Αύγουστος 2016

Πάρτε Την Ευθύνη Της Ευτυχίας Σας

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Ανοίξτε τα φτερά σας ακόμα κι όταν είστε κουρασμένοι.
Εμείς είμαστε ο αέρας κάτω από τα φτερά σας.

Ξέρετε, κάθε ένας από εσάς έχει θαυμάσιες ευκαιρίες να υποστηρίζει και να τον υποστηρίζουν. Σας βλέπουμε σαν υπέροχα πουλιά με ανοιχτά φτερά να πετάτε και να μοιράζεστε τις πιο απίστευτες ενέργειες και με αυτό τον τρόπο να απολαμβάνετε τον κόσμο. Έρχεται μια στιγμή που τα φτερά σας κουράζονται και πρέπει να ξεκουραστείτε. Ο τρόπος για να το κάνετε είναι να σταματήσετε να πετάτε, να κάνετε ένα διάλειμμα και να το απελευθερώσετε. Ή μπορείτε να επιτρέψετε στους υπέροχους αγγέλους να έρθουν κάτω από τα φτερά σας και να σας βοηθήσουν όταν θα είστε κουρασμένοι. Όλοι σας έχετε υπογράψει αυτά τα συμβόλαια που ενεργοποιούνται την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να είναι ένα ζώο, ένας άνθρωπος ή και μια ενέργεια. Όμως, πολλοί από εσάς δεν έχετε νιώσει την υποστήριξη κάτω από τα φτερά σας κι αναρωτιέστε αν κάνετε κάτι λάθος και πρέπει με κάποιον τρόπο να προσαρμοστείτε. Σας ζητάμε αγαπημένοι μας να στηρίζεστε επάνω μας όταν συμβαίνει αυτό. Είμαστε πολύ δυνατοί και μπορούμε να σας στηρίξουμε μέχρι να εν-θυμηθείτε τη δύναμη και τη δόνησή σας, αυτόν τον υπέροχο ήχο που είναι μοναδικά δικός σας. Έχετε έρθει στη Γη με έναν συγκεκριμένο σκοπό, ο οποίος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλιώς δεν θα ήσασταν εδώ τώρα. Η αλήθεια είναι πως όλοι έχετε δουλέψει απίστευτα για να είστε εδώ κι έχετε επενδύσει στη Γη και στην ανθρωπότητα πολλές φορές. Έχετε τώρα την ευκαιρία να τολμήσετε να ανοίξετε τα φτερά σας, ακόμα κι αν είστε κουρασμένοι, κάνοντας χώρο για τις ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το φως σας, την ενέργειά σας και την αγάπη σας.

Πίεση στον Πλανήτη Γη

Παρακολουθούμε με θαυμασμό καθώς βιώνετε αλλαγές. Βλέπουμε μια τεράστια ποσότητα πίεσης στον πλανήτη σας και δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης γι’ αυτήν. Δεν είναι πίεση ή ενεργειακό επίπεδο το οποίο μπορεί να μετρηθεί ή να ποσοτικοποιηθεί αλλά όλοι το νιώθετε. Επηρεάζει πρώτα τη σκέψη σας κι έπειτα τις πράξεις σας. Κάθε άνθρωπος νιώθει αυτή την ενέργεια την οποία ζείτε εδώ και αρκετούς μήνες. Ειλικρινά, δεν έχει μείνει πολύς δρόμος ακόμα. Καταλαβαίνουμε πως πολλοί έχετε εξαντληθεί, εν μέρει γιατί βλέπετε τα πράγματα μέσα από τα δύο σας μάτια. Πάντοτε βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα πεδίο διττότητας αλλά αν μπορούσαμε να απομακρύνουμε το πέπλο και σας επιτρέπαμε να δείτε το υπέροχο παιχνίδι που συμβαίνει στη Γη, θα καταλαβαίνατε τι ακριβώς συμβαίνει. Γιατί, αγαπημένοι μας, ουσιαστικά σας οδηγεί σε μια απίστευτη εξέλιξη και όχι σε δυσκολίες. Πρέπει να περάσετε αυτές τις προκλήσεις ώστε να φτάσετε σε αυτό το σημείο, να βρείτε τη μοναδικότητα και να κερδίσετε το δικαίωμα να ζείτε σε αυτή κάθε μέρα και κάθε ώρα.

