Ιανουάριος 2016

Η Ημέρα του Συνειδητού Δημιουργού
Μια Νέα Ισορροπία Μεταξύ Πνεύματος και Ανθρώπου


Χαιρετισμούς από την Εστία.

Σας χαιρετούμε με πολλή χαρά! Αν μπορούσατε να δείτε για λίγο τους εαυτούς σας μέσα από τα δικά μας μάτια, θα κατανοούσατε την ευλάβεια και την απίστευτη αγάπη μας προς όλους σας. Είναι θαυμάσιο να σας βλέπουμε σε αυτό σας το ταξίδι και να παρατηρούμε όσα συμβαίνουν καθώς αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τις συνδέσεις που έχετε φτιάξει όλοι σας ώστε να προετοιμαστείτε για αυτά που κάνετε τώρα. Να σας πούμε κάτι αγαπημένοι μας. Κάτι μαγικό συμβαίνει στη Γη. Ξέρουμε ότι πολλές φορές κολλάτε στις άσχημες ειδήσεις και εστιάζεστε στα προβλήματα, επειδή υπάρχουν πολλά στη Γη. Μην σας μπερδεύει αυτό γιατί είναι όπως έπρεπε να είναι. Συμβαίνουν πάρα πολλά για να βρείτε την ουσία του σε αντίθεση με αυτά που βλέπετε, τα οποία αποτελούν μόνο την επιφάνεια. Τώρα είναι δυνατόν να φτάσετε στον πυρήνα της ουσίας των πάντων πιο άμεσα και εύκολα, πιο γρήγορα από ό,τι μπορούσατε πριν λίγο καιρό. Αυτό το ονομάζουμε “Ημέρα του Συνειδητού Δημιουργού”.

Η Ημέρα του Συνειδητού Δημιουργού

Είναι πολύ απλό αγαπημένοι μας. Περιφέρεστε παίζοντας το υπέροχο παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον ονομάζοντας τον έναν “σωστό” και τον άλλον “λάθος”, μόνο για να δικαιολογήσετε το πού βρίσκεστε και το τι βλέπετε μέσα από την περιορισμένη σας οπτική. Αυτό που συμβαίνει είναι μαγικό γιατί αυτή η οπτική αρχίζει να ανοίγει ταχύτατα. Κοιτάξτε όλα όσα έχετε κάνει στη ζωή σας. Σκεφτείτε τους νόμους που έχουν περάσει ακόμα και πρόσφατα και δείτε ότι όλες οι αλλαγές που πιστεύατε πως δεν θα μπορούσαν να συμβούν, τώρα είναι κοινές. Αυτή η εποχή είναι συναρπαστική για όλους – και για εμάς να την παρατηρούμε – καθώς το παιχνίδι στη Γη εξελίσσεται στο επόμενο επίπεδο της συνειδητής δημιουργίας.

Παίρνοντας την Ευθύνη

Πάντοτε ήσασταν δημιουργοί, από την αρχή που δεν το είχατε ακόμα συνειδητοποιήσει. Αυτό ΕΙΝΑΙ το παιχνίδι και ο λόγος που είναι τόσο συναρπαστικό για εμάς και για άλλους στο σύμπαν να παρακολουθούμε. Αυτό που θα δείτε εσείς είναι μια αντανάκλαση επειδή παίζετε ένα παιχνίδι της ασυνείδητης δημιουργίας. Αγαπημένοι μας, νιώσατε πως έπρεπε να βρίσκεστε εδώ. Όμως, μπορούσατε πολύ εύκολα να γίνετε θύματα ελέγχου και εκμετάλλευσης, ώστε η ενέργειά σας να χρησιμοποιηθεί μερικές φορές εναντίον σας. Όλα αυτά αλλάζουν καθώς η νέα σας οπτική αρχίζει να σας επιτρέπει να βλέπετε από την οπτική της Εστίας. Όταν το κάνετε αυτό, θα πρέπει κατ΄ αρχάς να πάτε πίσω στη ζωή σας και να αναλάβετε την ευθύνη για τα πάντα. Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι. Ειδικά όταν ο χρόνος το έχει κάνει ακόμα χειρότερο, δίνοντάς σας χρόνο να εξορθολογήσετε τις σκέψεις και τις πράξεις σας. Αυτό συμβαίνει συνεχώς στους ανθρώπους και είναι υπέροχο να το παρακολουθούμε. Πολύ απλά, αλλάζετε το παιχνίδι και δημιουργείτε μέσα από μια νέα οπτική. Φανταστικό! Τι είναι αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε; Αυτό θα είναι το στοιχείο-κλειδί για να αποφασίσετε, καθώς αρχίζετε να κατανοείτε πως εσείς είστε που δημιουργείτε όλο αυτό το διάστημα. Καθώς γίνεστε συνειδητοί σε αυτό, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με θετικούς τρόπους. Ένας γρίφος έρχεται τώρα, με μια πληθώρα επιλογών. Αυτό είναι εκπληκτικό να το βλέπουμε, καθώς αφυπνίζεστε από το όνειρο και ανακαλύπτετε πως έχετε μαγικές δυνάμεις. Αυτό για εμάς είναι απίστευτο, επειδή ποτέ δεν φανταζόμασταν πως θα μπορούσε να συμβεί σε αυτό τον βαθμό στη Γη. Είναι μαγικό να παρακολουθούμε εσάς να ανακαλύπτετε και να βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Ποια είναι λοιπόν τα νέα ερωτήματα που ανακύπτουν;

