, de energie die jullie op deze planeet hebben gebracht in dit mooie spel van de vrije keuze.

Mensen zijn absoluut geweldig. Allereerst, jullie hebben het geweldig gedaan. Vele van jullie zijn geïnteresseerd in de details, hoe vaak je bent geïncarneerd op aarde? Wat je eerder hebt gedaan? Wat je energie nu is? Dierbaren, jullie hebben al deze informatie al. Jullie zijn het belangrijkste op dit moment, wat jullie meebrengenmet jullie kijk op het leven, met het werk dat jullie doen want op dit moment begint de energiestroom te versnellen. We hebben al veel informatie met jullie gedeeld over de spreekwoordelijke lijn, de lijn die voor de helft van de geplande tijdlijn voor aarde staat. Dat betekent niet dat de mensheid zal ophouden te bestaan, het betekent dat de mensen hun vorm veranderen op de een of anderemanier, jullie allemaal. Maar dat deden jullie toch al? Jullie zijn naar je lichtlichaam gestaptterwijl je je eigen spirit en die van de aarde mee ophoog nam. De uitdaging is dat jullie hebben geprobeerd de trilling van de aarde te halen en die te overstijgen, of in ieder geval bij te benen. Zelfs de Schuman-resonantie heeft recentelijk een nieuwe piek gezien en iedereen was er verguld mee dat het beter ging. En toen we dat nieuws bekend maakten startte aarde een cyclus van verandering.

Planeet aarde is aan het veranderen, ze zit in een (de) overgang.

We hebben veel verschillende woorden gebruikt om dit uit te leggen, inclusief het woord “sterven”. Ze zit zeker in wat jullie een stervenscyclus zouden noemen, maar niets sterft echt, dierbaren. Energie transformeert van het een naar het ander. Als jullie nu naar Mars kijken, zie je dat zij haar magneetkring, haar zwaartekracht al enige tijd geleden verloren heeft. De magneetsfeer is de bescherming die een planeet in staat stelt om bijvoorbeeld een ozonlaag te ontwikkelen. Het is fascinerend om te zien hoe de cyclus op arde tot een einde aan het komen is. Dat betekent niet dat de aarde zal sterven maar dat zij een transformatie ondergaat. De meeste lichtvormen die op dit moment aanwezig zijn zullen niet meegaan in deze transitie op dezelfde manier als aarde dat aan het doen is. Wanneer je naar Mars kijkt denk je waarschijnlijk aan droogte, een verlaten planeet met een gebrek aan water, water dat zij nodig hebben om te (over)leven. Dat laatste is alleen niet waar. Mars had en heeft nog steeds water, maar omdat het haar magnetosfeer verloren heeft zijn de zonnewinden hun gang gegaan en hebben in feite het hele mars oppervlak schoongeveegd. En als je meer over de kosmos ontdekt, de werelden om je heen, en je menselijke ervaring dan zal je de komende jaren nog veel leren. Kijk ernaar met verwondering want het is de reden dat jij jezelf op dit moment van de tijdlijn geplaatst hebt. Jij bent een transitie-expert, zelfs als jij je dit niet realiseert of de roeping ervan alleen diep in je hart kan vinden. Er stond in werkelijkheid een grote menigte spirits klaar om binnen te komen. We hebben jullie het verhaal meerdere keren verteld en we delen het opnieuw opdat je het zult begrijpen.

De grote bijeenkomst nadat Atlantis gezonken was.

