Οκτώβριος 2016

Αναμνήσεις από την Εστία

 

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Χαιρετισμούς από την Εστία.

Σας φέρνουμε την ενέργεια με την οποία ζείτε εδώ και πολύ καιρό. Σας λούζουμε με αυτή την ενέργεια από την Εστία ώστε να μπορέσετε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Η αλήθεια είναι πως αυτά τα όντα βρίσκονται πάντα γύρω σας. Ναι, κι εσείς προσεγγίζετε το πνεύμα για να επικοινωνήσετε, να κάνετε channeling, να διαλογιστείτε και να φέρετε την ενέργεια στην Εστία. Κι όμως, φέρετε όλες αυτές τις αναμνήσεις από την Εστία βαθιά μέσα σε κάθε σας κύτταρο. Σας λέμε πως στους επόμενους μήνες τα πράγματα θα αλλάξουν στη Γη.

Μαθαίνοντας να Ζείτε με Νέα Οπτική της Ζωής

Η ενέργεια αλλάζει και οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν τον εαυτό τους με νέα οπτική. Δεν είναι πάντοτε εύκολο να δείτε τα πράγματα σύμφωνα με μια ευρύτερη οπτική και αυτό ουσιαστικά απαιτεί τεράστια προσπάθεια στη Γη. Αυτό είναι που θα συμβεί. Στην επόμενη χρονιά θα μάθετε να ζείτε με μια νέα οπτική αυτό που ονομάζεται “Ζωή”. Τι θα γινόταν αν ξυπνούσατε το πρωί, σηκωνόσασταν από το κρεβάτι και φορούσατε τη ρόμπα σας ή κάνατε ό,τι κάνετε συνήθως  μέσα στη νύχτα και ξαφνικά συνειδητοποιούσατε πως βρισκόσαστε σε ένα άλλο μέρος και ζούσατε άλλη ζωή όταν ανάβατε το φως; Ίσως έχετε μια αμυδρή ανάμνηση πως πήγατε σε αυτό το διαφορετικό μέρος πριν από μερικές εβδομάδες αλλά απλά δεν μπορείτε να συνδέσετε τα κομμάτια. Πώς θα προσαρμοζόσασταν σε αυτή τη νέα ζωή; Τι θα ήταν αυτό που θα ψάχνατε και πού θα τοποθετούσατε το πάθος σας; Αυτό είναι το κομμάτι που φέρατε από την Εστία, το κομμάτι που προσπαθείτε να εν-θυμηθείτε ως πνεύματα που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι. Όλοι σας αρχίζετε να δουλεύετε σε αυτό με νέους τρόπους.

Επιτρέψτε στους Δασκάλους να Εμφανιστούν

Λόγω αυτής της νέας ενέργειας, οι δάσκαλοι θα εμφανιστούν από τις στάχτες των πάντων, κάτι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε αυτό να φτάσει στην Εστία για όλους όσους αφουγκράζονται, γιατί πολλοί από εσάς φέρουν μηνύματα που δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα τα έλεγαν σε άλλους. Φέρετε μοναδικές αναμνήσεις από την Εστία, τις οποίες μόνο εσείς μπορείτε να φέρετε. Όταν βλέπετε κάποιον άλλον το οποίο μπορείτε να αγγίξετε, να προσεγγίσετε ή να αφυπνίσετε με τις αναμνήσεις από την Εστία, θα το φέρετε πιο κοντά σε αυτό που ζείτε καθημερινά. Είναι μια υπέροχη εποχή αγαπημένοι μας, γιατί οι άνθρωποι έχουν νέες δυνατότητες. Αν κι έχετε πολλές δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην κατανοείτε το εύρος των δυνατοτήτων και της μαγείας σας, όλα αυτά αρχίζουν να αλλάζουν καθώς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα μέσα από αυτή την ευρύτερη οπτική. Θα δείτε πως είστε η προσωρινή ενσάρκωση του Θεού και που προσποιείστε ότι αποσυνδέεστε από όλα τα υπόλοιπα πλάσματα στη Γη και στην Εστία αλλά δεν αποσυνδέεστε. Είστε πάντοτε εδώ. Κρατάμε την καρδιά σας στα χέρια μας και σας έχουμε υποστηρίξει πολλές φορές, ειδικά όταν έχετε δύσκολες ανθρώπινες εμπειρίες. Κάνοντάς το αυτό, σας υπενθυμίζουμε τις στιγμές όπου ήσασταν στην Εστία και σχεδιάζατε να έρθετε στη Γη, που φυτεύατε τους σπόρους και προετοιμαζόσασταν να φέρετε όλα τα σημαντικά κομμάτια που θέλατε να φέρετε.

