Mart 2016

E AİLESİNE ÇAĞRI
Işık İşçileri, Birleşin!

Yuva’dan Selamlar, Sevgili Varlıklar.

Bugün sizi çok özel bir mesajla selamlıyoruz çünkü sadece dünya gezegeninde değil evren boyunca pek çok defa bir araya geldiniz. Evrenin her neresinde ihtiyaç olursa oraya seyahat eden seçilmiş bir ruh grubuna dahilsiniz. Pek çoğunuz şu anda dünya gezegeninde toplandınız çünkü sizler E ailesisiniz. Şimdi, E neyi temsil eder? İsminizde e harfinin olması çok mu önemlidir? Hayır, elbette değildir. Dilinizde hatta bütün diğer dillerde çok yaygın olan e titreşimi aynı şekilde evrenin her yerinde özeldir. E harfi güçlendirmeyi (Empowerment) temsil eder ve aydınlanma (Enlightenment) içindir. Fakat tercümelerinde durum böyle değildir. Basitçe, sizler E ailesisiniz sevgili varlıklar.

E Ailesine Çağrı

Neden E ailesi bu kadar özel ve niye onlar bir aile? Bu çok basit: Birleşik bir amaca sahipsiniz. Niyetiniz aile her neredeyse orada olmak ve bu durum dünya gezegeninde henüz belirdi. Evet, evreni katettiniz sevgili varlıklar. Hediyelerinizle buraya geldiniz. Fakat aynı şekilde evren boyunca pek çok başka yerde de bulundunuz. Yerkürede ihtiyaç olunca buraya çağrıldınız. E ailesinin hediyeleri nelerdir? E ailesinin titreşimi çok fazla sevgi enerjisi getirir. İnsanların yaşadığı en büyük zorluk dönüp kendilerine bakmak, bütün kusuru ve kusursuzluğuyla kendi yansımalarını görmek ve kabul etmek ve kendilerini sevmektir. Bu insanlara ait bir yargıdır sevgili varlıklar. Anlayın ki burada olan şey çevrenizin, biz bunu basitçe topluluğunuz olarak adlandıracağız, zamanla belli kurallar ve yöntemler geliştirmiş olmasıdır. Bazen bunlar yasalara dönüşür ve diğer insanlar üzerinde uygulanır. İnsanlık tamamen yolunu değiştirdiği zaman sıklıkla bu önceden yaratılmış yol çizgileri onlara karşı çalışmaya başlar. Titreşimi yükseltmek yerine düşürür. Bu, E ailesine yapılan çağrının evrene gönderildiği zamandır. Bu bir süre önce yapıldı ve işte buradasınız. Çünkü sizler oyun sahasının sihirbazlarısınız. Sizler buraya gelip sözlerinizle, öğretilerinizle, şifanızla ya da sadece örnek kişiliğinizle ışığı demirleyenlersiniz. Bazılarınız bunun eğitimini aldınız.

Pek çoğunuzun belli öğretiler için sınıflara doluşmasını büyüleyici buluyoruz. Çünkü bunlardan bazılarında bizler de öğretmenlik yapıyoruz. Size şunu söyleyelim sevgili varlıklar, sizler öğrenmiyorsunuz. Sizler hatırlıyorsunuz, hepiniz. Eğer aynayı önünüze koyup gerçekte kim olduğunuzu anlamanıza yetecek kadar orada tutabilirsek büyük tablonun bir parçası olduğunuzdan bir daha asla şüphe etmezsiniz. Bu dünya gezegeni üzerinde inanılmaz bir dönem. Çünkü bu ışığı demirliyor ve insanlığın titreşimini yükseltiyorsunuz.

