Ιανουάριος 2017

Οι Τέσσερις Μεγάλες Αλλαγές του 2017


Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Έρχομαι σήμερα και διασταυρώνομαι με τον χρόνο σας για μια στιγμή ώστε να αγγίξω τις καρδιές σας και να σας ενθυμίσω ποιοι είστε και από πού προέρχεστε. Είστε μακρινοί ταξιδιώτες οι οποίοι ταξιδεύουν για καιρό. Τώρα βρίσκεστε εδώ στη Γη και κάνετε γρήγορες αλλαγές. Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες αλλαγές που μερικές φορές είναι δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε όλα τα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι στη Γη. Σήμερα θα σας πούμε για μερικά πράγματα που έρχονται αυτή τη χρονιά. Είναι εκπληκτικό να παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν. Μέχρι να φύγει ο Φεβρουάριος του 2017, θα νιώσετε λίγη ηρεμία η οποία δεν υπήρχε για αρκετό καιρό. Κατά κάποιον τρόπο είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Αγαπημένοι μας, εν-θυμηθείτε πως οι αλλαγές δεν μπορούν να συμβούν εν μέσω ηρεμίας. Υπό αυτή την οπτική, η “αλλαγή” συχνά περιλαμβάνει μεγάλες ταραχές που αφήνουν έναν κυματισμό. Μην τον φοβάστε γιατί οι αλλαγές είναι αυτές για τις οποίες έχετε έρθει να λάβετε μέρος.

Σας Προσέχουμε

Πολλοί από εσάς έχετε έρθει στη Γη προσπαθώντας να καταλάβετε πού μπορείτε να βρεθείτε, πώς θα είναι εκεί και πώς θα λειτουργήσει για εσάς. Βρίσκεστε εδώ, μέσα στα πράγματα. Φυσικά ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι τι θα συμβεί αν αποτύχετε. Πολύ τρομακτική λέξη η αποτυχία. Τι θα συμβεί αν δεν τα καταφέρετε; Τι θα συμβεί αν εκτεθείτε και πληγωθείτε με κάποιον τρόπο; Αυτό το σημαντικό πράγμα θέλουμε να σας πούμε σήμερα… σας προσέχουμε. Κοιτάζουμε πάνω από τον ώμο σας προσπαθώντας πότε πότε να σας κατευθύνουμε. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε στη Γη, ποια είναι η ιστορία σας ή σε ποιο επίπεδο πιστεύετε πως βρίσκεστε. Η αλήθεια είναι πως σας προσέχουμε. Είναι σαν να αφήνετε ελεύθερα τα παιδιά σας να παίξουν, ελπίζοντας να μην κάνουν κάποια πράγματα ή να μην πάνε κάπου συγκεκριμένα. Οι εξερευνήσεις τους σίγουρα θα δημιουργήσουν προβλήματα, όταν όμως συμβεί αυτό θα διδαχθούν και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως βρίσκεστε σε κάτι σαν ασφαλή κύκλο. Ειδικά στα επόμενα δύο χρόνια που θα γίνονται μεγάλες αλλαγές. Αναλογιστείτε αγαπημένοι μας πως κάθε τρία με τέσσερα χρόνια συμβαίνουν βαθιές ενεργειακές μεταβολές, βασικά μετακινώντας προς τα εμπρός τους πάντες πολύ γρήγορα – ταχύτατα. Και τότε θα πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να γειωθείτε, να πάρετε το φως, να το φέρετε στη ζωή σας και να το αγκυρώσετε. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι. Το 2016 έγινε μια μεγάλη αλλαγή στις 27 Σεπτεμβρίου με ένα κύμα ενέργειας που έφθασε. Πριν απ’ αυτό είδατε πολλά πράγματα να έρχονται. Ουσιαστικά είδατε το βαρυτικό κύμα που προέβλεψε ο Αϊνστάιν πριν από πολύ καιρό, να έρχεται στον πλανήτη. Κάθε τρία με τέσσερα χρόνια συμβαίνουν αυτά τα σημαντικά γεγονότα – τεράστια γεγονότα που ανυψώνουν τη δόνησή σας. Αυτή τη χρονιά θα συμβούν τέσσερα.