Νοητική Ασθένεια

Κάνετε περισσότερα απ’ όσα καταλαβαίνετε και σας ευχαριστούμε όλους που έχετε την ευκαιρία και βρίσκεστε εκεί και να δουλεύετε με αυτά τα πράγματα. Αγαπημένοι μας, το βλέπετε αυτό να συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα. Μπορεί να κοιτάζετε τις εφημερίδες και την τηλεόρασή σας και να ανακαλύπτετε πως κάποιος πραγματοποίησε κάτι ή μέσα στην απελπισία του αφαίρεσε κάποιες ζωές. Πολλές φορές κάποιοι άγγελοι πέταξαν κάτω από τα φτερά του για να τον στηρίξουν αλλά εκείνος δεν το επέτρεψε να συμβεί. Αυτό εν μέρει οφείλεται σε αυτό που ονομάζετε νοητική ασθένεια. Αυτός είναι ένας τομέας τον οποίο καταλαβαίνετε ελάχιστα αγαπημένοι μας κι όμως όλοι σας έχετε κάποιο είδος νοητικής ασθένειας. Μερικοί από εσάς μπορούν να το αιτιολογήσουν και να δουλέψουν πάνω του, ενώ άλλοι έχουν δυσκολίες αλλά όλοι αντιμετωπίζετε αυτά τα πράγματα. Όταν η ενέργεια γίνει πολύ πιεστική, περιοριστική και δύσκολη, δεν είναι εύκολο να δείτε τον εαυτό σας. Δεν καταλαβαίνετε πού πηγαίνετε, αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο ή πώς να κάνετε αυτές τις συνδέσεις. Η δυσκολία πάνω σε αυτό αγαπημένοι μας είναι αυτό που ονομάζετε νοητική ασθένεια. Έχει να κάνει με τον διαχωρισμό ενάντια στην ενότητα. Ο διαχωρισμός είναι αυτό που ονομάζετε νοητική ασθένεια. Δείτε την κατηγοριοποίηση των ανθρώπων με αυτές τις ασθένειες, όπου κανείς τους δεν ταιριάζει με τα φυσιολογικά πρότυπα. Αυτό όμως αληθεύει για όλους σας, λόγω του τρόπου που φέρετε τόσο απίστευτη πνευματική ενέργεια από την Εστία. Σχεδόν όλοι όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας Εργάτες του Φωτός νιώθετε μόνοι, σαν να είστε οι μόνοι που αισθάνεστε και καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε. Αν και η πίστη σας είναι αναμφισβήτητη, δεν μπορείτε να δείτε την αντανάκλαση του κόσμου και αυτό το κάνει πολύ δύσκολο. Σας λέμε λοιπόν να βρείτε τους υπέροχος αγγέλους που μπορούν να έρθουν κάτω από τα φτερά σας κι επιτρέψτε τους να το κάνουν. Προσκαλέστε τους, πείτε το δυνατά και παρατηρήστε τι θα συμβεί.

