September 2016

Surfen op de golf 2017 in
Een plek waar mensen heen kunnen

Gegroet dierbaren.

Met het spel, dat goed onderweg is, komen we vandaag bij jullie om meer te delen over de golf van energie die nu binnen komt rollen. Het is feitelijk meer dan een golf want jullie hebben ervoor gezorgd date r meer energie uit verschillende delen van het Universum komt. Wij vinden dat fascinerend dat jullie recentelijk een andere planeet ontdekt hebben die aarde-achtige kenmerken heeft, direct in de Goldilocks Zone. Het is een perfecte planeet om leven te ondersteunen en ongeveer van dezelfde grootte als jullie aarde. Er zijn mensen die ‘s nachts de  hemel afspeuren naar planeten die we zouden kunnen bewonen, en geloof ons, die zullen ze vinden.  Op een gegeven moment gaan ze ook naar Mars, een van de nieuwe puzzelstukjes.  We vertellen jullie dierbaren, dat jullie je eigen voettappen op de een of andere manier terug zullen vinden omdat jullie er als eens geweest zijn.

Mars had eens leven, een goed leven, toen jullie daar waren. Daarom vinden wij het fascinerend dat jullie dingen bedenken als marsmannetjes met kleine antennes op hun hoofd en die groen zijn. Geweldig!

Meerdere perspectieven op leven.

Dierbaren, de energieën die jullie op de aarde hebben ervaren, en dan speciaal het afgelopen jaar, hebben aangevoeld als op het randje zijnde. En dat is nogal een uitdaging geweest want het reset een heleboel energie naar wat het nu is. En terwijl jij je verplaatst in een hoger trillingsniveau, alle zaken die je voor jezelf in verandering hebt gezet, of het nu een geloofsovertuiging, familiair of relationeel patroon was, allen hebben ze de weerstand van het hogere vibratiesysteem weerstaan. Maar waarom is dat?  Dat is omdat jullie iedere verandering nu in het juiste perspectief zien, jij veranderd je beeld en daarmee je visie, zo simpel is het. Kijk maar eens naar iets om je heen, het moment dat je even focust, zie je het gelijk vanuit een ander perspectief. En dat is wat er feitelijk nu met jullie allemaal gebeurd en het stelt je in staat om gebeurtenissen in je leven vanuit meerdere standpunten tegelijkertijd te bezien. Eerlijk gezegd hebben jullie zoveel verschillende manieren waarop de energie binnenkomt dat jullie erin kunnen zwemmen, zo snel gaat het.  Frustratie wordt op jullie planeet door zoveel ervaren en slechts een aantal van jullie zijn in staat om zich er tegen te weren. Deze frustratie komt door het niet in staat zijn om je eigen creaties te zien en door tegelijkertijd een bewuste creator te zijn die niet altijd het effect van zijn effect op de wereld overziet. Dit zorgt voor een grote innerlijke frustratie en die zal zich hoe dan ook naar buiten werken. Wat is dat? Wat gebeurd er? Laat het je door ons uitleggen dierbaren

Kijk hoe de golf van Energie binnenrolt.

Wanneer je een golf van energie en licht ervaart die binnenkomt, zie je ook de richting ervan. De golf gaat van de enen naar de andere kant. Echter, a;s er tegelijkertijd nog een golf van energie binnenkomt, uit een ander richting, dan heeft dat effect op de energie van de harmonie van die golf. Dierbare, als je dit lastig vindt om te volgen, geen zorgen. Tegen het einde van september van dit jaar komt er een golf binnen die snel met een andere golf gaat harmoniseren. Deze golf komt van een Quasar, dat is het totaal imploderen of exploderen van een ster waardoor die compleet verwoest wordt. Wanneer dat gebeurd reist die energie door het universum, eeuwen lang, totdat het de plaats van bestemming bereikt heeft. Voor deze is aarde de plaats van bestemming en wanneer deze energie zichzelf laat zien, zal deze golf, gecombineerd met de energie die er nu is zorgen voor een gold van evolutie binnen de mensheid. Een sprong voorwaarts. Normaliter zou je denken dat dat geweldig is, we evolueren naar het volgende stadium van de evolutie en het lijkt wel alsof er geen tijd is om er tijd voor te maken, toch? Maar dat is nu juist geweldig. Het betekent ook dat we al deze dingen die we gepland hebben als perfecte imperfectie nu naar waarde gaan zien. Als gevolg van de snelle beweging en escalatie daarvan in systemen, zoals het economische systeem, zullen er uitdagingen zijn. Er zijn veel plaatsen waar dit grote uitdagingen zal geven, en omdat de Verenigde Staten nu eenmaal in het midden van deze gold zit, zal het daar beginnen. Het kritieke element is dat je de moeilijkheden van dit stuk niet hoeft te ervaren dierbare, dat is wat we jou duidelijk willen maken, dat moet je in je hart houden wanneer deze golf passeert.