Τέσσερα Κύματα Δονητικών Αλλαγών

Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που έρχονται; Αυτό συμβαίνει μόνο στους εξελισσόμενους πλανήτες κι εσείς βρίσκεστε σε κίνηση αγαπημένοι μας. Όλη η ανθρωπότητα φτάνει σε επίπεδα που δεν έχουν φτάσει οι άνθρωποι μέχρι τώρα. Έχετε δυνατότητες να φτάσετε σε μια πνευματική επίγνωση που θα σας επιτρέψει να αγγίξετε τον θεό μέσα σας. Και τότε θα το καταλάβετε.

Πολλοί από εσάς έχετε τους σπόρους του φόβου βαθιά ριζωμένους μέσα σας. Μερικοί έρχονται από εμπειρίες παλαιότερων ζωών και άλλους τους έχετε αναζητήσει εθελοντικά μόνο για να αντιμετωπίσετε μεγάλη αντίσταση και πιθανότατα τον θάνατο ως τιμωρία. Κατανοούμε πως είναι δύσκολο να το καταλάβετε, έτσι σας εν-θυμίζουμε αυτό: σας προσέχουμε όπως λέτε στη Γη. Παρακολουθούμε όλα όσα κάνετε επειδή αυτή τη φορά αγαπημένοι μας, υπάρχει ένα νέο χάος το οποίο προέρχεται από λεκτικούς φόβους. Έχετε τόση τεχνολογία τώρα στον πλανήτη σας που μπορείτε να ενώσετε όλα αυτά τα κομμάτια σε ένα. Φαίνονται πολύ μεγαλύτερα απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα κι αυτό αληθεύει για τη σκοτεινή πλευρά, η οποία πάντα φαίνεται μεγαλύτερη απ’ όσο είναι. Σας ζητάμε λοιπόν να το κοιτάξετε αυτό μέσα σας. Τι μπορείτε να αλλάξετε στα συστήματα πεποίθησής σας; Τι μπορείτε να αλλάξετε για να μπορέσετε να γειωθείτε και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στο φως σας; Το μόνο που σας ζητάμε είναι να μπείτε σε αυτή την ενέργεια. Πολλοί από εσάς είστε δάσκαλοι και θεραπευτές στο μονοπάτι σας, πηγαίνοντας πολύ καλά φέροντας την ενέργειά σας στη Γη. Συνεχίστε και βοηθήστε όσους αφυπνίζονται τώρα, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Έχουν ανάγκη να βγουν έξω και να αρχίσουν να δημιουργούν τη δική τους πραγματικότητα αντί να δεχθούν μια προκαθορισμένη, αυτό που κάνουν δηλαδή οι περισσότεροι άνθρωποι.

Νέες Ευκαιρίες

Ναι, σας λέμε πως υπάρχουν εκείνοι που σχεδιάζουν το μέλλον. Υπάρχουν οι σχεδιαστές οι οποίοι κάνουν υπολογισμούς για τη ζωή τους, τη δουλειά τους και για το πού θα βρίσκονται σε πέντε ή δέκα χρόνια. Πολύ λίγοι άνθρωποι σχεδιάζουν το μέλλον σε προσωπικό και πνευματικό επίπεδο, εσείς όμως έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε. Έχετε την επιλογή να αποφασίσετε ποιοι θα είστε τα επόμενα χρόνια. Έχετε την ευκαιρία τώρα να τοποθετηθείτε στην καλύτερη θέση μέσα στο κύμα με νέες ευκαιρίες που δεν είχατε δει πριν. Ναι αγαπημένοι μας, θα υπάρξει χάος και θα δείτε αρκετό απ’ αυτό επειδή ο ρυθμός είναι ταχύτατος και οι άνθρωποι δεν τα πάνε καλά με τις αλλαγές. Ίσως κάτι γινόταν με συγκεκριμένο τρόπο παλιά, ξαφνικά όμως το κάνετε με εντελώς νέο τρόπο. Οι δονητικές ανυψώσεις έρχονται σύντομα. Η πρώτη θα εισέλθει στο πεδίο της Γης μεταξύ 4 και 17 Μαρτίου. Όλες θα εισέλθουν ως κύματα και υπάρχουν πάρα πολλά, που παρεμβάλλονται το ένα στο άλλο μέχρι κάποιο βαθμό. Αυτό προκαλεί μια μικρή μετατόπιση στον χρόνο και κάνει δύσκολη την πρόβλεψη των ακριβών ημερομηνιών των άλλων τριών γεγονότων προς το παρόν. Όμως, είστε έτοιμοι να λάβετε τέσσερις τεράστιους ενεργειακούς κύκλους το 2017.