Πάρτε την Ευθύνη της Ευτυχίας σας

Κάντε χώρο για να συμβεί αυτό στη ζωή σας και μετά γυρίστε και κάντε το για τους άλλους , γιατί έτσι θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της ενέργειας. Αν θέλετε να φέρετε αυτή την ενέργεια, αυτή την κατεύθυνση και την αίσθηση του σκοπού στη ζωή σας, βοηθήστε άλλους ανθρώπους να τις βρουν στη δική τους. Αυτές είναι οι συνδέσεις τις οποίες θα ανακαλύψετε. Ουσιαστικά ωθείστε ο ένας κοντά στον άλλον και λόγω αυτής της πυκνής ενέργειας και των δύσκολων καιρών στη Γη, βλέπετε τους ανθρώπους να ενεργούν με διάφορους τρόπους. Οι περισσότεροι από εσάς που έχουν εξαιρετικά ανεπτυγμένο πνευμονογαστρικό νεύρο, το βρίσκουν πολύ δύσκολο να νιώσουν και να κρατήσουν αυτή την ενέργεια, γιατί παίρνουν την ευθύνη της. Μην παίρνετε την ευθύνη της ανθρωπότητας. Αυτή είναι συλλογική απόφαση και συλλογική δόνηση. Πάρτε την ευθύνη για τη δική σας ευτυχία στον πλανήτη. Ναι, αυτό είπαμε – τη δική σας ευτυχία. Τι συμβαίνει όταν βρίσκετε το πάθος σας, όταν κάνετε κάτι που αγαπάτε; Αρχίζετε να δονείστε με τέτοιο τρόπο που επηρεάζετε τους πάντες γύρω σας και ορίζετε μια ενέργεια. Ουσιαστικά ορίζετε το μέλλον σας και όλα όσα μπορούν να συμβούν σε εσάς. Είστε πολύ πιο δυνατοί από όσο φαντάζεστε. Μια μικρή δονητική ακεραιότητα αυτή τη στιγμή θα απλωθεί στο μέλλον και θα καθαρίσει πολλή από την ενέργεια στη ζωή και στον σκοπό σας ως πνεύματα που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι.

Εκλογές στις Η.Π.Α.

Είστε μαγικοί αγαπημένοι μας. Κάποια από τα γεγονότα στη Γη τα παρατηρούμε με πολύ πόνο και κάποια με πολύ χιούμορ. Γελάμε υστερικά με αυτές που ονομάζετε εκλογές στις Η.Π.Α. Ναι αγαπημένοι μας, είναι από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που βλέπουμε στον πλανήτη σας. Όλοι αναρωτιέστε, “Πού θα πάει;” Εμείς έχουμε κάνει τις προβλέψεις μας. Όμως, το πιο σημαντικό που πρέπει να καταλάβετε είναι πως άσχετα με το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος, αμφιβάλλουμε ότι θα αντέξει δύο τετραετίες. Αν και δεν μπορούμε να σας κάνουμε κάποια γενική δήλωση για το μέλλον, μπορούμε να σας πούμε πως θα συμβούν γεγονότα τα οποία θα περιορίσουν τον επόμενο ηγέτη των Η.Π.Α. Έχετε το νου σας και να ξέρετε πως κανείς δεν είναι σωστός ή λάθος. Όλοι παίρνετε αποφάσεις. Η απογοήτευση στη Γη παίζει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σας. Αν μπορείτε να αποτραβηχτείτε αρκετά ώστε να δείτε να πράγματα όπως είναι, αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις. Έχετε αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης το οποίο σας είναι πολύ δύσκολο να γειώσετε και να χρησιμοποιήσετε κι όμως το βλέπετε. Να ξέρετε πως αυτό έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι που συνήθως αντανακλάται όταν κάποιος δεν μπορεί να βρει κάποιον τον οποίο μπορεί να εμπιστευθεί. Όταν οι ενέργειες κινούνται με τον τρόπο που το κάνουν τώρα, να ξέρετε πως αυτή είναι μια ευκαιρία για το πνεύμα να πάρει μέρος σε αυτό που συμβαίνει.

