Januari 2016

Dag van de bewuste schepper, jij
Een nieuwe balans tussen Mens en Spirit

Groeten van Thuis.

We groeten jullie met zoveel plezier. Als jullie jezelf nu door onze ogen zouden kunnen zien, al was het maar een moment, dan zouden jullie berijpen waarom wij zoveel ontzag en grote liefde voor een ieder van jullie hebben. Het is geweldig om jullie tijdens deze reis te zien en van een afstandje te zien wat er met jullie gebeurt nu jullie de verbindingen beginnen te herkennen die jullie allemaa hebben gemaakt ter voorbereiding van wat er nu aan het gebeuren is. Laat ons jullie iets vertellen dierbaren. Er vind iets magisch plaats op aarde op dit moment. We weten dat jullie snel vast komen te zitten in het slechte nieuws dat er is, focussen op de problemen, want die zijn er genoeg op aarde. Raak er niet door verward, want alles is zoals het moet zijn. Zoveel dingen beginnen op hun grondvesten te schudden om de essentie ervan te vinden, in plaats van wat er altijd is geweest, de oude wol rondom alles. Het is nu mogelijk om door te dringen tot de kern, de essentie, van bijna alles, veel eenvoudiger en director en zelfs sneller dan voorheen. Wij noemen het de “Dag van de bewuste schepper”.

Dag van de bewuste schepper.

Het is simpel dierbaren. Jullie hebben rondgelopen en dit prachtige spel gespeeld, net gedaan alsof je mens was. Tegen elkaar opbotsend en over elkaar heenstruikelend, de ene mens “goed” en de andere “fout” noemend, allemaal als rechtvaardiging voor war je staat en wat jij vanuit dat beperkte perspectief kunt zien. Dit perspectief opent zich snel. Kijk maar eens naar wat er allemaal al in je leven gebeurd is. Kijk naar de wetten die aangenomen zijn, naar alle veranderingen waarvan je dacht dat ze nooit plaats zouden vinden tijdens jou leven, die nu gewoon zijn. Het zijn geweldige tijden voor iedereen, en voor ons om naar te kijken, nu het spel tijdens op planeet aarde evolueert naar een volgend niveau van bewuste creaties

Verantwoordelijkheid nemen.

Jullie zijn altijd al scheppers geweest, vanaf het begin der tijden, toen jullie je er nog niet bewust van waren. Dat IS het spel en voor ons zo fascinerend om naar te kijken. Wat jullie zien is een reflectie omdat jullie onbewust het spel zijn gaan spelen. Dierbaren jullie hadden het gevoel dat jullie hier moesten zijn. Echter, jullie konden eenvoudig gemanipuleerd worden zodat de energie ook tegen jullie gebruikt kon worden. Al deze dingen gaan vernaderen omdat jullie nieuwe perspectief je in staat stelt het perspectief van Thuis te zien. En wanneer je dat doet zul je al snel terug gaan in je leven en verantwoordelijkheid moeten nemen voor elke beslissing. En omdat de tijd het meestal erger maakt, omdat je kunt rationaliseren wat je denkt en gedaan hebt, is dit nog niet zo makkelijk. Het gebeurd allerlei mensen en wij kijken er gefascineerd naar. Want jullie creëren vanuit een nieuw perspectief en dat is fantastisch. Wat wil jij scheppen? Want dat is het sleutelelement voor alles dat je wilt creëren nu je begint te begrijpen dat deze beslissing aan de wieg van al je creaties staat. En omdat je je ervan bewust wordt ga je het ook gebruiken op positieve manieren. En een heel nieuw palet met keuzes dient zich aan. Wij vinden het geweldig om daarnaar te kijken hoe jij uit de droom ontwaakt en ontdekt dat je magische krachten hebt. Dat is ongelofelijk voor ons omdat wij dachten dat dit niet op aarde zou gaan gebeuren op deze schaal. Het is magisch om te zien hoe jullie elkaar ontdekken en gaan helpen. En welke nieuw vragen komen er dan?

Een nieuwe balans tussen lichaam en geest.