Yeni E’ler Geliyor

Geçenlerde sizden yapması zor bir istekte bulunduk ve önünüzdeki doksan gün boyunca bir fırsat penceresine sahip olacağınızı söyledik. Şu anda kabaca otuz günü geride bıraktınız. Bu fırsat iyiliği herhangi bir yolla ifade etmekle ilgili. Bu oyunu özel kılan budur, birbirinize yaptığınız iyilikler. Bu, Yuva’dan gelen ışığı görebilmeniz için bir fırsattır. Bu sihirlidir çünkü artık bu enerjilerle her gün çalışıyorsunuz. Ve her gün yeni bir şey yapabilmeniz için birazcık değişiyorlar. Size şunu söyleyelim sevgili varlıklar, E ailesine çağrı yapıldı ve yeni gelen E’lerle beraber bir bebek patlaması yaşanacak. Bu harika olacak. Onlara iyi davranın. Onları dünya gezegeninde karşılayın. Onlarla dünya gezegeni üzerinde yoğun fiziksel bedenler içinde yaşarken oynadığınız insan taklidi yapma oyunundaki deneyimlerinizi, başarılarınızı ve başarısızlıklarınızı paylaşın. Bilin ki hiç hatırlamadığınız şekilde inanılmaz boyutta aydınlanmış varlıklarsınız ve E ailesinin özünü taşıyorsunuz. Herhangi bir zamanda bir sonraki adımınızla ilgili kafanız karışır ya da yorgun hissederseniz sadece bir nefes alın ve ailenin geri kalanının kalbinize dokunmasına izin verin.

E Ailesinin Amacı

Pek çoğunuz bu yolculuk için eğitim aldınız çünkü bilginin güç anlamına geldiğini biliyorsunuz. Bir şeyle ilgili bilgi sahibi olduğunuzda onun üzerinde güç sahibi de olursunuz. Fakat peşinde olduğunuz şey güç mü? Şimdi sizlerden bu eşitliğin bir sonraki seviyesine geçmenizi istiyoruz. Bilgi güçse ve bilgelik zarafetse bu sizin bir sonraki adımınızdır. İnsanlığın oynadığı oyundan tamamen çıkıyorsunuz, ikilik oyunundan, doğru ve yanlıştan, yukarı ve aşağıdan, siyah ve beyazdan. Gezegeninizde olanları seyretmek bizi şaşırtıyor. Özellikle de seçimleriniz, Birleşik Devletler’deki. Bunlara baktığınızda aynı şeyi bizim seyrettiğimizi hayal edebilirsiniz. Olup bitenler bizi hayrete düşürüyor sevgili varlıklar. Birleşik Devletler’de biraz zorluk yaşıyorsunuz çünkü her şeyi öyle bir noktaya kadar kutuplaştırdınız ki iki partili sisteminizin sona erdiğini görmeye başlıyorsunuz. Aslına bakarsanız şu anda çöküyor ve yeni bir biçimde bölünmeye başlıyor. Bu değişikliğin sebebi E ailesidir. Çünkü işler yürümediğinde E ailesi gelir ve yeni bir seçenek sunar. Bu her zaman doğru mudur ya da kabul edilir mi? Hayır, her zaman değil. Fakat sizler her zaman diğerlerini güçlendirecek bir sonraki adımı beklemek ve enerjiyi en etkin şekilde harekete geçirmek için orada olursunuz. Sizler kendi hayatınızda en az direnç yaratan yolu bulur ve onu diğerlerine öğretirsiniz. E ailesi gezegendeki pek çok kalbi uyandırabilir ve ihtiyacınız olan da budur, sevgili varlıklar. Diğerleriyle çalıştığınız zaman onlara kendi güçlerini hatırlamalarında ve dünya gezegeni üzerindeki bilinçli yaratıcılar olma becerisini kazanmalarında yardım edersiniz. O zaman görkemli E titreşimi ailesinin işini yapmış olursunuz. Buraya gelme sebebiniz budur, diğerlerini uyandırmak, her seferinde bir kalple. Bu ne bir yarış ne de rekabettir. Bu sadece kendi deneyiminizle mümkün olduğu kadar çok kalbi açmaya çalışmak ve onlara dokunmak için farklı yönlere doğru atılmış genel bir adımdır.

