Juni 2016

Update voor planeer Aarde
overzicht voor Lichtwerkers

Gegroet dierbaren, ik ben de Bewaarder van Tijd.

Ik ben vandaag gekomen om je tijdlijn te doorkruisen om je te helpen met het begrip over het grotere plaatje van de golven die nu over de aarde rollen. Jullie hebben veel manieren gevonden om voorwaarts te gaan maar het is nog steeds zo dat jullie over het algemeen 3 stappen naar voren en 2 stappen terug zetten. En dat is een normaal pad dat zich ontvouwt waneer er weerstand in de omgeving is. Maar jullie hebben je energie er goed ingezet dierbaren want jullie hebben een grote vooruitgang geboekt, zijn de goede richting ingeslagen. We willen er graag meer over vertellen zodat jullie het kunnen omarmen en kunnen gebruiken.

Brokstukken uit je verleden opruimen

Velen van jullie hebben allerlei uitdagingen in je leven. Of ze nu groot of klein zijn, fysiek of in je omgeving, wat dan ook wat deze energieverschuivingen veroorzaakt. Het heeft je de afgelopen maande veel energie gekost. Dit is begrijpelijk om verschillende redenen. We willen jullie vertellen dat het bedoeld is om je eigen energie uit het verleden op te schonen. Velen van jullie zijn vrijwillig bereid geweest vooruit te gaan in de nieuwe energie, maar hebben niet alles uit het verleden af kunnen handelen. Het is ook niet noodzakelijk om altijd maar weer terug in de tijd te gaan om alles uit je verleden af t sluiten. Het is zo, dierbaren, dat het op energetisch niveau zich kan opstapelen totdat jet het gevoel hebt dat je het fysiek met je mee kunt dragen, mat andere woorden, wat er gebeurt als je een interactie hebt met iemand van wie je houdt en tegen wie je wellicht iets kwetsendst zegt is, dat je daar soms niet de kans krijgt om de energie te zuiveren waardoor het in je lichaam opgeslagen wordt. Je bent gewend om je op dit soort emoties in je lichaam te richten. En daarom zijn er zoveel helers op de planeet, om je te helpen deze dingen weer lost te laten. Maar zelfs zonder dat zij naar een heler is gegaan is de aan de dit, op een nieuwe manier, aan het veranderen.

Zoals we eerder al hebben verteld zit er in het hart van de Melkweg een behoorlijk groot zwart gat dat zich op nieuw aan het voeden is. En jullie zijn al deze tijd bezig geweest met het zuiveren van je energie. Deze combinatie is de oorzaak van veel terugslag, uitdagingen of het niet kunnen zien van een toekomst, het gevoel hebben dat je niet kon manifesteren wat je wilde, hoe hard je ook probeerden ongeacht of het wel of niet in het verleden had gewerkt wat je deed. Alsof je steeds net een halve graad uit balans was en er steeds naast zat, maar dat verschuift nu voor ieder mens op aarde. Vier dat, niet alleen met je medemens en je geliefden. Weet dat jullie enorme puinhopen uit het verleden hebben gezuiverd en nu niet meer de vijfde dimensie in hoeven te slepen

En jullie zullen zeggen dat het het waard was wanneer jullie Thuis komen en het grotere plaatje kunnen zien. Dierbaren, op dat moment zullen jullie het begrijpen, maar tot die tijd mag je erop vertrouwen dat het beter wordt voor iedereen.

Lemurie en Atlantis

We vertellen je niet dat alle problemen in de wereld opgelost zijn, alle manipulatie in de wereld gestopt of dat je op je lauweren kunt rusten in je eigen energie. Want dat is eenvoudigweg niet waar en we kunnen zelfs nog een aantal tegenslagen verwachten. Over de meeste hebben we jullie al verteld om je ervan bewust te maken dat je, door dit van te voren te weten, je je keuzes nog bewuster kunt maken, zoals jij ze wilt. We hebben jullie verteld over de economische herijking en de aarde die aan het veranderen is.  De planeet zelf past zich aan om deze bekrachtigde mensen te kunnen huisvesten. Jullie hebben dit eerder gedaan, in de dagen van Lemurie. En ja weten dat jullie je de Atlantiers makkelijker herinneren dan de Lemurianen, die zelfs eenvoudig lijken. Daar waren geen grote  worstelingen of mega problemen zoals bijvoorbeeld genoeg woningen of hoe de maatschappij krachtig gemaakt moest worden. Jullie hadden daar al succes en jullie hebben weer een kan om alles op je planeet te veranderen. Zal dat allemaal ineens gebeuren? Nee, natuurlij niet. Het zal stukje voor stukje gebeuren, met 3 stappen vooruit en 2 terug. Je zult regelmatig ervaren en dat is het wonderschone van wie jullie werkelijk zijn.

