Mei 2016

90 dagen herinneren
herenigen met je Zelf

Groeten van Thuis voor jullie allemaal. Jullie energie heeft een compleet nieuwe wereld in gang gezet. Een wereld waar jullie net in beginnen te groeien en die jullie op een volledig nieuwe manier ontdekken. Welkom op de nieuwe aarde. We vertellen jullie dit, omdat wij van ver toekijken; wij kijken toe vanaf een afstand en wij kunnen een groter plaatje zien dan de meesten van jullie en het is absoluut prachtig. We vertellen jullie, zoals we dat al vaker hebben gedaan, dat er in deze tijd velen van jullie naar Huis zullen gaan. Het is een natuurlijk proces omdat velen hun werk hebben voltooid. Zij zijn klaar met wat ze kwamen doen en zijn ergens anders nodig. Ze kunnen blijven als ze dat willen, maar soms zullen ze niet in staat zijn om op dezelfde manier te verankeren en velen zullen daarom naar Huis terugkeren. Wat jullie je moeten herinneren, is dat de mensheid de geboorte vieren en rouwen om de dood, wij doen het tegenovergestelde want ja, je hebt Thuis al je vrienden en dat is iets wat maar weinig mensen zich herinneren wanneer ze op deze planeet zijn. Wanneer je Thuis komt zullen de herinneringen ook terugkeren. Tot dat moment willen we de metafoor gebruiken van de jij die over straat loopt en je aandacht  gericht op waar je heen gaat of wat je aan het doen bent en dan opeens iemand naar je toe komt oogcontact maakt. Je brein kan geen gegevens vinden van deze persoon wanneer je je geheugen raadpleegt, maar jullie zielen kennen elkaar heel goed en  een ogenblik zie je jezelf door hun liefdevolle ogen. Op dat moment weet je het weer.

Wanneer deze persoon spreekt, wordt je hart gevuld met ongelofelijke herinneringen van jullie gezamenlijke levens en hoe jullie gedurende vele levens hebben samengewerkt. Het kan zijn dat jullie in deze incarnatie een hereniging hebben overgeslagen, maar eigenlijk is dit een heel dierbare vriend, van wie je tot op dat moment niet wist hoezeer je die miste. Jullie hebben Thuis zo veel van dit soort relaties. Jullie sluier houdt deze herinnering bij jullie weg. Je kunt niet omgaan met iedereen die je tijdens je incarnatie kent, dus je selecteert er slechts een paar om contracten mee af te sluiten en om je mee te verbinden en dan wordt je geboren en begin je wakker te worden uit de droom. Het is absoluut wonderbaarlijk voor ons om naar te kijken.

De verbindingen die jullie hebben gemaakt, dierbaren, reiken tot ver voorbij jullie begrip en alles en nu beginnen jullie het ook te zien. Dat is het mooie eraan.  De komende drie maanden komt er een opening voor ieder mens om een diepere verbinding te maken met de andere kant van de sluier. Dit tijdvenster van drie maanden wordt niet bepaald door klokken of kalenders, maar door ieder individu als deze er klaar voor is om er in te stappen.