Eş Zamanlı Hayat Tarzı

Bazılarınız şöyle der: “Ben şifacı değilim. Benim dokunuşum özel değil. Diğerlerinin yaptıklarını yapamam.” Bu doğru. Fakat sizde de diğerlerinde olmayan yetenekler var. Kendi yeteneklerinizi bulun, onları demirleyin ve kullanmaya başlayın. Onları herhangi bir şekilde uygulamaya koyarsanız daha fazlası için yer açmış olursunuz. Kanalınızda sürekli bir akış olur ve bu gerçekten sihirlidir. Böylece her şey eşzamanlı hale gelir. Her şey mucizevi bir şekilde yerine oturuyormuş gibi görünür ve siz her zaman hayalini kurduğunuz bu eşzamanlılıklarla dolu hayat tarzını yaşamaya başlarsınız. E ailesi bunu size getirebilir. Her ne kadar siz tek bir kişi olsanız da geri kalanlar dünya gezegeninde tahmininizden çok daha büyük sayılarda toplanmaya başlıyor. Anlayın sevgili varlıklar, pek çoğunuz yirmi ile doksan yıl arasında bir süre önce gelmeye başladınız. Şimdi yeni bir enerji dalgası geliyor fakat bu noktada onu özel bir isimle çağırmayacağız sevgili varlıklar. Neden? Çünkü isimler her şeyden daha fazla size engel olabilir. Onların da E ailesinden olduklarına güvenin. Onlar insanları yeni yollarla güçlendirmek, onlara umut vermek, hayallerini aydınlatmak, işleri yoluna koyup harekete geçirmek için buradalar. Böylece istediğiniz hayatı yaşayabilirsiniz. Bu sadece sizin için değil bütün insanlığın ortak titreşimi içindir.

Yuva’nın Işığını Yaymanız Gereken Yerler

Sevgili varlıklar, şu anda olduğunuz yerde bile sihirli bir pozisyondasınız. Kendinizi ışık işçileri olarak adlandırıyorsunuz ve biz bunu seviyoruz. Pek çoğunuz pek çok yönden ışık ustalarısınız ve bunun en basit anlamı sizin dünya gezegeninde bilinçli olarak ışığı yayma niyetini taşıdığınızdır. Mükemmel! Tam anlamıyla mükemmel. Bunu yapabilmek için ihtiyacınız olan belli şeyler var, kendine güven ve destek sistemi gibi. Enerjinizi harekete geçirdiğiniz anda pek çok şey sizin için mümkün hale gelecek. Diğerlerini çağıracaksınız çünkü E ailesine mensup diğer pek çok insan var. Size şunu söylüyoruz sevgili varlıklar, yirmi yıl önce onun kanalıyla bu mesajları size getirmeye başladığımız zaman Koruyucu’ya bir şey vermiştik. Ona bu işi kanallık olarak isimlendirmesinin ya da kendisi dışında herhangi bir varlığa dikkat çekmesinin gerekli olmadığını söyledik. Bütün bu bilgiyi bu hayatında taşıdığı Steve Rother ismiyle getirebileceğini açıkladık. Yine de o bunun yerine kendisini kanal olarak tanımlamayı seçti. Evet, ego bu durumda biraz zorlanabilir. Ya da belki bu egosu için taşınmayacak kadar fazlaydı fakat biz yine de bu seçimi onurlandırdık çünkü sadece bunu taşımanız önemlidir nasıl taşıdığınız değil. Bazılarınız profesyonel kanallar olacaksınız ve diğerleriniz profesyonel öğretmenler olarak binlerce insanın önünde durup onları kelimeler, enerji ve ışıkla iyileştireceksiniz. Bazılarınız sadece olduğunuz yerde ışığı tutacaksınız, insanlığın ortak titreşimine bağlanıp her şeyi zarafetinizle besleyeceksiniz.