Het perfecte moment om nieuwe projecten te starten.

Jullie hebben alles in huis om nieuwe dingen te starten. Het is de perfecte tijd, dierbaren, om een nieuw  project te starten, zoals het boek dat je altijd in gedachten had. Je hebt je afgevraagd of je wel genoeg tijd zou hebben, of je wel god genoeg zou zijn om je droom na te jagen. En wij vertellen je dierbare, je bent zeker goed genoeg, absoluut goed genoeg. En we wachten op jou om te laten zien welk een diep effect jij zult hebben op jouw planeet. Velen van jullie doen dat al, jullie houden de energie van liefde vast en verspreiden die. Jullie zijn werkers van en met het licht, die besloten hebben om deze liefde energie niet allen te verankeren op aarde maar ook in je omgeving, maatschappij, vriendschappen.  Dit is magisch voor jullie allemaal. Wij vertellen je dierbare, jullie hebben grote vaardigheden in je hart en er staat jullie nog zoveel meer te wachten.  En daarom vragen we jullie om in de gaten te houden dat jullie geluk zich ten goede aan het keren is, en hoewel dat niet voor iedereen op hetzelfde moment zal plaatsvinden, toch in de gaten te houden dat de energie aan het veranderen is. Hebben we het dan over iedereen op aarde? Nee, niet over iedereen, de mensen die in het licht zitten gaan er over het algemeen wel heen maar sommige zitten in een ont-aardende cyclus.  En het is niet goed of slecht, het is nodig om de balans te bewaren. Maar voor diegenen die willen groeien in deze energie zullen ervaren dat hun licht eenvoudiger te verspreiden is.

Dierbaren, zij zeggenniet eens meer dat er drie  maanden nodig zijn, want dat zou te gemakkelijk zijn. Jullie zijn nog niet allemaal klaar met de vorige 3-maanden cyclus maar weet wel dat dit even een beetje frisse lucht geeft. Ja, zo denk ik ervoer, ga naar buiten en adem in, en weer uit. En as je weerstand voelt, neem dan een klein stapje naar voren, stel zeker dat dat is wat je wilt, en adem, we vragen jou je te openen en te ademen. Open de deur, adem het in, stap naar voren en als de timing niet ok is voor jou of als er nog kwesties uit het  verleden afgehandeld moeten worden zul je dat weten en een keuze kunnen maken. Gelukkig zullen de mogelijkheden direct voor je opdoemen en dat is het perfecte moment om het los te laten. Laat het los en maak de bewuste beslissing om je naar voren te bewegen in licht, want de tijden zijn veranderd. Jouw wereld is enorm veranderd, verschoven, de regels die je hanteerde om je leven te leven zijn ook veranderd. Jullie vinden zoveel dingen dierbaren, het is magisch voor ons om jullie te mogen vertellen dat wat jullie doen de interesse heeft van iedereen in het universum die kan kijken, er zijn meer ogen op aarde gericht dan ooit tevoren.

Over de planeet die onze planeet aarde gevonden heeft.

Laat ons een beetje vertellen over een planeet die aarde gevonden heeft. Zij hebben jullie ontdekt, we hebben er de afgelopen jaren meerdere maken over gesproken. Ze hebben aarde gevonden maar ze weten niet helemaal wat ze ermee aan moeten. Ze begrijpen dat  er waarschijnlijk leven op aarde moet zijn door de omgeving die ze detecteren.  Ze kunnen iets zien van de ionosfeer, de blauwheid van het water en sommige van aarde’s bijzonderheden die je vanuit de ruimte kunt zien. En hoewel ze niet de technologie hebben om jullie te bereiken hebben ze recentelijk wel een aantal dingen gedaan die de aandacht getrokken hebben.