Βοηθήστε ο Ένας τον Άλλον

Ένα γεγονός που έθεσε τα πράγματα σε κίνηση και συνέβη πριν δύο χρόνια περιελάμβανε τη διασταύρωση των χρόνων μεταξύ τους. Ήταν ένα σχετικά μεγάλο γεγονός που ακολούθησε την αλλαγή στις 12/12/12. Τα τέσσερα γεγονότα που έρχονται είναι ευκαιρίες να κάνετε παρόμοια άλματα τέτοιου μεγέθους και όλα θα εμφανιστούν το 2017. Τι θα συμβεί σε όσους δεν μπορούν να κάνουν τις αλλαγές; Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν τόσοι πολλοί εργάτες του φωτός στη Γη – για να βοηθήσουν αυτά και άλλα τμήματα του φάσματος. Σας παρακαλούμε μην το κρίνετε αυτό ως σωστό ή λάθος γιατί έτσι αναιρείτε τη δική σας ενέργεια. Απλά παρατηρήστε και καταλάβετε πως η ανθρωπότητα έχει ένα εύρος. Αν και υπάρχει υψηλή δόνηση και χαμηλή δόνηση, οι άνθρωποι μπορούν να κινηθούν τόσο γρήγορα όσο το πιο αργό άτομο. Επιπλέον, αυτές οι τέσσερις δονητικές αλλαγές θα γίνουν για συγκεκριμένους λόγους, οπότε να σας εξηγήσουμε.

Επειδή το εύρος της ανθρωπότητας έχει εξελιχθεί έτσι, δεν έχετε περάσει ποτέ αυτό που βιώνετε στη Γη τώρα. Παλιότερα θα είχατε φύγει από τη Γη, ίσως για να αποικήσετε κάποιον άλλον πλανήτη. Δεν εννοούμε με διαστημόπλοια αλλά μέσω του πνευματικού σας σώματος, όπως έχετε κάνει πολλές άλλες φορές. Υπήρξε μια εποχή όπου κατοικούσατε στον Άρη κι όμως ζείτε στη γειτόνισσά του, τη Γη. Αν νομίζετε πως αυτό είναι ενδιαφέρον, περιμένετε μέχρι να ακούσετε την υπόλοιπη ιστορία. Σύντομα θα αρχίσετε να αποκαλύπτετε πολλά περισσότερα γιατί τώρα ενδιαφέρεστε πολύ για τον Άρη. Είναι ο κοντινότερος γείτονάς σας. Ναι, θα βρείτε πολλά περισσότερα για την ιστορία σας αν και δεν θα βγάζουν όλα νόημα στο φυσικό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Εν-θυμηθείτε αγαπημένοι μας πως είστε πρώτα πνεύματα κι έπειτα άνθρωποι. Η αρμονία μεταξύ αυτών των δύο σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε αλλαγές, οπότε ας επιστρέψουμε για λίγο στο εύρος.

