December 2015

De Lichtvacature vullen
Een tijd van Hoop

Gegroet allemaal, Ik ben Elrah van Ritme Service.

Ik wilde er even kort bijzijn omdat ik ook jarig ben. Ik vier zelfs mijn verjaardag iedere maand, maar dat heb ik niet iedereen verteld omdat ik niet genoeg nummers ter beschikking heb om mij leeftijd op te tellen. Want ik ben al voorbij de 200.000 en vanaf dat moment ga je het een beetje vergeten. Maar ik wil met jullie allemaal vieren wat er op dit moment op aarde plaats vindt want het is wel heel erg mooi aan het worden.

Hoop

Nu weten we dat jullie allemaal problemen ervaren die jullie zorgen baren IS, Al Qaeda, en al die andere dingen die jullie op aarde denken onder controle te hebben, dierbaren, maar ik zal jullie eens iets anders vertellen. Er zijn zoveel verschillende divisies hiervan waar jullie leven slechts een klein aspect van is. Er worden andere keuzes gemaakt en sommige delen daarvan vinden plaats in andere dimensies van tijd en plaats, precies naast die van jullie. In de dimensie die het dichtst bij die van jullie staat, als je het zo zou willen benoemen, hebben ze dit probleem net opgelost. Zij hebben daar vrede gevonden en ze hebben een manier ontdekt om de haat en oorlog op die planeet aarde te neutraliseren. Het kan zich gaan verspreiden dus houd hoop in je hart. Waarom? Omdat de trillingmuren nu wel erg dun aan het worden zijn en we kunnen ervaren dat er een beetje van die oplossing door die muur heen sijpelt naar ons. Plotseling zou je wakker kunnen worden en denken “ de wereld is een puinhoop, ik heb niets om me gelukkig door te voelen” En dan zou je zomaar in de lach kunnen schieten. Dat is namelijk allemaal een herstart en wat wij aan deze kant van de sluier voor jullie kunnen doen. Jullie hebben vrijheid van keuze. We dringen jullie niets op, we scheppen alleen de mogelijkheid om hoop te zien, omdat dat het deel is dat jullie nog missen. Jullie begrijpen dat als je alles van zo dichtbij bekijkt en er zo krampachtig aan vasthoudt dat je feitelijk op het scherm projecteert wat je wilt zien. Ja dierbaren, jullie creëren jullie eigen realiteit iedere dag op nieuw.

Jullie zijn allemaal verbonden

Wanneer jij je hartswens niet in de ogen van de mensen om je heen weerspiegeld ziet en het lijkt alsof zij een andere kant opgaan dan jij doet, zul je vanaf nu een kleine verschuiving gaan waarnemen.

Het is dat kleine verschil dat je zal kunnen doen afvragen wat er in hemelsnaam in de wereld om je heen gebeurt. Dierbaren, jullie zijn allemaal verbonden met elkaar, op de meest wonderschone manieren. We delen met jullie dat deze verbinding alleen maar sterker aan het worden is. Terwijl jullie bezig zijn ieder deel van jezelf te ontsluieren, zullen jullie de manieren waarop jullie verbonden zijn ook gaan zien. Het staat je toe om een kleine verschuiving in de energie van je hart te maken en dat kan een groot verschil voor de mensen om je heen betekenen. Het kan zich zelfs verspreiden in jullie leefomgeving, stad, land, ieder deel van de aarde omdat het waarlijk magisch is.

We willen jullie verzekeren dat jullie nooit alleen zijn. Nooit, nimmer alleen. Oh, we weten dat jullie uitdagingen hebben en dat jullie proberen de wereld te begrijpen. Dat is wat jullie willen doen. Jullie willen alles uitleggen en uitgelegd hebben op een stuk papier dat zegt “Zo werkt het en dit gaat er gebeuren”.

Het werkt niet altijd zo en jullie komen nu wel heel dichtbij. Jullie bereiken onderhand een punt dat jullie je eigen kracht her-ontdekken en dat is heel mooi. Jullie hebben hele nieuwe ritmes op aarde en velen van jullie proberen je aan te passen maar we weten ook dat jullie vaak uitdagingen hebben. Her-inner je dierbaren dat jullie de kracht in je hebben, jullie hebben allemaal een deel van ons in je.