We vertellen jullie dat er veel mogelijkheden aan het ontstaan zijn, dierbaren, hou ook  planeet 486 in de gaten, gevonden door Kepler, want door deze planeet kunnen ze boodschappen bij jullie krijgen abnormaliteiten zien, die onverklaarbaar zijn, feitelijk hebben jullie dat al ervaren en er komen er nog veel meer. Als je bewijs van de andere planeet ziet, deel het met anderen en vier het. Laat jezelf niet in de angst schieten want dat is nu juist precies het tegenovergestelde van wat zij bedoelen. Diegenen die jullie nu bekijken zijn een geweldig geëvolueerd ras. Zijn zij technologisch verder dan ons? Op sommige gebieden wel en op andere gebieden niet. Jullie passen goed bij elkaar daardoor. Wat jullie zal interesseren is dat zij veel van dezelfde rituelen hebben die jullie ook hebben. Wil je met ze praten? Dan hoef je je alleen maar te openen in meditatie of een channel te openen, want zij wachten op jullie respons en kijken ernaar uit om een beetje van hun energie over te brengen naar aarde. En hebben zij dan alle antwoorden? Nee, natuurlijk niet. Dierbaren, jullie hebben veel antwoorden gewoon in jezelf. Open eerste een brug voor energetische communicatie en dan zul je uiteindelijk werkelijk enkele van deze wezens gaan ontmoeten en dat zal een grootse ontmoeting zijn.

Aarde veranderd.

Aarde is ook bezig met grote veranderingen en verschuivingen. De cyclus heeft zich alleen versneld omdat de vervuiling van de aarde en de industriële revolutie dit proces versneld hebben. De fossiele brandstoffen die jullie continue in de lucht brengen en ook de koolstofdioxide vervuiling zit in een neerwaarts spiraal die sneller en sneller gaat.

Het is moeilijk te voorspellen wanneer dit uit de hand loopt maar jullie kunnen helpen om dit proces te kalmeren, te vertragen. Jullie zijn lichtwezens. Jullie houden de energie vast die door je heen komt en jullie verankeren die in de aarde. Werk in harmonie, op iedere manier die je kunt verzinnen. Jullie hebben al geleerd om te recyclen om zo meer harmonie op aarde te creëren. Leer het anderen, geef het voorbeeld, verspreid het belang ervan. Verspreid de boodschap van de noodzaak om ook direct aan aarde te denken en met haar te communiceren want ze zit in een grote verandering. Het is zelfs zo dat haar verandering het mogelijk maakt voor jullie om jezelf te zuiveren van oude energieën uit het verleden, dat gebeurt nu. De kern van aarde, het echte centrum, is niet vloeibaar maar vast en beweegt zich in een gesmolten zee van, wat wij lava noemen. Die kern verplaatst zich met een andere snelheid en dit creëert het magnetisme op aarde. We zullen hier meer over vertellen in de toekomst. Dierbaren we willen jullie aanmoedigen om in harmonie met de aarde te werken omdat jullie wel degelijk nu een verschil kunnen maken. Het is alsof ere en bevrijdende wind over aarde blaast die veel wolken aan de kans schuift zodat wij verder vooruit kunnen kijken op het pad dan ooit eerder mogelijk was. Laat je niet ontmoedigen door kleine dingen. Wat zijn dan kleine dingen? Dat zijn grote dingen waar je mee geworsteld hebt maar nu niet meer zo  groot zijn als een paar maanden geleden. Ben je bereid om eroverheen te stappen? Adem dan diep in, maak die keuze, adem die frisse lucht in en blijf dat doen. Het simpele feit dat je dat doet zal je met licht vullen, liefde en energie die jij niet alleen voor jezelf krijgt, of om aan aarde te geven maar ook om te delen met je medemens.  Jullie zijn spirits die net doen alsof ze in een bubbel van fysieke biologie leven. Jullie leren om je spirit te gebruiken, hoe je die voorop en in het midden zet, met energie die uit verschillende bronnen naar je toe komt. Jullie zijn de magiërs op het spelbord. We eren jullie dierbaren en vragen slechts drie dingen van jullie; Behandel elkaar met respect, zorg voor elkaar iedere kans die je krijgt en vergeet niet om samen te spelen.