Το Κύμα που Υποχωρεί θα Εξαφανιστεί

Με όλες αυτές τις απίστευτες αλλαγές, η ανθρωπότητα ανυψώθηκε. Όμως, ακόμα βρίσκεται σε ένα κύμα που υποχωρεί. Αυτό το κύμα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία διαχωρισμού στα πάντα και το κάνει αυτό και στην ανθρωπότητα, γι’ αυτό υπάρχει τόση αναζωπύρωση του διαχωρισμού στη Γη. Επιπλέον έχει το αποτέλεσμα να απομακρύνει την υψηλότερη δόνηση της ανθρωπότητας από την χαμηλότερη. Πάλι οι άνθρωποι έχουν διαχωρισμό αντί για ενότητα. Με τις τέσσερις σημαντικές μετακινήσεις το 2017, θα μπορέσετε να τις φέρετε πιο κοντά και να αλλάξετε την κατεύθυνση του κύματος που υποχωρεί. Αυτό είναι που παρατηρείτε τώρα και είναι προφανές. Αν παραμείνει ως έχει, το κύμα θα εξαφανιστεί στα επόμενα δύο με τρία χρόνια, με αποτέλεσμα μια αλλαγή προς μια νέα κατεύθυνση. Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας γιατί θα επαληθεύσει την κατανόησή σας για τη δημιουργική σας δύναμη.

Αρχίστε να Δημιουργείτε για Εσάς

Είστε δημιουργικά όντα αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να δημιουργείτε διαφορετικούς κανόνες για τα πάντα; Όχι, αφού δημιουργείτε για εσάς. Αρχίστε να δημιουργείτε τα υψηλότερά σας όνειρα με ό,τι χρειάζεται για να φέρετε αυτή την ενέργεια στο είναι σας. Πολλοί άνθρωποι κλείνουν την καρδιά τους και προστατεύουν τον εαυτό τους από τον θυμό και την πυκνότητα που νιώθουν γύρω τους. Σας προκαλούμε να αδράξετε αυτή την ευκαιρία και να κινηθείτε προς την αντίθετη κατεύθυνση, διευρύνοντας το πάθος σας και αγκυρώνοντας το φως σε εποχές σκότους. Τολμήστε να παίξετε, να διευρυνθείτε και να βελτιωθείτε. Αν γίνετε θύματα του φόβου, το κύμα που υποχωρεί θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να αναστραφεί. Γεμίστε με το Φως από την Εστία σε κάθε ευκαιρία. Αυτά είναι φωτόνια που μεταφέρουν φορτισμένο φως μέσα στο σώμα σας. Θα πούμε περισσότερα γι’ αυτό σύντομα, βασικά όμως έχει να κάνει με το να μάθετε πώς κινείται η ενέργεια ώστε να γεμίζετε συνειδητά με φως. Το σώμα σας σταδιακά προσαρμόζεται τα τελευταία επτά χρόνια ώστε να φέρει περισσότερο φως. Αυτό το Φως έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στον κόσμο γύρω σας γιατί έρχεται η νέα εποχή. Έχετε τέσσερα απίστευτα βήματα μόνο σε αυτή την χρονιά και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα επιλύσετε αυτές τις καταστάσεις. Αυτά τα βήματα ανοίγουν μια παροιμιώδη πόρτα για την πλήρη κατανόηση της πολυδιαστασιακότητας και του πνεύματος. Εν-θυμηθείτε πως εσείς είστε εκείνοι που βρίσκεστε πίσω από το χάος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο σας.

Πάρτε αυτά τα λόγια αγαπημένοι μας. Οικειοποιηθείτε τα γιατί όλοι σας έχετε ένα λίγο διαφορετικό μήνυμα κι αυτό είναι όπως πρέπει να είναι γιατί αν και χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες λέξεις για να σας αγγίξουμε όλους, μιλάμε σε κάθε καρδιά ξεχωριστά. Ξέρετε ποιοι είστε και σας τιμάμε για τη δουλειά που κάνετε, περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Αγκαλιάστε αυτές τις τέσσερις κινήσεις που έρχονται – αυτές τις απίστευτες ευκαιρίες – και να ξέρετε πως γι’ αυτό έχετε έρθει στη Γη. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό όποτε μπορείτε. Να φροντίζεστε μεταξύ σας όποτε έχετε την ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί στη νέα Γη. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και σας αφήνω με αγάπη.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!