Een van de vragen: Wat doe ik met mijn kracht”? Je eerste reactie zal zijn dat je iets wil scheppen vanuit je passie en kracht. Dan zal als snel de nervus vagus ergens om je heen zich gaan roeren. Je zult de noodzaak gaan voelen om te focussen op de energie van mensen om je heen. Geweldige keuzes. En we vertellen het je gelijk, er is geen goed of fout. We vragen je alleen wel om jezelf op de eerste plaats goed te verzorgen. Er moet een balans tussen oud en nieuw gevonden worden om je kracht te bewaren en vast te houden. Je zou kunnen zeggen dat het om een balans tussen licht en donker gaat maar wij noemen het liever een nieuwe balans tussen lichaam en geest. Er is geen goed of fout in deze omdat voor iedere mens de weegschaal doorslaat naar het weghalen van de sluier, lang genoeg om te zien dat jullie waarachtig magische wezens zijn. Ja dierbaren, jullie hebben de hand gehad in iedere creatie die jullie ervaren hebben op aarde. En daarom vragen wij jullie verantwoordelijkheid te nemen, op een liefdevolle manier. De Keeper neemt zijn verantwoordelijkheid door soms toe te geven dat hij “ja dit heb ik opgekloot”. En er is een manier om daar met humor naar te kijken. Her-inner je dat niets zo veranderlijk is als planeet aarde.

The New Harmonics: Place Yourself First

Some things take more energy than others, but we ask you to balance your creations to place yourself first. This is the new harmonics that must take place, for there are  tones and overtones on planet Earth that can now be heard. Although they always existed as natural formations of the wave patterns, with your recent evolutions you can start to feel and use them as part of your healing techniques. There are many opportunities, dear ones. When the Keeper was learning to sing back in high school, he was trying to figure out whether he was a baritone, bass, or tenor. He found one that was somewhat comfortable for him and played in that range. However, every once in a while he would hear something well out of his range and he would want to express it in some way. Perhaps it was a popular song on the radio, but he knew he could not quite hit the exact tune. So when that note came up, he would hit a harmonic and still be able to express it or add to the overall beautiful wave. That is what is now possible.

Vibraties van Liefde

Velen van jullie hebben helende gaven in een bereik dat hierbij past De actieradius van die vaardigheden kan zo klein zijn als een biljard vibratie stapjes, of groter. Laten we er vanuit gaan dat jou bereik 15 cm is. Als je dit bereik niet helemaal haalt, betekent dat dan dat je helende gaven niet sporen? Nee, helemaal niet, want je raakt nog steeds allerlei harmonieën. Het mooie hiervan is dat he bij de magie hoort. Nu ga je je eigen effect op de wereld zien, zolang je je verantwoordelijkheid neemt. En je kunt gaan begrijpen hoe deze harmonieën gebruikt kunne worden om d wereld op grote schaal te beïnvloeden. Wat zijn harmonieën? Allereerst de harmonie van de vibratie van liefde. Bij ons is daar veel van. Dan daar ook en bij jou ook. Als je liefde voelt voor iets waar je blij van wordt, zingen of schilderen. Of je voelt liefde voor een dier dat in je leven gekomen is en jou op de mooiste manieren spiegeld. Er zijn veel vibraties van liefde. Vind er een voor jezelf en bouw erop voort, in harmonie en op andere gebieden. Wanneer liefde verspreid wordt wat denk je dat terugkomt? Je hebt net liefde uitgestraald naar iedereen, zelfs als ze niet geprobeerd hebben ook van jou te houden. Jullie hebben net de hoogste vibratie neergezet van waaruit je je eigen licht kunt gaan verspreiden, gaan uiten. Speel er maar mee, kijk ernaar. Wordt je bewust van het feit dat je een bewuste creator bent en herken de harmonieën. Wanneer wij ‘jou’ zeggen dan hebben we het niet specifiek over jou of iemand anders. De meesten van jullie die dit bericht horen zijn al vroeg gekomen om de deuren open te houden, deze mooie gedachten en plaatsen te koesteren, zodat anderen ze te zijner tijd zouden gaan accepteren. Jullie zijn de wegwijzers. Jullie, het collectief van de mensheid, van de laagste tot de hoogste energie, jullie zijn de bandbreedte waar we mee werken op planeet aarde, waar de voortgang met het tempo van de laagste vibratie plaatsvindt.

Geen geheimen meer

Nu hebben jullie een aantal zaken die voor je werken, inclusief technologie, die jullie een mooie tijd gegeven hebben waarin geen geheimen meer zijn. En voor ons is dat geweldig om te zien want om echte scheppers te zijn moeten jullie alle ‘geheimen’ kunnen doorzien. Iedereen heeft geheimen. Het hoort bij autonoom gedrag en het is wat jij denkt dat je van anderen afscheidt. Wij oordelen niet over geheimen, we zeggen alleen dat ze vanaf nu moeilijk te handhaven zijn op planeet aarde. En is dat niet geweldig? Het is een oprechte evolutie van de mensheid. En hoewel het niet perfect is en soms nog niet evenredig verspreid kun je het gaan zien als een golf van verandering voor de mensheid. Julie zijn bewuste scheppers. En je zult je de geschiedenis vaak niet meer herinneren gewoon omdat het je in de weg staat om vooruit te gaan. Ja, het zou ke voordelen geven maar voornamelijk zou het je hinderen om vooruit te gaan door dingen over te slaan. Jullie hebben zelf besloten dat jullie een aantal zaken bij jezelf weg zouden houden en in die gold van donker breng jij je eigen licht mee. Jullie leiden met je eigen licht. Het zijn magische tijden dierbaren en jullie zijn de magiërs. Hou het grote werk gaande. Sta jezelf toe de stappen te zetten die je moet zetten om bewust te creëren. Wees niet bang voor je creatie en jezelf op de eerste plaats te zetten, want dat is een van de belangrijkste elementen die over staan in je eigen kracht als bewuste schepper gaan. Je zelf eerst. De tijd is nu. Welkom Thuis, welkom op een nieuw planeet.