27 September 2016 tot  17 Januari 2017: Golven komen, stuwen ons voort, trekken zich terug en komen weer

De golf komt binnen op 27 september en is dan al een tijd onderweg geweest en daardoor niet meer de golf die het was toen de reis begon. Om die reden zullen de hooggevoelige mensen op aarde deze verandering voelen. Kort daarna komen er combinaties van golven energie,  gaat deze gold samen met een andere en komen de capaciteiten naar boven die evolueren naar het volgende niveau heel snel mogelijk maken. Maar je weet dit al want je hebt dit al eerde gedaan. Deze keer ga je wat sneller door de rimpelingen heen omdat de mensheid nu weet hoe het eenvoudig door moet groeien en hoe ze zichzelf heel snel een serie nieuwe  standaarden moet aanmeten. Velen van jullie hebben dat al gedaan. Wanneer we naar de tijdlijn kijken dierbaren, kunnen we jullie vertellen dat jullie dit al succesvol doen. We moeten jullie even terugzetten in het NU-moment, want jullie hebben nog steeds iets voor de boeg als het hierom gaat. Wij zijn ongelofelijk trots op jullie werk en het werk dat je op het punt staat te doen omdat jullie een grote hoeveelheid licht gaan aarden. Velen van jullie zijn op deze planeet om precies die reden, om in die momenten de aardende energie te zijn. Laat ons vertellen wat er gebeurd met mensen als ze snel moeten springen en zich snel moeten aanpassen ten opzichte van wat ze kenden als systeem, als ondersteuning. In het verleden dierbaren, hebben jullie zelfs wetten aangepast om ervoor te zorgen dat het collectieve bewustzijn van de mensheid op deze planeet  dit reflecteerde. Natuurlijk is wat hier nu gebeurd een kleine terugslag daarvan. Alles komt in golven, en zolang het vooruit gaat, terugslaat en weer vooruit gaat ben je nog steeds bezig met het winnen van terrein.

Je zult nog steeds evolueren als mensheid dus raak vooral niet ontmoedigd als je eens een golf terug ziet slaan, hij komt altijd weer terugrollen. Tegen het einde van september, de rest van het jaar, zal het gaan toewerken naar en je dragen naar een tijd en ruimte rond 17 januari volgend jaar waarin de verbinding met deze energiegolf deuren zal openen voor velen van jullie, naar wat er gaat komen, waar je op hoopt en waar je van droomt. Want het plannen is klaar. Diegenen van jullie die hier zijn lieten de vleugels Thuis en deden net alsof ze mens waren in deze incarnatie.

Thuis creëren.