Dierbaren er was een tijd dat Atlantis zonk. Ja het is echt gebeurd, zo ongeveer direct nadat de tijd o paarde voor het eerst stilstond in de geschiedenis van de mens. Daarna vond er een grote bijeenkomst plaats Thuis met allen die er op de een of ander manier bij betrokken waren geweest. Er waren discussies en iedereen vroeg zich ad “Wat ging er verkeerd? Hoe kunnen we dit rechtzetten? Wat kunnen we een volgende keer anders doen?” Ja dierbaren, er is altijd een volgende keer, vergeet dat nooit. Tijdens deze grote vergadering zijn er veel dingen besloten zoals; als aarde ooit op een punt zou komen dat de mensheid een echt verschil zou kunnen maken dan zouden diegenen naar aarde gestuurd worden die een stuk informatie bij zich zouden hebben om de transitie die aarde moet ondergaan mogelijk te maken o peen makkelijke en comfortabele manier. En toen ontstond er een lange rij wachtenden in de hemel, dat wat wij Thuis noemen. Iedereen ging in de rij staan, hopend op een incarnatie, wachtend op de mogelijkheid om “Ik kan u een verschil maken” te zeggen, of, “Dit is mijn roeping.” en hun hart zou ze leidden naar de wachtrij. Het was voor ons fascinerend. En toen gebeurde er iets dat de moeite waard is om te blijven herhalen want, je weet, aan de andere kant van de sluier worden wij niet gehinderd door ego zoals jullie dit op aarde ervaren. Thuis verbind je je op heel andere manieren. En hoewel je deel bent van elkaar hier op aarde, kun je dat niet voelen. Er gebeurde iets heel moois. De eerste in de rij draaide zich om en keek de nr. 2 in de ogen en realiseerde zich “Jij hebt veel meer mogelijkheden om een verschil te maken dan ik het. Waarom neem je mijn plaats niet, dan wacht ik op de volgende plek.”.  Er vonden heel veel van dit soort wisselingen plaats zodat de hoogste vibraties naar aarde konden komen om de energie te helpen omzetten en om ermee te werken. Er waren geen ego’s bij betrokken. Iedereen wilde simpelweg dat het beste zou kunnen plaatsvinden.

Laat de incarnaties beginnen.

Diegenen onder jullie die naar de voorkant van de rij verplaatsten zijn met een specifieke rende naar aarde gekomen op dit moment. Het is jullie gelukt Thuis te komen en velen van jullie zullen zich vanaf nu veel dingen gaan herinneren, zelfs als dat eerder niet zo was. Jullie zullen je je eigen kracht herinneren, je ware aard en je talenten in de vorm van geschenken. En hierin zul je het zelfvertrouwen en de wetenschap vinden dat je hier bent als een mooie viering van licht. Dus laat de incarnaties beginnen. En hoewel het leek of we allemaal op hetzelfde moment eenzelfde vibratieniveau zouden bereiken, is dat ook al weer gepasseerd.

Velen van jullie zijn en masse gekomen in een grote babyboom. En natuurlijk, mettertijd werden jullie allemaal groter, en toen jullie eindelijk in staat waren om de sluiers weg te halen waren jullie al tieners of in je 20-ger jaren en hielden jullie een geweldig feestje in, wat jullie, de sixties, noemen.

Maar het proces stopte daar niet. De wachtrij is steeds weer in beweging geweest en dat is ook de reden waarom velen op aarde met grote vaardigheden vroegtijdig naar Huis terug moesten. Dat moest zodat ze op de goede plek in de rij konden komen om op tijd te incarneren om de planeet te helpen met de transformatie. Dit is geen trieste aangelegenheid dierbaren, jullie hoeven niet melancholisch te zijn, in plaats daarvan kun je het zien als een vrolijke herinnering van wie jij bent en welke giften jij hebt. Welkom thuis dierbaren. Het is met de grootse eer dar wij jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Voor elkaar te zorgen, elke kans die je krijgt en samen goed te spelen.