De vacature van Licht vervullen

We willen met jullie delen wat er de komende maanden gaat gebeuren want er zijn er zullen kansen komen om je bezorgdheden lost e laten evenals de uitdagingen die je ervaart om altijd maar de wereld te willen verbeteren. Je kunt beginnen om deze dingen beetje voor beetje los te laten. En ja, je bent onderdeel van deze wereld en ja, het is ieders probleem hoe er gecommuniceerd wordt en hoe ze hun eigen problemen oplossen en ja, je mag er deel van uitmaken. Nu wachten we af en gaan we het zien en in de tussentijd heb je de mogelijkheid om een enorme hoeveelheid licht te aarden. Dat licht heeft het nu direct nodig geaard te worden want er is een groter tekort aan licht op aarde dan jij je voor kunt stellen. Dierbaren jullie kunnen de voertuigen zijn waarop dit licht door kan komen. Dus wat we jullie vragen te doen, zelfs nu je al deze uitdagingen hebt op jullie planeet, is om een moment te stoppen met het spelen van het spel … alle spellen.

Oordeel nu niet alsof de spellen goed of fout zijn, stop gewoon even met het spel te spelen om aan je eigen licht te werken. Breng je licht naar de aarde, op aarde. Begin de lichtenergie binnen te brengen de komende 30 dagen. Iedere keer als je iets ziet waarvan je denkt “Oh, mijn hemel wat is hier aan de hand?” stop dat gewoon. Stop wat je dan ook maar aan het doen bent, adem diep in en breng de energie binnen, aardt het. Het voelt geweldig in je lichaam als je dat doet. Dat is de bedoeling, en ja je hebt het door. We willen je laten weten date r een aantal steengoede mensen al bezig zijn met dit werk. Een heleboel Lichtwerkers werken er al mee en we vragen van jou om deze energie te sturen zodat de aarde collectief tot rust kan komen, maar neem het niet op als zijnde jouw verantwoordelijkheid.

Dat is heel belangrijk want als je het opneemt als jouw verantwoordelijkheid zul je ten onder gaan in een ‘moeten-de wereld-genezen’ staat en dat kan niet, we hebben je nodig. We hebben je volledige energie nodig, vol van leven, vol met ritme. We zijn er klaar voor om nieuwe energieën op planeet aarde te laten groeien, dus neem dit stuk en maak er iets moois van.

Dit zijn de tijden die jullie bij wilden wonen. Jullie hebben alles zo geregeld dat dit mogelijk werd, om hier op dit moment op aarde te zijn. Dat is mooi en we zijn trots op jullie dat jullie hier zijn in deze uitdagende tijden. Vertrouw erop dat jullie verschil maken!

Verfris jullie harten, je licht aarde op Aarde.

Hou een aantal dingen in de gaten. Nummer 1: Wanneer je in de krant iets leest op tv iets ziet zeg je vaak ‘ Oh, dat is triest, jammer, moeilijk…” Neem dan een moment, ga zitten, doe de tv uit of sla de krant dicht en stuur je mooie energie door de aarde heen. Ze kan het goed gebruiken en verder al het haar helpen om de essentie van alle problemen verder op te lossen. Het komt dus allemaal op een mooi pad uit en ja, er zijn nog een aantal moeilijke punten die genomen moeten worden. Het is geen verassing voor jullie als we vertellen dat er nog een aantal weerbarstige mensen op aarde zijn die het nog wat angstig zijn. En daar gaat het om. Er waren veel verschillende voorspellingen die we erover kunnen maken, maar laat ons daar bij weg blijven want het gaat om het moment. Laat ons ons hart verfrissen en een nieuwe energie erin zetten. Het komt van die energie en als je het niet in jezelf kunt vinden hoef je alleen maar je aandacht te verschuiven naar de nabijgelegen realiteit die precies naast de jouwe ligt. Soms betrap je jezelf erop dat je lacht, zonder dat daar een specifieke reden voor is, we sturen je dan een kietel-je-kietelbotje herinnering, alleen maar om je er even aan te herinneren dat je verondersteld wordt plezier te hebben, een beetje maar 😉 . En we vragen je om je licht op aarde te aarden. Ze heeft het licht nodig, ze kan je balans op vele manieren gebruiken. Het zet ook de energieën in gang om dit proces van aarden perfect te laten verlopen omdat ieder van jullie een klein deel van de puzzel heeft die de aarde nodig heeft om zichzelf te vernieuwen.