Zarafet

Zarafet nedir? Zarafet, size bahsettiğimiz eşzamanlı yaşam tarzıdır. Enerjiye olan budur. Herhangi bir biçimdeki enerjiyi serbest bırakırsanız o her zaman en az dirence sahip yolu bulur. Her zaman. Sizde de aynı yetenek var, eğer üzerinde çok fazla kafa yormazsanız ve sadece enerjinin akmasına izin verirseniz. Başlangıçta Koruyucu’yla yaşadığımız en büyük zorluk buydu. Sohbet odasında konuştuğu bütün insanların kanallık yaptıkları varlıklara ait görkemli, harika isimleri vardı. Buradaki bu isimle oradaki başka bir isimle çağırılıyordu. Perdenin öbür tarafından gelen pek çok varlık vardı ve sadece isimlerini öğrenmekle kalmayıp hangi titreşim seviyesinden olduklarını da bilmek zorundaydınız çünkü bu onları tanımlamanın bir koşuluydu. Gerçekte pek çok insan sadece çok yüksek titreşime sahip olduğunu düşündükleri belli kanalları takip ediyordu ve biz bunu büyüleyici buluyorduk. Son derece güzel bir insan taklidi yapma oyunu oynuyorsunuz. Fakat yine de gerçekte kim olduğunuzu unutmadınız. Sizler en yüksek seviyedeki ruhlarsınız ve çok kritik bir zamanda dünya gezegenine ışığınızı getirmek için geldiniz. Bu zamanda yolunu şaşırmış insanlığa dengesini bulmakta yardım edebilirsiniz. Sizden iyiliğinizi ortaya çıkarmanızı istiyoruz. Ve sizden kendi önyargılarınıza bakmanızı istiyoruz çünkü onlar herkeste var. Önyargınız her ne olursa olsun doğru ya da yanlış değildir. Bu bütün önyargılarınızdan kurtulmanız gerektiği anlamına gelmiyor fakat onların farkında olmalısınız. Bu, iyiliğinizi ortaya çıkarmanıza yardım eder. E ailesinin bir araya gelme sebebi budur, insanlığa iyiliği geri getirmek. Farkında mısınız, şu anda her şey biraz çıldırmış gibi. Bütün organizasyonlarınız aniden dağılmaya ve tekrar şekillenmeye başladı. Hatta kişisel hayatlarınız bile köklenip dengelenmenin yollarını arıyor. Bu aslında olması gerekendir çünkü insanlığın önünde bekleyenler hayal gücünüzün tamamen dışında kalan bir görkeme sahiptir. Sevgili varlıklar, bu durumu tamamen farklı bir seviyeye taşıma gücünüz olduğuna güvenin.

Mesajlarımıza yeni başladığımız zamanlarda Koruyucu bütün detayları bilmek istiyordu. Kimdik, hangi boyuttan geldik, bize nasıl güvenebilirdi…gibi mesajlarımızı getirirken rahat etmesini sağlayacak her türlü bilgiyi istiyordu. Yine de ona bunlardan hiçbirini vermeyeceğimizi söyledik. Profesyonel olarak kanallık yapan başka bir insana danıştı. O şöyle dedi: “İsimlerini söylemiyorlarsa onlara kanallık yapma. Onlar kötü adamlar.” Buna üç dakika kadar inandı fakat biz kalbine dokununca anladı. Sonra kafasında güreş turnuvası başladı. “Tamam, herkes bana onların kötü olduğunu söylüyor ama ben onların sevgisini hissediyorum. Enerjilerini hissediyorum.” Bundan çok kısa bir süre sonra profesyonel kanalın kendisine söylediklerinden sıyrıldı, bize geldi ve şöyle dedi: “Tok, tok! Hala orda mısınız?” Ve biz şöyle dedik: “Elbette, hala buradayız. Son on iki hayatın boyunca seni hiç bırakmadık. Şimdi bırakacağımızı niye düşündün ki?” Koruyucu şöyle dedi: “Eğer bana hangi boyut seviyesinden olduğunuzu söylemeyecekseniz lütfen bunu neden yaptığınızı söyleyin.”