3 maanden met mogelijkheden om de realiteit van jullie spirit te zien

Gedurende de komende drie maanden van jullie leven, zullen jullie allemaal de mogelijkheid hebben om de sluier lang genoeg aan de kant te laten trekken om deze ervaring te hebben. De periode van drie maanden wordt niet berekend door klokken of kalenders, maar door ieder van jullie wanneer je het signaal afgeeft dat je er klaar voor bent. Dan zul je Thuis kunnen herinneren op dezelfde manier zoals die voorbijganger die jou de gelegenheid gaf om hem te herkennen. Jullie hebben zoveel diepe verbindingen die jullie gedurende vele levens gemaakt hebben maar met wie je in deze incarnatie niet verbonden bent. Om die reden zullen velen van jullie merken dat je je fysieke en spirituele energie bijstelt. Dit wordt magisch. Kijk uit naar deze mogelijkheden, dierbaren. Ze hoeven helemaal niet traumatisch te zijn. Het hoeft niet tijdens een auto-ongeluk te gebeuren of een ziekte of iets van dien aard . Wanneer jij je aandacht richt en je intentie neerzet, kan de sluier in de komende drie maanden verschillende keren aan de kant getrokken worden en dit is op veel manieren ons geschenk aan jullie omdat het jullie helpt om je pad helderder te maken in een hogere, grotere harmonie. Jullie zullen al deze hulpmiddelen hebben en je zou nooit meer verdrietig hoeven zijn omdat je zoveel informatie hebt ontvangen vanuit zoveel levens. En toch, door net te doen of je een mens bent, door in die energie te stappen, door je vleugels af te leggen, de sluier dicht te trekken  en een incarnatie aan te gaan in een eindige vorm –iets wat heel moeilijk is – doen jullie het zo ontzettend goed. Jullie zijn in staat om op vele manieren licht te verspreiden door wie jullie zijn.

Interacties met vrienden van Thuis

De komende 3 maanden zullen je deze mogelijkheid aanreiken. Hoe zal dat er precies uitzien? Dat is moeilijk te zeggen want voor ieder persoon kan het een beetje anders zijn maar we kunnen jullie wel vertellen dat je het zult weten wanneer het gebeurd. Ineens zul je iemand zien, of je iemand heel sterk herinneren, de intonatie van hun stem, de diepte en de toon van hun stem, hun gedrag, hun knuffels en alles wat met hen te maken heeft – maar het kan zijn dat je hen niet op aarde vindt. Dat is nu aan het plaatsvinden. Waarom zouden zij dat willen doen? Waarom zouden diegene die je Thuis hebt achtergelaten langs willen komen om met je te communiceren terwijl jij in fysieke vorm bent? Omdat ze weten dat ze door een beetje van hun herinneringen van de levens die ze samen met jou samen hadden te delen, jouw energie een klein beetje kunnen veranderen zodat de herinneringen aan wie je werkelijk bent en de interacties die jullie zo vaak hebben gehad weer kunnen binnenstromen in jouw wezen. Adem in, dierbaren en sta ons toe om volledig in jullie leven te integreren.  De vreugde die je te wachten staat, is veel intenser dan jij je kunt voorstellen en ieder van jullie zal hier als mens stevig en vrij instappen. Geniet van iedere stukje. Soms zal zich dit voordoen als een momentopname. Het kan zijn dat er iets gebeurd; je krijgt een herinnering of een flits van een gezicht dat je niet kent en dan ga je door met je dagelijkse bezigheden. We zeggen jullie dat je met wat introspectie, een klein beetje verbinding en ontwaken een heel nieuw aspect kunt ontdekken en jij je vrienden van Thuis kunt her-inneren. Het is tijd voor dit reünieproces om plaats te vinden en we vertellen jullie dat er in 3 maanden, een periode van 90 dagen zal zijn waarbinnen deze prachtige openingen van de sluier ervaren kunnen worden.

Wij weten hoe we moeten feesten.

Jullie hebben hier altijd om gevraagd; jullie hebben gevraagd om de sluier opzij te kunnen trekken zodat jullie je Thuis konden herinneren en dat is niet volledig mogelijk op Aarde, want als wij de sluier opzij zouden schuiven, dan zouden jullie allemaal direct naar Huis gaan. Er zou niemand meer op aarde zijn. Jullie zouden je allemaal realiseren dat jullie een spel aan het spelen zijn en jullie zouden uit het spel stappen, in de realiteit van je eigen spirit. Nu kunnen jullie het spel spelen en al deze kleine momenten ervaren en deze herinneringen hebben. Sommige van jullie zullen in staat zijn om je er in te verdiepen en de her-innering iets langer vast tehouden. Maar wij vragen jullie, dierbaren, wanneer dit gebeurd en je hebt deze herinneringen, deze flashbacks, om deze te verankeren. Probeer de essentie van de persoon die hierachter zit naar boven te halen, want dat zijn jullie vrienden. Jullie hebben zoveel dierbare vrienden aan de andere kant van de sluier die julie zijn vergeten. Het was nodig om ze te vergeten. Feitelijk zeiden zij allemaal: “Herinner je mij niet in dit  leven. We vinden elkaar wel weer in een volgende ronde. Wij zullen er zijn wanneer jullie Thuis komen. We zullen jullie Thuiskomst vieren op een manier die je nooit meer zult vergeten – totdat je weer terug gaat.” We vertellen jullie dat dit vaker gebeurt dan jij je kunt voorstellen op aarde. Jullie vieren de geboorte en rouwen om de dood.