Espavo

________________________________________

Gegroet dierbaren, ik ben Em en ik ben er vandaag met een speciale reden. De hele planeet aarde zit in een proces van her-balanceren. En dat is mijn specialiteit: balanceren. Ik heb, wat jullie seksuele energie noemen, de balans tussenmannelijke en vrouwelijk energie, als één, in balans gebracht om het volledige bereik van die vibratie te kunnen ervaren zodat jullie de gebeurtenissen beter kunnen begrijpen. Dierbaren, laat ons als eerste behandelen wat er met aarde zelf gebeurt. Zij zit in haar eigen individuele tijdscyclus. Dat betekent niet dat jullie gefaald hebben, dus houdt dat alsjeblieft in gedachten, en het betekent ook niet dat alles tot een einde zal komen want alles heeft een reden aan jullie kant van de sluier. Aan jullie kant van de sluier moeten alle zaken op de een of ander manier eindig zijn met een lichte vorm van imperfectie. Daarin ligt schoonheid en het fascinerende aspect van het spel dat jullie aan het spelen zijn. Denk nooit dat het verkeerd is of dat je op de een of ander manier faalt, want dat is gewoon niet waar. In werkelijkheid is de E-familie op het juiste moment samen gekomen want anders waren we de markering van 2012 niet voorbijgekomen. En hier zijn jullie, ja we weten dat velen van jullie de hemel verwachtten op dat moment, van alle gedoe verlost, want zo zitten mensen in elkaar. En op een aantal manieren hebben jullie dat ook gedaan dierbaren. Wellicht hebben jullie er andere gedachten bij, maar jullie hebben een geweldige taak volbracht. En we vertellen jullie ook dat er een kleine babyboom aan de gang is.

Een babyboom in de E-familie

Het is nog niet zo lang geleden dat we de E-familie samenbrachten in een fysieke vorm. Niet allemaal natuurlijk maar zij die er op een bepaald moment konden zijn op een speciale manier. We deden iets unieks. We maakten een Verklaren van de Spirituele Rechten van de mens. De E-familie kende deze rechten, over het balanceren van mensenrechten en gelijke rechten en dat is waarom ik jullie vandaag toespreek. Maar er is meer, en veel dieper dan jullie aanvankelijk dachten. Jullie zijn spirits en jullie hebben dit eerder gedaan en wij zijn hier om jullie eraan te herinneren.  We zijn hier niet om jullie te onderwijzen want jullie zijn je eigen meesters. Jullie hebben je vleugels afgelegd en zijn hier gekomen om te spelen met het spel van net doen alsof je een mens bent in deze bubbel van biologie die op deze tijdlijn absoluut imperfect is. Jullie zijn hier als spirits en de familie van E is in grote getalen bij elkaar gekomen. Een aantal jaren geleden, toen jullie je verzamelden in een plaats die Arizona heet, vroeg iemand ons tijdens de life channel “Hoeveel van ons, de familie van E, zijn hier op aarde?” We vertelden dat er op dat moment grofweg een miljoen waren en dat was heel wat want er waren er een paar honderd op dat moment in de zaal. Er waren veel mensen op aarde die de bocht hadden genomen en zelf de antwoorden gevonden hadden, het was geweldig. Vandaag is ongeveer 1% van de mensheid van de E-familie en we hopen dat, als je de rekensom doen, dat jullie doorhebben dat jullie bij de babyboom van de E-familie horen. En of het nu Empowerment (bekrachtiging), Evolutie of een ander “E” woord is, het belangrijkst is dat je weet dat er hulp voor jou is.

Jullie hebben hulp

Hoewel er een tijdscyclus plaats moet vinden om een bepaald niveau te bereiken, is het absoluut iets om naar uit te kijken om deze mooie wezens te verwelkomen. Velen dragen de indigo of kristal vibratie, voorzien van allerlei nieuwe soorten instrumenten die nodig zijn in deze tijden van transformatie. Je hebt niet alleen van hen hulp maar ook van de originele ouder-rassen die met grote trots naar dit proces kijken. Want jullie zijn sterren dierbaren. Jullie hebben de hoogste vibratie van allen die hier ooit leefden en jullie hebben daarmee zelfs de trillingsniveaus van Lemurie overtroffen. Ja we weten dat er boeken zijn die het hebben over het zinken van Lemurie. Maar hoewel de landmassa zonk zijn de Lemurianen opgestegen, getransformeerd naar een hogere trilling. Hebben jullie al een idee wat er gaat gebeuren? Julie hebben je er al een tijd op voorbereid dus laat ons een beetje nieuws delen.