Βγείτε από τον Ασφαλή σας Κύκλο για να Επιτρέψετε στην Μαγεία να Συμβεί

Είστε εδώ, τα καταφέρατε! Τώρα θα έχετε όλοι σας τις ευκαιρίες να μπείτε στο πάθος σας με όποιον τρόπο μπορείτε. Αν ο δρόμος είναι φαρδύς και καταλήξετε να αλλάξετε όλη σας τη ζωή όπως το να μετακομίσετε σε άλλη πόλη, θα επηρεάσετε τα πάντα με κάποιον τρόπο. Τουλάχιστον θα βιώσετε κάτι διαφορετικό καθώς θα ξυπνήσετε σε άλλη κρεβατοκάμαρα, έτσι δεν είναι; Η ζωή σας αλλάζει ταχύτατα και έχετε τη δυνατότητα για περισσότερες αλλαγές απ’ όσο μπορούσατε παλιά. Πολλές φορές προσπαθείτε να κρυφτείτε σε αυτό που ονομάζετε ασφαλή κύκλο. Μετακομίζετε σε κάποιο σπίτι, σε μια γειτονιά και σε ένα νέο περιβάλλον, έπειτα το κάνετε δικό σας αλλάζοντας τα πάντα. Βάφετε τους τοίχους με το αγαπημένο σας χρώμα και διακοσμείτε τον χώρο σας με τα πιο όμορφα πράγματα τα οποία αντανακλούν την ενέργειά σας και σας προσφέρουν άνεση. Όμως, μερικές φορές αυτά τα μέρη τα οποία κάνατε πολύ ασφαλή για τον εαυτό σας, μπορούν να σας εμποδίσουν από το να προχωρήσετε. Συχνά χρειάζεται ένα επιπλέον βήμα για να βγείτε από τον ασφαλή σας κύκλο αρκετά ώστε να επιτρέψετε στη μαγεία να συμβεί. Αυτό βρίσκεται εμπρός σας τώρα στη Γη, επειδή θα υπάρξουν στιγμές όπου όλοι οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν τη μαγεία τους. Μπορούν να δουν τις επιπτώσεις που έχουν στους ανθρώπους γύρω τους, όπως και τις επιπτώσεις που έχουν σε άλλα μέρη της Γης. Ξέρετε πως μπορείτε να διαλύσετε ένα σύννεφο στον ουρανό μόνο με τη σκέψη; Δεν είστε συνηθισμένοι να βλέπετε τον εαυτό σας με αυτό τον τρόπο. Έχετε μάθει τους νόμους της φυσικής σας και τη βασική κατανόηση της Γης, υπάρχει όμως και πνευματική φυσική και η μαγεία συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Παίζοντας το Παιχνίδι του Πνεύματος και Όχι του Ανθρώπου

Υπάρχει μια βασική ενέργεια που τοποθετείται στη Γη και η οποία θα επιτρέψει σε όλους τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν πολλές από τις ικανότητές τους. Αρχικά, όταν οι άνθρωποι το νιώθουν αυτό, έχουν την τάση να αποτραβιούνται, επειδή μαζί με την ευκαιρία έρχεται και μια ευθύνη, έτσι δεν είναι; Μερικές φορές οι άνθρωποι αποτραβιούνται από κάθε πιθανότητα ευθύνης. Αγαπημένοι μας, σας λέμε να αναλάβετε την ευθύνη να προσπαθήσετε και να τολμήσετε να αποτύχετε, γιατί μόλις το κάνετε αυτό, δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Τότε είναι που παίζετε το παιχνίδι του πνεύματος και όχι του ανθρώπου. Υπάρχουν πολλά μαγικά μέρη που θα εμφανιστούν και όλοι σας θα ανακαλύψετε τη μαγεία σας. Θέλετε να μάθετε τον πιο εύκολο τρόπο να ανακαλύψετε τη μαγεία σας; Βοηθήστε κάποιον να ανακαλύψει τη δική του. Απλώστε το χέρι σας και καθρεφτίστε τη μαγεία κάποιου άλλου. Αυτή είναι η Εστία. Όταν βρίσκεστε στην Εστία αγαπημένοι μας, αποτελείτε μέρος όλων των άλλων. Κάθε πέτρα και κάθε φύλλο, τα πάντα αποτελούν κομμάτι σας. Το νιώθετε λοιπόν όπως νιώθετε ότι ένα δάχτυλο είναι κομμάτι της παλάμης σας, η οποία είναι μέρος του χεριού σας κι εκείνο, μέρος του σώματός σας. Αυτό είναι που σας ζητάμε να εν-θυμηθείτε και να φέρετε στη Γη: τη σύνδεση της βαθιάς αγάπης και της κατανόησης της υποστήριξης, άσχετα με το ποιοι είστε ή πού πιστεύετε ότι κατευθύνεστε.

Είστε Μέρος των Πάντων

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αγαπημένοι μας. Ναι, το 2017 θα μάθετε να βλέπετε τον εαυτό σας και ολόκληρη την ανθρωπότητα με μια ευρύτερη οπτική. Σας λέμε επίσης ότι αυτό θα ανοίξει τις πόρτες για να πραγματοποιηθούν πολλά από τα όνειρά σας και θα έχετε ευκαιρίες να επιτύχετε αυτά που θέλατε πάντα. Κάντε το τώρα. Απελευθερώστε τους φόβους σας αρκετά ώστε να εισέλθετε στην ενέργεια και το φως. Θα σας χειροκροτήσουμε από αυτή την πλευρά του πέπλου με το πιο δυνατό χειροκρότημα που έχετε ακούσει ποτέ.

Θα έρθει κάποια στιγμή αγαπημένοι μας, όπου θα αφήσετε το φυσικό σας σώμα – όταν η δουλειά σας στη Γη θα έχει τελειώσει. Με χαρά θα πετάξετε από πάνω σας αυτή τη βιολογική φούσκα γιατί είναι βαριά και συχνά είναι δύσκολο να τη χειριστείτε. Όταν την απελευθερώσετε κι επιστρέψετε στην Εστία, θα γιορτάσουμε με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αυτή είναι η ένωση και μια επανασύνδεση όχι μόνο για εσάς αλλά και για εμάς. Ο παράδεισος δεν είναι ο ίδιος από τη στιγμή που φύγατε και ανυπομονούμε να ξαναέρθετε στην Εστία. Εν τω μεταξύ, θα κάνουμε τα πάντα για να σας παρουσιάσουμε τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε την Εστία εκεί που βρίσκεστε τώρα. Σας αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε. Η Γη αλλάζει και μαζί της αλλάζετε κι εσείς.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων το παρακολουθούμε αυτό. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον ύψιστο σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί. Είστε μέρος των πάντων. Απολαύστε το ταξίδι.

Espavo αγαπημένοι μας.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!