Al je eigenschappen terugbrengen

Zodra een persoon het lichaam verlaat en naar Huis terugkeert, is er een wenperiode, zo noemden wij het maar de realiteit is dat er geen ‘tijd’ is aan de andere kant van de sluier, dus het is lastig om dat in een categorie onder te brengen of een woord te vinden dat de lading dekt. Zodra de acclimatisering is afgerond, en vaak is dit alleen maar wakker worden, de schoonheid zien, het proberen te bevatten en het in te passen in je eerdere denkpatroon. Al snel daarna proberen en proberen en proberen om de puzzel in elkaar passen en duidelijkheid te krijgen, vervolgens beland je in je hart en komt alles naar je toe. Wij vragen jullie om dat te doen. Jullie zullen deze korte momenten hebben waarin je iets ziet, een herinnering hebt of een download van informatie van Thuis krijgt. Het gebeurt bij ieder van jullie gedurende de komende 3 maanden zodra je het in werking zet zal het vele malen gebeuren. Het dunner worden van de sluier zal in de komende rotatie  de mogelijkheid bieden om te herinneren … niet alleen herinneren in de vorm van het terugbrengen van je geheugen maar ook als mogelijkheid om individuele leden van de groep weer bij elkaar te brengen en Een te laten worden. Dat is wie je bent. Hoe kunnen wij jullie helpen om te herinneren en jullie helpen om al je eigenschappen terug te brengen? Door je diegenen te helpen herinneren die je aan de andere kant van de sluier hebt achtergelaten. Zij werken, zij wachten op deze kortstondige pauzes in het energetische veld waarin zij hun liefde naar jou kunnen overbrengen. Drie maanden, 90 dagen: wees vol verwachting voor wonderen wanneer zij zich  op allerlei manieren beginnen te ontvouwen, recht voor je neus.

3 maanden om je fysieke energie te resetten

Dierbaren, jullie hebben zoveel energie in het spel zitten dat jullie aan het spelen zijn van net doen of je mens bent,  dat je niet moet vergeten dat je ook een heel dierbare spirit bent. Jullie energie wordt gemist. Thuis is niet meer hetzelfde sinds jullie weg zijn, dus daarom vieren wij een groot feest – niet alleen om jullie pad en keuzes op aarde te vieren. We proberen jullie te helpen om deze stappen te zetten, ook al kunnen jullie niet zien waar je voet neerkomt. Jullie kennen de uitkomst niet en soms zijn jullie daar erg ongerust over, maar blijf vooral bewegen. Dat is het enige belangrijke stuk dat wij jullie vragen om te doen omdat er verschillende dingen plaatsvinden gedurende deze komende drie maanden. Jullie hebben niet alleen de mogelijkheid om de sluier dunner te laten zijn, maar jullie hebben gedurende deze periode ook de mogelijkheid om je fysieke energie te resetten. Dat is een belsisisng voor een ieder van jullie om te nemen. Als je dat zo wilt, spreek het dan 3 maal hardop uit. Er is een magie van 3; echt waar, jullie zullen ontdekken dat alles is opgebouwd uit drie. Alles is deelbaar door drie zodra je alle dimensies van tijd en ruimte ziet.