Het is met het grootste eer dat wij je vragen elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar, iedere kans die je krijgt en speel het spel goed met elkaar.

 

Espavo.

De groep.

Het woord Espavo een oude Lemuriaanse groet : “Dank je dat je in je kracht gaat staat.”

 

Hartsverbindingen door Barbara Rother

~ Verwacht het onverwachte ~

 

Het nieuwe jaar is begonnen. En met alle goede voornemens voor 2016 die zijn gemaakt zal het je niet verbazen dat af en toe wat negatieve gedachten uit het verleden de kop op komen steken. Het zou geweldig zijn als je iedr moment in het hier en nu kunt leven maar de werkelijkheid is soms wat weerbarstiger. Er is geen scherpe grens dat je bestaan scheid tussen 31 december en 1 januari of de dag erna. Het einde van het ene jaar is niet anders qua energie dan het begin van het nieuwe jaar als je de energie van wie je bent deelt.

Het zou best wel eens een tijdje kunnen duren totdat de nieuwe energie in 2016 gevoeld kan worden. Het is onderdeel van ons dagelijkse terwijl we aan onze toekomst bouwen. We zouden verhalen kunnen vertellen over hoe onze wensen nog niet vervuld zijn maar laten we geduld uitoefenen. Laat de negativiteit wegvloeien zodat het kan transformeren in iets beters, een beter perspectief in iedere situatie. We zouden onszelf niet moeten veroordelen terwijl wij de aanpassingen maken. Het leven is nou eenmaal opgebouwd uit twee polen, op en neer.

Het is makkelijk om goede tijden te accepteren en te denken dat er iets mis is als het even anders loopt. We leren van onszelf als we geconfronteerd worden met tegenstellingen, omdat we gaan zien dat daaruit kansen geboren worden. Een probleem kan een leerervaring worden als je besluit het te zien als een uitdaging. De uitdaging om van slachtoffer naar overwinnaar te gaan zal ons doen groeien. Steve en ik hebben een gezegend leven. We genieten van onze tijd samen en van ons werk voor Lightworker. Die twee vermengen zich op vele manieren.

We hebben passie voor war we doen. En we ervaren ook de uitdagingen van het leven om ervan te kunnen groeien als mens. Ik ben dankbaar dat we vele, maar niet te, moeilijke lessen voorgeschoteld hebben gekrege in ons leven. Zolang we leven zullen we iedere situatie het hoofd bieden, groot of klein.

Zo hebben we in er al een aantal gehad in de eerste maand van dit jaar. Twee dure autoreparaties, een wasmaschine die overstroomde, vervolgens ging de verwarming stuk. Een paar duizen euro later en we komen bij van de schok en kunnen erom lachen omdat we weten dat wij in ons hart dat anderen grotere problemen hebben dan wij. Door ons aan te passen aan deze hobble in de weg, kunnen we positief blijven en doorgaan. Door te vertrouwen houden we hoop op de toekomst. Recentelijk zijn we naar de dichtsbijzijne grensstad in California gereden om een Powerball lotterij ticket te kopen, die op dat moment meer dan 500 milljoen dollars waard was. Ik heb meer dan 2 uur in de regen staan wachten om mijn ‘winnende lot’ te kopen. Ik belde Steve ondertussen en hij zei “ geniet ervan”. En geloof het of niet ik heb veel plezier gehad. Ik heb contact gemaakt met de meest bijzondere mensen en we deelden gezamenlijke hoop op de winst. Het was natuurlijk leuk geweest alsik gewonnen had, want ook ik heb dromen over wat ik met zo’n berg geld kan doen. Maar het belangrijkste gevoel voor mij was het delen van de gedachten van hoop. Ik zal altijd hoop in mijn hart hebben. En de anticipatie van de ervaring stemt me gelukkig. We weten nooit helemaal zeker wat er gaat gebeuren, wat er om de hoek te wachten staat. Verwacht het onverwachte en omarm het, omarm het nieuwe in jouzelf dit Nieuwe Jaar.

Met liefde en licht,

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2016 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.