Espavo.

 

Wat zit er in je hart

door Barbara Rother

Het zijn zorgwekkende tijden als we niet uitkijken . Ik voel me als een magneet aangetrokken naar de tv om te zien wat er allemaal mis gaat in de wereld. Zoveel verwoesting van mensen in deze wereld. En het heeft een interessant effect op mijn eigen emoties. Ik probeer mezelf te overtuigen om niet meet e gaan in de problemen die ik zie mart mijn hart zegt dat ik op moet passen. Ik weet dat ik het donker moet zien voordat ik het licht kan zien. Maar hoe kan ik mijn goede intenties focussen zodat ik weet waar ik ze heen kan sturen? Ik kan niet zomaar wegkijken van alles wat er om ons heen gebeurd en net doen alsof het er niet is. En op zulke momenten stel ik dezelfde vragen maar dan met mijn hart. Mijn eerste reactie op geweld om mij heen is boosheid. De emotie van mensen die zo haten maakt iets in mij wakker, ik word boos op die mensen omdat ik zie hoeveel pijn ze veroorzaken en ik realiseer mij dan dat dat voortkomt uit het feit dat ik een ware Lichtwerker ben. Ik realiseerde me iets belangrijks. Het is alsof de woede in de wereld het hele systeem vervuilt. Wanneer haat ons hart overneemt, verbreidt negativiteit zich heel snel. Het lijkt wel of het leven dan ineens heel snel al haar positiviteit verliest. Ik ben dankbaar dat ik mijzelf dat heel snel realiseerde zodat ik dat in mijzelf kon omzetten naar liefde en positiviteit, het kon balanceren. Het is niet eenvoudig om mensen niet te veroordelen die ervoor kiezen om de wereld met geweld t willen beheersen. Ik probeer te begrijpen wat zij voelen en waarom zij denken dat ze het bij het rechte eind hebben. Ik heb altijd het gevoel gehad dat iedereen kan doen wat hij wil zolang het anderen, of het nu mensen of dieren zijn, niet pijn doet. Teveel mensen worden pijn gedaan door de overtuigingen van anderen. Het is belangrijk om te beseffen dat we niet een hele groep moeten veroordelen om de overtuigingen van enkelen in die groep. Dit gedachtegoed gaat  terug naar de beginwaarden van de mensheid.

Een bepaalde presidentskandidaat voor de USA heeft het gevoeld at mensen met een bepaalde achtergrond geweerd zouden moeten worden in de USA, maar is het openen van de grenzen juist niet wat een land divers maakt?  Dit doet mij herinneren aan mijn eigen voorvaderen, mijn eigen geschiedenis.  Slechte een paar generaties geleden werden zij verwelkomd in de USA, mijn voorvaderen kwamen uit Ierland en in die tijd werden de Ieren gediscrimineerd. Het is zelfs zo dat er in mijn familie een verhaal is dat onze achternaam anders gespeld werd om het te doen voorkomen dat ze Brits waren in niet Iers. Ik horde dat verhaal voor het eerst toen ik een tiener was. Ik voelde een identiteitscrisis want ik had altijd geleerd dat ik van Britse origine was en nu bleek ik ineens Iers te zijn. Het gaf me een nieuw perspectief op wie ik ben. De mensheid is een mengelmoes van verschillende achtergronden. Niemand is beter dan een ander. Wij zijn allemaal verbonden als Een. En het is bemoedigend dat mensen zich op een positieve manier inzetten om zich te verbinden in deze rare en verdrietige tijden.

Zoals Lin Manuel Miranda, de schrijver musical Hamilton zegt, “Liefde is liefde is liefde is liefde. Het kan niet dood gemaakt worden of terzijde geschoven worden.” De groep heeft gezegd dat liefde liefde is ongeacht wie je bent en wat je geloofd. Ik kies ervoor om liefde te hebben in mijn hart, in plaats van haar. Wat zit er in jouw hart?

Met liefde en licht,

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2016 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.