Jullie hebben allemaal een klein uniek en mooi stukje en het komt allemaal mooi samen als jullie je inzetten, en dat betekent ook dat je genoeg communicatiemiddelen moet hebben om dat te kunnen doen. En dat gaat gebeuren. Nu je de drijfkracht om dit te doen kan ervaren, besef je wat er gebeurd is? Zie je dat dit waarschijnlijk voor het eerst is dat al deze landen met elkaar zouden kunnen praten? Het zou magisch zijn. Je zou hier bij weg kunne lopen met een mooie escalatie van magie, met een nieuwe plek om te leven, verwacht dat. Zet het op je pad als een kristal dat op je wacht, loop er dan naar toe en zeg, “

“Oh kijk nou eens, het is allemaal gebeurd op de manier die ik wilde, ben ik dan toch die schepper die ik wil zijn?” Ja dat ben je op meer manieren dan jij je kunt voorstellen. De werkelijkheid is dat je het goed hebt gedaan, zelfs in beschouwing genomen dat je dit eerst niet wilde. Ja, ja, een deel van jullie was in paniek en velen van jullie hebben eenzaamheid ervaren omdat je weg was van thuis en alleen was met je eigen geest. Ten minste dat denken jullie want het hoorde bij het spel om te speken dat je alleen was. We vragen jullie nu om je te verbinden met aarde gedurende de komende 30 dagen. Het zal veel verschil maken en een gracieuze energie over de hele aarde verspreiden. Dat is je verantwoordelijkheid, dat is wat jij kunt doen.

Plan B

Veel van jullie hebben speciale vaardigheden meegenomen naar Plan B. Plan A is klaar en het heeft de aarde niet beëindigd dus nu hebben we Plan B. We kijken met spanning uit naar wat jullie gaan bouwen op deze plaats. Jullie hebben een mooie huis, aarde, een mooie tuin, het universum, dus wat gaan jullie er van maken, wat nu? Deze vraag hebben we nu voor jullie, wat nu? Jullie kunnen wachten op

feedback en wachten terwijl de wereld zich ontvouwt. Het is tijd voor bewuste scheppers om wakker te worden uit de droom en van de reis te genieten, want het ging nooit om de bestemming. Je hoeft niet ergens aan te komen of te arriveren. Blijf gewoon in beweging, dat is de bedoeling. Dus ga eens links af, neem een omleiding, doe eens gek. En vergeet niet te genieten onderweg want daar is het ook voor bedoeld. Jullie zijn de magiërs die dit in gang hebben gezet. Wij zijn er simpelweg om jullie er aan te herinneren wie jullie zijn en om jullie te helpen de stukjes op te rapen hier en daar.

Handen vasthouden

Voordat je op aarde kwam hadden jullie veel dromen, individueel en collectief. Jullie kwamen hier in een grote groet, De Familie van E. Jullie hebben al een geweldige indruk achtergelaten op aarde en je stempel op haar gedrukt, jullie hebben de aarde vooruit geholpen, de mensheid in een constante evolutie. Magisch en nu mogen jullie het weer doen alleen nu met je ogen open tijdens het proces. Word je bewust dat je niet alleen bent, hou elkaars hand vast, dat doen jullie namelijk al met een geweldige groep mensen om je heen. Durf ze in de ogen te kijken en spoor ze aan. Open deze paden en je zult ervaren dat de collectieve mensheid begint te bewegen van een groep individuen, die van hot naar haar rent, naar een collectief die haar eigen weg probeert te vinden. Jullie leiders zullen ook samen komen in dit gezamenlijke doel. Hoe moeilijk het ook lijkt voor aarde, focus op het positieve. Kijk eens naar een aantal dingen die niet gebeurd zouden zijn als jullie een aantal dingen niet in gang hadden gezet. Jullie bevinden je op een heel mooi pad, jullie staan echt aan het roer, dus geniet van de reis. Ga ervoor, geniet van de gebieden die je gaat ontdekken op alle plekken op deze aarde. Weet, voor alles, dat jullie geliefder zijn dan jullie je ooit kunnen voorstellen. We kijken iedere dag naar jullie, dierbaren.