Jullie doen het goed dierbaren. Velen van jullie hebben geëxperimenteerd met een extreme vorm van angst voor afgescheiden zijn van Thuis zodat het spel om mens te zijn gespeeld kon worden. Jullie hebben je ogen geopend in een fysieke vorm, naar Thuis gekeken en zijn niet instaat geweest om Thuis te vinden. Maar jullie gaan het niet vinden omdat jullie iets gaan creëren , sneller dan je denkt. Deze energiegolf, die nu arriveert, duurt enige maanden en het komt omdat jullie er een contract over gemaakt hebben en dat is ongewoon. Iedere mens heeft de mogelijkheid om naar een nieuw niveau te springen, dat vertellen we jullie ook dierbaren omdat er een bandbreedte voor je eigen trillingsniveau is. Als jij je hoogst mogelijke trillingsniveau dat jij je kunt voorstellen vergelijkt met het laagst mogelijke trillingsniveau dan heb je de bandbreedte van de mensheid te pakken. Deze bandbreedte verschuift niet alleen erg snel in de evolutie van de mensheid, maar heeft ook de neiging om wat langdradig te zijn tegelijkertijd. De hogere trillingen worden wat dieper en wat verder uit elkaar dan de lagere trillingsniveaus op het laagste niveau. Daar maken we ons zorgen over en we houden het in de gaten. Jullie beginnen je af te scheiden van anderen op aarde en dat is een uitdaging want op dat moment komen de frustraties, de grenzen en de algemene woede die op aarde plaatsvindt naar boven. Dit ongemak, die erg aanwezig is voor veel mensen omdat er vaak geen verbinding met de creatie is. Dierbaren wij vragen van jullie om je voor te bereiden hierop door het gebruik van je droomtijd. Verbind je met de kanalen en je eigen geest en gebruik dromen om dit samen te brengen. Waarom ben je daar? Waarom ben je gekomen, wat zijn je passies? Wat is de puzzelstukken die jij meegebracht hebt, de meesten van jullie hebben wel een goed idee wat dat is en velen van jullie zijn al op het goede pad om je eigen grootsheid te claimen in dit spel van vrije keuze. De magie is er al en we vragen je alleen maar om erin te stappen en het licht te dragen. Je kunt in angst of in liefde leven maar je kunt niet beiden tegelijkertijd leven. Dus vragen wij jou: hoeveel liefde kun jij op deze planeet brengen? Kun je de schoonheid zien van alles om je heen en dit delen met iedereen om je heen? Dat is de belsissende factor de komende tijd, want de mensheid heeft de hoop op het verhogen van de trillingsniveaus al een tijdje en jullie zijn op een traag maar goed voortschrijdend pad, in staat om een grote exponentiële spring te maken. Dierbaren dat is perfect voor wat jullie van plan zijn.

Er zijn meer mogelijkheden dan er deuren zijn die dichtgaan.

De meeste mensen vinden het niet fijn om snel te bewegen. Het veroorzaakt rimpelingen in het water, beïnvloed mensen om heb heen en daar moeten ze maar mee om zien te gaan. Begin met het werken in het nu-moment en kijk hoe je deze mogelijkheden kunt neerleggen bij je vrienden en familie. Wat zou er gebeuren als er werkelijk iets groots zou gebeuren? Hoe zouden wij dan deel van de oplossing kunnen zijn in plaats van deel van het probleem?  Schiet je in de angst waneer iets dat niet werk plotseling in elkaar stort? Je kunt ook vooruit kijken en zeggen” Dit is onderdeel van de verandering die gaande is voor de hele mensheid”, en dan instappen. We beloven jullie dat er meer mogelijkheden zijn dan er deuren zijn die dicht kunnen slaat, bijna twee keer meer, dus geniet van de reis. En terwijl je dat doet, mocht je je ruimte nog niet gevonden hebben dan zal je dat zeker nu doen. Terwijl je door de hogere trillingsniveaus heengaat vernadert je perceptie en kun je alles in een veel breder perspectief zien en daarin zit het begrip dat je een deel van sleutel in handen hebt. Door het licht te aarden verander je de wereld, hart voor hart, de liefde vasthoudend zullen jullie dit bereiken. We applaudisseren voor jou want jullie veranderen de evolutie, en het begint pas. De beste manier om dit te bereiken is hart voor hart. De verbindingen zijn er en ze zijn geweldig. De energie is hier en we houden zoveel van jullie. Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen, voor elkaar te zorgen iedere kans die je krijgt. Weet dat jullie jezelf in de ogen van een ander zien dus speel goed samen dierbaren.

Espavo.

Het word Espavo is een vroeg-Lemuriaane groet : “Dank je dat je in je kracht stapt”

 

~ De veranderende kunst van communiceren ~

door  Barbara Rother

Recentelijk postte een dierbare vriendin op haar Facebook pagina een filmpje met het bericht “Deel dit als je vindt dat scholen kinderen moeten leren aan elkaar te schrijven”