Farkındalık

Tamam, şimdi iyi bir soru sordun ve ışığı yeni bir yolla demirledin. Elbette, sevgili varlık. Sebep basitçe insanların etiketlere güç yüklemeleri. Bazen sizler etiketin anlamı konusunda kendi inanç sisteminize güç yüklüyorsunuz. Gerçekte onu kalbinizde filtreden geçirip sadece sizi besleyen titreşimi alma gücünüz var. Bu farkındalıktır ve E ailesinin ilk aletidir…her birinizi neyin beslediğini bulmak için. Ve böylece etrafta dolaşıp bir şekilde bu gezegende bir fark yaratabilirsiniz.

Bazılarınız kalabalıklara hitap edecekler diğerleri birebir çalışacaklar. Bazılarınız hiçbir zaman karşılaşmayacakları insanlara yazacaklar fakat okurlar titreşiminizi takip edecek ve ondan fayda görecekler.

Sıkı Kucaklamalar ve Nazik Dürtmeler

Koruyucu’yla çalışmaya yeni başladığımız zamanlarda bir gün şöyle dedi: “Tamam. Bilgiyi gönderin.” Ve parmaklarını hafifçe klavyenin üzerine koydu. Ona ilk kelimeyi yazmasını söyledik. “The, t-h-e” ve yazdı. Bu olduğu anda bir kelime daha belirdi. Sonra bir başkası ve bir tane daha. Kısa süre sonra yazabildiği kadar hızlı yazıyor ve gözlerinden yaşlar süzülüyordu. İlk kitapları yazarken çok fazla gözyaşı döktü çünkü kalbine öyle bir yolla dokunduk ki E ailesini hatırladı. Daha önce kim olduğunu ve bu sefer bu gezegene gelmeden önce yapmaya karar verdiği işlerin bazılarını hatırladı. Sonra ona bir şey verdik ve o noktadan sonra bunu hep taşıdı. Çünkü bu mesajları vermeye başladığımızda onları her zaman belli bir yolla bitiriyorduk. Her ne kadar her zaman “Birbirinize saygıyla davranın, birbirinizi destekleyin ve beraber iyi bir oyun çıkarın.” desek de en başa başka bir şey ekledik: “Sıkı kucaklamalar ve nazik dürtmeler.” Perdenin bu tarafından E ailesine gönderdiğimiz şey budur, sıkı kucaklamalar ve nazik dürtmeler. Böylece kim olduğunuzu ve yürümeyi seçtiğiniz yolu hatırlayabilirsiniz.

Dünya gezegeninde inanılmaz bir hızda rüyadan uyanıyorsunuz. Gözleriniz açılırken ve uyku onları terk ederken bizler gülümseyerek ve elimizden gelen en güzel yolla sizi Yuva’da karşılayarak yanınızda hazır bulunacağız. Bu yolculuktan keyif alın sevgili varlıklar. Bilin ki her bir parçası tam olarak sizin içindir. Sizler bu yolu adım adım yürüyen bilinçli yaratıcılarsınız. Mirasınızla ve E ailesiyle gurur duyun. Ve bununla size şunu söylüyoruz: Lütfen birbirinize saygıyla davranın. Her fırsatta birbirinizi destekleyin ve dünya gezegenindeki yeni oyunu beraber oynayın. Sıkı kucaklamalar, nazik dürtmeler.

 

Espavo,

Grup.

 

Espavo kelimesi eski Lemurya’da selamlamadır.

 

Anlamı: Gücünü üstlendiğin için teşekkür ederim.

 

 

KALPLERİ BİRLEŞTİRMEK

Çocuksu Anılar

 

Geçenlerde Steve’le beraber oğlumuz Austin, gelinimiz Frauke ve torunumuz Timmy’i yanımıza alıp gezmeye çıktık. Sık sık bir araya gelip çok değerli anılar yaratıyoruz. Aileler için pek çok aktivite sunan çok popüler bir alışveriş merkezine gittik. Timmy diğer çocukları ve oyun alanını keşfederken biz de onu zevkle seyrettik ve fotoğraflarını çektik. Oğlumuzu kendi ailesiyle görmek içimizi ısıttı.

