December 2016

De teruglopende golf.

Gegroet dierbaren.

Wij zijn vandaag bij jullie terwijl het spel goed op weg is jullie maken verbazingwekkende sprongen voorwaarts in je bewustzijn. We kijken met grote vreugde en delen dat met jullie want het is onze visie van Thuis. Er zijn harmonieën en herhalingen in jullie hele wereld. In werkelijkheid, de tijd,  die jullie kennen als lineaire tijd is circulaire tijd en jullie herhalen  dingen steeds weer. Dat is hoe je vooruitgang en bekrachtiging bereikt in je leven doen alsof je mens bent.

Een grote verscheidenheid in manieren van denken

Wat er gebeurt is dat alle mensen overal beginnen af te stemmen op verschillende manieren. We begrijpen dat je naar je nieuws kijkt en alles wat er gebeurt in de wereld ziet, de onrust, argumenten, en waarschijnlijk meer verdeeldheid dan je in een zeer lange tijd hebt gezien. Nou ja, wij zien het ook. Het is niet nieuw voor ons, dierbaren, want het is er altijd geweest. Heel eenvoudig gesteld, wat er gebeurd is met de nieuwe technologieën en alle vormen van communicatie waar je nu toe in staat bent, beginne jullie dingen die je nog niet eerder hebt gezien bloot te leggen. Zoals de Keeper uiteen heeft gezet, door de stand van de technologie en de ontwikkelingen die zulke uiteenlopende invloeden, is het moeilijk om een nauwkeurige overzicht te krijgen. Dit zal nog een tijdje doorgaan, maar is dat een probleem? Niet vanuit ons perspectief. In werkelijkheid, geen van deze verschillen en uitdagingen die je ziet zouden kunnen zijn blootgelegd. Je begint in te zien dat er een breed scala is, veel breder dan wat de meeste mensen dachten en dat , ongeacht waar jij je bevindt  in deze aanpassende omgeving. Het is fascinerend om te zien hoe mensen een realiteit projecteren , daarin geloven en er dan vanuit gaan dat iedereen om hen heen hetzelfde denkt en ervaart. Dit gebeurt keer op keer en dat is voor een deel wel frustrerend. Mensen reageren niet zoals verwacht en dat roept veel angst op bij mensen. Het werpt een onzekerheid over de situatie heen, waar ga je heen en hoe zal dat gaan? .

De mensheid gaat vooruit in golfbewegingen.

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om vooruit te komen. En natuurlijk is de meest waarschijnlijke je voorbereiden op het beste en op het slechtste. Dat is eenvoudig omdat jouw energie ook nodig is om dit meet e nemen in de nieuw wereld. Dierbaren jullie staan op een pad van verandering, in het bijzonder in de Verenigde Staten. De deur naar verandering staat op en, eerlijk gezegd gaat het wonderschoon worden. En in de tussentijd zijn ere en aantal uitdagingen en moeilijkheden waar je doorheen moet. Echter, we laten je weten dat velen klaarstaan en wachten op die bewegingen om ook hun stem te laten horen.

We vragen hetzelfde van jou, omdat jij een stem hebt in dit proces.  Het maakt ons niet uit aan welke kant je staat. Eigenlijk zullen ‘kanten’ langzaam vervagen wanneer je ziet date r eigenlijk geen onderscheid is. Als mensen zij wij er zo aan dualiteit gewend dat wanneer je een nieuw concept voorgeschoteld krijgt je eigenlijk gelijk gaat bepalen of het ‘goed’ of ‘fout’ is. En die dualiteit zien we nu op de moeilijkste manieren op aarde ontstaan. En dat zorgt voor angst, angst die soms een terugslag geeft en verzet oproept.  De oplossing daarvoor is om simpelweg te kijken naar de mogelijkheden die het je geeft om naar het naast hogere niveau te stappen. En zoals we jullie verteld hebben dierbaren, gebeurt dat in golven. De vooruitgang van de hele mensheid gaat vooruit en achteruit in golven op dit enorme steunpunt aarde. Wanneer het uiteindelijk niet langer de druk aankan, springt het naar het naast hogere  niveau om dan weer opnieuw de slinger voor en achteruit aan te gaan. Zo werkt de mensheid, dus verwacht golven naar voren en weer naar achteren. Uiteindelijk gaan we twee stappen naar voren en een terug dus vooruit.