In sommige delen van de Verenigde Staten is ere en discussie gaande waarin het nut van de toekomst van het alleen aan elkaar schrijven besproken wordt. En zelfs in mijn eigen familie is dit een onderwerp van gesprek. Steve en een van onze zonen schrijven alleen in blokletters en weigeren aan elkaar te schrijven. Zij zien het nut er niet van in, net als vele anderen. Ze zeggen dat aan elkaar schrijven ouderwets is en dat het eenvoudiger is om in blokletters te schrijven, eenvoudiger en leesbaarder. En ja het is zo dat sommige handschriften niet te lezen zijn. Heb je ooit geprobeerd het geschreven recept van een dokter te ontcijferen? Wij zijn blij dat we het juiste medicijn krijgen als je het zo bekijkt.  Ik heb het altijd geweldig gevonden om sierlijk aan elkaar te schrijven. Ik heb zelfs een prijs voor het mooiste handschrift gewonnen. Ik ben er trots op dat ik mooi kan schrijven en ik ben gefascineerd door mensen die handschriften kunnen analyseren. Zij kunnen een persoonlijkheid ontcijferen aan de hand van de manier waarop het handschrift vorm heeft  gekregen. En ik hou graag vast aan de traditionele manier van communiceren door kinderen te leren hoe ze mooi en vloeiend kunnen leren schrijven . Verios je niet, ik ben helemaal voor de vooruitgang in technologie, ik kan mij mijn leven niet voorstellen zonder computer. Wanneer ik eraan denk dan besef ik dat het een middel, instrument is dat we enkele jaren geleden nog maar niet eens hadden. E-mails delen is onderdeel van ons dagelijks bestaan, althans voor de meesten onder ons. Het is niet alleen handig in ons bedrijf maar ook in ons persoonlijke leven. Iedere dag kunnen we op deze nieuwe manier meer mensen bereiken, meer dan we ooit dachten. Iedere nieuwe generatie heeft nieuwe manieren om te communiceren. Wij hebben zoveel opties om ons te verbinden.

Facebook, Twitter, etc. Hoewel ik iedere email die ik krijg op prijs stel en hoewel ik besef dat het een essentieel element van mijn leven is, gaat er toch niets boven ouderwetse ‘slakkenpost’ , een kaart of brief ouderwets gepost. Ik vind het geweldig om naar mijn brievenbus te lopen, hem open te doen en de post die er in zit te ontvangen, te openen en te genieten van het lezen ervan. Jammer genoeg zit er wel te vaak reclame tussen.

Maar laat ik het ook even over mobiele telefoons hebben. In het verleden had ik een baan die het van mij voeg veel te reizen. De enige manier waarop ik bereikt kon worden was met een pager. Wanneer ik het piepje van de pager horde moest ik stoppen bij een telefooncel om kantoor te bellen en uit te vinden wat er aan de hand was. En het gekke is dat je nu zelfs moet zoeken naar een telefooncel. Ik wee took gewoon niet meer wat ik moet doen zonder mobiele telefoon. Het is mijn verbinding met de wereld. Ik weet dat ik altijd door iedereen bereikt kan worden. Er is geen limiet meer op telefoons en apps. Ik hou ervan om naar muziek te luisteren op mijn telefoon als ik de hond uitlaat.

Balans is het sleutelwoord in al deze technologie. Enige jaren geleden lunchte ik met een  vriendin, ik had haar al een tijdje niet gezien en keek er naar uit om weer bij te praten. Tot mijn ergernis bleef haar telefoon maar afgaan tijdens die lunch en ze bleef hem maar aannemen, waardoor onze tijd samen ernstig beperkt was. En dit was voor de tijd dat ik goed wist hoe ik mij moest uiten over dit soort zaken. Als me dit nu zou gebeuren zou ik er iets van zeggen of gewoon weggaan.

Er was ook een andere keer, Steve en ik waren op reis voor ons werk en we zaten met onze host en een aantal van haar vrienden in de auto. Iedereen, behalve Steve en ik, was aan het telefoneren met iemand anders. Steve en ik moesten er maar om lachten. Hoe aardig zou het zijn als we een gesprek zouden hebben in de auto in plaats van alleen maar aan de telefoon te zijn met een ander?  Ik vind dat je aanwezig moet zijn bij elkaar om met elkaar te praten. En dat kunnen we ook zeggen tegen kinderen die spelletjes spleen of bezig zijn met iPads . Veel te vaak worden ze opgeslokt door deze instrumenten en missen ze de mooie dingen van de wereld om hen heen. En dat terwijl zij onze grootste leraren kunnen zijn. Laten we doorgaan in deze wereld en de verandering die het brengt door ons ook t herinneren dat de beste manier van communiceren met ons hart is en uit ons hart komt.  Met liefde en licht,

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2016 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.