Dus nu dat helder is, en je weet dat je dit drie keer luid hardop kunt uitspreken en dat je hiermee alles in beweging zet zodat het de verschillende trillingsniveaus en de verschillende dimensies van tijd en ruimte kan doordringen.

Door dit te doen, geef je feitelijk toestemming aan degenen die je hebt achtergelaten om je te vullen met licht. Je uit daarmee je intentie. We willen jullie wel waarschuwen, dierbaren, om dit niet te licht op te vatten of net te doen of het een spel is, want wanneer je het uitspreekt zul je een verandering voelen en er zal geen weg terug meer zijn. Het is een zeer magische kans om jezelf te zien vanuit het perspectief van Thuis, terwijl je nog steeds in een lichaam zit. Geniet er van en probeer je dankbaarheid te uiten wanneer het gebeurt. Wees vooral dankbaar, boven alles. Zodra jij je sommige van deze energieën van Thuis, die je eerder hebt gekend, herinnert, de liefde die je gedeeld hebt met hen om jou je werkelijke essentie te helpen herinneren, vergeet dan niet om dankbaar te zijn en dat te uiten. Bedank hen rechtstreeks en kijk wat er gebeurt.

3 maanden vol wonderen

De komende drie maanden wordt de sluier op diverse gebieden dunner. Ook zul je merken dat je eigen creatieve vermogens gedurende deze drie maanden sterker zullen worden. Sommige van jullie zijn daar zeer geïnteresseerd in en wij hebben jullie vanuit Thuis gadegeslagen. Jullie moeten begrijpen dat wij geen menselijke ego’s hebben waar we mee om moeten gaan.
Een aantal kenmerken en typische spelletjes die jullie op aarde hebben, kennen wij niet, dus het is lastig voor ons om altijd te begrijpen wat jullie nodig hebben. De wensen worden op ieder moment specifiek door jullie gedefinieerd, dus spreek ze hardop uit. Sta jezelf toe dat  ze op een nieuwe manier ingevuld worden; laat de wonderen terugkeren want er is een lange reeks wonderen de komende drie maanden in beweging kan komen. Zodra je met één wonder begint, zodra je er één in je leven aanvaardt, bedank er dan voor en veranker het. Dit opent de deur voor alle andere wonderen. Heb je ooit op een synchrone manier geleefd waarin alles wat je nodig had, wat het ook was, opdook op het moment dat je het nodig had? Ben je er klaar voor om daarmee te werken? Ben je er klaar voor om de strijd op te geven, want dat is een van de dingen die moet gebeuren. Jullie hebben van je liefhebbende ouders een waarheid geleerd die heel goed werkte voor hen, in de lagere trillingsniveaus van de nieuwe aarde. Het paradigma heette ‘hard werken’. Het werkt niet meer. Het werktte toen eigenlijk ook niet, maar het interessante is dat wanneer een schepper gelooft dat iets werkt, dat het dan ook werkt. Zijn jullie klaar voor de volgende stap? Zijn jullie er klaar voor om achterover te leunen en het naar je toe te laten komen en je van binnen te laten vullen in plaats van het van buiten naar binnen te trekken? Deze drie maanden geven jullie allemaal een kans om juist dat te ervaren. Nu zullen sommigen van jullie zich afvragen:”Kan ik in deze drie maanden alle problemen veranderen die ik in mijn leven heb meegezeuld? Ik ben zo moe en gefrustreerd van het voortdurend dragen van deze energie. Moet ik de planeet in balans brengen op de manier zoals ik tot nu toe heb gedaan? Moet ik dit doen? Moet ik?” Nee, helemaal niets daarvan, maar je zult kiezen wat jij wenst te willen doen met jouw licht. Dat is jouw keuze, dierbaren. Er zit geen goed of fout. Je hoeft de wereld niet te redden – open gewoon je hart en laat het raken door hen die jou eerder hebben aangeraakt en die jou helpen om je ware aard te herinneren en wie jij werkelijk bent. Deze tijd is heel magisch, dierbaren. Jullie worden gadegeslagen door iedereen uit het universum die kan kijken. Alle ogen zijn op dit moment op aarde gericht. Er vinden zoveel overgangen plaats, dus maak gebruik van deze gelegenheid om voorbij de sluier te kijken.