Μια Νέα Ισορροπία Μεταξύ Πνεύματος και Ανθρώπου

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που θα γεννιούνται σε όλους σας είναι “Τι θα κάνω αυτή τη δύναμη;” Η πρώτη σας αντίδραση θα είναι να δημιουργήσετε κάτι με το πάθος σας, κάτι που θα σας εξυπηρετεί. Μετά, πολύ γρήγορα, το πνευμονογαστρικό σας νεύρο θα αρχίσει να αγγίζει τους πάντες γύρω σας. Θα νιώθετε τις ανάγκες τους και θα αναρωτιέστε μήπως θα πρέπει να μην εστιάζετε όλη αυτή την ενέργεια στους άλλους. Συναρπαστικές επιλογές! Σας λέμε αγαπημένοι μας πως δεν υπάρχει σωστό ή λάθος πάνω σε αυτό. Όμως, σας ζητάμε να φροντίζετε πρώτα τον εαυτό σας στις μέρες που έρχονται. Θα καταλάβετε πως υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να διατηρήσετε ώστε να κρατήσετε τη δύναμή σας. Αν και ίσως τη θεωρήσετε ως μια ισορροπία φωτός και σκότους, εμείς την ονομάζουμε “μεταξύ πνεύματος και ανθρώπου”. Καμία ονομασία δεν σωστή ή λάθος. Πολύ απλά, υπάρχουν ισορροπίες που πρέπει να διατηρηθούν. Για κάθε άνθρωπο, η ισορροπία έχει ανατραπεί καθώς το πέπλο απομακρύνεται τόσο ώστε να αρχίσετε να βλέπετε πως είστε μαγικά όντα. Ναι αγαπημένοι μας, είχατε βοήθεια σε όλες σας τις δημιουργίες στη Γη. Γι΄ αυτό σας ζητάμε πρώτα να αναλάβετε την ευθύνη, με στοργικό τρόπο. Ο Φύλακας αναλαμβάνει την ευθύνη για διάφορα πράγματα λέγοντας “Τα έκανα θάλασσα”. Κι αυτός είναι ένας τρόπος να το διασκεδάζει. Να εν-θυμάστε πως τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη Γη.

Η Νέα Αρμονική: Βάλτε Πρώτο Τον Εαυτό Σας

Μερικά πράγματα απαιτούν περισσότερη ενέργεια από κάποια άλλα, όμως σας ζητάμε να ισορροπήσετε τις δημιουργίες σας ώστε να βάλετε πρώτο τον εαυτό σας. Αυτή είναι η νέα αρμονική που πρέπει να γίνει, γιατί υπάρχουν τόνοι και αποχρώσεις στη Γη που τώρα μπορούν να ακουστούν. Αν και υπήρχαν πάντοτε ως φυσικοί σχηματισμοί των κυματομορφών, με τη νέα σας εξέλιξη μπορείτε να τις νιώσετε και να τις χρησιμοποιήσετε ως μέρος των θεραπευτικών σας τεχνικών. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αγαπημένοι μας. Όταν ο Φύλακας μάθαινε να τραγουδάει στο λύκειο, προσπαθούσε να καταλάβει αν ήταν βαρύτονος, μπάσος ή τενόρος. Βρήκε μια γκάμα στην οποία ένιωθε άνετα κι έπαιζε εκεί. Όμως, κάθε τόσο άκουγε κάτι αρκετά έξω από την γκάμα του και ήθελε με κάποιον τρόπο να το εκφράσει. Ίσως ήταν ένα δημοφιλές τραγούδι στο ραδιόφωνο, ήξερε όμως πως δεν μπορούσε να επιτύχει την ίδια νότα. Όταν λοιπόν έφτανε αυτή η νότα, έβαζε μια αρμονική της κι έτσι μπορούσε να το εκφράσει ή να προσθέσει κάτι σε μια όμορφη κυματομορφή. Αυτό είναι τώρα εφικτό.

Δονήσεις της Αγάπης

Πολλοί έχετε θεραπευτικές ικανότητες που βρίσκονται σε αυτή τη γκάμα. Αυτή η γκάμα μπορεί να είναι μερικά τετράκις εκατομμύρια δονήσεις, μπορεί και περισσότερες. Ας πούμε πως ο μέσος όρος είναι περίπου 10 εκατοστά. Αν δεν μπορείτε να επιτύχετε αυτή τη γκάμα, αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να επιτύχετε θεραπευτικές ικανότητες πέρα από αυτήν; Όχι φυσικά, γιατί μπορείτε να επιτύχετε αρμονικές. Αυτό είναι το υπέροχο, η μαγεία. Τώρα μπορείτε να δείτε την επίδρασή σας στον κόσμο, όσο αναλαμβάνετε την ευθύνη για τις δημιουργίες σας. Μπορείτε να καταλάβετε πώς μπορούν αυτές οι αρμονικές να χρησιμοποιηθούν για να επηρεάσουν τον κόσμο σας με σημαντικό τρόπο.