Allereerst4 de babyboom. Groot en wonderschoon. Velen van jullie zijn ouders geworden zodat je hen kunt begeleiden en een veilige omgeving voor hen kunt creëren zodat zij in hun kracht kunnen gaan staan. Het is erg nodig en erg mooi dat dit gebeurt. We vertelden ook over een ouder-ras dat toekijkt maar die kunnen je niet eenvoudigweg oppakken en mee naar een veiligere plaats nemen, dat werkt niet zo. Het is niet de aard van het spel. Je zult het o eigen kracht doen en er zullen veel kanalen opengaan om je te helpen. Het zijn mooie en verwonderende tijden, dus als er mensen om hulp komen, deel je ideeën of plant de zaadjes in vruchtbare grond. Je zult evolueren en je hersenen blijven in harmonie met je hart groeien in de ontdekkingsreis van nieuwe vaardigheden. Ze staan voor je neus, hoewel je ze nog niet altijd kunt zien.

Nieuwe technologieën.

Jullie starten een volledig nieuwe cirkel van leven op dit moment en een van de gebieden die beïnvloed wordt is de technologie. Er zin al veel dingen ontdekt die je dagelijks leven ingeslopen zijn. En jullie zullen iedere dag nieuwe ontdekkingen doen. Vele dingen zullen logisch zijn en andere nieuwe dingen zullen uitgelegd moeten worden aan het publiek voordat ze het zullen kopen. Jullie zullen korte wegen vinden om mensen te bereiken. En o ja, alles wat je echt nodig hebt is toestemming van je eigen spirit om het jezelf te herinneren. Dat is mooi. Alle wijsheid van het universum is tot jouw beschikking, voor eenieder van jullie

Je moet op een nieuwe manier naar jezelf leren luisteren. Vijf of zes decennia geleden zou je niet in staat geweest zij nom al die stemmen te horen omdat je vibratie nog niet hoog genoeg was. Nu is die wel hoog genoeg en zul je op verschillende mooie manieren met mensen verbinden en herinneringen aan Thuis delen.

Haal adem en geef jezelf toestemming om te herinneren. De technologieën die eraan komen zijn er om je te helpen de veranderingen op verschillende manieren te laten plaatsvinden. Was dit het originele tijdspad van aarde, nee, dat was het niet dierbaren. Jullie industriële revolutie heeft de lucht vervuild en disharmonie op aarde gebracht Jullie hebben ongeveer 50 jaar om te werken met aarde in de staat waarin ze zich nu bevindt. We vertellen jullie dat jullie scheppers zijn. Voor aarde betekent dat dat ze een reset cyclus volgt, zoals ze dat al vijf keer eerder heeft gedaan. Dit zou de zesde en laatste keer moeten zijn

Maar dat is nog maar de vraag. Er zijn te veel mogelijkheden die plaats kunnen vinden en nieuwe technologie is binnengebracht om dat allemaal makkelijker te maken.

De komende vier jaar zijn cruciaal voor de tijdlijn van planeet aarde.

Aan de ene kant ben je druk bezig geweest met het omhoog brengen van de vibratie van energie in dit leven en aan de andere kant wordt je geconfronteerd met een wereld die alleen in bewijs gelooft en niet in vertrouwen. Maar wat als deze twee velden elkaar halverwege zouden ontmoeten. De vibratie van alles in je omgeving omhoog brengen en dat meetbaar maken en aan kunnen tonen? Wij hebben beloofd ons nooit met de hardware te bemoeien maar dit geeft je wel motivatie. Er is een dunnen lijn in het zand getrokken en hoewel die een klein beetje aan het verschuiven is, zijn jullie nog steeds ongeveer 1000 jaar voor op schema en daarom zullen de komende vier jaar cruciaal zijn in het verschuiven van de tijdlijn en het in harmonie brengen van aarde. Of het nu om het kopen van een elektrische auto gaat of je simpelweg verbinden met aarde om vanuit Harts energie met haar te werken, de kolstofverhoudingen bepalen de harmonie op aarde, en die is nu niet in balans. Ieder klein ding dat je de komende vier jaar kunt doen zal een indruk maken die tienduizend keer groter is dan de energie die je erin steekt en het zal het lot van aarde mee helpen bepalen. Ze zal doorleven dierbaren, ze zal niet opensplijten en tot stof vergaan maar de levensvormen op aarde zullen die transitie niet allemaal mee gaan maken gezien de huidige staat waarin jullie je nu bevinden. Het is zo omdat jullie de vibratie zo exponentieel hebben laten stijgen. Julie stappen recht van de ene in de ander situatie. Hou in gedachten dat jullie dit al eens eerder hebben gedaan, voor Lemurie en de Lemurianen die opgestegen zijn staan op jullie te wachten om jullie te begroeten en te helpen. De technologie die nu op zijn plaats vallen zijn fascinerend. Jullie hebben op jullie spelbord fysieke beperkingen en wetten geplaatst. En zelfs die beginnen nu een beetje te verschuiven.