We willen nu ook nog een onderwerp aansnijden, want er is zoveel gaande in de Verenigde Staten, vooral met jullie verkiezingen, alle leuke, gekke dingen die plaatsvinden en we willen jullie vragen om het gewoon los te laten in de wetenschap dat het op de weg van de minste weerstand zit. Er komt veel op jullie af; jullie zullen eigenschappen  en mogelijkheden aanboren om hier op een nieuwe manier mee te werken. Neem het allemaal niet te serieus. Adem door, dierbaren en laat de angst los. Weet dat er goed voor jullie gezorgd wordt, wat er ook gebeurd. De Lichtwerkers op Aarde hebben geworsteld om op tijd hier te zijn voor het spel om de trilling van aarde hoog te houden, iets wat erg lastig is op een planeet die nog laag in vibratie is. Velen van jullie hebben een hoge prijs betaald om precies dat te doen. Goed gedaan, dierbaren. Jullie zullen je nu in een nieuwe ruimte, een nieuwe mogelijkheid, een nieuwe plek vinden om je licht op een compleet nieuwe manier te ankeren, te aarden. Geniet van deze reis. Weet dat er geen verkeerde afslagen zijn. Weet dat je niets hoeft te doen. Beleef het, ervaar het  en heb  ieder deel van deze ervaring lief. Dat is het mooie ervan en als je een groot aantal mensen van de planeet ziet vertrekken, vier het dan en weet dat het lawaai van ons gefeest zo luid wordt dat het je in het midden van de nacht wakker zal maken. En dit zeggen wij met opzet.

Hoor het feestgedruis en ken de liefde die wij aan deze kant van de sluier hebben en wij beloven jullie dat wanneer we jullie Thuis verwelkomen, dat jullie in ieder aspect magie zullen ervaren. Ga door met het fantastische werk. Jullie hebben jezelf op het juiste moment in tijd en ruimte geplaatst , daar waar je het meeste verschil kunt uitmaken. Sta jezelf toe om je te laten opladen wanneer deze openingen er zijn, laat je vullen met licht en liefde voor wat er in het verschiet ligt en geniet van de rit! Het is met de grootste eer dat wij jullie vragen elkaar met respect te behandelen. Weet dat jullie allemaal een spel spelen van net doen alsof je mens bent en we vragen jullie samen goed te spelen.

Espavo, dierbaren
De groep

 