Met het verschuiven naar nieuwe werkelijkheden zien wij ook een opening ontstaan. En omdat ze helemaal nieuw en ongeschonden zijn, trekken ze veel aandacht. Dit is wat er gebeurde tijdens de Amerikaanse verkiezingen, daar zijn veel dingen gebeurt waar je op kunt wijzen in dit proces. En hoewel jullie onregelmatigheden zullen ontdekken in jullie verkiezingssystemen, zoals wij al voorspelden, zal het geen verschil maken met betrekking tot de uitkomst. Er zijn tijden waarop jullie gewoon bepalen hoe jullie visie over de aarde eruit ziet. En het is enorm belangrijk dat het jullie gaat lukken om de visie van harmonie met elkaar vast te houden, want daarom zijn jullie op aarde gekomen. Jullie hebben dat kleine stukje van de puzzel dat niemand ander heeft en dat jullie in staat stelt te werken aan die vooruitgang. Dierbaren, het is nu tijd om tijd vrij te maken en hier mee te gaan werken.

Positieve Energie planten in een Circulair tijdsysteem

In het grotere plaatje gaar de aarde steeds heen en weer op hetzelfde punt, geleidelijk voorwaarts. Er zullen momenten zijn waarop de zaken te snel gaan en dan zul je weerstand ervaren die je niet had verwacht. Onthoud goed dat het niet betekent dat de wereld ten einde komt. Jullie hebben een eed afgelegd om een nieuwe wereld te creëren en jullie krijgen de kans, let maar op. Jullie hebben gevraagd waar het heengaat dierbaren, en hier gaat het heen. In de tijden van Lemurie wisten jullie zoveel over jezelf en elkaar en hoe jullie je verhielden tot de wereld om je heen. Er zijn typische menselijke aspecten waar jullie allemaal mee om moeten gaan zoals actie reactie, bedreigd voelen, je energie afsluiten, dingen die met je magnetiseren van je afstoten enz. Dit doe je continue, vaal zonder je te realiseren dat je het doet, omdat dat de manier is waarop je met de wereld communiceert. En we gaan je vragen om af en toe jezelf los te koppelen van dit alles. Neem niet voor alles wat voor je neus plaatsvindt de verantwoordelijkheid op je want dan zul je uitgeput zijn op  het moment dat je naam genoemd wordt om in actie te komen. Je bent nodig, jij draagt een belangrijk stuk bij je. We vragen je om je eigen visie voor de toekomst te creëren want daar gaan we allemaal naartoe. Dus, plant een klein zaadje van jezelf en jouw gevoelens over de toekomst, dit worden magnetische indrukken en afdrukken die je in staat zullen stellen om dit op de tijdlijn te zetten, op een hele speciale manier. Herinner je, circulaire tijd geeft je alleen maar tijd voordat je opnieuw hetzelfde tegenkomt. Dat zie je op aarde in alle mensen die opnieuw en opnieuw met hetzelfde onderwerp worstelen

Ze gaan ermee om, handelen het af en komen dan een grotere versie van hetzelfde probleem tegen, net zolang tot het opgelost is. Herinner je dat jij de kracht hebt om pop een positieve manier deze circulaire tijdlijn te beïnvloeden. En dat vragen wij je te doen. Door die positieve energie in de circulaire tijdlijn te plaatsen ben je niet alleen bezig met het zeker stellen van je toekomst, je versnelt het proces ook nog eens. Het zorgt ervoor date r vooruitgang in zit en je vraagt je af hoe je die imprint op de tijdlijn dan voor elkaar gaat krijgen? Dat doe je door je passie te gebruiken dierbaren, en dat is der eden dat je passie hebt. Ieder deel van jou licht op, gaat stralen wanneer je vanuit je passie werkt. Iedere cel in je lichaam begint te synthetiseren en meer fotonenergie op te slaan, de lichtdeeltjes die je interne ‘make-up’ bepalen. Je zult ook gaan waarnemen dat dieren deze spring ook maken en dat jouw geest in staat is meer aanwezig te zijn op aarde. Je lichaam zal zich aanpassen omdat het bewustzijn veranderd. Wanneer je op deze nieuwe manieren integreert met elkaar weet je waar je de antwoorden kunt vinden.