Julie hebben iets bijzonders geleerd te den end at is het maken van materiaal van maar 1 atoom dik. En het belangrijkste materiaal dat jullie hebben gemaakt daarmee is grafiet, en in het bijzonder het onderdeel grafeen. Erg sterk en effectief. Een klein stukje grafeen kan het zout uit het water halen. Het kan gevormd worden tot iets heel lichts en erg sterk. Wat al je een ruimteschip van grafeen zou kunnen maken? Zou dat niet de mogelijkheden op aarde veranderen en zou je dat niet willen zien? Wat als je daardoor zonder auto’s zou kunnen? De auto’s die ervoor in de plaats zouden komen zouden veel lichter zijn dan de passagiers die erin zouden zitten. Zou het niet enorm veel gas en koolstokmonoxide uitstoot besparen>? Ja absoluut. Al deze technologie is heir om jou te helpen met het integreren en de komende vier jaar zijn cruciaal in het bepalen van hoe diep de lijn nu werkelijk in het zand staat. En het is niet mogelijk om terug in de tijd te gaan. Jullie gaan vooruit en dat heeft jullie veel te brengen. Jullie zijn door een rouwproces gedaan maar vergeet niet dat je hier en nu op aarde bent en dat betekent dat je een contract hebt om hier te zijn. Je hebt een taak, je hebt iets te doen een missie om jouw deeltje bij te dragen aan wijsheid. Dat deel is absoluut noodzakelijk en velen van jullie weten exact wat dat is want je bent de aanwijzingen al aan het opvolgen. Hou je zelfvertrouwen hoog, sta jezelf toe te voelen wie je werkelijk bent en houd je blik op vooruitgang.

Nieuwe materialen

Je kunt de vaardigheid om kracht uit je ziel te halen sterker maken en die zul je ook hard nodig hebben.

Niet alleen zal de grafeen-materie alles lichter en sterker maken, het is ook een halfgeleider met veel ongewone eigenschappen. In de nabije toekomst zal het het hart van alle computers vervangen. Je draagt nu al, wat vroeger grote kasten van computers waren, in je telefoon mee. Die zullen dus nog kleiner worden en op een andere manier een nog groter onderdeel van je leven worden. Dit zal ook een grote bijdrage leveren aan het verminderen van koolmonoxide uitstoot. Dit vindt allemaal plaats en vergeet daarbij ook niet onze ceremoniën en rituelen. Als jullie in staat zijn om 5 tot 10 mensen bij elkaar te brengen om in Harts verbinding met aarde te werken dan is dat een goede plaats om te beginnen, het is hard nodig. Deze ceremoniën zijn erg goed voor deze tijd van verandering en aarde heeft ze hard nodig. Vertrouw op jezelf, jij bent een schepper met vele krachten. Kun je je voorstellen dat de schepper aan zichzelf twijfelt? Het zet een negatieve spiraal in werking waar je maar moeilijk uit zou komen. Geef jezelf wat ruimte en als je geen vertrouwen in jezelf vindt, ga dan zitten en haal 3 keer adem. We zullen je helpen te herinneren omdat het tijd is om te ontwaken uit de droom. Het is tijd je te herinneren en wat er op je pad gezet is, het is tij om het in beweging te zetten. Geniet van de reis dierbaren, en hoewel het moeilijk kan zijn voor vele van jullie en natuurlijk veranderd de evolutiecirkel onder invloed van de golf van verdriet op aarde. Wacht totdat je ziet wat er aankomt want dat is nog nooit eerder gedaan. Jullie zijn door veel cirkels van veranderingen heengegaan op vele plateneten maar dit is nieuw. Vertrouw erop dat je overweldigend blij zal zijn als je ziet wat je aan het creëren bent. Ga de uitdaging aan. Weet dat je naar de voorkant van de rij gebracht bent met een reden en wees daar trots op. Jij bent hier en dat zal je helpen herinneren.