We zien een aantal van de worstelingen die jullie hebben en we kijken naar de verantwoordelijkheid die jullie voor je acties nemen. We weten wanneer je hart zeer doet en dat je soms je energie er gewoon niet uit krijgt. Het keert nu allemaal ten goede en we weten dat je weet dat jij dit diep in je hebt. Word dus deel van het collectief en spreek je woorden uit. Laat het los, laat je woorden los en maak je geen zorgen om het effect dat het op je omgeving kan hebben, spreek gewoon vanuit je hart. Deel het op een zodanige manier dat de ander ook nog ruimte voor zijn of haar waarheid voelt. En, hoewel jij niet de enige waarheid hebt, is het wel belangrijk dat jij je eigen waarheid uit blijft spreken want jij draagt het unieke stukje in jou.

Je zou aan je kracht kunnen twijfelen en zeggen, “ Wie ben ik? Wie zal ik worden? Ben ik degene die de wereld moet redden met et kleine stukje dat ik meegenomen heb van Thuis?” Maar dat kan niet tenzij jij dat erin gaat zetten, toch? En we vragen jullie om je uit te spreken. Het is tijd, jou stuk moet op zijn plek vallen. Het is tijd en bovenal, geniet van de reis. Het is met de grootst mogelijke eer dat we jullie groeten op deze manier als collectief, daarom noemt de keeper ons de groep. Dat is geen woord dat wij verzonnen hebben, maar we vinden het amusant. En we vinden het ook erg mooi. Wat hier gebeurt vinden wij heel mooi. Jullie hebben een deel van je hart laten resoneren met wat jullie aan Thuis herinnert en waarom je hier bent. Weet dat je geliefd bent en ga vooral door met je goede werk. Er is een gloednieuw ritme op aarde en jullie zijn er erg dichtbij om dit in jullie leven te laten passen. Let op tekenen van hoop dierbaren, waar het dan ook maar vandaan mag komen. Maak ruimte in je hart voor hoop en aard het als het komt. Jullie zijn op een mooi pad en weet dat we direct achter jullie staan om je te steunen, elke stap die je zet.

We vragen je met de grootst mogelijke eer om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar, iedere kans die je krijgt en open in hemelsnaam de deur voor elkaar want het helpt echt veel. En speel het spel goed samen.

Espavo.

De groep

Het woord Espavo is een vroeg Lemuriaanse begroeting: “ Dank je dat je in je kracht staat”.

 

~ Gegroet Lichtfamilie ~

 

We sturen jullie onze groet dit jaar van ons hart naar jullie hart met de vakantie stemming in ons hart. Wij hopen dat de geest van dit magische seizoen je vindt met hoop en vreugde, want samen kunnen wij vrede en licht op deze planeet verspreiden, hart voor hart. Laat het bij ons beginnen.

Onze familie is gezegend en hij blijft groeien, onze 2 zonen, wonderschone 2 schoondochters en 2 kleinzonen. En daarbij heeft onze Belgische “dochter” Elke ons verblijdt met de komst van een dochter. Onze familie blijft groeien en zich verspreiden, jaar na jaar, nu ook onze kinderen opgegroeid zijn en zelf families gestart zijn. En datzelfde geldt ook voor onze spirituele Lichtfamilie. Die zien we ook jaar na jaar groeien in hartsverbinding.

Dank jullie dat jullie zo’n belangrijk deel van ons leven zijn. Wij nemen in deze dagen de tijd om jullie als onze familie te eren.

Met liefde en licht

Austin, Barbara & Steve Rother

 

Speciaal verzoek: Copyright 2015 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.