De teruglopende golf.

We willen het grotere plaatje van deze golf met jullie delen. Er zijn grote golven en iedere keer wanneer een aan land komt is dat voorpaginanieuws. Jullie praten erover, vieren of vrezen het en dat gebeurt er wanneer je voorwaarts gaat. Wat je niet altijd ziet is de teruglopende golf want deze is vaak aan het oog onttrokken. Vaak kies je e rook voor om er niet naar te kijken. Het is eigenlijk heel mooi wat hier gebeurt want het is, hoewel velen er angst voor voelen, een mooie gelegenheid om ieder deel opnieuw te bekijken, ieder bouwsteen van je toekomst.

Begrip voor het overtuigingssysteem van anderen.

De nieuwe energie is er en jullie leren ermee om te gaan, acclimatiseren ermee. Dit is gaan groeien vanaf 27 september en beweegt zich met enorme snelheid voort, op een manier die afwijkingen kan laten zien die je niet verwacht had en niet makkelijk uit te leggen zijn. Een aantal van die afwijkingen hebben te maken met de zwaartekrachtgolf van vorig jaar. Het is ongelofelijk wat er sindsdien geopenbaard is en we willen jullie daar graag meer over vertellen. Dierbaren, verwacht wonderen want zelf jullie fysieke staat zal vernaderen op het moment dat je begrijpt dat wat Al Dat Is is. Je zult in staat zijn om dit je dagelijkse leven te laten zijn in plaats van je leven alleen op basis van spiritualiteit televen, snap je? Want vaak gaan jullie in een diepe meditatieve staat waarin je de dagelijkse realiteit complete blokkeert om je eigen spirit weer te vernieuwen. Maar wat als dat zou kunnen zonder dat jij je afsluit voor de dagelijkse realiteit? Wat als je volledig in verbinding met je meditatieve geest iedere stap van  je weg zou kunnen zetten? Dat kan en daar trainen wij jullie nu voor op dit moment. Alle verschillende niveaus van vooruitgang komen samen in een enkel doel; liefde brengen op deze planeer. Ja, dat is het werk dat voor je ligt, voor jou en de volgende stap van de mensheid zoals jij die ziet. De bandbreedte waarbinnen mensen zich bewegen is wat breder dan we dachten en dat is interessant. Het is een tijd van reflectie en begrip. Dit is de tijd om inventaris op te maken van wie je bent en met welke aspecten van de mensheid je resoneert. Wordt je bewust van verschillende culturen, energieën waar je normaliter niet naar zou kijken omdat ze wellicht een andere vibratie hebben dan jij hebt.

Het is de tijd om je eigen referentiekader wat op te rekken en je bewust te worden van hoe mensen op deze aarde reageren en hoe ze denken. We hebben jullie al veel verteld over de overtuigingen van anderen, maar het begrijpen van andere systemen, vertellen wij je, is groots. Het kan het verschil maken op manieren die jij je niet voor kunt stellen, het kan de planeet aarde doen draaien zoals je een muntje kunt laten draaien, zo ziet het e rook echt uit dierbaren. Er is veel werk te doen omdat deze energie moet aarden, en het maakt niet uit waar je bent op deze planeert. Jullie hebben er allemaal mee ingestemd om op aarde een mooie en liefdevolle hartsverbinding te maken, een die we Thuis zien. Het is het mooiste en ingewikkeldste web dat de aarde beschermd, het licht harten op en het draagt de energie van Thuis. Ieder van jullie is onderdeel hiervan en ieder van jullie mag trots het spandoek omhoog houden met de tekst ; Ik ben een lichtwerker van planeet aarde, en ik draag de energie van Thuis en help mensen herinneren wie ze zijn.

En nu treedt ik even terug.

De magnetische golf.

Ah daar zijn jullie! Ik ben Elrah van de Ritme service en ik dacht, kom laat mij je kietelbotje even activeren want ik ga het ritme een beetje veranderen voor jullie.