Het is met de grootste eer dierbaren dat ik, Em, je op deze manier mag begroeten. Jullie allemaal hebben hard gewerkt aan de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie en het is in deze tijd zo krachtig.

We houden van jou, alleen al daarom, ga door met je goede werk. We kijken me over je schouder, weet dat, samen met nog veel meer anderen. Jij, aarde zijn het centrum van het universum op dit moment. Alle ogen zijn op jullie gericht en we zijn erg trots want we hebben de beste mensen voor het werk. Het is met de grootst eer dat we je vragen om elkaar met respect te behandelen, voor elkaar te zorgen, ieder kans die je krijgt om dit nieuwe spel te spelen. Ik ben Em.

Espavo.

De groep

 

Het woord Espavo is een vroeg-Lemuriaanse groet: “Dank je dat je in je kracht gaat staan”

 

Hartsverbidingen

Door Barbara Rother

Keuze

Het leven komt met ups en downs. Het leven kan goed of slecht zijn, tragisch en vol met wonderen.

We leren om te gaan met de ups en downs door het volgen van lessen, het leven, readings meditatie, leraren en het met elkaar verbinden. Een mooie vrede komt voort uit het bewustzijn dat spirit ons altijd verbindt in het leven, waar we ook zijn. En hoe gemakkelijk het isom is om dat te vergeten, we moeten altijd het goede zien in het leven.

We leren om keuzes te maken over hoe we ons dagelijks leen zien, weet dat er een groter plan aan het werk is.  Ik heb me altijd afgevraagd of het leven een lot is of dat we het zelf uitspelen. Ik voel dat er omstandigheden in ons leven neergezet worden maar ik voel ook dat we daarin zelf nog een vrije keuze hebben en als het niet lukt zoals we het willen zal de tijd ons leren waarom. Lessen over onszelf worden op de meest bijzondere manieren aan ons voorgelegd en het leerproces is pas inzichtelijk als we voorbij de ontberingen zijn. Niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou zijn maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn als wij mensen de neiging hebben het te maken. We kunnenleren van iedere tragedie in het leven en het zien als een draad in het tapijt. Wanneer ik naar het leven kijk als een deeltje van een puzzel die we voorzichtig in elkaar zetten dan lukt het maar als we het puzzelstukje onder druk proberen te plaatsen dan past het niet. Des te meer ik probeer kracht en macht uit te oefenen hoe groter de schade aan het puzzelstukje wordt. Alleen maar door het precies te bestuderen kunnen we de juiste plek voor het puzzelstukje vinden. We willen allemaal dat het leven perfect verloopt en als dat niet zo is zijn we geneigd de hoop te verliezen en vergeten we haast hoe de stroom van het dagelijks leven altijd voor ons zorgt. Ik wil iedereen aansporen om voor hoop te kiezen. Er is een plan voor allemaal. We kunnen ons persoonlijke leven en de wereld veranderen als we ons concentreren op de mogelijkheden in plaats van de beperkingen van het leven. Laten we beslissen om de tijd te nemen en de diepe vrede van onze ziel te voelen. Het is er altijd. We zijn nooit alleen. Het voelt goed om dat te weten. We treken aan wat we erin stoppen met onze gedachten, wat we diep in ons hart geloven. Vandaag herinner ik me dat alles goed is. Daar ben ik dankbaar voor. Iedere dag is een nieuw deel van wat we het spel van het leven noemen.

 

Met liefde en licht

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2017 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.