Τι είναι οι αρμονικές; Κατ΄ αρχάς σκεφτείτε τις ευρείες δονήσεις της αγάπης. Εδώ έχετε την αγάπη για κάποιον. Εκεί έχετε την αγάπη για κάτι που σας αρέσει να κάνετε, όπως να τραγουδάτε ή να ζωγραφίζετε. Ή ίσως αγαπάτε ένα ζώο που έχει μπει στη ζωή σας και καθρεφτίζει εσάς με τον πιο όμορφο τρόπο. Υπάρχουν πολλές δονήσεις αγάπης. Βρείτε μια και αναπτύξτε την και στις αρμονικές της και σε άλλους τομείς. Όταν η αγάπη εξαπλώνεται μέσα από το περιβάλλον σας, σκεφτείτε τι είναι αυτό που αντανακλάται πίσω σε εσάς; Τους αγαπάτε όλους, ακόμα κι αν εκείνοι δεν σας αγαπούν. Μόλις δημιουργήσατε το υψηλότερο δονητικά σημείο για να ζείτε και να εκφράζετε το φως σας. Παίξτε μαζί του. Παρατηρήστε. Αντιληφθείτε πως είστε συνειδητοί δημιουργοί και αναγνωρίστε τις αρμονικές. Όταν αναφερόμαστε σε εσάς, δεν μιλάμε για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά. Οι πιο πολλοί που ακούν αυτό το μήνυμα έχουν έρθει νωρίς για να ανοίξουν τις πόρτες, να κρατήσουν αυτές τις θέσεις και τις θαυμάσιες σκέψεις ώστε κάποιοι άλλοι με την πάροδο του χρόνου να τους αποδεχτούν. Εσείς δείχνετε το δρόμο. Όταν μιλάμε για σάς, μιλάμε για ολόκληρη την ανθρωπότητα και από την πιο υψηλή συχνότητα μέχρι την πιο χαμηλή, αποτελείτε ένα εύρος ζώνης που πρέπει να κινείται όλο μαζί. Έχουμε ξαναπεί πως οι άνθρωποι μπορούν να εξελιχθούν τόσο γρήγορα όσο η χαμηλότερη δόνηση στη Γη.

Όχι πια μυστικά.

Έχετε πολλά πράγματα με το μέρος σας, μεταξύ των οποίων οι τεχνολογίες σας, οι οποίες σάς έχουν δώσει ένα υπέροχο χρόνο χωρίς πια μυστικά. Αυτό είναι συναρπαστικό να το παρακολουθούμε, επειδή για να μπορέσετε να γίνετε πλήρως συνειδητοί δημιουργοί, είναι σημαντικό να μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά που ονομάζετε “μυστικά”. Αυτά είναι μέρος της ανωνυμίας σας και της αυτόνομης συμπεριφοράς σας. Είναι αυτά που νομίζετε πως σας διαφοροποιούν από τους άλλους. Δεν κρίνουμε τα μυστικά αγαπημένοι μας, απλά σας λέμε πως τώρα πια είναι πολύ δύσκολο να τα κρατήσετε. Δεν είναι υπέροχο; Πράγματι, αυτό αποτελεί εξύψωση της ανθρωπότητας. Αν και δεν είναι τέλειο, ούτε και ομοιόμορφα κατανεμημένο στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να δείτε το κύμα που αλλάζει την ανθρωπότητα. Είστε μεγαλειώδεις συνειδητοί δημιουργοί. Τις περισσότερες φορές δεν εν-θυμάστε την ιστορία σας για τον απλούστατο λόγο ότι κάτι τέτοιο πιθανώς θα σας εμπόδιζε. Ναι, μπορεί να σας προσέφερε αυτοπεποίθηση αλλά επίσης μπορεί να σας οδηγούσε σε συντομεύσεις. Ήταν δική σας απόφαση να κρύψετε το παρελθόν και τη μεγαλοπρέπειά σας από εσάς. Τώρα που αρχίζετε να αναδύεστε από ένα απίστευτο κύμα σκότους, φέρνετε το φως μαζί σας. Αυτή είναι μια μαγική εποχή αγαπημένοι μας κι εσείς είστε οι μάγοι. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά. Αφήστε τον εαυτό σας να κατανοήσει πως σε κάθε βήμα σας, είναι δυνατόν να δημιουργείτε συνειδητά. Μην φοβάστε να δημιουργείτε για τον εαυτό σας, γιατί πρώτα πρέπει να βάζετε τον εαυτό σας, κάτι που είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα ώστε να αναλάβετε τη δύναμή σας ως συνειδητοί δημιουργοί.

Ο καιρός έφτασε. Καλωσορίσατε στην Εστία. Καλωσορίσατε στον νέο πλανήτη Γη.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί.

Espavo.

Το γκρουπ.

 

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!