Mensen denken veel te veel na en er komt teveel rook uit hun oren, zoveel dat de lucht ermee vervuild wordt, en dat is gewoon bespottelijk!  Weet je dat jij je weg naar Thuis gewoon lachend af kunt leggen zonder problemen? Jij creëert je eigen realiteit voor jezelf maakt niet uit waar je woont, met welke overheid je werkt of wat er om je heen is. Ieder van jullie heeft zo’n mooie unieke energie. Je kunt een kamer oplichten op verschillende manieren, dus stop alsjeblieft met het geven van je kracht aan mensen en dingen om je heen die dat niet ondersteunen. Jullie zijn krachtige wezens want dat hebben we zeker gesteld voordat jullie Thuis verlieten. We hebben jullie batterijen opgeladen zoals alleen wij dat kunnen en dat hebben we heel goed gedaan, laat me je dat vertellen. Jullie hebben er veel energie inzitten dierbaren, herinner je dat. We weten dat je soms heel moe wordt van alle lasten die je op je schouders draag, en soms draag je ook teveel. We steunen jou dus je kunt niet falen, ook al probeer je dat. Je bent o het pad naar grootsheid, een pad dat vaak opent en nooit sluit. Jullie zijn de eersten op dit pad, jullie hebben alle obstakels onderweg al overwonnen, zeker degene die in Lemurie en Atlantis waren. Maar nog steeds proberen jullie alles te harmoniëren, de bandbreedte van de mensheid een beetje dichterbij te brengen zodat jullie allemaal door kunnen stappen naar het volgende niveau. En er is veel om mee te werken. Onthoud dat je het ritme van je hart hebt, dat is magisch, ieder van jullie een uniek ritme dat je kunt delen. Deel wat je hart doet zingen, stap er gewoon in. Weet dat date en sleutel is, want je bent altijd al instaat geweest dit te doen. Doe het en je vraagt je af wat er gebeurt is, je weet niet wat je doet of zou moeten doen. Dat komt omdat je gewoon iet ziet dat je het allemaal zelf gecreëerd hebt dierbare, dus ga je gang, creëer iets moois en groots.

Wees dankbaar voor wat je hebt.

Creatieve energie zal je ver brengen want (te) veel mensen zijn gevangen in angstpatronen.

Het lijkt zelfs alsof de creatieve energie niet gebruikt wordt, dus spring in je creatieve vijver en je zult zien date r iets magisch ontstaat terwijl iedereen druk bezig is. Observeer hoeveel energie je achter je ideeën kunt krijgen als de magnetische golf , die we eerst de zwaartekrachtgolf noemden, op nieuwe manieren onze harten opent. Je gaat de electrische en magnetische golf mengen met elkaar op het moment dat je leert hoe je hoofd en hart met elkaar samen laat werken . En ja het is niet makkelijk voor jou. Met de teruglopende golf op aarde heb je mogelijkheden om de dingen te zien met een ander perspectief. We hopen dat je ervan geniet  en vragen je te doen wat je kunt namelijk dankbaar zijn voor wat je hebt.

Wees dankbaar voor de schoonheid om je heen, wees dankbaar voor het feit dat je een van de mensen bent die de wereld helpt veranderen. En kijk hoe dit je naar het naast hogere niveau brengt.

Jullie zijn magische mensen, neem dat mee en geef dat weg. Weet dat iedere keer dat je iemand raakt, of aanraakt, en je de intentie van liefde meestuurt, je een stroom licht meestuurt die ieder hart met liefde kan vullen. Jullie zijn er meesters in, ieder van jullie. Ga door met dit grootse werk dierbaren. De energie is begonnen en wij kijken waar jij het gaat brengen. Het is met de groots mogelijke eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen, voor elkaar te zorgen, wanneer je maar kunt. En vergeet niet om goed samen te werken en spelen.

 

Ik ben  Elrah van de Ritme Service en ik hou van je!

Espavo dierbaren.

De groep

Het woord Espavo is een vroeg Lemuriaanse groet : “Dank je dat je in je kracht gaat staan”

 

 

Hartsverbindingen

– Feestdagen bericht –

 

door  Steve and Barbara Rother

Namens de  Espavo Family groeten wij jou.

We sturen jullie alle licht en liefde voor deze magische periode van het jaar. 2016 is een haar vol lessen geweest die ons, als Lichtwerkers, hebben doen groeien. Laten we 2017 ingaan met optimisme en hoop voor de toekomst. Wanneer we leren om de veranderingen in ons leven te omarmen creëren we onze visie en onze versie van hemel op aarde.

Fijne feestdagen!

 

Speciaal verzoek: Copyright 2016 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.