Hartsverbindingen

Door Barbara Rother

Schatten uit de tuin

Ik heb ontdekt dat wanneer ik mijn leven lang genoeg vertraag, dat ik me dan bewust word van de schatten die er in mijn leven zijn, in mijn achtertuin. Daarmee bedoel ik de schoonheid die zich recht tegenover mij bevindt. Een van de grootste redenen dat Steve en ik 11 jaar geleden ons huis in Las Vegas hebben gekocht was de weelderige, betoverende achtertuin. Het is werkelijk mijn oase in de woestijn. De tuin die ons  huis verbindt met het kantoor achterin de tuin, beter bekend als the Evolution Centre, zit vol magie. We hebben het geluk dat wij een waterbron hebben zodat we het groen kunnen verzorgen. Het grootste gedeelte van onze tuin is gevuld met planten die weinig aandacht nodig hebben. De mensen van wie wij het huis kochten zeiden dat de tuin hun passie was. We hebben hen beloofd dat wij deze plek goed zouden verzorgen en het bijzonder zouden houden, zodat iedereen die bij ons komt ervan kan genieten. Toen Eddy, onze makelaar ons rondleidde, kwamen we bij een bijzonder vredig deel van de tuin met een door bomen overwelfde galerij. Eddy zal de eerste zijn om te zeggen dat hij niets heeft met het “woo-woo” gedoe, maar hij viel stil toen we op deze plek kwamen. Hij raakte zijn gedachten kwijt en werd geraakt door het moment. Hij vertelde ons dat hij het gevoel had dat deze plek een energie vortex was. Hij verbaasde zich over hoe hij zich voelde. Wij wisten op dat moment dat dit huis voor ons was. Deze tuin blijft ons een kalm gevoel geven wanneer we rusten om genieten van dit geschenk. Ik maak er iedere morgen een gewoonte van om mijn dag te beginnen door mijn ogen te sluiten en de zon op mijn gezicht te voelen, terwijl ik luister naar het geluid van het water dat via een rotsachtige waterval het zwembad in druppelt. Hiermee begint mijn dag in dankbaarheid en waardering voor alles wat Steve en ik hebben gecreëerd in ons leven. We weten dat het belangrijk is om een thuis te hebben dat ons vreugde geeft. Het is een reflectie van hoe wij ons voelen en wie we zijn.

Het begin van de zomer duurt nog maar een paar weken. Maar nu al voel ik de opwinding van het seizoen. Dat is het moment dat wij onszelf het plezier gunne om te ontspannen door met een lichter gevoel met onze realiteit om te gaan. Dit is een periode waarin veel mensen hun vakantie plannen. Velen van ons kunnen om wat voor reden dan ook niet weg en hebben een thuisvakantie. Behalve een korte uitstap naar San Diego en Oregon, zijn Steve en ik van plan om van een thuisvakantie te genieten. Je kunt dan, zoals ik al beschreef, genieten van de schoonheid van je eigen achtertuin. In deze periode vinden we het fijn om lieve vrienden en familie te ontvangen.

Wanneer ik het heb over de schoonheid van thuis, dan bedoel ik daarmee ook alle verborgen schatten in de plaats waar je woont. Gisteren was ik met onze zoon Austin, zijn vrouw Frauke en onze anderhalf jaar oude kleinzoon Timmy in een gigantisch park vol met speeltuinen die al je verbeeldingskracht zeker wakker schudt. Het bood alle buitenactiviteiten die je maar kunt bedenken. We bleven er tot het donker werd. We wilden niet dat de dag eindigde, maar ik wilde naar huis om Steve te zien. Hij had op dat moment een ernstige verkoudheid en kon niet met ons mee om plezier te maken. Ik kende dit park nog niet. Dit herinnerde mij eraan dat er zoveel te doen is in Las Vegas. Ja, natuurlijk is er de Strip met alle casino’s en nachtleven. Steve en ik trakteren onszelf binnenkort op een show van Jennifer Lopez. Wij komen bijna nooit op de Strip, behalve wanneer we bezoek hebben, maar het is zo leuk dat er altijd iets beschikbaar is wanneer wij dat willen. Er is het Smith center dat activiteiten biedt op het gebied van musicals, ballet of live concerten. De meeste mensen weten niet van onze verborgen schat; Mount Charleston. Dertig minuten rijden bij ons vandaan is een compleet andere natuur. Vanuit onze woonkamer kunnen we de toppen van deze bergen zien. Wanneer de zomerhitte ondraaglijk wordt, is de koelte van deze berg heel dichtbij. Zodra het weekeind nadert, zoek ik met google wat er te doen is in Las Vegas. Terwijl mijn hoofd tolt van alle weekeindmogelijkheden, gebeurt het meestal dat Steve en ik thuis blijven om te genieten van onze schatten in de achtertuin.

Neem de tijd om uit te vinden wat zich recht voor je neus bevindt. Onderzoek de wereld die achter de drempel van je voordeur ligt. Het is de drempel van een wereld die wacht op jouw zodat jij ervan kunt genieten.

Met liefde en licht, Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2016 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.