Η Τρίτη Πλευρά κάθε Σχέσης στη Γη

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στη Γη, είναι απλά μια ψευδαίσθηση της διττότητας. Η ανθρωπότητα έχει βγει ξεκάθαρα από τη διττότητα. Το να βρείτε το νέο σας μονοπάτι, την τρίτη πλευρά της ζωής και των σχέσεών σας, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε περισσότερα για το τι συμβαίνει στη Γη. Όλοι σας έχετε κάποια σχέση με την υπόλοιπη ανθρωπότητα και αυτό είναι που λείπει. Είναι το τρίτο πόδι, η σχέση εκείνη που είναι πολύ δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει αυτή η απίστευτη πίεση τώρα στη Γη. Το τρίτο πόδι έχει αφαιρεθεί. Το αποτέλεσμα φέρνει στους ανθρώπους απελπισία και τους κάνει να ενεργούν περίεργα, απλά επειδή αυτό είναι δράση και όχι αδράνεια. Μερικές φορές κάνετε σκόπιμα πίσω στο μονοπάτι σας. Πολύ συχνά αυτό συμβαίνει λόγω φόβου και είναι μια φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση. Δεν πρέπει να την κρίνετε, απλά πηγαίνετέ την προς την κατεύθυνση που σας κάνει χαρούμενους. Αυτό είναι που σας ζητάμε να προσέχετε στους επόμενους μήνες.

Υπάρχει ένα νέο κύμα ενέργειας στον πλανήτη το οποίο θα ηρεμήσει τα πράγματα αλλά έχετε πολλά δράματα τώρα και είναι εύκολο να παρασυρθείτε από αυτά – όλοι σας. Να ξέρετε πως η όρασή σας μπορεί να δει μόνο ένα μικρό κομμάτι όσων συμβαίνουν μέχρι να επιστρέψετε στην Εστία. Τότε θα τα μοιραστούμε όλα μαζί σας και θα αρχίσετε να βλέπετε την τρίτη πλευρά όλων των σχέσεων στη Γη – ακόμα και με αυτούς που ονομάζετε εχθρούς. Τότε θα αρχίσετε να βλέπετε τα πάντα από μια άλλη οπτική και θα ανοίξετε ξανά τα φτερά σας – όλοι σας. Τις στιγμές εκείνες που θα κουράζεστε, να περιμένετε κάποιον να σας βοηθήσει. Μπορεί να είναι κάποιος ξένος, ένας συγγενής, ένα ζώο, ένα πνεύμα ή ακόμα κι εμείς.

Σας Ευχαριστούμε

Είστε μαγικά όντα τα οποία δημιούργησαν ένα παιχνίδι στη Γη. Τώρα είναι δυνατόν να κινηθείτε σε ένα νέο επίπεδο το οποίο ποτέ δεν περιμένατε στην αρχή του παιχνιδιού. Γι’ αυτό όλα τα μάτια είναι στραμμένα στη Γη. Η προσοχή είναι στραμμένη εδώ επειδή κάνετε κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Πολλοί νιώθετε πως κρατάτε ενέργεια αλλά ποτέ δεν έχετε δει αποτελέσματα ή δεν εισπράξατε ένα ευχαριστώ. Να ξέρετε ότι εμείς σας ευχαριστούμε γιατί βλέπουμε τι έχετε κάνει. Βλέπουμε το μονοπάτι σας ως πνεύματα και σας αγαπάμε περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Είμαστε ο αέρας κάτω από τα φτερά σας. Επιτρέψτε μας να σας μεταφέρουμε μέχρι να χρειαστείτε ένα διάλειμμα. Επιστρέψτε μας να είμαστε εκεί για εσάς και βρείτε όλους αυτούς που θα έρθουν να σας βοηθήσουν. Δεν είστε μόνοι και αυτή είναι η εποχή της ενότητας εναντίον του διαχωρισμού. Κάθε κομμάτι που θέτετε σε κίνηση και σας βοηθά να κινηθείτε προς την ενότητα εξαφανίζει τη νοητική ασθένεια, την απογοήτευση και την πυκνότητα στις οποίες ζείτε. Να ξέρετε πως υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά, για όλους σας. Και, το πιο σημαντικό, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αυτή τη δουλειά και να ακουστείτε με νέο τρόπο.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας τιμάμε και σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό ως οι δάσκαλοι και θεραπευτές που είστε. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να ξέρετε πως παίζετε αυτό το υπέροχο παιχνίδι του οποίου τους κανόνες ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!