Bundan önce Timmy için yeni giyecekler almak üzere bir mağazada durduk. Her gün iki cm boy atıyor gibi görünüyor. Ebeveynleri alışveriş yaparken Steve’le beraber ona göz kulak olduk. Hemen hemen bir buçuk yaşında ve onun için her şey macera. Dünyayı bir çocuğun gözünden görmek tazeleyici. Aynalarla dolu olan bir giysi odasına girdi. Etrafta dolaşıp kendisini farklı açılardan görürken aynadaki yansımasını hayranlıkla seyretti ve durup kendisine bir öpücük verdi. Kendi görüntüsüyle ne kadar barışık olduğunu görebiliyordum. Aynı zamanda kendimi aynadaki görüntümü incelerken yakaladım. Torunumun hissettiği hayranlık duygusu yerine kendimde hatalar buluyordum. Kışın biraz kilo almıştım ve elbisemin duruşunu beğenmedim. Timmy kendimi koşulsuz şekilde sevme konusunda bana iyi bir hatırlatma yapmıştı. Uzun süredir unutulmuş olan bir hatıra aklıma geldi. Üç-dört yaşlarındaydım ve annem hiçbir şeyin üzerinde düzgün durmadığından yakınırken giysi odasındaki aynalarla Timmy’nin yaptığını yapıyordum.

Bu saflığı ne zaman kaybettik? Kendimizi tam olarak kabul etmeyi ne zaman unuttuk? Benim bununla ilgili ilk hatıram on iki yaşımdan. Kendi yaşıma göre uzun ve zayıftım. Her ne kadar iyi dostları olan mükemmel bir öğrenci olsam da bana zürafa boyun, fasulye sırığı gibi isimler takan birkaç kabadayıya odaklanmayı seçmiştim. O yaşlarda henüz bilmiyordum ama gelişim çağımın sonlarında bu vücut şekli beni modellik yapmaya yönlendirecek ve bütün genç kızların istediği bir hale gelecekti. Fakat o zamanlar birkaç insanın kendimden şüphe duymama sebep olmasına izin vermiştim. Kendime güvenimin eksikliği kimliğimi bulmamda zorluk yarattı. Söylemem gerekir ki on altı yaşımda Steve’le tanıştığımda kendine duyduğu güvene hayran olmuştum. Kendime olan güvenimi kazanmamda bana çok yardımı oldu. Daha sonra hayat deneyimleri yoluyla kendi yeteneklerimi kendi açımdan değerlendirmeyi öğrendim. Dünyaya açılıp neyi başarabildiğimi görerek kendime olan inancımı sağlamlaştırdım. Neler yapabileceğimi görmek için rahat ettiğim alanların dışına çıkarak kendimi test ederken bu kendine güven duygusu da yıllar boyunca gelişti. Olmak istediğim insan haline geldim.

Kendimizi başkalarıyla karşılaştıramayız. Güzelliğimizin hem içimizde hem de dışımızda olduğunu hatırlamak önemlidir. Tutkumuzu bulmak gerçekte ne kadar özel olduğumuzu bize hissettirir. Hepimiz kusursuz kusurlarız. Bizi özel yapan budur. Bizler farklı altyapılara sahip kalpleriyle birleşen bireyleriz. Birbirimizi aşağıya çekmeye çalışmak yerine destek olmak çok önemlidir. Aynaya bakıp kimliğiniz hakkında memnun olmak için zaman ayırın. Kendinize hayranlık duyun ve bunu yaptığınızda yansımanıza büyük bir öpücük kondurun.

 

Sevgi ve ışıkla,

Barbara.

 

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2016 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part. Please credit: http://www.espavo.org.